Új privát üzeneted érkezett!

Bibócska!
Veled vagyunk, kitartás!!! Hidd el minden rendben lesz Lali Manóval! Amélia legyen a példa számotokra, pont ekkora méretekkel született Ő is és milyen csodaszép kislány lett belőle! Imádkozunk értetek, és nagyon-nagyon sok erőt küldünk a Manókának, hogy megvívja Ő is a harcát!!! Sikerülni fog, minden nappal ügyesebb és erősebb lesz! Várjuk a híreket! Puszi Nektek és simizem a kis Drágaságot!

Kép

Kép
luca81

bibócska!
nagyon nagyon jó egészséget kívánok lali manónak, kitartás, nem könnyű az út, de nagyon jók a koraszülött ellátásban a magyar orvosok. minél többet legyél vele, mindent kérdezz meg,hogy mit lehet és mi segíti az ő fejlődését, ne idegeskedj sokat, hátha lesz tejecske, az nagyon jót fog tenni lali manónak. aztán majd jön a csoda, mikor megfoghatod!!! végül is még ha a pocidban lenne, sem foghatnád meg, szóval türelem, kis lépéseknek fog tűnni a haladás, de egy éves korára mikor rohansz utána el is fogod felejteni. niki nagyon jó tanácsokat tud majd adni neked, hisz nekik már megvolt a kanassza járásuk ez ügyben. rita barátnőméknél is áki most lett 1 éves és kicsit kisebb csak az átlagnál. hisz még csak 9 hós lenne elvileg. kezdetben a tejcit próbáld meg, hogy induljon be. sok-sok folyadék, nézd sokat lali manót, fényképen is, aztán a természet úgyis beindítja. biztos sokat segítenek neked majd az ottani nővérek, orvosok, de főleg a többi anyuka. csak pozitívan, lali érzi minden rezdülésed! gratulálok az anyasághoz, egy csodálatos, kisség néha fárasztó újdonsághoz az életedben. gyere és írj, mert nagyon imádkozunk értetek! fényképet,ha lehet kérünk!!!!
csók lalimanónak

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Bibócska...

Csatlakozni tudok az előttem írókhoz, imádkozom értetek, és minden rendben lesz, csakúgy, mint Amiéknál. Kemény és küzdelmes út lesz, de fel a fejjel, amikor végre a kezedben tarthatod Lali manót, minden más másodlagos lesz. Tényleg az a fontos, hogy érezzen téged a kicsi fiad, hisz belőled fog erőt meríteni.
Vigyázz nagyon magatokra, és amint tudsz, írj. Puszillak

Csajok, átnéztem az úthosszakat, és be kellett látnom, még némi finomításra szorul. Tehát amint tudok, jövök, és írom a további ötleteket tali helyszínre.

Most megyek, annyi dolgom van, hogy nem is tudom, mikor érek a végére. :-) Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Bimbócska, sajnálom, h ilyen korán megszületett a kicsi, de minden rendben lesz, és hinned kell ebben.Amélia jó példa rá, gyönyörű, egészséges és csodaszép nagylány lett belőle..és Lali manó is nagyon erős kisbaba, belőle is hónapok múlva, egy erős, gyönyörű kisfiú lesz.
Legyetek nagyon erősek most, a kicsinek szüksége van rátok.Amikor csak tudsz menj be hozzá, simogasd, beszélj hozzá.
Sok-sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánok, és mielőbbi haza menetelt.

millió puszi, imádkozunk a kicsiért.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Drága Bibócska: Csak ismételni tudom az előttem szólokat, nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked! Niki példája legyen előtted, Amélia is szépen megerősödött, Lali manóval is minden rendben lesz! Imádkozom értetek sokat, szeretgesd meg a kicsi fiad, amennyiszer csak lehet, drukkolok, hogy szépen megerősödjön.

Én megyek is, mert nemsokára itt vannak a vendégek. Egész nap a konyhában álltam, remélem, jól sikerül majd minden!

Etna, köszi szépen a köszöntést!

Majd hozok képeket, sok puszi mindenkinek, sziasztok!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Bibócska
Sajnálom, hogy Lali manó ilyen korán jött a világra de jó kezekben van és majd megerősődik idekint! Imátkozok értetek sokat és majd kérünk képeket.

Daniella
Alexának boldog 1. szülinapot! Remélem jól emlékszek és mostanában volt vagy lesz!

Zsuzsa ma feküdt be a kórházba??

Remélem mindenki jól van!

Sok-sok puszi!

Kép
grácus

ALEXÁNAK!!!

Győztél, megnyerted a legnagyobb harcot,
Kifejlődött tested, csudaszép lett arcod.
Kilenc hónap várakozás, mindennek van ára,
Mutasd meg magad, gyere a világra.
Elindulsz egy alagúton, vakító fény hívogat,
Magad körül nem látsz mást, csak hatalmas arcokat.
Mosolyognak, Téged vártak hosszú idő óta,
Sírásod számukra egy isteni nóta.
Hideg van, megszoktad a burkolt világot,
nem ismerted máig az igazi valóságot.
Megszakad hirtelen az összetartó kötél,
nem visz vissza senki, ide születtél.
Újra vizet érzel, megdörzsöl egy néni,
Furcsán érzed magad, elkezdesz félni.
Lefektetnek valakire, ez most már tabu.
Mi történik velem? Tudom már, ez Anyu!

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

[size=12]Alexának nagyon sok boldog első szülinapot kivánok!

Flórának pedig utólag kivánok sok boldog első szülinapot!
[/size]

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Amint látom az utóbbi napokban nem igen volt aktiv senki!

Képzeljétek, tegnap végre elmentünk apával és a barátainkkal bulizni. Vacsival egybekötött nőnapi buli volt, amit a barátnöm munkahelye rendezett. Nagyon jó volt! Este nyolctól éjjel fél négyig voltunk, olyan jót táncoltunk, voltak báli számok meg discos is, és régi klasszikusok is. Mindenki izlésének megfelelő. Szuper volt!Most annyira fel vagyunk dobva hogy csak na!

Az a helyzet hogy áprilistól lehet hogy megyek tanfolyamra, ha sikerül a felvételi. Akkor nemigen lesz időm jönni, de majd igyekszem.Szoritsatok hogy felvegyenek, mert nagyon fontos lenne!!!!!!!

Most majd pótolom a képeket is!

Petra.
Nagyon aranyos a kicsi Flóra, és milyen fotogén!!:) Szép a tortája is, meg a rucija is.
Puszi

Daniella
Már nagyon várjuk a ti fotóitokat is, biztos jól sikerült a buli! Te sütötted a szülinapi tortát vagy úgy csináltattátok? Mit kapott ajándékba?
Puszika.

Na megyek, feltöltöm még a képeket nektek!
Puszika mindenkinek!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Alexának nagyon nagyon boldog 1. születésnapot kívánok.
Millió puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!!

Hát jó sokáig nem voltam...történtek dolgok!

Bibócska: én először is GRATULÁLNÉK!!Életet adtál, gondolj erre, Lali manócska meg fogja hálálni, és hamarosan együtt lesztek a kis családias otthonotokba, ahova oly nagy szeretettel vártátok. Minden nappal könnyebb lesz, és erősebb! Nagyon sok erőt és jó egsézséget kívánok!!

Daniella: Alexának nagyon Boldog 1 szülinapot kívánok!!Sok puszi neki!Boldog napokat, éveket!!Hogy sikerült az ünneplés?

Lánykák most csak ennyi voltam gyorsan.
Sok puszi.

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
A páromat szeretném meglepni egy egyedi VW-T1-T3 kisbuszos pólóval,de sajnos sehol nem találok a neten olyan oldalt ahol megtudnám rendelni. Aki nem ismerné....!Tudom, h nagyon örülne neki.

Köszike mindenkinek

Kép Kép

Róla lenne szó, az álma...:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket Lexi nevében is, igazán jól estek! :)

A babazsúr nagyon jól sikerült, 20-an voltunk. Du. 5-től fél 9-ig tartott, akkor elvittük Lexit fürdeni, egész jól bírta a nyüzsit.
Volt 2 féle husi, az egyik egy hagymás-füstölt sajtos-tejszínes pulyka, a másik pedig egy mozarellás, paradicsomos husi, rizs volt a köret hozzájuk.
Csináltam egy töltött gombát is, életemben először, annak volt a legnagyobb sikere. A lényeg, hogy a gombák meg voltak töltve egy juhtúrós, bacon kockás, vegetás, sós, borsos, oliva olajos, póréhagymás masszával, reszelt sajt ment a tetejükre és úgy be a sütőbe.
2 féle torta volt, mandulás-marcipános volt a cukrászdai, a másikat a Nagypapám csinálta, az is mandulás lett.
Alexa kapott homokozó játékokat, műanyag tányérat+evőeszközt, fürdőkádas játékot, szőnyeget a szobájába, baby taxit, játék telefont meg néhány ruhát.

Mindjárt teszem a képeket.

Kép

Kép
daniellla

És a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Niki: Nagyon szép kiscsajszi Amélia, milyen nagylány már! Szép, nagy hajacskája van. Szoktál bele tenni csattokat vagy gumit?
A buli jól hangzik, gondolom, jól esett már egy kicsit kikapcsolódni!
Milyen tanfolyamra szeretnél menni?

Kép

Kép
daniellla

Luca: Milyen volt Sárváron? Hozol róla képeket?

Zsuzsám: Gondolom, már bent fekszel a kórházban. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, sokat jársz a fejemben. Gyere, amit tudsz a hírekkel! Sok-sok puszi neked!

Kép

Kép
daniellla

Laar!
Én a http://www.polomania.hu -t tudom, unokatesóm itt szokott rendelni polót, lépésről lépésre meg tudod szerkeszteni, képet tehetsz rá. Remélem sikerül!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Daniella!
Nagyon jók a képek, szépek vagytok! Jól néznek ki a torták is, biztos fincsik voltak!
Logisztikai ügyintéző tanfolyamra szeretnék menni, ezzel sok helyre el lehet menni dolgozni, és ez volt egyedül olyan képzés ami nem alacsonyabb a végzettségemnél! Mert hát visszafele nem szeretnék fejlödni:), a többi tanfolyam olyan semmit érőek hogy csak na.
Puszi.

Na most csak ennyi voltam, mert van dolgom mára rendesen.

Puszika mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

"Mikor a kiskertemben jártam, Kedves Alexa mit hallottam?
Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte:
Igen Kedves ünnep van ma, Alexa Születése napja!
Soká éljél azt kívánom, a szívemből muzsikálom.
Isten éltessen!"

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Niki, csodaszép Amélia. Azok a gyönyörű kék gyémánt szemek.....

Csajok, köszönöm hogy gondoltatok rám. Jól vagyok csak fáj a pocakom. Vannak lenövéseim a 20 évvel ezelőtti műtét után és valamennyit ki tudott vágni a doki, de még maradt.
A lényeg hogy a rekonstrukciós műtét nem jön össze, nem lesz megcsináltatva mivel hogy távol is van a petefészkem a méhemtől, kicsik a csonkok és ráadásul el is vagyok tömődve nagyon-nagyon. Csak lombikkal lehetek terhes, ezért nem lazsáltam ma már telefonáltam is kértem időpontot Skriba doktornőhöz a Budai meddőségibe. Szerdára kaptam időpontot és ismét izgulok, de mostantól megpróbálom lazábbra venni a figurát mert idegileg ki fogok készülni ha így folytatom.

Etna, borzasztóan köszönöm hogy felhívtál. Annyira örülök, te mindig olyan sok erőt-energiát és ötleteket adsz. Szóval, már telefonáltam is és jövő héten már megyek vele beszélgetni. Nagyon remélem bevállal.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasi!
ez csak természetes, mert hozzátok kell, hogy kopogtasson a gólya, vasi nyugalma és a te vidám természeted, ha öröklődik abból nagyon klassz kiscsávó vagy kiscsaj vagy mindkettő lesz. kitartás anya!!!!!

drága lucám!
köszike a segítséget és nem is rosszcsont tamás, nagyon kis illedelmes, türelmes kisfiú, van remény, hátha boti is az lesz :roll:

bibócska!
:?:

laar!
a photohall progit, ha letöltöd, akkor ott az ajándékok címszó alatt, textilek között poló is van, te tudod megszerkeszteni. én fotókönyvet csináltattam, megszenvedtem vele, remélem jó lesz. nem vészes az ára.

na megyek, mert boti megint náthás, úgy néz ki lányok,hogy megveszi a sógornőm a lakásunkat, már csak az ővét kell eladni, hátha az elmegy, mivel kislakás alacsony rezsivel. drukkoljatok, ettől függ a tesó kérdés.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Megjöttünk tanácsadásról, Alexa 8470 g és 76 cm. Tegnap du.-ra lázas lett, nem túl magas, 38,4 és 38,1 volt este, ma meg csak hőemelkedés. Kicsit nyügibb és aluszékonyabb. Azt mondta a doktornénink, hogy picit vérbő a garata, de a tüdeje tiszta, egyenlőre semmi komoly. Nem kell gyógyszer sem, csak tantum verde spray+C-vitamin, ha maradna a láz, akkor pénteken vissza kell vinni.

Etna: Nagyon drukkolok, hogy megvegyék a lakásotokat és jöhessen a kistesó!!!!

Zsuzsám: Szóval akkor lombik. Aranyosan írta le Etna és igaza van, nektek kell, hogy legyen egy közös gyermeketek Vasival! Igaz, én őt nem ismerem, de ahogy írsz róla és kettőtökről, olyan harmónia lehet a kapcsolatotokban, ami keveseknek adatik meg. Nagyon szorítok neked!!!!! ++++++++++++

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Etna!
Szorítok lakás ügyben.

Zsuzsa!
Egyetértek Daniellával, már igazán megérdemelnétek h jöjjön egy manócska a családba.

Daniella!
Ti mikor álltok neki Lexi tesójának? Lassan itt az ideje nem?Úgy emlékszem szeretnétek még egy babát.
Milyen az új lakásban?

Gyönyörűek vagytok a képeken.

Mi nagyon jól érezzük itt magunkat, nyugodt, csendes környék,kedvesek a szomszédok már amelyik hagyja megismerni magát.

Már 5 fogunk van, 2 alul, 3 felül, de ahogy elnéztem már jön a negyedik felül, és mindezek minden gond nélkül.
Kicsi mostanában nagyon lefárad, most is alszik már, pedig 2x, 3x alszik napközben is.

Niki!
Amélia, mekkorát nőtt, milyen szép csajszi , és nagyon ügyes, csak így tovább kicsi lány.

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Helló Lánykák!!

Daniella: olyan jók lettek a képek, biztos nagy volt az izgalom az 1. szülinapon :D Jól néznek ki a torták is, rögtön megindult a nyálelválasztásom :lol: Lexi is tuti jól belekóstolt. Lázas szegénykém, jobbulást neki!!Remélem semmi komoly nem lesz, hamár a doki is azt mondta.

Niki: Améliának milyen gyönyörű szemei vannak, büszkék lehettek rá, majd a fiúkat lehet hesegetni apának :lol: Jól teszed, menj csak tanulni, az mindig jó, a tudás a tied, ráadásul új emberekkel ismerkedsz meg, aztán kicsit kimozdulsz otthonról. Hajrá!!Ki kell használni a lehetőségeket.

Vasikám: jobbulást, testileg és lelkileg egyaránt! Aztán lombikra fel!! Nyugalom, biztos van az égben egy lelkecske, aki alig várja a lehetőséget, hogy két ilyen nagyszerű embert válasszon szülőnek, mint TI :D , ha nem kettő, vagy több :lol:

Etna: majd csak elmegy már 1 lakás, és léphettek...rakodgatom én is ki a hírdetést, hátha valaki felfigyelne rá...sosem lehet tudni! Botinak is jobbulást!

Luca, Kiru mi a helyzet nálatok?

Arte: telnek a napok? Úgy látom a képeken nagyon jól :D Szeretsz kinn lenni?

Laar: jól leelőztetek fogban, és nagyon szerencsések vagytok, hogy Míra meg sem érzi! Aztán gyógyulj meg!!Hogy halad a kertecske gondozása?

Bibócskáról lehet tudni valamit?

Nofi: állás? van már kilátásban valami?

Rólunk: Vilcsi ismét náthás, vagy mi...folyik az orra 2 napja. Győzöm szívni, orrcseppezni, meg hallgatni éjszaka hogyan szuszog. Pedig itt a jó idő, és beteges...remélem hamar felépül ebből a nyavajából, azon leszek. Apa meg, már 1,5 hónapja dolgozik, de még be sem jelentették, és fizut sem kapott, ez ám a magyar munkamorál. Szerencsére úgy fogja föl, addigis is ismerettségeket köt, nem érzi magát haszontalannak, és valahova tartozik, mégha munkaszerződése nincs is. Ez van. Én meg...vagyok, mostanában egykedvűen, biztos menstruálni fogok :lol: Érzem, hogy csalogat a természet, de Vilcsit még óvnom kell, helyre kell hoznom, aztán irány a szabadba.

Befejezem. Puszi mindenkinek, de leginkább Lali- manónak!!

tokotimi

Sziasztok!

Etna, Daniella, Laar, Timi, nagyon aranyosak vagytok hogy így tartjátok bennem a lelket. Tegnap beszélgettem egy csajjal aki Debreceni Kaáliba jár és azt mondja megbeszélte a dokival hogy donor petéről is gondolkodtak. A doki azt mondta hogy lefagyasszák a férje spermáját és ha valaki adományoz petéket akkor azzal megtermékenyítik. Hát, nagyszerű. Én tudtam hogy szoktak adományozni petéket, de Zeke doki nem igazán tájékoztatott erről, gondolom nem nekem szeretnék ezeket adni. Majd a dokinénire rákérdezek, hátha ő másmilyen.
Daniellám, nagyon aranyosak voltatok a szülinapon. Szépek a torták. Te csináltad őket? Lexinek jobbulást kívánok.
Etnám, jobbulást Botinak és egy kalappal lakásügyben.
Laar, nem baj hogy sokat alszik Mírácska mert ilyenkor nőnek. Klassz hogy jó szomszédokkal vagy körülvéve, csak ez így is maradjon.
Timi, jobbulást Vilcsinek. Szerintem kiviheted nyugodtan. Az hogy náthás és folyik az orra nem ok arra hogy bent gubbasszatok. Ha lázas akkor ne vidd ki, de ha nem akkor nyugodtan élvezzétek a jó időt és sétálgassatok.
Borzasztó hogy milyen könnyen megfáznak ezek a csöppök. Most ismét egyszerre betegedtek meg. De, reméljük nem tart sokáig.
Többiek, hol vagytok? Mindenki levegőn? Mindenkit ölelek-puszilok. Vigyázzatok magatokra és a csöppökre.
Ha valaki tud valamit Bibócskáról és Lali manóról akkor írja meg nekünk is. Sokat imádkozom értük.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Most csak gyorsban timinek!
köszi a segítséget, ari vagy, hogy kirakod a hírdetéseket. egy cipőben járunk, boti is tiszta takony, de vidd ki, én lázasan is kivittem, persze nem 40 fokkal. a nap kihozza nekik a trutyit. nekem semmilyen orrcsepp nem jó, leszívom és már után szörcsög is, pedig addig szívom, míg van váladék. szerintem a nyál is közrejátszik. kalciumot is adok neki a nyákoldás miatt, jövő héten 15 hós oltás, szerintem el fog maradni. én ma kezdem el infrázni, az nagyon jót szokott tenni. 3x 5 percet kéne, de boti nem alszik annyit, tehát csak 2x5 percet fogom. te használsz infrát?

daniella, alexának jobbulást! a torta képektől meghíztam! :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Csajszik!

Most csak gyorsan, aztán majd jövök hosszabban is.
Amit mindenképp akartam, sms-eztem Angyalkával, jól vannak, próbál majd jönni, tegnap volt 25 hetes!!!

Laar: Még nem lakunk az új házban, majd 10-én költözünk. Kicsit féle, hogy szokja majd meg Lexi az új helyet, remélem, jól, úgy emlékszem, Mírával sem volt semmi baj, ugye?
Kistesónak legkorábban is ezév végén állnánk neki, de inkább a jövő év elején. Úgy lenne jó, ha majdnem 3 éve lenne köztük.
Ti mikor szeretnétek Mírának tesót?

Zsuzsám: A világos torta az cukrászdai volt, a másikat pedig a Nagypapám készítette.

Timi: Jobbulást Vilcsinek!!!! Alexa ma már láztalan, remélem, meggyógyul! Sokat tüsszög, de más tünete nincs, éjjel is szépen aludt. Ha ebéd után sem lesz láza, akkor sétálok vele egy kicsit.

Most megyek, puszi Csajok!

Lali manóról tényleg jó lenne hallani!!!!!!! +++++++++

Kép

Kép
daniellla

Niki!
Amélia csodás, nagyon helyes a fogacskáival és a nagy hajával :) Kezd beszélgetni? Miket mond? A tanfolyam tök jó, hogyan mész? Munkanélküli szervezi, vagy csak simán indul egy ilyen tanfolyam? jól hangzik ez a szakma. Puszi

Etnám!
Igazán nincs mit, örülök, hogy segíthettem. Remélem már sínen van a dolog :wink: Nagyon király az új vonalzód! Ezt úgy csináltattad? mert olvastam valahol, hogy lehet képet küldeni és megcsinálják! Nagyon tetszik. Nekem is kéne már új, de nincs időm :( Jobbulást drága Botinak!

Vasi!
Drukkoltam én is nagyon a műtét alatt! Lombikkal több esély van szerintem is. Azért jó ez a donoros téma... gondoltam, hogy van ilyen, hiszen annak idején Etna is írta, hogy adott volna petéket, ha annyi megmarad, csak aztán nem jött össze... szóval lehet más doki megcsinálná ezt is. Kitartás, jönni fog a Manó!

Timi!
Vilcsinek is jobbulást, szerintem ez a hirtelen jó idő is kihozta náluk a náthát. Nekem anyukám lett iszonyat taknyos egyik napról a másikra. Mi eddig megúsztuk, reméljük így is marad.

Laar!
Pólóval mi a helyzet? Sikerült rendelni?

Daniella!
nagyon jók a szülinapos képek, látszik Alexa milyen jól érezte magát. A torták....hm, megkóstolnám őket :) Tesód hogy bírja a végét? Képzeld hugimnak farfekvéses még mindig a baba, úgyhogy nagyon a császárnak áll a zászló sajnos. De még van remény, megfordulhat.

Most gyorsan rólunk: szuper volt Sárváron, a szállás, a fürdés, minden... Tamás nagyon jól érezte magát, persze megint Ő volt a középpontban négy napig. Fürdeni imád, de nem a kis vízben, hanem a nagyban :) Volt vízi-torna, "elcsentünk" kettő súlyzót, amit akkor osztottak ki, Tamásom ezzel lebegett a vízen, majd teszek fel róla képet. Nagyon helyes volt, alig akarta visszaadni. Ellettünk volna még pár napot, csak kint volt hideg, utolsó nap, mikor kirándulgattunk, majdnem megfagytunk. A csónakázó tónál volt kb. öt fok, Tamás elkezdi: bemegyünk a vízbe... na mondom, még csak az kéne :D Vettem fel újabb dumákat, csak még nincs fent a gépen, majd küldök. Most lépek, míg alszik ezer dolgom van. PUszi Mindenkinek!
Ui: Angyalról valami hír? Bíbócskáról sem tudok, szerintem már nem olvasta el a mailt, amiben elküldtem a számom, hogy írjon néha.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ja, persze a játszóházban a kedvence a babakocsi volt :D a benne lévő babától meg félt: "anya kiveszi" - mondta szépen halkan, messziről mutogatva. Vicces volt. Amúgy megyünk sokat játszira, de egyre jobban aggaszt a dolog, hogy nem barátkozik. Mindenkire szépen mosolyog, nagyon kedves, aranyos, de állandóan: "anyával megyünk..." ha közelít egy gyerek hozzá, már fut is vissza hozzám, odabújik, mosolyog a gyerekre. Mi lehetne csinálni vele? Neki ilyen természete van, megváltoztatni nem lehet, és nem is akarom, mert annál rosszabb lesz. Csak aggódok hogyan szokja majd meg a bölcsit... Na pussz, tényleg lépek.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok...

Laar, gratula a fogacskákhoz. :-)

Etnám, de jó, de jó. Reméljük, gyorsan elkel a lakás. Drukkolok.

Niki, Amélia nagyon édes kislány, csupa mosoly.

Vasika, ahogy Etna is írta, nektek kell, hogy legyen közös babátok. Az optimizmusodat ne veszítsd el, jönni fog a baba. :-)

Nálunk minden rendben, amennyire a helyzet engedi. Megint hőmérőzök, mikroszkópolok, majd meglátjuk, milyen sikerrel.

Most 2 állás is kinéz, drukkoljatok légyszi, hogy valamelyik bejöjjön.

Most búcsú, mennem kell ügyintézni: Nofi

nofertiri

Lucám: Majdnem egy időben írtunk, úgyhogy lehet, már nem olvastad, amit írtam. Mármint Angyalról.
Tesókám jól van, épp ma 36+3. Az éjszakák nehezek, de amúgy nincs különösebb baja. Léna fejvégű már jó ideje, viszont a tesómnál császáros volt az első baba is, szóval lehet, hogy ez is az lesz. Majd meglátjuk.
Drukkolok, hogy a tesókádnál beforduljon a picúr!!!
Nagyon jók a képek, látszik, hogy szuperül érezte magát Tamás, haláli, ahogy lebeg a vízen. Olyan nagyfiú, nagyon sokat nőtt, nyúlott, amióta én legutóbb láttam róla fotót!

Nofikám: Drukk a melóhoz, de leginkább a babásodáshoz, annyira megérdemelnéd már!!!!!!!!!!!!

Csajok, hoztam egy kisvideót a rámolós kiscsajomról. Hihetetlen! Asszem, lassan rendet rakni is meg kéne tanítanom! :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=CnNFXIrTAuQ

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!
Daniella!
Nekem azt mondták a melóhelyen h jobban megéri, ha addig megszületik a kicsi mire Mírácska két éves lesz, több pénzt kapnék így, de meglátjuk még...nem nagyon beszélgettünk még róla.
Nálunk gyorsan megszokta a kicsi az új helyet első éjszaka már csodásan aludt, azóta is, és úgy veszem észre nagyon jól érzi magát.

Nofim!
Megy a drukk neked is.

Luca!
már ismertem ezt az oldalt köszi, de megrendeltem máshonnan találtam egy másikat ahol maradtak pólók és olcsób volt, remélem majd tetszik apának.

Timi!
Remélem már jobban vagytok,mi alakulunk.Bocsi, h ma nem tudtunk dumcsizni, de ma itt alszanaka a bnőmék, úgy néz ki rendeződnek a dolgaik, holnap néznek majd albit, remélem helyrejönnek majd.Kicsik nagyon elvannak.

Na megyek fürcsi és pihi hosszú napom volt...három gyerekkel két kicsi egy nagy...háát nem piskóta, elég fárasztóak tudnak lenni, de imádnivalóak.
pusza mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!!

Laar: jó kis nap, ma biztos nem kell altatni :D Nagyon sok albi van Pécsen, tuti találnak egy szupit.

Luca: de frankó helyen voltatok...hol is van ez?Ja, Sárváron, de ott melyik? Teljesen bababarát, nagyon jól elvolt a kiskrapek!

Etna: infrát nem használok, nincs is :? De tudom hogy hatásos, sokan használják a környetzetembe, egyszer majd kölcsönkérem :P

Nofi: nagy DRUKK!!Majd írd a tapasztalatot!

Ma már teljesen jól volt Vilcsi, mintha 2 napig semmi baj nem is lett volna. Nem tudom hova tenni ezeket a 2 napos orrfolyásokat. Talán a foga tényleg?! Majd kiderül...Viszem ki sétálni, csak akkor nem, amikor hatalmas szél van. Délután is voltunk, csak úgy nézelődik a babakocsiban, kapaszkodik ezerrel...A játszótéren is voltunk, de pont akkor 2-4-ig egy anyuka sincs gyerekkel, rossz időben vagyunk az ismerkedéshez?!

Lányok, szertném ha segítenétek...hallottatok a mei-tai hordozóról, esetleg van tapasztalata valakinek, vadászom a neten, de túl drágák, használtat meg nem akarok venni. Van most egy pesti nő, aki varrna nekem, de 8000.-, annál azért olcsóbban szeretnék. Ha van ötlet szívesen veszem.

Jó éjszakát, sok-sok puszi.

tokotimi

Niki, most nem tudom hogy a te szülinapod van vagy a párodé, de akkor is

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Timi!
Nem ismerem ezt a fajta hordozót, csak azt tudom, hogy tegnap este óta erről beszélnek a tv-ben (lehet másik fajta), hogy betiltják, mert állítólag az USA-ban több gyerek megfulladt miatta. Nem tudom ez melyik fajta és hogy milyent keresel, nézegess utána pontosan neten. Örülök, hogy Vilcsi jól van, 2-4-ig itt sem nagyon vannak a játszin, általában négy után, mikor meghozzák a nagyobbakat az oviból, akkor jönnek oda. Puszi Nektek és jó ismerkedést :)

Kép

Kép
luca81

egy ma reggeli kép: (állandóan a mi papucsukban járkál) :D

Kép

Kép

Kép
luca81

Luca: igen láttam, az más, babaerszény, abban nem is csodálom, hogy megfulladtak a picik, első látásra elég veszélyesnek tünt. Már 1 hete ezen a témán vagyok, megnéztem számtalan honlapot, hozzászólást, véleményt. Mindenképp akarok egy ilyen mei-tai-t, mert nyáron, illetve ha jó idő lesz, menni akarok sokat kirándulni Vilcsivel, főleg, hogy számtalan program lesz Pécsett a városba, kényelmesebb háton vinni a gyereket, mint a tömegbe babakocsival közlekedni, a porba. Főleg, hogy Vilcsi nagyon szeret háton lenni.
Inkább az a kérdésem, tud-e valaki olcsóbban, netán van-e olyan ismerőse, aki varrt már ilyet.
Tamás és a nagy papucs :lol: cuki!!

tokotimi

Timi!
megnéztem neten ezt a hordozót, tök jónak tűnik. Ha tudsz szerezni szabásmintát, szívesen megvarrom Neked :) Majd még én is nézegetek, de most felébredt Tamás, megyünk városba. (persze megint hajnalban kelt és 9-kor már bealudt, kíváncsi vagyok alszik-e délután...) Puszi

Kép

Kép
luca81

Köszönöm lányok!
Tudom van szabásminta, de nem merik bevállalni a varrónők, elég erősnek kell lennie a varrásnak, és ehhez ipari varrógép kell, és jó erős tű. Anyósom is varrónő, de nem merte ő sem bevállalni, pedig van jó gépe is hozzá. De már úgy néz ki meglesz, lealkudtam a nővel, és már kb. 50 darabot csinált, és nem volt panasz a munkájára, és bírják a kiképzést.

tokotimi

Nofi!
Köszi a két linket, nagyon tutik :)

Timi!
Majd küldj fotót, ha meglesz a hordozó! Komolyan gondolkodom rajta, hogy varrok egyet, nagyon megtetszett, elvileg még Tamást is beletehetjük ilyenbe és mi is hamarosan kezdünk kirándulgatni erre-arra. Van ipari varrógépünk, veszünk anyagot, pikk-pakk meglesz :)

Kép

Kép
luca81

Szép napfényes szombatot Lányok...

Timi, nincs mit. :-) Tényleg jól néz ki ez a babahordozó. :-) Nekem egy macerás része van, a felvétele hátra. Ahogy néztem a videót hozzá, már akkor fájt a könyököm. :-)

Csajok, úgy néz ki, lesz állásom. :-D :-D
Még nem tudok róla sokat mondani, pénzügyi terület, komoly felkészülést igényel, tanulnom is kell hozzá. De végre van lehetőségem dolgozni. :-)

Mást nem nagyon tudok most írni, nagytakarítunk Sadával, függönymosás, ablakpucolás, etc.

Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Zsuzsa!
Nagyon kedves hogy gondoltál rám!!Igen nekem volt tegnap szülinapom. Köszönöm a köszöntést!
Puszi

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Timi!
Háát nem tom, mikor a gyerek 4-5 kg volt és a kenguruba kellett vinni majd leszakadt a derekam, hátiba a 10 kg gyereket könnyebb vinni az tuti, de nem órákon keresztül, max fél órát sztem.De próbáld ki egy 10 kg-s hátizsákot cipelj fél órát- órát, és kiderül.

pusza

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sötétséget :D
Lekapcsoltátok a villanyokat?

Luca: van sok minta a neten, sőt vannak különböző szabásminták is. Szerintem az a lényeg, hogy jó erősen legyen varrva, és persze a párnázott részeknél ügyelni, mint pl. a gyerek combocskájánál, a hordozó fejrészénél, ha elalszik ne billegjen jobbre-balra, és célszerű, legalábbis én kértem, csuklyát rávarrni. Akár a naptól, vagy kis esőtől véd.

Niki: utólag is Boldog születésnapot.

Nofi: végre jó hír munka ügyben!! A pénzben nagy pénz van, szokták mondani :D Azért légy körültekintő, a férjem is pénzügyi területen kezdett, mára már otthagyta, érdemes a kollégákat faggatni. Vállalkozói szükséges hozzá?

Laar: Cipeltem 6 éven jó nagy hátizsákot. Tudom milyen hátamon vinni súlyt. Ha azt bírtam, a saját gyerekemet is elcipelem a világ végére is. Egyébként ha a nádszál vékony ázsiai nők rizset szednek reggeltől-estig, úgy, hogy közben a hátukon a gyerek, vagy az afrikai nők, hogy még a fejükön cipelnek nem tudom hány liter vizet, vagy egyebet, azt gondolom megbírkózom a feladattal, ha meg nem bírom, drága férjem átveszi. Hiszen teljesen apabarát modell. És, kétoldalasra varrja, az egyik csajos, a másik fiús mintával lesz. Tudod kendővel hordtam eddig Vilcsit, és azt is nagyon szerettem. Itthon is sokszor felveszem a hátamra, és úgy játszunk, lovacskázunk. De majd ha meglesz, kipróbáltam, beszámolok mindenképp. A barátnődék találtak albit?

Őrület idő volt ma, eső, napsütés, jégeső, napsütés...a fejem majd szét robban!

Mi újság lányok, hogy vagytok, jól telik a hétvége???

Jó éjt, sok-sok puszi, piciknek, kicsiknek és a nagyoknak :wink:

tokotimi

Sziasztok!

írtam egy regényt és elveszett...:(ááááhhhh, most nagyon mérges vok.Uh most csak röviden.

Timi!
Tom én h szereted ezeket a dolgokat, és hogy elcipelnéd a kicsit akár a világ végére is, ahogy én is az enyémet, és bki más is az övét sztem..de gondold végig, ez nagyon nem lehet kényelmes már nekik.
Kicsi korban még oké, de ilyenkor már biztos nem.
Vmelyik nap láttam a tv-ben egy műsort, és a látvány magáért beszélt.Míg a babakocsiban kényelmesen nyugodtan pihent egy nagyobb gyerkőc addig a hordozóban az anyuka hátán ott lógott a kisfiú feje lába keze,nem hiszem, h ez olyan jó lenne nekik.Az biztos h fent tisztább a levegő, de én nem találtam több előnyt.Nagy tömegbe hordozóval nem mennék be, mert összenyomhatják a hátadon a kicsit, még gyerek nélkül sem mennék, nem hogy gyerekkel...én tavaly voltam már a kicsivel pécsi rendezvényen babakocsival, és nagyon jó volt,ő is élvezte és mi is, és sztem idén is úgy megyünk.Látom a reakcióit a kocsiban,felém tud fordulni, a hátadon nem látod, nem tudod megsimogatni stb..szóval sztem nem olyan jó dolog ez a hordozó, de nem akarlak lebeszélni róla.
Tudod, h csak segíteni szeretnék, ahogy az ülésben is tettem, és azt mondtad nagyon jó...sok dolgot veszek figyelembe mindig mikor megvásárolok vmit.Én úgy gondolom ennyi pénzért már inkább egy sportkocsit vennék ami esernyőre csukható.Gondold végig még egyszer.

Nofim!Örülök , h találtál melót, szorítok nagyon, ez tényleg neked való lenne.

Niki!Boldog szülinapot!

Csajok háát nem irigylem a többgyermekes anyukákat a lakásban rendet és tisztaságot tartani lehetetlen...és ez a hangzavar..na majd még mesélek..de ezek a kölkök imádnivalóak, csak anyuka bírja szusszal.

A bnőméket egy csomó helyről elutasították a két gyerkőc miatt..de remélem azért sikerül nekik találni egy jó lakást.Ilyen sok a jelentkező, h válogathatnak, h kinek adják ki a lakást???Tudom, h gyerekekkel nem rakhatják ki őket, ha netán nem fizetnek, meg megértem h félnek...de ez olyan borzasztó...

na megyek szunyálni, jó éjt mindenkinek

pusza

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok lányok....
Sajnos nem jó hírekkel jövök és ezennel búcsúzom is mert nekem már nincsen kisfiam.
Tegnap éjszaka angyalka lett és a karjaim közt ment el...
Élt 13 napot....

Mindenkinek köszönöm a sok segítséget a rengeteg támogatást és mindenek előtt a barátságotokat és kívánok nektek a továbbiakban is minden jót, erőt, egészséget és sok-sok örömet amit a gyermekeitek adhatnak nektek.

bibócska
bibócska

Szia Bimbócska!

Annyira nagyon sajnálom...nem is tom mit írjak neked...potyognak a könnyeim...annyira bíztunk mindannyian, h minden rendben lesz, és szorítottunk , imádkoztunk a kicsi manóért.
Fogadd őszinte részvétemet, sok sok erőt kívánok neked és a családodnak, tom, hogy most egy nagyon hosszú, nagyon nehéz időszak következik, de át fogjátok vészelni, mert egy nagyon erős csajszi vagy.Nem szabad feladnotok, és kívánom, hogy legyen erőtök újra megpróbálni,és bízni, hogy minden rendben lesz, mert így lesz, tom.Remélem hamarosan újra jössz közénk és újságolod a jó hírt.
Ha úgy érzed könnyebben át tudod vészelni a kicsid elvesztését, ha beszélhetsz a fájdalmadról,ha támogatásra van szükséged,ide bmikor jöhetsz, szívesen meghallgatunk és tartjuk benned a lelket, együtt érzünk veled, mert a barátaid vunk, akikre bmikor, bmilyen helyzetben számíthatsz.

Sok sok erőt kívánok...

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Bibócska!
Ahogy Laar is írta, nehéz ilyenkor szavakba önteni amit érzünk. Borzasztóan együtt érzek veled. Nem értem miért történik ilyen jó emberekkel effélék. Én sem hiszem hogy most kéne elbúcsúznod tőlünk hiszen valamennyire könnyebb ha megoszthatod bánatod olyanokkal akik együtt éreznek veled. Én sokat fogok imádkozni értetek. Fogadjátok őszinte részvétünket. Puszillak, ölellek és tényleg gyere közénk néha, meglátod könnyebb lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Drága Bibócska!

Őszinte részvétem! sajnos én sem tudok most mást írni neked, mélyen megrendített a hír. csak csatlakozni tudok a lányokhoz, gyere közénk, ne búcsúzz el tőlünk! együtt érzünk veled a gyászodban, lélekben fogjuk a kezed, légy nagyon erős, hisz az élet borzalmas dolgot mért rád, kívánom,hogy legyen erőd talpra állni, szeressétek nagyon egymást a te Lajosoddal, együtt mindent le fogtok győzni. imádkozom értetek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: