Sziasztok!
Bocsi, de tegnap már nem értem vissza, mert egész du. kint lebzseltünk a kertben, aztán mire az órára néztem, már fél 7 volt
és onnantól nagyüzem.....vacsi, fürdés, mese.
És mostani jó...vagy nem jó?!
.....szokásomhoz híven, én is kidőltem!
De most Zizi alukál
, leveske fődögél magában szépen, mosógép is csak kb. 40 perc múlva végez, úgy hogy fogtam magam és bekapcsoltam a gépet!
Vero!
Zsófi 11-kor kel, Zizi akkor fekszik! Te mész, én meg jövök! Hát ez jó!!!
Ezt most nem azért írom, hogy bosszantsalak vele
, de én kéthavonta megyek fodrászhoz FESTETNI!!!! Muszáj, mert őszülök!
Veled ellentétben én nem tudom/akarom festeni a saját hajamat.
De úgy vélem, ennyi nekem is jár kéthavonta, hogy 1-másfél órára "kikapcsoljak" egy kicsikét!
Ez Neked is jár(na) szerintem. Bár tegyük hozzá, hogy én erre az időre rá tudom bízni Apára a Lányokat!
Akkor Londont most "lefújod"? Mármint akkor csak Laci megy egyedül? Vagy ez most nem munka lett volna?
És péntekkel mi a helyzet? Van aki tud a Lányokra vigyázni vagy viszitek magatokkal?
Sissy!
Gondoltam, hogy nem eszik minden evésre annyit.
De lehet, eljön még annak is a ideje!
A kedvedért
megnéztem Zizi "etetős naplóját"
és ahogy láttam benne, Ő 2 hós korától elég rendszeresen nyomta magába a 200-220-kat!
Bár Ő naponta "csak" 6X evett, igaz ezt a mennyiséget két ciciből nyomta.
Neked ezt a sokat egyből vagy kettőből eszi?
De látom, minden rendben megy Nálatok!
Hajrá továbbra is!
Lassan érik a következő kép a Fiatalemberről...vagy tévednék?!
Tenci!
Örülök, hogy legalább Benedeknek lett cipője! És köszi a tippet, du. akkor lehet, hogy elnézünk Teccő melletti Deichmann-ba.
És teló nem volt Nálad?!?!?! Irgumburgum!!!
Egyébként tegnap már nem tököltem, ráadtam Zizire Adri "annobeli"
19-es szandiját, hogy mehessen kint a kertbe és ne kelljen a kacsába ülnie.
Hát mit ne mondjak....elég érdekesen lépkedett a fűben!
De tegyük hozzá, hogy ez volt az első alkalom, hogy fűben ment!
De nagyon élvezte!
Egyébként cipőt mi is elefantent meg barenest néztünk.
Bőrgyógyászhoz meg azért mentünk, mert ilyen apró "pöttyöcskék" vannak a lába szárán, meg néhol a felkarján, hogy mi lehet ez. Közölte a kedvesnek nem mondható bőrgyógy, hogy ez nemtudoménmi.....mármint én nem tudom mit mondott rá....de ezt inkább örökölni lehet
meg ahogy látja, inkább érzékeny bőrű. Na ezt viszont nem tudom, hogy honnan veszi, mikor meg sem fogta a gyereket...mármint a kezével hozzá sem ért, hogy "megsimítsa"/megnézze a pötyiket csak ránézett!!!
Nem vészes, de azért adott rá egy krémet, amivel napközben kétszer kell bekenni, egy fürdetőkrémet meg egy fürdés utáni testápolót. És három hét múlva vigyem vissza kontrollra. Na de ezek után minek?!
Mindegy, azért majd visszaviszem, oszt megint ránézhet!
És igen! Adrinak lesz ovis szülinap, április 8-án 17-19-ig óráig budaörsi Kika játszóházban!
És nagy megkönnyebbülésemre...már bocsánat!!
......csak 11-en lesznek Adrival együtt. 8 meghívása volt eddig, akiket ugye visszahívunk és így még "belefér" a bulizók keretébe az ikerpár, Csillag és Manó!
10 fő a minimum, amit akkor is ki kell fizetni, ha csak pl. 8-an lennének. Mert azért számold ki, 2500ft/gyerek......és akkor még "külön foglalkozást" nem is kértem, mert az meg 3000ft/fő lenne. Szóval így is benne lesz majdnem 30 ezer forintba!
Jánosnak nem is mondtam még.
De ráér majd megtudni utána is!
És akkor ugye még az akkori családi hétvégés szülinapi tortáról meg többiről nem is beszéltem.
Mindegy, most evvan!
Orsi!
Olyan dvd-nk nincs és sajnos most kérdéseidre sem tudok megfelelő választ adni, mert én sem tudom.
Meg ugye nekünk most új vinyó telepítések alatt, szóval János most semmi extrát nem rak rá/nem bonyolít...... egyenlőre!
Örülök, ha most a fotó nyomtatós meg fotó feltöltős progit visszateszi!
Szerimák!
Ti Budaörsi úton laktok?!?! Vagy valahol a közelében?!
Jöhet privibe!
Szoktál Ósanba vagy Teccőbe járni vásárolni? Mert akkor ott is összefuthatunk néha-néha!
Ha szeretnéd és meg tudod győzni a férjed, én szívesen gyökereztetek Neked fűzfát a sajátomból, mert János a fűzfám tetejéből még úgy is le akar vágni....vagyis hétvégén le is fog!
....egy nagyobb ágat, szóval, ha gondolod.....!?
És akkor ki gondozza a gyümölcsfáitokat? Csak nem TE?!
És permetezni is Te szoktál?!?!?!?
És szoktál elrakni befőttet vagy lekvárt a gyümikből? Milyen fáitok vannak? Bocsi az ezer kérdésért!
Boszi!
Minden okés, jól vagytok?! Nagyon eltűntél!
Most menek, mert kész a mosógép és talán Jázmint is hallani vélem.
További szép napot Mindenkinek! És tessék kint lófrálni ebben az időben!!!!
Pussz!