Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Marcsi mensi szerint március 13-ra vagyok kiírva :D bár az már több mint egy hete volt :P

Szelek én sokat szenvedek vele még most is babásan. Kíváncsi leszek utána mi lesz.

Eszti a lányok később jönnek, de ennyire későn :S apával már rásegítettünk az ügyre, de semmi. Jaj nekem még szülnöm is kell :)
Vendég

Sziasztok

Én még mindig egyben. :D

Kriszta üdv köztünk! :D :D

Marcsi, Eszti nagyon cukik a lányok, meglestem őket iwiwen. :lol: :lol:

Tegnap előtt egész nap babáztam, itt volt barátnőm a kisfiával.
Tegnap meg egész nap aludtam szinte, este meg Anyumhoz mentünk vacsira.

Most is nemrég keltem, még kihasználom ezt a kis időt amíg bírok aludni
8) , mostanában olyan fáradtnak érzem magam, pedig nem csinálok semmit. :oops: :D

Reni hol vagy??? :D

Anna te már tényleg megszülhetnél, én is úgy tudom, hogy a lányok előbb jönnek, a fiúk meg kis lusták, és ráhúznak. :D :D :D :D
A topikos babák egyik fele villámgyors, már rég megszülettek, a másik fele meg jó lusta, ki sem akarnak jönni, nem kíváncsiak ránk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Sztem távozik a nyákdugóm. Reggel is észrevettem meg most is pisilés után. Amolyan színtelen, de olyan vanília szerű nyákos valami. Bocsi, de olyan mint egy takony :S kicsit görcsölget is a hasam, de nem vészes.
Csak az a kérdés, hogy ez az-e, mert ahogy olvasom véres, barnás szokott lenni :S de sztem ez az lesz csak nekem a színe más.
Huuuu olyan fáradt vagyok, nincs kedvem ma szülni :D bár ilyenkor napokig is eltarthat.

Puszi
Vendég

Szóval nem szült senki... :( :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi,tényleg használd ki,amíg alhatsz,baromira irigyellek érte! :lol:

Anna,akkor mensi szerint már egy hete babáznod kéne? :shock:
Jázmin tényleg nem kapkodja el a dolgot... :wink: :lol:

Mi sétáltunk egy óriásit délután,szuper volt,Pankóca aludt végig,most már nem is olyan kis sápadt,hála a napfénynek.

piki

A nyákdugónak nem kell feltétlenül véresnek lennie,enyém se volt az,csak mint egy sűrűbb folyás... :oops:

piki

Ilyen sűrűbb trutyi szerű belőlem is jön, ilyen takony vagy zselé szerű, de nekem sem véres, halvány sárga,de én nem görcsölök. Szerintem nekem ez csak folyás. :? Elvégre nekem még 11 nap van hátra. :D

Én is azt hittem, hogy a nyákdugónak véresnek kell lennie, ilyen pirosas barnás színű?!?!

Kép
Kép
szilvancska

Itt vagyok, csak elég sz@r hétvégém volt, és emiatt egy kicsit antiszockó lettem... :cry:

Még egyben, és van egy olyan érzésem, hogy a kisasszony már csak kicseszésből is csak húsvétkor akar kibújni, vagy még utána, biztos nem szereti a locsolókat. :lol:

Visszaolvasok és jövök még, ha ma már nem is, de holnap bizti.

Pusz

Ui: holnap jön a védőnéni háztűznézőbe

Kép
ire81

Na, már vissza is olvastam gyorsan.

Sajna gyerek-kaki témában még én sem tudok segíteni, de az anyukák szeleskedése sztem a tejtermelést fokozó szerektől van, már ha isztok/szedtek ilyeneket. Engem a Tesókám készített fel, hogy a Laktoherb-től ő is pukizott egyfolytábaan, ezért is utálta, hogy a kórházban mindig ott pörgött nála vmi látogató :? Egyébként ezekben ha jól tudom, kömény van, ami pl a hasfájós babóknak is szokott segíteni. Ugye nem mondok nagy hülyeséget?
Vagy a másik, ami lehet, hogy azért hónapokig össze volt bennünk nyomva minden belső szerv, bélrendszer a picurik által, lehet, ahogy mennek helyre a dolgok, az hoz ilyen "fuvallatokat" :oops: :oops: :lol: :lol: Jó a téma, én meg egy csomót kakilok :oops: :oops: :oops: , pedig attól féltem, hogy székrekedésem meg aranyerem lesz a végére, de szerencsére nincsenek ilyen gondjaim. :lol: :lol:

Nekem még nem távozik semmi, még se híre, se hamva Esztikének, pedig Tesókám is ilyenkor, mármint a 38. héten szült és én is annyira erre készültem.

Szóval nem volt jó hétvégém, kezdődött azzal, hogy pénteken egész nap kb 20-szor csörgött a telefonom és kicsit kiakadtam ezen, aamúgy is utálom a mobiltelefont, én csak aazért tartok, hogy ha én el akarok érni valakit, akkor kéznél legyen, de amikor csörög, legszívesebben ki.......nám az ablakon. Vhogy pénteken mindenki megtalált ( és megint folytatódik a látogatás, legnagyobb örömömre, megint bejelentkeztek ) és erre jön még a múltkori téma is, amit meséltem, hogy Szabika nem tudja megszokni az ittlétet, mindig van vmi baja és ebből már nagyon elegem van. Ma már eljutottunk oda, hogy mondtam neki, hogy költözzön akkor vissza a saját lakásába, ő meg rávágta, hogy még lehet, hogy az lesz. Kösz. Na mindegy. És még a hab a tortára, hogy febr 8-án rendeltünk egy új ülőgarnitúrát, azt ígérték, hogy 4 hét, tehát a márc 8-i héten meglesz. Hét elején mertem érdeklődni, nagy nehezen pénteken kinyögték, hogy az anyag nem jött meg és még 2 hét!!!! Hát persze, majd amikor hazaesek a kórházból egy újszülöttel, még akkor fordítsam fel a lakást, hívjak embereket, akik a régit elszállítják :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: úgyhogy tegnaap nyakunkba vettünk egy pár bútorboltot, hátha akad vhol egy épp megfelelő kiállított modell, de mondanom sem kell, hogy természetesen nem találtunk megfelelőt. Úgyhogy marad ez, annyi pozitívum vaan a dologban, hogy ígértek egy puffot hozzá.

Szóval megvagyok, most vhogy úgy érzem, hogy én leszek az utolsó ( és nem szeretek utolsó lenni :cry: )

Puszi Nektek, Anna, lehet Te már holnap túl leszel rajta. :D Szilvi, én sajna nem tudok tanácsot adni a nyákdugó színéről, én is csak hallomásból tudom, hogy véres-barnás, vagy a barátnőmnek rózsaszínes volt. Lehet, már Te is alakulsz? Én meg itt maradok magamnak. :cry:

Kép
ire81

Nem tudom, de nekem görcsölget a hasam. Gyors elszaladtunk Sanyival a Mecibe enni egy jót+ a Tisza parton sétáltunk még egy utolsót kettesben :)

Reni sajnálom, hogy ilyen rossz hétvégéd volt :( nem lehet egyszerű a pároddal élni :( Nem az a baja, hogy nálatok vagytok és nem nála? Férfi becsület tudod, hogy hát én költöztem a nőhöz nem fordítva. Bár nem ismerlek benneteket így nem tudom, csak lehet tudat alatt ez a baja és ezért nem érzi jól magát.
Beszéljétek meg, mert itt lesz a pici is+ azért lehetne rád is egy kis tekintettel!!!

Megpróbálok aludni egy jót :) olyan fáradt vagyok :S

Szilvi én után olvastam a neten és ez a zselés valami az a nyákdugó. Valakinek nem jön ki egyben, hanem fokozatosan távozik. Előbb ilyen színű, utána meg barnás, véres........legalább is ezt írták a többiek.
Nekem még ilyen folyásom soha nem volt, így gondolom, hogy az lehet csak.

Marcsi mostanában versenyzünk :) ki ír előbb :D :D :D
Vendég

Csajok, nekem szülés elött 2héttel távozott és színtelen volt!Bibunál utsó nap és szintén színtelen!
Szóval igen, ez a nyákdugó... :lol:

Anna, hajrá!!!!Méred a görcsöket??? :lol: :lol: :lol:

Reni, sajnálom. Ez így szokott lenni, hogy mikor vmi rossz jön, vonzza a másikat!!!De hétfőn új hét, h :lol: tha minden jobb lesz!!! :D :D :D
Egyébként több barinőm is panaszkodott, hogy hülye volt a férje/palija a hétvégén...Szóval vmi globális mensi lehetett náluk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek aluszkálni! Anna, drukkolok!
Vendég

Reni sajnálom, hogy még az utolsó pár napban is ilyen bosszantó dolgok történnek, remélem még szülés előtt sikerül kiszállítaniuk az új garnitúrát. Fel a fejjel, Anna is igaz kicsit késve, de még Jázmin előtt megkapta a kiságyhoz a tartozékot. :D :D :D

Szabival meg ne foglalkozz, bizit front volt a hétvégén, nem hiszem, hogy komolyan gondolta, hogy lehet visszaköltözik. :? :D
A látogatóktól elhiszem hogy kivagy, de még mindig jobb hogy most mennek, mint mikor már meglesz Esztike, legalábbis mi kivárjuk a 6 hetet, és csak akkor fogadunk itthon látogatókat, aki meg annyira meg akarja nézni, jöjjön be a kórházba. Szerintem, de ez csak az én véleményem. :roll: :oops:

Anna most már produkálhatnál igazán vmit az éjjel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Lehet írtam már, de én mostanában attól parázok, hogy mi van ha úgy folyik el a magzatvíz (pl. pisilés vagy zuhi közben), hogy nem veszem észre??? :shock: :shock: :shock:
Mert nem bizti hogy fájásokkal jár, Esztinek is csak elfolyt, nem is görcsölt (ha jól emléxem). :D

Na jóéjt Mindenkinek!!

Kép
Kép
szilvancska

Hellóka!

Az éjjel nem történt semmi érdemleges :D nemsokára megyek ctg-re 8-ra. A hasam görcsölget, de nem mérem, mert szinte egyfolytában görcsölget és nincs szünet közte, vagy ha van akkor is több óra és megint előjön. Ezek nem is fájások sztem csak olyan előjel vagy mi.

Ma találkozom a dokimmal 16-kor, majd megmondja mi lesz vagy valami :D

Huuuuuuu Szilvi, Eszti nektek sincs sok hátra :P nagyon izgalmas napjaink vannak :P :P
Vendég

Sziasztok!

Jól felpörögtetek! Nálunk is így volt ez az utolsó napokban!!! :lol: :lol:

Reni, sajnálom.. nem lehet egyszerű most neked, pedig nagyon sokat kell még Szabinak alkalmazkodnia majd ha megszületett Eszti..
A vendégeket meg próbáld lerázni ha nincs hozzájuk kedved.. én azt mondom inkább sértődjenek meg.. majd elfelejtik, ha megszületett a baba és újra jöhetnek..
Mobilt én is utálom.. most sokszor fel sem veszem..

Én is meg akartam várni a hat hetet.. de nem tudom még mi lesz, már nagyon unatkozom otthon. Szinte ott tartok, hogy várom a védőnőt :lol: legalább jön valaki :lol: :lol:
De ha ilyen jó idő lesz, jöhetnek a vendégek, ki tudunk ülni a teraszra.. és így azért mégsem ugyanaz.. mintha a kiságy fölött lógnának..

Nyákdugó.. én ugye vasárnap szültem.. csütörtökön voltam a dokinál, aki "megvizsgált" és utána kezdett el távozni a nyákdugó.. minden nap jött egy kicsi.. szülésig...

Utálom ezt a hülye mérleget! Lemértem, evett 70-et, majd nyűgös volt gondoltam hátha még éhes.. de már leszívtam az a cicim amelyikből evett..és csak 10g jött.. na de gondoltam azért először azt kapja, hátha még valamit kisajtol... nyelt is párat, de nem sokat.. majd lemértem újra és a mérleg szerint evett még 60-at.. annyit meg tuti nem evett még..
A múltkor ugyanez volt, hogy adtam neki még egy kicsit.. akkor is nyelt még párat és utána a mérleg szerint -10g!!! szóval szarok ezek mind.. most alszik mint a bunda.. szóval biztos jól lakott..

Pelenkával, bodyval, rugival most kaja után 3960-at mértem!! :D
Vendég

Ja, Szilvi én is ettől paráztam.. hogy majd szépen lassan szivárog és nem veszem észre... de észre lehet venni, ha pisilsz, ha zuhanyzol akkor is.. Ha csak szivárog azt már biztos nehezebb.. de azért ha figyeled, az is biztos feltűnik, a Marcsinak is így kezdődött..
Vendég

Jaja...így kezdődött... :lol: aztán mi lett a vége... :lol: :lol: :lol:

De egyébként tényleg így volt.És nekem a nyákdugó tényleg ilyen opálos,nyúlós,zselészerű valami volt,ami folyamatosan távozott,nem egyben.Ha utólag visszagondolok,már a szülés előtti 1-2 napban kezdődött,csak én se gondoltam,hogy ez már az...mivel még igen messze volt a terminus. :shock: :?

Reni,én is sajnálom,hogy nem volt túl jó a hétvégétek,Szabi meg szerintem tudatalatt már a szülésre meg arra kezd ráparázni,hogy eggyel többen lesztek-ami óóóóóóóóriási változást hoz mindkettőtök életébe és erre szerintem előre nem lehet 100%-ban rákészülni...és még ha akarsz is felkészülni lelkileg,valahogy minden teljesen más lesz,mint ahogy gondoltad/tervezted...
De ez ettől (is) olyan fantasztikusan jó!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

piki

Köszi Csajok a vígasztaló szavakat, egyébként meg tényleg front volt és emiatt volt olyan iszonyúan hülye, vicces, most helyettem ő menstruál, mert ugye a csajokra mondják, hogy olyankor milyen hülyék, de ugyanez igaz a pasikra is. Este már nyalizott, ma reggel is kenyérre lehetett kenni. Tudom, hogy ő ilyen, ilyenkor jobb békén hagyni, csak most én is érzékenyebb vagyok a kelleténél, az utóbbi napokban mindenen el tudom bőgni magam. :oops: :cry:

Járt itt a védőnéni, rendben talált mindent, még jó, ha-ha :lol:
Szerinte hétvégén megint front lesz, 24 fokot mondanak, hátha vmu, bár a mostani front sem váltotta be a reményeket.

Megyek, mert jön Anyum, aztán megyünk vmi cipőt venni, amibe belefér a lábam... :cry:

Kép
ire81

Anna, én már megszültem, köszi!!!most egy darabig nem akarok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi, ne aggódj...Nekem is csak szivárgott, de azt azért érzed...Ahogy lépsz vagy leülsz/fölállsz akkor jobban folyik. De amúgy én is szóltam a dokinak,mert bizonytalan voltam benne és Ő is csak a vizsgálatkor tudta megállapítani... Szóval, ha érzel vmit, akkor inkább nézzenek hülyének, csak szólj!!!
De amúgy a magzatvízzel induló szülések száma nagyon csekély...vmi 20% vagy mennyi???? Szóval ne aggódj!!!

Fanni, na én pont ezért nem mérem...Már kivagyok ettől és csak magam idegelem rajta...Nekem a napi 6x étkeés sincs meg mindig, de ha fölkelte, se hajlandó enni, szóval nem tudom mit kéne tennem, de úgy vagyok vele, hogy pisisl is, kakil is, akkor baja nem lehet...És állítólag nem hülyék...

Na most megyek, mert várom a védőnőt!!! :?
Vendég

Sziasztok!

A ctg-n minden rendben volt. Holnap 16-ra megyek a magándokimhoz, mert ma nem rendel. Szerdán meg megint ctg 10:30-kor :S azért elég durva, hogy ilyen sűrűn kell járnom :S nem hagynak békén :(

Látom sokat írtatok csak így tovább :)
Vendég

Anna, ezt nem szabad így felfogni.. nem nem hagynak békén, hanem vigyáznak a babádra, hogy minden rendben legyen! Inkább örülj neki, hogy minden nap nézik!

Eszti.. nekem nagyon furcsa ez, hogy nem hajlandó enni.. szerintem Bazsuci akkor enne, ahányszor a szájába tenném a cicit.. :lol:
de van, hogy nekem is csak úgy bírja bekapni, hogy összenyomom két ujjal a cicim és tartom amíg le nem szívja annyira, hogy már ő is sem csúszik le róla..
Ma nem volt olyan tökély az éjszakánk.. fél 2-kor kelt, aztán fél 5-kor újra.. pedig sokszor napközben is alszik négy órát..
Na de ez legyen a legnagyobb baj.. :)
Vendég

Anna, ilyenkor már naponta szoktak ctg-zni...Nekem az lett volna, ha túl hordom... :lol: :lol: :lol:
Kitartás!!!Most már tényleg vége nemsokára!!!

Fanni, nekem Bibu sem evett, ha nem volt éhes, pedig Ő sose szopizott...És a mai napig ilyen...És nincs semmi baja. Hugom is ilyen volt, Anyum nagyon eröltette, jelenleg 2éve küzd a depresszióval és az anorexiás...Szóval én ezért nem eröltetem, mert az eröltetés is veszélyes, sajnos tudom!!!
De most volt itt a védőnő és azt ,ondta ne eröltessem a napi 5 kaja se gáz, és mivel nagyokat eszik és marha sokat hízott, hagyjam rá...Ja cumisüvegből sem eszi meg, ha nem éhes...

Most persze nem alszik...Én meg éhen halok!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok

Köszi csajok:D

Anna szerintem is inkább örülj, hogy így a végén többször nézik, minthogy nem figyelnének rád. :D Én is szerdán megyek ctg-re, csak én 9:30-ra, utána meg ha lehet, megnézzük a kórházban az új szülészetet, mert most adják át,állítólag masszírozós szülőágyak lesznek, hát kíváncsi leszek... :roll: :D
Aztán lesz még egy uh, belövik, hogy mekkora Barni súlya. :D

Nem is mondtam, valamelyik reggelre Balázs azt álmodta, hogy a doki kivette a gyereket belőlem, majd megállapította, hogy még kicsi, és visszatette, hogy maradjon még egy kicsit, és hogy majd én kinyomom. :shock: :shock: :lol:

Én már egyre idegesebb vagyok, ha arra gondolok, hogy már csak 10 nap van hátra. :oops: :lol:

Anna lehet megvársz minket a szüléssel, és egyszerre szülünk hárman, tiszta babybommmmm lenne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Azért ne egy napon szüljetek mind3an,légyszi,hogy ne kelljen annyifelé izgulnom! :lol: :lol: :lol:

Panka éjjel 12-től 3-ig volt ébren és csak küszködött.Valahogy átlendült a holtponton és szerintem már olyan fáradt volt,hogy azért nem bírt elaludni...semmi nem volt jó neki...cicin elkezdett szunyókálni,de amint kivettem a szájából,egyből kipattantak a szemei.
Ő is az a típus,hogy egész nap enne a szentem,be akarja hozni a lemaradását...ha ébren van,folyton előadja a nagyhalált,mennyire éhes...anyának persze megesik a szíve rajta,de többnyire egy nagy bukás a vége,mert túltelítődik a pocija... :shock: :roll:

Szilvi,Balázsnak klassz kis álmai vannak! :lol: :lol: :lol:
Nekem is voltak hasonlók,még a terhesség elején...de rég volt... :lol:
Emlékeztek még,mikor mindannyian az elején tartottunk? :oops: :lol:
Ha lesz egy kis fölös időm,elkezdem majd az elejéről olvasni a topikot...vicces lesz! :lol: :lol: :lol:

piki

Sziasztok!

Nemrég értem haza. A barátnőm tanonc fodrász és becsavarta a hajam :) tök jó volt a búra alatt 1 órát ülni :D :D
Olyat mesélt, hogy lepetéztem :D :( egy ismerősének a felesége megszülte a kisbabáját nem olyan régen és annyira kikészült lelkileg meg minden, hogy a gyereket otthon hagyta egyedül (még jó), beült a kocsiba és a Bajai úton belehajtott egy szemben jövő kamionba. Azonnal meghalt. Nemrég volt a temetés :( a férje teljesen kikészült idegileg, de csinálni kell a pici miatt. Nem semmi mik vannak :( mondtam remélem én nem leszek depis :) erre elkezdni, hogy amilyen laza vagyok el se tudja képzelni :D itt fodrász, itt egy bál, de a nyákdugó sehol :D :D na mindegy.

Nekem is volt tudjátok amolyan pánikrohamom (pedig még életemben sosem volt ilyen) három hétig rosszul voltam és egyik napról a másikra elmúlt. Erőt vettem magamon, mert semmi értelme nincs, csak magamat fárasztom le a hülyeséggel.

Szilvi én nemrég azt álmodtam, hogy Jázmin kinyúlt a hasamon és amolyan fura nyákos váladékos volt a kacsója és megfogta a kezem. Tök undi volt, de álmomban sírtam olyan jól esett :D
Meg a múlt héten azt álmodtam, hogy anyumnak abortusza volt :D

Lehet egyszerre szülünk. Bekerülök a ginisz rekordokba, hogy egy Nő sosem szülte meg a gyermekét, mert az jól érzi magát bent :D

Ma az ultrahangon a BPD: 96 volt :) kis cuki, de olyan lent nézte, szinte már a puncimnál. Jól lent van a feje a kicsikémnek :)

Masszázsszék szülés közben wow, nálunk nincs ilyen :(

Jázmin súlyát holnap megtudakolom én is :P
Vendég

Hahó!

Még mindig egyben vagyok, végre vettem egy cipőt a Deichmann-ban, fekete, ezüstös dísztítéssel, olyan szaladgálós, sportos, de azért nem edzőcipő. De elkeserítő, hogy az eddigi 7-es, 8-as aranyos kis lábamra jelnleg csak 9-es cipők jönnek fel, és vki azt mondja, hogy a méret nem is biztos hogy eredeti helyére visszaáll. Mi lesz a nyári csini szandijaim sorsa??????????????????????? Nehogy kicsik legyenek, akkor inkább a lábamat vágom le. :shock: :shock:
Anyukák, mi a helyzet aa lábméretetekkel?

Már pszichésen belém hoztátok ezt a nyákdugót, az előbb én is észrevettem egy jó kis trutyit, és most nem tudom, hogy ez csak egy sűrű folyás vagy mi. A mennyiséget illetően nem olyan rettentő sok, egy normál méretű tisztasági betét megóvott. :oops: :shock: Úgyhogy most nem tudom, ez mi. Majd holnap úgyis megyek ddokihoz, aztán gondolom, ő már látja majd, ha elkezdett volna kinyílni a méhszáj.

Anna, én átérzem a problémád, már nekem is elegem van a sok hülye mászkálássból, itt a végén pont nem hiányzik ez az állandó menés a kórházba, védőnőhöz, megint kórház, megint védőnő és nekem még csak heti 2 alkalom. Nyilván a baba és a mama egészségét szolgálja, csak már annyira elegem van a bálnaként történő közszereplésből.

Kép
ire81

"bálnaként közszereplés"- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni,kisbabád lesz,ha még nem mondták volna eddig! :lol: :lol: :lol:
"Csak" várandós vagy,kedves,nem bálna! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A riogatással meg ne foglalkozz,ha szülés után normálisan eszel,iszol,(főleg ez utóbbi!)akkor elég hamar hordhatod újra a topánkáid,de nyárra én GARANTÁLOM neked,hogy jók lesznek a tavalyi szandik!
Ha nem így lesz,Pankával leugrunk Nyíregyre és veszünk neked újat!

piki

Drága vagy, Marcsi :lol: :lol: :lol: :lol: , vigyázz, nehogy a végén a szavadon fogjalak. És most, hogy mondod, tényleg észre is vettem magamon, hogy terhes vagyok :idea: :idea: , jééé.

Már akartam Neked "mondani", hogy utólagos engedelmeddel már én is elmentettem a számod az iwiw-ről és én is Neked fogok üzenni, ha itt az idő, Apa csak ne garázdálkodjon itt. :lol:

Kép
ire81

Nahát, egy kis tündérke megelőzött :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ire81

Csudipofa, mindig olyan kis elégedett arcot vág. :lol:

Most már én is akarok egyet!!!

Bár, képzeljétek, szteem átestem a holtponton, eddig annyira vártam, hogy legyen már vége, most meg olyan jól elvagyok, komolyan, már azt is megszoktam, hogy dagad a lábam és zsibbad a kezem :?

Kép
ire81

Reni, ne aggódj, bizti jók lesznek a cipők...
Rám is majdnem jók, de rajtam a sok pluss az miatt van még egy fél szám különbség... :? de rajta vagyok a dolgon!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jók is a "kedves" ismerősök a "jó" tanácsokkal!!! :shock: :? :evil:

Marcsi, a kis tündér-Panka, hihetetlen milyen kis cukkancs!!! Olyan drága kis pofikat tud vágni!!!! :D :D :D :D
Na remélem lassan nekem is megjön az új gépem, aztán reszkessetek, 2oldalnyi képet kaptok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, én megyek aludni, az előző éjszaka után kivagyok!!!Remélem most hagy aludni!!!

Jó éjt!!!
Vendég

A képeket Andris töltötte fel,kiválasztotta azt,amin a legelgyötörtebb fejem van... :twisted: :x

Tényleg alig várom,hogy hozhassam a jó híreket a többieknek!
Reni,akartam is mondani,hogy nyugodtan írj te is nekem,ha gondolod-de szerencsére megelőztél. :lol:

Na,jó éjt mindenkinek...remélem,nekünk is az lesz! :D :D :D

piki

Sziasztok!

Este elmentem a szokásos wc hadjáratomra és észrevettem, hogy amolyan véres, barnás a folyásom. Szóval ez már tuti a nyákdugó és a zselés valami is tegnap az volt (eleje).
Görcsölget a hasam is, de nem vészes.

Ma megyek a dokimhoz 16-ra, ha addig nem lesz semmi megemlítem neki.
Huuuu azért kicsit már izgulok, hogy lassan szülés lesz :S nem semmi :)

Délutánig jó lenne kihúzni, mert Kecskeméten van 14-ig a dokim :(

Panka baba nagyon aranyos a képeken és tényleg sokat nőtt.

Eszti várom a képeket :P

Reni én is így voltam vele, hogy jó lenne túl lenni rajta, de most meg azt szeretném, ha még bent maradna egy kis ideig :) :D
Vendég

Na visszaolvastam egy kicsit itt unalmamban, ahogy Marcsi is írta, ha lesz ideje visszaolvas. Nekem még van időm így inkább, most visszaolvasok. :)

Szóval már tudom ki hol dolgozott előtte :D meg ilyenek. Már megvannak a babák is tök furcsa :)

Azt nem tudjátok hová tűntek el a többiek? Olyan sok ember jelentkezett be, és most nem is írnak miért? Iwiwen nem kérdeztetek rá? Mondjuk mióta én is itt vagyok rengetegen beléptek hozzánk, de el is tűntek.

Na csak ezt akartam, megyek alszom egyet.
Vendég

Sziasztok!

Anna hajrá,már nagyon a finis-ben vagy:)
Innentől számítva egy héten belül a kezedben lesz a babád...:)
Tök jóóóóóóó!Én úgy izgultam...és vártam hogy láthassam az én pocaklakómat aki álmatlan éjszakákat okozott és szétrúgta a bordám meg ilyenek...
Néha olyan fura is hogy nem mocorog semmi a pocimban...:)

Lábméret:
Amikor én szülni mentem egyetlen egy cipő jött rám,az is csak úgy hogy alig bírtam benne menni...de gondoltam addig kibírom..:)
Amióta itthon vagyok nem próbáltam még a cipőjeimet mert nem akarok falnak menni ha nem jók rám mert rólam tudni kell hogy cipőfüggő vagyok,szóval sok van és ha nem lesznek rám jók....balhé lesz:)
Én még pár nappal szülés elött is vettem egy csini kis nyári tűsarkút,természetesen a normál méretemben,mert leértékelés volt,úgyhogy kötelező jelleggel vissza kell állnia a normál állapotba,nincs mese...
De majd megnézem és írom hogy mik a tapasztalatok ezen a téren...:)
chrysta31

Anna, hajrá-hajrá, szorítok Neked! Ha már eddig kibírta Jázmin, akkor bizti most is bent marad még délután 2-ig.

Kriszta, ne hari, de nekem kifejezetten jó olvasni, hogy Neked is nagyon dagadt volt a lábad a végére, merthogy - stílusosan - én is ebben a cipőben járok. :cry: Mivel másnak ilyen jellegű problémája nincs nagyon a környezetemben, meg itt a fórumon sem, elkeseredtem, hogy biztos én nem csinálok vmit jól, de akkor már ketten vagyunk. Mondjuk, Te már legalább letudtad. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem a férjem cipőmániás, na nem magára húz női szandikat :shock: , de nagyon szereti, ha csini tűsarkú cipellőket hordok, ezért legtöbbször ő vesz nekem ilyeneket. :lol: Akármiért megyünk be a cipőboltba, mindig kinéz vmi jó kis cipőt és rábeszél, hogy vegyük meg nekem ( Na aztán tényleg nagyon rám kell beszélni :lol: :lol: :lol: )

Reggel voltunk ismét nst+UH, már ugyan csökkent egy kicsit a magzatvíz mennyisége, de még mindig elég ahhoz, hogy kellőképpen jól érezze magát, meg az áramlások is jók a köldökzsinórban, meg az aortában. Szóval, úgy néz ki, hogy egyelőre még ránk sem kiváncsi a lányunk. Tiszta fáradt vagyok a koránkeléstől, meg most elég sokat is kellett várni, jó lenne, ha hétvége felé történne vmi és jövő kedden már nem kellene újból lejátszani ezt kört.

Megyek, lepihenek egy kicsit.

Kép
ire81

Sziasztok

Marcsi nagyon kis édes Pankóc, jó sokat nőtt, és tök hihetetlen hogy már 2 hónapos, olyan mintha még csak pár napja született volna, nagyon rohan az idő. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Húúúúúúúúúú Anna tök izgi, drukkolok! :lol: Remélem holnap már Marcsi írja nekünk a gólyahírt! :P :lol: :lol:

Szerencsére nekem annyira nem vészes a lábam, dagad nekem is, de én inkább ezzel most nem idegesítem magam :D , meg én annyira nem is szeretem a magas sarkú szandikat, papucsokat. :oops:
Én a lapos híve vagyok, a tanga papucsokat szeretem. :D :D

Nekem most szörnyű éjszakám volt, vacsira gyrost ettünk, hát betett rendesen. Nem volt elég, hogy olyan fűszeres volt, hogy egész hajnalban égett tőle a gyomrom meg a nyelőcsövem, hajnalban arra keltem, hogy majdnem összehányom magam, reggel meg futás a wc-re, mert jött minden alul. :oops: :( :(

Reni már én is unom ezeket a heti vizsgálatokat, én holnap reggel megyek ctg-re, de oda 3 napi hideg élelemmel, mert hiába megyünk mindig időpontra, a múlt héten is (mint eddig mindig) fél 10re mentünk, kint vártam 1 órát, majd végre mire bekerültem, bent is ültem majdnem egy órát, mert ez a gyerek lusta, nem akar mozogni vagy úgy fordul h nem halljuk a kis szívverését, utána meg futkosok a doki után, hogy megnézze a leletet, hogy minden oké-e. :x :lol: :lol:

Na elég volt belőlem, majd később még jövök :lol:

Anna szorítok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Anna,hajrá :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A wc-re is viszem magammal a mobilom,hátha... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát,nekünk jó szar éjszakánk volt...
Éjfélig tv-ztem,akkor megetettem Töpikét,büfi,fejés stb.,2kor lefeküdtem,2.50kor újra ébredt és reggel 6ig nyomta a műsort...
Már megint 4 napja nem kakilt,gondolom,az is betett neki,meg alapból nem szereti szegény az éjszakát valamiért.
Kézben egész jól elvolt,csak néha visított egyet-egyet,mikor nem bírt pukizni,de az ágyában csak kínlódott,sírdogált,nyögött,morgott,küszködött...nagyon színes repertoárja van,ilyenkor szokott csuklani,bukni,tüsszögni(az nagyon vicces! :lol: :lol: :lol: )köhécselni stb.
Már világos volt,amikor elaludt,aztán fél8kor újra ébredt kajálni...utána fél11ig aludt,meg én is próbáltam,bár én közben lezuhanyoztam,reggeliztem,stb.
Így ma oltásra se mentünk,mert 10-12ig volt tanácsadás. :shock:
Majd holnap... :roll:

Nekem a terhesség alatt nem igazán dagadt a lábam,csak a szülés után,de akkor durván.
Szerencsére csak egy pár napig tartott,aztán helyreállt a normál nyirokkeringés.Szóval türelem,Reni,mire túl leszel a 6 hét gyerekágyon(sőt,szerintem hamarabb),biztos visszanyeri a tappancsod a régi formáját.
Nekem nem kellett cipőt váltani a méretbeli változások miatt. :oops:

piki

Sziasztok!

A wc-re nem kell vinni a mobile phonet :D, azért nem jön ez a gyerek olyan hamar :P már most tiszta egyéniség, nem csoda hisz KOS :D :D

Na rászántam magam az iwiw rejtelmeibe. Kaptam egy meghívót, de nincs az ismerőseim között a hölgy, mert nem ismerjük egymást :D igazából kénytelen voltam regisztrálni, mert itt velem nem akarjátok megosztani a képeket ezért hát rászántam magam.
Nem szeretem, ha belelátnak az életembe ezért sztem csak Ti lesztek az ismerőseim között :D

De jót nevettem az oszitársaim képein :D jaj de gonosz vagyok :S :S :(

Na viszont, most megyek tusolni, mert 16 orvos. Kíváncsi vagyok :D remélem tágultam már :D :D :D

Puszika
Vendég

Sziasztok!

ANNA DRUKKK!!!! Aznap reggel volt csak nekem ilyen kicsit véres darabos...rózsaszínes...és pici görcsök, fura érzet!!!Nuku fájás!!!DRUKKKK! Jöhetnének már a babók!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

mi ma megejtettük a Lillusos vásárlást. Még jól ment!!! :lol: :lol: :lol: Végig aludta!!! :lol: :lol: :lol:

Hajnalban 2óra szenvedés a pocakkal, majd durmi 8-ig....Ma vettem infolacot!!! Nincs kedvem nem aludni!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta, dettó!!!Csak nálam társul táska és öv mániával, drága férjem nagy "örömére"!!!! :lol: :lol: :lol: Én is terhesen vettem 2 pacskert, de még nem jön rám... :cry: Remélem azért nyárra rám jönnek.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja, és tűsarkú...sztetek????2gyerek mellé?! Hát normális vagyok én????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na megyek, majd még benézek...
Vendég

Anna most néztem iwiwet, el kellett gondolkodnom rajta, hogy honnan is ismerek én Annát, akinek Jázminos a képe. :D :D :D De a végén leesett, mert annyi eszem nem volt, hogy megnézzem az ismerőseidet, hi-hi-hi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Totál behülyültem!

U.i.: drukkolok!!! 8)

Kép
Kép
szilvancska

Na itt vagyok én is, csak 8-16:00-ig áramszünet volt :evil: :evil: :evil: se fűtés, se mosás, se meleg kaja.. se NET!!! :(
De legalább aludtam egy jót délben :)
Vendég

Mi meg sétáltunk megint egy nagyot...az ebadta kölyke olyan mélyen alszik,hogy nem bír még kajcsihoz se felébredni,pedig ha más nem is,de a pocakja mindig felébreszti. :roll: :roll: :D

Anna,az iwiw néha jó móka,majd meglátod!
Én csak akkor utálom,mikor be van lassulva az egész és értetlenkedik a felület...

Én még mindig nem voltam a hathetes kontrollon... :oops: :oops:
Folyton elfelejtettem időpontot kérni.Na,ma sikerült.
Április 20.-ra kaptam. :shock: :shock: :shock:
Végülis a gyerek 19-én lesz 4 hónapos... :lol: :lol: :lol:
Eszti,te lehet,hogy hamarabb eljutsz,mint én,a jó Koiss doktorhoz. :oops:

piki

Marcsi! MI?!?! Április 20????????????? De hogy hogy???????
"István kérésére-mert beleolvasott-a mi szót 3 i-vel kéne írnom, szóval mégegyszer- MIIII?????
Na komolyan...De hogy-hogy ekkora kaptál? Szabin lesz? Vagy mondtt vmit, hogy miért? Akkor nekem is fölkéne hívnom??? De a barinőm sem mondott semmit.... :shock: :shock: :shock: AZt se tudom nekem mikor lesz a 6.hét....Ja, kb. 3hét múlva...Akkor lehet csütörtökön fölhívom....
Vendég

Csak a Marcellával beszéltem,mert Robi-doki épp vizsgált valakit...aszonta,hogy nem lesz itthon valameddig(húsvét környékén) és ennek örömére kicsit feltorlódtak a páciensek... :roll: :?

piki

Anna még nem jelentkezett a vizsgálat óta, lehet hogy már haza sem engedték??? :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Teljesen kész vagyok. Totál kiakadtam ma és szétsírtam az agyam:(

Kezdtük azzal, hogy 16-ra mentem a dokimhoz. Mostanában minden terhes nő aki hozzá jár 16-ra van berendelve (20 terhes nő legalább). 45 percet késett a doki. Ekkor már az agyam szétrobbant :S olyan meleg volt a váróteremben, hogy majdnem hánytam. Kinyitottuk felváltva az ajtót, mert ugye nem lehetett kitámasztani így a terhes mamik támasztották felváltva.
Utána kimentem levegőzni, amikor megláttam a kocsiba a dokim jön és bementem a váróterembe. Természetesen a nővér addig összeszedte a papírokat a kismamáktól, persze egy páran kint levegőztünk és hát nem adtuk be. Utána vártam hátha kijön a csaj, de semmi. Nagyon rosszul lettem a meleg miatt, elszaladtam wc-re, hogy kicsit felfrissítsem magam, erre kimegyek és mondták a csajok, hogy ebben a pill.-ban ment vissza a nővér és összeszedte az összes papírt. Kész voltam. Odaálltam az ajtóba és odaadtam a dokimnak, hogy tessék lemaradtam megint róla.

Természetesen mint mindig 16-ra odaértem és mi volt?!Nem érkezési sorrend...és hát kit hívtak be a végén??????Na ugye engem 18- kor. Ekkor már a falra mentem, de a kismamák 5 percenként váltották egymást.
Bemegyek mondom mi van. Ultrahang minden oké és hát toljam le a gatyóm megnézi a méhszájat. Rólam tudni kell, hogy elég szűk a barlangom és a kesztyűt nem síkosította be és úgy nyúlt fel. Azt hittem meghalok. Szorítottam a karját amivel épp a hasamat nyomta. Azt hittem bepisilek vagy nem is tudom. Persze nem vagyok nyitva minden oké. Kimenni az ajtón alig bírtam :(
Most meg elmentem a wc-re és hát tiszta vér vagyok. :( :( :( amúgy is a nyákdugó is rátesz, de annyira fáj a hüvelyem, hogy meghalok mindjárt. :(

Holnap 10:30 ctg, utána szombaton is. Egyenlőre nem indítanak, mert minden rendben.
Nagyon kész voltam már. Itthon kibőgtem magam. Mint az állatokkal úgy bánnak velem néha. Nem a magándokim, hanem amúgy is. Semmi emberi érzés vagy valami. Minden kismama ott áll és rosszul van a melegtől meg ááááááááááááá szóval az egész tiszta gáz. Csak a hasam is görcsölget :( nem hiányzott ez a nyúka piszka :(

Tesóm mondta, hogy neki az egyik ismije 20-ra volt kiírva és minden nap megy a Klinikára, hogy megsokkolják a hasát. Valami műszerrel csipkedik, hogy meginduljon. Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gatya...........................és pénteken befektetik.
Na engem ilyennel tuti nem fog senki piszkálni, mert nem tudom mit csinálok. Még az állatokkal sem csinálnak ilyet. Lónál hallottam, ha be akarják törni, hogy körbe körbe megy és ha megáll árammal belecsípnek a seggébe, na de kismamákon. Na azért ez durva.

Szóval ma kész vagyok kicsit. Vérzem is meg fáj is a pocim.

Bocsi a panaszokért, de már nagyon elegem van :(
Vendég

Laptető :D :D :D :D
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?