Köszi Timi, most már minden szükséges infóm megvan, csak túl kell esni rajta
Judti, jó hogy mondtad, hogy az SZTK-s hordott le, mert csodálkoztam is, hogy a Gulyás doki kelt így ki magából. Szerintem neki fát lehet vágni a hátán, egyszerűen kizökkenthetetlen a zen állapotából
Esetleg valami laza mozgásra nem tudsz időt szakítani? Úgy hallottam, hogy ha csak laza átmozgatást csinálsz minden nap - a rendszeresség a lényeg, szóval szerintem 20 perc séta is jó lehet, feltéve, hogy minden nap/másnap csinálod - akkor nagyon felgyorsul az anyagcsere és a vízháztartásodat is rendbe rakja. Én heti 5x tornázom és jobb az anyagcserém, mint a pocakos idő előtt
Az eü spórolásáról annyit, hogy tegnap mondta az asszisztensnő, hogy ők teljes vérképpel együtt csinálják a cukorterhelést. Mondtam neki, hogy ok, ha már ott vagyok akkor bármennyit lecsapolhatnak és elemezgethetik. Mire közölte, hogy mivel úgyis máshoz járok terhesgondozásra, inkább csak sima cukortesztet néznek, mert veszteséges a laboruk
A védőnőt pedig megkérdeztem, hogy automatikusan kap-e értesítést a kórháztól, ha megszületik a baba. Mondta, hogy persze, csak meg szokták várni, amíg több hozzájuk tartozó baba is a világra jön, mert így tudnak spórolni a levelezésen, úgyhogy előfordulhat, hogy egy-két hónap múlva tudja csak meg a nagy hírt. Szóval inkább telefonáljunk neki