Niki!
Amélia csodás, nagyon helyes a fogacskáival és a nagy hajával
Kezd beszélgetni? Miket mond? A tanfolyam tök jó, hogyan mész? Munkanélküli szervezi, vagy csak simán indul egy ilyen tanfolyam? jól hangzik ez a szakma. Puszi
Etnám!
Igazán nincs mit, örülök, hogy segíthettem. Remélem már sínen van a dolog
Nagyon király az új vonalzód! Ezt úgy csináltattad? mert olvastam valahol, hogy lehet képet küldeni és megcsinálják! Nagyon tetszik. Nekem is kéne már új, de nincs időm
Jobbulást drága Botinak!
Vasi!
Drukkoltam én is nagyon a műtét alatt! Lombikkal több esély van szerintem is. Azért jó ez a donoros téma... gondoltam, hogy van ilyen, hiszen annak idején Etna is írta, hogy adott volna petéket, ha annyi megmarad, csak aztán nem jött össze... szóval lehet más doki megcsinálná ezt is. Kitartás, jönni fog a Manó!
Timi!
Vilcsinek is jobbulást, szerintem ez a hirtelen jó idő is kihozta náluk a náthát. Nekem anyukám lett iszonyat taknyos egyik napról a másikra. Mi eddig megúsztuk, reméljük így is marad.
Laar!
Pólóval mi a helyzet? Sikerült rendelni?
Daniella!
nagyon jók a szülinapos képek, látszik Alexa milyen jól érezte magát. A torták....hm, megkóstolnám őket
Tesód hogy bírja a végét? Képzeld hugimnak farfekvéses még mindig a baba, úgyhogy nagyon a császárnak áll a zászló sajnos. De még van remény, megfordulhat.
Most gyorsan rólunk: szuper volt Sárváron, a szállás, a fürdés, minden... Tamás nagyon jól érezte magát, persze megint Ő volt a középpontban négy napig. Fürdeni imád, de nem a kis vízben, hanem a nagyban
Volt vízi-torna, "elcsentünk" kettő súlyzót, amit akkor osztottak ki, Tamásom ezzel lebegett a vízen, majd teszek fel róla képet. Nagyon helyes volt, alig akarta visszaadni. Ellettünk volna még pár napot, csak kint volt hideg, utolsó nap, mikor kirándulgattunk, majdnem megfagytunk. A csónakázó tónál volt kb. öt fok, Tamás elkezdi: bemegyünk a vízbe... na mondom, még csak az kéne
Vettem fel újabb dumákat, csak még nincs fent a gépen, majd küldök. Most lépek, míg alszik ezer dolgom van. PUszi Mindenkinek!
Ui: Angyalról valami hír? Bíbócskáról sem tudok, szerintem már nem olvasta el a mailt, amiben elküldtem a számom, hogy írjon néha.
Ja, persze a játszóházban a kedvence a babakocsi volt
a benne lévő babától meg félt: "anya kiveszi" - mondta szépen halkan, messziről mutogatva. Vicces volt. Amúgy megyünk sokat játszira, de egyre jobban aggaszt a dolog, hogy nem barátkozik. Mindenkire szépen mosolyog, nagyon kedves, aranyos, de állandóan: "anyával megyünk..." ha közelít egy gyerek hozzá, már fut is vissza hozzám, odabújik, mosolyog a gyerekre. Mi lehetne csinálni vele? Neki ilyen természete van, megváltoztatni nem lehet, és nem is akarom, mert annál rosszabb lesz. Csak aggódok hogyan szokja majd meg a bölcsit... Na pussz, tényleg lépek.