Sziasztok!
L.Kata!
Jobbulást Norbinak!!! Nehéz lehet most, de kinövik!
Konstit nem érdekli a cumi. Ábel 6 hónapos kora óta cumizik. Próbálom leszoktatni, de egyszer képes volt hajnalig ébren maradni és csak azután aludt el, amikor megkapta...ez van, próbálom korlátozni, h csak alváskor kapja meg.
Évi!
Szupik a képek! Néhányszor belenéztünk abba a műsorba, Ábelnek nagyon tetszett, ahogy szurkolnak. Engem picit a régi kedvenc műsoromra emlékeztet, a "játék határok nélkül" ...
Gratula!!!!!!
Áron csúcs!!!!!! Képet!!!!!!
Vicky!
Hogy vagytok???????????
Szöszke!
boldog névnapot Gergőnek!!!!!!
Gyógyulást a nagymamádnak!!!!!!!
Nem utaztunk el, itthon vagyunk családilag. Játszunk.....
marek jöhetne pár szóra és képekre! Nagyon kíváncsi vagyok Borira!!!!
Rólunk: nincs semmi különös. Ábelről megint csupa jót hallottam a szülőin. (nem is mondhatnának rosszat, hiszen az Ő munkájukat minősítené
). Sok program lesz mostanában, bábelőadás, locsolkodás, sportnap, .....
Egyik nap mentem érte és az egyik csoporttárs azt mondja: " Szia Ábelanyukája! Képzeld dominóztunk és az Ábel mondta, h körte. Nagyon ügyes!!!"
majdnem elbőgtem magam. Ez a közösség ereje. A társai szurkolnak, segítik a fiam beszédfejlődését.....hüp-hüp......
Konsti rosszalkodik, elevenebb, mint a bátyja....kedvenc játéka az üres flakon kupakjának le és visszacsavarása..... Résen vagyok, mert néha megpróbálja bekapni a kupakot....
Mi nem húsvétolunk különösebben. Lesznek ugyan húsvétkor szokásos ételek, de semmi több.
Valaki kérdezte a játékot: sokszor az egyszerű játék többet ér, mint a drága, márkás fajta. Most már itt a tavasz
jó móka a tologatós lepke, kismotor, sőt a kisbicaj is. (Ábel 1,5 éves kora óta egyedül bicajozik pótkerekes bicajjal)
Benti játéknak aranyos a mindenféle szerepjáték. Kiskonyha, boltos játék, babakocsi, bevásárlókocsi, mindenféle tapinthatós könyv, horgászós játék........
Jó pihit Mindenkinek!