Új privát üzeneted érkezett!

Hihihi!!!!!!!

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a 3.!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tiszta hülyék vagyunk! Nem 10 g-ot evett, hanem 100-at!! Jó ez a mérleg.. ilyen volt a kórházban is.. csak mi vagyunk suták... vagyis reggel a Dávid mérte.. ő mondta, hogy ez szar... 10-et ír ki, annál biztos többet evett... erre én napközben utána kétszer nem is mértem.. na most kíváncsiságból megnéztem, hogy mit ír majd ki.. és nekem is 10-et.. csak az 10 dkg! :lol: :lol:
Mindezt 10 perc alatt..
Most semmit 13:00 óta semmit sem aludt.. egy órája evett újra és azóta is fent van.. :lol: :lol: Úgy néz ki ma éjjel is aludni fogunk! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom az anyukák ma nagyon bepörögtek :)

Eszti fújhat a szél, lehet ünnep vagy jöhet akármi Jázmin bent van :P

Örülök, hogy nem vettem mérleget :) ez a méricskézés nem semmi. Gondolom, ha jóllakott akkor azért az látszik egy babán. Legalább nem stresszelem magam ezen is majd, hogy hány gramm.
A védőnőnél majd mérve lesz úgyis :)

Jó nektek, hogy ilyen jó alvó babátok van :) maradjon is így.

A gátsebetek gyógyulgat?
Vendég

Fanni, sajna nálunk tényleg rossz... :? :? :?
Én most lemértem fürcsinél, de kaják közben már nem akarom. Végülis már nem sárga, jókat alszik, hízik vszínű és sokat pisil és kakil...Ennyi elég nekem!!!

Anna, igen sokan mondják, hogy nem is kell mérleg, mert csak plussz stressz és ez igaz is...
Nekem nincs gátsebem, de a gátam jól van köszi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Többiek????
Vendég

Sziasztok

Én vagyok, csak lusta vagyok írni, meg visszaolvasni, majd holnap :oops: :oops: :oops:

Ma úgysem volt vmi kellemes napom, megint ment a hasam. :oops: :?

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Marcsi nagyon el vagy veszve és Manojoco is.

Sokan érdeklődtetek, hogy borsooval mi lehet. Ő már nem lesz a topikon többet, de köszöni jól van. Sajnos az aggódásaink nem voltak hiábavalóak :(

Szilvi sajnálom, hogy megy a pocid :( lehet a szülés előjele :S
Még előbb megszülsz mint én.

A hét közepétől jön a jó idő :) Jupíííííííííííííííííí
Vendég

Szegény Borsooo! Nagyon sajnálom! Remélem hamar csatlakozik ismét...Drukkolok neki!

Láttátok, hogy ismét esik a hóóóóó????Én már kivagyok!!!!

Szilvi, nekem is ment az utsó napokban! Na, hajrá!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senki sem szült meg a hóra???? Vagy az csak rám hat????

Ma itt lesz Anyós, nem tudom mikor jövök ismét....De most többiek írkáljsnsk jó?
Vendég

Sziasztok!

Ma csak este leszek. 8:30-ra megyek ctg-re meg 16-ra orvoshoz. Délután anyuéknál vagyok. Remélem minden oké lesz a ctg-n és az ultrahangon :)

Eszti itt nem esik a hó hála az égnek :)
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nagyjából átaludtam az egész délutánt... :oops: :oops:
Már olyan fáradt vagyok,hogy egyfolytában szédelgek meg ájuldozom... :shock:
Pedig eszem-iszom rendesen,szedek vitaminokat,de úgy látszik,most még a tavaszi fáradtság is rátetőz a kimerültségemre...már a szülés előtt hetekkel se aludtam jól,ha emlékeztek.Na,azóta meg még annyira sem...
Remélem,hogy Panka is hamarosan átalussza az éjszakákat,addig túlélésre játszom...
Megyek,megetetem,aztán jövök! :lol:

piki

Marcsi, szerintem aludd át az összes délutánt! :) Ha éjjel Panka nem alszik.. valamikor neked is kell! Ha Bazsu sem aludna éjjel, tuti akkor aludnék amikor ő is.. valamikor ő is elfárad.. :lol:

Borsó, remélem hamar újra jössz!! :(

Nekem volt vágás.. de már teljesen jó.. egy-két nap volt gááz..
Már szinte nem is érzem!

Itt is egy csomó, hó esett.. :? De már szinte el is olvadt.. és jön a jó
idő!!! :D :D :D

Most volt itt a védőnő.. azt mondta kiegyensúlyozottak vagyunk mindketten :) :) :) Még jóó.. most is itt ringatom és fél kézzel gépelek.. nem lesz elkényeztetve....áááááááááááá :oops:
Vendég

Amilyen agyhalott vagyok,nekem csak most esett le,mér' nem jön Borsoo... :cry: :cry: :cry:
Nagyjából tudom,min mehet most keresztül,hisz' én is átéltem...hát... :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom és ha véletlenül olvasod,Borsoo:csak az én példám lebegjen a szemed előtt és várunk vissza tényleg!!!!!!!

A védőnő tőlünk is el van ájulva,milyen nyugisak,lazák,kiegyensúlyozottak vagyunk...mondjuk a gyerek tényleg,én meg jól adom elő! :lol: :lol: :lol:
Azt mondta,ezért is nem nagyon jön hozzánk,inkább oda megy,ahol szükség van rá.Tetszik ez a hozzáállás! :lol: :lol: :lol:

Igyekszem tényleg szunyálni,amikor csak lehet-a körülményektől függően.
Panka alszik ám éjjel is,1-2 órát szokott nyűglődni,csak ugye az evéssel,fejéssel elmegy egy csomó idő.
Tegnap éjjel végre volt annyi eszem,hogy nem csináltam drámát abból,hogy mennyit eszik,hanem egyszerűen cicire raktam,amikor nem szívta tovább,letettem aludni.Nem stresszeltem magam én se a hülye mérleggel,ahogy eddig...valamit csak ehetett,mert utána mélyen aludt 3,5 órát,szenvedés nélkül. :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem,ez a jövő zenéje...amúgy én mindig is igény szerinti szopi-párti voltam,de nála annyira kellett figyelni,mennyit eszik,hogy gyarapszik,hogy kissé túlságosan is rágörcsöltem most már...pedig ezt nagyon nem szabad...

piki

Fanni,most még nem lehet elkényeztetni!
Az összes valamirevaló szakirodalom szerint a rossz szokások nem az első 2 hónapban alakulnak ki,hanem csak utána.
Most még csak jót teszel neki,ha hagyod magadon "lógni",nem annyira szerencsés,ha a 9 hónap szimbiózis után elvárjuk a bébitől,hogy viselje el a magányt.Nem tesz jót az "ősbizalomnak",amivel született.
Persze nem kell egész nap karban rázni a popiját,csak amikor igényli,akkor éreztetni vele,hogy ott vagy neki,amikor csak szüksége van rád...legalábbis szerintem...
Ettől még nem lesz önállótlan,az későbbi hibák következménye.

piki

:) Igen.. szerintem sem... ráérünk még nevelni...
Én se szívesen méricskélem.. csak nálunk meg az volt a para, hogy túl sokat eszik.. és nehogy megterhelje a gyomrát.. ugye az első napokban nem arra gondol az ember, hogy nehogy túl sokat egyen, hanem inkább arra hogy nehogy keveset... hát ő 2 naposan 1x megevett 70g-ot, 3 naposan 100g-ot.. azóta inkább figyeltem.. Bár most már annyira nem lényeg.. csak akkor mikor még 20-30-at kellett ennie...
Állandóan csuklik evés után.. őt annyira nem zavarja, csak nem tud tőle elaludni.. és utána megint szopizna.. én meg azért nem akarom mindig a cumit tenni a szájába.. :?
Éjjel Bazsu 1x eszik.. akkor még tisztába se teszem, ha csak pisis.. és nem méricskélünk, meg nem is fejek éjjel ha nem muszáj.. és eddig egy gyors kaja után szerencsére mindig vissza is aludt.. mintha félálomban enne.. :lol:
Rendeltem hordozókendőt! :D
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom én is, ami Borsoo-val történt, remélem, hamar visszatér közénk és jó híreket hoz.

Annyira más már olvasni Titeket, gyakorló anyukák, mennyire más gondolatok és problémák foglalkoztatnak már Titeket, mint minket, de nemsokára mi is becsatlakzunk Annával és Szilvivel egyetemben.

Ma voltam nst-n meg UH-on, és az eredmények szerint a gyerek "pompásan" ( így fejezte ki magát a doki ) érzi magát, még a méhszáj is zártnak tűnik, úh nem tudom Apukámat névnapi ajándékként meglepni egy gyerkőccel ( márc 19-József ) Bár még ki tudja???? Mondta a doki, hogy a héten még nem kellene, merthogy vmi kongresszuson lesz :? , én meg mondtam neki, hogy sajnos nem én döntöm el, hogy mikor szülök, ha a hétvégi 20 fok meghozza a gyereket, akkor nem lesz mit tenni. :shock: Végülis úgyis csak a szülésznő a lényeg ( már ha nincs semmi komplikáció ), a doki elvileg csak a gátmetszést és a varrást csinálja, ha erről lemarad, nem biztos, hogy nagyon sokat vesztettem, sőt inkább spóroltam :oops: :oops: :?
Ma vettem homeos bogyókat, egy részét már lehet szedni most is, meg iszom szorgalmasan a teákat is.
Holnap lehet menni a véreredményért, csütörtökön védőnő és jövő héten kedden megint kótház (nst, UH), csupa öröm ez itt a végén, amikor még lehetn egy utolsót pihenni, meg persze készülni a nagy eseményre, egy csomó helyre kell menni. :?

Kép
ire81

Sziasztok!

Igen észrevettem én is, hogy az anyukák már más problémákkal küzdenek mint mi.

Voltam ctg-n minden rendben. Az orvos mondta, ha nem bújik ki Jázmin a héten, akkor hétfőn 16-kor talizunk és megbeszéljük a szülés időpontját. Nagyszerű, ha indítani akarják :( remélem azért hamarabb kijön. Ma görcsölget a hasam is, nem tudom mi lesz, de próbálom lazán felfogni, mert az ember itt a várakozásba meghülyül :)

Szilvi remélem jobban vagy! Vagy lehet már babázol :)
Vendég

És kivételesen a kenetmintám negatív volt minden mennyiségben :) ilyen sem volt még :)
Vendég

sziasztok
Bocsánat a zavarásért.
Anyatejet keresek egy 9.hetes babának.(barátnőmnek)
Ha valaki rendszeresen,akármilyen kevés mennyiséget is tudna adni,nagyon szívesen vásárolnék.
köszönöm.
Gabi

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Helló!

Csajok mi ez a pangás??? :):):)
Itt szépen sütkérezik a napocska :)

Azért írjatok pár sort :)

Elkezdek lassan takarítani :S nem tudom, de sztem kijött rajtam a tavaszi fáradtság. Egyfolytában henyélnék az ágyban és aludnék.
Vendég

Jó reggelt!!!

Végre süt a napocska!!! Én ma hulla vagyok, pedig Lillusra nem kell panaszkodnom. Bealudt 9.30-kor, kelt 2.30-kor, aztán 5.30kor. Csak Bibu 6kor kelt ISMÉT!!!!! :? :? :? KIVAGYOK!!!Nem tudom mit kéne tennem, hogy tovább aludjon...Vagy Lillus aludhatná végig az éjszakát...Kicsiot sokat várok a gyerekeimtől, mi??? :lol: :lol: :lol:

Tegnap egy magam voltam a 2gyerkőcre és egész jól ment... :D Lillus a hátamon,míg fürdettem Bibut. Néha veszekedett velem, mert picit éhes volt, de sajna ez már a második gyerek problémája, hogy Ő már nem akkor eszik, amikor akar... :lol: :lol: :lol:

Anna, akkor most már tényleg megszülsz... :lol: :lol: :lol: fészekrakási ösztön. Na mondjuk rajtam utólag jött ki... :lol: :lol: :lol: :lol: Én most pörgök... :lol: :lol: :lol: :lol:
Bábakoktélt nem akarod kipróbálni????Én nem akartam anno, hogy indítsák...állítólag brutál.

Fanni, most már teljesen rendben vagy?
Reni, kitartás!!!!!!!!!!
Marcsi, hogy álltok az éjszakával????
Manojoco?Rég jártál erre
Szilvi, nagy a csönd, csak nem?????????????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hamarosan ti is ilyen problémákkal jöttök majd!!! :)

Anna, nálam is így kezdődött minden.. ilyen kis görcsölgetéssel.. Már biztos nincs sok hátra! És ez a front is elég durva.. tegnap óta fája a fejem..

Hát nekünk most annyira nem volt nyerő az éjjel.. Dávid másfél órát sétált vele.. hajnal 5-ig.. aztán szopi, majd átvettem az ügyeletet..
Bezzeg most reggel 8 óta alszik minden nyikk nélkül, mint egy kisangyal

Köszi Eszti, már tök jól vagyok! A gátsebet már nem is érzem, mintha semmi sem lett volna.. csak a fejem ne fájna most..

-10 kilónál járok!! :lol: Azért erre a vírus is rásegített kicsit... legalább ennyi előnye volt..
A méhem meg már kisebbre összehúzták a sok szurival meg ergam cseppel mint volt..

Eszt, Marcsi meddig fogja még Balázs végigüvölteni a fürdetést? Most nagyon durva hangok jönnek belőle.. szinte félek :)
Vendég

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.09 17:10-kor.
Vendég

Helló!

Készen vagyok a takarítással. Nem tudom,hogy ez fészekrakási ösztön-e vagy csak nagy a kupi :D:D és muszáj volt rendet rakni :)

Nagyon ari Balázs, igazi kis férfi! Nagyon fiús gyerek, de nem csoda, hisz fiú :)

Eszti tegyél már fel Te is képet Lillusról, mert nem mindenki iwiw mániás :)

Az indítás oxitocinnal lenne sztem. Legalábbis azzal szokták nem?

Remélem Jázmin halak lesz :D

Szilvi nagyon gyanús :)
Vendég

Anna, remélem a hetekben megkapom az új gépem és majd csak akkor tudok, de akkor bepótlom, ígérem, jó? :wink:
Sztem is a napokban megszülsz. Vagy hétfőn...tuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne akarj oxitocint, nagyon dúúúúúrva...Én kivetettem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanni, fordítsd rá a karodra és a kis arca legyen a víz fele, és nem fog üvölteni. Nekem Bibunál is csak ez vált be és most is. Hang nélkül megy a pancsi, Azt mondják, azért, mert így a benti léthez érzi magát közelebb :shock: :shock: :shock:
Csak a fejét ne lógasd bele...Én Bibunak néha belelógattam szegénynek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fanni, de jó neked a -10...Most irigykedem!!!Én már lightosan eszem, csak zöldség szinte, este meg nuku vacsi...István aggódik, de nem akarok ilyen tehén maradni... :? :? :?

Ma megyek sétázni a két gyerkőccel...még nem tudom mi lesz....
Vendég

Balázska nagyon cuuuuuuuuuuuuuuuki!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

mekkora különbség van fiúk és lányok között már most, nem?
Vendég

Igen.. nagyon fiús kis arca van :) :) :)

Én is nagyon oxy ellenes voltam, de rajtam RENGETEGET SEGÍTETT!!!!! de tényleg!!!! az utolsó három óra már annyira fájt.. és nem haladt előre semmit a dolog.. majd megkaptam az oxyt és teljesen magamhoz tértem.. újra volt fájás és fájdalom nélküli időszak.... nem folyamatosan szenvedtem... és meghozta a tolófájásokat is.. nekem az oxy után 1 órával megszületett..

Este kipróbáljuk ezt a hasrafektetést!! holnap meg szerintem már el is lepheti a víz.. tegnap leesett a köldökcsonk! :)

Eszti, miért neked mennyi ment le a szüléssel? Te nem is szedtél fel olyan sokat most a terhesség alatt nem?
Most mentek először sétálni?
Én még megvárom a jó időt.. :)
Vendég

Sziasztok

Na vagyok ám, nem vagyok én gyanús, még nem babázok, pedig kijöhetne már igazán. :D Már nem bírom tovább. :? :lol:

Borsoo nagyon sajnálom a történteket. :cry: :cry: :cry: Remélem hamar visszajössz közénk!!! :)

Anna, Reni örülök, hogy a csajokkal minden oké :lol: :lol:

Fanni olyan jó neked, hogy ilyen jó kisfiú Balázs, átalussza majdnem az éjszakát. :lol: :lol: :lol: és ráadásol, helyes kisfickó 8) :lol:

Tegnap lefertőtlenítettem a bútorokat Barnusnak, meg kifőztem a cumiját, a mellszívót,meg mindent,sőt a kórházi motyóm is most már hiánytalan,tiszta kis ügyeske vagyok. :oops: :lol: :lol: :lol:

Ma voltam ctg-n, szerencsére minden rendben, most vittem csokit, nehogy szórakozzon megint velem a gyerek, most végig mozgott :D
Jövőhét szerdán megyek megint, addigra meglesz a pisi eredmény is amit ma kellett leadnom (nem tudom mért ),meg mondta a doki, h megnézi majd a méhszájat, hogy nyitva van-e vagy sem.

Nem tudom mondtam-e, hogy az uzsoki kh szülészeti osztálya ugye felújítás alatt van,és elvileg jövőhét szerdán már költöznek az új részbe, addig még ki kéne húznom, mert ha most rámjönne a szülés azt sem tudom, h az épületen belül hova kell mennem, még a doki se tudta megmondani. :? Ugyhogy megbeszélem Barnival, hogy jövő7 hétvégéig bírja ki odabent (nem mintha vmi jel is utalna arra h ő kijönne), és az új részen szülünk. :D:D:D

Örülök, hogy ti ilyen jól szórakoztok azon,hogy engem hogy borít ki az idős hölgy, nagyon szívesen kölcsönadom akinek szüksége van rá. :lol: :lol: :lol:

Tényleg Marcsi meg szeretném tőled kérdezni, hogy ha én megszülök, írhatok neked én is sms-t, mert nem hiszem, hogy bevinném a laptopot, főleg ebbe a nagy kavalkádba ami most a kórházban van, és akkor informálod majd a többieket? :oops: :wink: :wink:

Eszti teszel fel képet Lillusról? :D

Na később még benézek, megyek kitakarítom a fürdőszobát, meg összepakolok, holnap jön 11-re a védőnő.

Pussz

Kép
Kép
szilvancska

Én + 17-nél járok, kivi vok nekem mennyi fog lemenni. :D
Jah és a legszebb, hogy letiltott a doki most a sóról és a cukorról, ne egyek semmi olyat amiben só,ill cukor van, hát erre a 2 hétre már nem mindegy??? :? :D

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi,megtisztelsz,ha nekem írsz smst! :lol: :lol: :lol:
Izibe tudatom majd mindenkivel az örömhírt! :lol: :lol: :lol:
A mobilszámom fent van az iwiw-en..

Balázs nagyon édes és gyönyörű,formás bébi!!!

Fürdetés:a lényeg a lényeg:érezze magát biztonságban!
Ha te magad bizonytalanul tartod,nem vagy magabiztos,akkor félni fog.Kipróbálhatod,amit Eszti írt,de a stabil,biztos tartás a legfontosabb!!!Ez személyes tapasztalat még a melóhelyről,kolléganőktől...

Panka nagyon szeret fürdeni,csak a törölközést,felöltözést utálja,azt szokta végigszenvedni...nála hamar rájöttünk,hogy az előírtnál melegebb vízben érzi jól magát,így kb.41-42 fokos vízben fürdik.Kipróbálhatod Fanni,hátha azzal van baja.Illetve van olyan bébi,aki a sok vizet szereti,van,amelyik a keveset.Ezeket sajnos végig kell zongorázni,mert a babák nem olvassák a szakirodalmat! :lol: :lol: :lol:

Ma végre mi is ki tudtunk menni újra levegőzni,már nagyon hiányzott,de mostanában olyan szutyok idő volt-remélem,most már itt a tavasz tényleg!!!

piki

Szilvi már azt hittem babázol :P de látom nem. Akkor tényleg beszéld meg Barnival, hogy egy hétig még a pocakon belül legyen :)

Eszti jó felmentést kapsz ebben az esetben Lillus megmutatásában :) de nem sokáig :D :D :D kíváncsi vagyok rá :P

Itt kicsit elborult az ég. Mire jön Jázmin jó idő lesz. :) :)

Olyan jó nektek már babáztok...én meg itt várakozok mi lesz :)
Valaki megszülhetne helyettem :D mondtam is apának, hogy nincs-e kedve átvenni ezt a szerepet.
Olyan igazságtalan nem, hogy mi szenvedünk 9 hónapon át, ők meg semmit nem csinálnak csak élnek tovább :D meg mi szülünk, nevelünk a férfiak meg persze a "kenyérkeresők" :D
Akkor szoktam kiakadni mikor egy férfi azt mondja, hogy nem akarok gyereket. Jajjjjjjjj szegény fejük annyi mindent fel kell áldozniuk a gyerek miatt, hogy tényleg nem is lehet bevállalni :D :D
Nekem mind a két sógornőm könyörgött, hogy legyen egy. Több nem is lesz a pasik miatt :S :S :S tiszta szánalom :D

Na jól van megyek már én is :D hajat akarok mosni........meg jól esne egy fürdő amíg zárt a méhszáj :D
Vendég

Megelőztél Marcsi :) te leszel a bejelentő babafronton :D
Vendég

Köszi Marcsi! :lol: :lol: :lol:

Anna megértelek, Bazsi is szokta mondani mikor már totál kivagyok, hogy ezt a kis időt már kibírom amíg kijön, könnyen beszél, neki csak meg kellett csinálnia,én szenvedek azóta is vele, meg szerintem ezután is ez lesz. :twisted: Én meg mindig azt mondom neki, hogy erről is ő tehet. :lol: Na olyankor elhallgat, és megsértődik, én meg csak nevetek rajta. :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Jó kis módszer Szilvi :D

Én mostanában alig találkozom a férjemmel így nincs mit a fejéhez vágnom. Itt a jó idő és elkezdődött a szezon. Mezőgazdaságban melózik. Jó, mert lesz pénz, ami kell is jelenleg, csak hát azért ritkán látom. És előre félek, hogy bejön az aratás és reggel 7-23ig melózni fog még szombaton is én meg a kis csajommal itthon várom mire hazaér. Elég nehéz lesz ilyen picikével egyedül. De lesz valahogy meg anyumék csak segítenek már :D
Lehet nem is baj, nem fog itthon idegelni :D bár elég talpraesett hapsi így sztem sok hasznát venném :D tud főzni meg mosogatni is szeret :D + a ruhákat is be tudja tenni a gépbe :D
Vendég

Csajok nagyon el vagytok veszve. Ez így nem jó :( az itthon ülő kismamikra senki nem gondol :D
Vendég

Jó reggelt!

Nekem ma jó éjszakém lett volna, mert Lillus megint durmolt 10-5-ig...DE! BIBU!!!Ő már 3.napja 6-kor kel...Én ezt így nem fogom bírni. Nem tudom mit csináljak vele, vagy most miért kel 2órával hamarabb???????? :evil: :roll:
Ja, és a nyomi mérleg tegnap azt mutatta, hogy a gyerek 220-at szopizot... :shock: Na mondom persze...Bibu eszik 250-et 15hósan...Le kell cserélnem, mert ezt így nem tudom használni...
Vagy lehet duplát evett, hogy aludjon??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, Anna???Ma sem szültél meg?????

Marcsi, én a Brendonban (helyett a teszveszen) vettem, de nem kendőt, hanem ezt a táska szerüt. 10ezer a brendonban. http://www.brendon.hu/Products/List/babahordozó%20eszközök_17/all ezen az oldalon meg tudod nézni, ez az Infantino! nekem nagyon bejött! Enélkül nem tudnék létezni.... Nekem anno volt a Cybex Kengurum (30-ért vettük :evil: ), de az használhatatlan volt. Kb.3x próbáltuk, aztán most eladtam...Jó sokat buktam rajta... :evil: :evil: :evil: Meg volt ez a rendes kendőm, de őszintén annyira bonyolult fölkötni, anno Bibunak nem volt türelme hozzá, most meg nekem nincs időm percekig ezzel vacakolni. :roll: :roll: :roll: Ez nem szőke nőknek való... :lol: :lol: :lol:
De ez a táska bejött!!Csak bele dobom, majd fölcsapom és kész!!!!És a teszveszen vettem a feléért. Állítólag sose használták és vszínű tényleg, mert meg volt ez az új szaga, mint amikor a boltban megveszed és van ez a "büdi" szag...

Anna, Szilvi. Az én férjem szerint neki a legrosszabb a terhességeim, mert neki kell elviselnie... :lol: :lol: :lol: :lol: A szülés meg szerinte bikka-makka és nem is fáj annyira... :shock: :shock: :shock: Na Ő már csak tudja... :lol: :lol: :lol: Most mindenkinek azt mondta, hogy nem is fájt nekem, merz idén nem kiabáltam... :shock: :roll: Mondom neki persze, mert annyira koncentráltam, hogy menjen már lejjebb a feje, hogy nem volt időm kiabálni. Ja, mert fostam, hogy ha nem megy le a feje, akkor még csaszi is lenne és nem akartam duplán szenvedni... :roll: :roll: :roll: No és idén már tudtam mi a szitu nem ért váratlanul, hogy belepusztulok... :lol: :lol: :lol:
A ffiak már csak ilyenek!!! :lol: :lol: :lol:

Fanni, milyen volt a fürdetés?

Reni! El vagy veszve!!!Mizu???

Manojoco? Hogy vagytok? Majd te is tegyél föl képet, kiváncsi vagyok! Most már biztire hatalmas a picurka!
Vendég

Marcsi, úgy tudod megnézni, hogy az egész linket jelöld ki, mert a végét vmiért nem jelölte ki... :? :? :? :? :? :evil: :evil: :evil:
Vendég

Már 2hetesek vagyunk!!! Hogy telik az idő.... :roll:

Ti nem érzitek ezt???
Vendég

Helló!

Nagyon telik az idő. Úgy elszalad egy hét. Ma már csütörtök van :S azért ez sem olyan jó sztem, hogy ennyire repül az idő :(

Mi még egyben vagyunk. Sztem Reni vagy Szilvi hamarabb fog szülni mint én. De olyan jókat alszom :) egyszer kelek fel éjjel max. már a pisilés sincs olyan sűrűn. Azért remélem lassan túl leszek rajta. Az indítás miatt is inkább :(
Vendég

A végén én sem jártam annyit wc-re...Legalább ez jó volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én még mindig küzdök a lumbágommal....Remélem lassan kiheverem.

Ja, Fanni, neked annyit akartam még mesélni, hogy nem tudom hány kilónál tartok, de nem megy olyan gyorsan le. Most figyelek a kajákra. Megpróbálok szénhidrátot csak de. enni reggelire, utána zöldséget, majd este kefirt...Remélem használni fog.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna, kitartás!!!! Nemsokára vége van neked is, kitartás!!!!Meglásd, mikor nem számítasz rá, egyszercsak beindul...Vihat elötti csend. Nekem bejött! Én 3napig olyan fittnek éreztem magam, nem fájt, görcsölt semmim...és lám!!!
Vendég

Hát bevallom a fürdetést tegnap szépen kihagytuk :oops: :oops:
Apának el kellett mennie este és későn jött haza.. akkor meg olyan nyugodtan aludt és én is hulla fáradt voltam, nem akartam teljesen felzaklatni őt sem és magamat sem :)
Na majd ma! 8)

Anna mikorra is vagy pontosan kiírva? Már olyan rég nincs vonalzód..

Eszti, én is pont ezt néztem.. a vaterán akartam megvenni.. de végül innen rendeltem egy rugalmas kendőt, meg egy erszényt.. elvileg holnap érkeznek.. :)
Hétvégén talán már mi is sétálunk egyet! Most éppen tárva nyitva az összes ajtó, ablak..

Szilvi, szerinte a só elhagyását a vizesedés miatt mondta..a cukrot meg lehet hogy a terhességi cukor miatt..
Nekem + 15kg lett a vége..
De kezd egyre nagyobb lenni az étvágyam :oops:
Vendég

Elkezdtem előszedni a tavaszi/nyári cipőket...Még nem jönnek rám... :cry: :cry: :cry: De legalább a szülinapi gumicsinnyám igen... :D :D :D
Én ha fogyok még 3kg-ot (most méricskeztem), akkor ott vagyok ahonnan indultam. Na onnan már csak -30 és végre magam vagyok... :lol: :lol: :lol: Most olyan nehéznek tünik, de remélem haladok így tovább. Tegnap küldött át bnőm régi képet (még bulis korszak, Bibu elött), mindjárt lementem és megpróblom földobni! megfogtok lepődni...Azért gondoltam megmutatom, mert tudom, hogy hihetetlenül hangzik a 30kg, de itt lesz a bizonyíték. Csak tudjátok mit néztem? íNagyobbnak tűnik az orrom... :lol: :lol: :lol: Lehet nem kéne lefogynom?!?! :lol: :lol: :lol:

Fanni, néha nálunk is kimaradt a fürcsi...pl. hétfőn, mert Bibu bekómált és utána nem akartuk Bibu fürcsije után még a kicsit is nyúzni, mert akkor meg Bibu nem alszik....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tök jó, mi???? :? :? :?

Ja, és nem lehet őket felügyelet nélkül hagyni (mondjuk mindig is gondoltam), mert vagy megküldi vmivel szegényt (mindent bedobál neki), vagy etetni akarja (tegnap spec köles golyóval) vagy cumiztatni.... :lol: :lol: :lol: De nagyon szereti... Ha meg nem a kiságyban csak kanapén, ágyon van, akkor meg odaugrik és elkezdi nyúzni meg cibálni, mint a játék babáit... :lol: :lol: :lol: De aranyosak azért!!!

Ma képzeljétek 120-at mértem :shock: :shock: , tegnap este meg 220-at evéshez!!! :shock: :shock: Sztem beszart a mérleg! Ennyot nem ehetett!!!!!Mondjuk megint 10-től aludt hajnal 5-ig... :roll: Szóval nem tudom!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!Nem mérem többet, nem bírom én ezt idegekkel!!!
Most is durmol mindkettő!!!
Bibu már az etetőszéken "supermanezett" (így aludtam én is mindig az órákon egy-egy átbulizott éjszaka után a fősulin, az asztalon :lol: :lol: :lol: ). Akkorát röhögtem!!!! Ha nem fagyna már így is le fél percenként ez a .......!!!gép, akkor letölteném rá a kicsinyítő progit és föltenném a képet, mert marha édi volt!!!
Remélem lassan beérkezeik a gépem!!! :) :)

Na megyek ebédelek!!!
Vendég

Kép

Ez vagyok én!!!Rám sem ismertek, mi???Mert én már nem ismerek magamra... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, nem látszik semmi... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Bocsi!!!
Vendég

Eszti, mennyi idő alatt cumizza ki ezt a 120, 220 g-ot? A 120 még reális lehet, de a 220??
Nekem kb 10 perc alatt eszik 100g-ot, és utána még van hogy le tudok fejni 60ml-t, de 220 még soha nem volt a cicimben :)
Ha neked van benne ennyi, akkor én már semmin nem lepődök meg.. ha Balázs is megevett két naposan 70-et, majd három naposan 100-at.. akkor ki tudja...

Azért látszik a képen, hogy jó vékony vagy! Én igazából nem is értem, hogy tudott 30 kg feljönni? :? De biztos le is tudod majd adni!
Csak kitartás!!!!
Én tegnap már sétáltam a futópadon. :) Ma meg elmentem a kutyával sétálni, még apa vigyázott Bazsura.. ( na nem kellett nagyon vigyázni rá, mert pont végig aludt, a mázlista :)
Vendég

Kábé egy 20ast nekem is le kéne dobnom nyárig... :shock: :?
Kemény menet lesz,főleg,hogy folyton éhes vagyok...még a terhesség alatt se zabbantottam ennyit... :oops: :oops: :oops:
Bár még ezzel se lenne gond,csak jóval többet kéne mozognom... :oops: :oops: :oops:

Annyira gyönyörű idő van,családilag besétáltunk Erzsébet-Városközpontba,vásárolgattunk,aztán hazagyalogoltunk.
Oda-vissza kicsit több,mint egy óra séta.El nem tudom mondani,mennyire jólesett!!! :lol: :lol: :lol:
Mióta Pankát hazahoztuk,most voltam először shoppingolni...
Tök jó ez a nap! :lol:
Panka meg úgy alszik a sok levegőzéstől,sétától,mint akit agyonvertek. :lol: :lol: :lol:
Éjjel is így kéne...álom,álom,de szép álom... :oops: :lol:

piki

Fanni, de jó, engem Apa még nem engedett a futógépre, pedig csak sétiztem volna... :? :? :? :?
A +30 úgy jött, hogy +15 a lumbi, szteroid, hormongyogyó miatt, majd Bibu alatt ismét ennyi, ami nem ment le... :cry: :cry: :cry: Mire befejeztem a "szoptatást" lassan jött is Lillus...ennyi röviden. És én is mindig ezt mondtam, hogy ennyire nem lehet elhízni... :shock: :shock: :shock:
Igen, a 220 nekem sem reális, bár míg fejtem, nekem volt ennyi a mellemben...de ennyit nem ehet.Szar a mérleg, tuti!!!!

Marcsi, nekünk Bibu mai napig ilyen. Autó, babakocsi, rögtön bevágja a szunyát!!! :lol: Meglásd lassan végig alussza az éjszakát is! :lol: :lol: :lol:
Jaj én is akarok shoppingolni....

Többiek??????????
Vendég

Helló!

Nagyon el vagytok veszve Reni és Szilvi :S csak nem babáztok már.

Ma nagyon szép idő volt :) és holnap még jobb lesz :)

Fanni mensi szerint 13-ra voltam kiírva. A dokim eltolta 21-re a méretei alapján, de volt már 28 is. Szóval fogalmam nincs már nekem sem, hogy mikorra vagyok kiírva :S

Eszti jó vékony voltál. De ne aggódj előbb utóbb leadod a kilókat. Tényleg ti két vagy három babát terveztek? Nem emlékszem már rá, hogy Ti terveztétek-e a hármat :)

Marcsi kitartás lassan Panka baba is aludni fog éjjel.
Vendég

Halihó!

Itt vagyok én is, olvaslak ám Titeket egy nap többsször is és próbálok felkészülni a felkészülhetetlenre :shock: , csak még egyelőre nem sok mindent tudok hozzászólni a babázáshoz, ezért vagyok csendben. Na, de várjátok ki a végét, ha kibújik Esztike! :lol: :lol:

Ma voltam a védőnéninél és szerinte, ha csak a front nem kavar be most a hétvégén, akkor még vagy 2 hét!!!!!!!!!!!!!!! Micsoda?????????????? Merthogy még csak II. fokban érett a lepény... :? Pedig én már tegnap este is azt éreztem, hogy lehet vmi beindult, fájt a derekam, a gyerkőc pörgött bent, mint a motolla, meg görcsölgettem is, bár nem nagyon. Őszintén szólva, meg is ijedtem egy kicsit és abban a pillanatban azt kívántam, hogy jaj, még ne, de most megint úgy vagyok vele, hogy kibújhatna gyorsban.

Ma még Szilvi és Anna sem jelentkezett, pedig mostmár nekünk is eljött az idő, hogy naponta hírt adjunk magunkról. :lol:

Az Anyukáknak jó éjszakát, mármint végig alvós éjszakát kívánok! Kismamik, Ti pedig jelentkezzetek be!

Kép
ire81

Sziasztok

Fanni szerintem is a sót a vizesedés miatt mondta, de annyira nem gáz, mert reggelre mindig lemegy, de a cukrot mért mondta nem tudom, mert szerencsére a cukrom rendben van. :D

Eszti letudod adni azt a 30 kilót amit szeretnél, de nem megy egyből minden hipp-hopp sajnos. :? :D
Tényleg mikorra tervezitek a harmadik babyt??? :D :D :D

Marcsi este ha jól betakarod, és kicsit rányitod az ablakot, hogy jöjjön egy kis friss levegő, akkor nem ájul be tőle? Hátha jobban alszik ha este is éri friss levegő,nem? Mondjuk én nem tudom nem értek még a babákhoz. :lol:

Eszti tényleg jó vékony voltál :D:D:D

Én is úgy vagyok, mint Reni, hogy olvaslak benneteket, csak még nem tudok hozzászólni a babás dolgokhoz, így csak hallgatok, és memorizálom a tanácsokat. :lol:

Ma volt nálunk a védőnő, sajnos nem ő marad, hanem "kapunk" egy másikat. :?

Délután kimentünk sétálni a Duna partra, olyan jó volt, tök szép idő volt ma is, hétvégére 20 fok lesz. :lol: :lol: :lol:

Reni én is mindig azt hiszem minden kis fájdalomra, görcsre, hogy na talán most, de ált. csak a szél csavarja a hasam, vagy a hasmenés kerülget. :oops: :oops: De én már úgy vagyok vele, hogy úgyse akkor jön amikor én akarom, vagy pont nem kell semmit csinálnom aznap, tuti h beszivat, és akkor fog jönni, mikor tökre nem számítok rá, és bepánikolok. :? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi,nem fogsz bepánikolni,hidd el!!! :lol: :lol: :lol:
Már én is úgy várom,hogy meglegyen az összes topikos bébi! :lol:
Úgyhogy mostmár tessék belehúzni! :lol: :lol: :lol:

Remélem,most már ilyen marad az idő,úgy élvezném... :lol:

Eszti,nekünk is Cybex kengurunk van,de még nem próbáltuk ki.
Eddig itthon nem volt igénye a hordozásra,mert ugye nappal nagyon jó baba,eszik meg alszik. :lol:
Hétfőn tervezem felavatni,mert valószínűleg most már BKV-val megyünk szemészetre a Madarászba.Kíváncsi vagyok,milyen lesz.Az a babaerszény vagy mi a pihe tök jó,amit belinkeltél,de azt csak akkor érné meg megvenni,ha napközben is rajtam lenne...így felesleges...
Kengurut is csak azért vettünk,mert tömegközlekedni kényelmesebb,mint babakocsival.Na,majd meglátjuk...

Fanni,a cumin már én is elgondolkoztam tegnap éjjel,de aztán mégis sikerült lebeszélni magam.A kórházban akartak neki adni,de nem fogadta el.Ha valamit szív és abból a valamiből nem jön tej,akkor vége a világnak! :lol: :lol: :lol: Üresjáratban nem cumizunk! :lol:

piki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?