Új privát üzeneted érkezett!

Na az agusztusi hely lemaradt Balcsi!Ide három család megyünk együtt,gyopárosra meg hárman.

Kati Kép
virag9
 
 


sziasztok!

Annyit írtatok!!!!

na akkor:

Dorka!
Nagyon helyesek vagytok!

Áhh dehogy végeztem csak az ablakok egy részével, meg a szokásos takarítás. majd mindne nap egy kicsit. így is olyan hulla lettem! de muszáj folytatni.

Kati!
nagyon csini a lánykád! mivel festettétek a tojásokat? festéktablettákat már én is vettem, meg matricákat, de a tietek olyan különlegesnek tűnik!

Judit!
Gratula a wc-zéshez! Hunornak jobbulást! anyatejért ne okold magad, itt vagyunk mi Letivel élő példának! Feszt az orvost jártuk, és mégis anyatejes volt, hosszú hónapokig meg csak az, és mégis! fogadd el, tipikus második. ha Lucus társaságba kerül nem rémisztésképpen, de még rosszabb lesz.

Andi!
Vigyázz magadra komolyabban is megsérülhettél volna! Maja meg milyen kis ügyes! :lol: :wink:

képek vannak az állatkertből? milyen állat? életemben nem hallottam róla, de elég ijesztő lehet, én amúgy sem szeretem a rágcsálóféléket, pláne ilyen nagyban!

Olga!
csüt 3/4 6? milyen kell, és mennyi?

Ljudit!
Gratula Kingának a jó eredményhez!

Zsófin meg akkorát röhögtem!

Szami!
Milyen nyugodt az arcod, én biztos tuti be lettem volna rezelve! tudni a műtétet úgy,hogy nem érzek semmit! engem már az események sodortak, nem volt időm megijedni! :lol:

Hajnali 5 előtt? azta!!!!! ez ám a túljelentkezés!

csajok gyönyörűek! a szoknya egy méret? nagyon csinos!

Anikó!
sajnálom a bulit, de képek!!!!!csak készültek! poncsó? majd megnézem hogy állunk velük!

Kriszti!
Grtau az eredményhez! és most már nyugi!

fogyáshoz köszönöm a gratukat, sztem visszaálltam minusz 6-ra még mennyit? vagy 30-t! :lol: hát amennyit csak lehet...

Nikiék jól vannak vizsgája sikerült. majd lökdösöm, hogy írjon már!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Katlina!
hátha segített az örömködésed kaka ügyben, és az marad benne, meg a fájdalommentesség!

Autót sajnálom, de akkor szerencsére seninek nem lett baja! ha a biztosító meg fizet, külön "öröm".

Kati!
Nketek meg van akkor a nyaralás? de jó!

Betty!
a mostani szabályozást nem tudom, de nekem még most febr 14-ig teljes munkaidő mellett is járt a gyes!

Olga!
Meggyógyultál?

Húsvét: tippeket várok.

nagyon hulla vagyok, jelenleg szegeden, tele a fejem tudománnyal. :lol: bár javarészt olyannal, ami nem érdekel...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Hali,

jttem panaszkodni, nagyon kész vagyok...:(

Orvosnál voltunk, Bálint Augmentint, hörgőtágítót kap, már készültünk rá... Ha ez sem segít, már nem tudom, mi lesz....:( Tüdeje megint nem tiszta, egyedül az vígasztal, hogy kedélye jó, látszólag nem fáj neki.

Szabi füle semmit nem javult, így egy kikönyörgött időpont után még ma el tudtam vinni Baranya E-hez magánrendelésre. Kimosták a fülét, kidrült, hogy valóban középfülgyulladás, halláscsökkenéssel, váladékkal, mely jó ideje fennállhat nála. MEgduzazdt orrmandula, mi is még???? :(
1 hét múlva kontroll, ha nem jön helyre, felszúrják...
Miután jan. óta egyszerűen nem jött 100%-ig helyre a torokgyusziból, orrfoláysból, ennek egyenes következménye volt ez...
Én hülye meg csomót szidtam, ideges, türelmetlen voltam vele, miért nem fogad szót, vele mindig kiabálni kell, nem értesz a szép szóból stb. Ahelyett, hogy 1 hónappal előbb elvittem volna dokihoz!! Annyira szar érzés!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


(((((((((((((((((((((Dorka! a másik nem mükszik de érted!?


remélem hat a gyógyi, és végre kiekcmeregtek ebből a köhögésből, Szabinak meg hátha rendeződik a füle, és nem kellene szúrni!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Ma nem volt áramunk egész nap, tiszta elveszettnek éreztem magam :? Na nem a szám.gép hiánya miatt, hanem úgy általában ;) Délben pl. feltettem vizet a villanytűzhelyünkre hogy főzök virslit... :lol: Bence kapcsolgatta a tévét hogy nem működik, és egy darabig nekem sem esett le hogy miért :oops: :lol: Szóval gáz, nagyon hozzá lehet szokni a "jóhoz" :)

Dorka
, tök jó a bicaj, a gyerekek meg nagyon cukik a biciklis felszerelésben :)

Katlina
, remélem én is hogy megoldódik hamar ez a kaki-ügy!! Tudod, mi is szenved(t)ünk sokat Jázminnal, még most is van hogy kemény neki, mondja is, meg látom is ahogy szenved szegénykém, de már megoldja egyedül.
Elég rosszkor jött nektek ez amúgy is, bár soha nem jön jól egy ilyen. De most a kistesóra is gondolok... hogy azért szerintem túlzottan nem szabad nagy jelentőséget tulajdonítani annak ha sikerül neki, nehogy aztán eszközként használja ha megszületik a baba. Figyelemfelkeltésre... :roll:
Tudom hogy nagyon rossz, átéltem én is, de próbáljátok meg a lehető leglazábban kezelni ezt a dolgot ;)

Úúú, elaludt a sofőr? :( Még jó hogy nem lett nagyobb bajuk! Nektek is mindig egyszerre jönnek a bajok :?

Anikó
, hát ööö... édesek a rokonok :roll: Én meghalnék ha előre nem beszélnénk meg és a napján beállítanának :x Az valahogy mindig a mi napunk 4esben. Sőt, én extra gáz vagyok biztosan, de én előre senkinek sem szoktam megengedni hogy felköszöntsék őket, csak és kizárólag utánunk lehet :oops: :wink:
Az is jó ha mindenki aznap köszönti, csak legyen előre megbeszélve...

És miket kapott Dorci? :) Tegyél majd képeket!!! :)
Nem akarom Judit üzletét rontani :lol: de édes kis poncsók vannak most a Corában 1000-1200 Ft-ért. Barna-lila-rózsaszín azt hiszem...

Kati, Virág annyira szép!! Nagyon jól áll neki a hajpánt is és a tavaszi ruciban is csini ;)
Szemöldököd meggyógyult már? Teszel képet? Már a múltkor is kiszúrtam hogy milyen szép :)

Bútor azért színes, mert gyerekbútor :lol: Ha már égő lesz neki, akkor a kék és piros ajtókat lecseréljük pasztellsárgára, amúgyis az a túlnyomó benne ;) És akkor lesz egy barna-sárga ifjúsági bútora :) De már sokkal jobban mutat, mert egyre jobban berendezzük-bepakoljuk, tegnap kapott a névnapjára egy kék-sárga-piros bokszzsákot meg egy klassz forgós széket is, az is kék :) Holnap jön a háló, úgyhogy alakul...

Szami, én ezt nem értem :oops: Ez nem körzetes suli és azért kell időben menni hogy beleférjen a létszámba?? :roll: És ti ma akkor beírtakoztatok?
Én azt hittem hogy az ált.iskolai beírtakozás sima ügy, csak odamész és ennyi. kb... :roll:

Lányok naggggyon csinik az egyencuccban!! :) A gyertyafújós kép a kedvencem, nagyon édes Jázmin ahogy csücsörít :):)
És a teríték is nagyon szép, de ezen már meg sem lepődünk ;)

Andi, basszus :( de sajnállak! Azért jó nagyot eshettél ha nem tudtál felállni sem. Nem nézeted meg? Nem dagadt fel a bokád?
Ti társasházban laktok hogy lépcső van? Én azt hittem ott is kertesben...

Judit
, te meg ha végeztél Szegeden, ide is jöhetsz hozzánk nagytakarítani ;) :lol: Nekem most semmi kedvem hozzá, valahogy még nem ért utól a tavasz ilyen szempontból :roll:

LévayJudit, a lovardától egy köpésre lakunk! Na jó, egy jóóó nagy köpésre :lol: de közel ;)
Ti kivel lovagoltok? Mármint emberrel? ;) Lajossal?

Olga, a Vörösmező úton kell tovább menni azon a bekötő úton Rákóczi felé, és az út végén jobbra fordulva már látszik a lovarda ;)
Mi is "jártunk" nyáron, voltunk vagy 3szor :D

Na kb. ennyire emlékszem, majd mindjárt visszaolvasok még.

KépKép Kép
76vera
 
 


Dorka, annyira sajnállak benneteket!! :(:( Szabi kapott gyógyszert a fülére? Vagy ettől a mosástól meg kell gyógyulnia?
Bálint szegényke, meg milyen pici és mégis :( Jön a jóidő, megkapja az antibigyót és jobban kell most már lennie!!!!! Muszáj!


Figyu Dorka, Szabinak fájt is a füle? Mert most arra gondoltam, mi van ha Bencének is valami ilyemsi van :? A múltkor fájlalta egyik úszás után, de nem nagyon csak kicsit. Nyomásra azért érzékeny volt neki. Készültünk is a doktornőhöz, de akkorra lettem én szarul, így nem tudtam elvinni őt sem :? Utána meg már nem fájt neki, viszont hétvégén láttuk hogy kifakadt és kijött a cuccos belőle.
Szerintetek érdemes lenne még megnézetni? Ő is sokszor nem hall, és én sem merem már csak a szétszórtságára fogni...

Dorka, KITARTÁS!!! És ne okold magad pláne, azzal aztán nem teszel jót senkinek!! Tudod, én hányszor kiabáltam már Bencével? :? :cry: Nyugi!!!! ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Dorka:de sajnálom,elhiszem hogy kivagy de ne hibáztasd magad nem tudhattad hogy tényleg nem hall!!!Remélem meggyógyultok egy-kettőre,fűl szúrás nélkül!!!

Judit:te is rakhatnál képet jut eszembe :D ,igen nyaralás kb.ez,az időpont képlékeny még,szabi függő főleg a férjemétől függ,nekem meg valamelyik délelőtti hetet kéne szabinak kiválasztani.Még a végén egy időben leszünk Olgáékkal Gyopároson,röhögnék igaz már az ő dátumukra nem emlékszem.A tojás festéket a Lidlben vettem olyan fényes,elég sokféle volt a boltban.Ezt forró vízben kell tubusostól feloldani,kezedre kesztyű arra csepegteted a festéket és ugy forgatod bele a tojást.Tényleg szép lett nagyon!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Tudtam hogy kimaradt :roll:

Kata, szerdán délelőtt 11körül valahol? ;) Délre megyünk tornázni a Vosztokra, előtte ráérünk!

Jaimee, én is láttam a csigát a blogodban, naggggyon jól néz ki!! :roll: Egyből ki is nyomtattam a receptet :lol: Szoktam én is sütni, nem pont így, de most kipróbálom ezt is ;)
Réka pedig valami tündérbogár ahogy mondókázik :):):) Még sosem hallottam beszélni, nagyon cuki :D

Kriszta, neked pedig gratula a jó eredményhez! Most már felszabadultan élvezd ki a terhességed midnen percét!! ;)

Dorka, még azt akartam kérdezni hogy anyukádnak hogy tetszett az Irish Dance???

KépKép Kép
76vera
 
 


Judit, akkor nyugodtam meg. Olyan magas volt a cukrom akkorra, hogy a 150 gr-os szénhidrát diéta se segített már, inzulint gyógyszerben adni nem lehet, azt mondta Mosonyi (ne kérdezd, miért); hanem a következő lépés az injekciózás lett volna. De az a babának se lett volna akkor már túl jó, nekem se, ezért a műtét mellett döntöttünk közösen. S bizony én ezt akkor nagy megkönnyebbülésként éltem át!

Dorka, ne okold magad. A lényeg, hogy kiderült, mi a gond, s kezelhető, innen már a gyógyulás van közelebb!

Vera, én is így vagyok: (ha nem hétvége) a napján csak mi, s egyébként is mi először... Önzőség, lehet, de ennyi kell nekem :lol: He-he nekem szerencse (vagy annyira mégsem?!), hogy a szüleimen kívül mindenki messze van, így senki sem ugrik be váratlanul... Én nem szeretem a bejelentés nélkül beesőket... Főleg, hogy annyi a programunk, nem viselem jól, ha valaki csak úgy betoppan. :oops: :roll:

Hát, ez az iskola dolog... Elvileg mi oda vagyunk körzetesek, de ha túl sokan körzetesek oda, akkor a végén menőket elutasítják a másik, nem annyira menő iskolába. És nekünk a Meixner módszer miatt nem csak hogy ez az iskola kellett, hanem konkrétan megvolt, hogy melyik osztály, melyik tanító nénivel. De hála apa gyorsaságának (és Máté jó hírének) felvették abba a bizonyos osztályba Annát.

Anikó, én már hoztam képeket, most te jössz! :wink: :lol:

Judit, mire vársz tippeket a húsvéttal kapcsolatban?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


És még néhány kép, ha már Vera említette a díszítést:

ajtódísz:

Kép

az asztal megterítve:

Kép


asztaldísz:

Kép

kandallódísz:

Kép

virággömb élő mini krizantémból:

Kép

a lépcsőforduló:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Köszi a biztatást, aranyosak vagytok, majd idővel....

Vera, épp ez az, hogy nem fájlalta, nem piszkálta, nem volt láza, nem váladékozott stb. Csupán reggelente szívni kellett az orrát, éjjelente szárazan köhögött, ennyi. Vettünk hidegpárásítót, orrspray-vel fújtam, köh.csillapítót kapott stb.
Ha ki is fakadt valami Bencének, akkor talán már nagyobb gond nem lehet, ahogy utánaolvastam, ez a második fázisa a betegségnek. De ha úgy érzed, nem nyerte vissza a hallását, akkkor sztem mutasd meg a gyerekorvosnak.
Anyának tetszett a műsor, de sokat nem beszéltünk róla.
Nektek jó volt?

Szami, hihetetlen, milyen szépek a csajok, és azok a virágköltemények!!! nem semmi! A hasonló ruhákat varratod vagy venni szoktad? Szeretik, hogy egyformában vannak?

Andi :( Ez kemény lehetett! Nem lilul, dagad a lábad?
A csajok édesek lehettek, ahogy jó tanácsokkal láttak el! :)

Buthu, gratula a szép eredményhez, nagy kő eshetett le a szívedről! Megnyugtató hírek!!!

Kati, de szép casjszi Virág! És de jó, hogy már készültök a húsvétra! Nekem vhogy olyan távolinak tűnik még, most vettem le a hóembert az ajtónkról! :)

Anikó, azért jól telt el a szülinap körüli időszak, nem? 3. életév, jól hangzik :)

Jamiee, ide is hozol képeket majd Rékáról? Rég tettél...
A Dobó úti játszó szimpi volt, alig voltak. NYáron is ilyen kevesen vannak?

Katlina, :) :( Nem telnek eseménytelenül a napjaitok!
Elvileg ápr. 15-e lesz a műtét, ha adnak időpontot, addigra sztem meglesz VEnci baba! :wink: :wink:
Mondani is akartam, hogy ki tudósít majd? Amíg itthon leszek, én szívesen közvetítem a jó híreket!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam terhesgondozáson, 2 órahossza volt, olyan hülyén szervezik.... na mindegy. Minden eredményem rendben van vércukor, Down minden oké. 3 hét múlva lesz az AFP, utána UH meg majd még egy vizelet. 6 hét múlva kell visszamennem terhesgondozásra, szerencsére nem kell mennem túl sűrűn.

Ma megyek Dinyához, úgyhogy honap hozok képet a bébiről! 8)

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


A bokám bedagadt, de már közel nem fáj annyira mint tegnap!

A suliba nekünk ápr 12-től lesz a beíratkozás, kíváncsi vagyok nálunk mi lesz. Nekem is lenne egy favorit tanítónénim, remélem hozzá kerül.

Dorka: sajnálom a betegségeket, de hátha most túl lesznek mindenen, a jövő szezonban meg már immunisak lesznek minden vacak bacira!

Vera: Nórinak egyszer kifakadt a füle, de még utána is felszúrták, mert kicsi volt a repedés. De az nagyon fájt neki, nem csak nyomásra.

Szami: gyönyörűek a lányok és gyönyörű a dekoráció megint!

Katlina: balesetet sajnálom. De legalább volt casco.

Rita: örülök, hogy nálatok is rendben vannak az eredmények.

Jamiee: nálunk is volt olyan amit mondtam a védőnőknek, hogy már tud Maja vagy Nóri és bárgyún mosolyogtak, a hülye elfogult anyukán.

Azóta semmi híre kruppnak, remélem nem is lesz többet!

Fényképezőt természetesen nem vittünk az állatkertbe, de majd megpróbálok összeszedni egy pár képet régebbről.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Szebb reggelt.

Dorci hajnal 1-től fél óránként hányt 4x, meg még vmikor reggel is. :cry: Nem aludtunk semmit.

Annyira parám volt ez, jó lett volna megúszni enélkül még vagy 18 évig...

Bocsi, hogy nem reagálok semmire.

donkoaniko
 
 


Sziasztok!


Katlina! Sajnálom a balesetet, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy komolyabb sérülés nem történt. Lombardot ne mutasd be... Bírkák.

Köszönöm többeknek is az érdeklődést... Javulgatok. Ami annyiból áll, hogy mára már nem fáj a bal fülem (az kezdett el először fájni). Úgyhogy remélem holnapra már kutya bajom. Csak az az érdekes, hogy nem köhögök, nem kell fújni az orrom...

Rita! Hát igen, nem egyszerű a terhesgondozás. A két óra még nem is sok(k)! :lol: Lesz az még több is! Bocsi! :lol: Julikát, az adminisztrátort, akinek nincs orvosi diplomája, csak nagy pofája, meg próbáld lekezelni. Majd előbb-utóbb megérted, hogy miért írom ezt. Nagy kebelbarátnőm nekem ám a Julika.

bbj Judit! Okés a csütörtök! Itt a Gólya-park végébe jártok most angolozni, ugye? Rendelés megy pü-be. Meg tudod már nyitni ott a leveleidet?

Szami! A csajok szépek! És tényleg majdnem egyformában! :D A díszek pedig gyönyörűek.

Kati! júl. 19 ? talán hétfő? 25-ig vasárnapig. De most nincs előttem naptár... Na az-az, megnéztem! Jó lenne, ha összefutnánk!
Balatont mi idén kihagyjuk, Balázsnak még nem igazán jön be, hidegnek érzi, nem szívesen megy (ment) bele.

Vera! És a lovardába be kell jelentkezni? Vagy vannak megadva időpontok, hogy mikor lehet menni?

Dorka! Fiúknak mielőbbi jobbulást!

balwin Judit! Már talán nem emlékszel, de Balázs is sokáig szopizott, nem kapott soha tápszert, mégis többször volt beteg. Bár én nem olvastam, amit a másik topikba írtál, de szerintem sem a te "hibád", hogy a kicsi betegeskedik. Jobbulást neki!

Andi! Mikor én egyszer hasonlóképp jártam a Dolobene nevű gél segített. Próbáld ki ha gondolod (nekem is doki ajánlotta).

Na én is még mosok, főzök, vasalok, aztán indulok dolgozni. Bár jó lett volna boltba is elmenni, de nemigen fér bele. :?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ó, most olvasom! A kis szülinaposnak jobbulást! :cry:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga! Igen, Julika elég furcsa nekem is, de csak kérdezget, meg pötyög a számítógépbe és ennyi. Volt valami afférotok???? :lol: Tudod a teljes nevét? Mert az AFP eredményt majd tőle kell elkérnem, de csak ennyit tudok, hogy Julika. :oops:

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Áve.

Anikó :( Gyógycupp a nagylánynak! Igyon sok folyadékot...

Dorka, Szabinak is gyors gyógyulást! +++ :( Ne emészd magad, most már "sínen vagytok"... Remélhetőleg elkerülhetitek a felszúrást.
Ahogy a múltkor is mondtam (amikor a szééélbe' álltunk le beszélgetni :) ), Hunort rendbetette az augmentin. Biztos kiírtja Bálint állatkertjét is...

Szami, a lányok nagyon csinosak, szépek :D Elfújós kép a legcukkerebb, micsoda átélés :lol: A dekorációtól leesett a Zállam...szééép!

Olga, nem írok másik topicba :D Sőt, má nem is olvasok :( Örülök, ha ide meg tudom írni a nyűgjeimet :wink:

Köszi lányok az anyatejes vígasztalást... én monnyuk csak abból indultam ki, hogy Lucának addig semmi baja nem volt, amíg szopizott...ahogy abbahagyta, 2 nap múlva mandulagyuszit szedett össze...

Judit, na pont ezen gondolkodtam, hogy mi lesz még itt, ha Luca oviba kerül?!
S miaz a tudomány, ami annyira nem érdekel? :D

Betti, dejó, hogy Bettike így beilleszkedett! :)

Rita, akkor szigorúan 9 előtt telefonálj az AFP-ért, mer egyébként (9:10-kor pl.) ki leszel osztva :mrgreen:
Julikával itt szinte mindenkinek volt afférja :twisted: Engem az AFP eredményem közlési módjával hozott szívinfarktus közeli állapotba; nagyon alacsony volt, de határértéken belüli...úgy tálalta, mintha ez a vizsgálat döntene a magzatom életéről... Szóval bármit mond, bármiről, kezeld fenntartásokkal - vagy inkább sehogy :)
Tg-be majd sűrűsödik a program :wink: Most még ritkásan hívják vissza a kismamikat. Lesz még 3-4 hetes visszatapsolás is. Én is hétfőn jártam :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


hali,

Anikó, :( :( Voltatok dokinál? Azóta folyadék megmarad? :( Hogy viseli a nagylány? JObbulást nektek!!!!

Kata, tegnap elfelejtettem megköszönni, hogy ilyen részletes leírást adtál a klinikához! :) Köszi, továbbítom a sofőrnek :)

Szami, tényleg, akkor Te ajánlasz engem? Én meg majd Juditot...
Milyen adatok kellenének hozzá?
Hánykor műtenek majd?

Judit, remélem ez a lórúgás Augmentin segít tényleg, egyelőre szakad fel minden trutymó (guctucstalan leszek, de szegény Bálintnak a mellkasáig lógott a felköhögött váladék :? :roll: :oops: )

De. voltunk dokinál, levette Szabitól is a kétféle váladékot, talán péntekre meglesz.
Tudom, hpgy a neten sok butaságot is lehet olvasni, de egy gyerekgyógyász oldalon olvastam, melyik baci okozza leggyakrabban a középfülgyulladást, és pont azok tenyésztek ki Bálintnál is! Lehet, hogy mindkettőben uaz a baci garázdálkodik, csak Bálintnál "lefelé", Szabinál meg "felfelé" okoz gondot?!

Rita, igen, Julikával csak bátran! :) Vedd fel a kesztyűt! Egyszer kell merésznek lenni vele szemben, aztán normálisan fog kezelni.
MI egész jóban váltunk el :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Csajok! És akkor Julikát az SZTK-ban hívjam majd? Ő mindig ott van? Nekem nem mondott még így semmit leletekkel kapcsolatban, de bármit is mond ezek után nem hiszek neki! :twisted: :lol:

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Nyuszmusz: Az afp eredménye a laborban is átvehető, ahogy van eredmény. Asszem két napra. Én nem hívtam a terhesgondozót. Minden lehetet a labortól kikérek, amint elkészülnek. :wink:

Dorcinak jobbulást!!! ++++++++

Erről jut eszembe, mostanában olvastam az egyik blogban, hogy a szénsavtól megszabadított kóla jó hányásra gyerekeknél. Nekem olyan furán hangzott elsőre, de az anyuka szerint ez mentette meg őket a kórháztól.
jaimee1
 
 


Dorcinak jobbulást!!!!
Voltatok dokinál??


Dorka!
megértelek!!!
Augmentin nálunk még mindíg bevállt


Szami!
Hát ezek a dekorációk fantasztikusak!!!


És hogy töltsem az oldalt
Kép Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Rita: én holnap megyek a terhes gondozóba, a múltkor 11ig ültem ott, pedig mi vagyunk az elsők, úgyhogy én ma már szóltam bent hogy ne várjanak.
Akkor ezért olyan szemetszúró nekem ez a Julika. A múltkor közölte, hogy ne is próbálkozzak a lelettel a laborba, mert már nem adják oda, ha kell akkor menjek fel érte reggel vagy délután. Na mivel anyu munkanélküli, így fel küldtem őt délután, mondta is hogy ki volt ott akadva a nő, mert már elpakolt. 1 órakor. Jó munkahely.

Eddig is élveztem a terhességet, de most hogy leszakadt a kő a vállamról, így még jobb. Mondtam is már itthon, ha nyerünk a lottón, akkor ezentúl csak gyereket akarok. Válasz: na majd meglátjuk mit mondasz a szülés után.:)

Nem is tudtam, hogy Kecskeméten is van állatkert, el is fogunk menni megnézni. De tény, hogy az abonyi azért sokkal jobb, mint bármelyik, szabadabb.

Jaj tudom már mit akartam, mi lovagolni a Nagysándor József útra szoktunk menni a Helgához. Ha érdekel valakit, akkor elkérem bent a számát.

Hétvégén voltunk a széchenyis kis erdőben és nyitva volt a vadaspark, rakok fel én is egy-két képet, ha sikerül, hátha ez is érdekel valakit.

Kép a leendő apuka

Kép én

Kép ormányos medve

Kép vadász görény (ilyenem nekem is volt)

Kép
buthu
 
 


Sziasztok!

Olga, Almára jegy, a Corában a Bizalomkártya irodánál a Kultúrklubban kapható, a városban pedig a Szkítia-Avantgard könyvesboltban a Baross úton.

Szami, akkor lehet, hogy a Jazz Cafe már bezárt? Páva utca volt a címe.

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Sziasztok!

Voltam Dinya Tibinél, és nagyon rendes volt (mondjuk a páromat tizenéve ismeri, meg is örült nekünk :) ). Jó alaposan megnéztük a babát, mindene megvan és rendben van. Holnap hozom a képet is! És nagyon mocorgott, egyfolytában kalimpált a kezével! :) nagyon nagy élmény volt! A páromnak is nagyon tetszett! :)

Szép estét mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Voltam Dinya Tibinél, és nagyon rendes volt (mondjuk a páromat tizenéve ismeri, meg is örült nekünk :) ). Jó alaposan megnéztük a babát, mindene megvan és rendben van. Holnap hozom a képet is! És nagyon mocorgott, egyfolytában kalimpált a kezével! :) nagyon nagy élmény volt! A páromnak is nagyon tetszett! :)

Szép estét mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!


Köszi levay Judit, másodszorra is "vettem" az Alma jegyekkel kapcsolatos infót! :D Csakmert ma az ovi udvarán már beszéltünk róla.
:lol:

Kriszta! Julikám, a szívem gyöngye! A vezetéknevét hál isten nem tudom. De tényleg én is azt tanácsolnám: AMIT AZ A NŐ MOND NEM SZABAD ELHINNI! OKOSKODIK A SZENTEM! Nem titok, a 16 hetes afp-et 18 hetesen csinálták meg, mert úgy elkavarta a beutalómat. De a legrosszabb, mikor a 17. héten ő egy méhnyak ellenőrzés során kapott számból "kiderítette", hogy el fogom veszíteni a magzatot, túl korai még a terhességem, nem tudom kihordani a gyerekem. Persze ezután végigparáztam az egész terhességet, mindenért kórházba rohantam, akkor már mondhatott bármint az én dokim, más doki, a para bennem maradt. Végül a gyerek is, szerencsére. :D 40 hét+1 napra született meg Balázs. Még most is nagyon haragszom arra a nőszemélyre.
Engem érdekelne lovaglás elérhetőség, köszi!

Katlina! Ilyen képünk nekünk is van Balázsról, hogy felfújt (autó) gumimatracban ül a kádban! Milyen nagyfiú már Robika! Neked meg szép nagy már a pocakod! És nagyon hasonló mintázatú a tapétánk! 8)

Anikó! Doroti hogy van azóta?

balwin Judit! Ne haragudj, akkor felületesen olvashattam el amit írtál, nem emlékeztem, hogy írtál volna erről az anyatejes-betegség ügyről, csak a lányok válaszaiból kapizsgáltam. Ezer bocsi! :oops:

Jaimee! Ezt a kólás dolgot én is a napokban hallottam az oviban! Úgyhogy lehet van benne valami? :shock:

bbj Judit! Ment pü mézzel kapcsolatban! Nikiékről valami? Írjon mááááááá!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Dorci hogy van? remélem már semmi!

Jól mondja Jaimee, a kipezsegtetett kóla hányinger csillapító hatású!

Szami!
elájulok! gyönyörű! az én virágosom is ügyes, de a tied! versenyeken nem indul? már ha van ilyen .... hihetetlen miket kreál!

húsvéttal? ki hova megy? nincs ötletem, már oylan sok helyen voltunk, ezért várnék tippeket.

grat a felvételhez, legalább ez a kő nincs már a válladon!

én sem szeretem a hivatlan vendégeket. szeretem a vendégeket, csak szóljanak!nálunk még a nagyszülők si szoktak szólni, ha erre járnának...mi is gondolunk egyet kocsiba vágódunk, lehet nem si vagyunk itthon....érdemes...

Dorka!
na az már valami, akkor ezek szerint hat! akkor Szabinak nem kellene antibigyó? egy kicsit hókusz-pókuszol a dokinénitek, már elnézést. nem csipázom...

Kati!
akkor ettől oylan különleges, nem csak sima festék. hát majd jövőre... úgyis épül nálunk is a lidi (én csak így hívom)

Kriszti!
Látom gyakoroltok!
:lol:

Katlina!
miylen kis helyesek vagytok! Szép, formás pocid van!

Judit!
mi nem érdekelt? nemzetközi jog. ritka gusztustalan egy tantárgy de volt jó is! polgári eljárás, büntető eljárás, társasági jog!

már itthon vagyok, majd én si dobok képeket, de nem ma!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Olga, emlékszem ám rá, hogy beszéltünk ma délután az ovi udvarán, de így a többiek is olvashatják az infót :)

Cola, hányós baci ellen? Azt hittem csak vízkőtleníteni jó...

néhány képecske


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

ez meg anno én, valaki egyszer kérte, hogy tegyem fel ide is, mert az iwiwen mini
Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Csak pár sor, talán holnap reagálni is lesz erőm.

Köszönjük az aggódást, aranyosak vagytok. Kóla sajnos nincs itthon, pedig én is bevágnék egy jóóóó nagy pohárral.

Dorci ma egész napközben nem hányt, reggel jól ébredt, egész nap jókedvű, élénk volt, igaz, nem sokat evett, néhány falat pirítóst, ropit, egy kis kalácsot. Teát ivott elég sokat. Nem vittem orvoshoz.

El is könyveltük már, hogy talán mégis mezei gyomorrontás, tegnap este mozzarella sajtot evett, amit eddig soha, arra vetettem, az elég "zsíros", megülhette a kis gyomrát. :roll:

De most 7 után megint volt egy kisebb hányás. :roll: :cry: Attól tartok, éjjel megint lesz, és szidom is kicsit magam, hogy nem mentünk be a drnőhöz. Apa szerint jól tettem, úgyis diétát javasolt volna ő is. Nem tudom, mindenesetre ha éjjel baj lesz, nem teketóriázunk.

Lányok, én a betegségeknél olyan bénának érzem magam. :cry:

donkoaniko
 
 


Anikó!
A diétával ügyes voltál, talán pótló só, ha nyitva van a gyógyszertár, vagy hányáscsillapító kúp (daedaonetta, esetleg b6 injekció meginni, meg mehet normaflore is.) lehet csak azt csinálja, mint Leti, még néhányszor bukik hányást követően! én nem hinném hogy egész napos nem hányás után visszajönne! az ilyenek nem olyanok!

Judit!
vagányak a csajok, na meg Te is! én kértem a fotót! nekem annyira tetszik!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ljudit: Ja...meg fémtisztító. Tényleg vagányok a csajok! :D

Anikó: Addig jó, még nem vagy profi betegápoló. :wink:
Én is bénának érzem magam, vagy inkább...felkészületlennek.
Judit leírt mindent, még annyit, hogy a Normaflore-nál jobb a Protexin Restore, több benne a cuccos. :wink: Jobbulást Dorcinak!

Dorka: Nektek is jobulást továbbra is!
A Dobón nem szoktak sokan lenni, viszont hátránya, hogy árnyék az nincsen, szóval este és reggel szoktunk "kirajzani". Legalábbis nyári melegben. Kérdezted még annó, hogy Ketteske is hamarabb várható e, mert Réka is 12 nappal előbb jött...Még nem tudni, mert most a lepényem meglepetésemre 0 fokban érett, Rékával pedig kettes volt a 31. hétre....Pedig azt hittem, egy nő csak egyfajta terhességre képes...de nem.

Szami: Csodaszépek a virágok!

Kata: No mit intéztél??

Katlina: Szépek vagytok nagyok!
Korábbi kérdésedre reagálva: Réka klasszul áll a tesó kérdéshez, de én ezt nagyon óvatosan kezelem, mert minden más lehet és lesz is, ha hazajövök egy babával a karomon....Most még büszkén mutogatja a kistesó képeit, simizi és csókolja a pocakot, lerajzolja...aranyos nagyon. Egyébként most ippen apás korszakát éli.... :shock: :shock: :shock:

Teszek képet.

Kép
jaimee1
 
 


Anikó, a diétával csak jót tettél. Reméljük a legjobbakat éjszakára! Majd gyere holnap, hogy mi volt!

Judit, tényleg ügyesek, merthogy általában a 3 közül csinálja valamelyik. Most is úgy volt, hogy megvettem egy csomó mindent hozzá (van benne mini tojás, bogyók, szalmavirág, pillangó) és elvittem nekik, hogy találjunk ki valami szépet. És ezek lettek belőle :lol:

Jlévay, lehet, hogy működik, csak én nem járok arra. A nagy és a kicsi van a képen?

Katlina, mintha írtad volna, hogy kicsinylik a pocakod...Hát, azért nem olyan kicsi. Pont jó :lol: Robika nagyon helyes!

Ezen a kólán nagyot néztem, nálunk Máténak szénsavas tilalom van, utána szinte mindig hány. (értem, hogy ez kipezsgetett, de akkor is fura...)

Dorka, lányok maguk kérik az egyformát, én nem akartam, de ők igen :lol: Van egy gyerekruha bolt, ahol csak magyar termékeket árulnak, s mindenből hoz a csajszi méretsort, így akad kettő. Amúgy 2-3 méret van a két szoknya között.

A műtét időpontját még nem tudom, először mondják azt, hogy műthető vagyok, aztán jöhet a pontos időpont is. :wink:

Rita, nagyszerű hír. Fényképet kíváncsian várom! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Kép dicséreteket köszönjük,pocakról tényleg írtam hogy kicsi,sőtt tegnap is kisebbnek láttam,gondolom ahogy halad lefele

Tegnap volt tesómék első vállóperes tárgyalása,sajnos a gyerekek apukánál vannak ami elég jogtalan,igaz ez még nem végleges döntés de nem érzem helyén valónak,Anikó te tudod mért nem.
Nem értem hogy egy anyától aki dolgozik foglalkozik a gyerekeivel,apukáról ez abszolut nem mondható el mért veszik el a gyerekeket :twisted:
Ezen rágódtam egész délután :(


Anikó!
Hidd el nem kell rögtön dokihoz rohanni,úgy is érzed látod mikor szükséges már

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Akkor a képek, az elsőn bal oldalon van a feje, a másodikon a jobb oldalon (bár ti ebben már profik vagytok 8) ) a pötty középen a keze, ami meg sem állt, úgy kalimpált vele. :lol:

Kép

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Visszakullogok, ha visszafogadtok. Levizsgáztam a múlt héten, leesett egy nagy kő, már csak valami munka kellene. Megpróbálok mostmár kevésbé hektikusan írni, remélem minden nap legalább egyszer tudok jönni. Nem olvastam vissza mindent, csak az utolsó oldalt.

Szülinaposoknak boldog szülinapot kívánok!

Betegeknek (kicsiknek és nagyoknak) gyors gyógyulást!

A képek nagyon szépek, minden gyerek, kismama nagyon aranyos!

Katlina: Én nem látom kicsinek a hasad, sőt!

Szami: Nagyon szépek a lányok, édesek az egyforma ruciban!

Dorka: Sajnálom, hogy betegek a fiúk! Tudom, hogy nem vigasztal, de át tudom érezni a problémát. Hasonló cipőben voltam, vagyok. Hol az egyik beteg, hol a másik. Egyébként mi is pénteken megyünk Baranyához, mert Katának november óta folyik az orra, február óta pedig folyamatosan tele van ezzel a sűrű, színes trutyival. O.Á. azt mondta, hogy az orrmandulája miatt van, mert nem tud kiürülni a váladék a megnagyobbodott orrmandula miatt. Szóval, mi is megmutatjuk.
És Ti végül miért vitéttek el Szabit? O.Á. mondta, hogy nem százas a füle? Mert írtad, hogy Szabi nem panaszkodott. Szerintem, egyébként, ha nagy gond lenne Baranya nem egy hét múlva rendelt volna vissza, hanem már a hétre a kórházba. Legalábbis nekünk így szokta. Halláscsökkenést miből gondolja?
Bálintnak pedig egész biztos használni fog az Augmentin. Csak adj mellé Normafloret, de ezt biztos tudod.

Anikó: Dorkának is jobbulást! Nekem a halálom ez a hányós vírus.
A kólát én is hallottam többször, hogy jó, de sajna Dorkánál nem vált be. Ő attól sem hagyta abba a hányást.

Kriszta, Rita: Gratulálok Nektek a jó eredményekhez! Olyan jó Nektek, nagyon szép időszak ez!

Kriszta: Neked még jövök egy privivel, nem felejtettem el. Majd megírom.

Andi: Jobbulást a lábadnak!

Megyek takarítani, mert délben meg hozom haza a lányokat.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Hali!

Megvagyok én is, csak olyan sokat írtok, hogy reagálni, ha mindenkinek akarok, akkor arra már nincs időm, kihagyni meg nem szeretnék senkit.

Csak mert nem szeretném, ha Marci délelőtt aludna, áttérnénk a napi 1 alvásra du., lefeküdt a drágám a szőnyegre és a csak csajokon beájult.... :roll:

Míg el nem felejtem: Az Attila Hotelben alszunk 3 éjszakát 60 euróért reggelivel. A honlapjuk 2008-as, de a bookingon keresztül intéztem. Nincs túl messze és a nem egészen 16ezer forint négyőnkre nem sok szerintem.

Szami: megkaptad? Annyira de annyira (nem találok szavakat) szépek a díszítéseid mindig... A lányok gyönyörűek, aranyosak, mindig elbűvölnek. EZ a beiskolázás meg katasztrófa
:twisted: És akkor tuti a sorszám alapján veszik fel a gyerkőcöket? Mert nálunk a bölcsiben, ahová Marcit szeretnénk beíratni, számít a sorrend, apa negyed 7 után 9. volt, állítólag 80 gyerek jelentkezett, amiből 40-et vesznek fel. DE! Nem feltétlen az érkezési sorrend fog dönteni, csak ha sok egyenlő "súlycsoportú" lesz, akkor veszik azt figyelembe.

Dorka: kitartás neked! Öld ki a bacikat mind a két gyerekből, akkor talán egy időre vége is lesz.

Kismamik: szupik a jó hírek!!! Julika ölni tud minden szavával, ha olyanja van. Nekem is volt elég sok összetűzésem vele, de a kegyelemdöfést én adtam neki még Bence születése előtt, amikor utoljára voltam, aztán Marcival már nem piszkált, nagyon "kedves" (nyájas, mázas) volt. Tudni kell kezelni. És azt megfigyeltétek, hogy csusszog, csapkodja a lábát a papucsában?! 8) :wink:

folyt.köv.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Niki, végeztél a takarítással? Gratulálok a vizsgádhoz.

Kata, még nem érkezett meg, de mostanában olyan lassú a posta. Azt vinnem kellene magammal?

Sorszám: itt most már konkrétan egy adott osztályba írták be őket, (elvileg) ez már nem változhat.

Rita, olyan izgik ezek a képek! Nekem nem baj, hogy leírod, én olyan béna vagyok, csak nézem, de magamtól nem látom...

Olyan gyönyörű idő van, majd' egész délelőtt kint voltunk a kertben, s végre a jó levegőn teregethettem. :lol:

Anikó, mi a helyzet veletek? Hogy telt az éjszaka?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Ma jól jött ki a terhes gondozás, fél 10kor már kint vltam, el sem hiszem. A doktor Jakab valaki volt, Tök normális embernek tünt. Kis kedves, mosolygós volt.

Olga: a telszámot még nem küldték, de ahogy itt lesz, teszem egyből. Viszont van egy meglepim neked, :) Sarvajcz Józsefné, így hívják a Julikát. Őt kellenne majd felhívnom, ha aktuális lesz, az AFP miatt, de ahogy itt olvasgatlak benneteket, nem biztos hogy őt is fogom.

Huh, képzeljétek hol voltam ma, nyílt egy esküvői ruhás bolt, és ki volt írva, hogy vannak régibbek 8-15 ezer között. Kíváncsiságból benéztem, 3at fel is próbáltam, de ezek kölcsönözhetők, holnap hozza be az eladó a kismama ruhát. ezt se hittem volna magamról sosem. :) Annyi jó minden történik mostanában.

Kép
buthu
 
 


most is csak kicsit:

Szami: a műtét napján kell vinni.

Vera: ritka cuki gyerkőceid van, Bencével olyan jól el lehet beszélgetni, közvetlen, nem szégyenlős... cuki :lol: Jázmin meg azért, amilyen ... :lol: édesek :lol:

Buthu: a tg-s orvosok lesz@rják, mi van a kisnyanyákkal, muszáj ott lenniük, így ott vannak. Ha jót akar az ember magának, van magán dokija... Tényleg Sarvajczné...!

Bocsi, de szerintem OÁ részesedést kap BE-től... :roll:

Jaimee: nyugi tesó ügyben, a mieink az első perctől imádják egymást :lol: Pénteken sütöm a kakkós csigát :lol: BPestre előkészülök...

Sz összes fényképet természetesen megcsodáltam már sokadjára :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata: Erre már én is gondoltam. :D Jó barátnők, azt tudom. De egyébként elég más típusúak. Baranya szókimondóbb, nem homeopátiázik. Én kedvelem nagyon.

Szami: Egy részével végeztem. De eléggé el vagyok maradva mindennek. Most pótolgatom.

Most épp itt van apósom, permetezi a körtefát. Felhívott, hogy jön permetezni, én meg majd felrobbantam. De mit mondhattam volna?

Kriszta: Nekem Jakab volt az orvosom. Én elégedett voltam Vele teljesen.

Szemműtét: Nagyon besűrűsödtek az események. Ki mikor megy? Majd gondolok Rátok.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Én is ideérek már, eddig kint voltunk, virágot ültettem, kicsit rendbetettem a kertet, nem is akartam bejönni annyira jó idő van!! :):):)

Niki, egy körtefát mennyi ideig kell permetezni? :lol: Az csak pár perc, nem? :roll:

Kata, ezen mekkorát röhögtem!!! :lol: Először nem esett le ki az a BE, de Niki válaszából rájöttem :)
Én szeretem a doktornőnket amúgy, pont azt hogy nem egy ideges típus, mindenre gyógyszert felírós :roll:
Mondjuk mikor nagyon rosszul van a gyerekem, akkor nekem gyógyszert ide de gyorsan... És olyankor fel is írja, max. azt mondja hogy ő nem kezdené még el. Ilyenkor kivárok, de ha én úgy látom hogy kell és én szeretném elkezdeni akkor ott a recept ;)

Jó volt veletek találkozni, Marci olyan kis drága, pillekönnyű, jóillatú kisbaba :D És nagyon nyugis szerintem. Nem úgy mint Jázmin :roll: :wink:

Szami,
én is örülök a jó időnek, de én nem szeretem a kint száradt ruhát. Nekem az nem jó illatú :roll: Anyukámat rendszeresen az őrületbe kergettem ezzel, amíg még otthon laktam és kiteregette a cuccaimat :oops:
És a két és fél év alatt csak maximum a strandtörölközőink száradtak kint a teraszon, meg a kutya törölközője :lol:

Rita
, tök jó hogy így örülsz :D Én is béna vagyok a képhez, nem látok sokszor semmit belőle ;)

Jaimee, cuki Réka nagyon :) Úgy néz ezen a fotón, mint egy igazi rosszcsont kiscsaj ;)

Katlina
, szerintem kifejezetten nagy a hasad!! De izgi :)
Tesódat meg sajnálom, mert bár az előzményeket nem ismerem, de egy anyának szörnyű lehet a gyerekei nélkül :cry:
De mégis, hogy történhetett ez hogy nem neki ítélték őket?? :shock:

Anikó!!!! Hogy van Dorci??? Ugye nem kellett orvoshoz mennetek?

LévayJudit, nagyon jó képek a lányokról!! :) Maxin lovagoltatok ti is? ;)

BalwinJudit, Luca készül oviba? Ő is megy szeptembertől? És ha igen, melyikbe tervezed?

Ma láttam egy hirdetést hogy a Waldorfban mini csoport indul szeptembertől. Erről tud valaki valamit, az ovi milyen úgy általában?

KépKép Kép
76vera
 
 


Na rakok én is képeket, régen tettem...

Kép

Kép

Kép első nap oviba menet

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Éjjel is, és ma is "hányásmentes" volt Dorci. :D Ma már nem koplaltattam, szívesen evett húslevest, rántott "pipihucit" is.

Olyan jó idő volt ma! A fél napot kinn töltöttük.

Dorka! Ti hogy vagytok? Ez a szép idő majdcsak kiöli a bacikat már!

Szami! Olyan szépek a lányok! Nekem is a csücsörítős kép a kedvencem! A dekoráció nagyon klassz, gyönyörű színe van!

Kata! Tényleg jó az ár a szállásért! Mindjárt itt az idő! :wink:

Niki! Grat a vizsgához! Meló van kilátásban? Lányokról teszel képet?

Jaimee! Olyan jóóó ez a copfos kép! :D

Judit! Lányok nagyon édesek! Ilyenkor vágyom még egy gyerkőcre! Látom, megy a bringázás együtt! :D

Katlina! Szépek vagytok! Mekkora már a pocakod! Robika és az úszógumi csúcs!!
Ööö... hol történt a baleset az autótokkal? Pisti múlt héten egyik nap azzal jött haza, hogy mintha a Ti kocsitokat látta volna... Ááá, mondom, majdcsak nem, biztos rosszul láttad! Sajnálom nagyon!
Tesódék: EZ MEG HOGY LEHET?? Írok privit.

Rita! Szép emlék lesz az első kép a Babócátokról az albumban!

Jlevay! Nagyon aranyosak a lányok a nyeregben!

Képeket kicsinyítek már én is holnap.

donkoaniko
 
 


Andi! Lábad?

Vera! Én se vagyok oda a kinn száradt ruha illatáért vmi miatt. De mégis örömmel teregetek kintre, annyival nagyobb benn a hely. :wink:

donkoaniko
 
 


Én sem szeretem a kint száradt ruhákat, de nekem nem is az illatukkal van bajon, hanem amikor beszedem a ruhákat, összehajtogatom, milliónyi (na jó, nem, de mindig akad 1-2) élőlényt is behajtogatok és amikor vasalok, akkor meg frankón előbújnak nekem nagy-nagy örömet okozva.

Katlina: igenis nagy pocakod van, pont olyan, amilyennek lennie kell. Nekem meg az első gyerekemnél mondták, hogy óriási a terhem, biztos lesz vagy 4 kilós a gyerekem...belőlem és az apjából kiindulva... ja, 3kiló lett pontosan... Úgyhogy ne okoskodjanak neked!!! És ilyenkor, ha nincs az az autó, mivel tudnak menni dolgozni a férjedék? Tényleg, miért nem az anyjával vannak a gyerekek?

Niki: 26.-án megy Szami vizsgálatra, 27.-én engem műtenek. A többit nem tudom. Én majd valakinek telózok... leginkább olyannak, aki benne van a mobilomban.

Bbj: hűűű, nekem most Leti olyan nagylányos lett, teljesen hozzánőtt Grétihez! Egy ágyban alszanak? Nem esnek le? Hát az oviba indulás nem dobta fel túlságosan Letit :wink: Úúúú, elfelejtettem: a Zuram megkért, ha még belefér a holnapi szállítmányba 2 vegyes? Lehet?

Anikó: hála égnek túl vagytok rajta! Biztosan kalici volt. A mi családunkon akkor söpört végig, amikor Marci 3 hetes volt kb. De 24 óránál tovább senkit sem kínzott :wink: Ezek a betegségecskék edzik a szülőket a komolyabb kihívásos betegségekre :lol: A lényeg nem megijedni, olyan gyorsan úgy sem történik semmi, hogy nagy baj legyen. :wink:

Andii: hogy vagy? Meglehetősen sok okosságot tudnak már mondani a gyerekeink nekünk célzott beszólásaik során... :wink:

Niki: bocsi, de miért volt baj, hogy megpermetezett az öregfater? Vagy csak az volt a baj, hogy nem szólt előre? Miért hoztad el a csajokat az oviból, bölcsiből délben? Hármaska projekt?

Egyébként mi is szoktunk ám bicizni családilag, én viszem Mártonkát, B. meg már saját kétkerekűjével nyomja :lol: (Apa is sajáttal :-) Ilyen jó időben estig kint vagyunk mi is ( ma is negyed 7-kor jöttünk be... aztán meg nem érem utol magam).

Olgának a fülfájás biztosan ráment az ujjperceire azért nem ír :wink:

Dorka: hogy vagytok? Szabi kapott végül is antibigyót?

Jaimee: ja, 12-es... :lol: amikor dolgoztam, ott voltam jegyzőkönyvvezető :lol:

Jlevay: azt nézem, hogy Kinga melyikőtökre hasonlít... de egyikőtökre sem. :roll: :oops: 8)

Kép

Kép
szolkata
 
 


Engem, ha minden rendben van, 29-én műtenek majd.

Aki járt nálunk, tudja, hogy elég méretes és viszonyleg védett a teraszunk. Ha egyik szomszéd se füstöl éppen, akkor én imádom a kint száradt ruhák illatát. Még jobban kihozza a szél az öblítő frissességét. De nálunk alapból jó a levegő, nem a belvárosban lakunk.

Anikó, jó, hogy túlvagytok rajta! Akkor most már jöhetnek a képek :wink:

Nekem is az tünt fel, Judit, hogy nagyon összenőttek a lányok! :shock:

Kata, ma nem jött a levél, talán holnap.

Húgom holnap megy vissza, mi meg a lányokkal megyünk Alma koncertre.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok,

köszi az érdeklődést, talán alakulunk. Ma 10-re viszem a fiúkat ellenőrzésre a gyerekorvoshoz (vagyis Bálintot, Szabi pedig a kis "utánfutó" lesz, jön velünk, aztán hátha belekukkant a fülébe :wink: :oops: )
Szabi nem kapott antibiotikumot, bár már én is azon voltam, hogy jobb lenne, ha kapna. Egyrészt irtsuk már ki belőle is, ami van, másrészt ha Bálint ki is jönne így az augmentinnel ebből a makacs dologból, nehogy 3 nap alatt visszaessen, ha Szabiban is megbújnak a baciik.

Kata, hánykor is műtenek? MI 10.20-ra megyünk szombaton, vizsgálatra.
Kaptam emlékeztető e-mailt, fel is hívtak, hogy tuti megyek-e, nagyon biztosra mennek :)
Zabszem-effektus nincs még minidg????

Anikó, örülök, ha Dorci jobban van! A friss levegőt mi is élvezzük :) Annyira kellett már mindenkinek, jót tett az én lelkemnek is :)

Szami, neked is mindjárt itt van! :) Annyira kivi vagyok, menniyben lesz ás a te "felépülésed", tényleg estére rendeződik-e a szemed!


LJudit, tegnap nem kerekeztetek a Tisza-parton? MIntha téged láttalak volna.... Jók a csajos képek!!!
A taxis kép nagyon vagány!!! :)

Niki, gyere újra! Bocsi, hogy kedden rohantunk, elvileg 9-re már a dokinál kellett volna lennünk (persze nem értünk oda...)
Jó lenne dumálni egyet!

Tényelg, dumaparti: FRei-ben egy randi? Nekem már úgy hiányzik egy kimoccanás, dumálás, ha csak 1-2 órára is....
Pénteken valaki???

Judit, de szépek a csajok, hogy mosolyognak! Sokat kavarnak a bringával? Azt a RATZ-FRATZ-ot, vagy mit kinőttétek, már nem használjátok?
Az alvós kép nagyon cuki, épp ébredezés van? :)
Katlina, majd beszélünk! MIkor is tudtok jönni? Lenne majd egy-két kérdésem...
És amúgy meg nagyon szép pocid van!!!!!!!!! POnt méretes!!! :)

Vera, a nagy kerti munkálatokban segítenek a gyerekek is? Ilyenkor a kutyus is kint van veletek?
Még neked készülök egy PÜ_vel, talán ma összejön :)

Jaimee, ezen elgondolkodtam, hogy egy nő hány fajta terhességre képes...

Bálint odakint elindult", ha fogja akezünket :) itthon minidg már vágja is magát mászópózba, ha esetleg a járást próbáltuk volna ki, de kint fél a fűtől! :) Annyira cuki, letettük a fűbe, és nem merte letenni a kezét! :) Új még neki, na....:)

Olga, ti hogy vagytok?

Rita, grat az első képekhez! :) Nagy élmény lehetett!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?