Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus nagyon szorítok hogy pénteken meg legyen a punkció.
Az volna a legjobb:):)

Kata szerintem is szép szám a 7 . Nekem például a szerencse számom:P
Szerintem is az a lényeg hogy pozitív tesztet láthass, és szerintem az lesz :wink:

Fitie nagyon várom az eredményt, remélem, hogy minden jó lesz.

Belluska ölellek:)

Puszi mindenkinek.
beus84

Sziasztok

meg is érkezett az eredmény:

GLUKOZ 5.03 mmol/l 4.20 6.20
INZULIN 9.29 mU/L 2.60 24.90

GLUKOZ 4.90 mmol/l 4.20 6.20
INZULIN 128.60 mU/L ++ 2.60 24.90

GLUKOZ 3.38 mmol/l - 4.20 6.20
INZULIN 14.93 mU/L 2.60 24.90

igaz nekem ez semmit nem mond, ilyenkor fel kell hívni Tanár urat és bediktálni nekik, ugye?

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie ez jóóóóóóóóóóóó
Igaz a középső kicsit magas, de ez már meg fog nekik felelni, mert szépen vissza esett.

GRATULA
beus84

Sonjus,
transzfer sz 10-11 körül szokott lenni.

Fitie,
érdekes :roll: Minden értéked tök jó, de a 60 perces inzulin az nagyon durva. Kíváncsi vagyok mit fog mondani T. úr.

Beus,
persze, mindegy mikor és hány törpét kapok vissza, csak mostmár jussunk el a szülésig is :lol:

i.kata

kata emlékszel hogy nekem is hasonló eredményem volt,és tanár úr kipipált :lol:
hátha a nyuszi babát hoz, most mind a hármunknak:P
beus84

Lányok! Nekem úgy néz ki, hogy hétfőn lesz punkció, nem pénteken (ez egy bizalmas infó ;) ) ÉÉÉS a transzfer lehet, hogy április 1-én :lol: remélem nem csak egy vicc lesz :D

Beus! fentiek alapján pénteken találkozunk, mert lesz még 1 UH (nagyon valószínű) :D
A nyuszi babát hoz! Ez tuti ;)

Fitie! Szerintem meg fognak dícsérni :)
Az érdekes, hogy a terhelésre visszaesett a cukrod :shock:

Köszi Kata az infót!
sonjus

Beus,
ha neked nem problémázott T. úr, akkor Fitienek sem fog :lol: Csak azért mondtam, hogy magas, mert nekem a 60 percesre azt mondta S. doki, hogy max. 40-60 között legyen.

Sonjus,
te kis csalfa. Hol jártál ma uh-on? :lol: Vagy kivel beszéltél. Én már tegnap is mondtam, hogy szerintem hétfő lesz a te napod :wink:

i.kata

Sziasztok!

Megvolt a telefon, és még mind a heten megvagyunk :lol: T. úr azt mondta menjek holnap 10-re, mert biztosan lesz transzfer. Alkudoztam vele az embriók számán, ő kettőt ültetne vissza a korom miatt, de azt mondta ha ez már a 3., akkor majdnem 100%, hogy visszakaphatok hármat :lol:

i.kata

Sziasztok

Kata
:D :D :D jaj de jó hírek!! Örülök nagyon!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Húúúú Kata de örülök:)
Holnap ET ez annyira jóóó, és a manók nagyon ügyesek.
Aztán pihiiiii utánna:):)

Fitie mit mondott T úr az IR-re??
beus84

Beus
még nem telefonáltam, majd 11 után fogok, mert szerintem ma biztosan sokan vannak vérvételen

fitie

Hahó lányok!

Kata! Nagyon ügyesek azok heten ;) Örülök, hogy már holnap be is költöznek :) (egy héttel leszel előttem ;) mert ahogy magunkat ismerem, tuti bolondok napján lesz a miénk :lol: )

A helyzet odabent a következő: 11 mm mnyh, kb 11 db tüsző és 12 mm volt a legkisebb (ha jól emlékszem :oops:).
Ma fél 13-kor telefonálni kell és szúrni 3 Merional-t + fél Decapeptyl-t este, ahogy szoktam, majd holnap ugyanez és pénteken ismét UH (Beus találkozunk!?), hétfőn pedig punkció :)
Tanár úr azt mondta, 2 pötyikét fogunk visszakapni :D

Minden jót mindenkinek ezen a szép tavaszi napon!
sonjus

Sonjus,
szuper hírek! Nem vagy semmi, hogy ekkora méhnyálkahártyát növesztettél :shock: Ügyes vagy!

Fitie,
köszi, egyre jobban izgulok:-) Ha már beszéltél T. úrral, akkor írjál, kíváncsi vagyok a véleményére.

Beus,
szépen jövünk soran, lerághatjuk egymás tesztelése miatt a körmünket is, annyira egymás után lesz aktuális. :lol:
Már leszerveztem nővéremet, hogy fuvarozzon el. Anyum lett volna az önként jelentkező, de ő olyan idegeskedős, hogy nem szeretném, ha rámragasztaná. Aztán már alig várom, hogy párom hazaérjen péntek este :lol:

i.kata

Sziasztok

Beszéltem Sipos dokival, azt mondta az értékekre, hogy érdekesek :) de mivel szépen visszament a 120 perces, ezért nem kell gyogyit szednem "csak" diétáznom. Megadta egy ismerőse számát, aki segít a diétás étrenddel.

Kata
ne izgulj :) minden rendben lesz!!! Ha nem ér rá a nővéred, el tudok menni én is érted 11re :) Anyukám még holnap itt van nálunk és unokázik, úgyhogy van egy kis mozgásterem :)

Sonjus
igazán remek hírek :D tényleg úgy fogtok egymás után jönni, mint az orgonasípok :D 11 mm nagyon-nagyon jó!

puszi mindenkinek

fitie

Sziasztok Lányok! :)

Hát micsoda izgalmak vannak itt, Te jó ég !! Lesz babaeső rendesen !!! Nagy drukkok, szurkok Nektek !!!

Kata, igen szép szám ez a 7-es, hát még a 3-as, gratulálok !! Remélem nagyon fognak kapaszkodni !!

Szonjus hidd el, hogy ha április 1. lesz a befutó szerencsét fog hozni Nektek !!

Beus Értetek is görcsben mindenem !!

Fitie, nagyon szépek ezek az értékek, minden elismerésem, a diétához pedig kitartás !!

Már tudom, hogy a múltkor jól kihagytam pl. Ladivát, Ők mikor kezdenek??? Tud Róluk valaki?

Belluska remélem mihamarabb megoldódnak a problémás dolgaitok!
És köszönöm a kérdést, eddig (kopp, kopp) nagyon jól viselem a várandósságot, olyan mintha nem is lenne senki a pocakomban (de hálistennek van !!). Csak fáradt vagyok, bármikor le tudnék heveredni, bármelyik sarokba, meg hát mindenen bőgök, ha kell ha nem (pl. van az a kindertojásos reklám, mikor a kiskölök szalad az apjához, hogy Páppá !! Na azon akármikor, akármennyit !! :) )

Múlt héten voltunk kombinált teszten, minden rendben van odabent, szóval egy kicsit megnyugodtam, mert azért tudok ám parázni rendesen, de szerintem ez normális.
Amúgy ha minden igaz S. dokinál fogok lebabázni, úgyhogy ha másért nem, ezért már nyugodt lehetek. :)

Minden jót Nektek, vigyázzatok Magatokra, további szép napot és DRUUUUUKKK !!!
szilva1015

Sonjus pénteken randi:D
Már alig várom.
Te hány körül érsz oda? Én 8 óra körül.

Kata hát igen, ha nálam is minden simán simán megy akkor sonjus után jövök egy héttel. HAJRÁ HÁRMASFOGAT!!!!!!!!!!

Belluska remélem kezdenek rendeződni a dolgaid, és mihamarabb újra jössz hozzánk:)

fitie én mondtam hogy szupi lesz az iR-ed, örülök, hogy nem kell már a gyógyszert szedned:) Ügyes vagy!!!

Szilvi köszönöm, hogy te is szorítasz értem. Ti hogy vagytok? Pocaklakó?

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!
beus84

Jaj elfelejtettem kérdezni.
Valaki szedett valami vitamint ET előtt? gondolok PL Elevit
beus84

Fitie,
nagyon kedves vagy, de ne fáradj miattam :lol: Nővérkém megoldotta, szerencsére ha szükség van rá, akkor lehet rá számítani.
Nagyon örülök, hogy S. doki nem javaslta a gyógyszert és csak diétáznod kell. Nem olyan vészes az a diéta, csak meg kell szokni. Ha segítség kell, szólj nyugodtan, küldök anyagoat szívesen.

Szilva,
örülök, hogy jelentkeztél. Köszi a drukkot! Már csak pár hét és megtudod ki lakik a pocidban :lol:

Beus,
meglátod, minden rendben lesz és mindhárman babásak leszünk :wink: És persze az lenne a legjobb, ha Hbzs csatlakozna egy spontánnal. Ladiva is mostanában fog kezdeni, de nagyon eltűnt :evil:

i.kata

Beus,
én Femibion 800-at szedek, meg minden nap megiszom egy Magnesium sandoz pezsgőtablettát.

i.kata

Kata, Fitie! Bárcsak a hajam nőne így :lol: (bocsi, ez lehet kicsit morbid volt)

Fitie! Szuper, hogy nem kell gyogyit szedni!!!
Ha majd elmész S. doki ismerőséhez, referálj légyszi, lehet engem is érdekel majd!

Szia Szilva! Jó hogy jelentkeztél :) Gratula a kombinált teszthez!
Nekem sincs gondom az április 1-el, sőt az a nekünk való dátum :D

Beus! Én néha szedek Gravidát, mikor eszembe jut :oops:
Pénteken fél 8 körül ott leszek, mert mennem kell melózni és sietek, de szerintem fogunk találkozni!

Felhívtam az Intézetet, azt mondta a Tanár úr, hogy 353 a hormonom! LÁNYOK, EZ MIT JELENT?
Először több Merional-t akart adni, majd azt mondta, az első gondolat a jobb, maradjon a 3-3 aztán pénteken meglátjuk.
sonjus

Kata!
Szuper,hogy mind a heten megvannak,nagyon ügyik a bébik!
Nagyon örülök!!!!!!! :P

Sonjus!
Iszonyúan jó a nyh. vastagságod,ügyi vagy!!!!Meglesz a siker! :wink: :P

Beus!
Puszillak!Most éppen nagyon jó délelőttünk volt,egész idáig kint voltunk és ment a játék!Sajnos van olyan probléma amin én nem tudok segíteni itthon,de reménykedek tudod! :wink:
Puszillak és csuriban vagyok érted! :wink: Én Elevitet szedtem Katával,mindenki mondta azért lett Kata olyan nagy,de ez hülyeség,mert Barnival nem szedtem ezt és ő még óriásibb lett!Szerintem jó valamit szedni mindenképpen!

Szilva!
Örülök,hogy írtál és annak még inkább,hogy ilyen jól viseled a kismamaságot!Kombinált teszt után én is nagyon megnyugodtam!
Szuper,hogy Sipos dokinál fogsz te is szülni!Legjobb választás volt számunkra is!Nem cserélem le! :wink: Ha majd ott fogtok tartani Zsoldosné Etát a szülésznőt nagyon tudom ajánlani,és Sipos doki nagyon szeret vele dolgozni.
Sok simi a pocaklakónak! :P

phpBB: Kép
belluska

Fitie!
De jó,hogy nem kell gyogyit szedned!

belluska

Sonjus,
nem tudom ez az érték mit jelenthet, de ha növelni akarta az adagodat, akkor lehet ez alacsony volt, persze ez csak feltevés. Úgy tudom ezekkel a vérvételekkel azt nézik, mennyire érettek a tüszők. Vagy az is lehet, hogy van pár tüsződ, ami le van maradva és azokat akarta behozni a növésben a több gyógyszerrel.

Beus,
én azért szedem a F.800-at, mert abban több a folsav és nem kell kiegészítő folsvat szedni mellé.

Belluska,
ezekben a problémákban sokat nem lehet tenni. Max. tanácsokkal tudod segíteni az érintetteket és tétlenül végignézni, ahogy elrendezik maguk között. Persze tudom, te is olyan vagy mint én, nem éppen a tétlenség az alap elemed.

Képzeljétek, tegnap vettem fonalat, horgoló tűt, gyöngyöket. Olyan turbóra kapcsoltam, hogy unokahugomnak már meg is horgoltam egy zippzáras zsebkendőtartót. Igaz kicsit meg van tekeredve, de azért cuki :lol: Főleg hogy vagy 15 éve nem horgoltam :lol:

i.kata

Kata! Nem mondod, én is horgolásba kezdtem :shock: csak nekem nem megy, mert sajnos, mikor még lehetett nem kérdeztem meg a nagymamámat, hogyan kell, most meg már nem tudom megkérdezni :( így egy könyvből próbálkozom, több-kevesebb sikerrel :D
Igen, gondolom, hogy az az érték talán alacsony, de hogy melyik hormonom lehet, azt nem tudom!
sonjus

:shock:

Kép

horgoljatok nyuszikát :D

fitie

Sonjus,
én sem cifrázo még, csak nagyon alapot horgolok. Csináltam egy csámpás kis teknőst is, ami enm is hasonlít magára :lol: :oops:
Nézd meg ezt az oldalt, hátha segít:
http://m.blog.hu/go/gombolyda/file/horgolas_kezdoknek%5b1%5d.pdf
Kép

Kép

i.kata

Fitie,
ez a nyúl zseniális!!!
Van ennek valami leírása, vagy valami???? Mindjárt rohanok a hobbiboltba :lol:

i.kata

Kata
hát leírás az sajnos nincsen. Ezt a nyuszit kapta Pepe karácsonyra, tőle rendeltem: Meska Vízhányóné

fitie

Fitie,
köszi, közben ráakadtam én is a neten. Na nem baj, megpróbálkozom vele, ennél jobben végülis mivel tudnék a leendő kisbabámra koncentrálni :wink: Muszáj megszületnie, ha már anya horgol neki :lol:

i.kata

Kata :D örülök hogy kedvet kaptál!! Ez ám a pozitív gondolkodás!
A keresztanyám megnézte és azt mondta hogy a legalapabb szemekből áll, de én nem értek a horgoláshoz.

fitie

Fitie,
már el is kezdtem, én is úgy látom alap szemekből áll, de nekem behullámosodik. Még ki kell tapasztalnom :lol:

i.kata

Kata
:D na én meg horgolni sem tudok. Nem baj az ha behullámosodik, most van időd belejönni. Mire a férjed hazajön már komplett nyúl társaság fogja fogadni :lol:

fitie

Hú micsoda munkák mennek itt:)

Én is tudok horgolni, a mamám megtanított. Már 5 éves korom óta tudok:)
Tudok még egy csomó féle mintát is:D

Viszont gyöngyöt fűzni nem tudok, pedig nagyon szeretnék.

Katám holnap gondolok rád 1000 el, majd irj ám ha haza érsz:)

Ölellek:)
beus84

Kata írtam neked Pü-t
beus84

Beus,
válaszoltam :lol:
Írd már le légyszi, hogy kell elkezdeni a nyúl orránál a horgolás, mert állandóan behullámosodik. Mitől lesz ilyen szép tojás formám?

i.kata

Kata!
Sokat gondolok majd rád holnap!!!!!!!
Annyira vártunk már erre a napra! :P Aztán szigorú Belluskának szót fogadni,mert irgum,-burgum lesz!Pihi,lazítás,pihi lazítás....!Horgolás....!Aztán pedig két hét múlva a teszt két csíkos bemutatása. :wink:

Csajok!
Olyan jó,hogy ti ilyen ügyik vagytok ilyen kézimunkákat illetően! :lol:
De most lesz ilyenekre időtök!!!!!

belluska

Drága Kata.
Először is nagyon nagyon drukkolok neked a mai napra, és köszönöm a válaszodat.
Na szóval a nyuszi. Hát úgy kell elkezdeni, hogy ugyebár megcsinálod az első láncszemet, ami szoros lesz, hogy ne kezdjen el bomlani, azt majd elvarrod a végén. A 2. láncszemed az legyen egy kicsit laza, majd ugyanabba a láncszembe vissza szúrsz, és csinálsz bele annyi fordítottat, hogy szép lapos legyen, utána kezded el úgy a többit körbe körbe hogy tojás formája legyen, ezt szépen fogod látni ahogy haladsz.
Ha behullámosodik annak egy oka van, hogy túl sokat szúrsz egy láncszembe.Remélem sikerült segítenem.

MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK!!!!!
beus84

Fitie! Ez a nyúl szenzációsan néz ki :)

Lányok! Én beiratkozom Beus horgolós tanfolyamára :lol: Bár még fogalmam sincs miről beszél, de rám nagy hatással volt! Aki 5 éves kora óta horgol, az már profi!!! Viszek holnap fonalat az Intézetbe :)
Csak viccelek!!!

Kata!
Várom a híreket ++++++
Szép ez a tekibéka, csak én méhecskének néztem :lol:
sonjus

Sziasztok

Kata
várunk nagyon a hírekkel!! :D

fitie

Sonjus:) nyugodtan hozhatsz:) pikk pakk megtanítalak:P
Holnap műtétes nap van?

Kata lassan haza engednek:):) Nagyon várunk. Remélem 3 manót kapál vissza.
beus84

Beus! Azért az gáz lenne, ha ott nekiállnánk horgolni :lol:
Igen, azt hiszem hétfő-szerda-péntek a műtétes.

Kata! hányan vagy? :)

Lányos zavaromban elfelejtettem táblát tenni hétfőn, most pótolom
(bárki bármit szeretne változtatni, írjon!)

Kép
sonjus

Sziasztok!

3 in 1 jelentkezem. Szóval 2 törpit kaptam vissza. Azt mondták 2 nagyonn szép embriónk van, de a többit megpróbálják még elvinni blasztóig és lefagyasztani őket. Azok kicsit le vannak maradva, de még behozhatják magukat. Szóval 2 törpével fekszem itthon, most kicsit alszom, aztán elkedem újból nyuszikát.

Beus,
utána kell néznem a szakszavaidnak:-) Nagyon köszi a segítséget, sejtem mire gondolhatsz:-)

Sonjus, Beus,
holnapra nagy kalappal!

Mindenkinek köszi a drukkokat, én már TERHES VAGYOK!!!!:-)

i.kata

Kata! Juppijájéééé 2 törpi!!! Pihengess!!!!!!
Kész nyulat majd szeretném látni! ;)
sonjus

Beus,
most úgy csinálom, hogy rövidpálcákat horgolok végig és szaporításnak minden rövidpálca után készítek egy láncszemet is. Így körönként duplázódnak a szemek. Ez így nem baromság?

i.kata

Kata
:D :D :D 3 in1 a legjobb!! Pihizz sokat, kismami!

fitie

Katám!
Nagyon jóóóóóóóóó!!!!!!Kismami pihengessél,horgoljál....! :wink:
Akkor holnap már érkezik párod?
+++++++++++++++++++++++++++++++++

belluska

Beus,
ez így tuti nem jó. Rajz nélkül ez nekem nem megy. :oops:

i.kata

Belluska,
bizony, apa holnap este végre itthon lesz. Már nagyon várom:-))

i.kata

Bocsánat hogy sok vagyok, de eszembe jutott, hogy T. úr azt mondta a Femibion 800 a legjobb magzatvédő vitamin amit a lombik alatt szedhetünk.

i.kata

Sziasztok!

Katuska, gratulálok a 2 babóhoz. Tapassz nagyon, én minden nap meg foglak lesni. Ölellek: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?