Sziasztok Csajok!
Brid, merre jársz te lány ?
Látom, már mindenki izgul
Én reggel védőnéninél voltam, és jó volt nagyon, kaptam kiskönyvet
Csak nem igazán tudom, hogy mi legyen dokiügyben.
Ugye akihez én eddig jártam, csak Pesten vállal szülést, és baromi drága is, viszont ő sok mindenre nem adhat beutalót, ezért kell keresnem Komáromban egy dokit, de egyiknek sincs saját ultrahangja, csak a kórházban van egy, mindenkit odaküldenek.
A barátnőm nemrég szült, és ő végig sztk-ra járt mindig ugyanahhoz az orvoshoz,de végül ő fogadott orvosa lett a szülésnél.
Hát én nem is tudom, hogy mit csináljak, anyagilag nem vagyunk túl jól eleresztve, az u.h-nak örülnék, ha nem csak kétszer-háromszor lenne, szóval nem igazán tudom, hogy mi legyen.
Zsuzsi, nagyon aranyos Bence, kis vasgyúró!Örülök, hogy jöttél, és remélem most már gyakrabban jössz.
Nme csodálom, hogy ne szereti szegénykém a frontokat, már szerintem a felnőttek sem bírják ezt az állandó időjárásváltozást!
Beze, nagyon jó pihenést!!!!!!!!!!!!!!
Enis, tök jó hogy jöttél!Kitartás a költözéshez!!!!
Fürti, ha megvan a sofőrkártya apácskának azonnal indul is a próbafuvar?
Arany kis Marci, de az olyan jó nem, amikor odabújik, rajtad csimpaszkodik
Kitty, te már a szakácsnők gyöngye vagy. És te csinálod a tésztát is a pizzához?
A munka miatt ne izgulj, a mottóm minden okkal történik, és ha ez nem is jön össze, akkor vár rátok egy extra szuper ajánlat.De még megy vhová, még egy helyre, nem?
Nóci, köszönöm a bíztatást.
Ti is kertészkedtetek?Én nem szeretek vmi nagyon.
Regi, pedig nagyon ügyes
Mikor mentek dokihoz?