Sziasztok!
Orsoly: szüléstöri????
Már nagyon kíváncsi vagyok!
Annamari: mi ez a magányoskodás?
És te képes vagy háziasszonykodni?! Istenem, egyszer lenne egy fél napom egyedül! Hát, tuti nem takarítanék, meg főznék, stb. A másik nagy álmom egy jó tejeskávé. Ádikám elég élénk így is (napközben egyszer alszik kábé egy órát, a többi szopi között ha 10 percet szunyál, akkor már jó), és a tejjel is vigyáznom kell (allergia,hasfájás). Pedig annyira kívánom!
Maszat: annyira, de annyira édesek a lurkók!!!
Én is szeretnék majd kistesót, de még várunk egy kicsit. Egyelőre pihenjük az első három hasfájós-üvöltős hónapot. Mondjuk tegnap arra keltem, hogy iszonyúan szédülök és hányingerem van. Amikor kikeltem az ágyból,úgy megszédültem, hogy lefejeltem a ruhásszekrényt.
Tisztára mint amikor pocakos voltam.
De nem hiszem, és remélem is, hogy nem erről van szó. Minimális az esélye. Mondjuk a férjem nagyon kiakadna (őt jobban megviselték az elmúlt hónapok).
Meg mondjuk a dokim sem lenne boldog. Múltkor meg sem kérdeztem, mikor jöhet a második, de sebaj, majd októberben megkérdezem.
Tényleg, valakinek nem kell mennie V-hez a jövő hónapban? Minitali?
Férjem unokatesóját már rászabadítottam a dokinkra. Remélem, neki is olyan hamar lesz babája, mint nekem.
Egyébként velünk minden rendben van. Ádám annyira okos, édes, tündér. imádom. Képzeljétek, amikor felveszem pont egymagasságban van a villanykapcsolóval, és megtanulta le-föl kapcsolgatni. Na jó, ebben én vagyok a ludas, mert eleinte az ő kezével kapcsoltuk le, most meg már magától kapcsolgat.
Nagyon cuki, de azt hiszem, leállunk erről a mókáról, mert ha nagyobb lesz nem győzöm majd leszoktatni róla + nehogy nekem a konnektort is "kapcsolgassa".
Nekem még mindig ezerrel hullik ahajam. Valszeg megkopaszodom, ha ez így megy tovább. De azért reménykedem, barátnőmnek is 2 hónapig tartott.
Na megyek, mert Ádámom már visong.
puszi