Sziasztok Lányok!
Hát micsoda izgalmak vannak itt, Te jó ég !! Lesz babaeső rendesen !!! Nagy drukkok, szurkok Nektek !!!
Kata, igen szép szám ez a 7-es, hát még a 3-as, gratulálok !! Remélem nagyon fognak kapaszkodni !!
Szonjus hidd el, hogy ha április 1. lesz a befutó szerencsét fog hozni Nektek !!
Beus Értetek is görcsben mindenem !!
Fitie, nagyon szépek ezek az értékek, minden elismerésem, a diétához pedig kitartás !!
Már tudom, hogy a múltkor jól kihagytam pl.
Ladivát, Ők mikor kezdenek??? Tud Róluk valaki?
Belluska remélem mihamarabb megoldódnak a problémás dolgaitok!
És köszönöm a kérdést, eddig (kopp, kopp) nagyon jól viselem a várandósságot, olyan mintha nem is lenne senki a pocakomban (de hálistennek van !!). Csak fáradt vagyok, bármikor le tudnék heveredni, bármelyik sarokba, meg hát mindenen bőgök, ha kell ha nem (pl. van az a kindertojásos reklám, mikor a kiskölök szalad az apjához, hogy Páppá !! Na azon akármikor, akármennyit !!
)
Múlt héten voltunk kombinált teszten, minden rendben van odabent, szóval egy kicsit megnyugodtam, mert azért tudok ám parázni rendesen, de szerintem ez normális.
Amúgy ha minden igaz S. dokinál fogok lebabázni, úgyhogy ha másért nem, ezért már nyugodt lehetek.
Minden jót Nektek, vigyázzatok Magatokra, további szép napot és DRUUUUUKKK !!!