Na, már vissza is olvastam gyorsan.
Sajna gyerek-kaki témában még én sem tudok segíteni, de az anyukák szeleskedése sztem a tejtermelést fokozó szerektől van, már ha isztok/szedtek ilyeneket. Engem a Tesókám készített fel, hogy a Laktoherb-től ő is pukizott egyfolytábaan, ezért is utálta, hogy a kórházban mindig ott pörgött nála vmi látogató
Egyébként ezekben ha jól tudom, kömény van, ami pl a hasfájós babóknak is szokott segíteni. Ugye nem mondok nagy hülyeséget?
Vagy a másik, ami lehet, hogy azért hónapokig össze volt bennünk nyomva minden belső szerv, bélrendszer a picurik által, lehet, ahogy mennek helyre a dolgok, az hoz ilyen "fuvallatokat"
Jó a téma, én meg egy csomót kakilok
, pedig attól féltem, hogy székrekedésem meg aranyerem lesz a végére, de szerencsére nincsenek ilyen gondjaim.
Nekem még nem távozik semmi, még se híre, se hamva Esztikének, pedig Tesókám is ilyenkor, mármint a 38. héten szült és én is annyira erre készültem.
Szóval nem volt jó hétvégém, kezdődött azzal, hogy pénteken egész nap kb 20-szor csörgött a telefonom és kicsit kiakadtam ezen, aamúgy is utálom a mobiltelefont, én csak aazért tartok, hogy ha én el akarok érni valakit, akkor kéznél legyen, de amikor csörög, legszívesebben ki.......nám az ablakon. Vhogy pénteken mindenki megtalált ( és megint folytatódik a látogatás, legnagyobb örömömre, megint bejelentkeztek ) és erre jön még a múltkori téma is, amit meséltem, hogy Szabika nem tudja megszokni az ittlétet, mindig van vmi baja és ebből már nagyon elegem van. Ma már eljutottunk oda, hogy mondtam neki, hogy költözzön akkor vissza a saját lakásába, ő meg rávágta, hogy még lehet, hogy az lesz. Kösz. Na mindegy. És még a hab a tortára, hogy febr 8-án rendeltünk egy új ülőgarnitúrát, azt ígérték, hogy 4 hét, tehát a márc 8-i héten meglesz. Hét elején mertem érdeklődni, nagy nehezen pénteken kinyögték, hogy az anyag nem jött meg és még 2 hét!!!! Hát persze, majd amikor hazaesek a kórházból egy újszülöttel, még akkor fordítsam fel a lakást, hívjak embereket, akik a régit elszállítják
úgyhogy tegnaap nyakunkba vettünk egy pár bútorboltot, hátha akad vhol egy épp megfelelő kiállított modell, de mondanom sem kell, hogy természetesen nem találtunk megfelelőt. Úgyhogy marad ez, annyi pozitívum vaan a dologban, hogy ígértek egy puffot hozzá.
Szóval megvagyok, most vhogy úgy érzem, hogy én leszek az utolsó ( és nem szeretek utolsó lenni
)
Puszi Nektek, Anna, lehet Te már holnap túl leszel rajta.
Szilvi, én sajna nem tudok tanácsot adni a nyákdugó színéről, én is csak hallomásból tudom, hogy véres-barnás, vagy a barátnőmnek rózsaszínes volt. Lehet, már Te is alakulsz? Én meg itt maradok magamnak.