Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Zsu Drága látom ma is ellőttél egy tesztet! :lol: mi is had gyönyörködjünk benne!!!!! lécci! lécci! lécci!!! :oops: :oops: :oops:

onlány "hátulról telibekapott egy szuzukis" még jó, hogy nem történt komolyabb baj!!! :shock: azért még maradj egyben pár hétig ha lehet!!! picike még az a babó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ediii akkor ezek szerint áprilisra is jut zebra ha nemsokára inszem... !!! :lol: :lol: :lol:
igen, április 1-én tudjuk meg min van a lába között! bolondok napján...
:lol: :lol: :lol:
sajnálom, hogy lemaradtatok a keresztelőről! :(

Kép
gtunde75
 
 


óóóóóóóóóóó! a tetőt passzolom!!! :lol:

Kép
gtunde75
 
 


Liza fél 4től mókáztat minket :shock: picikét fáradtka vagyok!

Zsuuuuuuuuuu, jippi juppi! Nagyon halk gratula neked! de jó dejó! Mondtam, hogy a tavasz beindítja a dolgokat :wink:

Ancsa kismami hogy vagy? Olyan vicces volt a kép sorozat, kutyus 1, kutyus 2"ágyban" és utána te ágyban :) Szóval akkor kinnt mész drhoz. És ott kinn gondolom fizetni kell érte, vagy ott hogy megy? Ott milyen tarifák vannak? Meddig akarsz dolgozni?

Suzytünder, te bátor vagy, nekem is ilyeneket kéne csináltatni a fogammal... De úgy vagyok vele, hogy majd szülés után.
[quote]V írta:irsli, hosszában bevágod, sajtot dugsz a résbe, baconnal betekered, sütőben megsütöd 20 perc.
:shock: :P

Hallott már valaki a tommee tipee termékekről?

Tünde, milyen helyes kutyusod van meg Cip neked is! De szeretem a kutyukat! Hu, akkor a főnököd kész van, hogy hol talál átmenetileg ilyen jó munkaerőt, munkaerőket :wink: Emlékszem, hogy én hogy paráztam, hogy mit szól majd a főnököm... Nagyon vicces volt, mert körbeküldött egy emailt, hogy kötelező túlóra kell mindenkinek. Aztán én erre jól nem válaszoltam, aztán erőt vettem magamon és besétáltam, mondom, hogy Kriszti, erre tök lazán azt mondja, mivan terhes vagy, hogy nem akrsz túlórázni? De viccesen. Mondom igen. Na erre egy széles vigyor és leült, hogy ő csak viccelt, de nagyon örül, úgyhogy gyakorlatilag nem is nekem kellet elmondanom :lol:

Csip, boldog szülinapot! Gondolom barátok jönnek, vagy rokonok is? Apájával mi van, meg a melóhelyével? Drukk hétfőre!!!


Egyfolytában keményedik a pocim! annak ellenére, hogy 3x2magnét szedek :shock:

Edi,
[quote]v írta:alaki vet a szomszédba kutyát és álandóan ugat , megálás nélkül
átérzem a problémádat.... alapjában véve imádom az ebeket, de a szomszédban egymás mellett 2puli van. Nem tudom, hjogy ki ismeri a pulikat, de az az ugatás minden csak nem normális kutyaugatás. Vonyításos visítás és folyamatosan. Néha elgondolkodom azon, hogy éjjel kicsalom és eladom, vagy elviszem jó messzire. Kibírhatatlanok. Bocs, hogy ilyet kérdezek, de a keresztelőhöz mért kellenek ilyen okmányok??? Nálunk csak felírták a keriszülők adatait és ennyi volt. Személyit sem kértek. Tudkó, hogy kellett volna??? Sajnálom!

Julcsi, szerintem csak fáradt voltál és azért nem vettél észre senkit :wink: Hőt nem mérsz véletlen???

Kirus, gyúrtok a 22-ére? :D Köszi, hogy érdeklődsz a lányzó felől. Hát taknyoska szegény, azért kelünk ilyen korán már 2napja :shock:

Kép
Kép
onlány
 
 

 
 

Iner, nyugi, minden okés a csajsziddal. Lehet később fogant a baba, vagy alacsony lesz! :wink:

Kép
Kép
onlány
 
 


Helló Csajok!!!

Húzok olvasni :D

KépKép
gyancsi
 
 


Csajééééém- Előre is nagyon boldog szülinapot neked, remélem jól sikerül a mai ünneplés :D

Juli- Fáj még a pocakod???Remélem nem :roll:

Suzy- Képet kérünk, én is akarok gyönyörködni a tesztedben :D

Kírus- Ezt ismerem :D Amióta pozit teszteltem, nem aludtam még egy rendeset....Ha felkelek inni vagy pisilni, nem tudok vissza aludni, mert elkezd járni az agyam, hogy Úristen, kisbabám lesz :D Hétfőn megyek Uh-ra, akkor leszek 5 hetes, úgyhogy szerintem szívhang még nem lesz sajnos :roll:

Ediii- Nem, nem megyek haza Uh-ra, az egy kicsit drága Uh lenne nekem :D Itt van a nőgyógyászom helyben, ő fog Uh-ozni :D Sajnálom a keresztelő dolgot, nem semmi kavarás volt akkor....DE gondolj az áprilisra, mindjárt kezdtek, nagyon szorítok, hogy sikerrel járjatok :D

Onlány- Egy kicsit sokat pörögsz, jobb lenne ha többet pihennél és minimum még egy hónapot bent tartanád Hannát :wink: Kérlek vigyázz magadra!!!!...A kutyusok nem hozzám tartoznak, hanem az egyik az Tündié, a másik Csip-é, de sebaj :D Itt kint megyek Uh-ra, nem kerül pénzbe,hiszen "állami" ( vagy hogy mondják :D ), de viszont kb úgy néz ki, mint otthon a magán rendelő :D A szülésért sem kell egy árva buznyákot sem fizetni :D Sőt, kifejezettem TILOS!!!!Egy-két hetet tervezek maximum dolgozni, aztán maradok szépen itthon :wink:
Én hallottam már a Tomee Tipee-ről, a barátnőmnek olyan pelenkatartó szemetest vettünk és nagyon király :D

Akit kihagytam annak is nagy pusszantás, most mennem kell, mert fél 4-kor kezdődik Apjuk meccse és én még sehol sem tartok :wink:

Hétfőn Uh után jövök, drukkoljatok légyszi, hogy Gombóc jó helyen legyen :D

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok!
most mentek el anyuék meg a tesómék... ismét kibabáztam magam. olyan édes :) :) nagy cuppanós puszikat osztogat. és ha megkérdezzük, hogy "mit iszik apa?" nagy bólogatással rávágja, hogy SZESZT :lol: :lol: :lol:

amúgy én kb akkor feküdtem, amikor kírus kelt. elmentünk kicsit kocsmázni... és hát hosszúra sikeredett :oops:

ediii!
fogalmam sincs, hogy honnan szedték tesómék, hogy Ajsa legyen a lány. Lilinek készült :) egyébként régi magyar név... állítólag.
sajnálom ezt a keresztelő-mizériát :?

onlány!
mérem a hőmet, de hát a mai nem igazán reális. el is aludtam... meg hát... khm... ittam is egy keveset az este :oops:
jobbulást a lánykának!

ancsi!
ma még nem fájt a hasam. viszont volt helyette más bajom :? nekem most valahogy semmi nem jó. komolyan várom már a keddi konzit... valamit kellene már velem csinálni :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Ancsa, tudom ki kinek a kutyája, csak vicces volt nekem így :) Helyes, hogy nem hajtod magad túl és időben elmész tp-re! Vigyázz a picurkádra! Drukk az uhuhoz!

Kép
Kép
onlány
 
 


[quote="onlány"]
írta:
onlányEgyfolytában keményedik a pocim! annak ellenére, hogy 3x2magnét szedek :shock:


nem is csodálom.... a magne B6 szemenként 50 mg magnéziomot tartalmaz... így napi 300 mg-ot szedsz... a terhesség végén már napi 1000 mg javasolt...
vegyél magnézium citrátot, szemenként 500 mg hatóanyag... 10 tabletta 315 Ft... én ezt szedem, bár még csak napi 1-et

Kép
gtunde75
 
 


köszi Tünde! Hm soha nem halloottam a magnézium citrátról! Holnap el is megyek gyógyszertárba!

Kép
Kép
onlány
 
 


te milyen "márkájút" szedsz? Mert annyi van mint a nyavalya, most nézem :shock:

Kép
Kép
onlány
 
 


én a Pharma Produkt- ét szedem, konkrétan a neve magnesii citrici... sztem az a lényeg, hogy a hatóanyagtartalma 500 mg legyen, nem a "márka"

Kép
gtunde75
 
 


Szép jó reggelt!

Apácska már elment dolgozni és Én nem bírok aludni, a szívem majd kiesik a helyéről, repkedek szinte a boldogságtól, mert kezdem érezni, hogy sikerült :!: :lol: :oops:
csináltam 10-es és 20-as tesztet, mindkettőn gyönyörűen látszódik a csíkocska :lol: úgyhogy tutira duplázódott most már bennem a hcg :D :!:
Csajok ezt kívánom mindenkinek, -mert tényleg ez egy annyira felfoghatatlan, boldog érzés-, hogy minél előbb éljétek át, aki még nem kismami hamarosan az legyen, szívből kívánom :!: :lol:
lehet, hogy nem voltam túl értelmes, de értitek mit akarok leírni, még a kezem is remeg :!: :oops: :wink:

Sajnos még mindig nem tudok képet felrakni, mert apácska tegnap este mikor megjött nagyon fáradt volt és ment a hasa, nem akartam szegényt még a képeimmel is zaklatni, na de majd valamit alkotni fogok napközben :!: :roll: :wink:

Csodás, vidám vasárnapot kívánok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Kírus
Hogy vagytok :?: holnap :?:
Aranyos lehet Kíra, ha megkérdezi, biztos Ő is nagyon izgatott veletek együtt :!: :wink: :roll:

Ediii
Először nem akartam elmondani, de hát kinek mondjam el, ha nem neki :roll: :lol: telefonon mondtam, de már csak akkor, amikor meg volt a v.v eredményem :roll: :D annyit mondtam, -mert mindig kérdezi, hogy mi újság hogy vagyok :?: -mondtam, köszi jól vagyunk :lol: na ekkor csak annyit mondott, hogy ezt jól értette :?: :wink: és a válaszom igen volt :!: :wink: örül velem együtt és bízunk a legjobbakban, mert sikerülnie kell :!: :roll: :wink:
Az élet , a sors elvette tőlünk decemberben, most reméljük, hogy megérdemelten visszakapjuk november végén, december elején :!: :?: :wink:
Nagyon sajnálom, hogy így jártatok a férjeddel, de még jó, hogy volt másik jelentkező pár is :!: :roll: biztosan nagyon ideges lehettél, de nem lehetett mit tenni, Ti mindent megmozgattatok azt hiszem :!: :roll: :wink:

Jajjj, az a "horror" uh, én még soha nem voltam úgy, de ki lehet sztem bírni, mert muszáj lesz :!: :wink: gondolok Rád :!: :wink: és milyen szurit fogsz kapni, tudod már :?: de jó, ha Ti is elindultok és kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön az inszem, egy jó példa már ott van előtted :!: :wink:

Onlány
Nem semmi, hogy veletek egyfolytában történik valami :!: :shock: még jó, hogy nem lett komolyabb a baj :shock:
Még muszáj lenne a kis pocaklakónak bent maradnia, hiszen még olyan kicsike :!: :roll: vigyázz magatokra, kicsit nyugodj le, mert Te egyfolytában pörögsz :!: :roll:
Köszi :wink:

Csip
Hogy sikerült az ünneplés :?: utólagosan is boldog szülinapot kívánok :!: :oops: :wink:

Ancsi
Azt hittem jössz haza holnap :?: várlak majd a jó hírekkel :!: :wink:
Van különbség a két ország között minden tekintetben az biztos :!: :shock:
De jó, nemsokára otthon lehetsz nyugiban, békességben a pocaklakóddal, vigyázz magatokra :!: :wink:

Egyébként lehet terhesség alatt lidocainnal érzésteleníteni :!: csak úgy eszembe jutott, érdemes c vitamint szedni a terhesség alatt, mert ilyenkor könnyebben gyullad be az íny :!:

Julcsi
Egy kis lazulás bármikor jól jön/jöhet :!: :wink:
kedden uh is lesz :?:
ma hogy vagy :?:

Susy
Ki kertészkedted magad :?: olyan jó volt beszélni :!: :wink: még mindig a hatása alatt vagyok, annyira kedves hangod :!: :wink:


Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Na sikerült valamit alkotnom, remélem látjátok Ti is... :!: :?: :roll: :wink:

A felső 10.DPO 2010.03.21
középső 9.DPO 2010.03.20
alsó 8 DPO 2010.03.19

Kép

És a mai 20-as teszt

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


szép reggelt!

zsu!
annyira jó olvasni az örömödet!!! :D

nem lesz kedden uh. a gasztróra megyek. nőgyógyászhoz meg nem tudom, mikor... nem csinálja a hőm azt, amit kellene :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szép jó reggelt lányok!

Zsu
Gyönyörű!!!! :lol:
Annyira örülök az örörmötöknek, szinte én is repdesek! :)
Nem nagyon volt időm jönni, mert tényleg kikertészkedtük magunkat, tegnap egész nap. Este mozdulni sem bírtam ,szó szerint csak lestem ki a fejemből, de Nóri olyan aktív volt, mint, ha egy kígyó lett volna a hasamban. :) Délelőtt kezdtük ablak pucolással, mosással, porszívózással, anyósom elvitte Kristófot, aztán kimentem én is dolgozni, hát még bőven maradt így is, de nem folytatjuk ma, mert apának kificamodott a bokája, picit be is van dagadva, remélem nem lesz gond vele. Ma főzünk és pihenünk.
Nekem is nagyon jó volt veled beszélni, akartam neked sms-t küldeni, hogy hogy vagy, de ha már ilyen jó sokat írtál akkor majd legközelebb. :wink:

Onlány
Vigyázz magatokra nagyon még egy pár hétig tartsd bent a lurkót.

Kírus
Ha még egyben vagy tessék behúzni a jelenléti ívet. :)

Kép
Kép
susytunder
 
 


zsu!
nagyon cép tesztek :lol:
hol lehet ilyen 2csíkos szériát venni?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Zsu
Azért megnéztem volna apácska arcát, mikor közölted vele. :)
Emlékszel én mondtam neked, hogy a gólya tavasszal hozza a kisbabát, hát nektek tényleg a gólya hozza. :)

Kép
Kép
susytunder
 
 


Juli
:lol: Ez jó volt.
Bárhol is adják én kívánom, hogy mihamarább járj arra és zebrás tesztekkel találkozz csak :)

Na megyünk piacolni. Mit főztök ma?

Kép
Kép
susytunder
 
 


Julcsi
Most megkönnyeztem... :oops: tényleg örülök :!: :D
Azt hittem uh-ra mész tüsző ügyben :!: :roll: remélem a gasztrós mond már valami okosságot erre a sok hasfájásodra :!: :roll: :?: akkor holnap nem is dolgozol :?:
A vaterán vettem egy rakattal :!: :lol: küldjek belőle, még van :!: :?: :lol:

Susy
Köszike, sztem is fenomenálisak a tesztek, nem azért, mert az enyémek, hanem, mert szép pozik :!: :roll: :lol:
Sajnálom apidat, de mit csinált :?: jobbulást neki és borogassátok ill.van egy nagyon jó krém, Ben-gay a neve, hátha :!: nagyon büdi, de hatásos :!: :wink:
Szép napot és jó piacozást :!: :wink: Kristófot is puszilom :!: :D

Köszi Csajok a teszt dicsit, jól esik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


főzés?
anyuékhoz megyünk :)
szinte minden hétvégén valamelyik szülőnél kajálunk... szóval ilyenre nincs gond :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Zöld bab levesre vagyok éhes és paradicsomos húsgombóc lesz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Julcsi
Én tegnap voltam anyuéknál akkor nem főztem, de ma igen :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


zsu!
dehogynem dolgozom! sajnos gyorsan fogy a szabim, így muszáj mennem. még lehet, kedden is megyek du, ha visszaérünk szegedről.
én is nagyon szeretném, ha végre kitalálna valamit az orvos. már gondolkodtam azon, hogy elmegyek máshoz... csak hát nem nagyon találni nála jobbat :)

tesztem van itthon nekem nem kevés, meg szerezni is tudok (sima laboros tesztcsík) csak gondoltam, hogy ha tuti zebrásakat árulnak valahol, akkor az érdekelne ;) bár a mostani teszteket is úgy hoztam, hogy ezek biztos 2csíkosok... nem tudom, még nem próbáltam ki.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


no, megyek... engedem a kedvest a géphez. jön ölni :o :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


sziasztok!

Zsu gyönyörű zebrácskák! :lol: :lol: :lol: :lol: és a 20-as is milyen szépen látszik már most! :lol: nagyon boldog vagyok! úgy örülök Nektek! vigyázz Magatokra nagyon!

Juli mi az hogy nem azt csinálja a hőd amit kellene???? muti!

Kép
gtunde75
 
 


tünde!
íme:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


öööööööööö... hmmmm... valóban nem látható rajta pé... érdekes... pedig az uh... kedden voltál... vagy mikor is?

Kép
gtunde75
 
 


szerdán.
és akkor már sárgatestet látott a doki (egyértelműen mondta, hogy az), tehát a pé megvolt addigra.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Juli na igen az elég egyértelmű....tudjuk be annak, hogy azok közé tartozol, akiknél a hő csak pé után 3-4 nappal megy fel... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75
 
 


Sziasztok!

Jelentem itt vagyok és még sajnos egyben :lol: :lol: :lol: ...
Hát nem kicsit vagyok türelmetlen de úgy érzem úszni fog a holnapi dátum :roll: ... Akkor majd tűzök ki másikat :lol:

Tegnap megvolt a mi szobánkban meg Kíráéban a nagytakarítás... anyu segített... de rohadtul elfáradtam.. a nap közepén már úgy közlekedtem mint egy robot.. fájt minden csontom....
Éjjel ismét dekkoltam fent 2 óra hosszát... kisebb derékfájás miatt...

Ma itt voltak majdnem egész nap sogornőmék, jöttek Kírát felköszönteni.. főztünk egy fincsi halászlevet, meg rántottunk husit, petrezselymes krumplit..
Kapott Kíra egy szép csokitortát és egy napellemes virágot... :D
Vendég
 


Ancsi!
Holnapra megy a drukk!! 5 hetesen nálam is még csak petezsákot láttak...de már az is megnyugtató!!! Napok kérdése és akkor már szívhang is látható/hallható lesz :wink:

Zsu!
Szépek a pozi tesztek, látszanak a 2.csíkok!!
Mikor készülsz majd dokihoz??

Onlány!
Eleinte én is magneB6-ot szedtem de aztán váltottam magnesii citrici-re volt hogy Pharma-t kaptam volt hogy Naturlandosat a gyógyszertárban... de tök ugyan az...

Juli!
Merre csaviztatok szombaton??
Reméljük most már tesznek valamit annak érdekében hogy ne fájjon többé a hasad!!!!++++

Susy!
Hu te is akkor jól belehúztál a takarítással és kertészkedéssel :D
Ez utobbit már nem vállalnám be :lol: hajolni nem tudok.. tegnap is letérdeltem hogy kiporszivozok a szekrény alatt.. hát szépen nézhettem ki.. alig tudtam felállni :lol: :lol: szoval már az sem megy...
Az szupi ha Nóri tekereg a pocakodban, legalább jól érzi magát!!! :wink:

Többieknek is üdv!!!
Szép estét!!!!!!!
Vendég
 


kírus!
semmi extra nem volt szombaton. a vár bárban voltunk (ártézi kútnál) és ott ragadtunk :D

egyébként rájöttem, hogy jobb, ha nem emésztem magam a hőm miatt... úgysem tudok vele mit csinálni. ez van és kész. vagy megjön, vagy nem. vagy lesz baba, vagy nem... aztán a továbbiakat meg úgyis a doki dönti el :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó reggelt mindenkienk :D

Kírus: na szülsz???Én nem sokára megszületek :D Kírát hánykor szülted???

Suzy: Gyönyörű amit írtál :lol:

Suzytündér: Ügyes voltál a hétvégén...

Ancsa: csajémmm, hun vagy???Ma doki!!!!!

Onlány: Mi a helyzet lakás ügyben???

Tünde: Apival, hogy telt a hétvégétek, merre voltatok???

Juli: Most veled mi lesz???

Edii: Hogy vagy???

Iner, Joli: merre vagytok?????????????????????

Lassan kezdődik a babaeső :D De izgi :D :D :D
csip-csip18
 
 


Nálam: Szombaton vásároltunk, takarítás...
Vasárnap ott volt az egész család...
Menű végül mini szedvics volt, no meg körözött, tatár és kukorica saláta ezek voltak....Meg süti...

Aztán a párom tartot köszöntöt, lakás...nagyon ügyi volt :D
és kaptak egy egy üveg pezstit...és és és Apósom zokogot :shock: :shock: :shock: hát nem kell mondjam Én is :lol: :shock:
Olyan édik voltak!!!
Szóval jó este volt!!!
Ennyi :D

Ma meg megyek Apával vacsorázni :D :D :D
csip-csip18
 
 


sziasztok mindenki!

csip jó reggelt! Nagyon Boldog szülinapot Neked!!!
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75
 
 


Jaj de édes vagy TÜNDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm Szépen!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj képzeljétek Én barnázzom egy kicsit...
Ebből menzi lesz, tuti!?!?! :oops: :( :oops:
csip-csip18
 
 


csip!
Kép

kírus!
lánykádnak is, bár neki inkább ezzel:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Kitti és kicsi Kírus isten éltessen titeket nagyon sokáig!

Kép

Kitti
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégi ünneplés, hová mentek apával vacsizni? Nem feltétlen lesz piri, barnázás előfordulhat.

Zsu
Azért kellett kiszedni a fogam maradványait, mert teljesen tönkre ment szopi alatt én meg frankón elhanyagoltam. Viszont azóta is fáj a helye, de úgy, hogy a fél arcom és még a fülem is. Ez normális? Vagy lehet, hogy nem is a fog helye, hanem a szúrás helye fáj? Bár ma már jobb picit. :?
Meg akarom kérdezni harmadszor is, hogy mi is az, amit szedni kell, hogy ne menjen tönkre a fogam? :oops:

Kép
Kép
susytunder
 
 


Juli: Na de kérrrrrrrrrrrrrrrremmmmmmmmmmmmmm :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
csip-csip18
 
 


Juli
Húúú, de komoly ez a kép. :lol:

Kép
Kép
susytunder
 
 


Suzytündér: Nagyon Szépen köszönöm :D


Juli: "bazd meg" nem tellek vele be :D :D :D :D :D naon nagy ez a kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


örülök, hogy teccik :lol:

na, húzok osztályértekezletre :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Juli!
Azt a helyet már én is néztem(mindig arra jöttem busszal melóból) és hétközben is voltak jó páran bent.. szoval nem lehet rossz hely :roll:
Ne is görcsölj a hődön, majd tán holnap mondanak valami okosat!!

CSip!

Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!!!!!!!
Hát semmi jele nincs annak hogy ma szülnék :roll: :( , de persze sose tudni éjfélig még van sok idö!!!!
11:30-kor szültem Kírát- ilyenkor 5 éve már az előkészítőben voltam!!!! :D Bár most is ott tartanék :evil:
Reméljük nem jön meg pirid!!!!! És a barnázás elmúlik!!!

KOmolyan csajok kezdek begolyózni annyira türelmetlen vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
És állítom hogy pont ezért még véletlen sem fogok elöbb szülni....
Tegnap már pedig Kíra is csalogatta kifelé, hogy szia öcsi, én vagyok a nővéred Kíra- holnap szülessél meg!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Dobok egy görbét, hátha valaki okosabb :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 16000_.png
csip-csip18
 
 


Köszi csajok arik vagytok!!
Szépek a képek!!!

Juli!
Csip-é nagyon állat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Most beszéltem a párommal és énekelte a Boldog Születésnapot :D
Mondtam neki, hogy barnázzom, egy kicsit elkeseredett...és mondta, hogy nincs akkor kis Bende???Hát mondom nincs!!!Erre mondta nekem, hogy nem baj anyukám, most már túl vagyunk a bulikon az avatón, nem lesz stressz körülöttünk!!!Leszokom a cigiről, és ezerrel rágyúrunk a kis Bendére!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Csipnek, és kis Kírusnak nagyon boldog szülinapot kívánok :!: :wink:

Kép

Legyen szép napotok :!:


Puszilom a többieket is :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Jó reggelt!!

Csip és Kírus- Nagyon boldog szülinapot nektek :D :D

Suzy- Tesztjeid meseszépek, olyan jó nézegetni őket :D

Most csak beköszönök, mert megyek a dokkerhez 10.30-ra, utána jövök :wink:

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?