Sziasztok!
Igen Kriszta vagyok:)
Köszi a tanácsokat most éppen ablakozunk,nagyon jót alszik a drágám,ha ilyen idő marad akkor szerintem holnap kimegyünk egy picit...
Anna:
Én a Sári Tamásnál szültem,a szülésznő pedig éppen az ügyeletes volt a keresztneve Szabina...akit csak dicsérni tudok és áldom az eget hogy éppen ő volt bent...nem is ment haza váltáskor maradt velem végig nagyon rendes és kedves volt,sokat nevettünk amíg bírtam...
Sári Tamás nagyon jó szülész de ha szegedi vagy akkor biztosan hallottál róla jókat,meg azt is hogy március 1-től elment Kecskemétre dolgozni csak a bérkert utcai magánrendelése maradt szegeden...
Nekünk szerencsénk volt mert 2-kor mentem be a klinikára ő meg épp akkor végzett Kecskeméten így időben ideért hozzánk...
Szülőszoba:
Mi apás szülést választottunk,így egy nagy családi szobát kaptunk,nagyon barátságos és jó nagy volt...volt labda is ha akartam használhattam bármikor...
Azt mondják ha valaki nem apás szülést tervez akkor is mondja azt hogy az lesz és akkor ilyen szobába teszik,legfeljebb ha már nagyon gáz a helyzet apuka azt mondja hogy ő inkább kimegy mert nem bírja ...és akkor nem egy kis lyukba kell lenned...
Babaszoba:
Lehet totál külön szobát kérni,ahol van saját tusolód wc-d,tv-d,és mintha azt láttam volna hogy oda a látogatók is bemehetnek.Annyi hogy az 10.000ft/nap.Szóval ha perkálsz akkor luxusszobát kapsz...
Én nem kértem mert a 3 ágyas szobák se zsúfoltak meg jó ha van társaság,én pl nagyon jóba lettem ott az egyik anyukával,biztos összejárunk majd...
Igen a baba kint lehet veled egész nap,csak akkor viszik el ha fürdetik,vagy ha valamilyen vizsgálatot akarnak végezni rajta...a pelenkázást te csinálhatod,de éjszakára nem szokták bekérni az anyukák a babákat hogy ők is pihenhessenek egy kicsit...
Én például úgy csináltam hogy mindig szóltam az éjszakás nővérnek hogy ha éjjel nagyon sír a babóm nyugodtan jöjjenek be és ébresszenek fel és bemegyek hozzá és megszoptatom...
Ez így is volt és nagyon jól működött.
Ha esetleg besárgul a baba akkor automatikusan nem lehet kint nálad mert ugye fény alatt kell lennie,abban az esetben csak akkor kozzák ki neked amikor etetési idő van a többi babónak is az kb fél óra,addig meg kell szopiztatnod(na az nem mindig sikerül,mert ugye ő lehet akkor pont nem éhes hanem mélyen alszik)utána elviszik és 3 óránként hozzák újra fél órára...de persze bármikor bemehetsz megnézni...
A benti fejőgépet nagyon ajánlom,mert az egy igazi " ipari tehénfejő"úgy leszív percek alatt hogy észre se veszed...nekem nagyon hasznos volt mert mi besárgultunk és nem mindig tudtam megetetni amikor kihozták és hát valamit csinálni kellett a kő kemény cicimmel,de én alapból ha szopiztattam Ádámot amikor evett mindig kifejtem a maradék tejet hogy minél több legyen..ne sajnáld rá az időd.Végül is úgy sincs más dolgod ott mint etetés,fejés,alvás,tusolás,pihenés...
És még így is tejlázat kaptam...mert annyi tejem volt akkor...
Szóval kb ennyi jutott az eszembe de nyugodtan kérdezz ha valami érdekel mert nagyon szívesen válaszolok rá...
Üdv mindenkinek:Kriszta