Hahó,
Timi, szerencsére észre sem vettük ezt a gépcserét. Ügyesek voltatok! Nem szívesen hiányoltalak volna hosszabban
Hanga babának jobbulást! Hogy milyen bacik léteznek már
és ezt amúgy honnan állapította meg e doki? Vizeletből? Székletből?
T-pk, jó kocsi!
Én ma próbáltam ki a nekünk új Esprit-ünket. Apa szerint nem rossz, nekem kicsit nehezebben volt kezelhető, mint az egysoros Graco-m, de ez az én inhüvely-gyulladásos kezemnek köszönhető. A pozitív, hogy egymás mellett ülhettek a csajok, és tüneményesen dumáltak egymással. Aludni? Minek az, ha ennyi látnivaló van?
Zsófi, nem rossz, mire megjön az eredmény, már lehet, hogy rendbe is jönnek. Fog miatt nem lehet amúgy a hasmenés-szerű kaki? Popijuk nem piros nagyon? Bár nem valószínű, hogy ennyire egyszerre fogzanának, esélyesebb valami fránya baci.
Lpemoni, nem akarlak elkeseríteni, de a homeopátia hatása akár napokig is várat magára
Ettől függetlenül nagyon szorítok, hogy nyugodtabb éjszakátok legyen!!!! Nekünk a fogzásra Míránál a Chamomilla jött be, én éjjel észre sem vettem eddig nála, hogy fogzik. Nappal bezzeg állandóan tele a szája a kezével, és nem kevés nyállal ápolja azt egészen a csuklójáig. Bár a Viburcol tartalmaz chamomillat is, tudom.
És az 5. éjszakán is túl vagyunk, kisebb zökkenővel. Egyszer fel kellett venni Emmát, de 5 perc múlva már aludt is tovább, egyszer meg hallottam, hogy fel-felsír, de mire úgy határoztam, ideje átmenni, megnézni mi lehet vele, behunyt. Reggel fél7-ig. Én is remélem nagyon, hogy most már azért lassacskán felfogják, hogy az éjszaka mire való. Ráérnek ezt átértékelni majd 17 évesen
Vanda! KÖSZI!!! Mikor tegnap este kissé elkeseredve azon gondolkodtam, mit csináltam rosszul, , hogy Míra már megint nem akar vacsizni, és hisztirohammal adta ezt tudtomra, a Te szavaid öntöttek belém lelket!
Az mit jelent, hogy Balut mai napig altatni kell? Gondolom 4és fél évesen már nem ölbe veszed. Mellette kell feküdni, míg elalszik?
Rana, ne légy irigy, ehhez a pár átaludt éjszakához 10 hónap kellett ennek a két ördögfajzatnak!
És Míra első fogának is. Mi nem kapkodunk el semmit. Csak a felállást, hogy a gerincünk és a lábunk tuti megsinylődje
Nyuszival kell egyetértenem, vízből whiskey sokkal jobban hangzik. Szerintem apa is jobban díjazná
Nyuszi, ha napközbeni szerójukról beszélsz, amiben játszanak, szerintem teljesen oké. Mivel még hason vannak, teljesen jó, hogy a pocijukon van még egy réteg póló.
Rács, hát igen, a járóka stabilabb, de annak alja is van, amihez a rácsok rögzítve vannak. De azóta szép az élet nálunk is. Nyugodt vagyok, ott merem őket hagyni, és ugrásszerűen elkezdtek fejlődni benne, mert ingerelte őket a feltérdelésre, majd felállásra, és végül mellette tanultak meg lépegetni is.
Most utálni fogsz, hogy ennyi hónap kín után mondom el, pláne, hogy már Te magad is rájöttél a megoldásra, de Míra nekem is csak melegen eszi meg a kaját. Szinte még a gyümit is tízóraira. Párszor rá kell mikróznom (nem kis lelkiismeret-furdalás közepette), hogy megegye. De nekem így eszembe se jutott, hogy esetleg ez lehet a gond Noéminél. Szánom, bánom
Tényleg!!!! Nagyon!!!!
Engesztelésül dobok fel pár képet