Jó reggelt!
Nekem ma jó éjszakém lett volna, mert Lillus megint durmolt 10-5-ig...DE! BIBU!!!Ő már 3.napja 6-kor kel...Én ezt így nem fogom bírni. Nem tudom mit csináljak vele, vagy most miért kel 2órával hamarabb????????
Ja, és a nyomi mérleg tegnap azt mutatta, hogy a gyerek 220-at szopizot...
Na mondom persze...Bibu eszik 250-et 15hósan...Le kell cserélnem, mert ezt így nem tudom használni...
Vagy lehet duplát evett, hogy aludjon???
Na, Anna???Ma sem szültél meg?????
Marcsi, én a Brendonban (helyett a teszveszen) vettem, de nem kendőt, hanem ezt a táska szerüt. 10ezer a brendonban.
http://www.brendon.hu/Products/List/babahordozó%20eszközök_17/all ezen az oldalon meg tudod nézni, ez az Infantino! nekem nagyon bejött! Enélkül nem tudnék létezni.... Nekem anno volt a Cybex Kengurum (30-ért vettük
), de az használhatatlan volt. Kb.3x próbáltuk, aztán most eladtam...Jó sokat buktam rajta...
Meg volt ez a rendes kendőm, de őszintén annyira bonyolult fölkötni, anno Bibunak nem volt türelme hozzá, most meg nekem nincs időm percekig ezzel vacakolni.
Ez nem szőke nőknek való...
De ez a táska bejött!!Csak bele dobom, majd fölcsapom és kész!!!!És a teszveszen vettem a feléért. Állítólag sose használták és vszínű tényleg, mert meg volt ez az új szaga, mint amikor a boltban megveszed és van ez a "büdi" szag...
Anna, Szilvi. Az én férjem szerint neki a legrosszabb a terhességeim, mert neki kell elviselnie...
A szülés meg szerinte bikka-makka és nem is fáj annyira...
Na Ő már csak tudja...
Most mindenkinek azt mondta, hogy nem is fájt nekem, merz idén nem kiabáltam...
Mondom neki persze, mert annyira koncentráltam, hogy menjen már lejjebb a feje, hogy nem volt időm kiabálni. Ja, mert fostam, hogy ha nem megy le a feje, akkor még csaszi is lenne és nem akartam duplán szenvedni...
No és idén már tudtam mi a szitu nem ért váratlanul, hogy belepusztulok...
A ffiak már csak ilyenek!!!
Fanni, milyen volt a fürdetés?
Reni! El vagy veszve!!!Mizu???
Manojoco? Hogy vagytok? Majd te is tegyél föl képet, kiváncsi vagyok! Most már biztire hatalmas a picurka!