Sziasztok!
Először is:
Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk Toncsinaaaaaaaaaaaaak!!!!
Bocsi Csilla,de teljesen igazad van,kipihenjük a nyaralást!
Sajna még olvasni sem volt időm,és így nem vettem észre a lánykád vonalzóját!
Elég laza itt a forgalom mostanában...mi történik itt???? Én jelentem visszaolvastam,de már nem nagyon tudok reagálni 4-5 héttel ezelőtti eseményekre!!
Gabus!
Remélem a kisasszony gyorsan kilábal ebből a nyavalyából,és akkor jön a műtét! Ezt a doki elengedhetetlennek tartja?Nekem megvan mindkét mandulám...
A kinti légkondi használat miatt a család rajtam kívül eső része végigköhögte az elmúlt 4 hetet,ma jutottam el a gyerekekkel dokihoz Mira még antibogyót is kapott,meg mindenféle szarokat..5eFt-ért!!
Kint még a gyógyszer is a töredéke volt!Coldrex 350Ft,Robitussin 450Ft...
Gabus szerintem már nem hasonlítanak a lányaid arcra!
Sly!
Látom ti csak egyszer adtok inni a csajnak naponta!
Nagyon édi! Egyszer hozzál már olyan fotót amin ki van engedve Jázmin haja!Mirának már jól megnőtt,de olyan formátlan. Ha frissen van mosva (ami nem túl gyakori
) akkor gyönyörű fürtös,de amúgy!
És micsoda izgalmak a suliban is..betörés,tetvek!
Berni!
Nem írtál te sem pár napja(és nem is örültél nekem
),jobban vagytok?Volt már Dorián vérvételen?A tavasszal azért csak visszatér mindenkinek az "életkedve",és ahogy egyre több időt tudunk kint tölteni,a hangultunk is úgy fokozódik!
Apropó ezen a 7végén kell előre állítani az órát?
Ja Csilla,ha tudom,hogy ti is a Disney-shown vagytok,mi is elmegyünk!2 egész napot még Egerben voltunk...bár ebből 1-et beteg voltam
Amúgy milyen volt?
Joli!
Csanád nagyon ügyes,és már most pasi,hogy autókkal játszik...bezzeg az enyémek semmivel sem játszanak!