nem-nem
ez a hirtelen nyakadba szakad felelősség-újdonság-anyaság szindróma
Betti légyszives vegyél be egy "leszarom" tablettát
A baba ügyesen kajol. Ha bealszik, akkor tedd le aludni...előtte próbáld meg kicsit a válladra tenni, hátha büfizik álmában.
Hasfájásra nekem a gyerekorvos által felírt görcsoldó vált csak be (bár leginkább a 3 hónap eltelte).
Melegítőpárnácska szuper lesz.
Azért is bömbizik a bébi, mert te is ideges vagy. Bugyoláld be, ne kapálózzon, énekelj neki, beszélj hozzá.
nyugodj meg
amikor sír, lehet azt mondja, jajj anya, ez a gravitáció olyan izéééé...vagy azt jajj anya olyan nagy a fény itt....vagy azt jajj anya, olyan jó volt a pocidban....
nem szomorú, nem fél semmi negatív cucc nincs benne...szimplán csak beszél. azt sem biztos, hogy mindig fáj a pocija, vagy éhes, amikor mi azt hisszük...lehet a ruhája zavarja...érted?????
nyugi-nyugi-nyugi!!!!
SÉTA!!! IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dec 24-én volt az első séta (emma 16-án született)...gondolhatod nem ennyi fok volt, mint most!!!! szóval IGEN, menjetek sétálni. babakocsiban jó lesz neki, aludni is fog, meglátod!!!!
Minél többet alszik nappal -most még- annál többet és jobban fog aludni este.
Emma általában este 17-től 22-ig nyomta a műsort...mégpedig azért, mert fáradt volt...olyan fáradt volt, hogy nem tudott elaludni...én meg ideges...és bőgtem ezerrel...meg izzadtam...meg sírtam, meg minden...apa bebugyolálta, leült vele, ringatta, énekelt...baba elaludt...apa nyugodt volt...anya meg nem...
Betti: ha sír, akkor sír...nem mindig tudjuk a megolást...
Betti: írj le mindent, az érzéseid, mindent írj ide szépen ki magadból...
a világ legnehezebb dolga volt nekem az elő 3 hónap...ha jönne naspi elmondhatná...hányszor hívtam bőgve....hányszor köröztem vele 4 órán át a faluban, mert otthon csak sírt a babakocsiban meg aludt...szóval nyugi
pihenőszék---rezgős---az is király tud lenni...
de a legjobb megoldás a nyugiiiiiiiiiiiiii
nehogy azt hidd, hogy csak pofázok...tudom min mész keresztül...
gégéé a legidedgbetegebb, legtürelmetlenebb, legbénább, legbefosósabb, legnyunyubb anyu