Sziasztok!
Most nincs időm visszakeresni, de valaki kérdezte, hogy a zöldséges faalapú képemet lealapoztam-e a szalvéta alá, a válasz: nem. De vannak olyan konyharuhatartók, ahol meg igen. Attól függ, mit akarok kihozni belőle.
Koda!
Ez most csak egy villámlátogatás volt Miskolcon, 11 után indultunk, negyed kettő körül odaértünk, leadtuk a fiúkat a sógórnőméknél, aztán kettőtől nyolcig suli, aztán gyorsan felszedtük a gyerekeket, és este fél tizenegykor már itthon is voltunk. Az elkövetkező három évben ezt fogjuk ismételgetni havonta egyszer
De megéri, sokat okosodunk...csak egy kicsit furcsa, hiszen több mint tíz éve nem ültem iskolapadban...
Ági!
Ez az óra nagyon aranyos lett!! Tényleg nagyon olcsó volt, egy óraszerkezet önmagában többe kerül.
Képzeljétek, voltam egy kortárs enteriőr kiállításon, ahova már csak azért is érdemes volt benézni, mert volt egy kiállító festékeket forgalmazó cég, ahol találtam egy olyan olasz repesztőt, ami egyben replakk és festék. Tehát nem három lépés vele a repesztés, hanem csak kettő. Alapszín, aztán rá ez a színezett replakk és kész. Van 25 kg-os kiszerelés is, szerintem egész szobákat meg lehet vele csinálni, én az 1 kg-osat néztem ki, ami kb. 4000 ft-ba kerül, és kb. 8 nm-re elég. (kapható spray változatban is)Viszont erről meg az jutott eszembe, hogy mi lenne ha kipróbálnám azt, hogy a replakkomba festéket keverek, vajon mit csinálna? Vagy nem ilyen egyszerű a dolog? Nem próbálta még valaki ezt véletlenül?
Vettem még két formát is, az egyik egy igen cirádás, széles keret, a másik pedig szilikonból készült, és rószákat, rózsabimbókat és leveleket lehet belőle önteni. Most száradnak, majd mutatom...
Pussz: Jubi