Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Rita! Én nézegettem az Uh-s fotókat... De nem fordítva van, mint ahogy írtad? Én a fejecskét mindig az ellenkező oldalon láttam, mint ahogy írtad... :oops: De a lényeg, hogy ott van babó!

Köszi Kata, ujjperceim még rendben! :mrgreen: Tegnap hosszúztam, sétálni mentünk a gyerkőcökkel, illetve könyvtárban is voltunk. Este pedig színházba mentünk a majdnem urammal.

Dorka! Ezt a Frei-t már én is írom egy ideje, de senki sem akar reagálni... Mikorra tervezed a randit pénteken? Én benne lennék!
Köszönöm, javulgatok, bár tegnap este még fájt a jobb fülem, most azt mondanám hogy majdhogynem tünetmentes vagyok.

Judit! Akkor ma méz?! 3/4 6-ot írtál, ugyi? Képek jók, Leti tényleg sokat nőcisedett. Édes nagyon mindkét lány a közös alvós-ágyos képen.

Katlina! Megdöbbentő amit írtál tesódékról, bár én nem ismerem a hátteret. De belegondolni sem merek, hogy mi lenne ha nem én nevelhetném a saját gyerekemet.

Niki! Visszafogadunk! :lol: Mi is holnap megyünk anyóshoz, Petinek permeteznie kell, mert hétvégén már talán az eső is utolér minket. :? Múlthéten meg elmaradt... akkor kellett volna, mert mostmár pattannak ki a rügyek. Nem baj, eszünk bio-gyümölcsöt. :lol:

Nem láttatok véletlenül valahol jó kis nőcis tavaszi-átmeneti kabátot? Nagyon keresnék. Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Olga: sikerül megszerezni a számot, 0670/313-8349, Kovács Helgának hívják.

Kép
buthu
 
 


Sziasztok!

Felhívtam a dokinőt, Katának is kétféle baci van az orrában. Az egyik a steptococcus. És Ő ugye nincs beoltva pneumo ellen. Szóval, majd mond valamit holnap B.E..

Kata: Nem kérdeznéd ezt, ha ismernéd apósomat. :D Mondjuk az nagyon idegesít, hogy csak úgy kijelenti, hogy akkor Ő jön ide metszeni meg permetezni. Semmi, hogy esetleg segíthet-e, vagy valami. Jön és kész. De mindenben ilyen. Nincs ellentmondás. Ő mindig mindent mindenkinél jobban tud és kész. És mindenbe beleszól.
Hármaska: Egyelőre nem. Dolgozni szeretnék egy-két évet előtte. De nincs elvetve.
Múltkor lemaradtam Nálad és nem éretettem, hogy, akkor Te nem gyesen/gyeden vagy, hanem fizetetlenen. Vagy a kettő együtt? De miért? Bocs, ha már leírtad.
Ja, délben pedig Katát az orrfolyása miatt hozom el (így is teljesen tele van Neki mire megyek érte, nem fújatják ki Neki rendesen, pedig ki tudná fújni), Dorcsit pedig azért, mert sérelmezte, hogy Őt miért nem hozom.

Szami: Én is kifejezetten szeretem a kint száradt ruhákat. Már én is kint teregettem. Tényleg más az illatuk, de én szeretem. Bár bogarakat én is szoktam találni.

Anikó: Örülök, hogy jobban vagytok. Teszek majd fel képet. Most van egy nagyon szupi a lányokról. Elolvadok tőle.

Dorka: Péntek? Baranya után talán jó lenne. Tényleg jó lenne már beszélgetni. Régen találkoztunk.

Olga: Jó, hogy jobban vagy. Fülfájós vagy?

Egyelőre ennyi, majd még jövök, bár du. balett és angol.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 

 
 

Jövök egy picit, újabb kerti munkálatok után :) Most már olllyan szép a házunk eleje, tele van virággal :)

Dorka
, segítenek a gyerekek is igen :roll: :wink: Tegnap Bence szedte ki a régi földet a virágládákból, ma meg Jázmin segített ültetni :D Hát jobban haladok nélkülük az biztos, de úgy élvezik ők is :)
Meg a kutya is... Tegnap sikeresen le is harapott egy virágfejet :roll: Imád kint lenni, csak utána győzzem megtisztogatni a hófehér szőrét ;)

De jó lenne a Frei-be nekem is elmenni, de pont pénteken 3gyerekem is lesz, úgyhogy nekem az tuti nem jó :(

Niki
, tegyed csak azt a képet!! ;)

Judit, tényleg nálatok sincs sok különbség a két lány között :shock: Klasszak a bicók is :) Én is azt néztem hogy ez az ágyfelület magasan van vagy ez olyan földre kihajtós matracos kanapé? Nem esnek le?
Nálunk Bencének totál kimarad a rendes ágy, kicsit félek is tőle majd ha később táborba megy, vagy ide-oda akkor nehogy leessen majd 14évesen :? Eddig a földön volt a matraca, most meg ugye a galérián.

Tegnap kész lett a háló, ilyen lett a végleges:
Kép

És még pár kép, itt azért látszik hogy van köztük jópár centi ;)
Kép
Kép
Kép

KépKép Kép
76vera
 
 


Olga! Jól írtam! Én is fordítva gondolnám, de a kinyomtatás után is megmutogatta a doki! :)

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Hali,

Vera, és a szombat? Bár lehet, én hulla leszek így Pest után, de jó lenne, ha te is ott tudnál lenni! Olga, Niki, többiek?

Egy kővel kevesebb a szívemen: Szabi orr- és torokváladéka negatív! :) De a füle még minidg nem okés, nagyon úgy néz ki, felszúrás lesz a vége, így nem maradhat, azt mondta a dokinéni...
Bálint is alakul, már csak picit érdes a légzése, egyértelműen jobban van.

Kata, alváshoz: épp tegnap és ma is Bálint nem aludt délelőtt :roll: :shock: 7-kor kelt, fél 11 körül mélypont hisztivel, de nem alszik el, és most, fél 1-kor aludt el! :) Tegnap 3 órát aludt így egyben, egyszer....
Marcinál ma alkult a dolog?

Niki, Kata nem kapott még Prevenárt? Mert az van a strepto ellen, nem? Akkor mi a teendő, Antibigyó? Majd írd meg a híreket!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Én is szívesen mennék veletek a Freibe, nekem a péntek tuti jó, szombaton késő délután van programom, de nyilván amelyik időpont több emberkéne jó. Többiek????

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Én a Freiezést kilövöm, pénteken is biztosan kint leszünk estig az utcán, utána meg apukának angol. Szombattól meg nem leszünk itthon. A stikában olvasó rossz szándákúaknak üzenem: agyonra van riasztózva a házunk és a szemfüles szomszédaink legyilkolnak mindenkit, aki a házunk közelébe merészkedik!!!! 8) :lol:

BBj: igen, jó lenne tudni, jössz-e, tudsz-e hozni mézet?!

Dorka: ja-ja, én is kaptam emlékeztetőt vizsgálat előtt. Most nem. Hát szerintem nem fogunk találkozni, 14 órára megyek. Nem félek, még csak nem is izgulok. De majd meglátod, hogy ott olyan kedvesség és nyugodtság van, hogy neked is elszáll az összes félelmed! :lol: Én csak azért szeretnék mihamarabb felépülve lenni, mert a fekvés, pihenés nem nekem való :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


visszaaltattam...

Niki: a kettő együtt. Fizetés nélkülin kell legyek, amikor a gyerkőc megszületik, akkor utána kell nyilatkozni a jegyző asszonynak, hogy hány év fizetés nélküli szabit kérek, ameddig itthon akarok maradni. Jó kimagyarul leírtam... :oops: És most gyeden vagyok Marci hát nem 2 éves koráig, mert kb. egy hónappal hamarabb kezdi a bölcsit, de egyébként 2 éves koráig kaptam volna. Képet várunk :lol:

Vera: nagyon állat a galériás ágy! Tegnap még fényképezkedtetek is a nev. tan.-nál?! :lol:

Dorka: nem engedtem Marcit bealudni de., ebéd után negyed1-fél1 óta alukál most :lol:

no majd este folyt. köv.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Már éppen végeztem az írással, mikor megnyomtam a power gombot! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Na szóva mézigényket elégítek este 3/4 6-kor!

Frei nem tudom, már közel 20E-nél jár a heti benzinpnzem, és még a Misiét nem is számoltam!

Ágy:
kb 35-40 magas, kihúzhatós kanapé, az oldalán támasz, onnan nem tudnak lezúgni.

Dorka!
tök jó! a gyógyulás útjára léptetek!

Ratz fratzot még nyomja Leti, nagyon ügyesen, mint a villám!

Katlina!
megdöbbenve olvasom tesódékat! én sem tudnám, elképzelni a csak apuka felállást!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Vera!
szupi lett a kötél az ágyon!

virágokat honnan vettél? én si néztem de csak árvácsak volt, azt nem akartam, de most már bánom,a tied is olyan jól mutat! na de ilyen segítséggel! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, árvácska is szép pedig, főleg ha egy picit megnő és több rajta a virág ;) Tegnap is vettem a piacon, egy fiatalabb férfi árulja 100Ft/db!! Meg mézvirágot vettem még tőle.
Ma pedig itt szandán a Vörösmező út elején vettem még másmilyen árvácskákat, nagyobbat is meg futót is, apró virággal, nagyon szép szerintem. És itt volt még százszorszép is, meg vagy 3-4 más fajta virág is ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Ja, nekem sem jó a Frei egész hétvégén, mert nincs aki vigyázna a gyerekekre. Mindenkinek van már valami programja :?

KépKép Kép
76vera
 
 


Dorka!
Hétfő ha neked is jó,tegnap is fogtam a kezemben a telót hogy hívlak mert ott voltam a patikában de Robika már nagyon nyűgős volt és így nem akartam húzni az ídőt
Kérdezni egy-két dolgot-kíváncsi vagyok írnál privit hogy mégis miről

Tesómék:
Tesóm beleegyezése nélkül íratták át a gyerekeket egyik suliból a másikba,ja és nem apuka ragaszkodik hozzájuk,hanem a mama-teljesen tele vannak nyomva a gyerekek anyuka ellen-mami meg a gyerekeknek minden abszurd dolgot megtesz amire már szülő azt mondja hogy neharagudj de nem

Doki:
Hát azt mondta nem nagyon tervez már húsvétra semmit-erre én-ne csinálja még össze sem pakoltam-sőtt még táskám sincs :shock:


Anikó!
Majd leírom részletesen hogy mi volt......

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakoznék a Frei kávéházas talihoz,nekem bármelyik este jó :D !

Katlina:jó kis pocid van,nekem sokat nőtt mióta nem láttalak!

Vera:tök jó lett az ágy,szépek vagytok!!!

Én meg csak irigykedek a levegőn száradt ruhák miatt :lol: ,nekünk még csak egy rohadt erkélyünk sincs :oops: sajna,na de majd egyszer talán valamikor :D !!!

Dorka:örülök hogy jobban vagytok már!!!

Rita:jó volna már téged is látni"élőben"kíváncsi vagyok hogy gömbölyödsz-e már????

Judit:cukik a bicajos csajok.Grétinek már 16-os van hol vettétek???

Kata:gondolok majd rád műtét közben,én nem merném igaz szemüveges se voltam még soha így azt se tudom hogy azt viselni milyen lehet évek óta :D na jó megaszontam,de remélem értetted :D !!!

Szami:de szép a dekorációd,gyönyörűek az élővirágok!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Hali, akkor ma este Frei? Hánykor? Ki jön?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!


Judit, köszi a mézet! A szatyrodat meg majd alkalomadtán... Amúgy majdnem találkoztunk még egyszer este... Mentünk át a zebrán ( a Gólyánál parkoltunk), és Balázs meglátta azt a hamburgerest. Mintha tudná mit árulnak ott! :oops: Szerencsére egy palacsintára rá tudtam beszélni. Én egy gyrost ettem, nem volt nagy szám. Majd az egyik képen észrevette a sült krumplit... Na azt apjával be is nyomták. :oops: Te jó ég! Nem szoktunk ám ilyen helyeken étkezni!

Lányok! Nekem Frei jobb lenne szombaton, ma megyünk anyóshoz Szandára 5 után, Petinek permeteznie kell a fákat, pattannak a rügyek. Vagy hány órától tervezitek a kávézást? Gondolom 8 előtt nem érünk haza mi sem Szandáról.

Rita! Uh-s képet akkor nem tudom... Én fordítva látom! De te tudod jobban! :D

Niki! Nem, nem vagyok fülfájós, szerintem terhesen fájt utoljára. Balázsnak sem volt még gondja vele, kopp-kopp. Katának jobbulást!

Kriszta! Köszi a lovaglós számot!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Akkor a Freire mondjatok egy időpontot, mert ma nekem is jó! Én kb 2-ig vagyok gép előtt, addig beszéljük már meg! :)

Kati! Hát a gömbölyödéstől még messze vagyok, de már van egy pici pocim. ;)

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok,

bár én is felvetettem ezt a dumapartit, de le kell mondanom...:( Kiderült, Szabinál a torokváladék volt csak negatív, az orrváladékban van baci, így lehet, hogy ma visszavisszük Szabit B.E.-hez, és ha felszúrás lesz a vége, akkor persze itthon maradok vele...


Most megint össze kell kaparnom magam...:( Úgy elkeseredtem! Ráadásul minden netes szakorvosi oldal javasolja az antibigyót felszúrás ELŐTT, és ha az nem használ, akkor a felszúrást. De most megint elúszott így majd' egy hetünk...:(

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dóri! Semmi gond, jobbulást nektek! Szerintem toljuk egy héttel hátha akkor több emberkének jó. Bár nekem meg a jövő hét péntek nem oké, mert cégesbuli lesz, de majd egyeztetünk.

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


csajszik! én biztos nem megyek, ma már voltam egyszer szolnokon, meg 16-ra megint megyek, Letinek angol! sok lenne a jóból!

ma voltam bent az új nextes boltban a Jókain, annyira jó cuccok vannak! és húsvét után érkezik az újabb adag!

Jaj Dorka!
Annyira sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!Én nagyon szorítok, hogy ne legyen fülszúrás! Baranya nem írhat fel antibigyót?

Olga!
néha belefér! bár mi sem nagyon.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka: bocsi, de teljesen várható volt, hogy Szabiban is van baci... a két gyerek egymásnak tuti volt, hogy átadta. Szerintem nem BE-hez kellene visszavinni, hanem OÁ-tól kérni antibigyó recit, hogy mire kitisztul Bálint és abbahagyjátok vele a gyógyit.... nehogy Szabi visszafertőzze! Ezért kérdeztem valamelyik nap, hogy akkor mind a két gyerek kapja-e egyszerre?!

Kép

Kép
szolkata
 
 


Én nem tudok ma Freiezni, apukánk angolon lesz.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Hát lányok nem bánom hogy nem lett a mai Frei-ből semmi,hulla fáradt vagyok sőt annál is több használhatatlan!!!Délelőtt ablakpucolás,függöny mosás-vasalás,délután munka zsinórban félóránként vendégek közben az egyik tanulómmal sminkversenyre készülünk gésa sminkkel szóval totál lefáradtam :( !!!

Judit:én még mindig nem jutottam el az új angol boltba.Én Virágnak rendelni szoktam ruhákat egy angol oldalról,pont ma jöttek meg a szerzemények nagyon szépek,tegyek képet érdekel esetleg vagy az oldal nevét???

Szép estét,jó hétvégét mindenkinek!!!

Szami:nincs elfelejtve a szemöldökös fotó sem :wink: !!!

Kati Kép
virag9
 
 


Kati!
naná, hoyg tegyél! nem si kellett volna kérdezni! ami ruha, engem érdekel! Te jössz árulni a börzére?

és akkor megint: 25-én pest. ki jön? vagy csak én vagyok ennyire fanatikus? na meg Ljudit...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hali,

a kicccsalád alszik, addig garázdálkodom...

MA megyünk PEstre, szerencsére jönnek a fiúk is, nem lett fülszúrás a vége, "csak" antibogyó!

Kata, Orosz Á. mondta, és ezt Baranya is megerősítette, hogy ezt most csak a füldoki írhatta fel. Már az én kislánykoromban is egyébként ez volt, hogy ha bármi kis gond volt a fülünkkel, egyből a FOG dokihoz küldtek minket, nem a gyerekdoki próbálkozott.
Majd jövő csütörtökön SZTK-ban ránéz még egyszer BE. (rendes, hiogy nem magánrendelésre rendelt vissza).
Amúgy tök uezt gondoltam az oda-vissza fertőzésről, én már hétfőn is örültem volna az antib-nak.

Nikiékkel is találkoztunk, Katánál is antibogyó megy.

Kati, engem érdekelne ez az angol oldal, ha vannak fiúrucik is :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka: jó utat nektek!!!

Szami: miattad néztem be még most, de nem írtál, hogy mi volt tegnap, és megkaptad-e az ajánlást... no mindegy, biztosan ok minden és 29.-én te is jössz... :lol:

csumi nektek, majd jövök, ha már látok... :wink:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Minden szemesnek jó utat!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Elutaztam a hétvégére, majd hétfőn leszek.

Katus antibogyót kapott és javasolta B.E. a mandulaműtétet.

Jó hétvégét!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Kata nemrég hívott :) Túlvan a műtéten, azt mondta hogy semmi nem volt maga a műtét, nagyon jól érezte magát közben is és most is (még) :)
Most egy picit úgy érzi hogy kicsit szúr a szeme, mintha lenne benne valami, de nem vészes.
Kapott fájdalomcsillapítót és altatót is...
Reméljük így is marad és azon szerencsések közé fog tartozni akinek nem fáj annyira :roll:
Nekem mondjuk a második napon kezdett nagyon fájni :? Majd holnap hívom és kiderül mit mondanak rá kontrollon.

Niki, hova utaztál? Egyedül? Mármint a család nélkül? Lányok Zolival?
Akkor betervezitek a mandulaműtétet? :?

Dorka, Szami, nektek mit mondtak, milyen a szemetek??? ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Reggel piacon voltunk a lányokkal, utána felfrissítettük a tavaszi ruhakészletüket, aztán a szüleimnél bográcsban babgulyást főztünk- nyam-nyam, isteni lett! :lol:

Az én szemem is tökéletes (leszámítva a közellátást), műthető is az Intralasik módszerrel, hétfőn 13 órakor. Ez hosszabb, mert két lézerrel csinálják, maga a műtét közel 40 perc lesz, szemben a másikkal, aminél a tájékoztató 8-10 percet ír. (Vera, a valóságban milyen hosszú volt?)

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Hali,

mi is megjöttünk, Kata híreinek nagyon örülök! :)
Kata, én reggel azért nrm izentem minden szépet-jót, azt hittem, már ott vagytok :)

Én is műthető vagyok, ápr. 15. 14 óra. A szemem viszont elég erősen romlott, 5,5-es a jobb, 5.25-ös a bal.
Nekem azt mondták 10-ből 6-7 páciens nem alkalmas a műtétre.

Nekem ez a pupillatágítás kicsit kellemetlen volt, mert a fiúkkal kultúrprogramokat csaptunk, persze a beígért felhős időből ragyogó napsütés lett 8) :roll: A szemem meg leginjkább csuka érezte jól magát :)

Szami, te akkor hétfő este elvileg már jössz mesélni? :) :wink: :wink:
Remélem tényleg fájdalommentes lesz a tiéd, és sasszem leszel pár órán belül! NAgyon kíváncsi vagyok, drukkolok!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hú lányok,nagy fába vágtátok a fejszét,de legalább élesen láttok ezután!

Mi ma megnéztük a készüli Hanyi víztárózót,persze a munkagépek voltak a legérdekesebbek,nekem viszont nagyon jól esett a séta a semmibe.Olyan ritkán jutunk ki a gátra sétálni(pedig itt van az utca végén kib.2perc)

Kép

Kép
katlina
 
 


De jó hírek! :) Akkor mindenki túllesz rajta most már nemsokára ;)

Szami, én is kíváncsi leszek a tiédre! Szerintem az enyém nem volt 10perc. Talán 2-2perc a két szem, meg az elején-végén egy kis beszélgetés, tájékoztatás.

Dorka
, mindegy már hogy hanyas, meg mennyit romlott, mert nemsokára te is sasszemű leszel! ;)
Hát igen, én is mondtam ma Katának hogy felhős, borongós időt kívánok neki a köv.napokra :lol: Ilyenkor egy csepp napsütés sem hiányzik ;)
Merre jártatok még ma, milyen programotok volt? Kép esetleg? ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Dorka, a jó hír, hogy műthető. Mennyit romlott a szemed? És mennyi idő alatt? Neked mikorra múlt el a pupillatágítás? Mert, képzeld, nekem ma estére állt teljesen helyre a szemem :shock: És ahogy kijöttünk a vizsgálatról, szédültem, hányingerem volt.

És persze egy kicsi plusz gondot is okozok nekik: jódérzékeny vagyok (Máté és Anna is az, Jázminról még nem tudjuk), itt pedig a műtét előtt azzal fertőtlenítik a szemet... :roll:

Nem hiszem, hogy hétfő este gép elé ülnék. Nekem azt mondták, hogy egy hétig nem ajánlják a szgépezést ennél a módszernél se. És hogy azért az első 2-3 napot inkább ágyban töltsem, pihenéssel. Én még a császárok után se feküdtem itthon egy napot se, de most ezt betartom nagyon. Félek, s nem akarom, hogy később bármi baj legyen ebből. Inkább legyek túúúl óvatos, mintsem utána bánjam...

Katlina, Robika hogy áll a kaka témában? Javult már a helyzet?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jaj de jó, hogy műthető a szemetek! Dorka! jól írtad? nem hiányzik még egy nulla? 10-3-nak lehet csak? na akkor én tuti a 7-ben vagyok! :?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Hát csajok én továbbra is csak gratulálni tudok a bátorságotokhoz!!!

Kata:örülök hogy túl vagy rajta!!!

Judit,Dorka:sportsdirect.com az angol oldal és vannak fiús cuccok is én is rendeltem egy Thomasos trikót ajándékba.

Kép Felsők

Kati Kép
virag9
 
 


Kép alsók

Tényleg Katlina mi van Robikával???

Kati Kép
virag9
 
 


Jaj, Kata hatalmas gratula, de jó, hogy ilyen bátor vagy, és már túl is vagy rajta! Én még nem is láttalak szemüveg nélkül! Meg se fogunk ismerni!

Lehet én sem írtam még: Nagyon gratulálok mindenkinek, aki bele mert vágni a szemműtétbe! Kívánom, hogy mindannyitoknak tökéletesen sikerüljön, és mielőbbi felépülést kívánok!

De jó, hogy lemondtátok a Freit, ma nekem sem lett volna jó... Akkor majd jövőhéten talán! Ja, akkor meg Debrecenben vagyunk! Na mindegy!

bbj Judit! Ezen a 25-én Pesten nagyon gondolkozom. Mikor indulnál? Érkezés várható időpontja? Én lestoppolnék egy helyet, ha lehet. 8)

Dorka! Akkor végül is az antibogyó kúra után derül ki, hogy lesz-e felszúrás? Bocsi, hogy ilyen érthetetlen vagyok! :oops:

Balázsom is szépen elkezdett köhögni. Nem hurutos. Még. :?

Niki! Ez az "elutaztam", hmmm... elgondolkodtató, hogy hogy értetted. :D Műtéten gondolkodtok még, vagy már eldöntött dolog? Lábad bizsereg még? :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Befejeztem az ablakpucolást és függöny mizériát egy időre,persze hogy esik az eső :oops: nemis én volnék!!!

Készítettem ebéd után kókusztekercset és elmentünk a lánnyal a Napsugár gyermekházba kézműveskedni.Találkoztunk Lévai Juditékkal,jó elvoltunk igaz sok mindent én csináltam de olyan türelmes volt Virág.Este még Coráztunk,szóval ma sem kell altatni!!!

Jó éjt mindenkinek!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

Ma én is függönyt mosok, feltéve ha a párom felszereli végre az új karnisokat! :) Az ablakpucolást még végiggondolom, de nekem is bagyon megkéne csinálnom. Déltuán jönnek sógornőmék, még addig összedobok egy meggyes sütit, imádják a keresztlányaim. Kétpetéjű ikrek, augusztus 1-jén lesznek 4 évesek, már kész hölgyek. :)

Szép napot mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Bejelentkezem ismét, tök takony vagyok, de hát kellett nekem pénteken fagyiznom. Lázas nem vagyok hál istennek. Tegnap meg suliba voltam, az is tök hüleség volt, de az út az már hosszú. Nem tudom ti hogy voltatok vele, de nem jó sokáig ülni egy helyben.

Olga: szívesen. A héten már szerintem én is megyek az enyémekkel, remélem jó idő lesz.

Hallottátok, hogy még várható havazás??? Fúj, de nem kéne már.

Kép
buthu
 
 


Sziasztok!

Kati!
Köszi! van 1-2 ami tetszik! pk mennyi? lehet megvárom a börzét, aztán rendelek.

Olga!
indulás 7 körül érkezés olyan 2-3 körül egész napos progi, úgy számolj! és hihetetlen élmény! imádom!!!!! :lol:

Dorka!
már lehet én is ott tartok, csak nem szoktam dokihoz menni...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hali,

Sami, pupillám most is jóó nagy :shock: Azt hittem, mára rendeződik...
Képzeld, én is jódérzékeny vagyok! Húú, nem ártana szólnom erről!
Pont egy éve -4.25-ös volt mindkettő....
Holnapra ++++

Judit, sajna nem, 10-ből mondta a csajszi...
Ez a pesti út mi is? Nagybörze?

Vera, Gellért-hegy, Sikló, Budai vár. Ennyi elég is volt a fiúknak....
:) Fotók cask mobillal készültek, azért próbálkozom :)

Kati, köszi az oldalt, jó cuccok!!!!!

Olga, igen, antibigyózunk csütörtökig, aztán megnézi megint, és dönt.
Balázsnak adsz valamit? JObbulást neki!

Buthu, neked is jobbulást!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Betegeskedőknek jobbulást!

Balázs sajna egyre jobban köhög. Így már holnap tutira viszem orvoshoz, nem megyek dolgozni a héten már szerintem. Pedig úgy készültem erre a húsvétos hétre a gyerkőcökkel! De hát így alakult sajna. Márminthogy az sajna, hogy Balázs köhög. Dorka! Estére Sinecodot adok neki, napközben pedig Stodalt. Kérdezgetem tőle, hogy fáj-e a torka vagy a füle, de azt mondja nem. Viszont szerencsére a gyógyszeres gyümölcslét szó nélkül megissza, sőt még dicsekszik is vele. :lol:

Ablakmosás talán nekem jövőhéten, ha már úgyis itthon vagyunk. Meglátom Balázskám mennyire akar segíteni nekem benne.

Óraátállítást elfelejtettem, most nézem, hogy már dél van, a fiúk meg játszin. :oops:

Judit! Épp tegnap kezdtem el licitálgatni a teszveszen, aztán beugrott, hogy de hülye vagyok, hát itt a szolnoki börze is, illetve a pesti is! :lol: Na mindegy, szőke vagyok.

Kati! Szépek a ruhácskák! Nem túl húzós így az ára? Utalni devizába + postaköltség?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
el ne felejtsd! :lol:

nem tudom, szegény Kata! annyit van eszembe, hátha azon szerencsések közé tartozna, akiknek nem fáj!

isteni kaját csináltam, ha esetleg valaki szeretné:

csirkemellet el kell kaparni, sózni, gyömbérezni. másnap kis golyókat formálni, kukoricalisztben meghempergetni, sé felvert tojásfehérjébebn, majd kisütni.

szójaszószban párolni három színű kaliforniai paprikát, és póréhagymát, majd a kettő összekutymaszolni.

én rizzsel tálalom! igazi ínyencség, ha valaki szeretné a husit lehet kókuszreszelékbe is forgatni, de azt már nálunk nem biztos hogy megennék!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Köszönjük az érdeklődést,hát úgy néz ki átáll a minden másnapi kakára,idáig kisebb huzavona volt már "csak",de ma megint előkerült a glicrines kúp.Nem tudom mikor változik a helyzet


Hó:
Hátha tényleg jön akkor én aznap megszülök az tuti-az a csoda idáig nem kerültem be a hóesés miatt annyira rosszul voltam mindíg előtte

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Nekünk jó ez az óraátállítás, mert a gyerekeim már majdnem egy órája alszanak! :wink: De ehhez hozzátartozik hogy Jázmin sem aludt délután és egész nap a Tiszaligetben voltunk a moderntán versenyen, ebédidőben gyalog elsétáltunk a Corába meg vissza, szóval kifárasztottam őket rendesen :)

Katáról hoztam hírt: le a kalappal előtte, nem semmi csaj!!! :D
Ma a Westendben voltak :shock: :lol: Csak úgy, napszemcsi nélkül simán tudott sétálgatni az üzeletekben. Fájdalomcsillapítót sem vett be még, és nagyon jól van. A fényre picit érzékeny a szeme, meg néha picit (!) szúr, de amúgy jól van. A klinikán is mondták hogy ritka eset, talán még holnap lehet rosszabb neki de lehet az sem.
Mikor hívtam éppen Bencét etette. Én meg anno halálomon voltam emlékszem :oops:
Azt üzeni hogy Szami (bár te már holnap mész, meg nem is ilyen műtéted lesz), Dorka, egyetek sok-sok A,E vitamint, mert ő ebben nagyon hisz hogy talán neki ezért is hámosodik ilyen jól a szeme, mert nagy mennyiségben szedi ezeket a vitaminokat!! Na meg biztos a hozzáállása is segíti, mert ő aztán egyáltalán nem félt előtte sem, nem gondolt arra hogy ez majd fáj, vagy rossz lehet vagy bármi ;)
Mondtam is neki hogy mi meg jól beharangoztuk nektek hogy mennyire fáj és tessék! :D :oops:
Úgyhogy hajrá lányok, ne féljetek!! ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera, ez tényleg jó hír! Szerintem azért emberenként is eltérő, kinek mennyire gyors a hámképződése. Ahogy a különböző fórumokat olvasgattam, nem az jött le, hogy Katáé az általánosan várható állapot. :oops: :wink: (Most még) irigylem, hogy ilyen jól viseli. Nekem az a rossz, hogy holnap kell megjönnie is, ami magában is elég fájdalmas, úgyhogy a kettő együtt :roll: De majd meglátjuk, bízom benne, hogy nekem se lesz rosszabb. :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami, majd szorítunk ;)
És ha te is kapsz majd fájdalomcsillapítót (vagy neked ennél a módszernél nem szabad fájnia?) akkor vedd csak be nyugodtan és legalább a másik "bajodra" is hat ;) :lol: Gondolkozz úgy hogy két legyet ütsz egy csapásra ;)
Drukkolok nagyon!! Majd valahogy adj már hírt te is magadról légyszi!!!! ;)

KépKép Kép
76vera
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?