Sziasztok!
Már ágyban fekve, párnák közt írok!
Hát ez a mai napom tényleg nagy rohanás volt! Huhh!!! Apa hazajött ebédre, Zizi is felébredt, mire megkajáltunk, úgy hogy 1/4 3-kor már indultunk is az Okmányirodába. Fél 3-ra foglaltuk az időt a neten, és mikor odaértünk senki nem volt ott, úgy hogy rögtön sorra is kerültünk. Fél óra alatt elintéztük a papírokat és gyorsan megszabadultunk még 60 ezer forinttól.
(átírás, adó, forg.eng.)
De most már forg.eng. a kezemben, kötelező biztosítás befizetve, úgy hogy útnak indulhatok vele!
Vagyis még tankolni kell bele, és utána irány Horány!
Törzskönyv is megjön 1-2 héten belül, de az úgy sem kell ahhoz, hogy autókázhassak!
Tencikém!
Örülök, hogy végszóra befutottál!
Ha "nagycsaládostul" megyünk, akkor mindig János a sofőr. Mégis csak az övé az összes Gyerek!
Ha négyesben megyünk valahová, akkor általában odafelé Ő vezet, visszafelé meg én.
Zizinek nem volt ma már időm cipőt venni, de holnap vagy legkésőbb hétfőn megejtjük!
Venni meg akkorát akarok Neki, amekkora jó lesz a lábára!
Miért? Te már 30-ast akarsz venni Benedeknek, oszt majd belenő?!?!?!
Vagy miért kérdezted?
20 forintos pelus meg már nincs! Az uccsó csomagot vettem meg a DM-ben múlt héten! Nem is tudtam, hogy ennyire akciós csak mivel kellett Zizinek tejpép....ezért mentem....igazából azért mentem, csak észrevettem az árat a pelus mellett...2100 ft..... és rögtön lecsaptam arra az egy csomira!
És nagyon sajnáltam, hogy nem volt belőle több!
Egyébként mi még mindig a Huggies-t használjuk. És nem vásároltam volna be előre másfél évre, mert nekünk másfél évig tuti nem kell már pelus.
Vero!
Ja, ma rohantam egész nap.
De nem baj, mert ennyire "rohanósba" ritkán van részem/szerencsém!
Annának vettem egy Dinós mesekönyvet, egy lovas puzzle-t meg egy gyöngyökből fűzött karkötőt-gyűrűvel és ugye csináltunk Neki pólót a nevével és a jelével. A Régióban vettem és az eladó csajszi mikor meglátott, már mosolygott.
Mondtam neki a következő szülinaposok mi leszünk és szerintem idén már valszeg nem jövök...legalább is ovistárs ügyben nem...... max. talán még egyszer.
Autót meg tuti tudod, hogy melyik!
Majd legközelebb megnézed.....élőben is!
Örülök, hogy séta jól sikerült!
És ez most csak kis "csaj családi" séta volt? Eü. levegőzés?
Erősödjetek és gyógyulgassatok továbbra is!
Orsi!
Na akkor csak meg tudod nézni a filmeket.
Azért ez jó! Én is akkor szoktam megnézni, amikor Zizi alszik délelőtt.
Helyszínelők....bármelyik.... jöhetnek nekem is
de SZF.....hát nekem az kicsit "gagyi" és erőltetett is!
Bocsánat! Ezért most tuti Tenci is leszedi a fejem!
Én az első évadot anno megnéztem SZF-ből, azt még jónak találtam, de a másodiktól már.....nekem nem jött be! Bocsika mégeccer!!!!
Örülök,hogy Felétek is süt már a Nap!
Egyszer úgy is tavasz lesz meg nyár! Bár szerintem amilyen gyorsan és keményen jött a tél, úgy fog jönni a meleg a nyár is. Szerintem biztos nem lesz sokáig "jó hőmérséklet"....20-25 fokra gondolok.....hanem tuti gyorsan jön majd a 30-40 fok!
Na mindegy, majd meglátjuk, csak legyen már meleg(ebb)!!!!
Lányok!
Puszik Mindenkinek, de tényleg elfáradtam. De hozzáteszem, hogy ez most KELLEMES FÁRADTSÁG!!!!
Megyek és alszom egy nagyot!
Szép és nyugodt éjszakát Minden Gyerkőcnek, Anyunak és Apunak is!
Pussz!