Új privát üzeneted érkezett!

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:30-kor.
Vendég
 


Judy, már azt hittem hogy... beköszönt a gólya. :lol:

jövök majd, csak egy gyors kérdés: ti milen gyerekülést használtok 15kg-tól?? mert kolosnak elég pici ami most van, römer king plus... és kéne vennünk egyet.
köszi!
nekem tetszik egy chicco key 2-3 nevű...de még nem nézten utána a teszteknek.
snooopy
 
 


Orsi,
hát, most annyira nem örülnék neki... Mármint előtte le kéne dobnom még azt a jó 20 kilót, ami rajtam maradt, csak a mostani rohanásban nem voltam képes fogyózni :? Utána már jöhet... :D De ha ilyen bálnaként esnék teherbe, akkor komoly gondjaim lennének a végére :roll:

Lilluska,
én is ebben reménykedem... csak a mi fáink még olyan kicsik :roll: Bár azt hiszem inkább nekem esett rosszul a hó látványa ma reggel, lélekben már a 15-16 fokokra készülök :wink: :D :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 

 
 

hát akkor Judym hajrá fogyó. pedig rohanásban könnyű nem? mert nincs ideje enni az embernek...

mi amúgy jól. semmi különös.

ja nincs j-betű, vagyis nehézkesen mozog, mert kolos kiszedte a billentyűt, most ott lifeg szegény ..:lol: :evil:.. bocsi ha értelmetlen a szöveg. de próbálom javítani.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Timi: Nem voltam sehol azóta. Vikó jól érzete magát, elmesélte, hogy voltak játszóházban, játszótéren, meg kutyát sétáltatni. Jól ézezte magát és este lefekvésnél megkérdezte, hogy máskor is elmehet-e :? és hogy én is megyek-e vele legközelebb :shock: :oops: . Mondjuk volt egy beszolása reggel Viktornak mielött az apja elvitte. Megkérdezte tőlem, hogy " A brigi az én pótanyukám?" mondtam neki, hogy erre nem tudok válaszolni kérdezze meg apát :oops: Ez csak egy félnapos együtt lét volt az apjával, ott még nem tartunk, hogy egész hétvégére elvigye.

Judy: Jól ézezte magát Viktor, én meg takarítottam és aggodtam míg haza nem ért a kis drágaságom :? Amugy meg pocsékul vagyok, még mindig alig alszom és lelkikeben meg vagyok törve, az érzelmi részéről meg beszélni se tudok.

Most megyek ebédelek valamit, aztán meg megyek ellapátolni a maradék havat, mert esett az éjszaka és alig olvad most is.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina
 
 


Sziasztok!

Judy!
hát a 2. vonalzód én is .... :? :D de csak ahogy felvillant hogy 2db van :lol:
a havazás nekem se tett lelkileg jó 8)

Orsi!
én most Szofinak STM azaz Storchenmühle STARLIGHT SP ülést néztem. Zsófinak ilyen STM volt béby volt és nagyon meg voltam vele elégedve. Ráadásul ezt menet közben is fekvő pozícióba lehet dönteni. (Katának se RÖMER-t vennék most! :oops: )

Timi!
hogy mitől lettem rosszul? :oops: egy GR-es kajáról ami már lejárt, de nem volt szívem kidobni :oops: szerencsére ez le volt zárva a hűtőben, így a többi kaját nem fertőzte meg ha szalmonellás volt! :roll: :oops:

Vali!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bocsi, de majd holnap jövök hosszabban :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


meccs van :lol: :lol:

ORSI-mi asszem augusztus körül vettünk Mikeynak ülést-STM-köszi Veró/Judy :D nagyon jó,szereti Mikey...de neten mindent leírnak róla-és hol voltunk/vagyunk mi a 15kg-tól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:-nagyon jól be lehet kötni,tök kényelmes....és mi amúgy siettünk megvenni mert Benedek birtokba vette 9-18kg Mikeyülést-és hahaha itt is hol vagyunk/voltunk a megadott kilótól....de stabil ülés bizti volt-és hordozó már felejtő :D :D
úgyhogy jóóóóóó nézelődést-jót vegyél!!!én Benedeknek is tuti ilyet veszek...szóval egy szavaztat STM
:lol: :lol:
éjszakáitok alakulnak???

JUDY-na neeee mááááá-én is azt hittem!!!! :D :D :D szóval nemsoká bölcsi??és Te mész vissza dolgozni egy kicsit?
meccset fiúk nézik??? :D -habár akkor itt lennél..... 8) 8)

VERÓ-hogy vagytok???
amerikai pite :lol: :lol: :lol: nekem is bejön-annyira idióta hogy már fáj :lol: de éppen ezért jóóóó-és nevetőizmok dolgoznak.....na még ilyen a Tökös a török az őr meg a nő.....ne ettől is kész vagyok!!! :wink: :lol: :wink: ha még tizedszer is látom megfeszülök a röhögéstől..... :lol: :lol: :lol:
Te nyomod még GRes kaját???

VALENTINA-nálunk semmi hó-remélem már nem is lesz....lapátolni kell???na az nem semmi.....most nem irigyellek :roll: :roll:
azért jó,hogy Vikót viszi apuka...és még jól is érzi magát...tudod vannak olyan apák is akik nem törődnek gyerkőccel-csak kényszerből,fontos hogy Vikó jól érezze magát-Te mindent megteszel...és próbálj kicsit kimozdulni
Vikó szeptemberben kezd?-és mész valahová dolgozni?

LILLUS-és milyen időtök volt??,nálunk nagyon gáz volt egész hétvégén.....hideg+szél-és még eső is....
ki vezetett??,remélem kitúrtad férjecskéd :lol: :lol: :lol:
Bogi látom átvészelte oltást...
nagyok jól?
laptető nem is tudom kinek is kéne....


TIMI-te hol vagy??vagy már tesztvezetés van Új autóval?? :roll: :D
nem kihagyni a jó hírből!!! :D :D

ANCSA-mi van veletek???? :roll:

KRISZTI-három Z-és anyuka hogy vagy???bírod a srácokkal a tempót?? :roll: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Jó reggelt!

uh! túl vagyunk ISMÉT egy durva éjszakán. Eddig csak Zsófi bulizott néha a rágófoka miatt, de most csatlakozott Szofi, aki vergődött, kiabált álmában + Kata, aki meg köhögött és taknyolt :cry: :oops: azt se tudtam, hogy Szofihoz szaladjak, aki a mi ágyunkban aludt, vagy Katához a gyerekszobába ... végül Zsófi mellett a matracon ébredtem reggel :roll: :oops: :) LAci meg éjjel kivándorolt a nappaliba :oops: úgyhogy most Kata is itthon. Kúrálom inkább, bár nagy vész nincs nála. :)

Tenci!
Tökös a török az őr meg a nő ... :lol: igen! az nagyon király film! :lol:
GR: igen, még ebédre (de csak ebédre) szoktam GR-t rendelni, de különben meg .... :lol: vasárnap reggel hagymás-kolbászos tojásrántottával és csokis Madeleine-nel vártam az ébredő családot :lol: gondolhatod, hogy én is ettem :lol: ja! és LAci szombaton lent volt Újfehértón és hozott hatlapos és krémes sütit .... :lol: hát azt is betoltam :lol: ennyit a fogyóról :lol: de egy-egy druva nap után azért visszafogom magam, így maradt az 58 kiló 8) :wink:

NA jó! megyek, mert még ki kell találnom, hogy mit csináljak a 3 lánnyal, hogy ne szedjék szét a házat :roll: :roll: :roll: :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Jóreggelt,

köszi Vero+Tenci az ülés ajánlót, de mi olyat szeretnénk amiben izofix van. az stm nem olan legalább is nem írták.
azért utánanézek majd, de nekünk a römer jött be. és találtam egyet elég jó áron.

Vero, csaok már rendben? mi van Szofival?

nálunk ma hétágra süt a nap, de még elég csípős hideg van... de legalább már nincs hó. :D

Timi? Kriszti? többiek??
snooopy
 
 


Vero, beelőztél. sanálom a fogzást. :( meg Katát...jaj, gondolom jó lenne ha már mind3 gyerek jól lenne. kéne neked egy jó nagy alvás.
gyere le hozzánk, van egy jó kis kanapénk, itt alhaszt, nem zavarnak. :lol:
snooopy
 
 


Akkor mindenkit jól átvertem, hehe :D :D

Vali,
természetes hogy aggódsz, én is szoktam, bármikor mikor nem velem van. Nagyon jól kezeled a helyzetet, ügyes vagy! ++++++++++++++

Orsi,
az evés részével nincs is gond, a mozgás hiányzik, de nagyon... De tornázni most végképp nem érek rá, este már csak elzuhanok :? De majd változik ez is :D
Ancsának is STM Starlight SP :wink: Szerintem nagyon jó, ő se volt még 9 kiló mikor elkezdtük használni, és nagyon stabilan beültethető/beköthető volt. Nem isofixes amúgy tényleg, de engem ez annyira nem zavar... :D

Vero,
háát, az a fekvő pozíció az nem igazán fekvő :? De dönthető menet közben az tény... Ha gondolod fussunk össze és megnézed közelebbről :wink:
Jobbulást a csajoknak, tényleg rád férne már némi nyugalom...

Tenci,
igen, vissza a fedélzetre... Április 1-től ketyeg a szabim, május 14-ig tart és utána hajrá... Ennyi ideje van Ancsának, hogy megszokja a bölcsit... Remélem menni fog, bár elég hisztis őfelsége mostanában... :roll:

Na megyek, indul a mai kör... :roll: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Orsi!
STM-ben is van ISOFIX-es:
http://www.kisbaba.hu/index.php/stmipaiseatfix
ISOFIX-eset mi is néztünk, mert olyan mind a kettőnk kocsija, de valahogy nem győzött meg, hogy annyival jobb, mint amennyivel drágább. :oops: :oops:
Szofi: fájlalja a hasát már egy hete + nem akarnak múlni a pöttyök. Ma megyünk házigyerekdokihoz :oops:
alvás: oh! köszi szépen, de én már a garázsban a kocsival is megelégednék lassan :lol:

Judy!
igen! gondolom, hogy azért nem vizszinte, hisz most Szofi Römer King-ben ül és az se vizszinte :? de mégis jobb döntve aludni, mint ülve. Bár nekünk mind a hátom 2. sori ülés külön áll, egyenként dönthető, így a gyerekülés is vele dől, de az úgy nagyon macerás. :oops:
Üsszefutni meg összefuthatunk, de csak ha már papírom van róla, hogy nem fertőzünk! :oops: :wink: mellesleg szerintem Szofi már nem fertőz, de nagyon lestrapálhatta őt ez a betegség, nem fertőz, de attól még nem gyógyult meg, szóval most nem szabad hogy valamit extrán benyaljon. (mondom ezt most, hogy KAta és Zsófi is taknyol és köhög :oops: ) szóval ha jól vagyunk összefutunk! :wink: meg csak megyünk majd mi is Kistarcsára anyukám mamájához! :wink: No meg ha már jobb idő lesz, lehetne egy Kopaszizás is!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Judy, és ez az ülésnem végig 5 pontos öve van? úgy értem ha már kinőtte Ancsa a szűkítőt, vagy nem tudom mi van benne, akkor is az ülés saját övével kötöd be és nem az autóéval??
én azért keresek isofixeset mert a III. kat üléseket a gyekekkel együtt kötöd be az autó övével. magyarán a gyerek súlya tartja az ülést. és ez nekem nem tecc.

köszi Vero a linket. :D
snooopy
 
 


Orsi,
15 kiló felett már ennél is az autó saját övével kötöd be. De amit Vero belinkelt, az isofixes. Annyit kell tudni az STM ülésről, hogy a Recaro gyártja csak egy olcsóbb huzattal. Így kb 20ezerrel olcsóbb mint a Recaro ülések, de ugyanazt tudja.

Vero,
Kopaszizásban is benne vagyok, de mi ápr 6-tól bölcsizünk... Remélem lesz még előtte jó idő és a lányok is meggyógyulnak addigra!!! Ha meg Kistarcsán jártok feltétlenül szólj!!! :D :D

Megyek, ebédelünk. :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!
Én is előkerültem.

Judy! Na, én meg azt kerestem, mit láttak a többiek. :oops: Vaklégy vagyok.
Én ma voltam melóhelyen, azt mondták mehetek, majd hívnak, hogy mi van. Jól elfáradtam, meg Peti is. Ő hazafelé elaludt az autóban mintegy 10 percre, és ettől most halál kipihent. Az előbb már ment a bunyó a hintáért. De mondtam, hogy vagy alvás, vagy ebéd. Ő meg mondta, hogy hinta. (Ja és azt mondja, hinta-palacsinta) Úgyhogy most berámoltam ágyába, ott dumál az elefántnak. Panka meg bezzeg most nem hintázik, majd akkor akar, ha Petya felkelt.
Végül melyik bölcsi lett?

Március 15-én reggel meg arra ébredtünk negyed hatkor, hogy nincs áram (egyébként Peti akart enni, arra). Péter kiderítette, hogy bekrepált a hűtő. Aztán már egyikünk sem bírt visszaaludni, így kimostuk azt a hűtőt, ami még szegény apukámtól maradt, és 7-re már fel is hoztuk a pincéből és át is pakoltunk.

Veronikusz!
Nem lehet semmi három csajszival. Ők nem veszekszenek? Nálunk egész nap megy a műsor.

Tenci!
Ne izgulj a kilók miatt. Nálunk ugyanez. Mindegyik nagyobb ülésben van már, mint ami kiló szerint járna. Dehát azok már kényelmetlenek voltak. Pankának Recaro van, Petinek meg egy Ferrari, mert le volt árazva a múltkor a Brendonban. Na meg van egy Neonato, de az már lassan kicsi lesz, de még használjuk, mert így nem kell állandóan rámolni az autók között.

Lilluska!
Nagyon ügyi vagy vezetéssel, én közelről sem megyek annyit, amennyit kéne, mindig megoldom valahogy, hogy ne kelljen. Férj szerint azért, mert nem tudok parkolni, és attól pánikolok. De ma rájöttem, hogy ha jó korán megyünk oviba, akkor üres az egész parkoló. Hihi.

Timi!
Hajrá új autó!!!

Ezt ma kaptam, hátha valakit érdekel:
http://brendon.hu/Products/List/babakoc ... campaign=3

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Sziasztok!

Látom már egy jó páran tűkön ültök az autóm miatt! 8) :mrgreen:
Na mindenkit megnyugtatok, meg van a verdám! :lol: Hivatalosan már meg van múlt hét péntek óta :oops: 8) , de mivel csak ma hoztuk el, ezért eddig nem írtam. Illetve inkább nem ittam előre a maci bőrére! :D
És.......NEM Galaxy, hanem MAZDA MPV! :wink:
Orsi-Kriszti....mégis csak a Ti "kedvencetek" lett! :D Na nem mintha nekem nem tetszene, legelőször ezeket nézegettük, csak mivel mindegyikben nagyon sok km volt, ezért "álltunk át" a Galaxy-kra. De aztán mégis csak az elsőnek nézett lett a befutó! :wink:
János találta múlt hét hétfőn vagy kedden és nem sz@rozott sokat, elment, megnézte.....és elájult tőle! :lol: Pasik!!!!! :lol: :wink: Aztán ott hagyta az előleget az autóra, nehogy a másik pasi....aki már ott volt, mikor János ment és már alkudozott az autóra....., elorrozza előlünk! 8)
Szóval....magyarországi, első tulajtól, 74 ezer km van benne, tutira vezetett szervizkönyvvel, 5 és fél éves. Ja és FEKETE! :lol: Ezen röhögtünk Jánossal két napig, hogy ebben az egyben megegyezett a véleményünk, hogy bármilyen színű lehet az autó csak fekete ne! :lol: :wink: De mindegy, nem is ez a lényeg!
Tényleg totál jó állapotban van, tegnap János meg az autókereskedésből a Pasi elvitték a Miraiba....Mazda szerviz....., hogy átnézzék az autót, hogy tényleg olyan-e, mint amilyennek látszik! És ott azt mondták, hogy tényleg olyan, amilyennek látszik. Kitakarították nagyon szépen és grátiszba...mármint ezt az autókereskedés fizette ki! :wink: .... kicserélték benne az olajat meg még egy két apróságot "megcsináltak" rajta. Szóval tényleg nagyon rendesek és korrektek voltak az autókereskedésben és a szervizben is! :wink: Szóval tényleg le a kalappal előttük!!!! Úgy hogy ma du. 3-ra mentünk átvenni és kifizetni az autót! :D Tényleg nagyon kedvesek és rendesek voltak, ahogy János mesélte. És mondták, hogy nyugodtan vigyük be a Bajoromat és eladják. Úgy hogy most gyorsan....jövő héten.... még leműszakiztatjuk az Öregemet :roll: és bevisszük hozzájuk eladásra. Remélem el tudják adni elég gyorsan és "jó áron". :roll:
Na röviden ennyi az autós sztorim! Remélem meg vagytok velem elégedve! :wink:

Most megyek, mert Jázi felébredt és vacsit kell adnom a Familinak! :D

Este még jövök és reagálok Mindenkinek!

Szép estét Nektek! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Na visszaértem! 8)

Látom nem voltatok valami sokan! :wink:

Lillus!

Nagyon jók az új vonalzók! :wink: Örülök, hogy ilyen jól megy már a vezetés! :wink: Gyakorlat teszi Lillus Mestert.....!!!!! :wink: :D Csak így tovább!
És annak is örülök, hogy Bogi már jól van!

Vero!

Lejárt kaját enni....!!!! :shock: :twisted: Irgumburgum!!!! 8)
Még jó, hogy túlélted! Máskor ne tessék ilyet csinálni, rendben?!?! 8)
Csajsziknak meg +++++++++++++++++ gyógypuszkók! Remélem most már hogy jön a jó idő, mihamarabb kikeveredtek ebből a "betegségáradatból"!!! :roll:
Gyerekdoki mit mondott?

Tenci!

Teszt vezetni még nem vezettem. Majd holnap elintézzük az Okmányirodában a papírokat és majd csak akkor. :wink:
Mondtam is Jánosnak, hogy egy parám van az autóval kapcsolatban. Az, hogy nehogy benzint tankoljak diesel helyett! :shock: :roll: Aztán megnyugtatott, hogy olyat valszeg nem fogok elkövetni, ugyanis a tanksapkán rajta van, hogy DIESEL!!! Na mingyá meg is nyugodtam!!! :wink: :mrgreen:
De azért itthon jó alaposan tanulmányoztuk az autót! :wink:
A filmek, amiről Veroval beszéltek....hát nekem is a Tökös a Török az Őr meg a Nő.....az nagggyon kemény!!!! :lol: :shock: :wink:

Judy!

Szerintem, ha elkezdesz dolgozni, már nem is kell, hogy fogyókúrázz! Fogsz Te fogyni a melóban anélkül is! :wink: 8)
Na de a viccet félre.....Hajrá meló és hajrá fogyás is! :wink: És persze nem utolsó sorban hajrá Ancsa bölcsi!!!!! És végül is melyik bölcsi lett a befutó? És mettől meddig fogsz dolgozni? Ancsáért ki megy majd a bölcsibe?

Orsi!

Azért örülök, hogy Veronak nem a gyerekszobában lefoglalózott helyemet ajánlottad fel! :lol: :wink: Rendes Csaj vagy! :lol:
Na, sikerült ülést bogarásznod Kolinak? Remélem arra felétek is halad a jó idő! :wink: Fiúkák jól vannak? Alvással hogy álltok?

Kriszta!

Köszi! Ma meg lett a verda! :wink:
Neked meg tessék vezetni és nem parázni a parkolástól! Okés?! 8) És Te hova és mikor mész dolgozni? Petya is megy bölcsibe? Vagy Nagyi fog rá vigyázni? És Te mennyi órában mész/mennél vissza?
Hűtő meg.... :? De még jó, hogy volt egy vésztartalék a pinyóban. Akkor most néztek új hűtőt?

Na lassan menek aludni, mert ez a mai nap kifárasztott! 8)

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Hófehérke Dóri!

Boldog szülinapot a kis trónörökösnek!

Ha erre járnál!!

ancsaboszi
 
 


Timi!!!

De jó!!!
Szuper!
Gratulálok!!
Képek???

Puszi

ancsaboszi
 
 


Judy!
Oké, szólok ha arra járunk, bár mi csak akkor megyünk ki, ha ott vannak a szüleim :D ők meg ugye ritkán vannak itthon. Ja! És hát csak akkor megyünk ha jó idő van. De menni fogunk az tuti!!! Kopaszit meg akkor össze kell még a bölcsi előtt hozni!

Kriszta!
Műsor: nálunk állandóan műsor van :D

Timi!
Gratula az új kocsidhoz! :D még jó hogy jól leszívtad tőlem az infókat, oszt mást vettetek! :lol: használd egészséggel az új kocsid! :D
Gyerek-doki: Különösebben nem mondott semmit. Mirigyei már normálisak, torka már nem lepedékes, labor javul. Ez egy hosszú folyamat.

Ancsa!
Lehetne rólatok KICSIT bővebben??? :wink: hogy vagytok? Képeket nem raknál fel? :D

Tenci!
ti hogy vagytok? egész nap kint vagytok? :D
tényleg! a mamád főz nektek minden napra? :D az nagyon zsír lehet!

Mi ma lehet hogy kinézünk a Kopaszira DE ha hajlandó lesz kisütni a nap! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


jó reggelt!!! :D

Itt végre olyan szépen süt a nap!!! :D :D Asszem kitakarítok gyorsan és húzunk kifelé :D :D

Kriszta,
ne is mondd... Tegnap délelőtt bementünk autóval a BNV-ig, ezt majdnem végigaludta őfelsége, utána még a turiba, ahol teljesen szétpakolta a turit meg a szomszéd cipőboltot is, és utána délután 3-ig könyörögtem neki, hogy ugyan már aludjon egy kicsit... :roll: Aztán a nyakamba borulva elájult (3 után) és fél 6-ig aludt. Persze így este 10ig rimánkodhattam neki, hogy aludni kéne ma meg már 5kor reggel volt :?

Bölcsi: végül a céges lett a befutó. Nekem jobb lelkileg, ha közel vagyok hozzá, könnyebben megoldom a hurcolását, meg nem utolsósorban anyagilag is jobb :oops:

Timi,
gratulálok!!! Szuperjól hangzik :D Képek az új verdáról???? :D
Na arról gőzöm sincs, hogy mettől meddig fogok dolgozni, mert a HR a helyzet magaslatán ácsorog, mint mindig :twisted: Novemberben írtam nekik, hogy visszamennék tavasszal, közölték, hogy "jó-jó, majd keresünk pozíciót, de még ráérünk, majd úgy januárban" Januárban írtam a csajnak, megírta, hogy van 31 nap szabim, ugye először azt töltöm le, és majd keresnek a pozícióval kapcsolatban. Február végén írtam neki megint: "oké, akkor van 31 nap szabid, ezt a papírt töltsd ki és küldd vissza, pozícióval kapcsolatban meg majd keresünk". Márc 3-án bementem és a csaj kezébe nyomtam a papírt, erre elkezdett huhogni, hogy"Húha, április 1??? Akkor sürgősen berobogok XY-hoz, hogy mi a helyzet a pozival, oké?" Na hadd ne mondjam hogy azóta se keresett senki... :roll: :twisted: :? :(
De a tervek szerint én hozom-viszem Ancsát, és 8-tól 5-ig van nyitva a bölcsi...

Ancsa,
veletek mi a helyzet? Rég írtál magatokról... Ennyire beindult az óvodai fotóbiznisz? :D

Vero,
Okés, Kopaszit összehozzuk feltétlenül :D Várjuk a helyzetjelentést ha ma kijuttok... :D Itt már ragyogó napsütés van :D :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Timi, wow..de szuper. kérünk képet!!! :)

itt is süt(ött) a nap...de jó lenne ha végre tényleg tavasz jönne...szabi tegnap elkedzte az alsó szintet csinálni...szerintem max 2 hét és kész, és jöhetnek ide aludni a dédik. :lol:
szerdán meg lomtalanítás lesz, pont jókor úgyis annyi cucc halmozódott fel.

Kopaszi?? jaj de mennék én is. :wink:

Ancsa, mi van veletek??

rendeltünk egy ülést Kolosnak. találtam neten egy csajt aki tökre ért hozzá, jól meginformáltam és egy römer kidfix isofix mellett döntöttünk. jobb áron szerzi be mint már kereskedők.

fiukák jól vannak, köszi Timi. alvás..hmm...mi az?? :lol: na jó azért nem annyira vészes a helyzet, néha alszik a fiatalúr napközben. de inkább kicsiket napi 3x mondjuk, és éjjel átlagban 3kor kel. kolossal együtt 5kor kelnek. remélem azért ez majd kitolódik, mert így mindig el "kell" mennem hamar aludni, h vlmit aludjak is. így az esti filmekről már ó ideje le kellett mondanom, még jó, h van videónk.

Tenci, görkorikat beizzították már?? :D
snooopy
 
 


Orsi!
mennyi az a kedvező ár?

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:30-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

Lányocskák!

Képek?!?!?!?!?! :shock: :roll: Egyenlőre örülök, hogy Apa megkapta az új vinyót és legalább netezni tudunk. Vissza kell telepíteni az összes progit a gépre, másolni rá a dolgokat, stbstbstb., ami azért nem egyszerű....és ugye elég időigényes is! :roll:
Erre még kicsit várnotok kell. Bocsika!

Ancsa!

Nem írtál semmit magatokról. :?
Egyébként köszi! :wink:

Vero!

Ami késik az nem múlik! :wink: :D János mondta, hogy jó lesz nekünk ez a Mazda 4-5 évig, aztán majd nézünk másik autót. 8) És különben is idén dobják piacra az ÚJ GALAXY-kat! :wink: :lol: Úgy hogy mire odakerülünk megint, hogy autócsere......!!!! :lol: :wink: És még egyszer köszi az összes infót! :wink: :D
Örülök, hogy Szofi erőteljes javulásnak indult! Ez nagyon jó hír! :wink: Kata és Zsófi is rendbe jöttek már? És Te már jól vagy a "finom és friss kajálás után"?! 8)

Judy!

na az jó, ha a melóhely közelében lévő bölcsi nyert! Én is valszeg inkább olyat választottam volna, mégha a gyereket autóztatni is kell! A közelség szerintem nagyon fontos! Ügyes vagy! :wink:
És Ancsa is ügyes lesz, meglátod! :wink: Főleg, ha tudja, hogy mégis csak a közelében vagy! Ez is biztos számítani fog Neki! :wink:

Orsi!

Milyen filmeket szoktál nézni? Hajnali 5-kor kelnek?!?! :shock: :roll: Anyáááám!!!!! Én ilyet akkor éltem utoljára, amikor szopiztak a Csajok 4 óránként. A videó meg tényleg áldás! :D Én akkor szoktam a videóhoz folyamodni, mikor a két adón egyszerre adják a "filmjeimet"! :D

Tenci!

Merre vagy Te nő??? Írom itt a hírt a verdáról oszt nem jössz?! Na mondhatom szépen vagyunk! :lol: :wink:

Bocsi, most csak ennyi fért bele, mert megjött az eredetvizsgáló és be kell engednem, mert a délutáni okmányirodázáshoz ezek az adatok is kellenek!

További szép napsütéses napot Mindenkinek! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Liluusak, ja igen, elírtam. 3x kel. de amúgy 3kor is. :lol: szopizik este f8, kel 11kor, majd 3körül, és 5körül. igen mindig eszik, van amikor sokat van amikor csak épphogy rácuppan már alszik is.
jók a vonalzók.

Vero, 52.000ft. ez is elég drága, de ennél olcsóbban csak a britax kidfix-et találtam ami 48e. ez is römer csak angliában hívják britax-nak. viszont erre a csaj nem vállal garit csak a römerre. vagyis van rajta gyári gari de nekünk kell kiutattani angliába ha vlmi gáz lenne. a römert meg a csaj elintézi németo-ban.
snooopy
 
 


Ja, még annyit, hogy ha lehet, Kopasziban mi is benne vagyunk! :roll:

Lillus!

Ne szerénykedj!!! :wink: Jól nyomod Te azt a vezetést, tudom én! :wink:
És tényleg nagyon tetszenek az új vonalzók! :wink: Nagyon eltaláltad, hogy melyikükhöz melyik illik a legjobban! :wink: :D

De most már tényleg megyek, nem hagyom egyedül a Pasit az új verdámmal! 8) :lol: :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi!
jaj! nincs harag! nagyon szívesen segítettem a döntésben! :wink: az a fő, hogy nektek tessen!!!! :lol:
Zsófi köhög, de már csak kicsit taknyos. Kata meg csak éjjel köhög, egyébként meg én szédülök már tőle :lol:
én? hát! :oops: úgy most már visszatért belém az erő, de néha még mindig úgy fáj a gyomrom, mintha egy ló rugott volna gyomron. :oops: kegyetlenül tud fájni. :oops: tudom! tudom! :oops: :oops: szégyellem is magam! :oops: :D :lol:

Orsi!
ez tényleg nagyon kedvező ár. Mi most Szofinak nézünk. Ez a bizonyos hölgy csak CSÓKOSOKNAK (nektek :lol: ) hozza be ennyiért, vagy nekünk is behozná! :) Isten ments, hogy pofátlan legyek!!!! ha másnak ennyiért nem tud szerezni, akkor megmondaná, hogy hol lehet ilyen jó áron beszerezni Németo-ban??? ja! még az se biztos, hogy ezt vennénk, csak mint lehetőség érdekelne! én is örülnék egy ISOFIX-esenek, csak nem tudom, hogy mennyivel jobb! :roll: :roll: :roll: minden esetre amit írtam ülés (STM :roll: ) az nagyon tetszik neki is meg nekünk is. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Orsi!
Ja! és ez a Classik Line - Harry üléshuzatos ennyi???? (ami most a Römernél 57.900) csak mert ha kellene nekünk akkor az a Bella huzatos lenne, az meg ott már 59.900 :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Vero, ezt írta a csak mailben:
[quote]h írta:a a trendline huzatok közül tetszene nektek valamelyik akkor a britax lehet 48000 (ezek közül nem mindegyik szokott lenni színben de szólj hogy melyik tetszene és rákérdezek) a römer 52000 (ezekből van azonnalra is igaz nem mindegyik szín, de rendelni is tudok bármit)
a highline huzatok + 2000 ft

szerintem ő ezzel foglalkozik mert sok helyen találtam meg a hírdetését. és azt is mondta, h midne héten megy ki futár németo-ba és hoz üléseket, ezért tudja vállani a garit is, mert elküldi a futárral és kinn javítják meg. mondjuk nekünk most lesz 2 éves a römer king ülésünk és semmi baja. nem tudom mi mehet tönkre ezeken.
snooopy
 
 


ja és Vero, mi azért döntöttünk az isofixes mellett mert nem tetszett, h az ülést a gyerekkel együtt kötöm be az autó bizt.övével. de lehet én vagyok túlaggódó... nekem biztonságosabbnak tűnik ha az autóhoz van rögzítve az ülés.

és a csaj tud sok mindefélét behozni, rá kell kérdezni.
priviben küldjek elérhetőséget?
snooopy
 
 


Na jöttem egy gyorsra...

Kerestem Nektek képet a Használtautón....remélem egyenlőre beéritek ennyivel! :roll:

http://www.hasznaltauto.hu/galeria/6237-3602080-15-0-0

Szóval, így néz ki, CSAK...... Fekete! 8) És persze nem ez a rendszáma! 8) :mrgreen:

Eredt vizsgás Pasi nagyon rendes volt. Most már mindenünk meg van az átíráshoz, úgy hogy du. repülünk az Okmányirodába és utána már birtokba is vehetem az Autómat! :wink:

Most csak ennyi, mert rohanóban vagyunk. És még du. Adrit viszem a Kikába ovistárs szülinapra és még ajándékot is kell vennem Annának :roll: mivel sajnos nem volt időnk elmenni Jázzal vásásrolni, mert szegény er.vizsg. Pasi 1 órát szívott a dugóban, úgy hogy nem is ért ide, akkor amikor elköszöntem, hanem csak 11-re. :? :roll:
Ennyit arról, hogy 3/4 10-kor megörültem a csöngetésnek! :? Persze, hogy csak valaki eltévedt és útbaigazítást kért! :evil: :roll:

Vero!

:wink: Szégyellni meg ne szégyelld magad! Csak legközelebb ne egyél olyat, amit nem muszáj! 8) Sicc lovak!!! :lol: :wink:
Gyógypuszkók a "Csajrészleg" :wink: összes tagjának! Beleértve természetesen Téged is! :wink:


Na robogtam. Este jövök még, ha tudok!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Mikey anyáéknál-mennek ercsi Kopaszira :D viszik Hektort-na meg apunak van csónak készítik a nyárra-Benedek felkel és csatlakozunk mi is...itt is nagyon szép a Dunapart :D -éééés itt a tavasz-csak meghozzák a meleget ezek a SJB-srácok :lol: :lol: :lol: :lol:

TIMI-na ná,hogy látom-Új autó!!!! :D de jóóóó-és hogy végül is az eredetei verzió...mázlisták vagytok!!!-én nem nagyon ismerem mazdát-de bizti jó választás :D mondjuk én nem vártam volna papírokat ha már ott áll az udvarban a verda....majd írjad milyen volt a tesztvezetés 8) :D
ha családostól tudod úgy hatan :wink: mentek akkor ki a sofőr??? :roll: :lol:
Jáznak sikerült cipőt venned?és mekkorát akarsz venni?
mondjad már hol is vettél pelust és milyet 20ft-ért??? :roll: :roll: lehet betankoltál másfél évre belőle??? :wink: :lol: :wink:


ORSI-na ná hogy nem vagy túlaggodó!-az egyik legjobb és legbiztonságosabb az isofix-aki teheti ilyet vegyen....de tényleg elkérik az árát :roll: :roll:
görkori már izzitva :wink: Mikeynak is meg a bicaj+háromkerekű roller-de mi a nyerő-a moci----szerintem kimenne vele a világból :D :D :D tép vele mint kisállat :roll: :lol: :lol: és már Benedek is ráül és próbálkozik a kisebb fajtával....
Kopaszira meg ha megyünk igazodunk hozzátok :D :D
és mikor is videózol?napszakot kérdezzek vagy későbbi éveket??? :roll: :lol: :lol:

VERÓ-mivel itt a jóidő-csajok is jobban regenerálódnak!!!ez már fél gyógyulás.....meg amúgy is ha ördögök nagy baj már nem lehet :D
jóóóóó sétát nektek-mindhárom csaj megy???
és akkor tessék Verókaját enni-jaaaa vagy attól ugrálnának a kilók felfelé??? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

igen nekünk anya főz-tök jó mindennap megyünk,nyugisan kajcsizunk anyáé Benedek :D Kati is mindennap jön-szóval tényleg nagy segítség....na meg hogy mindennapi kapcsolatban vagyunk,és bármikor számíthatok rájuk...és ez anyóséknál is így van....de hát anya lánya vagyok ezért megyünk Haza :D :D nekem az mindig haza :D

LILLUS-jó,hogy váltottál :D
kertészkedés beindult???Bogi lesz a segítőd??-gumicsizma van?-na meg talicska meg lapát....meg a többi??? :D
Bogi mennyit alszik?

JUDY-lassan tényleg kezdtek!!!de ez így nem hosszú?8-5iig? :roll: :roll: és gondolom mindennap......
és létszámban mennyien lesznek?
neked munka?-habár te eddig is nyomtad.....nem lesz vészes :D
tegnap nyert Barca-gondolom férjecskéd repkedett :lol: :lol:

KRISZTA-nem is értem miért nincsen két hintátok!!!na meg mindenből kettő :roll: :lol: ismerős szitu.....ha nem látja Mikey eszében sincs....de ha Benedeknél van valami..... :roll:
szóval korán mész az oviba??? :lol: :lol: :lol: :lol: milyen kis taktikás vagy.....és akkor mikor mész délután???nagyon korán vagy nagyon későn?? :lol: :lol: :lol: :lol: Panka az első gyerkőc reggel és uccsó délután :wink: :lol: :wink:
belejössz hidd el...... :D :D
kár hogy már nem veszek babakocsit.....jó áron vannak....
vonalzócsere!!!

ANCSA :?: :?: :?: :?: :?: :?: mi ez a nem írok csak ilyen keveset???minden okés???

RENÁTA-veled mi van???csomiügy??? :?: :?:

na megyek mert soha nem indulunk el!!!-de most csak :D egy ördögöm van!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Orsi!
de, kérnék elérhetőséget a csajhoz! :wink: köszi
Nem tudod, hogy STM-et is árul???

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Timi!
sajnos a gépen épp haldoklik, így a képet nem tudtam megnézni, de talán el tudom képzelni :lol:
mit vettél Annának??? látom jó kis rohanós napod van :D

Tenci!
séta nagyon jó volt 8) :D igen! jött mind a 3 :lol: nem voltak valami sokan, de még a pulcsi is sok volt néha :D Zsófi nagyon tepert :lol: tetszett neki, hogy nincs rászólva és mehet amerre lát :lol: még a fűben is fetrengtek (Kata+Szofi :P )
Vero-kaja: bár nem vagyok egy J. Oliver de azért hamar meghíznék a főztömtől :oops: :D Laci a bizonyság :lol:
anyuci főztje: hmmmm! :D tudtok élni! én is mennék édesanyámhoz ... :) azt tudom, hogy a szüleiddel ti közel laktok, de Katiék is ott laknak??? azt meg tökre irigylem, hogy van egy lánytestvéred akivel egyszerre babáztok, még ha nálatok a fiúk már nagyok! :wink:
ercsi-kopaszi :lol: de tetszik! :D biztos szép! Dunafürednél is szép! csak ott kicsit meredek a töltés miatt 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Vero, ment privi.

ajaj, kiesett a j betűm... :roll: most egy lyuk van a billentyűzeten. de működik. :lol:

Tenc, video?? hát napközben, főleg szopi közben van időm. így vagy 30 percig lóg rajta Noel, bealszik és nyugton tudok tv-zni. :lol: :lol: de csak rövideket nézek, mint született feleségek, meg helyszínelők. azt ki nem hagynám, Grissom-ból új részek lesznek. :lol:
nálnuk ais a kismotor a nyerő. a biciklihez még kicsi.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Már ágyban fekve, párnák közt írok! 8)

Hát ez a mai napom tényleg nagy rohanás volt! Huhh!!! Apa hazajött ebédre, Zizi is felébredt, mire megkajáltunk, úgy hogy 1/4 3-kor már indultunk is az Okmányirodába. Fél 3-ra foglaltuk az időt a neten, és mikor odaértünk senki nem volt ott, úgy hogy rögtön sorra is kerültünk. Fél óra alatt elintéztük a papírokat és gyorsan megszabadultunk még 60 ezer forinttól. :? :roll: (átírás, adó, forg.eng.)
De most már forg.eng. a kezemben, kötelező biztosítás befizetve, úgy hogy útnak indulhatok vele! :lol: Vagyis még tankolni kell bele, és utána irány Horány! :lol: Törzskönyv is megjön 1-2 héten belül, de az úgy sem kell ahhoz, hogy autókázhassak! :wink:


Tencikém! 8)

Örülök, hogy végszóra befutottál! :wink: :lol:
Ha "nagycsaládostul" megyünk, akkor mindig János a sofőr. Mégis csak az övé az összes Gyerek! 8)
Ha négyesben megyünk valahová, akkor általában odafelé Ő vezet, visszafelé meg én. :wink:
Zizinek nem volt ma már időm cipőt venni, de holnap vagy legkésőbb hétfőn megejtjük! :wink: Venni meg akkorát akarok Neki, amekkora jó lesz a lábára! :lol: :wink: Miért? Te már 30-ast akarsz venni Benedeknek, oszt majd belenő?!?!?! :lol: :mrgreen: Vagy miért kérdezted? 8)
20 forintos pelus meg már nincs! Az uccsó csomagot vettem meg a DM-ben múlt héten! Nem is tudtam, hogy ennyire akciós csak mivel kellett Zizinek tejpép....ezért mentem....igazából azért mentem, csak észrevettem az árat a pelus mellett...2100 ft..... és rögtön lecsaptam arra az egy csomira! :shock: :wink: És nagyon sajnáltam, hogy nem volt belőle több! :? Egyébként mi még mindig a Huggies-t használjuk. És nem vásároltam volna be előre másfél évre, mert nekünk másfél évig tuti nem kell már pelus. 8) :roll:

Vero!

Ja, ma rohantam egész nap. :wink: De nem baj, mert ennyire "rohanósba" ritkán van részem/szerencsém! :wink:
Annának vettem egy Dinós mesekönyvet, egy lovas puzzle-t meg egy gyöngyökből fűzött karkötőt-gyűrűvel és ugye csináltunk Neki pólót a nevével és a jelével. A Régióban vettem és az eladó csajszi mikor meglátott, már mosolygott. :D Mondtam neki a következő szülinaposok mi leszünk és szerintem idén már valszeg nem jövök...legalább is ovistárs ügyben nem...... max. talán még egyszer. :wink:
Autót meg tuti tudod, hogy melyik! :wink: Majd legközelebb megnézed.....élőben is! :wink:
Örülök, hogy séta jól sikerült! :wink: És ez most csak kis "csaj családi" séta volt? Eü. levegőzés?
Erősödjetek és gyógyulgassatok továbbra is! :wink:

Orsi!

Na akkor csak meg tudod nézni a filmeket. :wink: Azért ez jó! Én is akkor szoktam megnézni, amikor Zizi alszik délelőtt. 8)
Helyszínelők....bármelyik.... jöhetnek nekem is :wink: de SZF.....hát nekem az kicsit "gagyi" és erőltetett is! :oops: :roll: Bocsánat! Ezért most tuti Tenci is leszedi a fejem! 8) Én az első évadot anno megnéztem SZF-ből, azt még jónak találtam, de a másodiktól már.....nekem nem jött be! Bocsika mégeccer!!!! :roll:
Örülök,hogy Felétek is süt már a Nap! :D Egyszer úgy is tavasz lesz meg nyár! Bár szerintem amilyen gyorsan és keményen jött a tél, úgy fog jönni a meleg a nyár is. Szerintem biztos nem lesz sokáig "jó hőmérséklet"....20-25 fokra gondolok.....hanem tuti gyorsan jön majd a 30-40 fok! :roll: Na mindegy, majd meglátjuk, csak legyen már meleg(ebb)!!!!

Lányok!

Puszik Mindenkinek, de tényleg elfáradtam. De hozzáteszem, hogy ez most KELLEMES FÁRADTSÁG!!!! :wink: 8)
Megyek és alszom egy nagyot!

Szép és nyugodt éjszakát Minden Gyerkőcnek, Anyunak és Apunak is! :wink: Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


sziasztok,

Timi,
jól néz ki :) Szerdán otthon vagytok? Úgy néz ki, mennem kell anyuékhoz, akkor megkukkolnám élőben is :wink: :D
Remélem menni fog a bölcsi... Egyenlőre úgy néz ki, hogy 5 percekre simán otthagy, de utána anyakeresés és hiszti indul... :roll: De kénytelen lesz megszokni. Úgyhogy meg is fogja. Legfeljebb több sírás lesz...

Tenci,
8-tól 5-ig van nyitva. Hogy Ancsa mennyit lesz ott, ez még attól függ, hogy 6 vagy 8 órában megyek vissza. Mivel a HR a helyzet magaslatán áll, erről még gőzöm sincs :?
Férjem 3-0-nál elaludt :D úgyhogy repkedés elmaradt :D
Ercsi-kopaszi jól hangzik :D

Na megyek csajok, mára is akad program bőven... :roll: Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Húúúúúúúúú, micsoda forgalom volt ma itt! :shock: :D
Én is írok egy pár sort, hogy ne csak Judy sorai árválkodjanak itt egyedül a mai napon! :wink:
Bár gondolom Mindenki kihasználja a jó időt és és kint "kolbászol" ! Jól is teszitek! :wink:

Judy!

Attól függ, hogy szerdán mikor jönnétek. Zizivel fél 11-re megyek bőrgyógyászatra ide az Sztk-ba! 10-ig itthon vagyunk az tuti, de hogy bőrgyogyitól mikor érünk haza, azt passzolom.
De gyertek nyugodtan. :wink: Vagy ha úgy jobb, hogy hazafelé álltok meg, nekem az is jó. :wink:

Kriszti!

Neked akartam még, hogy jó múltkor írtad, hogy lakótelepetekről elloptak egy pár autót, köztük olyat is, ami gyereküléses volt.
Hát beszéltem ma telón ex-szomszédasszonyommal....akinek szintén 3 fia van, mint Nektek :wink: ....és most mondta, hogy február utolsó hetében mentek volna síelni, de az előtte lévő héten ellopták a VW Touran-jukat a ház elől. Benne a három gyerekülés, gyerekek sílécei....nem látszott, hogy benne vannak. :evil: :shock: Gondolhatod, hogy ők is hogy érezték/érzik magukat. És ehhez még tegyük hozzá, hogy augusztusban jár le a törlesztő részletük. És mivel itt Érden ugye garázsban tartották az autót, tavaly szeptemberben lemondták a Casco-t...hiszen igazán csak arra használták, hogy oviba vitték a fiúkat meg haza, meg nyáron hétvégén lementek Balcsira az anyukájáék telkére...., úgy hogy a biztosító így nem fizet. Viszont az Önkormányzathoz nem jelentették be az ellopást, mert akkor az Önkori bekéri a banktól a törzskönyvet, így viszont egyben kellene kifizetniük a fennmaradó törlesztőrészletet :shock: :evil: , úgy hogy inkább úgy döntöttek, hogy erre a fennmaradó fél évre inkább fizetik a törlesztő részletet havonta a banknak a nem létező autójuk után és befizetik az Önkorinak is a súlyadót.
Úgy hogy most ott áll 3 gyerekkel, autó nélkül, mert ugye a férjének a munkájához kell a Suzukijuk. Még az a szerencséje, hogy a suli meg ovi ott van tőlük két- il. három utcára.
Na de erről ennyit.
Remélem Veletek minden okés, és legalább néha olvasgatni tudod a fórumot! :wink:
És végre....koppkoppkopp!!!!!.....megérkezett a várva várt jó idő!!! Tessék nagyon örülni és jókedvűnek lenni!!!! :lol: :wink:

Lányok!

Hétvégére kimenőt kérek, mert lemegyünk Mamiékhoz! 8) Megjáratjuk az "új" Verdát! Fullra tömve Emberkékkel! :wink: :lol: Szerintem legközelebb, már csak hétfőn tudok jönni!

Nagyon szép és jó hétvégét kívánok Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám én is...

Timi, egyik szemem sír, másik nevet. Gyönyörű az autó!!!! Én is ilyet akaroooooooooooooooooook! Elárulod, hogy mennyi volt? Zoli olyan dinnye. Nem mer használt autót venni, mert a kereskedők csalnak. Újat nem mer venni, mert új és mi lesz ha... Kész, végem...

Vero, örülök, hogy jobban vannak a lányok!!! Aggódtam értük, és bár olvastam a történésekről, nem tudtam reagálni, de nagyon drukkoltam, hogy minden rendben legyen!

Velünk egyenlőre minden OK. Zoárd sokat szopik nappal, de éjjel alukál (remélem ez így is marad). Zsombi és Zéti nagyon szeretik. Zsombi minden nap úgy megy oviba, hogy megpuszilja a kicsit, ha ébren van, ha nincs akkor is mondja, hogy mennyire boldog, hogy megszületett végre a kistesó. Zétike még csak érzi a jelenlétet, érteni is biztosan érti, de mivel nem nagyon beszél, így nem tudom, mi zajlik le benne. Az biztos, hogy megviseli, mert kicsit visszament babába, de nem vészes a dolog. Igyekszem sok időt tölteni vele is. Együtt szoptatunk, pl.

Mennem kell, minimanó felébredt...

Kép
Kép
Kép
szzsk
 
 


Sziasztok!

Na de csajok azért mert ilyen szupi idő van :D azért jöhetnétek egy két szóra!!! :D :D :D gondolom zajlanak az események..... :D :D
szinte mi is kint egész nap...nagyon élvezzük-főleg én mikor öltözünk :D :D :D egyre kevesebb ruci-hurrááááááá :lol: :lol: :lol:

TIMI-jó utat nektek-legalább felavatjátok, remélem te is nyomod a gázt!!! :wink: :lol: :lol:
valami bababörze van Érden-nem hallottál róla valamit???

KRISZTI-de jó rólatok is hallani! :D :D :D örülök,hogy minden okés....és Zoárdnak angyal tesói vannak!!!! :D :D :D
Zéti meg hogy babás?-ez természetes hiszen egész nap együtt vagytok....majd alakul....hiszen Ő a nagy tesó!!!!-ha még a középső is valójában :lol: :lol: :lol:

ORSI-akkor hajrá Grissom :D én is imádom de inkább Mac Taylor :D
Noel meg tök rendi-egy részt engedélyez :wink:
ülés mikor jön meg??

VERÓ-igen Kopaszi ezért is jó,téphetnek a gyerkőcök,és fűben fetrengést néha én is megejteném :D :D mi nyáron tervezzük hogy após csónakjával felmegyünk kikötünk és teszünk egy sétát....ha gondolod Füreden megállunk :wink: :lol: :wink:hely van.. :lol:
igen mi mind itt lakunk :D Katiék is-Mikitesóék is....nekem Atitesóm is a közelben Battán,csak Ő Skóciában dolgozik....szóval mind egy helyen.....ami nagyon jóóóóóó :D :D :D
babázni-már alig várom :lol: :lol: :lol: és hogy nem fütyköst látok-el sem hiszem :D :D :D :D szerintem be sem tudom pelusozni :roll: :lol: :roll: :lol: :lol:
Ti hogy vagytok??-csajok???-akkor most Te egyedül?Laci most ment??

JUDY-gondolom pörögtök ezerrel....kertrendezés indul???-saját bejáratú játszóház készül??? :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok,

Na ma sem hemzsegett erre a nép :D Gondolom mindenki odakint :D
Nálunk is ilyen nap volt. Anna már fél9-9 körül kirontott a kertbe, ott szaladgált, alig bírtam összeszedni, hogy menjünk úszni. Úszáson is ficánkolt végig, aztán hazajöttünk, újra kert és szaladgálás :D Aludt egy bő órát, aztán átsétáltunk/motoroztunk a Mamiékhoz, és ott is a kertben volt este hétig. Jó nagy családi banzáj volt, ott voltak unokatesóék is, úgyhogy volt szaladgálás, hintázás, motorozás, macskakergetés, szomszéd kutya orrának csavargatása :D Este nem nagyon kellett altatni :D
Én meg összetörtem a jobb oldali visszapillantó tükröt :( Teljesen hülye szituban, a házunk falából 10 centire kiáll a villanyóraszekrény, és az mellett áll a kocsi. Na annak sikerült nekitolatnom :oops: Azt hittem elfér mellette. 1 centit tévedtem :roll: :oops: Francba :( Nem hiányzott most.... :roll:

Timi,
emiatt lehet hogy a szerda mégse jön össze :oops: mert ha sikerül addigra tükröt szerezni, akkor azt is szereli apukám, meg a fék se tetszik nekem, azt is meg akarom vele nézetni (pénteken a piros lámpánál álltam, mikor szép lassan padlóig ment a fékpedál... ami ugye nem túl jó jel :? De ma már nem csinálta, meg amúgy fog a fék. Úgyhogy fene se tudja mi ez... :roll: ) Délutánra meg már lebeszéltem egy randit Sóskútra barátosnémhoz. Bocsesz :oops: Majd megkukkolom a verdát máskor, oké?

Kriszti,
akkor milyen autót akar? :D Mondjuk a kereskedőkkel kapcsolatban igaza van, a díler valóban olyan állatfajta, akinek akkor se hiszek, ha kérdez :? :oops: Mi is ezért vittünk autószerelőt is - konkrétan apukámat :D Nincs ismerős, aki meg tudná nézni nektek, hogy korrekt-e a kocsi???
Ügyesek, aranyosak a fiaid :D

Na megyek szunyni csajok, holnap se lesz eccerű nap... Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Néha ide is írtam nektek, ezért gondoltam, itt is örömmel tudatom, hogy március 12-én reggel villámgyorsan megszületett második kislányunk, Lilla Borbála.
4-kor első fájás, 5-kor ébresztettem apát, 6-ig zuhany és készülődés, 6-kor indulás, 1/2 7-re kórházban, 7.10-kor már kint is volt Lilla. 3480g és 58 cm, + óriási tappancsok. Nagyon gyors és a nagy fájdalmak ellenére könnyűnek mondható, teljesen beavatkozás mentes szülésem volt (se beöntés, se borotválás, sem EDA, sem oxi, se gátvágás). Utána 2,5 órán keresztül minden zaklatás (mérés, fürdetés, öltöztetés) nélkül velem volt Lilla a szülőszobán. Utána egy zuhanyt követően (addig apa karjában szundított) én is kísértem a mérésre, fürdetésre, öltöztetésre, még fotóztam is. Rögtön tudtam jönni-menni, ülni, tök jól éreztem magam fizikailag. Szép élményként marad meg bennem. Nagyon édes volt a dokim és jó a szülésznőm. Köszönet nekik!

biribon
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyorsan írok egy pár sort!

Először is elnézést mindenkitől, hogy oly rég nem írtam, de egyszerűen nem jutottam odáig. Egy-két dologgal elmaradtam, s múlt hét óta kezdem magam behozni.

Most arra nincs időm, hogy visszaolvassak, remélem hamarosan arra is sort keríthetek.


Mi jól vagyunk, bár volt egy másfél hét, amikor Tomi baba nagyon hasfájós volt és a frontok miatt is nagyon nyűgös volt. Egész nap szinte nem is lehetett letenni, s este is alig akart elaludni. Semmit nem tudtam tőle csinálni. Próbáltunk minden szert, de végül az angol víz vált be, de az is úgy, hogy nem vártam meg az 1 hónapot, hogy betöltse, hanem 3. hét után mondtam a férjemnek, hogy vegye most már meg, mert abban van minden reményem, hogy legalább az beválik. Szerencsére tényleg használt, már elég tűrhetőek a nappalok, viszont esténként, olyan 8-tól 11-12-ig nagyon nehéz letenni aludni. Nagyon nyűgös, egyfolytában ringatni kell a seggét, nem lehet leülni vele. Volt olyan, hogy hajnal egykor tudtam csak letenni. Nem értem, hogy esténként miért ilyen nyűgi, de nagyon remélem, hogy hamar kinövi, mert így ez a fajta éjszakázás nagyon nehéz számomra.
Enni nagyon tud, ráadásul újabban nagyon sokat eszik, s a legrosszabb, hogy sokszor még a 3 órát sem várja ki, úgy meg nekem kevesebb a tejem. Pedig lassan már a 4 órás evésre kellene átállni, de ha így folytatja, akkor nem tudom, hogy hogyan.

Na mennem is kell, mert már hallom, hogy nyöszörög.

Remélem mindenki jól van!

És még egyszer elnézést, hogy így elmaradtam.

Szép napot mindenkinek!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:30-kor.
Vendég
 


Sissy,
csatlakozom Lillushoz, egyik baba sem egyforma. Noel 3 hós múlt és még mindig 2 óránként eszik, ha akarnám se tudnám még a 3 órát se betartani. halgass az anyai ösztönödre, megérzésedre...ha így látod kéri a cicit rakd rá, enm lesz baja.
ha esetleg a dokitok nyomatja a 4 óránkénti esvést, mert hogy túleszi magát a gyerek ha sűtűbben eszik vagy ezért fáj a hasa, baromság!!!!
nyugi jól csinálod!! a nyügihez meg kitartás, szerezz be kendőt így legalább a két kezed szabad marad. :D

Tenc, Mac is jó, azt is nézzük! :lol: meg újabban a gyilkos elméket. csak ilyen véres cuccokat... :oops: :lol:

Timi, ne kérj már elnézéat amiért nem csíped szf-et. nincs harag. :D

na pusz csajok!
snooopy
 
 


Biribon!
Gratula pici Lillához!

Sissy!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: ahányszor kéri, rakd mellre. Ha jól emlékszem, 6 hetesen van fejlődési ugrás. MInél többször mellen, annál több tejecske. Ki mondta a 4 órát? Ne higgy neki!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Biribon!
hatalmas gratula a kislányotokhoz! régen azonos volt az orvosunk. Én váltás előtt vagyok. Te most kivel szültél???

Sissy!
okosok = könyv, elmélet
gyerek = valóság (nem tud olvasni! :lol: ) CSAK A GYEREKRE FIGYELJ!!! :wink: nem az okosok kelnek fel hozzá éjjel ha mégis éhes a gyerek! :wink: nagyon ügyi vagy Anyuci! csak így tovább!!!! :wink:

bocsi, de most szaladnom kell ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


BIRIBON-innen is gratula!!! :D jöhetnél gyakrabban is...esetleg egy-két fotó??? :D :D :D

SISSY-angol víz ismerős :D nálam Mikey volt hasfájós de nagyon...védőnőcim akkor azt mondta pályafutása alatt még nem talizott ilyen hasfájós babával-mai napig emlegeti mindenkinek.....szóval nekünk sem volt még Mikey egy hónapos mikor kipróbáltuk-de más már nem tudtunk :roll: :roll: a végén nagyon rákapott,na meg én is-fini íze van :lol: :lol: :lol: hiszti volt: egy kis nyugtató GW :roll: :lol: :D
és igen anyai ösztönök....tudod Te mit kell tenni :D

ORSI-szóval véres cuccok??? :lol: :lol: :lol: na igen egy kis SZF után jól is jön :lol: :lol: gyilkos számok még???az is nagyon jóóóóóó :D

VALENTINA-egyszerű férjecskéd :!: :!: milyen primó üzenetet írt ki az iwiwre??-normális? :shock: :shock: :shock: durva nagyon-ennyire sz@r a helyzet??-nagyon sajnálom....
remélem Viktor jól van....

BRIGI-kicsifiadnak utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy mostanában nem tudok jönni, de iszonyú húzosak a napjaim. Egyszerűen nem jutok ide, max. olvasni, de azt is felületesen. Petya napközben nem alszik, így ha ideülök már rángat is el.
Benedek pedig mostanában megint újszülöttet játszik, mert csak akkor nem ordít ha kézben van :-( Kicsit kezdek kikészülni :-( ráadásul Petya esti altatása is egy kész rémálom....

Tenci: Köszöni Beni a köszöntést!!! Te kisebbik fiadat is Isten Éltesse!!

Sissy: igazat adok az előttem szóloknak!!! Nekem sem Beni sem Petya sosem bírta ki a 3-4 órát az evések között. Én mindig adtam enni neki, mikor kérte és nem néztem az órát. Volt úgy,hogy Beni fél óránként a mellemen volt. Ha igényli akkor tedd gyakrabban mellre, úgy a tejed is termelődni fog! Ha úgy érzed, hogy nincs annyi tej, az csak átmeneti, mert Tomi tudja legjobban szabályozni a kereslet-kínálatot!!

Timi: Szuper az új járgány!!!!

Ancsa: hogy vagytok?

Orsi: Szép kis súlya van Noelnek :-)

Veronikusz: Lányok hogy vannak? Meggyógyultak már? Szofinak a kiütései?

Most rohanok, mert még vár az esti rendrakás és kaja készítés a férjemnek....
bocsánat ha valakit kihagytam :oops:

képeket is teszek fel, csak fel kéne a gépre is tölteni őket....

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?