Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen a sok bíztatást és a jó tanácsokat.
Mindenképp próbálom majd megfogadni.
De mit tegyek akkor, ha netán úgye hamarabb kér, és nincs annyi, mint amennyi neki kellene, és sír, hogy ő még éhes????
Az utóbbi pár napban volt úgy naponta 1× plusz kellett még adnom a lefagyasztott tejciből. Lehet, hogy nem jól teszem. :(
Így is van, hogy 200-220-akat eszik. Súlyban nem tudom, hogy mi az ilyen korban ideális, de a ma esti mérésnél 4,8 kg volt. 6 hetes és 3400 g-al született.

Timi! Meglestem a kocsitokat. Gratulálok hozzá, használjátok egészséggel. Nagyon jó választás volt a japán autó, nem fogjátok megbánni. S sokkal jobb döntés volt, mint a Ford, bár ez az én véleményem. Nekem is japán autóm van, igaz Toyota, de hidd el nektek sem lesz vele semmi gondotok.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat! :)

Veronikusz! Vida dokival szültem. :D Zongorázni lehet a két szülésem közti különbséget, pedig időben csak fél óra különbség volt, most fél órával hosszabb volt a szülésem... :D
Te miért váltasz?

Etenci! Kedves vagy! :)

Itt van egy kép a leányzóról a szülés utáni napról a kórházban:
Kép

És hazafelé menet:
Kép

Cukorfalat! Átérzem a helyzetet. :S Nálunk is hasonló a helyzet Lucával. Az altatások szörnyűek! Vagy nem alszik napközben, vagy 1 óra az altatás este...

biribon

Biribion!

Gratulálok Lilla születéséhez, jó egészséget kívánok. Szuper gyorsak voltatok!

Hát ha nekünk este 1 óra lenne az altatás.... mit nem adnék érte!!!! Tegnap is végül hajnal 1-re aludt el. Apja altatta el végül, szegény reggel meg 5.20-kor kelt. Nem tudom mit lehetne csinálni, hogy este ne legyen ez a szenvedés. Ha valakinek van tippje, szívesen veszem, vagy azt, hogy egyáltalán miért ilyen nehéz este vele bírni. Már előre félek az estéktől. :(
Nappal olyan szépen bealszik. Nem vágom.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Jaj, Biribion, azt elfelejtettem írni, hogy csodaszép ám a kislányotok.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Biribon!
:lol: most pont neked ecseteljem hogy miért???? :lol: én is Vidához mennék, de így hogy már magán lett ... hát! most egyelőre nem megyek sehova :? :D

Sissy!
ha úgy érzed hogy kevesebb van mint amennyire szükség lenne, akkor meg pláne rakd többször cicire. Így több fog termelődni max. 1-2 nap alatt! :D addig meg igyál sokat. Ha KÜLSŐLEG PÓTOLSZ akkor soha nem lesz több a cicidben, csak egyre kevesebb!!! :oops: :oops: :oops: az a jó ha csakran ürülnek ki TELJESEN A CICIK! akkor lesz mielőbb több bennük!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Biribon!
:oops: nekem is lemarad, mert annyira néztem aképet :D nagyon szép Lilla Baba! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sissy, nem tudok neked mit mondani az esti altatáshoz. kitartár. lesz jobb. nekünk olyan 2-2,5 hósan lett jobb, amikor már nem kellett éjjel órákat járkáni vele. tudom, h kemény. és nekünk még ott volt Kolos is. ha ő is ébredt éjjel... :roll: húzós volt.
tejci: ne adj neki pótlást, akár félóránként is rakd mellre, és hidd el lesz több. 2 nap és jobb lesz.
ügyes vagy!! :D
és anyud jön segíteni? vagy egész nap egydül vagy?

Brigi, jaj szegénykém! ez szörnyű lehet. nem lehet lekötni semmivel? Petyalvást meg megértem, Kolost is nehéz rávenni... sír toprzékol, h ő nme alszik aztán vagy hogy hagyom ébren és este 6kor kidől vagy erős vagyok és elaltatom.
snooopy

Veronikusz, Snoopy!
Mindenképp megfogadom a tanácsotokat, s megpróbálom minél többet cicire tenni, s akkor egyáltalán nem adok neki még egy picike pótlást sem. Csak azt nem tudom, hogy mit csináljak majd vele, addig amíg még nem lesz annyi tejci, s ő meg még hisztizik a kajáért. Vagy valahogy nyugtassam le, arra a fél órára, ameddig talán termelődik annyi?????
Nem lenne gond, lenne elég tejem, ha hirtelen a 120-ak helyett most nem enne 200-at vagy afölött.

Az esti nem alvást meg tényleg remélem, hogy hamarosan kinövi, mert már én is nyügi vagyok estére.
Orsi! Nektem meg elhiszem, hogy még nehezebb két gyerkőccel. Sokszor én is arra gondolok, hogy mi lenne, ha lenne itt velem még egy. Kemény, az biztos.

Orsi!
Anyum már nincs itt. Első héten volt itt velem, csak estére ment haza. Majd a második héten munka után jött. Azóta viszont egyedül nyomom. Férjem is esténként jön haza. Most hogy már mehetünk sétálni, s kicsit ki is tudunk mozdulni, hogy akár én a manókával áttudok menni anyumékhoz, így könnyebb. Most hétvégén is, míg a férjem focizott, mi átmentünk anyumékhoz. Azért ő tud segíteni, s legalább szopiztatás után átveszi a gyereket és én meg tudok pihenni.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Közben eszembe jutott még egy kérdés.
És este pl. ha egy jó darabig nem kel fel, akkor fejjek le??? Mert tegnap is, ahogy hajnal egykor letettük, s csak reggel 6.30-kor kelt.
És ti pl. ha monjuk csak az egyik cicit kéri, akkor utána a másikat lefejitek? Mert mi van, ha rá 30 percre, vagy akár korábban is megint rácuppanna?
Vagy ti a fejést hogy csináljátok?

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sissy, az igény szerinti szopinál nem kell fejni, elintézi a gyerek. ezért nem kell fejni, mert ha fél órán belül megint kéri akkor odaadhatod neki.
nekem volt olyan, h 7 órát aludt Noel egyben éjjel, és nem keltem fel fejni. igaz reggelre feszült a cicim rendesen de szépen kiette.
én váltott mellből szoptatok: egy szopi-egy cici. de vlkinek az jön be h egy szopi alatt vált, h ne legyen annyira tele a másik.
Kolos amúgy este 9től reggel 9ig nyomta a szunyát annó, tehát 12 órán át nem evett a cicmből és akkor a szervezetem erre állt rá. a gyerek igányeit követei. most meg arra van ráállva, h két óránként kéri noel.
snooopy

Oké, értem!
Én is eddig egy szopi, egy cici szerint csináltam. Viszont mióta nem elég neki az egy cici, odaadom neki a másikat is és azt is kiszívja rendesen.
De addig amíg nem áll be ismét, hogy adjak neki csak egy cicit, ha az nem elég neki? Sokszor a kettő sem elég. kb. 4 perc alatt kiszívja, majd tiszta ideg lesz, hogy már nem jön belőle, s átrakom a másikra.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sissy, jól csinálod, hidd el!! ha nem elég neki nyugodtan add oda a másikat is. nálunk is volt 6 hetesen a növ. ugrás. akkor szinte egész nap mellen volt. tudom nehéz lehet ahogy ordít és kéri a cicit, de ellőki magát amint rákap... Kolos volt ilyen, h csak akkor evett ha "volt" is benne rendesen, ha már kevesebb akkor meg hisztizett. Noel elvan akkor is, ha nem ömlik a szájába, hanem csak pár csepp. de a a tej a szopi alatt termelődik.
ha nyugodtabb lennél ha beszélnél szakemberrek akkor tudok adni egy telszámot, szoptatási tanácsadó, nekem nagyon sokat segített az első 2 hónapban! még házhoz is jött megnéztem jól szopik-e noel, engem megnyugattott. azt hinné az ember, h a szoptatás a világ legeszerűbb dolga, és látod még 2 gyerekes anyaként is bizonytalan voltam az elején. :D
snooopy

Sziasztok Csajok!

Először is.....

Benedekeknek...(Tenci és Brigi) Nagyon sok boldog névnapot!

Biribon!

Lucának sok boldog szülinapot!
És nagy gratula Lillához! Ügyes kislány! :wink: Akárcsak az Anyukája! :wink: És igazi Csajszis a képeken! :D

Sissy!

De jó, hogy jöttél! :wink:
Nem akarom én itt osztani az észt....és nem is fogom!!!.....de szerintem azért 6 hetesen 200-220-at enni, nem semmi!!! :shock: :D Nem biztos ám, hogy az a baja, hogy kevés neki a kaja, lehet az is, hogy "túleszi" magát! Mivel elég gyorsan és sokat szopizik! :roll:
Én tudom mi a különbség az "órákig eszek gyerek és kb. 10 perc alatt benyomok 200-220-at gyerek között"! :roll: 8)
Én fejni nem fejtem, mert ahogy a Többiek is írták, ez kereslet-kínálat dolog függvénye! Bár hozzáteszem, hogy nekem a Csajok nem voltak hasfájósak! :roll: Adri totál 4 óránként evett és végülis Zizi is nagyjából. Amikor kérték a cicit, adtam. :wink:
Egyébként azt megkérdezhetem....mivel ugye Te fejtél tejet....hogy mennyi volt rajta a zsír réteg? Én hallottam olyat védőnőtől, hogy egyáltalán nem a mennyiséggel volt a "baj" egy anyukánál, hanem azzal, hogy szinte teljesen "vizes" volt a teje és a gyerek ezért nem tudott jóllakni. :roll: De ezzel nem rémisztgetni akarlak, csak ez is egy verzió.
Igyál nagyon sokat és egyél rendesen....húsokat is!!!.....hogy meglegyen a megfelelő tápanyag beviteled, mert ez is nagyon fontos!
Egyébként NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!!!! És ne felejtsd el, hogy nem a fejés a fontos, hanem a szopizás kereslet-kínálata. :wink:
Persze van olyan is, akinek annyi tejcije van, hogy muszáj hogy fejjen, de ezt megint az ember maga tudja/tapasztalja ki!
Szóval én csak azt mondom, hogy hajrá továbbra is a szopi, fog a alakulni és higgyél Magatokban, hogy Mindketten jól csinájátok!!!! :wink:
Alvás meg.....ez fog majd változni!!! Kinek előbb, kinek később! Ez viszont sajnos vagy nem sajnos "türelemjáték"! :roll:
Autó: köszönöm a dícséretet az autó nevében is! :lol: Bár az IGAZIRÓL képet még nem csináltam és nem tettem fel, de majd ha János engedélyezi, akkor csinálok és teszek fel képet róla. Az engedélyezéshez csak annyi, hogy félre ne érts, hogy a vinyónk totálkáros lett, így Jánosnak most az újra fel kell telepítenie az összes programot és addig, amíg nem kapok "zöld utat" arra, hogy tölthetek fel képeket, addig csak óvatosan fényképezek nehogy beteljen a memokártya a gépen! :wink:

Orsi!

Örülök,hogy minden okés Veletek! :wink: És hogy a jó idő elért Gyöngyösre is! :wink: Házatok gondolom szépen alakulgat! Szabi mit is csinált legutóbb a földszinten? Kész lett vele? És volt segítsége? 8)
És Anyukád hogy van? Valami előrelépés donor ügyben? :roll:

Vero!

Csajszikkal minden okés? Voltatok azóta még Kopaszin? Kezdenek már zöldellni a fák? :D Lassan, ha bejön a jó idő, tényleg megejthetnénk ott egy találkozást Mindenkivel. :wink:
Laci most hétvégén ment Londonba? Vagy már haza is ért?

Lillus!

Nekünk kacsás tekerőnk van! :wink: Adri kapta még Papáéktól mikor 2 éves volt! Természetesen ez most átszáll Jázminra! :D Mondjuk Adri már tavaly óta a kétkerekű pedál nélkülijével nyomja az ipart, de e bicajt még nem akarja tekerni! 8)
Kertedben a virágok, hogy állnak?

Judy!

Sajnálom a tükröt! :? A "centizgetéssel" nagyon kell vigyázni! :roll: És mennyi lesz a tükröd? Hogy a fékeddel mi lehet?!?! Ilyet még nem hallottam, hogy egyik pillanatban "nem nagyon fog", aztán másnap már "semmi baja"! :shock: :? Az ilyet tényleg jobb megnézetni!!!!
Bulis képek nincsenek véletlenül? Kíváncsi lennék a "macska nyúzó" Lányokra! :wink: :D
Kenyérke ügyben valami? 8)
És persze, hogy nem harizom, hogy nem tudsz jönni szerdán. :wink: Majd akkor megnézed máskor! :wink: A lényeg, hogy a Pözsóddal minden okés legyen! :wink:

Tenci!

Holnap felavatom az autót! 8) Most ne csodálkozzál azon, hogy miért csak holnap!!! :lol: :wink: Azért mert néha "szeretem húzni a dolgokat"!!!! :lol: :wink: 8) Minden esetere olyan, mintha egy "emeleten" ülnél! :lol: :wink:
Ja és jövő héten hétfőn reggel 9-re megyek fodrászhoz! :wink: 8)
Katinak meg köszi a mélt, megkaptam....mondd meg Neki lécci...., csak még válaszokat nem tudok küldeni! Nem tudom miért, de eddig a válasz leveleimet valamiért "visszadobta" a rendszer. Apjuk még ügyködik a dolgon. :roll:

Brigi!

Örülünk, hogy Te is befutottál! :wink: Fiúkhoz meg kitartást! Lesz ez még sokkal jobb!!!! Itt a tavasz!!! :D

Kriszti!

Neked, majd küldök privit, de sajna most mennem kell, mert Zizi mindjárt ébred és kaját kell adnom Neki! 8)

Boszi!

????????????????????? :shock: Merre vagy Te nőőőő?!?!?!?

Autóról még annyit......
Sissy! Igazad van abban, hogy a japán autók motorikusan a legjobbak. Ezzel egyetértek! De mivel ültem már több típusú autóban, meg kell, hogy mondjam, a legkényelmesebbek...főleg az ülések méretét figyelembe véve!!!...... a NÉMET autók!!!! Abban gondolnak a magas emberekre is!!! :lol: :wink: Mert két lehetőség van. Vagy az ülések "rövidek" az autókban, vagy én vagyok túl magas, hosszú lábakkal. :lol: De erre János azt mondta, hogy én vagyok a "hibás termék" :twisted: :D , mert minek kell ilyen hosszú lábakkal születni!? 8) Szóval a megoldás, mégis csak az én lábaimból kell "levágni"!!! :D :wink: 8)

Most tényleg robogok, mert már jönnek Taki bácsiék is! 8)

Szép napot Mindenkinek! Később még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Csak gyorsba.

Tenci: A férjem egy barom és nem normális, engem már kikészített totálisan :oops: :cry: Viktor meg úgy veszem észre kezdi megszokni, hogy apa nincs velünk, de nap mint nap megkérdezi mikor jön és mikor játszik vele. :oops:

Timi: Még nem válaszoltam, de fogok.

Most megyek a kertbe.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Timi!
nem, nem. Azóta nem voltunk Kopaszin. Még elég kopasz :lol: a Kopaszi :lol: Ma Auchanban voltunk. :D
LAci meg ... nem is mond :oops: nem, nem volt végül Londonban, majd együtt tervezzük jövő héten szerdától 1 hétig ... bár lehet hogy most megtorpedózza a kedves családja. :oops: sajnos érzem a pénztárcánkon, hogy megint MEGY EL A PÉNZ :oops: és most még jött még egy bazi nagy kiadás :cry: szombaton DU meghalt a nagymamája, pénteken temetik :cry: azt se tudom, hogy hogy megnjünk le gyerekek nélkül. :oops:
Lányok megvannak. Kata oviban. Nem nagyon akar reggelente elmenni. :oops: Gondolom Szofi miatt. :?
Szofi a körülményekhez képest jól. Kicsit fáradékony. :oops: No meg extra hisztis a kisasszony. :x :oops:
Zsófi meg ... :D ő rajta be kell tojni! :lol: haláli kis csaj! :lol: Kis Csíkszemű! :lol: vagy szenvedően néz (ez az új tudománya és élvezi) vagy pedig vigyorog mint a tejbe tök és csak 2 csík a két szeme :lol: Különben meg totyog mint egy pingvin, két hátracsapott karra :lol: illeve nem totyog, hanem szalad :lol: annyit eszik mint egy felnőtt :shock: :lol: csak győzzük majd! :lol:

mennem kell, mert Szofi felkelti Zsófit ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na! a Középső Ördögöm is kidőlt :lol: :lol: megyek, be is takarom 8) (ennyit arról, hogy ő nem alszik :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül jövök, de Sissynek szeretnék plusz infot adni, mert hasonló korúak a babáink, és a fórumtársaim révén rengeteg aktuális tudásra tettem szert :wink: .

Igazából ezer éve, a terhességem elején a Ti segítségetekkel választottam orvost, azóta nem írtam, de néha benézek, hogy mi újság veletek. Illetve néhányotokkal a másik kútvölgyis fórumon találkoztam, no meg van akivel priviben is értekezünk néha 8)

Sissy: 6 hetes korban van egy fejlődési ugrás, ami néhány napig eltart, lehet, hogy emiatt kér Tomi többször enni. Nálunk csak 2 napig tartott, de van akinél 1 hétig is. Szóval, ahogy a többiek is írták, ne aggódj, adj neki cicit, amikor kér, és hamarosan beáll megint a dolog. Hajrá!

Kép
szerencsemák

Ja, és még valami: lehet, hogy úgy érzed, hogy üres a cici, de könnyen előfordul, hogy van még benne tejci. Az egyik lány a fórumunkról elment egy szoptatási tanácsadóhoz, és azt mondta neki a nő, hogy a tej nagy része szoptatás közben termelődik. Ez kicsit hihetetlenül hangzik, de velem is előfordult már, hogy az "üres" cicimből 150ml-t szipkázott le a fiam.

Mindenkinek további szép estét kívánok!

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Sissy!
tényleg csak kis része van a tejnek a szoptatás megkezdése előtt a ciciben, a többi a cicizés alatt termelődik! :wink: 6 hetesen meg tényleg van egy ugrás, de ha jól dereng később is írnak 1-et, 1-et de mi azt ha jól rémlik nem is vettük észre.
Ja! én szoptatási tanácsadóval én is beszéltem és ő helyeselte X idős korában, hogy igen is szopizzon két ciciből alkalmanként (ahogy mondják is, hogy kínáld meg a másikból is ha az elsőből "kifogyott"). Én 14 hónapig szoptattam így. Mikor meg Zsófi felvette azt aszokását, hogy este 9-től reggel 9-ig nem evett nem, mert nem is kelt fel, akkor azt mondta, hogy jó lenne ha 1x mégis felkelteném, hogy egyen és 1x fejjem ki. De mi szélsőséges esetek voltunk. Zsófi végül beállt a éjjeli 2 evésre és ez mind a kettőnknek így volt jó. Nem robbantam szét reggelre. (míg nem ürült éjjel sajnos visszaesett a tejmennyiségem, de úgy ahogy írtam én visszahoztam. Én javasolnám, hogy beszélj egy tanácsadóval, hogy konkrétan a te esetedben ő mit ajánl és te is meg fogsz nyugodni, hogy minden oké!!!! :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kicsit még visszanéztem....., meg van akit kihagytam du.! 8)

Vero!

Őszintén sajnálom Laci nagymamáját! :cry:
Nagynénéd vagy valaki nem tudna segíteni vigyázni a Lányokra, míg Ti lementek a temetésre? Esetleg Laci kolléganője, aki múltkor vigyázott Katára meg Zsófira?
Kopaszi meg még kopasz.....hát ez nagyon jó! :lol: De mire mi odaértünk, addigra már csak zöld lesz! :wink:
Örülök, hogy Csajszik már ilyen jól vannak! :wink:
Szofinak továbbra is+++++++++++++++++++++ :wink:
Zsófit meg Zizit, akkor össze lehetne kötni! :lol: Zizi is annyit eszik, mint egy ló :D és egész nap jön megy, csak Ő nem a háta mögött teszi össze a kezeit, hanem a feje fölött! :D Mondom én, hogy valami közük csak van egymáshoz! :wink: :lol:
Londont egyébként a Lányokkal tervezitek? 8)

Vali!

Nem gond! Válaszolsz amikor van időd! 8)
Pihenj és töltődj! Hülyékkel meg NE FOGLALKOZZ!!!! Mindenki azt mondd amit akar. A lényeg, hogy Te tudod, hogy mi az igaz! 8)

Szerimák!

Üdv újra Csajszi! :wink: Tudom, hogy másik helyen nyomod az ipart, de azért néha ide is bekuksizhatsz és írhatsz is pár sort! :wink:
És arról a gyönyörű fiatalemberről tessék képet dobni! :wink: :D
Úristen!!! Olyan, mintha tegnap született volna, oszt mingyá 2 hónapos!!! :shock: :lol: :wink: Nem is tudom, hogy kivel született egy napon...!!!!! :lol: :wink: Csókoltatom innen is! :wink:

Sissy!

Neked akartam még, hogy azért 6 hét alatt 1,5 kilót hízni, nagyon szép "teljesítmény"!!! :wink: Ezt komolyan mondom. Úgy hogy éhezni tuti nem éhezik! :wink: És ahogy Szerimák is írta, a 6. hét az első fordulópont a baba.....na meg a Mama.....életében! Innentől már....legtöbb esetben...."javulni kezd a helyzet"! :wink: Csak türelem! Tudom, hogy ebből van az ember Lányának néha a legkevesebb, de mi Anyák kitartóak vagyunk és mi tudjuk, hogy mi a legjobb a saját kisbabánknak/gyerekeinknek! :wink:

Tenci!

Meg még Neked is..... 8)
Zizinek néztünk cipőt pénteken Deichmann-ban, de semmi jót nem találtunk. :evil: Ami volt, annak vagy qva :oops: kemény volt a talpa, ami meg jó lett volna, na abból természetesen nem volt a méretéből. Egyébként 19-es kéne Neki. Adrinak van 19-ese, de az szandál, azt meg még nem adhatok Rá. Szóval egyenlőre marad a "kocsicipő". :? De holnap újra próbáljuk! :wink:
Ti már vettetek Benedeknek cipőt? Ha igen, akkor hol? Bár ha Benedeknek 21-es cipellő kellene, na akkor abból dögivel volt a Stop Shop-ban a Deichmann-ban. :D

Lányok!

Képzeljétek! Tegnap meg ma végre áttört Jáz jobb és bal alsó 4-es rágófoga. Hurrrrrrááááááááá!!!! :lol: :wink: Úgy hogy most már 10 foga van! Szóval a fele "fogsor" már meg van, így már csak a "maradék" 10 fogat kell kivárnunk és teljes lesz a "tejes" létszám! :lol: :wink: 8)

Na bocsi, ha Valakit esetleg megint kihagytam, de elfáradtam. Holnap korán reggel visszük Bajorkámat műszakiztatni, aztán valszeg a jövő héten már "piacra is dobjuk"! Egyik szeme sír a másik nevet...... :cry: :)

Szép és nyugodt éjszakát Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Orsi!
köszi a mail-t a nő elérhetőségével. Most megy az agyalás, hogy akkor milyen ülést is vegyünk. 8) még 1x köszi. :wink:

Timi!
Gratula Jáz fogacskáihoz! Nekünk is már megvan a 10! de nagyon gyúrunk a többire is :D
Fodrász! áh! oda nekem is kéne mennem! :oops: már csak egy kis lelki tunningra is :lol: (annyira nem gáz a hajam, csak hát tudni, hogy 1 éve voltam PROFINÁL! 8) )
Bajorodat meg ne sajnáld! biztos jó kezekbe kerül majd!
pénteki vigyázás: nagynéném két hónapja kapott most péntekre időponot :oops: azt már csak nem kérhetem, hogy most dobja ez miattunk :oops: kolléganő ... ???? :idea: nem tudom! ők is dolgoznak :? :oops:
Szofi viszont reggelre kicsit taknyos lett, amit nem is csodálok, lévén Zsófi+Laci+én is taknyolunk. :cry:
London: igen, lányokkal mennénk kocsival :roll: :shock: :D 1 hétre :lol:

Tenci!
:?: :idea:

Ancsa!
:?: :idea:

Brigi!
sajnálom, hogy nehéz napokat élsz. :oops: Kitartás! itt a tavasz, lehet kimenni és ez lelkileg sokat segít. Én se látom Lacit, de így legalább a játszótéren látok embereket! :oops:
Hétvégén nem tudnátok kicsit kettesben lenni a férjeddel???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszönöm szépen a tanácsokat és a sok-sok segítséget, nagyon hasznosak.

Orsi!
Remélem tényleg nem tart sokáig, hogy sokat eszik, mert akkor tényleg nem tudom, hol fog megállni súlyban.
De mindenképp most megpróbálom úgy csinálni, ha kér adok.
A szoptatási tanácsadóval kapcsolatban meg írok privit.

Timi!
Jó azért nem minden egyes alkalommal eszik 200-220-at, de azért előfordul napi kétszer biztos. De azért az előtte lévő mennyiségekhez nekem sok, hogy van, hogy kér ennyit.
A zsírmennyiséggel kapcsolatban, meg szoktam nézni az enyémet is. Igaz már nem tudok fejni, de előtte bőven volt rajta zsír, úgyhogy tuti nem az a gond. Igaz már nem olyan sárga a tejem, már fehér, de pl. múltkor elég sokáig nem kelt fel hajnalban, s kettőkor lefejtem, s az is elég zsíros volt. Láttam a kórházban, hogy milyen tejet adnak egyes anyukák pótlásként, s a Böbe meg is mutatta, s olyan tejem még nekem is van.
Ha meg egyszerűen éhes, akkor nem mondhatom neki, hogy nem kapsz többet. Mégsem foghatom fogyókúrára :) Ahogy ti is írtátok ő tudja, hogy mikor mennyi kell neki.

A japán-német autókkal kapcsolatban meg igazad van, csak én ilyenre nem is gondolok, mert hát én nem vagyok olyan magas. Így ez eszembe sem jutott, de totál igazad van. :)

Szerencsemák!
Köszi neked is a segítséget. Hát nálunk már több mint 2 napig tart, sőt már egy hetet is túl léptük.
Ti most mennyit nyomtok súlyban?

Vero!Őszinte részvétem a nagymama miatt!
És neked is köszönöm a segítséget, na meg, hogy leírtad, hogy nálatok hogy volt. Ebből is sokat lehet tanulni.

És valóban, ahogy Orsi is írta, az ember azt hinné, hogy a szoptatás a világ legegyszerűbb dolga, de mikor odakerül az ember millió egy kérdés merül fel. De szerintem ezt is manapság már túllihegik és mindenki más és más véleményen van, és mást javasolnak, s a kismama meg döntse el, hogy akkor most hogyan is csinálja.
Egyébként a kórházban is ez volt. A Böbe mondott valamit, másnap egy másik csecsemős pedig totál ellenkezőt. Épp azt beszéltük a lányokkal, hogy akkor most döntse el a kismama, aki ott van bent egy pár napos picivel, hogy akkor mi is a jó. De végül úgy voltunk, hogy a Böbe tanácsát próbáljuk megfogadni, mert ő mégis csak egy szoptatási tanácsadó is, csak ért hozzá. [/b]

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

:evil: Az ördög vigye a mai délelőttünket! :evil:
Ugye korán reggel mentünk, két autóval....Bömit vittük a szervizbe műszakiztatni, XIII.ker-be......Adrit vittük oviba, utána Bömi műszakira, hát ne tudjátok meg, a Budaörsi útról a Hegyalján keresztül az Erzsébet hídon át 1 órát :!: :!: :idea: :evil: tartott az út az Erzsébet híd pesti hídfőjéig, mert valami MEGVETEKEDETT BAROM :!: :!: :evil: úgy gondolta, hogy az Erzsébet híd közepén, ő átvág a 6 sávos hídon!!!! :evil: Persze mondanom sem kell, hogy valaki....SZEGÉNY!!! :? .....elütötte a barmot!!!! Így a hídon totál lassú volt a haladás!!!! Mondjuk mire mi a "helyszínre" értünk, már csak a rendőrautó....helyszínelő....meg az autó, ami elütötte az volt ott, de még akkor is "mértek"!
Szerintetek normális volt az illető?!?!? :shock: :evil:
Na mindegy, így rohanhattunk visszafelé, hogy Zizivel visszaérjünk fél 11-re Érdre a bőrgyogyihoz! Úgy hogy én ma már ki sem teszem a lábam a kapun kívülre!!!!! :roll: Mára ennyi elég volt! :roll:
Bocsánat, hogy ezt most idezúdítottam, de totál elcseszte az egész délelőttre és délutánra tervezett progit! :? Szegény Apa is rohanhatott vissza a városba melózni, mert persze mikor sz@rik be másológép XY bankban?! Persze, hogy ma reggel! :evil:

Na de mindegy. Most már nem hat meg semmi. Itthon vagyok és max. a kertbe megyek ki! :roll:

Egyébként, csak hogy jó hírt is mondjak :wink: :lol: tegnap megmetszettem a fűzfámat! :wink: Ebéd után meg majd megyünk ki Zizivel, összedarabolom a lenyesett ágakat, meg megkapircolom :D a virágoskertemet!

Most rohanok, mert Jáz felébred és megyünk ebédelni! :wink:

Délután vagy este, írok még Mindenkinek!

Addig is szép napot Csajok! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs: bekukkantani szoktam, csak a visszaolvasásig meg az írásig nem jutok el általában, mivel a fiatalúr egyre több időt igényel napközben (régi szép első pár hét, amikor egész nap aludt...), de majd igyekszem! Plusz a szép idő miatt napi 3-4 órákat is kint vagyunk, illetve elkezdtünk csavarogni járni, szóval egyre kevesebbet vagyok gépközelben. A mai dugóban ülés elég zordul hangzik. Viszont az útvonal (Budaörsi út)...a végén kiderül, hogy tök közel lakunk egymáshoz??? Fűzfát én is nagyon szeretnék a kertbe, de a férjem bevágta a szigort, (mert ősszel kiásattam 3 almafát) és nem engedi, hogy kivágjam a mandulafát és a helyére ültessek :twisted: Persze metszegetni nem ő szokta a kb 20 gyümifánkat :roll:

Sissy: remélem, azért rendeződik a kaja helyzet hamarosan. Mi ma léptük át a 6 kilót (6.01), 3.65-ről indultunk születéskor, és 3390-el mentünk haza. A napi kaja adag 800-1200ml között van, és átlag 8x eszünk. Elég fárasztó az éjszakák miatt, de nem panaszkodom, mert azért általában tudok 8-9 órát aludni, bár jobb volna megszakítások nélkül

Kép
szerencsemák

TIMI-nos a kertig kijutottál?? :lol: :lol: ilyenek meg vannak....még jó,hogy nem utazgatsz mindennap a városba :roll: :lol:
Jáznak már 10fog???-Benedek stabil kettő+épp hogy látszik kettő :D
minek mentetek bőrgyógyászhoz???? :roll: :roll:
kérdédedre-épp tegnap voltunk Érden-és vettünk Benedeknek cipőt,akartalak is hívni-de telóm valahol otthon volt :!: :oops:
Tesco mellet voltunk Deichmann-ban de Stop Shop-os jött be-és 21es elefanten :D :D egyébként mindig csajosban látok nagyobb választékot-persze valszínű én sem találnék ennyi közül jót....mondjuk elefantent kinézem neten,és megveszem :lol: :lol:
Adrinak is lesz ovisbarátos buli??? 8)

VERÓ-sajnálom nagymamát,kitartást péntekre na meg családhoz....gondolom mivel vidéki dédi csajok nem is nagyon taliztak vele...
és tényleg mentek Londonba???-nem semmi lesz,de szerintem élvezetes út lesz főleg hogy végre együtt lesztek!!! :D :D
és akkor irány minimum Hajas szalon :wink: :lol: :wink:
gyógyuljatok gyorsan....de ez már ilyen tavaszi takikór :D gyorsan jön gyorsan megy....
ülés még nincs???-most láttam kikában römer isofixes akciós....habár nem tudom mennyit szánsz rá.....

SZERENCSEMÁK-üdv itt is! :D :D és igen gyere....fotót kérünk kicsifiadról-és persze írhatnál pár sort kicsit magatokról....

BIRIBON-nagyon nagyon édes Lilibaba!!! :D és nagylánykádnak boldog szülinapot.....vagy megállt a vonalzód???akkor csere :D :D
épp nézem majdnem úgy haladtok mint mi-nálunk 9nap híján 2év :D :D csak itt fiús állás :wink: :wink:
amúgy Luca hogy érzékeli a változást?és Te hogy kezeled a helyzeteket???

VALENTINA-ne hagyd magad!!!!mikor viszi Vikót apukája??többször egy héten??
és kertben mit alkottál??? :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

JUDY-nem látlak merre vagy/vagytok???-pedig most Barca meccs megy-igazán itt lehetnél :lol: :wink: :lol:
Ancsa jól?edzed már a bölcsire??? :lol: :lol: és magadat a melóra?? :lol: :lol:

BRIGI-sajnálom a helyzetet-de hidd el lesz jobb is,túlélünk mi mindent!!! :D :D
esti altatásban férjecskéd nem segít??nálunk Mikey ha Miki itthon csakis Ő :D
szobatisztasággal haladtok??
és vonalzócsere-persze ha van időd..... :D

ORSI-srácaid jól???gondolom ti is egész nap szabadban :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

most csak egy öncélű kérédsem lenne aztán jövök hosszabban is: van vlkinek zenés gyerek dvd-je? amin kisebb mesék, vagy dalok vannak?? kolos imádja a "gyedrekdalok" c dvd-t de nekem már az agyamra megy, jó lenne vlmi újítás. vagy a süsü is jöhet azt is imádja. :) küldök dvd-t és át tudnátok írni? köszi.
snooopy

ja még1, lehet a youtube-ról másolni/dvd-re írni?? nem tudtok vlmi progit?
snooopy

Tenci!
London: ??? hát! most elbizonytalanodtam. :oops: lehet nem megyünk :? Talán még korai ez Szofinak! :oops: Lacinak még nem is mertem mondani :oops:
ülés: mennyiért volt Römer??? mert az lenne ISOFIX-es 52-ért :D mennyiért volt akciósan???

megyek, felkelt Zsófi ... 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero, én is láttam kikában minden römer ülésre 15% engedmény. az isofixes ülés 49.900ft 62.000 helyett.
snooopy

Sziasztok!

Bocsi, de tegnap már nem értem vissza, mert egész du. kint lebzseltünk a kertben, aztán mire az órára néztem, már fél 7 volt :shock: :D és onnantól nagyüzem.....vacsi, fürdés, mese. :wink: És mostani jó...vagy nem jó?! :roll: .....szokásomhoz híven, én is kidőltem! 8)
De most Zizi alukál 8) , leveske fődögél magában szépen, mosógép is csak kb. 40 perc múlva végez, úgy hogy fogtam magam és bekapcsoltam a gépet! :lol:

Vero!

Zsófi 11-kor kel, Zizi akkor fekszik! Te mész, én meg jövök! Hát ez jó!!! :D :wink:
Ezt most nem azért írom, hogy bosszantsalak vele :wink: , de én kéthavonta megyek fodrászhoz FESTETNI!!!! Muszáj, mert őszülök! :roll: Veled ellentétben én nem tudom/akarom festeni a saját hajamat. :roll: De úgy vélem, ennyi nekem is jár kéthavonta, hogy 1-másfél órára "kikapcsoljak" egy kicsikét! :D Ez Neked is jár(na) szerintem. Bár tegyük hozzá, hogy én erre az időre rá tudom bízni Apára a Lányokat! 8)
Akkor Londont most "lefújod"? Mármint akkor csak Laci megy egyedül? Vagy ez most nem munka lett volna?
És péntekkel mi a helyzet? Van aki tud a Lányokra vigyázni vagy viszitek magatokkal?

Sissy!

Gondoltam, hogy nem eszik minden evésre annyit. :wink: De lehet, eljön még annak is a ideje! :wink: A kedvedért :wink: megnéztem Zizi "etetős naplóját" 8) és ahogy láttam benne, Ő 2 hós korától elég rendszeresen nyomta magába a 200-220-kat! :wink: Bár Ő naponta "csak" 6X evett, igaz ezt a mennyiséget két ciciből nyomta. :wink: Neked ezt a sokat egyből vagy kettőből eszi?
De látom, minden rendben megy Nálatok! :wink: Hajrá továbbra is! :D Lassan érik a következő kép a Fiatalemberről...vagy tévednék?! :wink:

Tenci!

Örülök, hogy legalább Benedeknek lett cipője! És köszi a tippet, du. akkor lehet, hogy elnézünk Teccő melletti Deichmann-ba. :wink: És teló nem volt Nálad?!?!?! Irgumburgum!!! :twisted: :lol: :wink:
Egyébként tegnap már nem tököltem, ráadtam Zizire Adri "annobeli" 8) 19-es szandiját, hogy mehessen kint a kertbe és ne kelljen a kacsába ülnie. :D Hát mit ne mondjak....elég érdekesen lépkedett a fűben! :wink: :D De tegyük hozzá, hogy ez volt az első alkalom, hogy fűben ment! 8) De nagyon élvezte! :D
Egyébként cipőt mi is elefantent meg barenest néztünk.
Bőrgyógyászhoz meg azért mentünk, mert ilyen apró "pöttyöcskék" vannak a lába szárán, meg néhol a felkarján, hogy mi lehet ez. Közölte a kedvesnek nem mondható bőrgyógy, hogy ez nemtudoménmi.....mármint én nem tudom mit mondott rá....de ezt inkább örökölni lehet :shock: :roll: meg ahogy látja, inkább érzékeny bőrű. Na ezt viszont nem tudom, hogy honnan veszi, mikor meg sem fogta a gyereket...mármint a kezével hozzá sem ért, hogy "megsimítsa"/megnézze a pötyiket csak ránézett!!! :shock:
Nem vészes, de azért adott rá egy krémet, amivel napközben kétszer kell bekenni, egy fürdetőkrémet meg egy fürdés utáni testápolót. És három hét múlva vigyem vissza kontrollra. Na de ezek után minek?! :roll: Mindegy, azért majd visszaviszem, oszt megint ránézhet! :twisted:
És igen! Adrinak lesz ovis szülinap, április 8-án 17-19-ig óráig budaörsi Kika játszóházban!
És nagy megkönnyebbülésemre...már bocsánat!! :oops: :roll: ......csak 11-en lesznek Adrival együtt. 8 meghívása volt eddig, akiket ugye visszahívunk és így még "belefér" a bulizók keretébe az ikerpár, Csillag és Manó! 8) 10 fő a minimum, amit akkor is ki kell fizetni, ha csak pl. 8-an lennének. Mert azért számold ki, 2500ft/gyerek......és akkor még "külön foglalkozást" nem is kértem, mert az meg 3000ft/fő lenne. Szóval így is benne lesz majdnem 30 ezer forintba! :shock: :? :roll: Jánosnak nem is mondtam még. :roll: De ráér majd megtudni utána is! :roll: És akkor ugye még az akkori családi hétvégés szülinapi tortáról meg többiről nem is beszéltem. :roll: Mindegy, most evvan! :roll:

Orsi!

Olyan dvd-nk nincs és sajnos most kérdéseidre sem tudok megfelelő választ adni, mert én sem tudom. :roll:
Meg ugye nekünk most új vinyó telepítések alatt, szóval János most semmi extrát nem rak rá/nem bonyolít...... egyenlőre!
Örülök, ha most a fotó nyomtatós meg fotó feltöltős progit visszateszi! :roll:

Szerimák!

Ti Budaörsi úton laktok?!?! Vagy valahol a közelében?! :shock: :D Jöhet privibe! 8)
Szoktál Ósanba vagy Teccőbe járni vásárolni? Mert akkor ott is összefuthatunk néha-néha! :D
Ha szeretnéd és meg tudod győzni a férjed, én szívesen gyökereztetek Neked fűzfát a sajátomból, mert János a fűzfám tetejéből még úgy is le akar vágni....vagyis hétvégén le is fog! :wink: ....egy nagyobb ágat, szóval, ha gondolod.....!? :wink:
És akkor ki gondozza a gyümölcsfáitokat? Csak nem TE?! :wink: És permetezni is Te szoktál?!?!?!? :shock: :wink:
És szoktál elrakni befőttet vagy lekvárt a gyümikből? Milyen fáitok vannak? Bocsi az ezer kérdésért! :roll: :wink:

Boszi!

:?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :?: :?: :?:
Minden okés, jól vagytok?! Nagyon eltűntél! :?

Most menek, mert kész a mosógép és talán Jázmint is hallani vélem. :D

További szép napot Mindenkinek! És tessék kint lófrálni ebben az időben!!!! :wink: :D

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Bőrgyogyók már csak ilyenek. Barátnőm azon röhög egy pár éve, hogy elment bőrgyógyászatra, mert szemölcsök lettek a talpán, erre adott neki egy ceruzát, hogy számolja meg, mennyi van. Ő meg nekiállt megszámolni, és közben bekattant neki, hogy miafenét csinál ő itt egy ceruzával... Azóta ezen vidulunk, ül egy cerkával kezében és böködi a talpát...:lol: :lol: :lol:
De én is voltam már úgy, hogy elmentem, erre jóóó messziről megnézett, és úgy mondta, hogy szerinte mi a baj. Szerintem nem akarnak elkapni semmit. :roll:
De tudod van az a vicc: Aki tudja és csinálja, az a belgyógyász, aki nem tudja, de csinálja, az a sebész, és aki nem is tudja, nem is csinálja... Na, az kicsoda?

Kép
Kép
kriszta36

bocsi, most csak 2 szóra ... :oops:

Orsi!
Ti végül nem vettétek meg az ülést a nőtől? ilyen Römer Kidfix-et vettetek, ugye???? :D vagy Ti is a KIKÁ-ban vettétek végül?

Timi!
nem tudom mi lesz holnap, mert nincs senki aki vigyázzon rájuk. NAgynéném nem tudta átrakatni a vizsgálatot és 9 előtt még a doki sincs bent. :oops: Pedig törte össze kezét lábát, hogy segíthessen. :oops: én most teljesen bedepiztem. :oops: Nem tudom mi bajom van már megint. :oops: Érzem hogy Laci nagyon szeretné, hogy ott legyek mellette, hisz őket a nagymama nevelte fel a szülők helyett, ugyanakkor meg a lányokat sem akarom megrángani ... én az én orrom is egy nagy krumpli a takonytól, bár köhögni talán már ANNYIRA nem köhögök. :oops: Még egy ajándék sincs megvéve vasárnapra. Fülbevaló sincs olyan amilyet én szeretnék és sehol máshol nem láttam még hasonlót se. (igaz mást nem is vennék!) :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na most én is csak egy gyorsra, mert álmos vagyok!

Kriszta!

Szia, jó hogy jöttél. Igen bőrgyogyóról meg egyéb dokikról...tisztelet a kivételnek! .... inkább no comment.
Vicc nagyon ott van a szeren! :lol: :wink:
Gyerkők hogy vannak? Gondolom ebben a időben nehéz Őket berángatni a kertből! :wink:
Panka jár oviba? És Petya eszik rendesen? 8)
És a fő kérdés: Vezetéssel hogy állsz? 8) Mert most nem lehet kifogás! Itt a jó idő, tessék menni! :wink: Hajrá!!! 8)

Vero!

Sajnálom, hogy még mindig taknyi vagy! :? De ha van egy szusszanásnyi időd, akkor ülj ki az erkélyre és NAPOZZ!!! Napocska majd segít kitaknyolódni! :wink:
Sajnálom, hogy Lányok "vigyázásást".....egyenlőre....nem sikerült megoldani. :? Apukádék/Pótmamádék nem tudnának vigyázni Rájuk erre az egy napra?
És mitől vagy depi? :? Lehet, hogy "túl fogytad" Magad?! :roll:
Husss depi és hajrá jó kedv!!!! +++++++++++++++++++++
Hogy hogy nincs olyan fülbevaló, amilyet szeretnél? :shock: Csak nem "elfogyott" az Auchanban? Hát ez remek! :?
Jól emlékszem, hogy Szofinak is olyat szeretnél venni, mint amilyet Kata kapott? És a többi ajándék az mi lesz/lenne? És a hétvégi díszebéd mi lesz? 8)
És ha Szofi meggyógyult és mehet már oviba, Neki is lesz ovibulija, mint Katának?
Na azért én nagyon drukkolok holnapra, hogy megoldódjon a felvigyázás és hogy meglegyenek Szofi ajándékai! :roll:

Orsi!

Tényleg, ülést megrendeltétek? És akkor melyiket? Mikor jön meg? Vagy már meg is van? 8)

Lányok!

Nagyon szép álmokat és nyugodt éjszakát Mindenkinek! Megyek, mert mindjárt lefordulok magam mellé! :oops: :roll:

ELVESZETTEK MEG TESSÉK JELENTKEZNI!!!!!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Köszönjük szépen a dícséreteket. Kedvesek vagytok. :)
És köszönjük a szülinapi kívánságokat, igen, most lett 2 éves a kis nagylányom. :) Nem állt meg a vonalzó, viszont le is kell már cserélni. :D

Etenci! Nálunk 11 nap híján van 2 év korkülönbség. Te hogy boldogulsz/boldogultál a gyerekekkel? Én még csak most tanulgatom, hogy milyen az élet 2 ilyen picikével... Luca nagyon kedves a kistestvérrel, nagyon érdeklődő, lelkes (eleve nagyon lelkes, szenvedélyes, érdeklődő típus), de nagyon anyás, hisztis. Talán most még jobban, mint korábban, pedig akkor sem volt kispályás... Én még nem tudom, hogy fogom kezelni a dolgokat... Eddig volt segítségem és még próbáljuk segítséggel megoldani. De volt, hogy egyedül maradtam és egy szopi alatt Luca iszonyú magát földhöz csapós hisztibe kezdett... A száját is felsérthette akkor, mert vérzett.Én meg örültem, hogy próbálkozunk a szopival, és Lillus sem akart elszakadni... Hiába kértem Lucát, hogy jöjjön oda hozzám és olvasok neki. Ő csak szinte remegve, ordítva hisztizett. Szóval még nem tudom, hogy lesz majd egyedül... Így is nehéz, mert az esetek 90%-ában mindent csak anya, anya, anya csinálhat...

Sissy!
Kitartást nektek. Lucával mi is sokat éjszakáztunk, éjfélkor sétálgattunk vele míg üvöltött, mert szegény elég hasfájós volt.
Nálunk a "naggyal" 1 óra az altatás, ha nappal alszik, akkor 11 előtt nem nagyon tudjuk lerakni. Elég fárasztó.
Ha nem altatjuk nappal (a nappali altatás sem könnyű, tiltakozik ellene nagyon), akkor este le tudjuk könnyen rakni, de akkor meg a nap a fárasztó és mostanában estére elég hisztis lesz, főleg mióta itt a kistestvér is...
Szóval azért nem egyszerű a mi helyzetünk sem. Ahogy írtam Etencinek, egyelőre azt sem tudom, egyedül hogy oldom majd meg a 2 gyereket...
Ötletek azoktól akiknek hasonló korkülönbségű gyerekei vannak? Fürdetést, egyebeket hogy lehet megoldani egyedül? Éjjel egyszerre ébrednek, vagy ha mindkettő egyszerre igényli az embert, vagy egyszerre keserednek neki?

Egyébként a szoptatás nekem kifejezetten nehéz. Lucával annyira tönkre ment a mellem, hogy a mai napig sebhelyes maradt és abba kellett hagynom a szoptatást és fejtem 9,5 hónapig (6 hónapig csak anyatejet kapott Luca és után is csak 9 hósan kellett elkezdeni táppal pótolni). Borzasztó volt. Most meg a Lucás eset után nem is mertem annyi ideig kísérletezni a szopival, elég hamar feladtam, ahogy kezdett sérülni a mellem (bőrgyógyásznál is voltam és nem sok jóval kecsegtetett a bőrömet illetően, nagyon érzékeny, nehezen gyógyul és szarusodási problémák is kialakultak), pedig igazán fontosnak és jónak gondolom a szoptatást. Most fejegetni próbálok, kevéske sikerrel (szóval sok a pótlás) és néha azért Lillust mellre rakom abban a reményben, hogy sikerül a tejet feltornázni és egyszer csak sikerül mégis visszatérni a szopihoz. szóval én eddig sajna nem tapasztaltam meg a csodálatos, meghitt szoptatást...

Veronikusz! Azért kíváncsi lennék a te tapasztalataidra is a volt dokinkkal kapcsolatban... Esetleg priviben nem írnád meg?
Nálad is elég gyorsan jöttek a gyerkőcök egymás után. Hogy lehet mindent összehangolni a gyerekekkel? Látom, azért nálatok sem könnyű megoldani, ha valahova el kellene menni gyerekek nélkül... Sajnálom a (déd)nagymamát! :(

Tigrincs, hogy te milyen rendesen reagálsz mindenkire! :D
Én sajna nem fogok tudni, csak néhány dolgot tudok kiragadni.

Snoopy! Kérdezted a másik fórumon, hogy hogy sikerült, hogy nem vitték el mérni, fürdetni Lillát, hát a kis ügyes szülésznőm intézte el. :D
Zene, mese ügyben meg nagyon ajánlom ezeket az oldalakat:
http://gyermek.multiply.com/music
http://gyermek2.multiply.com/music
http://gyermek3.multiply.com/music
Rengeteg gyermekeknek való zenei és mese CD anyaga van fent. Ráadásul egész lemezeket lehet egyszerre hallgatni, nem kell a számokat egyenként indítani, és a FireFox böngészővel egy Downloadhelper segédprogrammal le is lehet mindent tölteni.
Imádom azt az oldalt! Száznál több CD van rajta szerintem.
Nagyon-nagyon ajánlom!!!
A Downloadhelper-rel talán a Youtube-ról is lehet letölteni...

Na, hirtelen ennyi, és bocsánat, hogy nem tudok mindenkinek szépen reagálni, de annyira nem is látom még át, hogy kivel mi a helyzet... :oops:

biribon

Sziasztok!

van új vonalzóm :lol: :lol: :lol:

biribon: Elfeljtettem Neked az elző hsz-ben gratulálni. :oops: Most megteszem:
Gratulálok Lillához!! Nagyon szép kislány!!
Ki volt a szülésznőd?
Kicsit irigy vagyok,hogy nekem nem jutott eszembe, hogy menjek a gyerekekkel mérés-fürdetésre, szerettem volna ott lenni. A 2. gyerek után olyan jól voltam, hogy felültem a szülőágyon és csináltam egy fotót a férjemről a gyerekkel a karjában.

Kis korkülönbség: Nálunk 2 év 1 hét van a fiúk között...hát elég nehéz..főleg az elején volt iszonyú, nálunk nem hiszti volt, hanem kőkemény bántalmazás és nem én kaptam, hanem Benedek. Ez Beni 3 hónapos koráig tartott, most újrakezdődőtt, hogy Beni mászik és próbálja Petya játékait megszerezni. Ma is 3X ütötte fejbe Petya Benedeket különböző játékokkal.
Nálunk Petya szeptember óta nem alszik napközben, mert egyszerűen képtelenség volt elaltatni, ha nagy nehezen sikerült. akkor 11-12 előtt nem ment ágyba este és nagyon nehéz volt, őt is altatni és a kicsit is non-stop szoptatni. Így inkább elhagytuk a napközbeni alvást, de így magától megy aludni este 8 fél 9 körül.

Én szinte az első naptól egyedül vagyok a fiúkkal. Mert a férjem nem tudott szabit kivenni (új munkahelyen kezdett), anyós jött 4 napot,megfőzőtt, majd anyu jött meló után főzni, de minden más rám maradt.. Az első perctől kezdve én fürdetem egyedül a 2 gyereket. Az elején könnyebb volt, mert Beni pont Petya fürdés idejében aludt 1-1,5 órát, így Petyát könynen megfürdettem és megettettem, de kb január óta már csak 2X alszik Beni (délelőtt és délután egyet), így együtt fürdetem őket. Úgy csinálom,hogy Petyát beteszem a kádba, majd Benit. Kicsit pancsolnak, majd megfürdetem Benit, kiveszem, felöltöztetem, addig Petya pancsol még. Aztán jön Petya. Nem könnyű....

Tenci: Gondoltam rád, járok fogorvoshoz..... és múlt pénteken Benit is vinnem kellett magammal, nem volt egyszerű a belvárosba bemenni babakocsival, ráadásul Beni az utolsó fél órát végigüvöltötte :(
Nem tud segíteni férj az altatásban, mert ő olyankor még alszik. Ő éjfélkor megy el dolgozni és másnap olyan du. 5 körül jön haza, így eszik és fekszik is le aludni. Úgy vagyok vele, hogy próbálom megoldani a dolgokat egyedül, mert muszáj pihennie mert egész nap vezet és nem örülnék, ha balesetet szenvedne. De majd túl leszünk ezen is és annak örülök,hogy van munkája!

Sissy: Nem tudok tippet adni az altatáshoz, mert anno nekünk Petya olyan volt, hogy este 8-től éjfélig üvöltött, bármit csináltunk. Ez tartott 1,5 éves koráig. Most odáig jutottunk, hogy már nem üvölt. Kitartás!!!
A tej-kérdéshez én is annyit tudok mondani, hogy ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor kérj tanácsot egy szoptatási tanácsadótól! én is kértem most Beninélés nagyon sokat segített, pedig már a 2. gyerek és mégis szükségem volt rá.
Én csak addig fejtem, míg nem állt be a kereslet-kínálat. Vagy ha nem ébredt a gyerek és nagyon feszített a mellem. Egyébként tejserkentésre is jó a mellszívó!

Orsi: Petyát csak úgy tudom lekötni, ha leülök vele játszani, max TV, de az is rövid ideig. Így ha valami oylan megy a minimaxon amit szeret, akkor gyorsan főzők vagy takarítok.
Én már feladtam, hogy délután elaltassam Petyát, nem ér annyit az a 2 órás cirkusz. nekem 8 fél 9 körül alszik el, de mondjuk ő reggel 8 körül kel.
Nekünk van Süsü, ha kell, akkor átíratom a férjemmel.

Timi: Köszönöm a köszöntést Benedek nevében!
Grtaula Jázminnak a 4. foghoz!!
Kalandos volt az utatok a műszaki vizsgához!
Én múlt pénteken jártam úgy, hogy fogorvoshoz kellett mennem reggel a belvárosba. Így autó kilőve, marad a BKV. Benedeket összecsomagoltam (Petyára a húgom vigyázott) és elindultunk, majd a Lurdy háznál leszállítottak a villamosról, mert egy autó és motoros ütközött a villamossínen. Kész ideg voltam, mert nem akartam elkésni, ráadásul a busz ami jött a villamos helyett régi típusú volt, így míg felküszködtem a babakocsit rá, azt hittem megszülök.
Nem semmi bőrgyógyász!

Veronikusz: Részvétem a férjed nagymamája miatt! Sajnálom,hogy így sem tudtok kettesben lenni.
Köszönöm a bíztatást és most, hogy végre le tudunk menni a játszótérre jobb is a kedvem. Jönnek le sorra az anyukák, akikkel ősz óta nem találkoztam és olyan jó beszélgetni velük.
Sajnos egyenlőre nem tudunk kettesben lenni hétvégén, mert csak vasárnap nem dolgozik és egyenlőre Benit nem engedem,hogy anyuék elvigyék.

Voltunk ma tanácsadáson Benedek 7160 gr és 71 cm.
Petya ma délután belázasodott, nem tudjuk mi baja lehet, mert nem fáj semmilye és nem levert. Kapott kúpot, az lehúzta hőemelkedésre, de most néztem már megint tűzel a kis homloka :-(

Azt hittem szétdurran az agyam: Férj indul dolgozni most, de elvitte az autó pótkulcsát, hogy átáljon a parkoló másik végébe az autóval (az egyik oldalon mindig megszólal a riszató), kb 10 perc múlva megjelenik,hogy elhagyta riasztó távírányítóját (külön van a kulcstól). Azt hittem, hogy felrobbanok. Na felöltöztem és elemlámpával felszerlkezve lementem és megtaláltam!!

Na most jó hosszú lettem :-))))

Ancsa???????

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok,

Vero, jobbulást. és végül mi lesz/lett a temetéssel??
mi a csajtól vettük meg az ülést, mert már nme akartam visszamondani mikor megláttam a kika hírdetését. "csak" 2 ezer ft a különbség, és lehet ne is kaptunk volna olyan szín amit én rendeltem.

Timi még nincs itt az ülés, azt mondta a csaj h két hét, jövő héten remélem itt lesz.

Biribon, köszi szépen a linket és a letöltő progit.
szopit meg nagyon sajnálom. Kolossal nekem is tök sebes lett a mellem, rémálom volt a szopi az első hónapban, de túléltük és 8 hósan választotta el magát. Noellel is sebes lett, de még akórházban kezdtem kenni és nem lett annyira gáz, de aért fájt jó sokáig.
drukkolok, h tudjad szoptatni a kicsit.

Brigi, Petya hogy van? mit csinálsz te éjjel 1kor?? Benedek meg nem vlmi súlyos egyéniség. :lol: Noel a 3 hósan volt 6650g mindjárt beoózunk titeket és van köztünk 4 hónap. :lol:
kitartás!! iszonyú lehet egyedül, akkor én nem is panaskodom. nekem itt van Szabi és mégis nehéz.
Noel pár napja elromlott, nem tudom mi lehet, éjjel nagyon sokszor kel, nem hajlandó visszaaludni... pedig már épp kezdett beállni a 3x-i kelésre...most meg... jaj. nem tudom mi lehet. a foga? nagyon nyáladzik.
snooopy

sziasztok,

megvagyunk még, de tiszta gáz volt ez a hetem... Egyfolytában rohantam, már teljesen kivagyok :? Ráadásul férj esténként dolgozik a gépen, úgyhogy még altatás után se jutok ide, mire meg végez, addigra elalszom :oops: Most is elvileg már úton lennék Pécs felé, csak Hanna megbetegedett úgyhogy névnapi buli lefújva... :(
Hellyel-közzel olvasgattam, de nem ígérem, hogy mindenre emlékszem :oops:

Timi,
tükröm egyenlőre 8500ft 8) , de még le kell fényezni, mert ez színre fújt tükör, és csak elő van készítve fényezésre. Utángyártott persze, az eredeti 30 lenne, és még azt is fújatni kell. Ja és ez is csak úgy ennyi, hogy apunak van 30% kedvezménye a Bárdinál, mivel szerelő... :roll: Fék egyenlőre így marad, azt mondta apu, hogy előbb-utóbb főfékhenger csere, de most még nem kell... Na az viszont tuti sokba fog kerülni :?

Vero,
jobbulást neked és a lányoknak még mindig!!! Részvétem a dédi miatt. :( Remélem sikerült megoldani a gyerekvigyázást...

Biribon,
Gratulálok Lillához!! :D És nagylányodnak is nagyon boldog szülinapot!!!

Összes Benedeknek nagyon boldog névnapot így utólag!!!

Orsi,
Ancsa is rosszul aludt az éjszaka, de itt elég nagy szél van, és ő erre érzékeny... Úgyhogy én erre fogom most...
Süsü van, szívesen átírom neked!!! Milyen kisebb mesékre gondolsz? Van Pom-pom, tom&jerry, tapsi hapsi... meg még egy csomó minden, a fene sem emlékszik rá fejből :oops:

Sissy,
Ancsával is volt olyan pár hetesen, hogy 4 órát aludt, 4 órát ordított :? Túlélésre játszottam :oops: Úgyhogy sajnos nem tudok segíteni... :(

Megyek lányok, Ancsa megunta :roll: Szép napot!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, köszi, ha Brigi nem tudja átírni süsüt akkor téged kérlek meg. mesék?? hmmm...nem tudom konkrétan, mert igazából nem kötik le a mesék. csak gondoltam bepróbálkozom nála vlmi egyszerűen érthető rövid kis mesékkel.
a youtube-on zenékez bámul, mondhatni klippeket. meg mentőautót és tűzoltóautót...napi több óra szírénázás...néha már zsong a fejem. :evil:
snooopy

Orsi,
ami viszonylag könnyen érthető és nálunk nagy kedvenc, az az Elmo meg a Szezám utca.. Abból nincs sok, de egy-két rész megvan. Meg egy karácsonyi Teletubbies.
Ancsánál mostanában a Micimackó meg a Tapsi Hapsi a sláger :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Orsi!

Neked akarom már vagy egy hete, de szenilka vagyok tudod.... :lol:
Azon nevettem, mikor a sorozatokról "beszélgettünk", hogy mindhárman (Te,Tenci,én) szeretjük CSI-t, de míg Neked a három közül a legnagyobb kedvenced Grissom, addig Tencinek Mac (NY), nekem meg Horatio (Miami). De azért mindegyiket csípjük. :wink:
Bocsi ezért a piti megjegyzésért, de muszáj voltam ecsetelni! :oops: 8) És nagyon örülök, hogy bejön még Neked Gyilkos elmék, mert én már nagyon régóta nézem és szeretem. 8)
Remélem szék akkor jövő héten megjön és olyan lesz, amilyet tényleg szeretnél. Majd dobjál róla egy képet! :wink:
És ha este lesz időd, akkor talákszunk az Rtl klubon! 8) Egymás után jönnek Nyomozóék! :D Vagy megint a videóra vár a feladat? 8) Pussz! :wink:

Brigi!

Hali! Hinnye, de sokat írtál.....végre!!! :lol:
Csak azért írom, nehogy "eltévedj" :wink: de Jázminnak ezek már a 9-10. fogai voltak, amik kijöttek. Csak a jobb-bal alsó négyesek (rágófogak) jöttek! :wink:
És a Te fogaiddal mi van, hogy járni kell? Tömés cserék?
BKV-ni babakocsival meg tényleg nem semmi! Bár ha belegondolok, hogy mennyit kellett volna fizetned a parkolásért a kocsidra....főleg, ha találtál volna parkolóhelyet a közelben. :roll:
Egész szép mérete van Beninek! :wink:
Tényleg és Petya megy szeptembertől oviba? Kíváncsi vagyok mi lesz a jele! :wink: És jobbulást a Fiatalúrnak. Remélem semmi komoly! :roll:
És nagyon ügyes vagy, hogy megtaláltad a riasztó távirányítóját! :wink:
Ja, és jók az új vonalzók! :wink:

Biribon!

Még hogy én mindenkinek válaszolok?! :shock: :roll: Na jó, ez csak akkor igaz, ha "szenilka barinőm" éppen nem vendégeskedik nálam! :lol: :wink:
De azt nem nehéz leolvasni egy vonalzóról, hogy valamelyik Törpinek éppen szülinapja van, vagy hogy esetleg névnapos! :wink: 8)
Ti egyébként direkt választottatok mindkét Lányotoknak "L" betűvel kezdődő nevet, vagy csak ezek tetszettek a legjobban?
Én is köszönöm a linket, amiket feltettél. Majd este, ha nyugalmam lesz megkuksizom én is! :wink:
És gyere amikor van időd! :wink: És ha lesz, akkor szülinaposról és a bulijáról kérünk szépen majd egy-két képet! :wink:

Vero!

Remélem azért nem voltál még ma, mert sikerült a Lányokat rábízni valakire és Ti "nyugodtan" le tudtatok menni Lacival a temetésre!
Remélem minden rendben fog menni itthon is meg lent is. :roll:
És gyógyulgassatok továbbra is szépen Szofival együtt!!! ++++++ na meg a gyógypuszkók! :wink:

Judy!

Fő fékhenger csere?! :shock: Hűha, akkor az megint majd egy kisebb vagyonka lesz! :? De örülök, hogy nincs baj a fékkel.
Tükör meg.....Bajorra is 40 ezer lenne a tükör, ha ne adj Istenke egyszer is "ledaráltam" volna! Tényleg nem semmi áraik vannak ezeknek az "apróságoknak" is! :shock: :roll:
Hú, de repül az idő a bölcsibe menésig meg a melóba visszáig! :roll:
Tényleg, melóhelyről van már valami konkrét infód? Kegyeskedtek már valami konkrét válasszal szolgálni?
És tényleg nem sütögetsz mostanság kenyérkét? :roll: Mit szól ehhez a Banda? 8)

Tenci!

Szedd mán be a sátorfádat két szóra!!!!! :lol: :wink: Vagy füvet nyírsz?! :lol: És a telefonod meg van? A vonalas telót ismered?! 8)
Csókollak! :wink: 8)

Bocsi Lányok, de most nézem, hogy mennyi az idő! :shock: Mennem kell Adriért! :wink:

További szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

BRIGI-nagyon jók az új vonalzóid!! :D látom avatarképet is raktál,de azért még képeket várunk!!! :lol: :lol: nem ám elfelejteni :D
na akkor elérkezett az enyémek a játékok,és minden ami épp tesónál van korszak :roll: :roll: :roll: ez is kemény menet lesz.....vagyis nálunk ez volt/van....csak már Benedeknek is van egy két szava hozzá!! :roll: :D és olyan érdekes nálunk is mindig a fej a célpont :shock: :roll: vajon miért??lehet bukósisakot kéne vennünk?? :roll: :lol: :lol: :lol:
sajnálom,hogy ennyit és ilyen munkaidőben dolgozik férjed-de ahogy mondod legalább munkahely van.....amúgy valami szállítmányozó??
és Petya hogy van-láz???
fogaddal mi van??-még jó hogy pont múltkor beszéltünk róla,hogy neked nem kell menni-erre most :roll: :roll: remélem nincs nagy baj....
Benedek addig mit csinált még Te dokinál voltál???
csak ült és mosolygott???mutogatta fogacskáit dokinak??? :lol: :wink: :lol: :wink:

JUDY-azért néha állj is meg!!! :D :D Hannacsajnak gyógyulást...
látom be vagytok tárazva mesékből :lol:
milyen jó is egy ismerős szerelő a háznál :D

ORSI-süsü itt is van--de már csak az uccsó befutó lettem :lol: :lol: Mikeynak a főcímdal és ennyi-mese nem érdekli....sőt semmi,max Thomas...de almazenekar klipekért rajong-most épp szuperkukák :lol: -ezeket Benedek is elnézi....egy darabig :roll: :lol: :lol:
sziréna??-na az okés itt is-meg van őrülve Mikey riasszam a házat és szólaljon meg....
fog?-kitartás.....

TIMI-nem semmi bőrgyógyász-de remélem semmi komoly,lehet valami új íz...de majd úgyis látod
jó kis/nagy :D buli lesz Adrinak...majd fotózzál!!!és ennyire jó ez a Kika,hogy mindenki oda megy??? :roll:
milyen ajcsit kap nagylány??? :D
voltatok cipőt nézni?
ma megjöttünk ebédből,Benedek rástartolt távirányítóra M1-pont Mágenheim doki :lol: :lol: :lol: :lol: ment-gondoltam rád :lol: :lol: :lol: Kati is retrózik Dallast néz :lol: :lol: :lol: lehet Petrocellire tapadok és elkezdem nézni??? :lol: :lol: :lol:
na ez kizárt!!!!! :wink: :lol: :wink:

BIRIBON-megtudhatom a keresztnevedet?-vagy maradjunk a BIRIBONnál??
hááát tényleg nem egyszerű a kezdet két ilyen picivel....főleg,hogy olvasom Luca mennyire anyás-és szopiztatásod sem egyszerű....de hidd el rájöttök,túllesztek a kezdeti nehézségeken és menni fog minden-persze mondom én mikor már végigcsináltam,de azt mondom mindig a mai napnál nem lehet rosszabb-pedig volt csak már feledésbe merült mert itt az újabb nap ami valami újat ad-és a régiek eltörpülnek mellette.....Mikeym nagyon ördög srác,konfliktusokat kereső-hihetetlenül értelmes,tudja mit akar és hogyan érheti el....szóval mikor megszületett Benedek nagyon tartottam mi lesz...alkalmazkodtam hozzá,bevontam mindenbe,mindig ott volt körülöttem,volt hiszti nem is kevés de mivel látta mi a pálya Ő is alkalmazkodott-annyi nekem nagy segítség nem főzök anyáékhoz járunk,és bármikor elvitték/elviszik Mikeyt és persze Benedeket is :D :D
most hogy nagyobbak most is tudnék mesélni :lol: :lol: :lol: de neked csajaid vannak gondolom más lesz a szitu....két srác-hááát nem egyszerűűűűűű :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
gyere és mesélj napjaitokról,persze ha engedélyezik kisfőnökök :wink: :lol: és Lucafotót is kérünk!!! :D :D

VERÓ-sikerült elmenned???és akkor kikás ülés lesz?? :D

Három Z-és anyuka KRISZTI-hogy vagytok???? :D

ANCSA-egy-két szóra jöhetnél....

RENÁTA-veletek is minden okés???gyere mesélj....és köszönjük :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Basszus én azthittem ma csütörtök van :roll: :roll: még mentem volna fogdokihoz-na nem nagy ügy....csak hát ha már beírattam magam...az még megy hogy 2010 március...de a napok??? :oops: :roll: :D :D

TIMI-vonalas teló?itt vezeték nélküli :lol: :lol: :lol: :lol:én meg azthittem Jáz elrágta a vezetékedet :lol: :wink: :lol: :lol:
új verdával nyomod???? :D

ORSI-ismét nyomkodás van-Grissom viasat3 :lol: :lol: :lol:

na lépünk,sétálunk anyuhoz Mikey ottmaradt halat pucoltak.....holnap rántott csuka :lol: :lol: imádjuk a halakat :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Próbálok becsatlakozni, de elég sokat termeltek...majd szépen lassan

Magunkról csak röviden annyit, hogy Zsadány az első baba, és amilyen szerencsénk van, egy nyugis bébi. Nem is tudom, mit csinálnék, ha sokat sírna/hasa fájna, stb, mert még így is alig marad időm bármire, pedig a fiam elég sokat alszik napközben.

A 2010 januári topicon kezdtem itt a babaneten, de aztán elköltöztünk máshova, és azóta a kórház átalakulás miatt olvasgattam a 2 Kútvölgyis topicot.Illetve néhányotokkal priviben szoktunk értekezni.

Tigrincs: küldtem e-mailt! Gyümölcsfánk van vagy 20, leginkább alma, néhány körte, 2 cseresznye, kb 3-4 barack, meg van szilva, birsalma, mandula. Ja, meg ősszel ültettünk 2 meggyfát. A permetezést nem vállalom, de minden mást én csinálok, mert a férjem nem hajlandó, ő csak a kert igen kis részét érzi magáénak :x Néha azért kérek segítséget a szomszédtól, illetve van egy srác, aki szokott jönni 2-3x egy évben 8) Fűzfa: lehet, hogy élek majd az ajánlatoddal! :wink:

Biribon: sajnálom a szopis problémát. Az ember akkor jön rá, hogy mennyivel könnyebb a dolga, ha rendesen tud szoptatni, amikor hallja, hogy milyen zűrök fordulhatnak elő. Nekem csak az első 2 héten sebesedett a cicim, de garmastan kenőccsel és anyatejjel kenegettem, és szépen rendbejött.

szép estét mindenkinek!

szcsm

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

bocsi még nem olvastam vissza, majd talán DU ...

szóval csütörtök éjjel fájt KAta füle, így mondtam a LAcinak, hogy nem tudok temetésre menni ... reggel elszaladtunk a Jánosban. Katánál találtak valami eltérést, gyulladást. Kap olyan antibiot, ami ha van benne monomukleozisos vírus akkor sem hozza ki a pöttyöket. Kap orrcseppet is (antibiosat), ez kaptam én is az orromra és 2 cseppentés után is máris sokkal jobb az orrom. Na Jánosról ennyit ... ja! és :-) lezsíroztam a kapussal, hogy ne 600-at, hanem csak 300-at fizessek a Kórházba való behajtásért :-)))) azért nem mindegy, hogy 3 gyerekkel most kint kell parkolni és 10 percig kell be, majd kisétálni ... hisz rohantunk!

merthogy beadtam a patikába készítésre a cuccokat, megvártam a nagynénémet, hogy hazajöjjön a dokitól és 11.30-kor elindultam Nyíregyháza mellé, Újfehértóra a temetésre!!!!! :-))))) DU 1-kor kezdődött a temetés és pont kezdésre be is estem!!! Hát! mentem is 180-190-nel!!! :-) LAcinak szó szerinte leesett az álla és mindenki és mindenki tökig meghatódott, hogy lementem. LAci - LAci húga szerint - tökre leeresztett ahogy meglátott. ÚGy örülök, hogy ott lehettem mellette ezekben a nehéz órákban! LEszarom ha elveszik miatta a jogsim! :-( megérte! Bár szerintem nem volt trafipax, mert kinéztem a szemem is!!!! visszafele viszont még a 4-es főúton volt, de ott épp egy teherautó mögött döcögtem, nem volt kedvem megelőzni, pedig előtte zsínórben előzgettem! Tudom hülyének néztek, de én hiszek a megérzésekben és az agykontrollban! valahogy éreztem hogy nem szabad.
Múltkor is volt egy nagyon erős megérzésem, hogy ne vegyek meg az IKEÁ-ban ágyneműket, mert hátha lesz akció, de nem vettem figyelembe a megérzéseimet és rosszul tettem!!!! MÁSNAPTÓL -20%-kal olcsóbban volt minden ágynemű! :-((( nem is téptem a hajam!!! :-))

na jó! csak akartam szólni, hogy Kata jól, jól is aludtunk. Most is vigyorog mint a tejbe tök :-))) és én is lejutottam a temetésre.

Majd még jövök, csak ha Zsófi felkelt, akkor megyek a lányokkal a budaörsi Auchanba. DU jövök!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!!!!

Szofinak nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
Puszikáld meg a nevünkben!!!

UI.
Örülök, hogy ott lehettél a Férjed mellett! Nagyon rendes csajszi vagy, nagy mákja van ennek a pasinak!
Vigyázzon rád továbbra is!
És igen, én is hiszek a megérzésekben!!
Tudod a név kötelez!
:wink:

Várjuk a fotokat!!!

Sajnos nem volt időm még visszaolvasni.

Aranyosak vagytok hogy hiányoltok! Köszönöm, de sajnos Lara két hete beteg, hétfő óta antibiotikumot is kap, és sajnos Szofika is elkapta :cry: , így most már ő is köhög, és ő is kap antibiotikumot, mert ha Ő beteg, akkor neki kell.
Majd jövök ha tudok!

Szép hétvégét!

ancsaboszi

Drága Szofi!

Kép

Nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Sok puszi

Ancsa és a csajok

ancsaboszi

:oops: Mármint a szülinapról készült fotokat! :oops:
Bocsika, félreérthető volt.

puszika, mennem kell

ancsaboszi

Szofinak Boldog Szülinapot!

Ancsababáknak pedig sok gyógypuszi!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Vero!

SZOFINAK NAGYON SOK BOLDOG 4. SZÜLINAPOT!
Remélem jól sikerült a mai szülinapozás és az ajándékok is meg lettek a Kishölgy számára! :wink:
Ünnepi menüről leírást 8) :lol: , a többiekről fényképeket kérünk majd SzuperAnyutól, amint ideje engedi! :wink:
Tényleg nagyon rendes Nőci vagy Vero, hogy ezerrel letéptél a Dédi temetésére! Minden elismerésem a Tied! :wink:
Az autónak akkor meg adtál rendesen! :shock: :wink:
Jaj, Istenkém! Én is de szerettem a München előtti autópálya részt...!!!! :D Bár azért jó öreg Bajorkámat kicsit jobban kíméltem, mint Te Galy-t ! :wink: És tegyük hozzá, hogy nálam ott ült az autóban Zizi és Ádi (majdnemgyerekem) is :shock: 8) úgy hogy nekem maradt "csak" a 160-170 km/h. 8)

Tenci!

Tegnap jól bevásároltunk cipőkből. Apukám nagy örömére elköltöttem 35 ezer forintot ! :shock: :roll: (kértem Neki áfás szlát) Zizinek találtunk végre egy normális barenes cipőt, János kapott egy Adidas papucsot, Adri egy szandit meg egy félcipőt oviba játszani és még nekem is jutott két cipő egy átmeneti meg egy nyári!!! :wink: Csak a bankkártyám bánta egy kicsit....! 8)
Na de nekem már igazán kijárt ez a két cipellő. 8)
Kika általában bejön a gyerkőknek, mert rohangálhatnak a játszóházban meg van arcfestés, egy kis itóka meg harapnivaló és a buli vége előtt fél órával a torta.
MC-t azért nem akartam, mert ott nagyon nyomják a légkondit....komolyan, tök hüvi van!......és azért a rohangáló gyerekeknek szerintem az nem hiányzik. És a gyerkőknek jobban tetszett a Kikás foglalkozás, mint a Mc-s. Meg a Kikában a szülők is jobban le tudnak ülni dumálni és a gyerekekre is jobban rálátni. Ja és Kikában a torta az grátisz, míg a Mc-ben már az is fizetős lett! :?
Fotózni meg még jó, hogy fogok! :wink: Nem képzelted, hogy nem, ugye? 8) :lol:
Családtól nyári cuccokat kértem Adrinak, mert azok most totál nincsenek Neki. Úgy hogy kap majd rövid ujjú pólókat meg gatyókat meg könyveket meg dvd-ket. Ovis társaktól meg jönnek az igazi meglepik, mert ugye azokat aztán tényleg nem lehet tudni, hogy mik lesznek! :wink:
Egyébként holnap fogjuk "kirakni" az ovis jelekhez az illetékeseknek a meghívókat. :wink: Gondolhatod, hogy már most tűkön ül Adri, pedig még másfél hét a szülinapi bulija. Persze azért az oviba a tortát azt csütörtökön bevisszük! 8)
Petrocellit is szeretem!!!! :mrgreen:
Telóm "lefogyott", holnap vagy holnap után töltöm! 8) De Te azért tudsz hívni! :lol:
HOLNAP REGGEL 9-RE MEGYEK A FODRÁSZHOZ!! 8)

Boszi!

Kislánykáknak sok-sok gyógypuszkerákok és ++++++++++++
Gyógyuljanak meg mielőbb! És Szofi a köhögésen kívül egyébként jól van? Minden okés vele? És Lara-ovi szeretet hogy áll? 8)
És Te hogy vagy?

Szerimák!

Emailt holnap megkukkolom. Fűzfák pedig "izzítva" :wink: .....4 ágat letettem gyökereztetni! Remélem valamelyikből.....vagy mindből?! 8) .....lesz valami!
Nagyon ügyes CSaj vagy! :wink: 1 meggy fánk nekünk is vagy, meg 1 dió. Nekünk (is) a szomszéd bácsi permetez, de metszeni én metszem őket. Na jó, a diófát nem nagyon kell, csak a fűzfát és a meggyet is idén csináltam volna először....tavaly vettük és ültettük.....ha szomszéd bá be nem előz! :roll:
Barack és cseresznye fám is van, de az az "én házamnál" a kertben, ami szintén vagy talán még jobban a közeledben van! Sasadon...... :wink:

Kriszti, Ren, Sissy!

Remélem minden okés Mindenkinél! :wink: Ha lesz két percetek, gyertek! :wink:

Mi Jánossal ma neki kezdtünk a húsvéti nagytakarításnak! 8) Két helyiség kész! Persze a két legkisebb! 8) Holnap folyt. köv.

Most megyek, mert kezdődik a Heti hetes! 8)

Nagyon szép estét és nyugodt éjszakát Mindenkinek!

Pussz! [/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?