Liza fél 4től mókáztat minket
picikét fáradtka vagyok!
Zsuuuuuuuuuu, jippi juppi! Nagyon halk gratula neked! de jó dejó! Mondtam, hogy a tavasz beindítja a dolgokat
Ancsa kismami hogy vagy? Olyan vicces volt a kép sorozat, kutyus 1, kutyus 2"ágyban" és utána te ágyban
Szóval akkor kinnt mész drhoz. És ott kinn gondolom fizetni kell érte, vagy ott hogy megy? Ott milyen tarifák vannak? Meddig akarsz dolgozni?
Suzytünder, te bátor vagy, nekem is ilyeneket kéne csináltatni a fogammal... De úgy vagyok vele, hogy majd szülés után.
[quote]V írta:irsli, hosszában bevágod, sajtot dugsz a résbe, baconnal betekered, sütőben megsütöd 20 perc.
Hallott már valaki a tommee tipee termékekről?
Tünde, milyen helyes kutyusod van meg Cip neked is! De szeretem a kutyukat! Hu, akkor a főnököd kész van, hogy hol talál átmenetileg ilyen jó munkaerőt, munkaerőket
Emlékszem, hogy én hogy paráztam, hogy mit szól majd a főnököm... Nagyon vicces volt, mert körbeküldött egy emailt, hogy kötelező túlóra kell mindenkinek. Aztán én erre jól nem válaszoltam, aztán erőt vettem magamon és besétáltam, mondom, hogy Kriszti, erre tök lazán azt mondja, mivan terhes vagy, hogy nem akrsz túlórázni? De viccesen. Mondom igen. Na erre egy széles vigyor és leült, hogy ő csak viccelt, de nagyon örül, úgyhogy gyakorlatilag nem is nekem kellet elmondanom
Csip, boldog szülinapot! Gondolom barátok jönnek, vagy rokonok is? Apájával mi van, meg a melóhelyével? Drukk hétfőre!!!
Egyfolytában keményedik a pocim! annak ellenére, hogy 3x2magnét szedek
Edi,
[quote]v írta:alaki vet a szomszédba kutyát és álandóan ugat , megálás nélkül
átérzem a problémádat.... alapjában véve imádom az ebeket, de a szomszédban egymás mellett 2puli van. Nem tudom, hjogy ki ismeri a pulikat, de az az ugatás minden csak nem normális kutyaugatás. Vonyításos visítás és folyamatosan. Néha elgondolkodom azon, hogy éjjel kicsalom és eladom, vagy elviszem jó messzire. Kibírhatatlanok. Bocs, hogy ilyet kérdezek, de a keresztelőhöz mért kellenek ilyen okmányok??? Nálunk csak felírták a keriszülők adatait és ennyi volt. Személyit sem kértek. Tudkó, hogy kellett volna??? Sajnálom!
Julcsi, szerintem csak fáradt voltál és azért nem vettél észre senkit
Hőt nem mérsz véletlen???
Kirus, gyúrtok a 22-ére?
Köszi, hogy érdeklődsz a lányzó felől. Hát taknyoska szegény, azért kelünk ilyen korán már 2napja