Sziasztok,
a 27-e szombat nálunk még kérdéses, általában a hétvégék nem jók, mert 100 felé megyünk, most is sanszos egy program, ráadásul tatán.
Elég körülményesek vagyunk, de miért nem csináljuk azt, hogy jó előre (1 hónapra előre) kijelölünk egy időpontot? És akkor mindenki ahhoz képest igazítja a többi programját?
Mert már nagyon jó lenne MINDENKIVEL talizni, pláne ebben a csodás időben!
Du. megyünk sétálni, legalább 2 órás mászkálást tervezek.
Egyébként Luca ma 9 hónapos, anno ilyenkor már pörögtem a hátamon és nem volt annyira őszinte a mosolyom.
Ma reggel lemértem: 8.2 kg és 75 centi!
Hosszúlábú a kisasszony!
Crissy nálunk is ez van pelenkázásnál, mostanában az az új dilije, hogy homorít amikor lerakom a pelenkázóra, és vadul visítozik, de adok neki a kezébe vmit és attól lenyugszik. Amúgy van amikor ez sem segít, akkor általában ordít és iszonyúan rugdos, akkor dilibogyó a kiscsaj, de nem érdekel, pelenkázni muszáj és kész. Mindig elmondom neki azt is, hogy "csihadjon le" szépen, mert a ruhák sem maguktól fognak rárepülni, na nem mintha értené...
Amúgy fogak nálunk sincsenek, nem tudom mi van már....és egyelőre semmi jele a fogzásnak, nyál nem folyik. Dokinéni megnézte múlt héten: felül már fehér az ínye, ott már látszik hogy jönnek lefelé a fogacskák, alul semmi. Aszonta h hetek kérdése, h kibújjanak a fogak, hát most ezt várjuk.
Viszont az éjjeli alvással gondok vannak mostanában, és lehet hogy ez már a fogak miatt van, mert pl. tegnap éjjel is felkelt 1-szer, ma meg 2-szer, és van h elég nehéz visszaaltatni. Általában a járkálás segít, ami elég szar ügy, mert leszakad a kezem a 8 kilója miatt, és amúgy is járkálás-ellenes vagyok, de van h csak így alszik el. Na bumm! Ennek az elvemnek is lőttek!
Szóval Tücsi, ne izgasd magad, ha Apa remekül elvan Bulcsúval az ágyban, akkor inkább örülj h alszik és nyugalom van. Amúgy meg neked sem árt kicsit több pihenés, főleg a betegséged után.
Lényeg h béke legyen, nyugalom, és csend.
Kaja ügyben továbbra is oké minden, Luca MINDENEVŐ, nagy mákunk van vele. A natúr joghurtos kajákat is eszi, a túrót is, adtam már neki tojássárgáját főzibe keverve, azt is lenyomja, meg nagyon szereti a reszelt sajtot is (főzibe). És szerencsére kiütése sincs tőle.
Sőt, most már alig lehet joghurtokat meg hasonlókat enni a közelébe, mert azonnal betámad minket ha látja h eszünk, odajön hozzánk, feláll és ráncigálja a ruhánkat h adjunk neki. Szóval már kapott Danone Activiát, meg egy kis vaníliás krémtúrót is, mondanom se kell, h imádja. Persze csak módjával kap!
Ja és kap HIPP babakekszet is a gyümibe morzsolva, mert egészben még nem lehet adni neki, mert elnyammogja a végét, aztán egy jó nagy darabot leharap az ínyével, azzal meg nem tud mit kezdeni.
Vettünk ernyőkocsit a Minimanóban, nagyon szuper a járgány. 27e helyett sikerült 24-ért megvenni, TOP RIDER, és vadi új modell, 2 hete kapta a Minimanó, de abszolút olyan amilyenre gondoltam, és Luca is remekül elvan benne.
Egyébként uaz a helyzet mint Crissyéknél: nincsenek akadályok a lakásban, mindenen átmászik, a legkisebb helyre bemászik, bepréseli magát.
Marha fárasztó, de vicces ahogy "közlekedik" a lakásban.
És már azt is mondja, hogy: HOPPÁ.
Nagy dumagép lesz, apja már most izzad, hogy egyszerre kettőnket kell hallgatni.
OSANITOT a biztonság kedvéért ma rendelek, nehogy bedurranjon a foga egyik éjjel. Annyi jót mondtatok róla, hogy betárazok belőle!
Üdv,
Rita