Új privát üzeneted érkezett!

Vanda:dehogy vagy felvágós, csak büszke! Ügyesek!

Nyulasz: tök jó ez a hasalás! :D Alexa nem volt megszeppenve, csak annyi volt a látnivaló, hogy nem tudta mire csodálkozzon rá, csak kapkodta a fejét. Ölben kellett vinni, mert egy idő után nem elégedett meg azzal, amit a kocsiból látott.

T-pk: még én sem láttam babakocsiban hasalni gyereket!

Jó olvasni, hogy átalusszák az éjszakát! (én már nem is emlékszem mikor kellett felkelnem)

Tegnap délután igencsak kívánkoztam a karnisra! Az 5-ös kaja után Hanga minden helyzetben bőgött, max. rajtam lógva szüneteltette a hisztit. Lövésünk sem volt, hogy mi lehetett a baja. Nagyon rágott mindent, gondoltam, a foga, de azért megkínáltam almalével. Itta. Az eszembe sem jutott, hogy a 170 táp után még éhes lenne, de azért adtam egy kicsit, mert csak nem nyugodott el és leesett az állam, mert még 40-et simán benyomott. Alexát persze nem hagyta aludni, ő azért nyüglődött, fürdés után-kaja előtt úgy bealudt, hogy alig bírtam megetetni. Na és most ébrednek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: elsőre nekem sem küldi el a hozzászólást, most már kijelölöm és másodjára küldi csak el. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Hasalás Törpitől van :lol: Egyszer tett ide egy képet a csajokról,hogy így közlekedtek :lol:

Törpi,köszi :D Noémi nevében is :wink:

Timi,hát,vannak ilyen sehogysemjó időszakok :roll: Tudod a karnison mindig szorítunk helyet :D
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Nyulasz,
egyszer fürödtünk a nagy kádban, de Fanninak még nem annyira tetszett.... teljes átaludt éjszakánk természetesen nem volt több, de ez a jelenlegi helyzet már nagyon jó, hogy ketten kb. 3-4-szer ébrednek fel összesen....

Vanda,
nagyon ügyik a skacok, van is mivel dicsekedni!

Mikor kisebbek voltak, mi is aludtunk hason a babakocsiban, most már nem férnének úgy el.... Képzeljétek, tegnap voltunk Matyival fodrásznál és végigröhögte az egészet! Nagyon édi lett!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Lpemóni,akkor viszont hamar visszaalszanak ilyenkor?Esznek is?

Tényleg,mi is gondolkodunk fodrászon.Ugye ez nincs megkötve,hogy mikortól lehet? :roll: Balázs igazi hajasbaba lett :lol:

Matyiról kérünk képet! :D
Vendég
 


Sziasztok!

A képek nagyon tetszetek, mindenki nagyon édes.
Gratulálok az átaludt éjszakákhoz.

Vanda! Gratulálok! Nagyon ügyesek!

Nyulasz! A lányoknak ezt a mosolygóvizet forralom fel. Nálunk annyira rossz a víz, hogy amég nem volt ilyen kancsónk, addig a vízben úsztak a vízkődarabok. Mióta ezt használjuk, nincs ilyen probléma. Ha bevizsgáltatod, akkor megírnád nekem privibe az eredményt? Lehet, hogy nem kéne innunk.

Kép
tigriske1978
 
 


Nyulaszkám, megvan a szajré, örök hála (várom sms-ben az adataidat ;) ).
Ez a hasaltatás nem rossz ötlet, majd mi is kipróbáljuk! (Emlékszem Törpi képére is, igen :) )
És ez a két gyerek valami cukorédes-édibédi! Balázs arckifejezése meg mindent elárul a véleményéről!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (vagy csak betegecske még szegény?)

Vanda, ügyik nagyon, jó hamar kezdik! :wink:

Tigriske, vízkőn kívül mi a helyzet nálatok?


Mi pénteken megyünk gyerekneurológiára Ajsival, mert a dokinő szerint még mindig nagy a kutacsa. :( Remélem minden rendben lesz majd...
Alettának meg írt fel szteroidos krémet, mert szerinte a térdén ekcémája van. Péntek este hozta el Apa a receptet, ezért a hétvégén nem tudtuk kiváltani, addig is a sima tejkrémes testápolójukkal kentem. Ma már alig látszik, annyira javult a helyzet. Lehet hogy nem is ekcéma, ha ilyen szépen javul? Akkor már ne is kenjem szteroiddal szegény gyereket? Vagy az ekcéma is javul vmennyit a sima hidratálókrémtől?? Tudtok erről vmit? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyulasz,
nem, már nem esznek éjjel, hála Nektek :-)
90%-ban mikor felébrednek, csak a cumit kell visszaadni nekik, már az is elég ritka, hogy egy picit fel kell venni őket megdajkálni, de ha mégis, pár percen belül visszaalszanak.
Képet megpróbálok mindjárt tenni.

Rana,
remélem tényleg nem lesz baj a kutaccsal!
Sajnos az ekcémával kapcsolatban én nem tudok segíteni :-(

Móni

Kép
lpemoni
 
 


No, itt vannak a képek:

Először a nagy kádban
Kép

Itt már fodrász után
Kép

Kép

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Móni! Nagyon helyes frizurája lett Matyinak! Fanninak nem volt fodrászkodás?? Hajtincset tettél el??
Akkor ezek szerint csak 9 hónaposan fürdetted először őket a nagykádban? Én arra gondoltam, amint ülni tudnak, irány a nagy kád.... Vagy mégse? :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana!
Csak a térdén van folt? Mert akkor lehet, hogy mozgás közben pirosodott be. Enyémeknek mászás elején pl. tiszta kék-zöld volt a térdük. A ruha is kidörzsölheti. Ha edződik picit a bőre, megszűnik.
Kutacs: Rékáé is elég nagy volt mindig, még nem is záródott be. Nem hiszem, hogy gond lenne.
Kád: nekünk nem is volt kicsi. :oops:

Móni!
Nagyon szépek!
vovanda
 
 


Sziasztok!

Nyulasz!
nagyon édesek a hasalós képen! :lol:

Móni!
nagyon szép lett Matykó frizurája. Nem semmi milyen nagy hajuk van. Enyémek ég mindig szinte kopaszok...

Rana!
Nálunk Matyinak nagyobb a kutacsa, ezért 2 csepp vigantolt kap. Már amikor nem felejtek el adni. :oops:

Timi!
Nagyon ügyik a csajok az éjszakákkal! Enyémek hiába esnek fél 8-kor este 5-6 között kelnek enni.

Mi meggyógyultunk a hasmenésből teljesen, és olyan étvágyuk lett, hogy 200 ml főzelék simán lecsúszik! :shock: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Rana,ha ma nem felejtem el,akkor küldöm.Használjátok egészséggel!Balázs már teljesen jól van,szerencsére,a képen más miatt olyan durci. :lol:

Lpemóni,nagyon helyes lett Matyi :D Édesek nagyon,már én is annyira várom,hogy üljenek.
Na,akkor szerencsére éjszaka hamar visszaalszanak,enyémek ha kelnek,akkor minimum 1 óra ébrenlét :x

Zsófi,hát ez szuper!Akkor szerencsére nem tartott sokáig.Balázs nekem is megeszik 200 főzit :shock: Sőt,fólia alatt sütöttem sütőtököt,abból még Noémi is megevett 150-et.Aztán másnap fólia nélkül sütöttem,egyik sem ette :shock: :evil:

Tigriske,ha sikerül bevizsgáltatni,mindenképp megírom.Állítólag itthon úgy kapta meg a forgalmazó az engedélyt az ántsz-től,hogy 3 év alatt nem adható.Külföldön szerintük indenhol adható,csak itt nálunk szórakoznak.Háááát,nem tudom. :roll:

na megyek orrot szívni.
Vendég
 


Lpemóni: nagyon helyesek! Matyio igazi kis pasi lett a fodrászolt séróval! :)

Zsófi: van étvágyuk!

Mi ma 11-kor almázni fogunk! Ez lesz az első! Apa feltöltötte a kamerát! :D Nagyon kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hát mi még éjszaka is kelünk 3-4szer :cry:
Viszont szopiznak 10 perc és irány az ágy és alvás tovább...

t-pk
 
 


Tulvagyunk az almaevésen! Alexa imádja, majdnem 1 egészet benyomott meg utána 50ml tápot is. Olyan édes volt, nyitotta a száját, mint egy kismadár! :D
Hanga természetesen utálta, erről vannak képeim is!

Kép
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!
Köszönjük szépen a dícséreteket!

Rana,
mi már majdnem 10 hónaposak vagyunk :-) Eddig egyszer fürödtek a nagy kádban, anyukáméknál, de akkor nagyon nem tetszett nekik, de Fannin úgy vettem észre, hogy még most is félt egy kicsit.... csak azért próbáltuk ki, mert mi a szobában fürdünk, állványon van a kád és már annyira pancsolnak, hogy úszik minden, de úgy sajnálom őket, hogy még pancsolni sem szabad...

Nyulasz,
igen, nagyon klassz, amióta ülni tudnak, mert így már sokkal jobban elfoglalják magukat.... ha viszont már állnak, akkor meg mindig állnának, akkor is, amikor még nem annyira megy :-)

Zsófi,
nálunk Fanninak teljesen kihullott az első haja, majdnem kopasz volt és neki csak mostanság kezdett jobban nőni, Matyi viszont még így a fodrászolt séróval is lehagyja :-)

Timi,
nálunk sem szeretik túlzottan az almát magában, akármilyen édes, nekik akkor is savanyú :-), ezért én általában banánnal-keksszel adom, ha meg veszem, akkor sütőtökkel, sárga- vagy őszibarackkal és úgy simán lecsúszik. Nekünk is ilyen pártedli-sorozatunk van, csak én a másik felével kifelé használom, úgy könnyen le lehet törölni :-)

Móni

Kép
lpemoni
 
 


ja és Rana, persze hogy tettünk el tincset, megy a babanaplóba :-)

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Nyulasz! Sehol nem találtam meg, hogy miért nem ihatnák. Azért rá kéne írni, nem?

Rana! Én is úgy gondoltam, hogy amint ülnek irány a kád. Leszakad a derekam a 3. gyerek után a kiskádnál. :-)) Hallottam valami fürdetőkarikáról is, amit elég hamar el lehet kezdeni használni a nagykádba.

Köszi, mi jól vagyunk. Taknyosak voltunk, de már kifele jövünk. A csajok elkezdtek mosolyogni és majd meg veszek értük. Sajna dolgoznom kell majd, mert nem tudjuk fizetni a számlákat, de igyekszem sokat velük lenni. Este 9-kor leteszem őket és csak egyszer (2-3 között) kelnek fel enni. Persze nem minden éjjel van így, de egyre többször. Napközben már nézelődnek. A legkisebb is elérte már a 3,5 kg-ot. Voltunk egy dévenyis szakembernél és a két nagyot kell tornásztatnom naponta kétszer, illetve a középsőt heti egyszer viszem gyógytornára.


Tettem fel friss képeket:

www.harmasikrek.tigriske.fotoalbum.hu

Kép
tigriske1978
 
 


Tigris!
De jó, hogy jöttél!! Szépségesek a csajok és milyen nagyok már!!!
Mikortól fogsz dolgozni? Sajnos a pénz nagy úr, jövőre én is visszamegyek, pedig nem igazán szeretem se a mostani melómat, se a főnökeimet, plusz van egy kolléganő, aki állandóan fúr, de muszáj lesz. Pedig legszívesebben maradnék itthon, amíg másik melót nem találok...
Hogy bírod velük? És az nagyon jó, hogy már kezd beállni az éjszaka, lehet, hogy neked is szerencséd lesz és hamar átalusszák!

Fotókat megnéztem, bocsánat, hogy többre nem reagálok, de elég elnyűtt vagyok. Vélhetően fogzanak, Dani folyamatosan nyafog, Réka nem eszik és dől a nyál a szájából...
vovanda
 
 


Tigriske!
Tényleg gyönyörűek a lányok és minden tiszteletem a Tiéd! Én tuti nem bírnék el három gyerekkel.... és hogy milyen ügyik, hogy csak egyszer kelnek éjszaka!
És attól, hogy visszamész dolgozni, semmivel sem leszel rosszabb anya, sőt! Tudom, hogy ilyenkor az ember csak a picikkel szeretne lenni, de sajnos ilyen világot élünk! De ahogy látom, Te nagyon ügyes csajszi vagy és mindent meg fogsz tudni oldani, tuti!!!

Vanda,
együttérzésem a fogzás miatt - enyémek is nagyon megérzik - utálatos dolog és milyen sokáig tart! Én egyébként önszántamból készülök októbertől részmunkaidőben visszamenni dolgozni, bár nálam kicsit más a helyzet, mint Nálad.

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Lpemoni: köszi a partedli-tippet! Nekem eszembe sem jutott fordítva használni, csak állandóan mostam, pedig van rengeteg. :shock: De majd mától!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Timi,almaevés :lol: Ja,már én is kekszet vagy banánt rakok bele.Balázs eszi natúr,Noémi mikor hogy.Partedlit mi is megfordítjuk,illetve vettem a tescoban az elején 15 darab egyszerű fehéret,patentos,mostanában azt adom rájuk kanalas kajához.Igaz a másik oldala nem vízhatlan,de nem ázik át.

Tigriske,hát nem egyszerű,hogy már most dolgozni kell.De a csajok valami szépségesek :D Babakocsis kép nem semmi,gondolom boldog boldgtalan bámul titeket,meg mindenkinek kell pár szót mondania.Még kettővel is ez van,gondolom nálatok főleg.
Pihiszék,hát még két hónapja azt hittem mostanra ülni fognak,és megszüntethetjük a pihiszéket,de még sajnos nem ülönk.Etetőszéket meg olyat veszünk ami székre tehető,de azt csak ha ülünk,akkor tudják használni.Így még mindig a pihiszéket kell használni etetésre :x
Ja,a sógornőm telefonon kérdezte meg a vizet,akkor mondta neki a nő.Nem írják sehol.

Vanda,hát a munka miatt téged sem irigyellek.Fogzásra nem is mondok semmit inkább,mi is benne vagyunk.

Cukkinit,brokkolit ugyanúgy krumplival felteszem főni,és turmixolom? :roll:
Vendég
 


Nyulasz,
igen, én így szoktam főzni és attól függ, milyen állagúra sikerül, esetleg egy kis tápszert is teszek bele.

Timi,
végre én is tudtam valamiben segíteni :)

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Móni!
Alapvetően én is 2 év itthonlétre vagyok "kalibrálva", szóval én akkor érzem jól magam, ha meg van az egészséges egyensúly a család meg a munka közt. Viszont ilyen közegbe nem sok kedvem van visszamenni. Vezető változások lesznek, mire visszamegyek, nyáron az osztályvezető eléri a nyugdíjkorhatárt, valszeg elmegy, hogy ki jön helyette, nem tudni. A megyei igazgatót meg állítólag leváltják a választások után, ez is teljesen bizonytalan. Szóval idegesít a dolog rendesen.
vovanda
 
 


Sziasztok! Gyönyörűek a gyerkőcök mindenkinek!!! Nagyon jó képek.
vanda: Nagyon ügyesek a srácok!! Én is büszke lennék!
Tigriske: Örülök, hogy hallatsz magatokról! Nagyok már a csajok. Édesek nagyon.
Nyulasz: Még az Én gyerekeim sem ülnek.....mi babahordozóban nyomjuk a kaját. :lol: Ha majd biztosan ülnek akkor etetőszék.
Beírattam őket a bölcsödébe, már most mert nincs hely.....és itt csak 2 bölcsi van. Két éves korukban vissza kell menjek nekem is.....sajnos. Jó lenne velük maradni minnél tovább de a Gyes nagyon kevés lesz.... :cry:
Dorka 8200gr, Réka 7100gr.

vocsi73
 
 


Munka: hát én nem tudnék visszamenni, ha akarnék sem. Itt nincs bölcsi, a munkahelyem 2 műszakos nappal-éjszaka 12 óra és jelenleg több a tgyásom, mint amit műszakba járva kaptam. Tény, hogy a gyes majd kevés lesz, de én úgy tervezem, hogy gyes mellett 4 órában valahová elmennék ovis koruktól.

Na, megyek almát párolni, hátha úgy Hanga is megeszi!

Tényleg! Tudja valaki, hogy őszibarackot lehet-e kapni valahol fagyasztottat? Vagy ti ilyenkor milyen őszibarackot adtok?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: üvegest :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek a csajok nevében.
Munka: Hát teljesen nem akarok visszamenni, mert a bébiszittert sem tudom kitermelni, illetve nem hagynám itt a lányokat. Valami olyasmit gondoltam, amit itthonról a csajok mellett tudok csinálni. A fő gond az lesz, hogy a lány aki nálunk lakik már csak 1 hónapot marad és utána itt leszek egyedül a munkával és 3 babával. Bár gondolom anyum és anyós néha átjön majd. Egyébként eredeti terv szerint én is maradok itthon 2-3 éves korukig.

Vanda! Fogzás :( Egész jól bírjuk. Már tényleg nagyon kifejezőek, így általában kikerüljük a nagy sírásokat, ha időben lépek.

Nyulasz! Tényleg sokan megállítanak, de főleg csak bámulnak. :-)

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: nagyon helyesek a lányok! Nem semmi lehet 3-al, komolyan! A cumisüveg-kitámasztás nálunk is nagyon ment, egészen addíg, amíg ők nem akarták fogni és persze mindíg kiverték a szájukból. :wink:

Babusok: köszi! Lehet üveges lesz, pedig én azt annyira nem szeretném, inkább kotyvasztok. Nagyon eltűntél!

Túlvagyunk a mai almázáson, pároltam egy picit és így Hangába sikerült beleimádkozni pár kanálkával, de még a hideg is kirázta, meg fintorgott ezerrel. Alexa 1 almát simán benyelt.

Szerintetek zöldséget mikor kezdjek el kínálgatni? Mivel 11-kor van a "tízórai", erre gyümit kapnak, úgy gondoltam, hogy 2-kor lesz zöldség. Szerintetek holnap főzhetek már nekik egy kis krumplit kóstolónak, vagy inkább várjunk még pár napot, mielőtt újítunk?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Én 4-5 nap után adtam új ízt nekik.
Tescoban lehet fagyasztott őszibarackot kapni.

t-pk
 
 


Timi!
Pár napot mindenképp várj két új íz között.
vovanda
 
 


Lassan 7 hónaposak leszünk és újabb kajákat, ízeket akarok nekik adni.
Ilyenkor is vonatkozik az rá, mint az elején:
csak keveset belőle, délelőtt és pár napig ne kapjanak más újat?

t-pk
 
 


Tigriske!
3 baba mellett otthon dolgozni? Hát meredek ötlet szerintem. Nem bántani akarlak, de én egyetemre járok és tanulni is alig marad időm-energiám. Persze próbáld meg, aztán majd meglátod.

Timi!
Jó korán elkezdted a hozzátápit. Miért? Őszibarackot anyukám fagyasztott egy csomót a nyáron, mi azt esszük. Én inkább vennék bio üvegeset, mint fagyasztottat.

Vanda!
Hát ez így nem könnyű, elhiszem, hogy előre parázol.

KépKép
zsófikukac
 
 


Vanda,
teljesen megértelek, ezért is írtam, hogy nekem teljesen más a helyzetem. (pl.jelenleg is a céges autómat használom... ) És én úgy gondolom, hogy valamit-valamiért, a mai világban nagyon meg kell becsülni egy jó munkahelyet... de természetesen továbbra is a gyerekek maradnak az elsők, de az én munkahelyem ráadásul még családbarát is :-)

Tigriske,
én is Zsófival értek egyet, nem hinné az ember, hogy ahogy nőnek, napról-napra mennyivel több időt és energiát igényelnek, hiszen ilyenkor már annyi potenciális veszélyforrás leledzik a lakásban, hogy nem is gondolnánk, ill. nagyon igénylik a foglalkozást, hiába vannak ketten... továbbá az én tapasztalatom az, hogy hiába van szinte nap mint nap nagymamai segítségem, mégis nekem is mindig mindenhol ott kell lennem, mivel nem egy gyerekről van szó és sokszor nem bírnak velük.... és nekem ugye "csak" 2 van.... de tényleg próbáld meg, és majd Te látod, hogy menni fog-e....

Timi,
enyémel 9 hónapos korukig kaptak valamennyi anyatejet is, de mindig több volt a tápszer és mi 5 hósan kezdtük a hozzátápit, de szinte 3-4 hétig csak gyümit ettünk...

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Zsófi, Lpemoni: lányaim táposak, tejem már nagyon régóta nincs, az elején sem volt elég és elmúltak 4 hónaposak.
Egyébként Alexa az almaevéssel egy időben elkezdett hangosan kacarászni. Tudom, hogy nincs összefüggés, de ma amikor meglátta a tálat megint nevetett és tátogott a kanálnak. Azt hiszem ennél pozitívabb visszajelzés nem is kell. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Épp hogy írtam, másnap megint jöttek a bajok. Bálintot a doki kórházba küldte, mert rémesen hurutos lett. A kórház puffot írt fel, és haza zavart minket. Este Johi hányni kezdett, kapott szurit de nem javult, így kórházba ment. A férjem és anyukám volt bent vele felváltva. Másnap éjjel Verus is hányt, kijött az ügyelet, és segített is a szuri rajta, bár még ma is ment a hasa. Aztán következő éjjel én hánytam úgy 3 órán keresztül. Rémes volt, de én ennyivel megúsztam. Azóta csend van. Azaz Bálintot állapota romlása végett vissza küldte a doki a kórházba, de ott megint csak gyógyszereket írtak fel, és haza küldtek minket. Már Gergő is beteg, de Bálint egyre jobban van. Gergővel holnap megyünk röntgenre, mert nem jókat hallott bentről a doki, a biztonság kedvéért szeretné, ha rákukkantanának így is, nehogy tüdőgyuszi legyen vagy ilyesmi. Remélem csak most van a mélyponton.
Ja és Bálintnak van valami szívzöreje, amit ki kell majd vizsgáltatni, ha végre egészségesek lesznek. No és mindkét srác vérszegény, úh majd vasat is kell szedniük, ha nem lesz jobb!

Ma amúgy teszveszen vettem egy olyan pihiszéket, mint ami már van, csak nem zebrásat, használtan. Ez itt ni:
http://www.teszvesz.hu/item956431811_fi ... s_1ft.html

A srácokat mi is altatjuk. Én jobb híján cicin altatok fekve, amúgy ringatjuk őket. Napközben pedig már pár napja babakocsiban kint hatalmasokat szunyálnak :D
Egyébként én minden gyerekemet elrontottam, pedig megfogadtam, hogy nem teszem
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mi még mindig nem kaptuk meg a három hós oltást a betegségek miatt :(

Vanda: édes kis totyogósok :)

Minden képen édes babót láttam :)

Rana: nekünk is Bálint kutacsa valahogy nem kisebbedik. Legalábbis szerintem. Gergőnek jóval kisebb már. Mondták, hogy ez miért lehet?

Kata
labkat
 
 


Kata, hú, nektek kijutott rendesen!! :( Remélem nem lesz semmi baj, és mindannyian egészségesek lesztek megint nagyon hamar!!! Most nincs időm, holnap írok neked kutacs-ügyben (úgyis holnap délelőtt megyünk, akkor majd kikérdezem az orvost is).

Timi, sztem is korai a hozzátápi... :roll: Állítólag ilyenkor még nem érett a bélrendszerük vagy mi... :roll:

Tigriske, hú, 3 gyerek mellett munka??? Nem semmi! Én kettő mellett se vállalok be semmit egyelőre! :roll: Amúgy sírás ügy tényleg egyre könnyebb lesz, ahogy te is írod: már egy csomó mindent "meg lehet velük beszélni", ahelyett, hogy rögtön bőgnének! Hihetetlen! :D

Letti tegnap beszorult (állandóan szerel valamit, mint egy fiú): :lol:

Kép Kép

Nyulaszkám, especially for you: 8)

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana, :D ha a csirke szárnyit két oldalt megnyomod,akkor zenél.A macskát meg kell húzni,és visszamegy.Persze ha már rájöttél,akkor bocsi :lol:

Kata,gyógypuszik!Még olvasni is szőrnyű.

most ennyi,megyünk gastróra Noncsival.
Vendég
 


T-pk!
Új ízeknél mindig kevéssel kell kezdeni ésvárni pár napot utána, hogy az esetleges allergia kijöhessen. ha bekutyulod mással, nem fogod tudni, melyik kaja a hunyó.

Kata!
Nagyon rátok jár...
Kutacs: semmi baj nincs vele, valószínűleg gyorsabban nőtt a feje, azért tűnik a kutacs ugyanakkorának. Vasat milyet kaptok? Enyémeknek a Maltofertől ment a hasuk, úgyhogy várj vele, amíg fosásmentesek lesztek és csak utána kezdd el. Folsavat írt mellé a doki?

Nyuszi!
Gastróról majd gyere a hírekkel!

Rana!
Lurkók nőnek, mint a gomba.

Én sajnos nem tudok képet rakni, nem jó a fényképezőnk, venni kellene újat, mert csak az 10000 Ft, hogy megnézze a szerviz... :?
vovanda
 
 


Kicsit elmaradtam, próbáltam visszaolvasni, bocs ha valaki/valami kimarad :oops:

Lpmoni, hát látszik az a fodrász Matyin. Nagyon jó lett a sérója. Lehet, hogy nekünk is ideje nyiratkozni? Elég szedett-vedett hajszerkezetünk van már :oops: :lol:
Fürdést mi is csak most kezdtük, mikor már Emma is stabilan tudott ülni. Előtte nem mertem. Na meg tapit is most vettünk a kád aljára, amiatt is csúszott a dolog. Eleinte Emma sem volt oda érte, de most már imádja. A kiskádban a szobájukban fürdettünk mi is, hiába tettünk alá fóliát, még a fal is csupa víz volt. Ezt untuk meg apával és költöztünk a fürdőbe.

Timi, almához én is banánt és tejpépet rakok, úgy eszik meg. Amúgy fintorognak, kivétel a starking-nál. De szerintem ha Hanga ennyire nem szereti a dolgot, akkor őt hanyagold egyenlőre. Egyszerűen nem érett még meg rá. Míra volt nekem ilyen. Add csak Alexának, ha ő ekkora örömmel fogadja. De egy kicsit még én is várnék a főzivel :oops:

Tigriske, gyönyörűek a lányaid!!!! Továbbra is fejet hajtok előtted!

Vanda, nagyon átélem a helyzetedet munka téren. A hátamon is feláll a szőr, ha eszembe jut, hogy vissza kell mennem egy év múlva. Bár én asszem megvárom a 2011 szeptembert, amikor a csajok két és fél évesek lesznek. De ki tudja. Az én munkahelyem sem egy családbarát hely volt, és ez azóta csak egyre rosszabb lett, ahogy a régi kollégák mesélik. Persze ők már rég más téren tevékenykednek, nem bírták a kiképzést. Ide menjek én vissza? Két gyerekkel? Nem, ezt nem akarom!!!!
Fogzás :( Eddig az éjszakai műsorokat megúsztuk mi, nappal meg csak a kezük van a szájban csuklóig állandóan. Bár a ma éjszakát nem raknám ki a kirakatba (hosszú idő után először ismét kiképzést tartottak a csajok), de szerintem nem a foguk volt az oka, inkább pocibántalom.

Nyuszi, gasztro után várunk a hírekkel!!!

Zsófi, örülök, hogy meggyógyultatok! Tényleg jó étvágya van az apróságaidnak! Hamarosan nem lesznek giliszták :lol: :wink:

Rana, nekem a kezdetektől két cseppet kell adnom Vigantolból Emmának. Aranyom bucija sokkal nagyobb, mint Míráé. Valószínű ez lehet az oka. Kb. egy éves korukig kell adni nekik, azt mondta anno a dokim, gondolom arra benő nekik. Addig én nem parázok rajta, van még egy hónapunk :lol: Amúgy elég rég is néztem neki. Téged meg remélem megnyugtatnak a dokinál.

Kata, nagyon durván megtalált Benneteket ez a nyavalya. Remélem tényleg túl vagytok a nehezén, innen már csak jobb jöhet!

Vocsi, bölcsi nálunk is necces, sőt, ahova én akarom adni őket, csak protekcióval kerülhetnek be. Létszám pikk-pakk betelik, és már egy évvel korábban jelentkezni kell. De ezt minden bölcsiben itt nálunk. Én beíratom őket, aztán lehet, hogy mégiscsak itthon maradok oviig velük. Majd meglátjuk, megnyerjük-e a Lottó 5-öst. Vagy Ranáék :lol: :lol: :lol: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


http://hirlevel.brendon.hu/hirlevel/201 ... index.html
hátha vkit érdekel ülés, utazoágy

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Köszönöm a válaszokat! Ma próbáltam üveges őszibarackot venni, de nem vitt rá a lélek, miután elolvastam az összetevőket. Mindenkinek megvan a maga heppje, nekem a cukor az. Semmi cukrosat nem akarok adni, amíg csak lehet, márpedig amiket láttam sima őszibarack, abba mindben volt, meg keményítő meg egyéb. Na én ezért nem akarok üvegeset adni és inkább kutyulok.

Törpi: főzelékkel várok még, meg Hangával is. Ő egyébként is rossz evő, azt gondoltam talán ha bejön valami új, akkor legalább azt szívesebben eszi, de nem jött be, úgyhogy örülök, hogy a tápot megeszi mostanában.

Rana: olyan kis aranyosak a lányaid! Kis huncutok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi:
őszibarack... Hippnek van, amiben csak barack van és semmi más. a Kecsakeméti engem is megtréfált, így megette a férjem.

t-pk
 
 


Timi!
Hippesben szerintem sincs cukor. És inkább egy kis cukor, mint vegyszer. Persze mindenki másképp gondolja-csinálja.

Rana!
Nagyon kis huncutok a lányaid!

Málna elkezdett négykézlábra állni és kúszik szépen, Matyi ha felnyomja a popsiját, akkor fejre esik.

Hoztam képeket:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam vissza,csak egy SOS kérdés,
aki csinált már cukkinit,vannak benne apró magok,mint az uborkában.Ez nem gond?Mert megpróbáltam kivágni,de akkor nem maradna semmi a cukkiniből :roll:
Vendég
 


Na,végül miután megfőtt,egyesével minden darabból kikanalaztam a magokat :oops:

Rana,nem is írtam,tényleg édesek a csajok :D A játékhidat nem tetted fel?

Timi,mi is a nyáron tettünk el barackot,azt kapják.De ettek már üvegest is.

Zsófi,olyan nagyok vagytok már :D és szépek.Huncut kis nézésük van :lol: Mi is gyakoroljuk a négykézlábra állást,de fejre még nem estünk :lol:

Gastrón semmi extra nem volt,hasikát nyomkorászta meg kicsit,ott minden okés,és még mindig azt mondja a dokinő,hogy tejmentesen legyünk.Én még nem váltottam ki a gyógytápszert amit felírt,mert közben elkezdett Noémi rendesen enni,és kicsit hízott is.Most meg két napja megint 60-70 miliket eszik :evil: Ki érti ezt :roll: Meg ki akarom hívni a dokinkat,hogy neki mi a véleménye a gastrón mondottakról,mert nekem nem tűnt meggyőzőnek,ez a nem mindenkinél van tünet a tejallergiára duma.Aztán amit mond a dokink,úgy lesz,csak múlthéten mivel beteg voltam,nem hívtam ki.

bocsi,most csak ennyi voltam,ma apa szülinapját tartjuk,és ezer dolgom.
Vendég
 


Timi
Az UNIVER-es bébikajában egyikben sincs cukor :wink:
Vendég
 


Sziasztok!!

Tegnap voltunk a neurológián. Hát szegény Ajsit lepucították, és szó szerint tetőtől-talpig megvizsgálták (én hülye meg azt hittem, csak egy koponya UH lesz), közben meg ordított a lelkem, mint a fába szorult, de nem engedték, hogy felvegyem :cry: (meg akarták nézni, hogy mozog). Az hagyján, de Alettával ugyanezt (pedig neki nem is volt beutalója)!!!! :shock: :shock: :shock: De a lényeg: semmi szervi baj nincs, egészségesek a babák, mint a makk!!! :D :D :D :D Ajsi egy pindurt le van maradva a mozgásban, ezért javasolták a habilitációt, szal járnunk kell majd tornára. De ez legyen a legnagyobb gondunk.

Szóval Kata, a lényeg a nagy kutaccsal kapcsolatban annyi, hogy lehet alkati kérdés is, igen (sőt, ez a valószínű), de a mi dokink azért küldött el UH-ra, mert sajnos állhat a hátterében agyi kamrai megnagyobbodás is (persze ennek más jelei is vannak általában). És igen, nekünk is két csepp Vigantol kell, mindkét gyereknek.

Nyulaszkám, itt a j.híd is: 8)

Kép
Kép

Cukkini, mármint magatoknak?? Vagy a babáknak??? :roll:


Timi, amíg lehet én se fogok semmi cukrosat adni a kicsiknek. Se sósat. Minek? Ráadásul megpróbáljuk majd mindenben a BIOt, ha sikerül. Hallottam olyanról, aki cukros teát meg sós levest (amit a család eszik, ugyanazt) ad a 4 hónapos gyereknek. :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Zsófi, (tudtam, hogy akartam még vmit írni! :) ) Eszméletlen édik!!! Matyi milyen fiús!!! ;)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?