Új privát üzeneted érkezett!

Gabuska! Nagyon aranyosak a lányok! Hasonlítanak nagyon, csak a frufru a különbség.

Ja, azóta lett neve a kutyának: Miának neveztük el.


Jázmin iszik:

http://www.youtube.com/watch?v=WmFcMGTnW0w

Kép
szly27
 
 


sziasztok!
mi is gratulálunk az új kismamának! :lol:

szly!
ééééédes a kutyus,sok türelmet és energiát hozzá! :D

nálunk annyih összefoglalva a telet Dorkó október óta mindne hónapban megjárta a dokinénit hasonló tünetekkel.tegnap is nála jártunk :cry: kiderült,h asztmásan hörög(nekem allergikus asztmám van,ez már 40% esély),úgyh kapott kezelő-kartont,meg hörgőtágítókat+elkűldik majd vérvételre(hátha immunhiány miatt beteg folyton).a füle be van gyulladva(2 este fájt neki nagyon,ma már nem,hurrá),úgyh a hócipőm tele a sz@r idővel.szerencsére ma már délelőtt 14 fokot mutatott a kocsim hőmérője :P hétvégén kertrendezés-tervezés ezerrel :lol: remélem minden helyrerázódik!!!!

Kép
berni1
 
 


Még nem is mondtam, hogy míg nem voltam suliban, beosztottak, hogy VASÁRNAP délután menjek játékos sorversenyre és képviseljem az iskolát. Annyira dühít, mert van más fiatal, akinek se kutyája, se macskája, otthon él a szüleivel, még barátja sincs. De ő kirázta a nyakából és könnyű volt azt beosztani, aki ott sincs. Na de remélem legalább szórakoztató lesz. Megyünk családostól. a gyerekek majd nézik, hogy anya hogy futkos a pályán!


Berni! Sajnálom, hogy ennyire beteges Dorkó! Jobbulást neki!

Kép
szly27
 
 

 
 

Sziasztok!

Pat, üdv újra itt! Már este van! :)

Kriszti, ez már igen, ezt szeretem! Végre írtál magatokról és Mátéról! Valamikor el kell kezdje ő is a közösségi életet, akkor is, ha nem tetszik neki, hogy osztozni kell másokkal :)

Gabi, én akarok talizni! Tényleg jó az avatar képed nagyban is! És a ráadás is!

Szly, hú de édes kormos! Én így nevezném. Esetleg Kormi A „csak úgy” kép szuper! Jó a hozzáállásod, biztosan jól telik majd a vasárnapi kényszerprogram.

Berni, sajnálom a sok betegeskedést. Remélem mégsem lesz asztma. Gyors gyógyulást és jó kertészkedést kívánok!

Csanád újabban nagyon aktív lett. Mászik(esik) ki az ágyból. Meg kell szüntessük alatta a fiókot és leengedjük. Tudja mondani, hogy eper –r nélkül, ha számolunk, akkor mondja a kettő után, hogy „áom”. A számozott korongon megkeresi a négyest, azért azt, mert négy autó van. Nem tudom, azt már írtam-e, hogy az egymásra pakolt autók a mániája. Ha lehet, akkor még négyet is egymásra rak és azt szeretné, hogy úgy is tudja tolni . Nagyon utánozza az apját mindenben, úgy kell üljön, mint ő, úgy tegye a lábát, a kezét, egyszóval lemásolja. Mi is örülünk a jó időnek, tudunk menni a játszótérre :)

A videókat még nem néztem meg, gondoltam inkább írok :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Nagyszülők üzenetrögzítője

Szervusztok, jelenleg nem tartózkodunk itthon, de a búgó hang után hagyjatok nekünk üzenetet.
- Ha arra van szükségetek, hogy vigyázzunk a gyerekekre, nyomjátok meg a 2-es gombot.
- Ha azt akarjátok, hogy adjuk kölcsön az autót, nyomjátok meg a 3-as gombot.
- Ha azt akarjátok, hogy mossuk ki a szennyes ruhátokat és vasaljuk ki, nyomjátok meg a 4-es gombot.
- Ha azt akarjátok, hogy a gyerekek nálunk aludjanak, nyomjátok meg az 5-ös gombot.
- Ha azt akarjátok, hogy mi menjünk értük az iskolába, nyomjátok meg a 6-os gombot.
- Ha azt akarjátok, hogy süssünk valamit vasárnapra, nyomjátok meg a 7-es gombot.
- Ha valamennyien nálunk akartok ebédelni vasárnap, nyomjátok meg a 8-as gombot.
- Ha pénzre van szükségetek, nyomjátok meg a 9-es gombot.
Ha pedig valamelyik barátunk vagy, most beszélhetsz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Pat, élménybeszámoló, képek rendel! :D

Mi ma mentünk volna szülinapra, ovis csopitárshoz, de Livi reggel hőemelkedéssel ébredt és fájt a hasa. Icipicit hányt is.
Így elbandukoltam egyedül, elvittem az ajit a kislánynak.
Remélem nem húzódik el, és a héten tudunk talizni Joli, Réka.
(Más senki?)

Szly, milyen volt a sportos vasárnapod? :D

Dorkónak jobbulást! Bízzunk a jóidőben. :roll:

A héten én is viszem Livit a fülorrgégére, az orrmanduláját megnézetni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vigyázok a beteg tesómra

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szép jó estét!

Emlegetni kellett az orrmanduláját...
Most értünk vissza a Heim Pál ügyeletről. Fülgyuszi ismét. (Délelőtt a hasa fájt és egyet hányt, délutánra meg belázasodott, 38 és bedugult a füle, ez nála a biztos jele a fülgyulladásnak.)
És nyertem, miszerint az orrmandulája a ludas.
Vizsgálta a csaj, nem mondtam semmit, ő kérdezett rá, hogy mit szólnék, ha kivennénk az orrmanduláját, mert úgy néz ki meg van nagyobbodva, azért megy a legkisebb nátha is egyből a fülére.
29-én visszamegyünk kontrollra, és ha a füle okés, kapunk is időpontot. Végre.
Ugye, az anyai megérzés.

De hogy a hányás hogy jött a fülgyulladáshoz? :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szia Gabi!

Sajnálom, hogy megint beteg Livi! Gyógyulást kívánok neki. Remélem a műtét hosszútávra megoldja a problémát, bár az még egy nehéz kör lesz.
A telefonrögzítő szuper :D
A többiek hová tűntek el??? Megértem, hogy a hétvégén jó idő volt, mi is kint voltunk, de ma már esett!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Nálunk nem :wink: .

Szegény beteg manó! Szorítok nektek.

Mi is voltunk Toncsival a szemészeten, valószínű erősebb szemüveget kap, de szerdán megint vissza kell menni, hogy megint megvizsgálják :? .

Köszi a köszöntéseket 8) , majd hozok képeket is, de most csak sunnyogok itt, mert hivatalosan szakdogát írok.

Jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Joli, megfigyelted, hogy ha találkozni akarunk Livi általában megbetegszik? :roll: :x

Csilla, és miről írsz?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!


Vasárnap délután voltam azon a játékos sport délutánon. Nem is volt olyan rossz,de most alig tudok megmozdulni. Izomlázam van (szóval van izmom :-) )

TEgnap reggell megyek a suliba, parkolom az autót, látom mindenki kint áll azudvaron. Gyerekek táskástól, szülők, tanárok. Atyaég mondom, csak nemelfelejtettem valami ünnepséget, vagy ilyesmi. Hát nem! Betörtek asuliba az éjjel, felforgattak mindent, pezsgőt locsoltak szét afolyosón. De, semmit nem vittek el. Vadi új magnók megvannak,számítógép, DVD lejátszók, nyomtatók, fénymásoló! Szóval minden megvan.
Emiatt az egész alsónak át kellett mennie a felsőbe (külön épületugyanazon az utcán de pár házzal feljebb), a tornaterembe lepakoltunk.A 4 órámból egyet tudtam megtartani, mert ugye nem volt szabad terem. Atöbbi időt a játszótéren és az udvaron töltöttük. Még jó, hogy nemesett az eső. A gyerekek viszont normálisak voltak, nem volt gond.Közben voltak a védőnők (tesóm az egyik), 3 tetvest találtak azosztályban.

Szóval pörögnek körülöttünk az események. A hétvégén csak vasárnap délelőtt voltunk itthon, akkor is főzés, mosás,takarítás. Szombat és vasárnap voltunk összesen egy ebéden, kétvacsorán és a sportdélutánon.

Jobbulást Livinek!
Annyira édesek, ahogy alszanak együtt!

Csilla! Hajrá szakdoga! Nem irigyellek!

Patri! Merre vagy? Várjuk ám a beszámolót!

Kép
szly27
 
 


Amíg ki nem csikarok egy Boldog szülinapot Toncsinak! feliratot, úgy sem hagylak Titeket :lol: .
Szóval jó volt a szülinapi zsúr, a torta egész jól sikerült, a muffin már kevésbé. Az egyik kislány nem ehet tojást, tejet stb., így neki készítettem volna, de nem emelkedett ki és még meg is égettem twisted: . Ennyit az első muffinomról :oops: .

Mi is voltunk bálban, nyertünk a tombolán kávét, kapuccinót, könyvet, édességet, hívószámkijelzőt vonalas telefonhoz (persze az nincs nekünk :wink: ), meg nyertünk még webkamerát, meg valami giccses kutyaszobrot :shock: . Szóval jó volt.

A szakdogát egy cég gazdasági elemzéséről írom, annyira izgalmas shock: :?

Mi is elmentünk szombaton a Mickey show-ra, hát :roll: . A tombolaárus volt Aladdin :lol: . De Toncsi élvezte. 1000 Ft-ért lehetett készíttetni fényképet Mickey-vel, de ezt kihagytuk.

Na jó, most már Ti jöttök. Kivel mi történik manapság!

Szly, de legalább nem vittek el semmit :? . Gondolom a gyerekek élvezték a kis szabadságot.

Livi, gyógyulj meg!!!

Pat, pihened a nyaralást?

Többiek, merre vagytok? HOgy van a legújabb kismamink????

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Hűűűazannya! :oops:

Istenke éltessen Toncsi!

Nálunk semmi különös, készülünk a húsvétra. Ez azt jelenti, hogy én csinálom a díszeket, a lányok meg hátráltatnak. :lol:

Ma elvittem Livit az ovis színházi előadásra, a Futrinka utcát nézték, a bedugult füle miatt fogtam a fejem, hogy a hátsó sorok egyikébe ültették őket, de mondta utána, hogy jó hangos volt, hallott mindent.
A kísérő anyukák a műsor alatt szokták kibeszélni a jelen nem lévők gyerekeit és a jelen nem lévő szülőket a büfében, így inkább a bevásárlást választottam arra az 50 percre... :twisted:

21 hónapos Livi, ill. Nóri

Kép

Lehet, hogy az én Kolpingos beszámolómat előbb olvassátok, mint Patriét? Júniusban megyünk... :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Először is:
Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk Toncsinaaaaaaaaaaaaak!!!!
Bocsi Csilla,de teljesen igazad van,kipihenjük a nyaralást! :oops: :oops: Sajna még olvasni sem volt időm,és így nem vettem észre a lánykád vonalzóját! :oops:
Elég laza itt a forgalom mostanában...mi történik itt???? Én jelentem visszaolvastam,de már nem nagyon tudok reagálni 4-5 héttel ezelőtti eseményekre!!

Gabus!
Remélem a kisasszony gyorsan kilábal ebből a nyavalyából,és akkor jön a műtét! Ezt a doki elengedhetetlennek tartja?Nekem megvan mindkét mandulám...

A kinti légkondi használat miatt a család rajtam kívül eső része végigköhögte az elmúlt 4 hetet,ma jutottam el a gyerekekkel dokihoz Mira még antibogyót is kapott,meg mindenféle szarokat..5eFt-ért!! :evil: :evil: Kint még a gyógyszer is a töredéke volt!Coldrex 350Ft,Robitussin 450Ft...

Gabus szerintem már nem hasonlítanak a lányaid arcra!

Sly!
Látom ti csak egyszer adtok inni a csajnak naponta! :lol: Nagyon édi! Egyszer hozzál már olyan fotót amin ki van engedve Jázmin haja!Mirának már jól megnőtt,de olyan formátlan. Ha frissen van mosva (ami nem túl gyakori :oops: ) akkor gyönyörű fürtös,de amúgy! :? És micsoda izgalmak a suliban is..betörés,tetvek! :wink:

Berni!
Nem írtál te sem pár napja(és nem is örültél nekem :evil: :lol: ),jobban vagytok?Volt már Dorián vérvételen?A tavasszal azért csak visszatér mindenkinek az "életkedve",és ahogy egyre több időt tudunk kint tölteni,a hangultunk is úgy fokozódik!

Apropó ezen a 7végén kell előre állítani az órát?

Ja Csilla,ha tudom,hogy ti is a Disney-shown vagytok,mi is elmegyünk!2 egész napot még Egerben voltunk...bár ebből 1-et beteg voltam :? Amúgy milyen volt?

Joli!
Csanád nagyon ügyes,és már most pasi,hogy autókkal játszik...bezzeg az enyémek semmivel sem játszanak!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jaaaaaaaaaaaa,az élménybeszámoló! :lol: Mire vagytok kiváncsiak???Néhány fotónak örülnétek?Hm? [

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1269381244.4365.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Ez így fényképről fotózva elég kaka minőségű,de a lényeg azért látszik!Mielőtt megkérdezitek,igen féltem,igen igazi volt,és nem,nem lennék akkora marha,hogy mégegyszer ráüljek!
Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


De marha vagy :lol: .

Na jó, most már nyugodtan megyek aludni 8) . Vagy már minek :twisted:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Pat, én nem arra vagyok kíváncsi, hogy másodjára mennnnnnyire nem ülnél rá, hanem, hogy ELSŐRE IS MINEK ÜLTÉL?
Gyerekek szeme be volt fogva remélem! :lol: :lol: :lol:
Na jó, komolyan: irigyellek! :wink:
Gyerekek nagyon jó fejek, Mira is már milyen csibészes, a szó jó értelmében, ofkorz. :D
A képek alapján hatalmas élményekkel jöttek haza, kis drágák! :D

Persze, már rég nem hasonlítanak, csak olyan vicces látni őket ugyanannyi idősen, ugyanabban a cuccban és frizkóval. :lol:

A műtétet konkrétan nem mondta elengedhetetlennek, de én is már egy ideje filózok rajta, és így, hogy nem én hoztam szóba, nem befolyásoltam a dokit, hanem miután belenézett az orrába ő mondta magától, hogy ki kéne venni, a válaszom egyértelmű igen volt. Miazhogy nagyonis! :lol:
Ha minden jól megy, egy éjszakát kell bent aludni, aztán 1 hét itthon, és elfelejthetjük az állandó fülgyuszikat, a horkolást, a dartvéderes levegővételt.

Húúú, bocsi, de ki kell írnom, mert felrobbanok.
Épp most veri a mellét egy politikus, hogy a pártjuk kispesti piacnál lévő sátránál emberek ezreivel beszélgetnek, hogy mlyen problémák foglalkoztatják őket stb. Nos. Naponta elmegyek mellette, van, hogy többször is, és eddig még mindig zárva volt a sátor, egy lélek sem volt ott. Rothadjanak meg szatyorban mind, hülyének nézik az embereket. :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Helloka!
Csilla!!!!!!!!!!!!!
Mi a bánatot csináltál hajnali fél 4-kor / ig???? :shock: Nem tanultál ugye? Mintha múltkor azt írtad voln,hogy vége?!

Gabus!
Ha ilyen sok betegésg is a rovására írhtó,egyértelmű,hogy ki kell venni.Anyai megérzés! :) Nem félted a csajszit??
Mérgelődésed teljesen érthető,de én csak annyit mondanék,nem érdemes felhúzni magunkat a tetves politikán/politikusokon!

A krokodilos dologra amúgy ráhibáztál,magáról a show-ról is 2 síró gyerekkel jöttünk ki, a fotózáskor meg apa eltérítette őket más irányba! :lol: De a képet azért gyakran nézegetik!És kiderült,hogy drága kislányom annyira beszari nőszemély!!!Mindentől,de mindentől fél!!Kutyától,víztől,hullámtól,autótól,hangos zajtól,motortól,elefánttól,medvétől...Márk 2 éve ugyanitt semmitől sem félt!Ja,voltunk 4!!!!Dimenziós moziban,ott is ki kellett jönni 10 perc után,mert mindkét gyerek sírt,pedig hihetetlen élmény volt/lett volna! :? Amitől viszont nem félt a csajom,az az ember!Bárkivel elment,fiatallal,öreggel,helyivel,más túristával,nővel,férfivel!!Mindenkinek megfogta a kezét,bárki fel is emelhette,etett,itatta! :shock: Emberbarát csaj,na!Bár kiderült,hogy egyértelműen a pasikat részesíti előnyben! :lol: 8)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Néhány gyerekszáj?

M:- anya szeretsz?
Én:-hát persze,hogy szeretlek!
M: -nagyon?
É:-nagyon-nagyon!
M:-ööö...én meg kicsit-kicsit!
8)
Hasonló téma:
-anya szeretsz?
-persze,hogy szeretlek!
-csináltam valamit!Ezt levertem...
Ezen komolyan megdöbbentem,hogy 3,5 évesen annyi gógyija van,hogy először bebiztosítja magát a szeretetemről,aztán megmutatja mit csinált! :shock: :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Néhány gyerekszáj?

M:- anya szeretsz?
Én:-hát persze,hogy szeretlek!
M: -nagyon?
É:-nagyon-nagyon!
M:-ööö...én meg kicsit-kicsit!
8)
Hasonló téma:
-anya szeretsz?
-persze,hogy szeretlek!
-csináltam valamit!Ezt levertem...
Ezen komolyan megdöbbentem,hogy 3,5 évesen annyi gógyija van,hogy először bebiztosítja magát a szeretetemről,aztán megmutatja mit csinált! :shock: :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ezt még meg akartam veletek osztani!Nőnapi csokrom jeligére! :lol:

Kép

Most nem azé',de 30 szál rózsa volt!Hmmmm....900Ft-ért! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Először is:

Réka!
Gratulálok, és nagyon jó, problémamentes pocakosodást kívánok!
:D :D :D

Toncsinak pedig nagyon boldog szülinapot kívánok!!!Várom a képeket a zsúrról! Hányan voltatok?

Pat!
Üdv újra itt! Szerintem mindannyiunknak hiányoztál! 8)
Gyerkőcök nagyon édesek, biztos nagyon élvezték, Márk nagyon vagány az elefánton! :wink:
Kroki- :roll: :roll: :roll: :)

Gabi!
Sajnálom a betegségeket, én is kivetetném a helyedben! Együttalvós kép is nagyon jó!

Szly!
Örülök, hogy jól alakult a 7végétek, azért ez a betörés elég fura, valaki csak szórakozni akart? :?

Berni!
Sajnálom, hogy Dorkó ennyit betegeskedett a télen! :(

Mi most végre nem vagyunk betegek, meg is kapta tegnap a barihimlős oltást Vince!

Amúgy semmi különös, 7végén mi is kerteztünk, jó lenne, ha már maradna a jó idő!

Többiek, merre jártok?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Patr
Örülök, hogy jó volt a nyaralás. Szuperek a képek. Biztos a többiek tudják, de én nem, hol is voltatok?
Nagyon csini vagy ezen az utolsó fotón!!! És micsoda színed van! Én még sosem voltam ilyen barna.

Csilla
Toncsinak boldog szülinapot!!!
Várjuk a képeket!

Évi
Örülök, hogy jól vagytok. Én is gondokodom a b.himlő elleni oltáson.

Gabus
A politikán nem érdemes mérgelődni.
kittina30
 
 


Nem is igazán a politikán mérgelődök, hanem hogy madárnak néznek. Hogy történetesen most egy politikus volt, az csak egy dolog. :x

Pat, annyira féltem csak, mint mindenki féltené, de úgy különösebb para nincs. Mondjuk magamat ismerve csodálkozom is rajta...
Pár ismerőst kifaggattam nemrég, hogy milyen ez, mindenki ugyanazt mesélte, így nagyjából tudom mire számítsak, és bízom benne, hogy nem lesz semmi váratlan esemény. Mondták azt is többen, hogy az altatás utáni ébredés borzasztó a gyerekeknek, olyankor szinte kivétel nélkül levágnak egy nagy hisztit, nem tudják hol vannak, kábák, fáj, így tombolnak, de ha vége a dühöngésnek, utána nincs gond. Egy éjszakát kell bent lenni. Optimális esetben. Reméljük az lesz a miénk is. Bevisszük a laptopját, meg 1-2 könyvet, csak elleszünk valahogy.

Ja, Pat!
A virágos képen a színedet látva a Vaklárma jutott eszembe, mikor a vak néger pali a húgával ül a metrón: "Nem vagyok fehér?! Apa tudja már?" :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hihi, apud tudja már? :lol: Még hogy nem fehér, de sehol egy kis hájpacni??? Az annnya! Nagyon csini vagy!
Szuperek a képek, Mira óriásit nőtt, és mennyire hasonlít a gyerkőcök szája 8) .
De igen tanultam, vagyis a szakdogám írtam és most is írom :oops: .

Hát nem sokat hagytatok ki a Disney előadással :? , de mi ingyen voltunk, így belefért.

Gyorsan megyek is tanulni, mert alszanak a csajok 8)

Gabuska, én is kivetetném a mandulát a helyedben az tuti. Szegény amennyit szenved vele, tőle.

Toncsinak picit erősebb szemcsit írt fel a doki, bár nem romlott a szeme, ugyanannyit mért mint legelőször. Csak mivel ellenkezett még akkor a szemüveg ellen, így gyengébb lett. De most már ügyes nagy lány 8) .

Pat, Bogi is félős kicsit, szirénás autóktól pl. Toncsi meg egy "beszari" :lol: , ő mindentől fél.

Ma egész délelőtt kínlódtam Bogival, mert folyton rajtam akart lógni, nem tudtam tőle semmit csinálni, aztán hazajöttek Toncsiék, és két óra hosszáig játszottak az udvaron együtt. Hurrá jó idő!!!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!


Csilla! Toncsinak boldog 4. születésnapot kívánok!
(elnézést, hogy nem láttam! :oops: )

Patri! Szuperek a képek! Mircsi sokat változott! Én tuti nem ültem volna rá a krokodilra! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!
Ilyen "szeretlekes" csalafintaságokat Roli is csinál. Ha rosszat csinál, vagy mérges vagyok rá, rögtön mondja, hogy adni akar valamit. Ilyenkor megpuszil, és rögtön elszáll a mérgem. Annyira rafkósak! :lol:

Kép
szly27
 
 


Tocsit Istenke éltesse sokáig egészségben és sok-sok boldogságban!!!!!!!!!!!

Az új kismamának pedig hatalmas gratula és nagyon vigyázz magatokra!!!!!!

Mi pár napja taknyolunk és köhécselünk Áminnal, de nem voltunk dokinál, rábízom a természetre.
Miskolcon 3 napot voltunk és jó volt nagyon, Ámin is jól viselkedett.
Sajnos a Néném nagyon beteg.

Patr! Irigy kutya vagyok!!! :lol:
Gyönyörűek a képek és szépek vagytok!!!!! Biztosan nagyon jól éreztétek magatokat! Igaz én is lemaradtam, hogy hol is voltatok? Azt tudtam, hogy elutaztatok, de a helyről lemaradtam valahol.
Bár a krokodilost kihagytam volna, inkább egy oroszlán vagy tigris.
Bátor vagy!!! Én irtózom a halaktól, hüllőktől és minden nyálkás állattól csak a szőrősöket szeretem.

Csilla!
Őszintén remélem, hogy a nyáron már eljutok hozzátok is!!!!

Kép
havacska
 
 


Kapcsold le egy órára a villanyt!

A Föld Órája a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy március utolsó szombatján 20.30-tól egy órára lekapcsolják a világítást.


Egymilliárd ember csinálja! Te se maradj ki!

A Föld Órája 2007-ben indult az ausztráliai Sydney-ből, majd 2008-ban vált nemzetközivé. Magyarország is ekkor vett először részt az akcióban, amihez akkor 4 még csak hazai település csatlakozott. 2009-ben már 88 ország 4000 települése, és több százmillió ember kapcsolta le együtt a fényeket. Magyarországról 2009-ben 67 település és több mint egymillió ember vett részt a Föld Óráján, rajtuk kívül pedig rengeteg iskola, közintézmény, nagyvállalat és kisvállalkozás. Olyan híres látványosságok borultak sötétbe, mint a tatabányai Turul, a Parlament vagy a Művészetek Palotája.

Reméljük idén a tavalyi eredményeket is sikerül túlszárnyalnunk.


Csatlakozz a Föld Órájához!

Kell egy kis áramszünet…Március 27-én este 20.30-kor Te is kapcsold le a villanyt! Ezzel máris minden idők legnagyobb klímavédelmi eseményének részesévé válsz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Szly, majd annyi minden történt veled pár nap alatt, mint Pattal a nyaralás alatt :lol:

Csilla, az összes tombola jutalmát ti nyertétek meg? Mit ettetek reggelire?:D Nekem szuper téma egy vállalat gazdasági ügyei. Boldog szülinapot Toncsinak!

Gabi, ti is előadásra voltatok? Mindenütt zajlik az élet! Nekem is kivették gyerekkoromban a mandulámat, nem is fájt, csak az orrmandula, de az nagyon. Csodálkozom, hogy te mi mindennel foglalkozol: környezetvédelem, politika, a minap kreativitás és máskor is megfigyeltem ilyeneket. Nagyon ügyes vagy.

Pat, már azt hittem, hogy hazajössz ennyi idő után és az óraállítás a legfőbb írnivalód:P A képeket nézve olyan hihetetlen, hogy télen készültek! Kár, hogy nincs rajtuk dátum. Igaz, amit látok rajtuk, abból is sok a hihetetlen :) 4D? Ilyen is van?! Mirának igaza van, hisz ő is ember, egyébtől félhet. Márkszáj : Csanád már hizeleg két éves kora előtt is! Nőnapi csokor: szerinted nem esz eléggé az irigység már a nyaralásért is?:lol:

Évi, de jó, hogy veletek semmi különös. Azért, mert leginkább betegséggel szoktál jönni.

Kriszti, Paték se ilyen barnák, valószínűleg csak barnították magukat szoliban-vagy rossz a fénybeállítás :twisted:

Mariann, méghogy inkább oroszlán vagy tigris?! Te még Csanádnál is bátrabb vagy, pedig ő semmitől se fél(ha már ez is téma most).

KépKép
Kép
el..né
 
 


Na ezt már szeretem. Bármikor jövök, mindig van olvasnivaló!!!

Joli, ha nagyon unatkozol, szívesen beszállhatsz egy kis szakdogába 8) :D . Szólj bátran :lol: . Mindenesetre holnap megyek be a konzulensemhez, nagyon szorítsatok, mert még csak most megyek hozzá először és mindjárt le kellene adnom :( . Jól elszúrtam az időt.

Na jó, köszi a köszöntéseket :wink: , minnyá jobb a lelkivilágom. Egyszer csak majd képeket is, de nem most. Hétvégén lesz a nemzetközi karate edzőtábor, amit a férjem szervez. Úgy hogy jönnek hozzánk is szombaton, vasárnap ebédre, vacsorára. Különben tök jó, jön japán, német, osztrák, olasz, horvát. CSAK NE KÉNE FŐZNÖM :? . De idén legalább anyósom is itthon lesz, számítok rá 8) .

Mariann, már éppen hiányoltalak, szerencséd hogy írtál, mert irgumburgum :wink: . Nyáron már mindenképpen találkoznunk kéne. Tervben van a vadaspark is.

Joli és még egy tálca sütit ott is hagytunk, meg a webkamerát is, mert egy kalodába kellett volna érte befeküdni, fénykép meg ilyenek. Inkább nem vállaltuk :evil: , pedig az a webkamera jó lett volna.

na most már tényleg írom tovább ezt a vacak szakdogát, jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Hello csjok,még nem is írtatok ma!
Mindenkinek köszi a képdícséreteket,a Vaklármán meg azóta is rühügök magamban,ha eszembe jut! :lol: Egy hónap azért hosszú idő,általában nem szoktam megégni,elég könnyen barnulok!De ha látnátok pl. Márk seggét meg hátát,na az se semmi! :)

Joli!
Igen,4d-s volt. 3d-s szemüveget adtak hozzá,és közben az ülésed is mozgott,hideg levegőt fújt,förcskölt,süvített stb.Csak hát a gyerekek nem élvezték! :?

Még ez is Márk-száj,vagyis farsangi vers a'la Márk:

Farsang van,farsang van
Ropjuk a táncot gyorsabban.
Fergeteges ez a bál
Tücsök koma hegedül!

Itt a farsang áll a bál,keringőzik a kanál
Csárdást jár a habverő,bokázik a BETÖRŐ!

Egyik este megtanítottuk neki az Én Istenem.. kezdetű imát.Tetszett ugyan neki,párszor el is mondtuk,de valahogy egyben nem ment neki. Eltelt kb. 15 perc,egyszercsak megszólal:
-Anya,most már tudom a verset!
-Verset?Nem imát?
-De.
És ellkezd énekelni:
-Nekem a Balaton a RIVIÓLA!!
:shock: :lol: :shock: :lol: :roll: :idea: :lol:
[/b]

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Na Csilla,milyen volt a találka a konzulenssel? És mit fogsz főzni a hétvégére...ennyi embernek...ennyi alkalommal? :shock:
Milyen kalodába kellett volna befeküdni? És mért nem vállaltátok?

Valaki nem foglalná nekem össze néhány mondatban az elmúlt 5 hét szülifelijeit?? :oops: A tegnapit is,mert előtte bealudtam! :(

Mégegy aranyköpés,bár ez Mira-száj. A repülőn mögöttünk külföldiek ültek,és mivel márk mindig az ülésen állt,és bámult hátra,megkérdezte tőle a csaj:
-What is your name?
Jópárszor kérdezték tőle kint,így mondta egyből:
-Molnár Márk.
-Hm?
-Márk.
-Hm?
-Márk........még soxor!
Mircsike megelégelte az értetlenkedés,felállt a székre,és hátrakiabált:
-Máááá!!!
(gondolom nagy segítség,volt a csajnak :lol: )

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Csilla, szívesen segítenék a szakdolidban, ha lehetne. Remélem a konzulensednek is van gyereke és minden rendben lesz.
Nem lehetne egyszerre megfőzni egy nagy üst gulyást vagy halászlét meg egy nagy fazék töltött káposztát vagy hasonlót? Muszáj 2 napot a konyhában robotolj? Vagy minden alkalommal ugyanaz a társaság és mindig mást kell tálalni?

Pat, hiányoztak a Márk szájak és a Pat-írások :) A szülifeli azt hiszem 3 hete megy új részekkel, azelőtt ismétlés volt.

Dave rábeszélte Susant,hogy menjenek el horgászni,mert ott akarja megölni M. J.-t(balesetnek feltűntetve).Kathrine és Mike esküvőre készülődnek.Dave csinált egy felvétel,amiben azt ecseteli,hogy mért kellett megölnie M.J.-t.Odaadja Mike-nak,persze azt hazudja,hogy valami koncertfelvétel és hogy csak akkor nézze meg,ha már megvolt az esküvő. De Katrine azt a kazettát teszi a videóba,amikor indulnak Las Vegasba esküvőre. Mike a repülőtéren véletlenül meglátja mi az és rohan Susanékhoz
Dave kirakta Susant,hogy végignézze ahogy Mike beléjükrohan, de Susan intett neki,hogy álljon meg...végül belerohant,de MJ-t mint kiderült,Dave kitette még előtte.Ezután diliházban végezte.
Mike és Susan újra összeházasodtak.
-Gaby ki van készülve Ana-tól , Carlos tini unokahúgától, akit magukhoz vettek.
-Orson megzsarolja Bree-t,hogy feljelenti biztosítási csalásért,ha el akar tőle válni. Bree összejön Carl-al.
-Tom vissza akar menni az egyetemre kínait tanulni,aminek persze az egész család nem örül. Lynette kibökte,hogy terhes és ráadásul ikrekkel...megint XD Eléggé maga alatt van
-Új család,Bolenék költöznek a Lila Akác közbe, akik rejtegetnek valami sötét dolgot. A fiúk, Danny összejönne Julie-val, aki korrepetálja, de valaki egy éjjel fojtogatni kezdte és még mindig kómában van. Kiderül, hogy Lynette-nek azt mondta, lehet, hogy terhes. Dannyt letartóztatják, mert nem tud alibit biztosítani a fojtogatás éjjelére.

Á biztosan van még, én ezt szedegettem össze. Kérdezz esetleg...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Gyerekszájak :lol: :lol: :lol:

Enyém mostanában nem mond semmi feljegyzésre méltót.

Utána olvastam az orrmandula kivételének. Szinte mindenhol ugyanazt írják a dokik, remélem tényleg így is van. Bemásolom, hátha érdekel valakit:
Orrmandula-műtét
Az adeotómiára, az orrmandula-műtétre hamarabb rászánják magukat a szakemberek, mint a tonzillektómiára. Az orrmandula-műtét még a tonzillektómiánál is kisebb beavatkozás. Utóvérzése szinte soha nincs, a gyerekek a műtét után jóformán nem is panaszkodnak kellemetlenségekre. Persze előfordul, hogy az orrmandula egy-két évvel a műtét után úgymond visszanő. Ne szidjuk ilyenkor az orvosokat, nem valószínű, hogy ők a hibásak. Vannak ún. limfoid alkatú gyerekek, akik hajlamosak arra, hogy egy egyszerűbb fertőzésnél is nagy nyirokcsomókat növesszenek.


Berni, Dorkó hogy van?

Múlt heti ovis fotózás:

Kép

Kép

L mindenáron ezt a ruhát akarta felvenni, én úúúúúgy utálom, de ráhagytam, végülis ő volt a fotóalany, ő döntse el miben szeretne lenni. Utólag látva elmegy...

Jó éjt! :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Toncsinak nagyon boldogot utólag is!

Bocs h nem reagálok, de Máté elkezdte a dackorszakot és futnom kell utána. (annyi dőm van, míg a keksz kitart)

Jól vagyunk, Pöttömke most már rendszeresen kap puszit a nagyfiútól. Eddig minden úgy alakult, mint Máténál, émelygek, vérnyomáspotyogok, de nagyon örülök neki. 7-én megyek a védőnőhöz, aztán 21-én a dokihoz megint :) Máté egyre ügyesebb, vagányabb. Ő is hormonhóülye mint az anyja, érzékeny, cicivadász és sértődékeny. Tegnap 3 órát rohangált a jászótéren, utána olyan volt mint egy fáradt kisangyal :)

Pusz,

r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Olyan jó megint pocakos vonalzót látni. :D

Réka, névötletek vannak?

Na, már tudjuk mi az az bizgentyű Nóri popsiján.
Talán emlékeztek, hogy a jómúltkor írtam, hogy annyira keményeket kakil, párszor véres is picit. Ez azóta is fenn áll, néha becsúszik 1-1 normális széklet, de nem az a jellemző. A többszöri berepedés táján lett neki ez az ún. bőrfüggöly. Teendő nincs különösebb, kenni lehet neogranormonnal, és az étrendéjre kell nagyon odafigyelni. De ezt eddig is megtettem, csokit, kakaós dolgokat nagyon-nagyon ritkán kap, próbálom rostdúsra kihozni az étrendjét, kap székletlágyítót is. De nem sokat segített a baján. Eddig legalábbis.
Ha helyreáll a széklete, akkor visszahúzódik ez a micsoda is, ha nem, akkor visszaviszem, és kivizsgálják, hogy miért van folyamatosan székrekedése.
Ja, és nem szabad popsitörlőzni, hanem zuhany, mert a berepedt hajszálereket a törölgetéssel plusszban megnyomjuk, ami nem jó.

Na csak azért meséltem el ilyen részletesen, hátha a közeljövőben valaki hasonló cipőben jár.

1 órát vártunk, mert csomóan jöttek utánunk pici babával, őket mindenhol előre veszik, ezzel nincs is semmi gond, csak ha van 6 pici és 2 "nagy" gyerek, akkor mondjuk minden második pici után be lehetne engedni egy nagyobbat, mert egy valakit kivárni nem nagy megerőltetés a babával sem sztem, és akkor a nagyobbal sem kell fél napig ott ülni, mert mindenkit előtte hívnak be. Vagy hülyeséget beszélek? Rolling Eyes
Szerencsére Nóri jól elvolt, sétálgatott, játszott egy nagyobbacska kislánnyal, nem volt vele gond, de akkor is...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabuska! Sajnálom Nóri popóját és jobbulást neki. Én még ilyenről nem is hallottam. Az ötleted meg szerintem szuper a sorban állással kapcsolatban.

Valaki kért leengedett hajas képet Jázminról!

Kép

(tudom, ez nem az, a hajasat még nem találtam meg, de keresem :-) )

Kép Kép


Nem találtam meg! De azért is lekicsinyítem megint!

Kép
szly27
 
 


Kép Hátulról

Kép Elölről

Kép
szly27
 
 


sziasztok!
végre van erőm írni...ezt majd részletezem,de próbálok 1-2re reagálni:
nagyon édesek a manók a fényképeken(te is pat! :) )
jázminnak már nő a haja,lasan fonhatod:-)

pat!
irígyellek ezerrel és üdv újra itthon!

gabi!
azért nektek is kijut a sok sz@rságból :roll:

bocsi,most csak ennyi reakció.minket levert a hányós-hasmenős vírus :twisted: merem állítani ilyet még nem éltem át.ültem a wc-n a fejem meg a vödörben 8) szal nem részletezem.Dó megúszta annyival,h hétfőn 2x híg volt a széklete és 1x hányt.kedden én jöttem du.5-éjjel 2ig,a férjem meg szerda hajnaltól...áááá!!!!aztán nem győzzük magunkat még most sem erőre kapatni.ja,és,h teljes legyen a kép,nekem szerda reggeltől ma du.ig migrénem volt és persze csütörtökön meg is jött.csajok!szó szerint nem bírtam felemelni Dorkót :? szerencsére elvitte a nagyi szerda reggel,így csak feküdtünk két napig.úgyh,ha halljátok,h vhol ilyen vírus van,meneküljetek!!!!

Kép
berni1
 
 


Gabuska! Nagyon szépek a csajok és az azonos ruhás képen tiszta egyformák!

Berni! Hát ez nem hangzott valami jól! jobbulást az egész családnak!

Kép
szly27
 
 


Úúúúú, Berni, remélem letudtátok 10 évre előre :shock: :(

Ismerősék a héten elmentek 3 napra pihenni, kettőt végighánytak, fosiztak, két házaspár és a 2-2 gyerek.

Jázminra a popós képen elsőre azt hittem Nóri, le van vágva hátul a haja, pont így néz ki hátulról, a haja esése, a színe. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


hali!

Berni, jobbulást Nektek! Nálunk az oviban pont ez van, ma is csak 6 voltak. Kopkop, eddig Toncsinak semmi baja. Azért elég érdekes volt, pl hogy az egyik dadus éppen reggel hányt az oviban, utána meg folytatta a munkát :shock: . Mondjuk Toncsi szereti, ha kevesen vannak a csoportban 8) .

Réka, már mindjárt 9 hét, de szupi! Lassan vége az émelygős időszaknak.

Szly, milyen nagy haja van Jázminnak. Édes pofi.

Lányok alszanak, mindjárt megyek megcsinálom a gyümölcslevest, holnapra még tejszínes zöldséges husit csinálok rizzsel, krumplival, de csak holnap délelőtt. Ma még felmosom a lakást, meg vasalni is terveztem, de annak már lőttek 8) . Férjemék, épp Bécsbe mennek a japán mesterért, mert valami elkavarodott a repülővel, így csak holnap délre érne ide, az meg hülyén nézne ki, ha ő hiányozna az edzésről.

Megyek is, mert álmos vagyok már nagyon és még annyi dolgom van. Pusszancs!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


le van vágva a haja és ekkora :shock: :D , na Boginak talán két év múlva lesz ekkora :lol:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Sly, micsoda helyes popó! :P Elmúlt az izomlázad?

Gabi, nem is tudtam, hogy már ilyen apróságnak is lehet ilyen baja! Szegény Nóri! Na és Livi a mandulájával...nehéz lehet neked. Jól áll az a ruha Livinek, mi bajod vele?

Berni, ti is betegeskedtetek megint? Már többször is volt, hogy végigmentek a betegségek a családon, nem?

Adriról semmi hír? Olyan régen nem írt!

Réka, gondolom neked sincs annyi türelmed most Mátéra, főleg amikor hányingered is van. Még mindig cipeled a manót a hátadon? Meddig mehet ez így?

Tegnap voltam állásinterjúra, de ha felvettek volna sem tudtam volna elvállalni. Reggel héttől kellett volna dolgozni és egy órányira van tőlünk. Tehát hatkor már le kellett volna adjam Csanádot a bölcsibe. Így hát várok tovább...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Csilla, lehet ha az a dada egész más okból hányt. Olyan baja is lehet, ami nem terjed kézfogással :wink: Kitartást neked a hétvégére!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Melóhelyen nálunk is sokszor volt, hogy betegen, lázasan dolgozott valaki, mert muszáj volt.

Joli, vacak dolog ez az álláskeresés, nemsoká én is csatlakozom, bár remélem Te addigra már túl leszel rajta.

Csilla, hát igen, mindkét lányom a hajával kompenzálja a kis termetét, hajra gyúrnak. :lol:

Ilyen volt neki a vágás előtt:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Berni!
Sajnálom, 2 hete a párom is benne volt, szerencsére mi nem kaptuk el, mondjuk fertőtlenítettem ezerrel mindent! :? Ma délután Violával gyerekzsúrra megyünk, remélem ott se kapunk el semmit, bár az oviban is sok a beteg gyerek! De ilyen alapon sehova se mehetnénk! :evil: :?

Gabi!
Sajnálom Nórit, remélem mihamarabb megoldódik!

Réka!
Máté hogy áll a szobatisztasággal?

Tesós képek aranyosak! :)

Végre a hét második felében itt is nagyon szép idő volt, mi is egész délután az udvaron voltunk, meg játszótéren! Gyerekek nagyon élvezték, én is! :)

Csilla!
Minden elismerésem a tiéd, 2 gyerek, szakdolgozat, és még a vendéglátás is!!! :shock: :wink:

Sírás van, megyek, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Berni!
Mielőbbi felépülést!!Sajnálom,hogy ilyen betegek voltatok,ezt még olvasni is rossz volt! Nekem is volt már "vödrös élményem"-tudom mit éltél át!Amúgy mi is dögrováson vagyunk csládila,Márk is lázas 2 napj,meg szerintem kötőhártya-gyulladása van/lesz!Emellett fáj a torka,köhög és fáj a füle.Kb. ugyanezek nekem is,kiegészítve nyiroklcsomó fájdalommal,és már abszolút nem tudok nyelni! :evil:

Joli!
Ez a leírás!!!Szuper!!!!Köszönet érte!Esetleg még annyival kiegészítenéd,ha kiderült,hogy Mike és Susan hoigy jutottak oda,hogy ismét összeházasodnak??? :shock:

Gabi!
Detto én is azt hittem Jázminra,hogy a te lánykád! :D Amúgy Livi ruhája szerintem tök csini!Meg a tesós képek is édik,és persze Jázmin is,meg Roli is!De zt áruld már el nekem,hogy hogy van az,hogy Nóri minden ovis képen rajta van?? :roll:

Este még jövök,ébredezik Márk...

KépKép
Kép
patricia83
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?