Sziasztok!
Du. írtam már, csak véletlenül lezártam mielőtt elküldtem volna
Köszi mindenkinek, a fogam helye már nem fáj!
Csak másnap volt kicsit rossz, de előző este jegeltem, így (vagy lehet nem emiatt) de nem dagadt fel, nem kékült be, semmi.
Tegnap voltunk Budapesten
Odafelé vonattal mentünk fel, először az Állatkertbe, ott voltunk vagy 3-4órát, a végére én nagyon elfáradtam, de a gyerekek élvezték nagyon, a végén még játszóterezni is volt erejük
Voltunk a 3d-s moziban is, ahol egy kis dínóról szóló 10perces filmet néztünk meg, még nekem is nagy élmény volt a szemüvegben
Jázminról néha azért lekaptam a szemüt nehogy megijedjen
Aztán jött értünk Apa 3kor és mentünk az orvoshoz. Szegény Bencuskám de. 10től nem evett-ivott, mert bejelentkezéskor azt mondták hogy éhgyomorra menjünk. Aztán ott meg kiderült hogy nem is kellett volna...
Egyelőre semmivel sem lettünk okosabbak, megtapogatta a hasát a doki, még éhgyomorra is nagyon gázos a pocakja, és ezt nem tudni mitől lehet
Volt vérvétel, nézik a liszt- és a laktózérzékenységet, majd kiderül...
De nagyon ügyes volt Bence!
Meg Apa is, ők ketten mentek be a vérvételre.
Viszont szegény kutyánk sztem azt hitte már haza sem jövünk
Még soha nem volt ennyi időt egyedül. 11órát
Tiszta lelkibeteg volt, egész nap egy falatot nem evett és mikor hazaértünk, le sem szállt rólunk, vagy 2óráig nagyon fel volt dobódva
Kata, én nagyon kíváncsi vagyok már hogy mit mondanak a szemedre, mit javasolnak, mit mérnek és hogy mikor lesz a műtéted!
A hangyák a sütőportól sem rögtön pusztulnak el, úgyhogy még várhattál volna!
De ez a csapda tuti! Pár nap és nem lesznek sztem. Mennyit tettél le? Én 5-6db-ot is szoktam.
Ja, én teszek majd képet a szobáról, de az ágyat még holnap csinálják meg, majd utána
Addig is 2kép az állatkertből:
a 3d-s szemüvegben
Szami, Anikó, ti is tegyetek már képet!
Meg más is tehetne!!
:)