Sziasztok!
Ma nem volt áramunk egész nap, tiszta elveszettnek éreztem magam
Na nem a szám.gép hiánya miatt, hanem úgy általában
Délben pl. feltettem vizet a villanytűzhelyünkre hogy főzök virslit...
Bence kapcsolgatta a tévét hogy nem működik, és egy darabig nekem sem esett le hogy miért
Szóval gáz, nagyon hozzá lehet szokni a "jóhoz"
Dorka, tök jó a bicaj, a gyerekek meg nagyon cukik a biciklis felszerelésben
Katlina, remélem én is hogy megoldódik hamar ez a kaki-ügy!! Tudod, mi is szenved(t)ünk sokat Jázminnal, még most is van hogy kemény neki, mondja is, meg látom is ahogy szenved szegénykém, de már megoldja egyedül.
Elég rosszkor jött nektek ez amúgy is, bár soha nem jön jól egy ilyen. De most a kistesóra is gondolok... hogy azért szerintem túlzottan nem szabad nagy jelentőséget tulajdonítani annak ha sikerül neki, nehogy aztán eszközként használja ha megszületik a baba. Figyelemfelkeltésre...
Tudom hogy nagyon rossz, átéltem én is, de próbáljátok meg a lehető leglazábban kezelni ezt a dolgot
Úúú, elaludt a sofőr?
Még jó hogy nem lett nagyobb bajuk! Nektek is mindig egyszerre jönnek a bajok
Anikó, hát ööö... édesek a rokonok
Én meghalnék ha előre nem beszélnénk meg és a napján beállítanának
Az valahogy mindig a mi napunk 4esben. Sőt, én extra gáz vagyok biztosan, de én előre senkinek sem szoktam megengedni hogy felköszöntsék őket, csak és kizárólag utánunk lehet
Az is jó ha mindenki aznap köszönti, csak legyen előre megbeszélve...
És miket kapott Dorci?
Tegyél majd képeket!!!
Nem akarom Judit üzletét rontani
de édes kis poncsók vannak most a Corában 1000-1200 Ft-ért. Barna-lila-rózsaszín azt hiszem...
Kati, Virág annyira szép!! Nagyon jól áll neki a hajpánt is és a tavaszi ruciban is csini
Szemöldököd meggyógyult már? Teszel képet? Már a múltkor is kiszúrtam hogy milyen szép
Bútor azért színes, mert gyerekbútor
Ha már égő lesz neki, akkor a kék és piros ajtókat lecseréljük pasztellsárgára, amúgyis az a túlnyomó benne
És akkor lesz egy barna-sárga ifjúsági bútora
De már sokkal jobban mutat, mert egyre jobban berendezzük-bepakoljuk, tegnap kapott a névnapjára egy kék-sárga-piros bokszzsákot meg egy klassz forgós széket is, az is kék
Holnap jön a háló, úgyhogy alakul...
Szami, én ezt nem értem
Ez nem körzetes suli és azért kell időben menni hogy beleférjen a létszámba??
És ti ma akkor beírtakoztatok?
Én azt hittem hogy az ált.iskolai beírtakozás sima ügy, csak odamész és ennyi. kb...
Lányok naggggyon csinik az egyencuccban!!
A gyertyafújós kép a kedvencem, nagyon édes Jázmin ahogy csücsörít
:)
És a teríték is nagyon szép, de ezen már meg sem lepődünk
Andi, basszus
de sajnállak! Azért jó nagyot eshettél ha nem tudtál felállni sem. Nem nézeted meg? Nem dagadt fel a bokád?
Ti társasházban laktok hogy lépcső van? Én azt hittem ott is kertesben...
Judit, te meg ha végeztél Szegeden, ide is jöhetsz hozzánk nagytakarítani
Nekem most semmi kedvem hozzá, valahogy még nem ért utól a tavasz ilyen szempontból
LévayJudit, a lovardától egy köpésre lakunk! Na jó, egy jóóó nagy köpésre
de közel
Ti kivel lovagoltok? Mármint emberrel?
Lajossal?
Olga, a Vörösmező úton kell tovább menni azon a bekötő úton Rákóczi felé, és az út végén jobbra fordulva már látszik a lovarda
Mi is "jártunk" nyáron, voltunk vagy 3szor
Na kb. ennyire emlékszem, majd mindjárt visszaolvasok még.