Kicsit elmaradtam, próbáltam visszaolvasni, bocs ha valaki/valami kimarad
Lpmoni, hát látszik az a fodrász Matyin. Nagyon jó lett a sérója. Lehet, hogy nekünk is ideje nyiratkozni? Elég szedett-vedett hajszerkezetünk van már
Fürdést mi is csak most kezdtük, mikor már Emma is stabilan tudott ülni. Előtte nem mertem. Na meg tapit is most vettünk a kád aljára, amiatt is csúszott a dolog. Eleinte Emma sem volt oda érte, de most már imádja. A kiskádban a szobájukban fürdettünk mi is, hiába tettünk alá fóliát, még a fal is csupa víz volt. Ezt untuk meg apával és költöztünk a fürdőbe.
Timi, almához én is banánt és tejpépet rakok, úgy eszik meg. Amúgy fintorognak, kivétel a starking-nál. De szerintem ha Hanga ennyire nem szereti a dolgot, akkor őt hanyagold egyenlőre. Egyszerűen nem érett még meg rá. Míra volt nekem ilyen. Add csak Alexának, ha ő ekkora örömmel fogadja. De egy kicsit még én is várnék a főzivel
Tigriske, gyönyörűek a lányaid!!!! Továbbra is fejet hajtok előtted!
Vanda, nagyon átélem a helyzetedet munka téren. A hátamon is feláll a szőr, ha eszembe jut, hogy vissza kell mennem egy év múlva. Bár én asszem megvárom a 2011 szeptembert, amikor a csajok két és fél évesek lesznek. De ki tudja. Az én munkahelyem sem egy családbarát hely volt, és ez azóta csak egyre rosszabb lett, ahogy a régi kollégák mesélik. Persze ők már rég más téren tevékenykednek, nem bírták a kiképzést. Ide menjek én vissza? Két gyerekkel? Nem, ezt nem akarom!!!!
Fogzás
Eddig az éjszakai műsorokat megúsztuk mi, nappal meg csak a kezük van a szájban csuklóig állandóan. Bár a ma éjszakát nem raknám ki a kirakatba (hosszú idő után először ismét kiképzést tartottak a csajok), de szerintem nem a foguk volt az oka, inkább pocibántalom.
Nyuszi, gasztro után várunk a hírekkel!!!
Zsófi, örülök, hogy meggyógyultatok! Tényleg jó étvágya van az apróságaidnak! Hamarosan nem lesznek giliszták
Rana, nekem a kezdetektől két cseppet kell adnom Vigantolból Emmának. Aranyom bucija sokkal nagyobb, mint Míráé. Valószínű ez lehet az oka. Kb. egy éves korukig kell adni nekik, azt mondta anno a dokim, gondolom arra benő nekik. Addig én nem parázok rajta, van még egy hónapunk
Amúgy elég rég is néztem neki. Téged meg remélem megnyugtatnak a dokinál.
Kata, nagyon durván megtalált Benneteket ez a nyavalya. Remélem tényleg túl vagytok a nehezén, innen már csak jobb jöhet!
Vocsi, bölcsi nálunk is necces, sőt, ahova én akarom adni őket, csak protekcióval kerülhetnek be. Létszám pikk-pakk betelik, és már egy évvel korábban jelentkezni kell. De ezt minden bölcsiben itt nálunk. Én beíratom őket, aztán lehet, hogy mégiscsak itthon maradok oviig velük. Majd meglátjuk, megnyerjük-e a Lottó 5-öst. Vagy Ranáék