Új privát üzeneted érkezett!

Kedves boldog Apuka, Neked is sok szeretettel gratulálunk ehhez a csodás kis babához!!!!!!!!! :D Köszönjük szépen a képeket.
Örülök, hogy mindketten jól vannak, nemsokára tényleg együtt lehettek hármasban. Tünciéknek sok puszi! :)

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Én már láttam a képeket! Nagyon jó, hogy ide is felkerült Kismucika! :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


jja Betti: azt akartam írni neked:

tegyél mindent úgy, ahogy neked meg kisatinak a legjobb

és pont...

ok? :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

 
 

Tünci! Robi!!
gyöngyörű a kisfiatok! nagyon gratulálok.
remélem hamarosan már otthon lehetnek!
Vendég
 


Sziasztok!

Robi:Ilyen gyönyörű képekkel bármikor jöhetsz a topikunkba :D :D :D :D :D Gratulálok nektek :D :D :D Gyönyörű kisfiú :D :D :D :D Kitartást kívánok ehhez a pár naphoz!
Tüncit pusziljuk és nagyon várjuk vissza :D
Vendég
 


Gégéé sajnálom, hogy nem jöttök...

A Halesz nekünk kicsit messze van inkább a belváros környéke jobb lenne, könnyen szaladhassunk a buszhoz. Ki hova jár játszótérre?

Matyit leraktam aludni, negyed 6 óta nem aludt vissza és eddig bírta, kiváncsi vagyok hogy alakul a napunk nem aludt már nagyon rég délelőtt.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó látni Bátor Róbertet! Nagyon aranyos!!! :D :D :D

Találkozó: mi megyünk biztosan. Én személy szerint jobban örülnék a játszóháznak, mert a játszótéren össze-vissza fogok szaladgálni a gyermekem után és nem hiszem, hogy 1-1 percnél többet tudnék beszélgetni bárkivel. Ott legalább belátható az egész és biztos, hogy nem kezd el egyedül felmászni valamire vagy elrohanni...

Kép
jaffa4
 
 


Tünci és Boldog Apuka!

Gyönyörűszép Bátor kisfiú!!!
Minden jót kivánok Nektek sok szeretettel! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Belvárosban a Zichy-ligetben tudok játszóteret, meg gondolom a Palotavárosban is van egypár, de azokat nem ismerem. Nekünk nagyjából mindegy, hogy kint vagy bent, mondjuk Jaffával egyetértek, hogy a játszótéren a gyerekeket fogjuk kergetni és nem nagyon tudunk majd dumcsizni. Amúgy Lili nagyon lelkes, végigkérdezte a babák nevét, akik jönnek, a Milu különösen tetszett neki. :wink:

Winchi, meg tudnád írni, hogy hol szálltatok meg, amikor Pécsen voltatok? Úgy emlékszem, jó kis hely volt, mi meg már a nyaralást tervezzük barátokkal, arrafelé mennénk szívesen.

Megyek ablakot pucolni. :? Nati ma annyira beájult a Csupamóka után, hogy még ebédelni se volt ereje, már durmol, úgyhogy sietek, hogy végezzek.

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


http://www.barbakanhotel.hu/
Itt voltunk! Aránylag kicsi hotel, de mi teljesen meg voltunk vele elégedve, szép, tiszta minden.

KépKép
winchi
 
 


Délelőtt a teraszon ácsingóztunk 20 percet, délután is megyünk a teraszra, ma volt itt a barátnőm, holnap is jön és kerülünk egyet a háztömb körül, egy fél órácskát.

Éjjel aludtunk, kétszer volt fent szopizni, hajnalban elég volt a tejci csak, meg odavettem magam mellé, mert nyugtalan volt és után mikor elaludt visszacsempésztem a kiságyába.

Hogy azért még nehezebb legyen már, az éjjel kezdtem érezni, hogy csip, ha pisilek, mostanra már folyamatosan szúr és állandóan mennék wc-re, úgyhogy felhívtam a dokimat, este megy a férjem a receptért, mert kezelni szükséges. Egyszer volt már ilyen, marha kellemetlen érzés még amellé, hogy fáradt is vagy.
Gyűröm az életet. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Robi: nagyon-nagyon gyönyörű a kicsi Bátor Róbert baba. Hát megkönnyeztem, itt pityogok a gép előtt!!!! Mennyi haja van. Nyugodtan jöhetsz bármikor hozzánk a topikba, főleg, ha ilyen gyönyörű képeket hozol!!!! Mégegyszer gratulálok nektek, és kitartás ehhez a pár naphoz, nemsokára hármasban lehettek, egy boldog szép kis család! Sok boldogságot mindhármótoknak! Tünciéket pusziljuk! És nagyon ügyes a manócska, hogy már jól megy a szopizás.

betti: sajnálom a felfázást, vigyázz magadra! Látod, kicsi Atinak megy a szopizás is, csinálj mindent úgy, ahogy jónak érzed, a lényeg, hogy nyugodt legyél, ha a babának az a jó, ha melléd rakod, hát tedd azt, ettől te is megnyugszol. Csak kétszer kelt éjjel, az nagyon jó ám, az én majdnem két éves lányom még 3-szor is felkel meg többször is, úgyhogy ez szupi!!!! A levegő meg kifejezetten jót fog tenni mindkettőtöknek. Szépen fokozatosan egyre többet lehettek kint majd.

lara: írtam privit, majd olvasd el, meg írok a Mariettának is iwiw-en, ok?

winchi: úgy sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira, pedig már jó lenne, ha a szerelmespár találkozna végre!!! :)

Délelőtt kinnt homokoztunk, meg boltban is voltunk, a kertben az összes bogarat felkutattuk, Dorka is jól elfáradt, most beájult rendesen. Remélem alszik jó darabig, mert nekem is lenne házimunkám bőven, ehelyett itt pityogok a szép Bátor babán.
Ma előszedtem Dorka tavalyi nyári homijait anyósomnál (volt ami még nagy volt neki, most lesz rá jó) és megtaláltam az 56-os, 62-es ruhácskáit, hát sírva fakadtam, nem is igaz, hogy volt ekkora valaha.....
Na, elég a nyavajgásomból mára :D:D
Szép idő van, mindenki menyjen ki, aki csak tud!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Betti csak így tovább, ügyesek vagytok!!! :lol: :wink:

Ancsi ne ríjjá! :lol: Én is ma reggel néztem ahogy bevackolta magát az apja helyére, hogy tényleg belőlünk lett ez a kiskirályfi??? :lol:

Matyi délelőtt aludt jó egy órát... Azóta meg pörög mint a csocsóbábú, ma még úgy érzem befonom a szemöldököm... :roll:

KépKép
winchi
 
 


Lányok, most csak gyorsan, majd este még jövök!

Akkor én azt javaslom, maradjunk az eredeti tervben, akik biztosra mondták, nekik megfelelt a játszóház is. Egyébként meg most már úgyis jó idő lesz, játszóteres talit szervezhetünk máskor is még. Szóval:

TALI:
Időpont: csütörtök 15.30-tól
Helyszín: http://www.mikkamakka.hu/new/szekesfehervar.php
Akik jönnek:
Jaffa és Milu
Winchi és Matyi
Katinka és Nati és Lili
Szösz és Réka
Ki jön még?
A játszóház bejárata nem a parkoló felől van (ott a bölcsöde bejárata van). A sarló utcai oldalról, piros kerítésen nyíló kapun kell bemenni!

Vélemények?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Kicsim alszik még mindig, én is akartam vele, de lefeküdni kész rémálom, annyira fáj ott lent, ülve elviselhető meg járkálva. Nagyon várom a gyógyszerem, ez óráról-órára rosszabb, tudnám mitől, mikor két hete a lakásban vagyok, ahol 24 fok van. :roll:
Éjjel lehet, hogy ülve alszok majd vagy ahogy sikerül.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Szösz nekünk OK :wink:

Betti jobbulást, ez a fránya fájdalom tényleg olyan hogy óráról órára rosszabb. Sajna amit én a múltkor használtam azt szoptatós anyuk nem ihatják, a kamilla tea fertőtleníthet kívül belül attól talán Kisatinak sem lesz baja.

KépKép
winchi
 
 


A klasszikus és közismert beugratós kérdés tovább fejlesztett változatát, ezt a kis kérdoívet az amerikai Andersen konzultációs iroda készítette. Egy kis intelligencia teszt!
1. Hogyan teszel egy zsiráfot a hutobe?
A helyes válasz: Kinyitod a hutot, berakod a zsiráfot majd becsukod az ajtót. Ez a kérdés teszteli, hogy hajlamos vagy-e egyszeru dolgokat túlkomplikáltá tenni.
2. Hogyan teszel egy elefántot a hutobe?
Rossz válasz: Kinyitod a hutot, berakod az elefántot és becsukod az ajtót.
Helyes válasz: Kinyitod a hutot, kiveszed a zsiráfot, berakod az elefántot és becsukod az ajtót. Ez teszteli, hogy mennyire vagy képes vegig gondolni a cselekedeteid következményeit.
3. Az állatok királya, az oroszlán egy konferenciát szervez az állatok számára.Minden állat elmegy kivéve egyet. Melyik ez az állat?
Helyes valasz: az elefánt. Az elefánt a hutoben van. Ez teszteli a memóriádat.
Még ha ezidáig mindegyiket elrontottad is, még mindig van egy esélyed, hogy megmutasd a képességeidet!
4. Keresztül kell menned egy folyón, amiben krokodilok élnek. Hogyan teszed ezt meg?
Helyes valasz: átúszod. Minden egyes krokodil az állat konferencián van! Ez teszteli, hogy milyen gyorsan tanulsz a hibáidból.
Az Andersen iroda szerint a megkérdezett menedzserek kb. 90%-a mind a négyre rosszul válaszolt. Ezzel szemben a megkérdezett óvodások többsége a legtöbbre helyesen válaszolt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


sehol senki?

Matyi rekordot döntött: 11 óta nem aludt csak most 8 előtt aludt el ahogy szokott. Próbáltam kétszer az ágyában altatni egyszer a nagyágyon és estefelé sétáltunk is a hátamon utazott, tök jó elvolt csak én zsibbadtam le :roll:
Viszont láttunk a szomszédban 5 napos malackákat :lol: Nagyon babák voltak :lol:

Lányok valami változás van hívjatok, nem biztos hogy jutok gép elé a taliig.

Beze hogy vagytok???

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok Lányok!

Délelött még lesz valaki holnap?Holnap dől el hogy megyünk-e a talira ha Hannus úgy alszik mint múlt éjjel akkor nem tudom elvinni mert nagyon nyügi lesz.(hajnali 4-kor kelt és 7:30-kor aludt 15 percet aztán legközelebb 15:30-kor aludt :roll:
Nem tudom mi történt.

A másik dolog meg az hogy nem fogunk odatalálni a játszóházba :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Tünci: Nagyon szépséges Bátor baba! :D És látom szép hosszúra nőttek a körmei! :lol: Nagyon várunk, gyere és mesélj! És még képeket!

Betti: Tőled is kérünk képeket! :D

Lara: Én még benézek holnap délelőtt, de tudod a számom, írhatsz sms-t, meg hívhatsz is! Az Interspar - Mcdonald's -OMW kereszteződést tudod hol van? (Nem messze a Gólyafészek új helyétől! ). Vagy majd valamit megbeszélünk, és elétek megyek! :D Úgy látszik mindenkinek vannak ilyen problémás alvós időszakai! :(

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Köszi Szösz!Igen megvan a telefonszámod :wink:

Akkor délelött eldől hogy megyünk-e.
Sajnos most Hannus is ilyen rosszul aludt :cry: :cry: :cry: Réka mikor alszik délután?
Vendég
 


Lara: De Hannusnak olyan jó alvókája van, biztos hamar megjavul! :D Réka valamikor 4-6 között szokott aludni kb. 30-40 percet, attól függ, hogy alakul a programunk. (Legalábbis újabban).
Írtam privit is. Hány napra mentek a kolpingba?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Winchi: A te számod nincs meg. Ha még olvasod, küldd el priviben. De mi mindenképpen ott leszünk fél 4 körül. :D

Beze: Hogy vagytok! Még akartam írni, hogy emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Bárhol elkaphattátok volna. Nem lehetünk mindig otthon bezárva!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Gyönyörű Bátor baba!!!
És minden baba!!!

Voltunk tegnap varratszedésen. Nagyon jól viselte, csak egy kicsit sirt mikor bevittem. kapott új gipszet 2 hét múlva leveszik és akkor már csak sin kell! Úgy örülök, hogy már látom a végét.

Én nem megyek a talira:(. Majd máskor. de csináljatok sok képet!!!

Tünciékkel álmodtam, hogy tologaták már a picurkát. És olyan boldog, mosolygósak voltak!

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Kép
Kép

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Végre hazakerült a tesóméktól a gépünk, gyorsan csináltam is képeket

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Lexikének! Utólag nagyon boldog névnapot!!!

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Csak gyorsan, épp indulóban vagyunk. Szóval megyünk mi is a talira, fél 4 körül oda tudunk érni. Lara, mi is szívesen segítünk Nektek az odatalálásban. De jó lenne, ha tudnátok jönni!
Winchi száma nekem megvan, meg viszont, úgyhogy tudunk kommunikálni.
Többiek nem gondoltátok meg magatokat?

Lottika de édes, a mi kis hősünk. :D

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok Lányok!

Hannus most ébredt fel úgyhogy megyünk a talira :D :D :D :D :D

13 órakor megy egy gyors busz úgyhogy azzal megyünk aztán elötte sétálunk nézelődünk egyet.
Vendég
 


Közbe beszéltem párommal ha hazaér akkor levisz minket de ez csak délbe derül ki
Vendég
 


Kriszti:Lottika gyönyörű és milyen kis mosolygós :D :D :D :D :D :D Pici drága milyen jól viseli a megpróbáltatásokat,nagyon ügyes.
A sin meddig kell majd?Remélem a következő talira ti is jöttök. :wink:


Zsófia:Mi volt a dokinál???Remélem nincs baj.
Vendég
 


Lara: De jó, hogy jöttök! :D Mi 3-ra megyünk megnézni egy lakást, így sokkal előbb nem tudunk veletek talizni, de, ha ott végeztünk megcsörgetlek, hol vagytok,és akkor apa odavisz minket!

Kriszta: Nagyon kis vigyorgós Lottika! Pedig mennyi mindenen ment keresztül. De jó,hogy már látod a végét! :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


ok.Ha Apa visz minket akkor 15:30-ra ott leszünk a játszóba :D
Én is örülök neki :D :D :D
Apa szabin van?
Vendég
 


lara: írtam a Mariettának, vár minket holnap délután, nagyon örült, majd azért mielőtt megyünk, megcsörgetjük, azt meg majd megbeszéljük lesz-e kedved sétálni, vagy esetleg majd kocsival megyünk. :) De jó, hogy mentek a talira. Sok képet tessék csinálni, legközlebb talán mi is csatlakozunk, ha hétvégén lesz. :)

kriszta: de édes a kicsi hős Lotti. Milyen kis mosolygós, pedig az a csúnya gipsz a lábán. Remélem hamar rendbe jön. Gyönyörű kislány. Puszi nektek!

winchi: jó volt ez a szösszenet, jót nevettem rajta. Hát igen, képesek vagyunk túlbonyolítani a dolgokat mi felnőttek. :)

beze: hogy vagytok? Gyógyulgattok már?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Szia Ancsi!

Igen írtam neki én is
:D :D :D Holnapi napot is nagyon várjuk már :D :D :D :D olyan jó hogy megjött a jó idő :D :D :D Sokat szoktunk sétálni :D

Sajnos nekünk nem jó a fényképezőnk :cry: :cry: :cry: ha Apával megyünk akkor megnézzük a médiába hátha látunk valami jót.
Vendég
 


Lara: én is tök várom már a holnapi napot. :) Mondjuk Mariettáék messze laknak, de ha bevállajuk a nagy sétát.... Nem tudom Dorka elmarad-e a babakocsiban, már jó régen ült benne. Talán ha látja Hannust is, akkor igen. :) Akkor a többiek csináljanak sok képet. A mi gépünk sem jó, nálunk a sógorom gépe van itt, azzal kattogtatok majd holnap jó sokat. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Lara: Nem, apa nincs szabin, csak Ő mindig jön-megy, és ha éppen nem az ország másik felében van, tudja alakítani a programját. De éppen az előbb telefonáltam rá, természetesen elfelejtette a délutáni lakást nézést, pedig Ő beszélte meg! :twisted: Most Bp-en van, de azt mondta addig még hazaér!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Megyek lassan, mert valami rendfélét kéne csinálni,meg du. megint mehetek fogorvoshoz, hát semmi kedvem. Hulla fáradt vagyok, Dorka fél 6-kor kelt reggel, szerintem fájt a pocija... most mondjuk elaludt, nem is ebédelt, csak kakaót kért.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


szosz: de jó, milyen mobil apukátok van! :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Mindenkinek jó szórakozást délutánra a játszóházba!!!!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi:Tegnap besétáltunk Hannussal a városba egész úton mondogatta hogy kiszáll sétálni aztán visszafelé kivettem sétálni.Pedig elötte úgy elvolt a babakocsiba :roll:

Ok.lesz sok fénykép :D :D :D :D

Beze:Remélem jobban vagytok!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Már Fehérváron vagyunk a mamánál 5 percre a talihelyszíntől, szóval startra készen! :lol:

Lara örülök, hogy jöttök :lol:

Kriszta ez a kislány egy hős! Nagyon édes! hogy tud mosolyogni :lol:

Ancsi de jó nektek akkor holnap Laráék meg oda mennek :wink:

Fényképezőt elfelejtettem hozni...

KépKép
winchi
 
 


Bizony holnap Ancsi nyakán fogunk ülni majdnem egész nap :lol:
Apa meg vizsgázik.
Vendég
 


Igen, Laráék jönnek hozzánk holnap!
Wichi, gyertek ti is, ti sem vagytok messze tőlünk!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Na, valaki vigyen gépet!!!!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Megjöttünk, a decathlonban voltunk Anyuval, jól elfáradtunk. Nati is, most tettem le aludni, úgyhogy most már nekünk is tuti a fél 4-es érkezés. Lara, de jó, hogy jöttök Ti is!
Akkor megpróbálok nem elfelejteni fényképezőt vinni, bár csak a nagy van itthon, mondjuk azzal jobb képeket lehet csinálni. Szösz, azért Te is hozz légyszi, biztos ami biztos. :wink:

Ancsi, remélem, a következő talira már Ti is el tudtok majd jönni. Szervezhetnénk valami jó kis pikniket valahová.

Betti, jobbulást, sajna én is ismerem ezt a fajta fájdalmat, kegyetlen tud lenni. :( Vörösáfonya tablettát/kapszulát szoktak rá még ajánlani, szerintem azt akár szoptatás mellett is lehet szedni.

Megyek, tegnap a konyhaablak elmaradt, pont akkor ébredt Nati.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!
Pár napig nem tudtam jönni, mert nagyon be volt lassulva a net, és folyton meg is állt (utána meg újra kell csatlakoztatnom)

Meglestem Tünci babáját! Gratulálok! Csodaszép kisfiú!
Remélem, most már lassan haza is engedik Őket, és végre együtt lehet a család! :D

Krisztina: Milyen mosolygós a kislányod! Nagyon szép! :D

Betti: Jobbulást kívánok!

Mennek kell, vár több kupac vasalni és hajtogatnivaló ruha, meg a kupi!

Kép

Kép
nikuc
 
 


Voltunk ma sétálni! Tök jó volt, holnap is megyünk! Aludt végig, utána felhoztam a mózesban és kitakartam, és még a nappaliban a kosárban aludt másfél órát tovább.

Anibiotikumot írt a doki, amit szoptatással szedhetek, mert tegnap már lázas is voltam.

Szopi ugyan olyan, beállt a két mellem összesen 50 g-ra, tökéletesen mindegy mit csinálok, mit eszek mit nem, úgyhogy belőttem az egy hónapos szoptatási kort, hogy addig még.

Ma két hetes és ma először éreztem, azt, hogy kezdek megnyugodni, elfogadni a tápit is.

Csak azt nem értem, hogy hogy van az, hogy gyerekágyas időszak, de én még egy percet nem feküdtem, pihentem, kivéve éjjel azt a pár órát. De napközben olyan, hogy ledőljek egy picit még nem volt. Valamit itt nem jól csinálok.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

hazaértünk egészben, Matyi a Romkertnél bealudt és a buszon ébredt ott ahol Tünciék laknak :lol: Gyorsan fürödtünk és már durmol is, fárasztó ennyi csajszival játszani :lol: meg nem aludni egész nap :roll:
Jó volt veletek találkozni tényleg sűrűbben kéne szerintem a gyerkőcök is élvezték!

Betti ha 50g akkor annyi, örülök hogy kezded elfogadni, hiába meg kell szokni az egész helyzetet. Gyerekágy? Igazán én sem tudom mi az még császárosként sem. Én is keveset pihentem meg rossz volt a bezártság, Matyi 4 hetes volt amikor mi már Fehérváron a Fő utcán sétáltunk :wink:
Remélem hamar hat a gyógyszer!

KépKép
winchi
 
 


Mindenki pizzát rendelt??? :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?