Fog-asoknak jobbulást, kitartást! Nekem terhesség alatt húztak ki egyet - a szájsebészeten kötöttem ki, mert ínynél kettétört a fog...de előre szólt az orvos
Terhesvitamin ügyben Kata véleményén vagyok én is, pedig nem apró porontyokat szültem
Azt meg tudjátok rólam (sopánkodtam eleget anno), hogy 3 kiló fölötti babucikat szerettem volna...(amúgy Gravidát szedtem) Luca 3500, Hunor 3800. Én ezt annak tudtam be, hogy se én, se az apjuk nem törpealkat...
Gátmetszést csinálhat szülésznő is? Vagy csak doki?
Jaimee, nagyon helyes a kisfiatok! És jó minőségű a fotó is
Réka ágya meg, ahh, még én is kipróbálnám
A Lucáéban szoktam is feküdni...amikor altatom a Kisasszonyt.
4D-n mi a 2 gyerekkel összesen 5x vótunk
A 16. hét körül a neme miatt mentünk mindkettővel. És sajna egyikről sincs normális, szép felvételünk, sztem a hájam miatt
Szami, nem semmi a fiad
Várom a képeket
Vera, nekem is az "ötletes" szó jutott eszembe a bútorról
Fajin kuckója lett Bencének (meg Jázminnak
)!
Remélhetőleg akkor fény derül Bence problémájára.
Andi, sajnálom a kruppot
De tényleg mindenhonnan az az infó áramlik, hogy kinövik a gyerekek...remélhetőleg minél hamarabb!
Rita, aranyos a kutyi
Oroszlánsimire mi is készülünk Húsvét után
Nekem is legalább akkora élmény lesz, mint Lucának...
Katlina
Szegény Robika... Nálunk a sárgabaracklé (vízzel hígítva) jön be hashajtóként.
Judit, jobbulást! És gratu a fogyáshoz
Azé nem csak a vírusnak köszönhető...
Én még az életmódváltásra gyúrok...kis lépésekben...aztán majd ha már végleg megundorodtam a tükörben látottaktól, megemberelem magam
Hunor megint köhög
Átkozom magam, amiért szopielhagyás után nem fejtem neki legalább napi 1x, hogy anyatejhez jusson
Lucát is megvédte a nyavalyáktól a kevéske tejcsi is.
Luca meg wc-zik
Nem akarom elkiabálni, de a pisit pár napja a wc-be küldi a nagylány. Igaz, olykor belefárad a nagy wc-re járásba, és pelust kér, de ma pl. le tudtam beszélni róla. Viszont a kaka a bugyiba megy...