Sziasztok
Vasárnap este lett kész a gép, tegnap este tudta enyém Apa elhozni. Most próba-visszaolvasás van
Andi
Gátvédelem: az egyik fájásnál (a fene se tudja, hányadik lehetett, nem számoltam) szóltak, hogy ne nagyot nyomjak, csak kicsiket, aztán a következőt megint lehetett rendesen. Én nem bántam meg, ha valamikor lesz egy harmadik gyerkőc, azt is így szeretném.
Dani hogy van? Ja, látom. Zsombi háromnaposnál végig lázas volt, és végig 40 közeli
. Semmivel nem lehetett lehúzni...
Angi
Szerencsére mi még nem járgányozunk, így csak a hazaút tart másfél óráig, mert akkor már Zsombi gyalogol...
Influenza ellen én nem oltatom be egyik gyerkőcöt sem. Szandinál nagyon bevált annak idején a Broncho-vaxom, az elég volt.
Sürgősségi
Manó
Amikor Szandi született, azt hittem, belehalok. Szó szerint, a homlokáig volt kint, amikor abbamaradt a fájás. A szülésznő meg ott izélt, hogy nem fáj az annyira. Utána beszélték az anyukák, mekkora paraméterekkel születtek a gyerekek, akkor világosítottak fel, melyik szám mit jelent. Szóval akkor Szandi vitte a prímet a 37-tel, utána 34 cm volt a köv
. Sapkaméretre már nem emlékszem
de legalább jó okos lesz
Nadine
Még bármi lehet a babus, ha a sarkain ült. Egyébként nem baj, ha a harmadik is lány
(nem piszkálni akarlak!)
Kangi
Filctoll
Nálunk nem kell adni, keres Zsombi magának
Nálunk káromkodás régóta kitiltva (amióta öcsém megjegyezte egyszer, hogy "f@sza")
Vasi pecsenye
Kilókkal ne törődj, csak figyelj oda.
Nyugodtan legyél büszke Julcsira, sőt, írd is meg, hogy irigykedhessünk
Maci_2
Hogy vagy (egészségileg)?
Konnektor
Van két új üvegmatricás minta-füzetem, ha érdekel (a húsvéti testvérei)
Urszila
Jobbulást!
Még hagyján, ha a kicsi leutánoz. Anyósom kérdezett vmit Szanditól, az meg azt mondta, hogy "Tököm tudja". Anyósom egész napra lefagyott, nem győztem magyarázkodni, hogy mi nem beszélünk így (túl sok a fiú Szandi környezetében)
Tündér
Gátvédelem nekem tetszett (és nem lett mellékhatása)
Hétvége jó volt?
Teszt-hatás
Gratula a két szóhoz!
Így kezdődik...
Jobbulást Ilangnak!
Ha lesz időm és Zsombinak kedve (hogy hagyjon), írnék mélt egy pár kérdéssel...
Elli
Nyügi-Kevin hogy van?
Vásárlásért irigy
Évi
Aztaaa! Gratula!!!
Turmix-főzi szerintem nem gáz. Legfeljebb a bankettre is leturmixolod
Piskóta? Keksz? Sárgarépa? Zsombi ezeken kezdett gyakorolni (szigorú felügyelet mellett)
Gombóc
Drukk megy, hogy még egy kicsit kismama legyél!!! Pihenj-pihenj-pihenj!!! (már amennyit lehet)
Andy
Nem akarlak lebeszélni, de ha kiveszed Márkot a bölcsiből, jövőre az oviban várható ugyanez. Húgoméknál így volt.
Drukk, hogy ne legyen Márk beteg!
Zulu
Klassz, hogy ilyen jól bejött az ovi
Dicsekvő Anyukák Klubja
:
Van még felvétel?
Mert akkor én is jelentkeznék, naná
Bölcsit jól elragoztátok, inkább nem írok semmit... De azért örülnék, ha jövő szeptemberben lenne helye Zsombinak. De már most gyomorgörcsöm van, ha eszembe jut, hogy be kell adnom a bölcsibe.
Lányok
Az Aradi u-i Megában megszűnik a Götz részleg, minden 50 %-os. Vettem egy-két dolgot Zsombinak, de inkább csajos cuccokból van nagy választék. Vagyis vannak pasis holmik is, csak pont Zsombi méretében nem voltak.
Holnap jön a bébiszitt ismerkedésre, de nyakig ülök a margarinban, mert pont okt. 4-én még nem tud kezdeni, nekem meg akkor már kezdődik a suli.
Megyek teregetni
Minden betegecskének jobbulást!!!
Puszi
Toffi + Zsombi