Új privát üzeneted érkezett!

Olga, köszi :) A csokit is, de igazán nem kellett volna!!! :oops: :wink: Pussz érte :)

KépKép Kép
76vera
 
 


Jó reggelt!!!

Ki hogy van?? Betegek meggyógyultak??

Szami, majd ápr. 15-re szeretném kérni a műtétet. Te hogy állsz vele? Izgulsz? Kata? lelkiekben felkészültetek? :wink:
Jázmin mit fog majd kapni szülinapjára?

Rita, a Dante nevet én is szerettem volna kérdezni... A hangzás miatt kapta a kisfiú, vagy egyéb "kötődés" miatt?
Szépek lesztek, és gratulálok ahhoz is, hogy immár a külvilág is látja anyaságod! Jó érzés, ugye??? :)

Vera, meggyógyultál? Valami légúti betegséget haraptál be?

OLga, igen, csak barna szemek vannak:) DE én Szabival voltam :wink:

Judit, apjuk lehet, hogy mégis kivinné a babakocsit a börzére... MAjd még hívlak ez ügyben!

Amúgy kitartás, hétvégére 19 fokot mondanak! :) Ki mit tervez?

Rólunk: tegnap Szabi annyira fájlalta a lábát, hogy rá sem bírt állni... a térdénél mutatta, hogy fáj. Pedig nem esett el, nem ment neki semminek, nem látszik rajta semmi. Estére már ráállt, de elég sántítva ment. Ti hallottatok olyanról, hogy egy nátha szövődménye lehet pl. vírusos izületi gyulladás? D. Tóth Kriszta épp mostanság írt erről a Nők lapjában.
Holnapra kérek neki időpontot, elviszem dokihoz, mert ezen kívül nem tudom eldönteni, hogy "csak" szelektív a hallása, vagy ráment a fülére a legutóbbi nátha....
ÉS ma megyek Bálint eredményéért, a váladék tenyésztése talán elkészült.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


És az oldalt is töltöm, egy-két képpel: :oops:

Kép Szabi mostanság Kép munkára fogtam :) Kép lobogó alatt Kép ágyúztunk

És nem tud továbbra sem senki jó állapotú használt női vázas bringát, akéár Montain Bike-ot is!?

Kép
Kép
dorkáék
 
 

 
 

Sziasztok!

Olga! A munkahelyemre hordatjuk az ebédet, az Alcsitól és az Európa Éttermetől. Pénteken én szabin voltam, és a párom hazavitte a kajámat magának vacsira. :)

Dóri! Nelli párjának Kovács a vezetékneve és ehhez szerettek volna egy különlegesebb hangzásút, így lett Dante. Nekem is furcsa volt eleinte, de mostmár nem az. Mi még nem nagyon beszélgettünk konkrét nevekről, előbb derüljön ki a neme, az biztos hogy nem lesz 2 keresztneve és nem lesz nagyon "modern", valami egyszerűbbet szeretnénk. Aztán majd kiderül. :)

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Én is teszek képet a legkisebbünkről.

Kép
Kép

Egyelőre kiköpött Réka. Ahogy Szami is írta, valóban KISFIÚT várunk! :D

Egyúttal beszereztük Réka új ágyát is, napközben már bírtokba is vette.

Kép

Mindjárt reagálok is, ha már ideértem.
jaimee1
 
 


Jaimee, nagyon édes a kisfiatok! :D Hol voltatok 4d-n? És mikor? Itt hány hetes a baba?
Az ágy pedig szuper!! :) Ez olyan hosszabbíthatós?

Eredetileg én is ilyet terveztem Jázminnak, de lehet mire lecseréljük a rácsosat, már nem lesz értelme hosszabbítgatni :roll:
Újabban leszokott a du-i alvásról... Amit én annyira nem bánok, megmondom őszintén, mert így viszont cserébe átalussza az éjszakát ;) Ha du. alszik akkor este nyűglődve alszik el, mert persze még nem olyan álmos + hajnal 3-5ig rendszerint buli van.. :?

Dorka
, szépek vagytok :) Bicikli-ügyben írok mindjárt mailt.
Szegény Szabi :( Én hallottam már olyat is hogy vmi betegség szövődménye lehet ilyen, meg növési fájdalom is lehet ilyen erős sajons :( Jázminnak is szokott fájni, főleg a sarka, de már a térdét is mutatta. Orosz Á. növekedést mondott, hogy attól is fájhat nekik. Panadol, Nurofen ilyenkor mehet.
De azért jobb ha elviszed orvoshoz, nekem ez a parám, csak halkan megsúgom :?

Ja, én meg nem tudom mit nyeltem be, szerda este elkezdett fájni a torkom, az reggelre 2 Rubophen+Tantum verde után el is múlt, de olyan gyengeség vett rajtam erőt hogy ki kellett hívni az orvost. Minden év tavaszán van egy ilyen lábról ledöntős vírusom, valószínűleg nem viszek be elég vitamint és ilyenkorra merülök ki teljesen :roll: És erre a sok éjszakázás is rátett egy lapáttal gondolom :?

Szami
, ezt még olvasni is sok volt :roll: Hogy bírod te ezt?! ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Hali!

Szamóca: jaja, külön logisztikai céget foglalkoztattok... :lol:

Vera: Bence szobájáról képet! Én meghalnék, ha nem aludnának ebéd után. Ilyenkor nekem szükségem van netezésre (babanet, hírek), ha nem aludnának, főleg Marci..., nem ülhetnék itt.

Jaimee: PiciPasi nagyon formás pofijú, Réka ágya meg nagyon csajos. :lol:

Nyuszmusz: ez az az átmeneti állapot (amiben vagy/-tok Buthuval), hogy a régi nadrágodba már nem férsz bele, a kisnyanya nadrág meg még nagy :wink: Úgy telik az idő, hogy hipp-hopp szültök :lol: Mi meg szurkolunk :lol:

Dorka: ...jutott azóta eszembe, ahogy Vera is írta... Bencének is volt már, hogy csak úgy fájt a lába... én is a növésre fogtam. Mondjuk tegnap meg pont hatalmasat esett a gátról lefelé szaladva, na attól tényleg sántított ő is :( Tegnap mi is láttuk többször is a Kosstuh téren apukátokat Bálinttal, téged meg semerre. Ugyan már megbeszéltük, de hogy válasz nélkül ne maradjon itt kérdésed, nagyon várom a műtétet és nem izgulok, csak legyek túl rajta. :-)

Hétvégén megmértem a lurkókat: Bence 20, Marci 10 kiló. Hát esznek is rendesen sokat :lol:

Vera: szeggyé több vitaminot!!! Bár mostanában én is lassú vagyok, mintha a tavaszi fáradtság lenne... :roll: :wink: 8) Priviben vagy inkább mailben (könnyebb kinyomtatni he-he) küld már el az adataidat a szemműtét miatt... szombaton megyek vizsgálatra és majd jól megtudok mindent, hogy milyen gyorsan lehet szemet csináltatni visszaigénylős 10eFt-os formában, így megtudjuk, hogy mindenki tud-e visszakapni 10-et vagy osztozkodunk. Szóval: név, cím, taj szám, talán ha emlékeznél/megtalálnád a műtét időpontja, meg telószámod is írd már ide, hogy minden egy helyen legyen (hát ha még kérnek valamit, csak gyorsan fel tudjalak hívni).

Én egyébként a múlt hét óta szőke vagyok.... a férjem állapította meg... annyi baromságot, amit elkövetek egy hete, még nem láttatok.... :oops: :oops: :oops:

pl. én ezt az adóvisszatérítéses dolgot sem, de a nem elég az apasági nyilatkozatosat sem értem...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok

VEra, köszi, írtam vissza :)
HUh, nincs délutáni alvás? Nálunk még kell a léleknek, ahogy szoktam mondani...különben iszonyat a délután-este.
Én is gondoltam növési fájdalomra, de akkor nem "szinkronban" mindkét lábának kéne fájnia? Vagy ez hülyeség?

JAimee, de szép!!!!!! Hasonlít Rékára, de pasis egyértelműen :)
Az ágy is nagyon szép, szuper a színe, és nagyon otthonosan berendeztétek Rékának!

Szabit holnap viszem le a dokihoz, megbeszélni, mi lehet, mitől ez a lábfájás, mire figyeljünk stb.

Bálintnak kész "állatkert" van az orrában, ahogy a dokinéni fogalmazott, több baci is kitenyészett. Olyan is, ami ellen megkapta a köt. védőoltást, így az nagy bajt nem tud okozni, de van olyan is, amit sajna antibiotikummal kell majd kezelni. mOSt szerencsére tünetmentes, tüdeje, orra, torka tiszta, így nem kapott gyógyszert, de amint előjön, jön az antibigyó.
Szerencsére, kiegyensúlyozott, jókedélyű babának látja ő is, aki nem tűnik betegnek, de muszáj lesz a köv. orrfolyásnál a gyógyszer.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Vera: köszi, a villám hozzád képest egy cammogó bigacsiga :wink:

Dorka: Bence is élt olyan állattal az orrában, ami ellen kapott védőoltást.... mégis akkor maradt nagy az orrmandulája... :roll:

Kullancs ellen oltattok? Bennem a múlt héten merült fel, hogy Marcit is kellene, de doki nénink meg állítólag most két hétig nem van... :roll:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Dorka, háát, ha lenne időm, már paréznék... :oops: De ezt a hetet szeretném először túlélni, aztán majd izgulok a műtét miatt a következő héten :roll: :wink: :lol: De azért kicsit készülök előre: ma megírtam a 35 húsvéti képeslapomat.

Kata, nálunk a nagyok már kaptak kullancs ellenit korábban, Jázminnál az idén tervezzük majd. Meg nálunk még tervben van a hepatitis elleni kombinált Máténak és magunknak az utazás miatt.

Jaimee, olyan szép, lányos az ágy! :lol:

Vera, mintha mostanában nehezebben bírnám, lehet, kezdek szőkülni, már a naptárat kellett elővennem, s beírnom a programokat, mert mindenáron a héten akartam Alma koncertre menni... :oops: :roll:

Holnap jön haza a húgom! :lol: :lol: :lol:

Múlt héten voltam a munkahelyemen, megkaptam az egy év fizetés nélküli szabadságot. Legalább már emiatt nem kell izgulnom.

Jázmin szülinapjára egy olyan szettet kap, amiben babakocsi, hordozó, meg baba van. Szerintem kicsit (nagyon) elkényeztetjük őket, alig tudok ajándékokat kitalálni már. :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Jamiee: huh nagyon tetszik a felvétel a kis lurkóról :)

Ma szült az egyik ismerősöm, kicsit fel is akadt a szemem, 3.90kg és 56 cm, mostanában a nagy baba a divat? Már néha így is izgulok az egésztől, hát még ezek után :) De hát sok mindenki megcsinálta már, akkor nekünk is menni fog, meg az utánunk jövőknek. És képzeljétek a múlt héten már nem kellett aludnom délután, kezdem magam egyre jobban frissebbnek érezni, le is kopogtam, és végre elkezdtem enni aránylag normálisan. Most újabb őrületet találtam, a mi fagyasztónkat már kifosztottam, most jön az anyuéké, a fagyasztott málna, az a vacsi.
Kismama nadrágról annyit, hogy már kaptam 5 darabot, de abból kettő marad fent még, bár amúgy is van hasam, mert tényleg plusszal indultam, nem kevéssel (szégyen, nem szégyen: 92kg), de ma már nekem is megjegyezték bent, hogy azért látszik már. Én meg egyfolytában mondom, hogy ez még csak a háj. Bár ha fekszek, akkor már lehet valóban látni is, meg érezni hogy valóban van ott valaki. Ti mikor éreztétek, hogy elkezdett mozogni? Tudom, hogy még korai, meg van aki azt mondja, hogy lehet az elsőt nem is fogom megérezni, mert nem tudom mi az. De azért csak kíváncsi vagyok, nem kicsit :).
Huha na befejezem, mert sokat jár a szám a nagyon.

Kép
buthu
 
 


Hát Lányok, nekem ma kihúzták a fogam :roll: Elmentem gyanútlanul a fogorvoshoz, mert az egyik fenti fogam fájt pár napja, gondoltam megnézetem. (Én egyébként fél-1évente járok rendszeresen.) Itthon nem láttam rajta semmit. Erre kiderült hogy annak nincs is baja, viszont leghátul kijött egy bölcsességfogam ami rögtön el is romlott, az fájhatott, így ki kellett venni :shock:
Kész voltam mikor szembesítettek vele, de hősiesen bevállaltam, túlvagyok rajta :)

Kata,
mikor olvastalak, egyből küldtem a levelet neked, és ide is írtam, (volna) csak a küldés előtt a drága eon elvette az áramunkat :evil: Jövő héten egy teljes napig nem lesz áram mert karbantartanak :? De legalább küldtek róla papírt...

Dorka
, írtam ;)
Szerintem nem kell mindkettőnek fájnia, néha itt, néha ott :?

Ma volt du-i alvás, kedden sztem mindig is lesz, mert ilyenkor korán kelünk, Bencének torna van, Jázminnak napközi, elfáradnak. De csak másfél órát hagytam, hátha... ;)
Én is úgy gondolom hogy kell neki (és nekem is) még a du- pihi, ha lefektetem talán el is alszik, de mikor hajnalban ébren vagyunk 1-2órát, egyből felül tudom bírálni az elveimet :oops: :roll: Vagy kel ezerszer, és szórakoztat éjszaka :?

Szami, de jó hogy megkaptad a szabit!! :)
35 képeslap! :shock:

KépKép Kép
76vera
 
 


Kukk!

Egész hétvégén nagytakarítottam, csilli minden.

Szami! Jó kis hetetek lesz! Én 1 gyerkőc mellett is naptárba írok szinte mindent, ne aggódj! Díszítésről majd várom a képeket! Tesód meddig lesz itthon?

Dorka! Az jutott eszembe, mennyire jó a rosszban, hogy ki lett tenyésztve az az orrváladék... Meg az, hogy a mi dokkerünk sztem nem is tud arról, hogy létezik ilyen...
Szabi lábai fájnak-e még? Lolát én is olvastam a Nlapjában, előtte én nem is hallottam ilyesmiről.
Srácok aranyosak nagyon!

Kata! Te srácaid is édesek! Hangyázás: :lol: Nálunk is megy, és sajna pár napja olyan sok "hanga" van nálunk. :shock: Apa szerint a kinti nedves föld elől menekülnek a száraz házba... Hát remélem, hamar továbbállnak. :evil:

Jaimee! Gratula a Kisfiúhoz!!! Nagyon jól sikerült képek!! Nagy élmény volt az uh, ugye? Eszembe jutott a mi 4D-nk...
Réka ágya gyönyörű!! Azok a kiegészítők...

Katlina! Hogy vagytok? Tapétázás megvolt? Ügyvédet nem tudok.

Vera! Fogadat sajnálom! Szandai fogdokihoz jársz? Képzeld, nem jött össze a kiskuty, most már biztos.
:( Úgyhogy most keresgélünk máshol, talán Nóri is tud vhol.
A mostani kuttyotok... mint egy plüss! Tényleg nagyon szép! Én se láttam hájat rajtad. :wink:

Olga! Grat az újabb nagynéniséghez! És: engem mindig kifelejtesz, mint vadházasságban élőt!! :wink:

Rita! Szép lett a lakás! Tetszik a konyhabútor!

Buthu! Én 16 hetesen éreztem először a mocorgást, én is hallottam, hogy nem fogom tudni, de vhogy egyből kapcsoltam. :lol:

Hirtelen ennyi, megyek gyümölcstortát alkotni a jánynak holnapra. :lol: Holnap Apa fél nap itthon, felköszöntjük a 2 éves nagylányunkat.
:lol: :shock:
Aztán vasárnap össznépi buli, Zagyvás túrótortával, lufikkal... alllig várom!

Olyan fura... TÉNYLEG most bújt ki belőlem a Kisbabám, aki hirtelen megnőtt, és most azt mondja, nem sárga, hanem lila bilit szeretne... :shock: :lol: :lol:

donkoaniko
 
 


Sziasztok!

elkaptam ezt a hányós vírus, majdnem kipurcantam... olyan gyenge vagyok mint egy harmat! nem reag semmire!

Dorotinak nagyon sok boldog 2. éves szülinapot!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorci, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép

Judit, te szegény! :cry: Akkor csak végigmegy ez a családon :? Gréti jól van? Jobbulást!!

Anikó
, nálunk is gyülekeznek a hangyák tavasszal. Én eddig vagy 5-6 hangyacsapdát + sütőport is kitettem polcok alá, fürdőbe és elég hamar elvonultak. Idén nemtom mi lesz a kutty miatt, mert ő megeszik mindent és nem merek csapdát letenni sehova... Max. idén ő eszi meg a hangyákat... :lol:

Nem Szandára járok fogorvoshoz, hanem Hauk dr-hoz, csak benne bízom ;) De kész vagyok ma, mert fáj a helye sajnos :( Este még jó volt, tartott a zsibbadás.
Remélem holnapra elmúlik, mert megyünk Pestre állatkertezni, du. meg a gasztroent-hoz Bencével...

Kutyust esetleg az expresszen is nézhetitek, bár jobb lenne ismerőstől venni. De Linda is hirdetés útján lett, jó messzire mentek érte a sógornőmék anno. Labradort elég sokat hirdetnek, mindegyik cuki :)

Kriszti, első babánál én olyan 16hetesen éreztem a mocorgást, a másodiknál kicsit korábban. De tudni fogod hogy az AZ! ;)

Rita, édes a kiskutyátok, szép a színe is! :) Ő olyan ezüstös?

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera! Köszönöm Jenny nevében is! :) Ő yorkshire terrier (csak én nyíratom a szőrét és nem áll fel a füle) a pofija aranybarnás, a teste ezüstös, de van hogy sötétebb színű, színváltós. :wink:
Itt pl sötétebb volt a szőre:
Kép

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


És hogy aki nem ismer személyesen, annak most "vizuálisan" is bemutatkozom, kedvenc háziállatommal:
Kép

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Anikó: Dorcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!! (Ha nem tudnátok a sok kajával és süteménnyel mit kezdeni...., tudod.... :wink: )

Bbj: jobbulást Neked!!!! Gondoltam én, hogy nem szimplán csak nem jössz... :roll:

Vera: milyen hangyacsapda? Gyerekekre nem veszélyes? És a sütőporral mit kell cisnálni? Egyébként nálunk is csak ilyenkor vannak, amikor nagyon vizes még a föld és felhúzódnak. (én 4 éves nem voltam fogdokinál... :oops: :oops: eléggé aktuális lenne, bár rossz fogam meg nincs, csak megmutizni)

Nyuszmusz: ilyen háziállatot én is szeretnék... :lol: :lol: Imádom az oroszlánokat..., ha a tv-ben valahol róluk szóló műsor van, nem lehet elvonszolni, de most már Bencét sem :lol: (úúú, de szemtelenül fiatal vagy! :oops: :lol: ) Bocsesz mindenkitől, de ha kutya, akkor az én felfogásomban kint a helye. Nem elég tiszták ahhoz, hogy lakásban legyenek... szerintem.

Dorka: ma is láttalak cirkálni a Kossuth téren, ma meg a ph-ba kellett mennem, utána tébláboltunk a téren egy kicsit.

Ja, hangya... nem eszi meg Marci, csak játszik velük, meg kinyírja őket... a tesójától tanulta. De szigorúan csak a házban nyírunk ki minden élőlényt, kint nem bántjuk őket.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt, remélem tudtok nekem segíteni :D
Van egy 2 és fél éves kisfiam és nem sokára tervezzük a kis testvért. Én Svéd Attilánál szültem, sajna császárral. Nem volt különösebb gondom vele, de egy pici emberséget hiányoltam belőle, szakmailag teljesen korrekt volt és az utolsó pillanatig küzdött, hogy ne legyen császár.
Most 2 doki között dilemmázok. Tóth Zoltán és Zoboki Zsolt a 2 "jelöltem"
Légyszi, ha van tapasztalatotok róluk írjátok meg nekem.
Köszönöm előre is!
mfati
 
 


Sziasztok!

Mára már nem dolgozom, még van 15 percem, már nagyon mennék haza.
Mfati: Én Zobokihoz járok, nagyon meg vagyok vele elégedve, velünk teljesen normális, meg én úgy veszem észre, hogy ezt nagyon szereti csinálni. Persze magán rendelésen mindegyik doki normális, de nekem mégis ő jött be.

Kép
buthu
 
 


Kata! Abonyban most 6 hetes a kisoroszlán, húsvét után megnézhető és majd simogatható is, ne hagyjátok ki!!!!!
Hát igen, kutya a lakásban...anyuméknál kertesházban dobermanunk volt, ide a másodikra csak kistestű kutya jöhetett szóba. A yorkie annyiból jó fajta, hogy nincs aljszőrzete, így ő nem vedlik és nemis hullik a szőre. Nálunk a lakásban tényleg nincs szőr! A lábait minden séta után mosom, teljesen szobatiszta, szóval én próbálom ezt higénikusan megoldani. Nyilván ha megszületik a pici egy jó darabig nem lesznek összeengedve. Jenny nyáron lesz 7 éves, nálunk ő már családtag, úgyhogy mindenképp velünk marad. Volt aki mondta, hogy a baba miatt adjuk el, de nem tudnánk megtenni, imádjuk! :)

mfati
Üdv a csapatban! Énnem tudok neked segíteni, nekem Úri Szabó a dokim, de a többiek biztos tudnak neked tanácsot adni!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Nyuszmusz: még ilyet nem is hallottam, hogy nincs aljszőrzete :roll: és nem hullik a szőre. Szerintem sem kell kitennetek a szűrét, pláne, hogy kicsike. És egész nap egyedül van a lakásban míg dolgoztok?

Mfati: Hát a 2 közül inkább Zoboki, mert neki van döntési jogköre (ez fontos, ha komplikáció adódna, de szerintem semmi jóra ne számíts, ha normálisan szeretnél szülni... szerintem 99%, hogy Zoboki is a császár mellett dönt az első miatt), de nekem szimpi TZ is, meg a 4D-t amikor csinálta, jobban élvezte, mint mi... :wink:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata, a dm-ben szoktam venni hangyacsapdát, 2-4db van egy dobozban. Nem gyerek kezébe való! ;)
Öntapadós a hátoldala (némelyiknek), így csak le kell nyomni valahova. Én azért kevésbé látványos helyre szoktam tenni, de lehetőleg a hangyák járási útvonalára valahova, azt látod merre mennek ;)
A sütőpor is hatásos ellenük, azt meg csak ki kell szórni.

Megértelek a kutyával kapcsolatban, nekem is inkább kinti állat. De én már írtam, miért választottuk mégis ezt (több idő jut rá mint egy kinti kutyára, a gyerekek viszont nagyon szerettek volna egyet).
A miénknek sem hullik a szőre, nem vedlik, vagyis nyilván igen, mindegyik kutya vedlik, csak ennek fésüléskor jön ki a szőre, nyilván a Ritáénak is. Tehát nem hullajtja a lakásban, vagy a ruhánkra.
Ami anyósoméknál van, na azt nem bírnám elviselni. 40kg-os labrador és egy perzsa macska. Bárhova mész, lépsz, leülsz a lakásban, ott száll a szőr ezerfelé :?

Nálunk szőnyegre, ágyra, semmilyen textilre, bútorokra sem mehet, a két gyerekszoba tabu, oda a játékok miatt sem, hogy ne nyalogassa össze. Én is csak így barátkoztam meg a gondolattal hogy szobakutyánk legyen. De még így is annyit takarítok mint életemben soha :roll: Nekem is az a kényszerképzetem hogy ahol ő jár, ott fel kell mosni naponta százszor :oops: Talán idővel lejjebb adok én is, de most még nagyon igyekszem ;)

Szami, na megjött már a tesód? ;)

Niki
, túlvagy már a vizsgán????

Anikó, várjuk a képeket a 2éves nagylányról, ha este lesz időd és erőd még feltenni ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Nyuszmusz: mikor mész Dinyához? Holnap?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Dorotinak nagyon boldog szülinapot! Képeket majd hozzál ám!

Kép

Marcinak nagyon boldog hóferdülőt! :-)

Judit: Jobbulást!

Buthu: nekem a 15. héten már "kapirgált" Réka, de csak 2 héttel később esett le, hogy az ő. :-)

Vera: Sütőpor? No ez érdekel engem is! Csak úgy kiszórod? Fogászatilag jobbulást! +++

A 4D ippen egy hete volt Budán a Genesisben. Több mint egy óra volt, nagy élmény volt anyukának és apukának egyaránt. Aztán kifosztottuk az Ikeát. Igen, hosszabbíthatós az ágy, 140 centitől 200 centiig. SZóval ha minden oké lesz, Réka ebből az ágyból megy férjhez, hehe....

Nálunk is gond van az alvással....továbbra is...egyfolytában....

Szami: Köszi, nagyon aranyos vagy! Ezt a beíratkozósdi meglepett, már a suliban is ez van? Vagy mindig is ez volt?! Nem semmi...

Kata: Én még nem tudom, mi legyen a kullancsos oltással, mert nem értem az egészet. Egyedül a kullancs enkefali izé ellen véd, ami halálos szövődménnyel járhat...az összes többi nyavalyát, vagy 8-9-et ugyanúgy megkapja a gyerkőc, csak antibogyóval kezelhető. De ótás nélkül is, nem? SZóval nem értem....Majd beszélek a gyerekdokival, nyáron sűrű vendég lesz úgyis...relative.....

Mfati: Háát....Zoboki dokival az lehet a gond, hogy a héten csak talán 3 nap van Szolnokon?...vagy ideér szülni vagy nem. Tóth Z. jóval szerényebb rutinnal és szaktudással rendelkezik.

Csaszi ügyben: Hm...nem tudom, az utóbbi időben több anyukát megismertem, akik 2 évvel csaszi után simán szültek. Hogy lehet e simán szülni, attól is függ, volt e korában hasi műtét, mi volt az első csaszi oka....Szóval én nem adnám fel egykönnyen a helyedben... :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.03.17 15:25-kor.
jaimee1
 
 


Kata! Jövő hét kedden megyek, holnap fogorvoshoz megyek délután, be kell íratnom a kiskönyvembe, hogy ott jártam. :)
Jenny egyedül van reggel fél7-től kb délután 4-ig, tudom ez nem a legjobb, de pici kora óta megszokta. Hazamegyünk rögtön séta, játék estig. Labdafanatik, főzés közben is azt rugdosom neki. :) Volt már velünk Horvátországban is, még a tengerben is úszott! Ha fésülöm tényleg jön ki belőle valamennyi szőr, de minimális.

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Dorka: Nagyon klasszak a képek, ennivaló két kispasid van! :-)))

Nyuszmusz: Neked akartam még írni, hogy 4Dre igazából a 25-30. hét között érdemes menni, aki korábban befizet egyre, általában azért teszi, mert a nemére kíváncsi és még egy körre megy a 25. hét után, amikor már kerekedik a baba. Most hogy voltunk a genesisben, aki utánunk volt pár, szintén már másodjára mentek...

Olga: Gratula az újabb nagynéniséghez! :-)

Katlina: Kitartás! Már nincs sok hátra! Hogy mennek az nst-k?

Vera: Nagyon édi a kutty, tisztára mintha plüss volna. :oops: :oops: Így frissen mosva...

Kata: Ugyanazt tudom írni, mint Dorkának!! Hangya nálunk is menő és egyelőre az egyetlen háziállat...ha nemkívánatos is. Réka nagyon bírja őket. :-) Én MARCI ügyben irigykedem. :wink:

Én meg felvettem a kapcsolatot a szülésznővel. :shock: Minden a régi, szülőszék és egyágyas szülőszoba nincs, beöntés, borotválás van. Gátmetszést majd meglátjuk...Talizunk még Húsvét előtt, aztán majd csak ha szülünk, nst-t ugye nem ő csinálja most sem.
jaimee1
 
 


Lehet én vagyok még a kicsi, vagy a gyingya, de mi az az nst? Csak folyamatosan hallom az ismerőseim között is, hogy van aki heti két nap megy.
Holnap már én is felhívom a fogorvost, kérek időpontot, de úgy nem szeretem ezt az embert. Azért jövök most hozzá, mert nincs fél éve, hogy rendbe rakattam a fogaim, de az magánrendelés volt, most meg szűrésért nincs kedvem fizetni.
Olga: neked a házi dokid megcsinálta a belgyógyászati vizsgálatot? Az enyém közölte, hogy neki erre nincs szakosodása, meg azt is megkérdezte, hogy mit rohangálok én itt összevissza ilyen frissen 11 hetesen???? Biztos értelmesen néztem erre a kérdésre, és csak annyit nyögtem, hogy hogy kéne???? Na másnap fel is hívtam a belgyógyászatot kaptam is időpontot, márc 30. Szép. Vagy ezt írtam már? Zizi vagyok én is, nem m csak bent voltak a gyerekek azok :)

Kép
buthu
 
 


Mfati!
szia! végre egy "régi" ismerős!és nem kell Sherlockot játszanom! a papától éppen a héten hallottam, hogy tervben a következő vagy nem is nálatok, hanem sógoréknál? na nem tom...a nicknevem, és a lányok nevei alapján tuti rájössz ki vagyok, ha nem, kérdezd a párod!

Amit kérdeztél, arra meg már feleltek a csajok!

Dorka!
Hozzátok nyugodtan!

Nagyon király a felvonulós kép!

Rita!
éppen tegnap volt a retekklubbon a híradó végén, hogy húsvétkor már lehet simizni az új jövevényt.

Szép lett a lakás! már ki is van takarítva? gyors vagy!

Vera!
Gréti még (remélem továbbra is) jól van, hátha kihagyná. Bár Leti azóta mrá kétszer hányt, de így "szokta" hányás után, még napokig bukik neki, éjszaka, pl köhögéskor.

mi is sütőporozunk, meg voltak eldugható helyeken lerokhatós kis csapdák. nálunk si akadnak, főleg az akvárium körül, sztem a leszóródott haltáp miatt. Leti meg persze frászt kap, annyira fél tőlük, hogy képes sírógörcsöt kapni, de egy kis muslicától is...

fogad helye?

Szami!
35 képeslap! azta! életemben nem írtam annyit összesen! nem vagyok képeslapos fajta...

Jaimee!
nagyon jó kép! mi anno Grétivel 3x voltunk, (Letivel egyszer sem, akkor lett Dinyának uhuja, és ontotta az ingyen fotókat) de megközelítőleg sincs ilyen jól kivehető képünk!

Nagyon szupi lett az ágy! a sötét színe nagyon tetszik!

miért nem akarsz gátmetszést? ezt magyarázza meg nekem valaki! soha nem akartam volna védelemmel szülni én azon a véleményen voltam, vágjon (úgysem veszem észre) aztán meg olyan szűkre vissza, mint volt! (mellesleg Dinya meg is jegyezte Misinek, ha nem jó, visszahozza generáljavításra.. eddig nem panaszkodott :lol:)

ja és hogy megnyugtassalak, nekem nem volt beöntésem! nem akarták az időt húzni...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Őőőőő....Judit....Félre vagyok értve, vagymi. :shock:
Én beöntéspárti vagyok. Csak volt szó valami kúpról és annak alkalmazásáról. De az már nincs gyakorlatban a Hetényiben.
Ami a gátmetszést illeti, elkerülném, ha lehet.... :roll:
és második szülésnél erre jobb esély van, mint elsőnél. De ugyanúgy doki és szülésznő fog dönteni akkor és ott, ahogy Réka előretörésekor.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Dorcinak Boldog Szülinapot!


Aki a börzére még gondolkodott asztaljegyben, az már ne tegye, ugyanis tegnapra mind elfogyott...

Viszont az Almára még van jegy :)



Képzeljétek, Zsófi ma azzal jött haza az oviból, hogy egy újabb foga mozog. Az előbb meg hozta a tenyerében :lol: :roll:
Most felül 3 foga hiányzik egymás mellett, alatta meg 2 :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Sziasztok,

Anikó, Dorcinak mi is nagyon boldog második szülinapot kívánunk!
Hozol ilyen volt-ilyen lett képeket????

Judit, jobbulást!!! ++++ Kemény lehetett...

Jaimee, én megértem, hogy ódzkodsz a gátmetszéstől, nekem a varrás fájt nagyon durván! Meg hát utána az ülés pár napig...hát....
DE amúgy meg sztem is inkább vágás, mint szakadás.

Judit, 5 foga hiányzik akkor Zsófinak? :shock: Aranyos lehet!

Rita, Szabival 16 hetsen, Bálinttal már jóval korábban éreztem az apró rezdüléseket, bár elsőre nekem sem sikerült beazonosítanom :)

Mfati, sztem is inkább Zoboki, bár nem szültem egyiknél sem :) Csak a hallomások.... :)

Vera, ma már estére legalább elmúlt a fájdalom?

Buthu, NST = baba szívhangjának és a méhösszehúzódások vizsgálata, kb. 20 percen keresztül. Egy gumiszalaggal a pocakra teszik a vizsgálófejet, ennyi... 36. héttől heti 1x, 38. héttől heti 2x.


Rólunk: Szabi 1-2 alkalommal naopnta még fájlalja a lábát, de ez a felső légúti betegségektől lehet.
Mellesleg pedig nem szófogadatlan gyerek, csak nem hall rendesen, középfülgyulladása van...... :cry: :cry: :? :roll:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Megvagyunk,csak pihenem a hétvégi tapétázást,mert a festő csak a menyezetet csinálta,mi Robival tapétáztunk!És nagyon szép lett,igaz nem ez az első munkánk 8)

Holnap megyek újabb nst-re,doki szerint 10.-e szülés mult heti uhu szerint egy héttel idősebb a fiatalember
270-310 között saccolta a súlyát,nem is várnék nagyobbat

Dorka!
Nagyon aranyosak a kispasik!!


Anikó!
Dorcinak Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!
Hihetetlen hogy mér 2éves :shock:

Erika!
Kisfiatok igazán kis pofás,és Réka ágyát én is szivesen elfogadnám!!!!!!!!!!!
Várja már a kistesót???


bbj!
nektek jobbulást!!!

Szami!
Ennyi progi mellett még csoda hogy tudsz írni,én a felét elfelejteném még a naptárba is beírni!

Olga!
Akkor ezek szerint Balázs helyrejött!


Képzeljétek mi kaka gondba vagyunk:
Ment a hasa kapott hasfogót,hasmenés elmult a hasfogó fogott így elég nagyot és keményet nyomott sírt is hogy fáj neki.Na most így berögzült neki hogy az fáj és ahogy tudja és ameddig bírja vissztartja,sírva kakál,pedig kaja a székletlágyítót hogy véletlenül se legyen kemény,most már ott tartok hogy viszem dokihoz,mert ez így nem állapot

Szolkata!
hangya :lol:
Robika minden bogarat bevizsgál,persze haláláig :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Dorotinak nagyon boldog születésnapot kívánok!



Anikó! Igazad van, tényleg kifelejtettelek! Bocsesz! :oops:

Húha, elfelejtettem...

Kriszta! A terhesvitaminok miatt vannak többnyire ekkora babák, 4 kiló és felette. Zoboki doki nekem is mondta a 30-32 hét környékén, hogy most hagyjam abba, ha nem akarok 4 kiló felettit szülni. Így tettem, Balázs 3620 g lett, és 56 cm. Ezer köszönet érte neki! Másik ok lehet még a kismama cukorbetegsége. Illetve a diéta be nem tartása (cukrosdiéta).
NST: Az NST egy nyugalmi állapotban végzett CTG vizsgálat, mely során a magzat mozgásait rögzítik. Ha jól tévedek, akkor a 36. hét körül kezdik heti 1 alkalom, majd a 38. hét után heti 2. De javítsatok ha már nem így van!
Belgyógyászatot a háziorvosom megcsinálta (Béres Zoltán). Május 8-án voltam, november 16-án szültem, tehát... kb. 16 hetesen, ha jól tévedek.
Magzatmozgás: rám már a frászt hozták 12 hetes "koromtól", mikor kérdezgették a magzatmozgást. Már tényleg azt hittem baj van a babával, mert én csak 22! hetesen mondtam rá, hogy ez tényleg az! Viszont utána beleadott apait-anyait! :lol:

Jaimee! Nagyon nőcis az ágy és a dekoráció! A kicsi pedig nagyon formás legényke!

bbj Judit! Jobbulást neked! :cry:
Szerintem is beöntés, vágás, inkább mint repedés.

Háziállat: nekem sem kéne, szőrős főleg nem. Aztán mit hoz az élet (és Balázs haza)... az még a jövő titka. :lol:

Mfati! Üdv! Én Z. dokinál csináltam végig a terhességem, úgy gondolom neki köszönhetem, hogy sikerült végig kihordanom a terhességem, a terhesgondozás mindig rendben volt, alapos, figyelmes, nem dob ki 5 perc után a rendelőből. Valóban nehezen elérhető a saját telefonján, de a kórházban van megadva egy tel.szám, amin mindig fel tudják hívni. Valóban vidéken él, de 20 perc alatt bent van. Tóth Z.-ról én is csak annyit tudok, hogy ő is nagyon lelkis, nagyon jó UH-s szakembernek mondják, viszont én is úgy tudom, hogy nem dönthet egyedül beavatkozásokról.

Rita! De jó volt téged is félig-meddig látni az öleb mögött!

Niki? Füstjel?

Hirtelen ennyi.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Közben Dorka is írta az NST-t... :oops:

Katlina! Hááát, helyrejött. Az orra folydogál, délutánonként mi is 4-5x töröljük. Sajna nem fújja az orrát. :cry: Hiába a praktikák. Köhögés az keléskor van egy mélyebb, aztán napközben még 1-2, az már nem olyan mélyről jön. Egy tenyésztés talán nekünk is jól jönne, de szerintem a mi doktornénink sem hallott még erről.

Robika gondja pedig remélem megoldódik hamar! A "kukac" dolog helyrejött? Letapadás volt, vagy berakodott valami cuccos?
Régebben írtam, hogy mi nem húzgáltuk Balázsnak a bőrt a pisilő paszulyon :lol: , most (nyár óta), hogy nincs pelus, megoldja ő ezt magának. És teljesen jó, mert ő érzi, hogy meddig mehet el, meddig húzhatja, vonhatja, csavarhatja... félelmetes dolgokat tud művelni. :roll: :oops: 8) :shock:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Anikó:isten éltesse a "nagy" kislányodat!!!

Rita:én 20hetesen éreztem a magzatmozgást először,4D-re hová mentek majd vagy írtad már csak nem emlékszem???

Katlina:szegény Robika ilyen mély nyomot hagyott benne,biztos nagyon fájhatott neki,kíváncsi vagyok rá hogy a doki mit tud ilyenkor javasolni/tenni???Írd meg mi lett veletek???Ennyi idős terhesen tapétázni :shock: nem vagy semmi!!!Bizti azért ilyen furi nekem mert én 28.héttől már kórházban voltam és én a terhesség végét már félig meddig "betegségnek"éltem meg sajna!!!

Kriszta:az én dokim(Erdődi)csak max.fél ideig ajánlja hogy szedjél valamilyen terhes vitamint vagy 12hétig már nem tudom pontosan,de nem végig az tuti.

Dorka:ez a középfülgyulladás is gondolom a felső légúti huruttól lett,jól összejött most nektek,Bálint jól van???

Judit :te jól vagy már???

Levayj:Zsófi melyik suliba megy majd???

Szami:van progid bőven,kinek írod azt a sok képeslapot???Képet rakok majd,csak még a f.gépen van,kell egy kis nyugalom hogy feltegyem a számítóra de igyekszem.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de hogy hétfőn munkaszüneti nap volt engem úgy bekavar és olyan rövid a hét hogy azt sem tudom hogy hol áll az eszem :lol: !

Kati Kép
virag9
 
 


Erika:szép a Réka ágya,hát az biztos hogy ki nem növi egy darabig :lol: !Nagyon jól sikerült a kis tesó fotója is!

Dorka:sajna én sem tudok női eladó bicajt.Én majd most a Virág kis bringáját szeretném eladni,kinöttük :( !!!

Kati Kép
virag9
 
 


Olga: én olyan jót nevettem a fütyi-húzogatáson, tekergetésen... :lol: Marcinak olyan pókhasa van (még), hogy a fürdőkádban ülve nem látja a kismicsodáját, csak húzogatja, mert a keze ügyébe akadván érdekes... :lol: :lol:

Terhes vitamin: én mindkét gyerekemmel végig szedtem, sőt szoptatás alatt (azóta is, bár nem terhes csak vitamint) is, de az én gyerekeim 3000 és 3350grammal születtek, nem lettek óriásiak és Dinya sem mondta, hogy ne szedjem. Szerintem meg nem a vitaminok miatt lesznek nagyok az újszülöttek... inkább genetika... és egyéb. Annyira kevés vitamin meg egyéb tartalmúak a terhes vitaminok, hogy kizárt, hogy felfújják a magzatokat. Szerintem.

Bbj: hát nem hiszem el, hogy Te már azt is tudod, hogy ki a Mfati. Én nagyon dinka vagyok, de én nem tudom kitalálni. Az ilyen hányós (esetleg hasmenős) virnyák egyébként szerintem jó egy tisztítókúrának is... tudom, nem túl kellemes, de azért hasznos. :wink: De mit kell csinálni a sütőporral és mi történik a hangyákkal tőle?! Leti és a félelmei...de aranyos!!! Neked egyszer sem volt beöntésed?!

Jaimee: hát no :lol: Majd alakul nálatok is :lol: Szerintem döntsön egy póker parti... vagy bármi, amiben relatíve egy szinten vagytok :-))) Semmiképpen szkander :-) Nekem először idő hiányában nem volt beöntés, de hát az annyira kellemetlen, én majd belehaltam. Még a szülőágyról is kiszaladtam vissza... szekrény kinyit, cucc kiszed, futás, tusolás... vissza pakol... áhhh. Én gátvédelem párti lennék, mert aki úgy szül, annak kutya baja már rögtön a szülés után... csak tovább tart a kitolás ugye... "ne nyomjon" (mondjuk nekem ilyen nem volt). Na meg ha nem vágnak, akkor a varratokat nem kell kiszedni, elvágni a 3. napon, meg a hálálkodásnak sem lenne helye nagyon... ez így egyszerűbb mindenkinek.

Vera: fogad?Helye?

Katlina: majd várunk tapétázás utáni képeket! Szegény Robika... mindig van valami... Például sok gyümölcs? Szilva, szilvalekvár, van akin a banán vagy az alma lazít, Őszibarack vagy ennek a leve?! Kefír?! Sok-sok folyadék.

Nyuszmusz: de kis patentek vagytok, hogy minden vizsgálatra mentek... én fogorvosnál egyik terhességem alatt sem voltam 8) Felújítást kutymuty hogy bírta?

Dorka: és akkor most otthon van Szabi? Kell vele csinálni valamit? De ha nem szólt, akkor nem is fáj neki...?! Nálunk Bence a nagy orrmandulája miatt nem hallott sokszor változó mértékben.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Dorotinak boldog szülinapot kívánunk!

Betegeknek mielőbbi jobbulást!

Most jött meg a tesóm, 5 perce értünk haza a reptérről :lol:

Képeslap: családtagok, barátok. Én a mai napig inkább ennek vagyok híve, mint az e-mailben küldött lapoknak. És emiatt karácsonykor még ennél is többet írok (meg imádok kapni is) :lol:

Katlina, ilyenkor tapétázni?! Szegény Robika...

Vitamint én is végig szedtem, Jázmin lett a "legnagyobb" a maga 3200 gr-jával, Anna meg a "legkisebb", 2800gr volt, pedig napra pontosan mindhárman a kiírás előtt 13 nappal születtek... Úgyhogy én is inkább a genetikát okolnám...

Szia Mfati!

Jaj, nálunk egy általam nem látott, nem hallott pillanatban a "nagyokos" Máté gyerek elmagyarázta a lányoknak az emberevő hangya és az óriáshangyák "mégóriásibb" csípésének esetét, úgyhogy a lányok 3 napig visítva menekültek minden darab hangya láttán, mire ki tudtam húzni belőlük, hogy mi is a bajuk vele... :roll: Azt hittem, megnyúzom a drága fiacskámat... :lol:

Holnap megyünk a védőnénihez. Ez lesz nála a második látogatásunk (az első tavaly ilyenkor volt) :oops:

Ma megint nagyot néztem Jázmin gondolkodását hallgatva: meséli az apukámnak, hogy "aztán Zeusz (az egyik macskánk) elgondolkodott, hogyan legyen tovább...és kitalálta, mégsem a galambot eszi meg, hanem a macskatápot, mert az nem száll el" (leszállt az udvarunkba egy galamb, s a két kerti macska teljesen bevadult, mi meg az ablakból néztük Jázminnal) :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Egy újabb melós nap, de legalább jó idő van, azért sokkal jobb volt így elindulni.
Hallottam már én is, hogy nem kell szedni végig a vitaminokat, de majd rákérdezek. Az biztos, hogy a folsavval két hét múlva le kell állnom, Zoboki mondta.

Szolkata: Nem kötelező a fogászat?

Szép napot!

Kép
buthu
 
 


Sziasztok!

Aki küldött nekem püt, az küldje már el még egyszer, mert nem bírom megjeleníteni, az ablakot meg dobálja rendületlenül... de a beérkezettben semmi nincs, igaz megtelve sincs hogy ne bírná el...

na ennyi, majd du-án jövök...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kati! 4D-re szerintem a Baross útra megyünk, ugyanannyiba kerül, mint Pesten és állítólag Erzsike, aki csinálja naygon ügyes. Vagy van jobb ötleted?

Kata! Én azért megyek a fogorvoshoz, mert a terhesgondozáson mondták, és be kell hogy írja a kiskönyvbe. Nekem totál rendben vannak a fogaim, se tömött se lyukas nincs. :) Jenny jól viselte a felújítást, csak nem értette a felfordulást, meg hogy miért nem mászkálhat az egész lakásban. De már helyre állt a kis lelke! ;) [/b]

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Szamóca: elképzeltem, ahogy a két csaj figyeli csodálkozva-érdeklődve a nagy fiú tudományos felvilágosítását... nagggyon cukik lehettek!!!! Én is annyira imádom a magyarázatait Bencének!!! Amit írsz, szinte hallom is... :-) Tesóddal milyen programok lesznek? Meddig marad?

Bbj: én nem küldtem :lol: 8) De mi van a sütőporral? Én odaszórtam most egyenlőre, ahol feljönnek (szerintem).

Fogászat: igen kötelező, de én nem voltam. Először el is felejtettem, aztán Emődi egyszer helyettesített a tg-ben, rákérdezett, én meg azt mondtam, hogy elfelejtettem elvinni a fogorvoshoz, ezért nincs beírva. Másodszor meg eszembe sem jutott. Úgysincs semmi baja a fogaimnak. :lol: Belgyógyin (Béres Zolinál) is csak a szívritmus zavaraim miatt voltam.

Nem is tudtam, hogy a Barosson is van 4D. Én csak TZ-t a Szapáryn, meg Zobokit a Mátyáson tudtam. Vagy nem?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok hozzászólást!
Azt hiszem Zoboki az első számú jelölt, de ha egyből császárt akar, akkor kilőve! Persze ha a hegvastagság nincs rendben akkor oké, de egyébként szeretném megpróbálni természetes úton. Levinek el volt fordulva a feje, azért nem tudott kibújni.
Vitamin téma:én szedtem, Levi 4 kg-val született, sógornőm nem, ő kisfia is 4 kg-os lett. Barátnőm sem szedett, 4,2 kg-val született a pici fia!

Fogászaton én sem voltam :roll:

bbj: eltartott egy pár percig, de rájöttem ki rejtőzik a nickname mögött :D
mfati
 
 


Én írtam hülyeséget, ezer bocs, nem Baross, MÁTYÁS!!!!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Kata:
[quote]
írta:
igen kötelező, de én nem voltam.


Hm, igen, ez olyasmi, amit kinézek belőled.
:lol: :lol: :lol:

Most meg Bencének boldog 4,5. szülinapot!

Szami: Mindig három gyereket akarok, ha a sztorijaidat olvasom. De aztán elmúlik.
:wink: :lol:

Katlina: Robika?

Buthu: A folsav olyan, hogy a felesleg vizelettel távozik, de tény, hogy ha nagyon akarod, túl lehet adagolni. Első trimben van csak jelentősége, amennyire tudom....

Olga: Magzatmozgások kapcsán jutott eszembe: Kedvenc Julikád megkérdezte tőlem a 12. héten, hogy érzem e a magzatmozgásokat. Pislogtam párat ártatlanul, hogy még nem....mire a homlokára csapott, hogy aszitte 32 hetes vagyok. De hogy honnan?! Akkor még hihetetlen karcsú voltam ám! :lol:

Még valamit akartam, de kiesett... :shock:
jaimee1
 
 


Jaimee, ne aggódj, a kettő is fogja magát produkálni, s csinál majd olyanokat, amiket most még el se tudnál képzelni :lol: A háromnál ez meg hatványozódik :wink: :lol:

Kata, tesóm egy hétig marad, leginkább azért jött most, hogy a sógornőm műkörmösével megbeszélje a nyári tanfolyamot. Állítólag Helsinkiben nagy a kereslet a műkörmösökre, úgyhogy a tesóm most ezt akarja megtanulni. Pénteken együtt megyünk majd az ovibálba, aztán itt lesz a szombati nagy bulin is.

Na, megyek, lányok elmentek apával autókázni, úgyhogy felváltva próbálok rendet tenni a lányok szobájában és kötözgetem az aktuális szalvétagyűrűimet, most éppen rózsaszín-zöld lesz a díszítés. Meg pillangós -virágos a lányok kedvéért. És akkor már a tavaszi lakásdíszítéssel is kész leszek majd holnap. :wink: :lol:

Jázmin 99 cm és 13,5 kg volt a tanácsadáson. Olyat nevettem, mert tavaly a védőnő 3 évesnek nézte Jázmint és megcsinálta azt a vizsgálatot, csak a végén mondtam neki, hogy ő még csak kettő... De most elővette az akkori (még alá is írtam) lapot, átírta rajta a súlyt és a magasságot és már végeztünk is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Jaimee!
akkor elértettelek, én azt hittem, hogy kifejezetten nem akarsz gátmetszést.

Katlina!
Jaj szegény Robika! Szörnyű lehet Neki! Sikerült már valamit elérni?
Biztosan úgy is fáj neki, hogy visszatartja!

Szami!
jó ez a hangyás sztori! jót röhögtem, persze neked gondolom nem volt ennyire vicces! :lol:

Jázmin akkor amint Gréti? Azta! Ja pedig Gréti is hízott! 30dekát, hála az óvónéni hathatós segítségének, és magának Grétinek!

Kata!
Jól csináltad, mi is oda szórjuk, ahol feljönnek. hogy mit csinál velük? nem tudom, de nép "gyógyászat"én si így tanultam anyától.

Hát iylen áron, de megvan a 7. mínusz kilóm. legalábbis tegnap még megvolt... :? Az egyik óvónéni azt mondta calici volt.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Bbj: hehe a sütőportól csak többen lettek, vígan lakmároztak, majd miután elképzeltem, hogy a sütőportól óriás hangyákká nőnek, lechemotoxoztam őket... na attól kipurcantak. Utána porszívó, felmosás. Ma meg vettem kis kunyhót nekik... állítólag bemennek, jól laknak, meg elviszik a kis "elemózsiát" és kipusztulnak .... remélem. Gratula Letinek a hízáshoz, neked meg a fogyáshoz!!!!

Jaimee: Jaj, annyira kis figyelmes vagy! Köszi mind a két gyerekem nevében, múltkor le is maradt! :-) Ti 12 vagy 13-as körzetbe tartoztok választásilag?

Szamóca: képek?

Vera: képek?

Anikó: képek?

Csak a tényői esettel kapcs. ... azt tudjátok, hogy az antidepresszáns szerek sem jobbak, mintha nem szedi valaki?! Ugyanis az antid. gyógyszerek mellékhatása lehet ilyen cselekedet... (tudatmódosítás...) Óóóó, de gyönyörű család volt pedig!

kis vidámság: nagggyon jó idő van!!!!

És holnap megyünk Bpestre szemem-vizsgálatra :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Du. írtam már, csak véletlenül lezártam mielőtt elküldtem volna :oops: :roll: :evil:

Köszi mindenkinek, a fogam helye már nem fáj! :) Csak másnap volt kicsit rossz, de előző este jegeltem, így (vagy lehet nem emiatt) de nem dagadt fel, nem kékült be, semmi.

Tegnap voltunk Budapesten :) Odafelé vonattal mentünk fel, először az Állatkertbe, ott voltunk vagy 3-4órát, a végére én nagyon elfáradtam, de a gyerekek élvezték nagyon, a végén még játszóterezni is volt erejük :)
Voltunk a 3d-s moziban is, ahol egy kis dínóról szóló 10perces filmet néztünk meg, még nekem is nagy élmény volt a szemüvegben :)
Jázminról néha azért lekaptam a szemüt nehogy megijedjen ;)

Aztán jött értünk Apa 3kor és mentünk az orvoshoz. Szegény Bencuskám de. 10től nem evett-ivott, mert bejelentkezéskor azt mondták hogy éhgyomorra menjünk. Aztán ott meg kiderült hogy nem is kellett volna... :roll: Egyelőre semmivel sem lettünk okosabbak, megtapogatta a hasát a doki, még éhgyomorra is nagyon gázos a pocakja, és ezt nem tudni mitől lehet :? Volt vérvétel, nézik a liszt- és a laktózérzékenységet, majd kiderül...
De nagyon ügyes volt Bence! :) Meg Apa is, ők ketten mentek be a vérvételre.

Viszont szegény kutyánk sztem azt hitte már haza sem jövünk :( Még soha nem volt ennyi időt egyedül. 11órát :?
Tiszta lelkibeteg volt, egész nap egy falatot nem evett és mikor hazaértünk, le sem szállt rólunk, vagy 2óráig nagyon fel volt dobódva :)

Kata, én nagyon kíváncsi vagyok már hogy mit mondanak a szemedre, mit javasolnak, mit mérnek és hogy mikor lesz a műtéted! ;)

A hangyák a sütőportól sem rögtön pusztulnak el, úgyhogy még várhattál volna! ;) De ez a csapda tuti! Pár nap és nem lesznek sztem. Mennyit tettél le? Én 5-6db-ot is szoktam.

Ja, én teszek majd képet a szobáról, de az ágyat még holnap csinálják meg, majd utána :)

Addig is 2kép az állatkertből:
Kép

a 3d-s szemüvegben :lol:
Kép

Szami, Anikó, ti is tegyetek már képet! ;) Meg más is tehetne!! :):)

KépKép Kép
76vera
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?