Sziasztok!
Baba
Örülök hogy jó lett az eredmény, és gratulálok a kislányodhoz!!!!!
Bizony! Azt szokták mondani hogy az már jó jel ha később jön meg az eredmény!!!!! Ha valami rossz lett volna akkor hamarabb telefonálnak!
Mmzsó, Röpcsi
Mindjárt ti is kezdhettek!
De jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Mary
Tök jó hogy meg tudod nézetni az IR-ed!!!!!!!!!!!
Ha van eltérés akkor legalább tudnak minél előbb kezelni, ha nincs, akkor meg ez is kipipálva!!!!!!!!
Kispatak
Hogy vagy? Javulgatsz már????????
Jó kis masszázs sem árt!!!!!!!
Krisztike
Te most már jobban alszol?????
Kamilla
Ti hogy vagytok?????
Luna
Veletek mi a helyzet?
Twist már nem is írogat ide?????
A blogját sem tudom már olvasni!
A héten megint volt pörgés nálunk!
Csőtörés volt, kipakolni a pincéből hogy hozzáférjen a szakember, apa közben ásott, majd renoválás, és vissza ültettem a növényeit a szomszédnak, mert a ház mögött jön a vízvezeték. Új háziorvost kellett keresnünk, majd elmenni hozzá hogy hivatalosan is kikérje a kártyákat, egy csomó időt vett el az is. Nagyon sokan voltak!!!! Tegnap délután meg bográcsoztunk!!!!!!!!!!!
Hogy valami lazítás is legyen már!!!!!!!!!
Már ez a 3. hétvége hogy mindig jönnek a vendégek!!!!!!!! Van aki csak bejelentkezik hogy jönnek!
Úgy látszik jó vendéglátók vagyunk ha szeretnek hozzánk jönni!!!!!!!!!!!!
Viszont megkaptam a mosogatógépet amire vágytam, így most már azóta könnyebben veszem az "akadályokat".
Mire hazaértem tegnap melóból összevágták a fiúk a húst, a hagymát, a szalonnát, kipakolták a kerti bútort........úgyhogy már nem sok melót hagytak nekem!!!!!!!! Sőt még bevásárolni is voltak!!!!!
Igaz, az hagyott némi kívánni valót maga után, dehát pasik!!!!!!!!!!