Nálunk tényleg optimális a helyzet, ha lehet ilyet mondani. Béke, nyugalom, jobb a stílus, mint az elmúlt években valaha. Ma volt egy fél megjegyzése, amiből arra következtettem, mintha újra benne lenne a fejében az együttköltözés. De nem volt egyértelmű. Hát, az enyémben nincs. Csak sajnos nincs vevőnk.
Anyós nálunk nem csak azért dög, mert életében nem mondta a fiának, no, drágám, most ez hülyeség, és a saját érdekedben gondolkodj el rajta. Ő u.is az a típus, aki azt hiszi, hogy a szeretet az, amikor rózsaszín ködben alélva létezünk és mindenre kontroll nélkül bólogatunk.
És, ami a leggenyább-bocsi, de ennél csak csúnyább jelző jut eszembe- elkezdett engem szidni-még az anyámnak is
- biztos végighallgatta
, és olyan dolgokkal vádolt meg, amiket még maga a férjem sem mondott soha és tényszerűen szimplán hazugságok.
Úgyhogy az egész sztoriban benne csalódtam a legnagyobbat.
Vixen,
nálunk ez a bizalom-dolog nem merült fel, mert végülis még most is megvan a nő, csak most már nem kell hazudnia. (mondjuk most már nem is annyira izgi az egész
)
Nem hiszem, hogy valaha is meg tudnék bízni benne. Úgy értem, abban a pillanatban, ha fél órát késne vagy nem venné fel a telefonját, rögtön azt hinném, hogy, na most.
Megnyugtatlak, a gyereket 3 éves koráig sehova nem viheti, a gyerek lakhelyén van a láthatás.
Én változatlanul azt hiszem, hogy a te férjed "csak " bepánikolt. Talán, ha azt mondanád neki, hogy szabad a pálya, menjen, ahova akar, vagy elutaznál a szüleidhez egy hétre, akkor rájönne, hogy ki/mi kell neki.
Nekem azt mondta a pszichodoki-miért kellett ehhez ő, amikor annyira logikus?-, hogy amíg én is rinyálok neki, meg a csaj is, addig persze, hogy nem fog dönteni, hiszen ennél jobban semmi nem legyezgeti a hiúságukat. 2 nő akarja őt egyszerre és ő van legfelül. Mármint képletesen
Nem érdeke ezt az állapotot megszűntetni még akkor se, ha v.miylen szinten őrli őt a helyzet.
Szóval pókerarc, küldd el, vagy menjetek ti és akkor kiderülhet, hogy mi a pálya.