Robi: nagyon-nagyon gyönyörű a kicsi Bátor Róbert baba. Hát megkönnyeztem, itt pityogok a gép előtt!!!! Mennyi haja van. Nyugodtan jöhetsz bármikor hozzánk a topikba, főleg, ha ilyen gyönyörű képeket hozol!!!! Mégegyszer gratulálok nektek, és kitartás ehhez a pár naphoz, nemsokára hármasban lehettek, egy boldog szép kis család! Sok boldogságot mindhármótoknak! Tünciéket pusziljuk! És nagyon ügyes a manócska, hogy már jól megy a szopizás.
betti: sajnálom a felfázást, vigyázz magadra! Látod, kicsi Atinak megy a szopizás is, csinálj mindent úgy, ahogy jónak érzed, a lényeg, hogy nyugodt legyél, ha a babának az a jó, ha melléd rakod, hát tedd azt, ettől te is megnyugszol. Csak kétszer kelt éjjel, az nagyon jó ám, az én majdnem két éves lányom még 3-szor is felkel meg többször is, úgyhogy ez szupi!!!! A levegő meg kifejezetten jót fog tenni mindkettőtöknek. Szépen fokozatosan egyre többet lehettek kint majd.
lara: írtam privit, majd olvasd el, meg írok a Mariettának is iwiw-en, ok?
winchi: úgy sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira, pedig már jó lenne, ha a szerelmespár találkozna végre!!!
Délelőtt kinnt homokoztunk, meg boltban is voltunk, a kertben az összes bogarat felkutattuk, Dorka is jól elfáradt, most beájult rendesen. Remélem alszik jó darabig, mert nekem is lenne házimunkám bőven, ehelyett itt pityogok a szép Bátor babán.
Ma előszedtem Dorka tavalyi nyári homijait anyósomnál (volt ami még nagy volt neki, most lesz rá jó) és megtaláltam az 56-os, 62-es ruhácskáit, hát sírva fakadtam, nem is igaz, hogy volt ekkora valaha.....
Na, elég a nyavajgásomból mára
:D
Szép idő van, mindenki menyjen ki, aki csak tud!