Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
holnapra egy kalappal!

na a chemotox az rögtön írt!

Vera!
mikorra lesz eredmény? menők a szemcsiben! az elsőn meg oylan, mintha egyforma magasak lennének!

én ebben az időben sosem tudom, hogy akkor most mit is adjuk rájuk... elővettem a tavaszi kabikat, bakancsokat (persze telefonos segítséget kértem Nikitől), remélem már nem kell a téli.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, hát én is bajban voltam. Bencének az ezutáni kabátja már nagyon vékony, hiába tavaszi. Úgyhogy ő jött ebben a téliben, de csak vékony pulcsiban. Jázminnak ez már normális vastagságú tavaszi kabát, de rá adtam egy vastagabb pulcsit is mert reggel még elég hideg van/volt :? Én is a téliben mentem de majd' megsültem du-ra :roll:
Szóval a megoldás ilyenkor tényleg a réteges öltözködés hogy le tudjunk venni valamit ha melegünk van ;) Jázmin járt jól mert róla lekerült a pulcsi, viszont mi szenvedtünk a nagykabátban.
Gyeremekeim között pedig már tényleg nem sok különbség van... :roll:

Eredmény 2héten belül lesz...

KépKép Kép
76vera
 
 


vera!
Voltatok Pesten, találkozhattunk volna :-(



csótányok ellen nem tudtok valamit? :cry: nálunk az van :cry:

Kép
kbernadett
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap értünk haza a kórházból Nórival, ahová kedd éjszaka mentünk be. Durva krupp roham volt. Azt eddig is tudtuk, hogy hajlamos rá, volt is már párszor a két év alatt, de a hideg és a rectodelt segített. Most viszont a roham is annyira durva volt, hogy szinte egyáltalán nem kapott levegőt és a kúp után 15 perccel megint durvult a dolog, úgyhogy ezerrel mentünk a kórházba. Most már minden oké és az az egy vígasztal, hogy ezt tényleg tuti kinövi. És reménykedem benne, hogy nem hozza ránk a frászt még egyszer ennyire.

Doroti: Boldog szülinapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sziasztok!

Andi!
már hiányoltak! na de ezért! nagyon sajnálom a kórházat! pedig az idő nem is volt olyan ködös, nyálkás, hideg, vagy az bármikor előjöhet?

Betty!
csótánycsapda. boltban az is kapható, egy gyógyszer van egy összehajtogatott kartonlapon. meg lehet kapni, vagy raid vagy mortein olyan sprayt, amit ha körbefújsz ott ahol feljönnek, visszaviszik a testükön a mérget a kolóniához, és azokat is öli. Nálunk két éve nyáron nagyon sok volt, végső kétségbeesésben felszedtem a parkettaszegőt, befújtam, elmentünk egy hétre nyaralni, mire visszajöttünk, sehol senki... a csapdában is voltak sokan, kicsik nagyok... :x

én este két óriás fekete pókkal taliztam a fürdőben, nem sikerült laposra taposni őket...na de majd! (bár megtiszteltetésnek is vehetném, hisz a pók csak a tiszta lakást szereti! :lol: )

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jázminnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jázminnak boldog 3.szülinapot kívánunk!!!

Kép

Betti
, jó lett volna találkozni tényleg! Olyan ritkán jössz, pedig írtam is hogy megyünk ;) De nyáron én több ilyen utat is tervezek, úgyhogy megbeszélhetjük majd! ;)
Hogy vagytok, Bettike megszokta már az új ovit? Kicsit írhatnál magatokról is!! ;)

Csótány ellen meg tényleg van csótánycsapda, szintén dm-ben ;) Én biztos többet is letennék egyszerre, a tuti siker érdekében!

Judit
, akkor én is megnyugodtam, nálunk is van néha pók :lol: De én annyira irtózom tőlük hogy sokszor megölni sem vagyok képes, mert hisztirohamot kapok tőlük :oops: :roll: És emiatt sajna a gyerekek is félnek :?

Andi
, sajnálom hogy ezen kellett keresztülmennetek! :( Nóri hogy viselte a kórházat? Te voltál bent vele végig?
És milyen volt a roham? Írnál róla? Én annyira félek a krupptól, bár még sosem volt... De azt felismerem egyből, igaz?

Annyira jó idő van!!! Végre tavasz! :):):)

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!


Jázminnak nagyon boldog születésnapot kívánok!



Most én lettem beteg. :cry: Fáj a torkom, mindkét fülem és a fejem folyamatosan. 3 féle fájdalomcsillapítóval is próbálkoztam már, de a fejem szét akar menni. Úgyhogy apa és Balázs most játszótér-bolt körúton. Én meg megpróbálom összekaparni magam, idáig csak feküdtem (kivéve mikor Balázs tejbegrízt kért).

Nálunk a lépcsőházban 4 éve volt vízvezeték csere, szétverték a fürdőszobákat. Na akkor lett az egész utca csótányos. Ezzel a ragadós csapdával mi is próbálkoztunk, jó is, ebből többet kell lerakni, lehetőleg a vonulási írányukba. De a leghatásosabb a Csóti-Pati (lehet nem így kell leírni) cég befújásos módszere volt. 48 órán belül élő állatot nem lehetett látni, és azóta sem. Előtte a Cédrus kft jött ki, hát attól még csak meg sem szédültek.
Ja, meg a Morteinnek is van befújós spaye (lehet írtátok), jó-jó, de az sem az igazi.

Andi! De sajnálom, ami veletek történt! Végig bent voltál te is a kórházban?

bbj Judit! Pók! :lol: Te teljesen helyrejöttél már? Gratula a -7 kilóhoz!

Ezzel a tavaszi öltözködéssel én is bajba vagyok. Mikor indulunk még hideg van, aztán játszi, de tegnap 5 után sétáltunk haza, nekem akkor már hidegem volt. Bölcsiben mondták tegnap (pénteken), hogy csak pulóverben vitték ki a gyerekeket.... Hááát, nem örültem neki túlságosan.

Vera! Akkor szép napotok volt Pesten (eseménydús). Reméljük semmilyen allergia nem jön ki Bencusnál, azért nem megoldhatatlan, de nehéz átállni egy laktóz vagy lisztdiétára.

Niki! Te merre vagy elveszve?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kész a bútor!! Hozom a képeket :D
Még annyi változás lesz rajta hogy ott ahol most a színes ládák-tetők vannak, ott nem az lesz természetesen, hanem kötél lesz rá kifeszítve hogy még véletlenül se lehessen lepottyani a galériáról ;)

A galéria alatt van egy hatalmas íróasztal, még oda lámpákat kell tennünk, kétoldalt meg szekrény, sok-sok polccal :)
Nagyon tetszik Bencének, na meg azóta Jázmin is ott játszik fent...

Olga, jobbulást! Ilyenkor a legkönnyebb szerintem megfázni :? Pont a csalóka idő miatt. De szerencse hogy pont hétvége van, legalább tudsz pihenni. Nekem azt mondta a doki hogy ezeket tényleg ki kell feküdni. Minimum 2napig!

Kép
Kép
Kép

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera!
nagyon ötletes bútor! tetszik a színe is! a galérián alszik majd, vagy ott játszótér lesz?

OLga!
először is jobbulást!

még van, hogy zubog a hasam, meg nem kívánom a nagy étkeket, na ez utóbbi nem nagy baj.

A pulcsit azért még hidegnek tartom, pláne hogy most is fúj a szél!, a vékony kabát, de még a vastag is elkél, legfeljebb nem húzták volna be...elhiszem, hogy mérgelődtél rajta...

én olyan álmos vagyok, majd leragad a szemem, de belekezdtem a nagytakarításba. 2 ablakom kész, függöny mosásban....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Vera: nagyon jó lett a bútor!!!
A kruppot fel lehet ismerni. Összetéveszthetetlen ugató hangokkal jár. Nem tudom milyen időtől függ, elvileg vírus okozza, de csak annál jön ki aki fogékony rá. Végig benn voltam, külön szobánk volt, mindenki kedves volt, de azért már nagyon jó itthon. A csajok egész délelőtt szeretgették egymást. Nagyon hiányoztak egymásnak.

Jázminnak boldog szülinapot!!!

Bbj: én ezt a kalicit mindig elkapom, ha a családban valakinek van... úgy utálom. Egy évben 2x biztos benne vagyok.

Olga neked is jobbulást!

Jamiee: nekem is nagyon hasonlít Rékára a tesó.
Az ágy gyönyörűséges. Tetszik Rékának?

Na megyek mert felébredt Norisz.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Húúú, olvasni még nem tudtam itt, csak a másikban, de megjártuk mi is Bpestet.

Nagyon kedvesek voltak, aranyosak, hatalmas forgalmuk van. A szemem műthető, a szemüveg miatti hibától eltekintve nagyon egészséges.

A pénz visszaigénylésről is kérdeztem, nem baj pl., hogy 26-án megy Szami vizsgálatra, engem 27.-én műtenek, ez még ajánlásnak minősül. Tehát minden megoldható.

A "klinika" egyébként alig észrevehető, elég kicsi betűkkel van kiírva.

Én fél 2-re mentem, 3-kor már bőven ki is jöttem, de úgy, hogy közben leginkább várakoztam a várakozóban. Először egy aszisztens csajszi 3 külön szobában megvizsgált, beszélgettünk, utána vártam, jött egy dokinő, megvizsgálta, cseppentett, rá 20 percre (ami 30 is volt) újra megvizsgált, papírokat vártam. Ennyi. Van IKEA-s játszósarok.

És egyetlen páciens sem volt megijedve, mindenki mosolygott, tök nyugi volt. Hát nem egy tb-s rendeléses dolog.

Dorka: majd küld már el légyszi, hogy ti melyik szállást néztétek ki. Köszi.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Hali,


Jázminnak nagyon boldog 3. születésnapot kívánunk!

Kép

Vera, annyira jó lett a szoba! Nekem is nagyon tetszik a fa színe!!! Nem csodálom, hogy mindenki ott akar játszani! :) Lehet, nem figyeltem eléggé: ki tervezte a bútort? Azt ti ketten Ákossal?
És remélem jó eredményeket kaptok Bencéről!

Andi, szegény Nóri és a család is!!! Annyira ijesztő ez a krupp! Borzasztó lehet! Reméljük úgy növi ki, hogy több roham nem lesz!
Kméten voltatok kórházban?

Kata, köszi a beszámolót! MI az Ági panzióban néztünk szállást, itt az egyik elérhetősége a neten:
http://www.booking.hu/szallas/budapest/ ... sa.hu.html
bár végül anyával barátoknál alszunk majd.

Olga, jobbulást neked! Kúráld magad, pihizz sokat!

Judit, kész a tavaszi nagytakarítás? :) Ááá, nagyon kéne nálunk is!

Rólunk: megvan a bringám, gyerekülést is megvettük, 3 órát bringáztunk négyesben!! Annynira jó volt! KOmolyan, a mozgás, a szabad levegő, a szabadság irtó jól esett!!!! :) Holnap is megyünk :) Bálint is élvezte, még 10 percre be is aludt mögöttem :) Olyan édes a hatalmas bukósisakban!
Szabi meg már rutinos bringás....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jázmin!
Boldog Születésnapot!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Jázmin! Boldog születésnapot kívánunk mi is!!!!

Kép

Kép
szolkata
 
 


Jázminnak nagyon boldog születésnapot!

Kép
jaimee1
 
 


a csótány csapdánk az nekünk is van, szedegeti össze meg a morteint is próbáltuk, az is jó volt ugy kb 3 napig, aztán sajnos megint előjöttek.

a tulaj mondta za írtást hogy az is volt már az egész házat leírtották de sajnos azóta is előjönnek.

Nekem folymaatosan négy csapda van lenn.(az egész csomagott lerakom mikor megveszem) februárban raktunk először mikor mentünk hhaza, akkor nagyon sokat megfogott, azóta egyre kevesebbet.

hmmm akkor már várom a nyarat akkor.
Várok szeretettel mindenkit aki jön szól s mi megyünk( olyan jó iitt de mégis rossz hogy nem nagyon van ismerősünk :-( nincs kivel elmenni valahova )

Hát most megint sűrű volt a beosztásom, és azért nem írtam de szoktam alkalmanként olvasni.....írni annál ritkábban..... mikor hogy esik :)

Jázmin, Doroti boldog születésnapot!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kbernadett 2010.03.21 17:03-kor.

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, holnap (vagy az órát nézve inkább ma?!) hozok képeket. De szerencsére nagyon jól sikerült az ünneplés és a két bál is.

Andi, szegény, nagyon rossz lehetett mindenkinek. Barátnőm egyik fia kruppos, s őt is nagyon biztatják, hogy kinövi majd. Reméljük nálatok is a legjobbakat!

Vera, nagyon vagány lett Bence szobája! :lol: Kíváncsi vagyok, mit okoskodnak ki a dokik, hátha kiderülne, s megoldódhatna Bence problémája. És tényleg nem sok különbség van köztük! :shock: :lol:

Dorka, gratula a bringához, ebben a szép időben nagy élmény lehet! Képeket hozol majd?

Kata, majd írd már le nekem, légy szíves, ezt az ajánlásos dolgot! Én azért parázok nagyon, hogy már rászántam magam, s mi lesz, ha ezzel a módszerrel nem műthető?

Betti, lánykád hogy áll most az ovival?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Andi!
nem mondod hogy kétszer???? Életemben nem voltam még ilyen rosszul! és éjszaka megint úgy fájt a gyomrom, mintha kő lenne benne!

Kata!
most egy kicsit rám ijesztettél! Olyan egyértelműnek tűnik, hogy műthető, és mi van ha nem? tudjátok esetleg mikor nem?

27? addig már egy hét sincs! húú de foglak irigyelni benneteket, ha kész lesztek! én megrendelhetem még a lencsémet...

Betty!
még nem voltál szülőszobán? mesélj valami érdekeset! Mondtad, lehet albit váltotok. akkor mégsem?

Szami!
először csak lestem, hogy mit irkálsz Te hajnalban, de a bálokat elfeledtem!

képek valakitől?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szépjaónapot!

Dorotinak

Kép

és

Jázminnak

Kép

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Fog-asoknak jobbulást, kitartást! Nekem terhesség alatt húztak ki egyet - a szájsebészeten kötöttem ki, mert ínynél kettétört a fog...de előre szólt az orvos :)

Terhesvitamin ügyben Kata véleményén vagyok én is, pedig nem apró porontyokat szültem :mrgreen: Azt meg tudjátok rólam (sopánkodtam eleget anno), hogy 3 kiló fölötti babucikat szerettem volna...(amúgy Gravidát szedtem) Luca 3500, Hunor 3800. Én ezt annak tudtam be, hogy se én, se az apjuk nem törpealkat...

Gátmetszést csinálhat szülésznő is? Vagy csak doki?

Jaimee, nagyon helyes a kisfiatok! És jó minőségű a fotó is :wink: Réka ágya meg, ahh, még én is kipróbálnám :D A Lucáéban szoktam is feküdni...amikor altatom a Kisasszonyt.

4D-n mi a 2 gyerekkel összesen 5x vótunk :) A 16. hét körül a neme miatt mentünk mindkettővel. És sajna egyikről sincs normális, szép felvételünk, sztem a hájam miatt :?

Szami, nem semmi a fiad :lol: Várom a képeket :)

Vera, nekem is az "ötletes" szó jutott eszembe a bútorról :D Fajin kuckója lett Bencének (meg Jázminnak :D )!
Remélhetőleg akkor fény derül Bence problémájára.

Andi, sajnálom a kruppot :( De tényleg mindenhonnan az az infó áramlik, hogy kinövik a gyerekek...remélhetőleg minél hamarabb!

Rita, aranyos a kutyi :) Oroszlánsimire mi is készülünk Húsvét után :) Nekem is legalább akkora élmény lesz, mint Lucának...

Katlina :( Szegény Robika... Nálunk a sárgabaracklé (vízzel hígítva) jön be hashajtóként.

Judit, jobbulást! És gratu a fogyáshoz :) Azé nem csak a vírusnak köszönhető...
Én még az életmódváltásra gyúrok...kis lépésekben...aztán majd ha már végleg megundorodtam a tükörben látottaktól, megemberelem magam :)

Hunor megint köhög :? :( Átkozom magam, amiért szopielhagyás után nem fejtem neki legalább napi 1x, hogy anyatejhez jusson :( Lucát is megvédte a nyavalyáktól a kevéske tejcsi is.

Luca meg wc-zik :D Nem akarom elkiabálni, de a pisit pár napja a wc-be küldi a nagylány. Igaz, olykor belefárad a nagy wc-re járásba, és pelust kér, de ma pl. le tudtam beszélni róla. Viszont a kaka a bugyiba megy...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Olga, jobbulást!
Nálunk is a csótányírtó cégek cuccai használnak; azt nem tudom, melyiké a legjobb, nem szoktam megnézni, honnan jönnek...mostanában már csak évente 1x írtanak a házban, de (kopp-kopp-kopp) bogárkákat nem látok...

Dorka, dejóóó, családostul bicizni! :D Merre jártatok? A városban, vagy messzebb kirándultatok?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Köszi mindenkinek a bútor dicséreteket! :lol: Nekünk is nagyon testzik és vééégre van helyem pakolni is ;) (meg Bencének szétpakolni... :roll: )

A bútort én terveztem egyedül, az elrendezéstől kezdve a színéig mindent. Vagyis majdnem mindent, mert azt a polcos-pakolós lépcsőt az asztalosfiúk találták ki hozzá :)

Judit, fent van a matraca, ott alszik. De van mellette hely játszani is ;)

Kata, örülök hogy minden oké és jó élményekkel tértél haza :) Reméljük ezt fogod mondani a műtét után is! :lol: ;)
Olyan emberrel nem találkoztál aki a 3napos kontroll valamelyikén volt éppen?
Amúgy szerintem is a nyugodtság, kedvesség jellemzi őket :)

Dorka
, láttunk ma délelőtt a Coránál :D A bicajod sajnos nem tudtam megnézni, mert téged és Bálintot néztük hogy milyen édesen ült ott hátul abban a sisakban :) Majd tegyél képet légyszi ha van! ;)
3órát mentetek? Azta! És nincs izomlázad? Nekem egytől is lenne asszem... :oops:

Szami
, hozol képeket? ;)
Bence most 15,1 kiló, Jázmin 13,3... 108 és kb. 92centi magasak, de ezt nem tudom hajszál pontosan. Hát igen, lassan Jázmin eléri Bencét, de nem azért mert magas lenne vagy duci, hanem mert Bence nincs a korosztályos méreténél... :roll: Hát ez van ;)

BalwinJudit
, gratula Lucának a wc-be pisihez!!! :D Nagyon ügyes!
Hunor bébinek meg jobbulást!! ;)
A szopi-anyatej hiánya miatt meg ne ostorozd magad, mert egyáltalán nem biztos hogy ha kapna anyatejet akkor nem lenne beteg sosem!! :? Nekem Jázmin másfél éves koráig szopizott, mégis már 3hósan náthás volt, utána meg légcsőhurutos fél évesen, és tök sokszor volt már beteg :( Szerencsére csak köhögös-taknyolós cuccok, nem komolyak, de akkor is... A második gyerekeknek már ez a "sorsuk" szerintem.

KépKép Kép
76vera
 
 


Szia Kata!
Az én szemem műtött, ha van kérdésed szívesen válaszolok :wink:
mfati
 
 


Hát gondolkodtunk rajta, de bettike miatt nem nagyon akarok ide oda költözgetni, kicsi még ő kell neki az állandóság....

Ovi: hát egyre jobb sőt... szeret járni, folyamatosan dícsérik, hogy nagyon ügyes, szépen precizen pontosan dolgozik csak egy baja van hogy lassú :-( de hát majd begyorsul :-) van már több barátnője, és nagyon sokat fejlődött mióta idejár!!! szerintem nagyon jó hatással van rá!!!!

szülőszobán még nem voltam mármint beosztásban, nem sietettem, majd ha úgy gondlják hogy megállom ott is a helyem majd akkor biztos beírnak már oda is.
Be szoktam járni besegítgetek (pl gyereket átvenni fürdetni mérni-mert itt ezt a szülésznők csinálják. egyszer már a nyákot is megpróbáltam leszívni hát több kevesebb de inkább kevesebb sikerrel :-( de hát életemben nem csináltam még olyat)

Gabit a gyárban nagyon szeretik, meg vannak vele elégedve

de most már egy hete beteg vagyok, köhög meg folyik az orrom de már nagyon unom, szedek C-vitamint de hát nem sokat segít vag ynem tudom

egyébként köszönöm az érdeklődést aranyosak vagytok jól esik :-)

kellems vasárnapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kbernadett 2010.03.21 19:52-kor.

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Ma voltam Abonyban és kihozták a kisoroszlánt! :) Nagyon morci volt, még nem igazán csípi az embereket, meg a tömeget, de meglehett simogatni. :) Ma reggel született náluk egy kecskegida is, haláli volt, ahogy csetlett.botlott. :) Szerintem nagyon klassz kikapcsolódás felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt, főleg ilyen szép időben!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Balwin, Hunornak jobbulást kívánunk! Luca pisiléséhez meg gratula, jön a jó idő,

Vera, nagyon ügyes vagy, s főleg rendkívül kreatív. Jázmin méretei pont jók, Bencénél meg majd alakul még. Néha olyan rövid idő alatt változnak meg. Máté pl. elkezdett hízni, mondtam is neki, hogy gyűrje a teniszt, mert kezd pocakosodni :wink: :lol:

Judit, jobbulást Neked! És kérem, a fogyás az mindenhogy fogyás... Főleg, ha meg is marad... :roll:

Hozok egy-két régebbi képet, a frisshez le kellene mennem, hogy felhozzam a gépet, de most lábat áztatok a kedvenc lavóromban, ez az utóbbi három nap (magas sarkúban) adott neki rendesen, egészen bedagadt... :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


A műtét reggelén:
Kép


Az első fotó:
Kép


1 hónaposan:
Kép


1 évesen:
Kép


2 évesen:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Kukucs!

Először is:

Jázminnak boldog születésnapot kívánunk!!

Valamint: nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Vera! Szuperek a képek! Mi is a pesti állatkerten gondolkodunk Húsvétkor! Remélem, Bencének jó eredményei lesznek. A szobája nagyon-nagyon jó lett!! Ötletes, praktikus, szép! Publikus, mennyit kóstált?

Betti! De jó, hogy írtál! Az nagyon jó, hogy Bettike szereti az ovit, belerázódtok Ti ebbe a fővárosi életbe, látod! :wink:

Dorka! Képek? Hol vettetek bicajülést, mennyiért? Nekünk is aktuális... 1 évet bírt a tavalyi, igaz, használtan vettük. :roll:

Andi! De sajnálom, hogy kórházban voltatok! Ez a krupp a rokon kisfiúék életét is megkeseríti... Nekik is azt mondták, kinövi idővel. Van nekik inhalátoruk is, Nektek is? Tényleg marhára ijesztő lehet, amikor roham van. :(

Judit! Grat a leadott kilókhoz! Calici? Az nem jó, de a lényeg, hogy túl vagy rajta.
Figyu, nincs véletlenül 86-os körüli poncsód lemaradva a lányokról? Megvenném!!

Balwin! Grat a wc-zéshez! Hunornak meg jobbulást!++

Rita! Kecskegida? Na, akkor Abonyba is el kell mennünk mostanában! :D

Szami! De jó volt nézni az ilyen volt-ilyen lett képeket! És hogy Jázminnak már 2 évesen is milyen haja volt! :shock: Szépség!

donkoaniko
 
 


Kata! Még neked akartam, hogy örülök, hogy egy lépéssel közelebb vagy az éleslátáshoz!! Mennyit számít, ha jól bánnak az emberrel az eü-ben!
Tényői családot mi is megnéztük... szörnyű. Beteg volt a pasi, nem kicsit skizoid... láttam a munkám során, mennyi idő jut egy pszich.-i betegre a gondozókban... szégyen.


Rólunk:

Elmaradt a mai buli... Úgy alakult, hogy - bár be volt harangozva, hogy ma tartjuk - mindenki befutott szerdán, a napján. :shock: Reggel feldíszítettük lufival a házat, felköszöntöttük a lányt Apával - aki utána sietett Budára a főnöke temetésére :cry: - , aztán a nap folyamán mindenki beugrott köszönteni. A torta fincsi lett, el is fogyott. Dorci nagyon édes volt, egész nap pörgött - táncolt, minden ajándéknál örömujjongásban tört ki. :lol:

Így átrágva a dolgot, lemondtuk a tortát, vhogy nem jól jött volna ki, hogy "gyertek akkor megint szülinapozni!"

:roll:
Tanulva az esetből, jövőre a napjára rendelem a tortát. Én úgy gondoltam, hétköznap nem lesz eszükben annyira, nem érnek úgy rá... na mind1.

Voltunk a 2 éves státuszon is. Dorci 10, 5 kg és 83 cm. Kismadaram.
Védőnő szerint, bár alsó határon, de jók a méretek, főleg, hogy 1 éves kora óta 2 kg-t hízott. El kell fogadnom, hogy a vele "egykorabeliek" mellett milyen kis törékeny... na de ez legyen a legnagyobb bajunk.
Megcsillogtatta pl. színfelismerő tudományát a lány, amitől kis híján elájultak a védőnők. :lol:

donkoaniko
 
 


Hali,

Vera, belsőépítész veszett el benned :) Nagyon ügyi vagy!
Miért nem dudáltatok ma? :)

Judit, az anyatej hiányát én is "okolom", mert pont azóta nem vergődünk ki a köhögésből-orrfolyásból, mióta abbahagytuk...
Mellesleg ma megint köhögés, orrszívás... Hoolnap doki, antibiotikum....
A WC-zéshez gratula!!!! És HUnornak jobbulást!

Szami, de jók ezek a képek, még nem láttalak várandósan :) Nagyon szépen megnőtt a csajszi :) PEdig kicsinek is olyan nagy babának tűnik!

Anikó, mi a Szabiét adtuk Bálintnak, Szabi kapott egy valamivel nagyobbat, de sztem jó vásár volt, 10.900 volt, jóó mély és masszív (Sütő úton vettük)

Betti, Neked is jobbulást, remélem mielőbb szülőszobán is leszel :)
Ott sok koraszülés, császár van? Vagy az országos átlag?

Ma is bringáztunk sokat, élvezi mindenki :) CSak itt a városban mentünk fel-alá, játszóterek, TP, vasútállomás stb.
Ha elaludt Bálint, megálltunk, levettük a bukót, így nem dőlt előre a feje, és vártunk egy kicsit... :)

Kép :) Indulásra készen :) Kép Bálint, bringa, én Kép első homokozás Kép Szabi :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Jázminnak Boldog Szülinapot!

Betegek hogy vannak?

Mi is voltunk délután bicajozni, nagyon élvezték a lányok. Vagyis az apraja. Habár apával is voltak délelőtt.
Kinga meg elment a kisbarátnőihez a kutyákkal.

Szami, a Békebeli cukrászdát már tudom, de a Piszkos Fredről tudnál valami infót adni, és a Jazz kávézóról?

Nagyon édik a fiúk a bukóban. Ez pedig a Dobó úti játszótér? Egy kis idő kellett, az azonosításhoz, TP=Tiszapart ?

Tegnap Kinga tájfutó versenyen volt Recsken. Ügyi volt. 3 megyéből voltak versenyzők, ő a korosztályában a kicsik közé tartozik, a megyéből első lett, összesítésben pedig 11., 26-ból. Miután hazaértek még kimetünk lovagolni. Márti és Kinga ügyesek voltak, Zsófi ki sem szállt az autóból. Ő nem csípi ezt a sportot, meg ha prüszköl a ló...

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Dorka! Jók a képek!! Nagyon sportos kiscsalád vagytok! :D
Kösz az infot, tényleg masszívnak néz ki az ülés. Bicajod is tuti! Azt hol sikerült venni? Bálintnak jobbulást!++++

Lévai Judit! Kingának gratu! Hová jártok lovagolni?

donkoaniko
 
 


Anikó, a szombati eset Szandán volt, de a Tószegen lévő lovarda is jó.

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Sziasztok!

Jázminnak boldog születésnapot kívánok!!!

Rakok egy kis nézegetni valót :D .szerintem már csak holnap írok!

Kép Tavasziasan Kép Húsvétra készülődve Kép Hétvégi műveink

Kati Kép
virag9
 
 


Kati! Virág már kész nő! Nagyon csini a csajszi, ügyesek vagytok! 8)

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Egy örömhír: megjött a kombi teszt eredménye:A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 6 700
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Huh, pőedig paráztam nem kicsit, de majdnem elbőgtem magam.

Kép
buthu
 
 


tudna nekem abban valaki segíteni hogy ha tesóm most GYEDen van (áprlisiban lesz egy éves a kislány) s vissza akar menni részmunkaidőbe dolgozni, akkor ha a GYED-et visszamondja kapni fogja a GYES-t a fizetése mellett vagy ez ilyenkor hogy van?

köszönöm előre is a válaszokat!!!

Kép
kbernadett
 
 


Szamóca: majd küldök neked egy ajánlós papírt, hopp-hopp, csak küld már el a címed,mert közben megnéztem és nincs a tábliban... 30/9117152 vagy mailre is jó. Öööö nem értek hozzá, de szerintem nagyon kevés embernek nem műthető a szeme. Biztosan a regenerálódás miatt, a szaruhártya vastagsága szerintem elég fontos, de nem tudom. Az a lényeg, ugye engem 27.-én műtenek, téged meg 29.-én, hogy az én műtétem legyen meg, amúgy is a műtét napján van szerződés kötés, fizetés bla-bla-bla. (hány órakor lesz a műtéted? Még az is lehet, hogy találkozunk?!)

Egyébként a vizsgálat után (pupilla tágítás) 1-2 órával volt a legrosszabb a szememnek, eléggé hunyorogtam, fárasztó volt.

Ha autóval mentek (Dorka és Szami), akkor az Árpád híd után az 1-es villamos végállomásáig menjetek, odáig, ahol a Vörösvári útba szemből becsatlakozik a Bécsi út. Na ott el balra. Itt van az Eurocenter is. Eurocenter mellett valami másik nagy üzletközpont, mellette Praktiker, mellette hát nem is tudom, az már a Margit kórház volt-e vagy valami más állami intézmény, de tekintve, hogy az Optik-Mednél nem lehet parkolni, mi a Praktiker parkolójában álltunk meg. Onnan magát az épületet is lehet látni. Onnan a kórház felé el, zebrán át a másik oldalra, és a Föld(Tégla) utca(kereszt utca) utáni házban van (sorban valahogy így: Dunahouse, temetkezési vállalat irodája...).

Kbernadett: Ha visszamegy dolgozni, a gyed-et nem kaphatja, viszont egy évig a munkába állástól jár a gyes a fizu mellé (úgy tudom, de javítson, ha valaki tuti).

Andii: csak kinövi ő is, így mondják.... :roll: :wink:

Dorka: hol vettétek a brinyót végül is? A Sütő úton az elsőben vagy a Harisban?

Most keresek szállást Pestre, majd jövök...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Ja, Vera: most olvasom az ajánlószelvényt... alá kellene írnod... :lol: Valamikor jöttök a városba Jázminnal csavarizni?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Szami, neked sem volt kispiskóta a pocak :D És mennyit változott Jázmin az 1. és a 2. szülinapja között... 2 évesen már kész hölgyek :) Azért rakhatsz majd friss fotókat is, ha kiázott a lábad :lol: Én egy éve készülök lábat áztatni Anyukámék áztatós kütyüjében...sosincs eszemben.

Dorka, cukik a bicajos, bukósisakos fiúk :D

Kati, csini a TavaszLány :)

Kata, má akartam írni, hogy mindig jókat nyerítek a kisnyanya kifejezéseden :mrgreen:

Gyes-t én úgy tudom, hogy a gyerkőc 3 éves koráig jár, és 1 éves kortól lehet is mellette dolgozni. De minnyá kiolvasom valahol...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


köszönöm mert én ebben nagyon nem vagyok jártas, annyit tudok hogy edig 2 évig járt a gyed mellette nem lehet dolgozni utánna 1 évig a gyes mellette lehet részmunkaidőben, meg hogy most változott ugye két éves korig jár már csak.

én ugye csak gyest kaptam...é nem vágom nagyon....
jah meg hát utánna néztem én a neten de nem értem amit leírnak.


köszönöm előre is

Kép
kbernadett
 
 


Szami: nagyon jó képek! Olyan jó így nézegetni!

Dorka: annyira jó, hogy mentek bicizni eÍíbben a jó időben! Én is úgy mennék, de se bicigli se ülés nincs...marad a séta!

Kati: Virág tényleg nagyon csini, és az alkotások is tök jók!

Judit: gratulálok a -7-hez! Nagyon ügyes vagy!

Én ma akkorát estem a lépcsőházban. Lefelé rohantam és kettessével vettem a lépcsőfokokat. Az utolsó egyenesben kiment a lépcső felénél a bokám és onnantól zuhanórepülés.... Annyira kiment az erő a lábamból, hogy ott feküdtem a földszinten és nem tudtam felálni. Természetesen telefon nélkül.... :lol: Fejben végigvettem a lehetőségeket a kiabálástól, a fókamászásban segítségkérésig. Végül bejött egy férfi és felsegített. Érdekes módon állva már nem fájt olyan iszonyatosan, de ráálni még mindig nem tudok. :D Mint egy rossz gyerek. Maja el is mondta, mikor meséltem neki, hogy nem szabad futni a lépcsőn... :oops:

Minden szemjavításra várónak szorítok ezerrel, ha elfelejteném addig mondani.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Buthu: gratula a csodálatos eredményekhez!


Mi hétvégén a Kecskeméti állatkertet néztük meg. Jó volt, de nekem is az abonyi a favorit. Nagyon szép feketepárducot láttunk és egy olyan állatot, amit én előtte még soha. Asszem vmilyen Mara a neve és olyan mint egy kutya testű és méretű tengerimalac. Nagyon furi volt.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sziasztok!

Andi! Bizony nem szabad futkározni, vagy ugrálni a lépcsőn! :lol: De azért remélem gyorsan helyrejön a bokád!

Gyest én úgy tudom, hogy attól függ, hogy 1 vagy 2 évig jár, hogy mikor született (fog születni) a kicsi. Ha a törvény elfogadása előtt, akkor 2 év. De ez sem biztos.

Kriszta! Örülök, hogy ilyen jó eredményeket kaptatok! De még mindig le vagyok döbbenve, hogy nektek mostmár csinálnak Down-szűrést.

Kati! Szép a lánykád, mint mindig! A kreációk pedig nagyon aranyosak és ötletesek!

levay Judit! Szandán pontosan hol lehet pacizni? Illetve Kriszti a váltótársam érdeklődött, hogy az Almára van-e még jegy, és Hol is árulják a Corán belül? Köszi az infót!

Dorka! De ügyesen megoldottátok ezt a család is együtt, jó időtöltés, hasznos is dolgot! Nagyon édesek a fiúk a "harci díszben"!

bbj Judit! Mikor jártok Szolnokon? Csütörtök? Úgy nézem holnap fogy el a méz vége...

Nikiről valami?

Anikó! Szülinap! :evil: :shock: Hmmm... Nem részletezem tovább. De döbbenet.

Szami! De jó, hogy ennyi képet tettél! Meg majd töltsed a 3. szülinapos képeket is!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szami!
Dejó nézni az ilyen képeket!!!!


Virág!
Lánykád nagyon szépppp!!!!!Igazi csajszi!
Szerintem már szülés előtt nem tudok menni,mindíg rohanásban vagyunk sajnos.

Vera!
Nagyon klassz lett a szoba a bútorzattal,kész őstehetség vagy!

Dorka!
Téged 14.én műtenek?
Akkorra vagyok kíírva rád gondoltam sms ügyben,de így majd valakinek írok
Jelentkezőket várom tel.számmal együtt

Andi!
Krupp:tesóm gyereki szoktak produkálni,mindíg kórházban kötnek ki sajnos

Olga!
Én is meglepődtem ma az ovisok pulcsiban voltak kinn az udvaron(a kertünkből látom őket :wink: )
szerintem erre nincs jó ídő

Bbj!
hát fogyás az fogyás,akárhogy is,de így ne fogyj :wink:

Balwin!
Lucának gratula a pisihez!!!!


Buthu!
Örülök hogy minden rendben van !!!!!!

Rólunk:
Zajlanak az események nálunk,sajnos!
Csütörtökön összetörték a kocsinkat,kamionnal ütköztek a mi sofőrünk aludt el,agyrázkódás fejsérülés 3embernél.A kocsinkat a casco gazdasági kárnak vette,így hogy lízinges még ennyiből "jól"jártunk kifizetik a lízing cégnek(lombard-undorító egy cég amúgy)

kaka gondunk van:dokinál voltunk,sajnos amíg az agya nem azt mondja hogy tényleg nem is fáj addig gond lesz vele.Paradicsom,narancs sok folyadék megy,de amíg bírja visszatartja-mondjuk ma nagy örömmel sikerült,minden "beavatkozás"nélkül-meg is tapsoltam körül ugráltam hátha ez segít

Én jól vagyok már a körülményekhez képest-külső méh száj nyílík,belső zárt.nst-semmi fájást nem mutat


Hab a tortán ma Robikának kötőhártyája lett-nem tudom mit szedünk még össze-de komolyan "mondom"most behoztuk az egész éves lemaradásunkat betegség ügyben

Ja és egy körkérdés!!!!!!
Ügye én végig a kórházba jártam a dokihoz vizsgálatra,és most elgondolkoztam hogy minden nst-alkalmával adjam neki a borítékot???

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina, miért is adnál?! Ezután már csak jobb dolgok fognak veletek történni, meglásd! Robikának gyors gyógyulást a kötőhártya gyulladásból!

Jlevay, Jazz Caféról semmit nem tudok, Piszkos Frednek van honlapja (http://www.piszkosfredetterem.hu/indexMain.html), finomak az ételek, kedves a kiszolgálás, van nem dohányzó és dohányzó rész, szerintem napközben nem túl zsúfolt (este már jobban).

Andii, azóta semmi gond nincs? Beíratkoztatok a suliba? Nálunk ma (és holnap) van, 8 órától, de 7-től osztották a sorszámot. Csaba odament 3/4 6-ra és 18. volt... :shock: Az első 3/4 5-re ment... Elképesztő! :roll: :?

Balwinom, jó munkához idő kell, a tisztességes lábáztatáshoz meg különösen :oops: :lol: Ez egy sima narancssárga lavór amúgy (akit én lavoáziénak becézek, ne kérdezzétek, miért :oops: ). A végén persze 6 láb ázott benne, mert olyan nincs, hogy a lányok ne próbáljanak ki valamit, ami ennyire csajszis... :lol: :lol: :lol:

Kati, nagyon helyes Virág. Olyan nagylányos! :lol:

Buthu, gratulálok a jó eredményhez! Olyan megnyugtató tud lenni! :lol:

Kata, köszi a részletes leírást! Találtál szállást? Még nem tudom, hány órakor lesz a műtét, mert a csajszi, akivel telefonon beszéltem, beírt előre, a vizsgálattól függetlenül, de azt mondta, pénteken majd pontosítunk.

Dorka, nagyon sportosak vagytok! Kár, hogy ma már nem volt olyan jó idő. legalábbis nálunk délelőtt már eléggé fújt a szél, dél óta meg folyamatosan esik. :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


És a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami: gondoltam az Uradra ma reggel, negyed 7-kor.... akkor az nem is volt korai? :shock: :D Szépek a képek, hát nem semmi pocakod volt! :D Lábáztatás: na olyanom sem volt még. :-)

Katlina: Én sem adnék. Majd meghálálod úgyis a közreműködését a végén. Jobbulást nektek! +++ Mellső méhszájnak meg kitartást!

Andii: Hinnye, vigyázz magadra!

Kata: És mit találtál szállás témában? Megnéztem, 12-esben leszünk. Miért?

Buthu: Eredményhez gratula!

Olga: Meggyógyultál már ugye?

Kati: Nagyon csini a leánykád, mi is most vettük elő a szoknyákat a hétvégén,

Dorka: Hű, nagyon jók a bicós képek, én is szerettem volna ülést, de valahogy elmaradt. :roll: Dobó nekünk a törzshelyünk. :)

Balwin: Bilizéshez gratula! Hááát, tudok anyatejes gyerkőcöt, aki egyik betegségből esik a másikba, emiatt ne "vádold" magad. 5 négydé? Aszta! Adtatok az élvezeteknek.... :lol: :lol:

Vera: Nekem is tetszik a bűtor, ügyes vagy nagyon! Az alapszíne, illetve az elrendezés nekem nagyon bejön. Bence eredményéhez drukk! +++

Judit: Gratula a fogyáshoz, mennyit szeretnél még? Őőőő...nálunk nincs pókölés, Tibi megfogja őket (kézzel) és kidobja az ablakon. Azt gondolom, túlélik....Nikiékkel minden okés?

Anikó: Tényleg jó lett a csiga? Ma megint sütöttem és még finomabb lett. :P :lol: Neeeeem sokáig ficánkolok már, de addig...mindent bele. :lol: Enyém védőnő ma sem hiszi, hogy Réka ismerné a szineket, pedig eltelt közben majdnem egy év....
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Bocsi a tegnapiért,hogy nem írtam csak a képeket hoztam de nem volt már energiám hulla voltam!

Vera:nagyon klassz a bútor stílusa,nekem kicsit túl színes az ajtajai de ügyi tervező vagy!!! :D Gratulálok!!!Tényleg az ára publikus???

Kriszti:örülök,hogy jók lettek az eredmények,elhiszem hogy kicsit aggódtál hisz egész nap ilyen és ehhez hasonló gyerekekkel vagy körülvéve
:? !

Balwin,Andi,Olga,Betti,Katlina:nem raknátok képeket olyan régen láttunk benneteket!!! :lol:

Szami:csuda szépek a lányok,az az egyforma szoknya beájulok,hol lehet ilyet kapni???

Dorka:nagyon jók a fiúk a bicajos képeken,én tavaly ősszel kaptam szülinapomra bringát már idén elő is vettem,igazából már azt szeretném hogy Virág mellettem kerekezne két keréken de szerintem még ez várat magára :lol: !!!

Körvonalazódik a nyarunk,július GYOPÁROSFÜRDŐ 5nap ennek örülök a legjobban,augusztus egy hét-öt nap (ezt még nem tudom pontosan)!!!

Kati Kép
virag9
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?