Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Julcsikám, olyan ügyes vagy, hogy így bírod! Szerintem is bízzátok Szonjusra, mikor akar jönni. Én örülök, hogy Nimród ilyen határozottan döntött erről. Így valóban érvényesek a horoszkópok, de ha belenyúlunk, akkor befolyásoljuk azt is. Nem ?

Libuci és is Rennee-t szopogattam, Nem árt az, ne izgulj! Mondom én egy szakembernek... :oops:
Csajszik, lehet nem sokára nekem is lesz kertem...szorítsatok! Nem mintha volna időm gazolni a gyerek mellett...

Isten éltesse Lukácsot! Én is várom a képeket!

Bodzicicc! Nem is kaptam mélt! Meglesem mégeccer.

Mutizok képet a fiacskámról. Szerintetek változott?
Szellőzünk a szobában:

Kép

Nyitott szemmel:
Kép

anyájával:
Kép

Hajrá Ferencváros!
Kép

Apájával:
Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsim,
De jól néztek ki! Egyáltalán nem látszik rajtad, hogy 'megviselt' lennél, csak a nagy boldogság :)

Persze hogy változott Nimóci, annyira fiús! Őt aztán nem fogják lánynak nézni, annyira kis határozott férfias vonásai vannak :)
Gyönyörűek vagytok!

Drukkoloik a házhoz nagyon!

Na azért nem vagyok hős, folyamatosan a 'jöjjön amikor jönni akar' és a 'most azonnal jöjjön semmi nem érdekel' érzések között vagyok :) De igyekszem :)

Micikém,
Ugye hogy az oroszlán szülőkhöz jobban passzol a Kos kiscsaj? Én is így gondolom, párom meg kivan, hogy jézusom mi lesz itt, még egy ilyen határozott egyéniség mint az anyja :) Hehe, lesz itt rend! :D
vjulcsi
 
 


Moncsi,
nagyon édes Nimóci :)
végre láttam a szemét is :)
szerintem tisztára a Te fejformádat örökölte. Bár ,ha jól emlékszem azt írtad , hogy apára hasonlít , ugyhogy most biztos zokon veszi tőlem , hogy szerintem anyja fia :)

Az asztrológusok úgy tartják, hogy , ha programozott császár van, akkor megszakad a családi vonal. Mivel egyenes ágon megfigyelhető hasonló tengelyállások, vagy hasonló bolygóállások. És p. császárnál ez a szál megszakadhat. A lélek egy másik életutat fog bejárni, mint amit a családi karma mutatott volna.
De elvileg ilyenkor is a lélek választja ezt.

Lukácsnak én is nagyon boldog szülinapot kívánok!! Isten éltesse!!!
miciona
 
 

 
 

Sziasztok!

Bodzi!
Olyan drága vagy! Az éccaka kellős közepén nekünk vadászol labort! Nem tudom eléggé megköszönni!!!
Én még régebben kijegyzeteltem a lehetséges helyeket, úgyhogy ezeket már mind hívtuk, de nem veszik fel. Ma megnéztem a Pentacorelabot, de úgy döntöttünk, hogy mivel Apánk ma sem vette fel a telefont, megvárjuk a holnapot és az lesz amit mond.

Moncsi!
Nimóci nagyon drága kis muki! Nagyon szépek vagytok együtt! (csöpögő smile)

Miciona!
Ma is dolgozol?! Ez nem semmi!

Julcsi!
Vigyázzatok Magatokra!

Egy ismerős gyerekorvosunk mindíg azt mondta: " Az anya mindíg tudja mi jó a gyereknek!"

Sajo
sajo
 
 


Sziasztok.

moncsiga:nagyon édik vagytok.Ha nem haragszol meg nekem inkább tiszta apja a kis Nimródka.A fejformájáról a párod jut eszembe. :lol:

kislibus:mi ez a sok tennivaló így ünnepnapon? Az én gyomrom se hagy aludni főleg éjjel.Úgy hogy muszály a Renihez folyamodnom.Nekem az újdonság mostanság a légszomj.Úgy érzem nem megy le elég levegő.

julcsi:nagyon kitartó a kis Szonjus!!! Pedig mennyit aggódtunk érte.

Csajok ti nem féltek kicsit a szüléstől?Ha császárom lesz akkor a katétertől félek ha sima szülésem akkor meg a nyiszantástól.Tapasztalatokat kérek.Tudom mindent kibirok majd csak van egy kis para.Beöntés állítólag itt nálunk kúp van.

Kép
Kép
melánia
 
 


Moncsiga! Gyönyörűek vagytok! :D Annyira tetszik a közös kép!
Szerintem is egyértelműen fiús Nimród!
Rennie-től nem félek, csak addig nem folyamodom hozzá, amig jók az egyéb eszközök. (Azért a tej mégiscsak finomabb. :lol: )

Julcsi! Hát a fű, az nálunk is romokban... Kutya kiugrálta, ahol tavaj összehorduk a diólevelet, ott kiégett alatta.
Meg nem kötöttem össze télen a pálmaliliomot, hát meg is láttszik szegényen... Lelapult, mint a lenyalt haj...
Rózsák még mettszésre várnak, veteményes rész kapálásra, szőlő mettszésre és a gyümifákból is vágni kellene. És ma du. vetem a palántamagokat...
Hát az biztos, hogy a kos jobban illik az oroszlánhoz! Kiváncsi leszek.

Miciona! Az nem minden esetben rossz, ha a családi életút megszakad, vagy más mederbe terelődik nem???

Melania! Hát ebben nem tudok segiteni, mert a legkevésbé sem félek... Készülök, tutom mit-hogy szeretnék, lélekben többször lepörgetem az egészet. Lepörgettem faros szülés verziót-császárt-sima fejvégű szülés verziót, aztán megmaradtam a sima fejvégűnél. Még azt is hozzá képzeltem, hogy mi lenne, ha nem lenne vágás, csak gátvédelem, aztán ezt a verziót eletettem, mert a méreteim valszeg ezt ugyse engednék meg. Most már csak a sima fejvégű szülést pörgetem, burokrepedéses, vagy fájásos indulással, mindenképp vágással. Ezt éreztem legvalószinűbnek ahogy elképzeltem ennél a verziónál nem alakult ki az "állj, igy nem lesz jó érzet", igy erre készülök.
Na most tiszta őrültnek néztek gondolom... :lol:
Hozzáteszem, a fájdalmat nem képzelem bele a dologba, ennek nagyon egyszerű oka, hogy amig nem éltem át, nem is tudom elképzelni (még akkor sem, ha láttam), úgy meg felesleges előre parázni miatta.. 8)
Aki most szült barátnőm, ő is igy volt az első előtt, mondta, hogy egyáltalán nem félt, teljes lelki nyugalommal várta a szülést.
Légszomjam még nincs, de nem is hiányzik. Levegőn próbálj meg mély belégzést-kilégzést. Ezzel tudod javitani a légcserét, meg a tüdőd is szokja az új helyzetet. Plusz sok szellőztetés, akkor a szervezeted az oxigéndúsabb levegő miatt kevésbé érzi fullasztónak a helyzetet.
A kert meg a házimunka nem foglalkozik vele, hogy márc. 15 van... 8)

Csomee! Mi van veletek, régen irtál! 18-20 hetes uhura mikor mész???

Kép
kislibus
 
 


jaaaaj, de édeskedvesek vagytok! Köszönöm a dicséreteket! Ha jól mérem a gyereket (elég nehéz, úgy kapálózik folyton) már nagyon sokat hízott. Ki is kerekedett a képe rendesen. :) Számokat inkább szerdán írok, ha a doki méri meg az egy hónapos viziten.

Ha jól leselkedtek az utolsó képen a tükörben látszik apája is...

Micike, olyan kíváncsi volnék, nekünk mit mutatnak a csillagok! Ha van időd, írsz pár sort? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogunk Bikaként egy vízöntő gyerekkel boldogulni! Volt néhány vízöntő pasim, hááát nem bírták a ragaszkodásomat, mind elmenekült. :D Elég nagy a szabadságvágyuk, ahogy megfigyeltem.

Melike, a katétertől ne félj! A Jánosban legalábbis már az érzéstelenítés után rakták fel, a kivétel meg csak egy pilláig fájt. Semmi utóhatása nem volt néhány kissé fájdalmas pisin kívül.

Libuskám, dehogy néz valaki is őrültnek! Szerintem mindenki lejátszotta magában az összes szóbajövő variációt.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Hú voltunk egy jó másfél órát sétálni a majmokkal, azt hittem szétszakadok a végére. Most olyan érzésem van, mint régen amikor elkezdtem lovagolni, még nem voltam hozzászokva és 1 óra után leszálltam a lóról.

Libus,
Egyáltalán nem hülyeség amit írsz! Én is szinte pont így vagyok a szüléssel: nem félek tőle. Hiszen, hogy jó kezekben leszek (legalábbis mindent megtettem érte), a fájdalmat meg úgysem tudom elképzelni, hogy milyen. Én is gátmetszésese-oxitocinos szülésre készülök, mert ezt valószínűleg nem fogom elkerülni, plusz most már az eda is bejött a képbe. Sőőt, a császárt is evidenciában tartom, mert szerintem Szonjus nem lesz kicsi (a feje legalábbis biztosan nem), és ezért elképzelhető, hogy nem fogok eléggé tágulni (szerintem amúgy fogok, de azért ez is benne van a képben). Ha így kell lenni, így lesz.
Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy magzatvízelfolyással vagy fájással indul-e meg. A fájásosnak annyiból jobban örülnék, hogy akkor még pár óránk van itthon, mert csak akkor megyünk kórházba, ha már egy ideje 5 perces fájások vannak. A vízelfolyásnál meg ugye azonnal indulni kell, és ezért a folyamatnak sokkal nagyobb része történik a kórházban.

Szóval Melike, ne félj! Nekem volt 1-2 hét, amikor elkezdtem pörgetni az agyam, próbáltam beleélni magam pl. a gátmetszésbe, de szerintem nem szabad ezzel foglalkozni. Első szülésnél előre úgysem tudjuk milyen lesz, elég lesz akkor átélni a fájdalmat, előre nem kell :) Persze tudom, könnyű mondani...
vjulcsi
 
 


sziasztok,

jöttem egy pillanatra,talán kettőre ;-)

Hogy vagytok?Babykák jól vannak?Esztike meggyógyult?

Zelecském!Köszönöm a köszöntést! LUkácska,hogy ünnepelt,fotók???

Libuskám,sajnálom a gyomorégést :( Nekem is iszonyat volt,főleg esténként,néha fél Rennie-t én is bekaptam.
Jó kertimunkálkodást.Kicsit irigyellek,mert mi otthon hagytuk a kis kertünket,pedig idén tavaszra sziklakertépítést terveztem.
Na majd jövőre talán :)

Rencsikém,nem itt kérdezted,de most gyorsban ide írom,hogy az éjszakáink szuperek,azóta csak egyszer kelt fel Patricica éjszaka enni,amúgy meg kb. 11-től hajnali 4-5-6ig alszik,változó.
7végén viszont napközben nagyon nyügi volt,sehogy sem tetszett,tegnap estére kicsit elfogyott a türelmem és elküldtem Apájával sétálni,de ott is kb. fél órát bírta:) nem sokat haladtam a konyhában a dolgommal,csak a húsleveshez a zöldséget tudtam előkészíteni meg rendet raktam a hütőben :)
Domika hogy viselkedik?Sétálgattok ti is minden nap?
Akartam kérdezni,hogy szereti a járókában?
Mi is nemsokára tervezzük a vásárlást.

Moncsikám,sajnálom a hosszas cicizést,reménykedem,hogy hamarosan nálatok is kialakul egy kis rendecske.
Épp tegnap néztük a füzetet,hogy az elején nálunk is napi 14-15x evett Patrika,most meg szépen beálltunk kb. másfél hete a napi 8 kajára.Ez annyira jó,mert én is felszusszanok és sokkal nyugodtabb vagyok,mint az elején.

Iboly már megint segített.Leírom mi volt a probléma,ha esetleg valakinél lesz ilyen.
Írtam már sztem nektek is,hogy minden cicizés után iszonyat fájt,égő-sajgó érzés volt a mellbimbómban elég sokáig.Bemásolom amit írt,én rögtön megvizsgáltam minden lehetséges problémát és rá kellet jönnöm,hogy a mellretételben volt a hiba,ugyanis ha éhes,annyira behisztizik,abban a pillanatban kell a cici,hogy nem nagyon figyeltem,igyekeztem minnél gyorsabban a szájába adni,hogy ne sírjon szegénykém.Most meg 3-4x is kiveszem a szájából,addig probálkozunk,amíg nem fáj.Ja és ő nem is nyította szép nagyra,úgy meg elég nehéz jól beadni neki. Szóval:

"Az viszont nem jó, ha szopizás után sajog a bimbó! Ha erősen szorít Patrícia a szájával, ínyével, akkor érgörcsöt okoz a mellben és az okozza az égő, szúró fájdalmat. Esetleg előfordul, hogy a bimbó (vagy egy része) elfehéredik a szopi után? Ha igen, az is bizonyíték az érgörcsre. Tüneti kezelésként száraz, meleg borogatást kellene közvetlenül a szoptatás után a mellre tenni és jól felöltözni. Ez nem az a helyzet, amikor szabadon kell hagyni a bimbót! Legjobb, ha szopi után gyorsan rászorítja (nem túl erősen!) a kezét a mellbimbójára és amint tud, felöltözik és a meleg borogatást beleteszi a melltartóba és addig hagyja bent (újramelegíteni is lehet), amíg a fájdalom meg nem szűnik. Magnéziumot is lehet szedni, az is segít valamennyit. A kiváltó ok megszűntetéséhez jó lenne tudni, hogy milyen technikával szopizik Patrícia, nincs-e lenőve a nyelve, nem gótikus-e a szájpadja, milyen a mellretétel. Ehhez a legjobb lenne IBCLC laktációs szaktanácsadó segítségét kérni, aki személyesen is megnézi Önöket! Addig is érdemes próbálkozni különböző testhelyzetekkel, hátha egy másfajta pozícionálás segít. Nagyon közel kell húzni magához Patríciát a mellretételkor, úgy, hogy teljesen legyenek szembefordulva egymással és a mellbimbó (illetve a védő) Patrícia fölső ajkát csiklandozza. Amikor a kicsi lány nagyra tátja a száját, akkor kell ŐT rátolni a mellre (nem a mellet adni a szájába!), és jól közel húzni a lábát, popsiját. Akkor van jól mellen, ha az álla jól benne van a mellben. Ha az orra nem ér hozzá, az nem baj."

Kép
hanyatka
 
 


Libuska!
Nagyon édes kis szorgalmas vagy :) de azért vigyázz magatokra,nehogy sok legyen a munka.Szegény kutyuli :(
Már én is mennék a kertbe dolgozgatni csak legyen jobb idő végre.
Moncsika
nagyon nagyon szépek vagytok.Gyönyörű a kicsi fiú.

Julcsika

A kis Szonjus nagyon anyás :D :wink:
Jó hogy lélekben teljesen felkészültél.Most is ugy jöttem hogy vajon mi ujság nálatok :D de hát semmi. Na majd.....

szurikáta
szurikáta56
 
 


Julcsikám,már nagyon izgulok,7végén is be-belestem,hogy van-e történés.
Ne haragudj,de úgy érzem,hogy Szonjus sem fog időre kijönni.
Bár azért drukkolok,hogy ne indításos legyen.
Az jó,ha minden variációra készülsz és te is Libuska,aztán úgyis úgy lesz,ahogy az égiek akarják,de csak azért ,mert akkor,abban a pillanatban az lesz a legjobb Nektek és a Babáknak.

Melike,ne félj a katétertől,nekem anno volt 2x is és ha ügyesen csinálják szinte meg sem érezni.Utánna 1-2 pipinél kicsit érzékeny,de sztem ez a legkevesebb.
Az Edától viszont tényleg ne féljetek,én annyira paráztam,úgy készültem,hogy szóba sem jöhet,de akkor kénytelen voltam bevállalni annyira kész voltam és nem bántam meg.Az is csak egy pillanatig fáj,vagyis nem is fáj,hanem csak érzékeny,amíg beszúrják.

Moncsika,Nimóci olyan éédes,sokat változott,tényleg kikerekedett a pofikája,szépen fejlődik.Kiváncsi vagyok a méretekre.

Kép
hanyatka
 
 


Lányok,
A férjem most mondta hogy picit el van torzulva az arcom.
Már napok óta ezt kémlelem ahogy felkelek, hogy na, talán ma torzult arccal kelek :)
Remélem ez már azt jelenti, közel a nagy nap :)
vjulcsi
 
 


Julcsika,pont tegnap beszélgettünk a férjemmel és idéztük fel a szülést és én is így fogalmaztam a fájdalommal kapcsolatosan.

Meg kellett nézzem a kis huncutomat,mert szopi után leraktam az ágy közepére,gondoltam úgyis pár perc és felébred,de azóta alszik :)

Kép
hanyatka
 
 


Julcsika!
Bizony,ez már annak a jele is lehet :) hajrá Szonjus várunk már nagyon.
Olyan jó veletek izgulni :) szinte átélem az én babavárásaimat. :)

szurikáta
szurikáta56
 
 


jajj Julcsika,ez már nagyon izgi.... a torzult arc jelenthet valamit?

Nekem az utolsó időben kicsit vízes volt az arcom,így én csak azt láttam rajta,hogy pufi :)

Kép
hanyatka
 
 


Szurika,cuppp.
Mikor olvaslak mindig előttem vagy,mikor jöttél ki hozzánk szurizni és tiszta izgalomba voltunk.

Kép
hanyatka
 
 


na megyek gyorsban lezuhanyzom,ha már így bealudt a kicsikém és elkészülök a sétára.
Vigyázzatok magatokra és Julcsika tessék azonnal hírt adni,ha elindult Szonjus.

Azt még elfelejtettem Moncsikám írni neked,hogy nagyon jól nézel ki,nem tünsz fáradtnak,olyan boldogságos az arcikád.Szépek vagytok.

Kép
hanyatka
 
 


Hanyika
Nektek is sok puszi :)
Érdekes mert nekem is mindig azok a napok jutnak az eszembe.Olyan aranyosak vagytok! Egyébként ugyan ez ment a topikon amikor a Patrika királylányt vártuk mint most Szonjussal, :lol: nagy izgalommal hogy vajon mi ujság :)

Melánia
A gátvágás lenne a legkisebb gondod :) azt egy tolófájással egyidőben csinálják és észre sem veszed,úgy el leszel a többi bajoddal :wink:
A varrásnál meg körbe injekcióznak.
A katétert én is mindig utáltam ha műtét előtt kaptam.De nem vészes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2010.03.15 14:23-kor.

szurikáta
szurikáta56
 
 


egy-két friss fotó,hétvégi sétálós,pelenkázás után-husi combik,apa karján alvós :) Kép Kép Kép Kép

Kép
hanyatka
 
 


Kép mérlegen alvós
Kép álmomban is mosolygok

Kép
hanyatka
 
 


Jaj de gyönyörűűűűű!
Nagyon nagy kislány.A pólyázón látszik hogy milyen hosszú.
Hanyikám szépek vagytok. Szopizással hogy álltok?
Puszi!!!!

Chilike?
Lányocskák hogy vannak ? és te hogy viseled a napokat?

Rencsike?

Domi bébi hasfájása-büfizése rendbejött?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2010.03.15 15:24-kor.

szurikáta
szurikáta56
 
 


Köszönjük :)
A bimbóvédőt leszámítva egész jók vagyunk szopiügyileg :)
Iboly is megdícsért,hogy szépen haladunk.
Napi 8x eszik a kezdeti 14-15x evésekhez képest és tápszer sincs,a cicim is egyre jobb,kevésbbé fáj,a sebecskék is elmúltak.Szóval a kezdeti nehézségeket kezdjük elfelejteni.

Moncsikám nektek is mielőbb ezt kívánom!!!

Ja nem is mondtam,hogy elhullott a haja,de gondolom a fotókon látszik is :)
Csak a fejtetőn van pár tincs meg alul a nyakánál :)kispokaszkám :)

Kép
hanyatka
 
 


Sziasztok Csajocskák!

Bocsi hogy igy eltüntem de kicsit elhavazottam,de amint látom amugy se hiányolt senki :D.

Julcsika néha miattad be kuksiztam hogy mi van veletek még nem akarodzik kibujni a kis Szonjus.Már nagyon várom,szorittok nektek nagyon hogy a legmegfelelőbb időpontot válasza ki a személyes talira.De az arztorzulás már a szülés jele :lol:.Én utolag láttam a képeken magamat hogy milyen volt a felyem a korházba induláskor :).
Hajrá Szonjus nagyon várunk!

Zel Lukácsnak Nagyon Boldog Szülinapot!
Majd beszámolot kérünk a buliról és képeket hogy milyen volt.

Moncsiga gyönyörü a kis Nimóci.És olyan szépek vagytok ketten,nagyon boldog vagy és nem is látszik a fáradság rajtad.
Drukkolok hogy összejöjjön a ház amit szeretnétek!
A szopihoz még annyit hogy kérd meg a védőnénit nézzen végig egy etetést,nekem annó amikor annyit zaklattam hogy biztos nincs elég tejem akkor az enyém magátol felajánlodta hogy végig néz egy szopit.

Hanyika Patrika csodálatos igazi kis királylány.Örülök hogy be álltatok a szopival és rendeződtek a napjaitok,sajnos olyan előfordul hogy néha nyügösebb valamiért.

Bodzi Eszti pöttyök elmultak?Jol van a kis hercegnő?

Libus kicsit irigyelek a kertészkedés miatt mert én is imádok kertészkedni de most az épitkezés miatt az egész kert a fejetetején áll talán jövöre már rend lesz és akkor majd tudom szépitgedni.

Puszi mindenkinek és akiket most kihagytam bocsi de ennyi fért bele most mennem kell mert vendégeink jönnek,és már itt is vannak,most álltak meg az autóval.

Kép
póci
 
 


Sziasztok!

Na aludtam egyet.
De édesek vagytok hogy így izgultok miattunk! :) Puszi nektek ezért! :)
Úgy tűnik a sétával jól kiszúrtam magammal. Azóta nem bírok mozogni, menni pláne nem, annyira fáj a szeméremcsontomnál, húz szét, majd megőrülök. Lehet, hogy egy ilyen kis sétától lejjebb ment Szonjus, és a buksija feszül szét?
Na most egyértelműen úgy érzem, hogy azonnal szülni akarok, ezt a fájdalmat nem nagyon akarom elviselni még egy hétig...

Póci,
De jó hogy jöttél! Majd gyere még később, ha elmentek a vendégek. Robcsi hogy van?

Szurika,
De aranyos vagy, köszi hogy így izgulsz!

Hanyika,
Patrika csodaszép, és olyan nyugodt babának tűnik! Tényleg nagylány már :) Pedig ő is még csak 'most' született :)
És látom a férjednek készített karácsonyi ajándékot az egyik képen, a pocak-meg UH képeset, ugye jól emlékszem? :)

Ha beindul valami mindenképpen tudatom veletek! Puszi
vjulcsi
 
 


Paradicsom-levendula-paprika magok elvetve. :D
Én is nagyon szeretek kertészkedni. Amint ide költöztünk megszerettem, de a növényekkel való kapcsolatomon van még mit csiszolni. Majdnem minden kinyiffan a kezeim közt...

Megnéztem az e-mailjeimet, asszittem hanyatt dobom magam... 39 levél... :lol:
Jól betermeltetek.
Küldtem egy próbát, ha az átmegy, akkor küldök mást is. :D

Bodza! Eszti pötyösk nagyon édes, mint mindig!

Pocik gyönyörűek csajok!
Julcsi ne aggódj, mi sem rendelkezünk gigászi méretekkel. Valaki a napokban megkérdezte, hogy 5 hónapos terhes vagyok-e. Én meg csak vigyorogtam, hogy mindjárt kezdem a hetediket... :lol:

Moncsiga! Nem irtam, hogy drukk a házhoz!

Hanyatka! Patricia gyönyörű baba! Még igy haj hijján is igazi kislány! És láttszik, hogy szépen hizik!

Ne bándd a kertészkedést, én azon izgulok, hogyan lesz időm rá, ha megszületik Anna.

Rencsi! Én is igy szeretnék mosolyogni szülés után. :D

Szurikáta! Nyugi, a kapálással csinján bánok!!! :wink:
Szerintem már elég jó azidő, csak ez a bolond szél ne lenne. Mindig asszem, hogy elvisz... Még nem mertem kiültetni a százszorszépet, árvácskát, szellőrózsát. Pedig sokáig nem húzhatom...

Julcsi! Akkor nem vagyok ufo, megnyugodtam.. :lol:
Remélem ezek az előjelek már Szonja közeledtére utalnak. :D

Kép
kislibus
 
 


Szép estét mindenkinek!

Tudom, nagyon régen jelentkeztem, de azért próbáltam követni az eseményeket. Most is le vagyok maradva, de próbálom pótolni. Ne haragudjatok! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kislibus: Köszönöm, hogy hiányoltál! Gratula a 3. trimeszterhez!

Nimród baba és Patricia baba is gyönyörű!

Vjulcsi: Nagy-nagy drukk, hogy Szonja baba úgy akarjon kijönni, mikor apánknak is megfelel!

Velünk minden rendben. Voltunk genetikai uh-on. Még mindig kislányunk lesz és Réka lesz a neve. Az RMC-ben voltunk Elekes dokinál. Talált a fejében egy kisebb agykamra tágulatot, de még jóval az értékhatáron belül vagyunk, úgyhogy azt mondta, hogy ne aggódjak, teljesen fel fog szívódni és semmi dolgunk sincs vele. Az amniót nem javasolja! De én érzem, hogy minden rendben van vele, rengeteget mozog főleg napközben, úgyhogy semmi baj nem lehet.

Sokat gondolok rátok, csak este ilyen tájban tudok leülni a gép elé és mire elolvasom, már fáradt vagyok az íráshoz.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Jó reggelt!

Vajon Szonjának ma mi lesz a programmja?
Julcsika mmegnéztem Neked Budapesten mikor lép a Nap a Kosba, amúgy ez a tavaszpont is: márc 20.-án 18. 20-kor. Ez után már kos.

Moncsika,
persze megnézlek ,majd Titeket is, de már beígértem egy pár horoszkópot, és azokkal sem tartok még sehol, de sor kerítek majd mindegyikre.
Jó hír ,hogy végre sikerül rendezni a ház ügyet. Maradtok ott a városban?

Libus,
gratulálok a 28. hét betöltéséhez :)
Úgy vártad már ezt! Most meg gondolom minden héten elmondod , hogy most már még biztosabb , hogy nem lesz gond. Én is ilyen vagyok :) Nálad valószínű az előző terhesség megszakadása is hozzájárult, hogy ennyire vártad , hogy biztonságban tudhasd Annát. Most azért már kiengedhetsz:)
Hogy megy a diéta? Nagyon vicces, hogy pont Te vagy diétára kárhoztatva. De azért tud vmit az Öreg, mert Rencsi is, Moncsi is milyen csini lett egyből a szülés után.

Hanyi,
nagyon nagy lány lett Patri. Én észre sem vettem, hogy elvesztette a haját :))) Tényleg így is igazi lányos arcú.

Póci,
hiányoztál ám! Én pl. képtelen vagyok írni mindenkinek egyszerre. Beszélgetni jobban menne :)) Főzöcskéztél is a vendégeknek?
miciona
 
 


Sziasztok!
Reggelire néhány igazán szép gondolat...


"...Ha a kisbabánk ebben a kezdeti időszakban állandóan karban, kézben lenne vagy szinte csak ott van, az teljesen normális dolog. A babának ott van a helye. Az ember testén, a karján, a kezében. Erre választódtunk ki az evolúció során.

Az emberi csecsemő annyira védtelennek születik, hogy egyedül egyáltalán nem képes semmit csinálni, még lábra állni se. Egyet tud: torkaszakadtából ordítani, amíg valaki nem segít rajta. Ezzel a készséggel születik. Ha belegondolunk, a biológiai felépítésünk ugyanaz, mint volt az ősidőkben: ha egy ilyen kicsi babát leraktak, akkor gyakorlatilag halálra volt ítélve. Kihűlt, éhen halt, fölfalták a ragadozók. Ha lerakják, akkor az életösztöne miatt ordít, ahogy a torkán kifér, hogy valaki vegye föl, és legyen biztonságban.

Sokszor lehet hallani, hogy ezzel elkényezteti az ember, és soha többé nem lehet majd lerakni a gyereket. Bár nem tudom, az ilyen emberek láttak-e már olyan hatévest, akit csak kézben lehet tartani. Én nem hiszem. Ez egy időszak. Nagyon fontos időszak, és igazából azok a babák képesek később felfedezni a környezetüket, akiknek ebben a korai időszakban ki volt elégítve a biztonságigényük.

Ha az ember vesz egy kendőt, akkor akár magán is tarthatja a babát, és közben tud ezt-azt csinálni. Érdemes normálisnak felfogni, hogy kézben, vagy rajtunk van a baba, és nem azt, hogy a kiságyban, vagy valahol máshol. Eljön az az időszak, úgy 9-10 hónaposan, amikor a baba azért ordít, hogy tegyék már le. Akkor is, ha az utcán vagyunk, vagy a koszos orvosi rendelőben, vagy nem tudom én hol, ahol nem tudjuk lerakni. Ilyen helyen nem „négykézlábazhat", de ő vonaglik ki az ember kezéből. Szóval minden kornak megvan a maga sajátossága, mindennek megvan a helye és ideje, és mindig azt érdemes élvezni, ami épp van."

ugye-ugye...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Hanyika, hogy milyen édességes Patrilányka! Figyike, elküldöd nekem Iboly többi levelét is? Nagy szükségem volna rá.

Micike, persze, kivárom a sorom. Köszi előre is. Nem maradunk helyben, két faluval mennénk csak arrébb.
Köszi, hogy csininek nyilvánítottál! :D A terhesség előtti súlyomhoz képest még egy ötös van rajtam. Mondjuk én renitens voltam a 15 kiló plusszal. Jaj, nagyon vicces volt, mikor Sztkirályi doki szülés előtt felvette az adataimat és kérdezte, mennyit híztam én meg mondtam a 15 kilót, úgy mért végig csodálkozó szemekkel, hogy nevetnem kellett rajta.

Pócikám,meg fogom kérni, ha nem alakul a dolog, az tuti.Bár...szerintem nem ő az, aki segíteni tud nekem.

Libuska, én kaptam próbát.

Csomee! Örülök,hogy minden rendben van a babával! Ha a doki azt mondta, hogy nem számít, akkor nehogy agyalj rajta, akkor nem is számít és kész!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok!

A reggeli telefonunk sikeres volt, vérvételre nem kellett mennünk, ( :?: ) este munka után irány az intézet. LEHET, HOGY ELINDULUNK!
Köszönjük, hogy gondoltok ránk és ennyit segítettetek!!!


Moncsi!
Az biztos, hogy én lennék az aki ki nem adnám a kezemből! Csak tudod én még elméleti síkon vagyok. :D
Ezért nem tartom hasznosnak, ha itt dumálok Nektek a babáson, mert csak felborzolom a kedélyeket.
DE HÁT IMÁDOM EZT A BANDÁT!!!!!!!!!!!!!!

Sajo
sajo
 
 


Ugyan, Sajo! Nem neked címeztem én ezt a cikket, csak a "témába vág, ezért ollóztam ide. No, meg tényleg nagyon szépen ír a baba valódi lelki szükségleteiről.
Örülök, hogy kezdhettek! hajrá! Aztán gyere csak "dumálj" és "borzolj"!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok!

Meláni tegnap kimaradt hogy nagyon szép Milán baba a 4d-és képen és csini a szobája,ügyi vagy.És most látom hogy már a 31 héten jársz te is?Hát már nem sok van hátra :lol:.

Julcsi mi zujs?
Köszönöm kérdésed Robcsi jól van,kis dumagép be nem áll a szája egész nap csak mig alszik. De imádom és föleg az tetszik nagyon amikor elhelyezkedik a kis játszókuckojában és veszi a könyveit és mesét olvas a játékainak vagy énekel.Én ilyenkor fözök vagy éppen valami dolgom van és azt hiszi hogy nem látom és ugy bele tud merülni az olvasásban olyan édes.Mert nekünk is szokott olvasni de olyankor csak rövideket :D.

Micike nekem is nehezen megy sokszor hogy mindenkinek irjak a beszéd jobban megy :lol:.
Hogy van a fülecskéd van még fül zugás?
Igen föztem is mindig szoktam ha vendégeink jönnek,és ezt már mindenki tudja ha hozzánk jön mindig van valami finomság és el is várják :lol:.tegnap sütötök krémleves volt rizibizivel sült husival rántott májjal és turos meg mákos rétes.
A mult héten is minden nap volt valaki meg a páromnak is volt a szülinapja ugy hogy tortácskát is gyártottam.
Az az igaszság hogy eddig inkább mi mentünk mindenkihez mert kis helyen laktunk és inkább nyáron jöttek mert akkor kint lehetett a kertben fözöcskézni de most mindenki hozzánk jön mert már van jó nagy helyünk és valahogy imádnak nálunk lenni.De ez nem is gond mert szeretem ha jönnek,imádok fözni sütni :D .

Moncsiga azért csak kérd meg mert ártani nem árt max hátha tud segiteni.Azért már jobb a szopi?
Ügyi vagy hogy már csak 5 kg van rajtad.

Csomeo Kitti jol van?Hogy pörög az idő már a 20 héten jártok ti is.Mit szol a pocidhoz?

Sajó hajrá szorittok hogy minden ugy alakuljon ahogy szeretnétek és a végeredmény babó(k) legyen(ek).

Kép
póci
 
 


Julcsika???!!!!!
Csak nem ? :D :D :D Nagyon csöndbe voltál ma. :wink:

Moncsika
Nagyon szépeket írtál. Kis Nimóci hogy áll a szopival?

Sajo!
Akik most itt csicseregnek azok is a másik topikban kezdték :) :)
Szerintem itt is,ott is otthon vagy.
És hova lett a szép szerelmetes vonalzód? :D :D :wink:

szurikáta
szurikáta56
 
 


Póci!!! Jaj, a mákos rétesből dobhatnál át néhányat!!! :lol: De a meggyes-mákos is jöhet! De szivesen ennék, már úgy sóvárgok az ilyen finomságok után! :roll:
Robcsi nagyon aranyos lehet, ahogy mesét olvas! :D Gondolom ilyenkor maga találja ki a történetet, vagy megjegyzi a meséket és úgy mondja el?

Miciona! Igen, nagyon vártam a 28 hetet, hatalmas kő esik le az ember szivéről ilyenkor. Olyan jó lenne, ha te is mielőbb megtudnád ezt!
Diéta egész jól megy, ha ügyesen kombinálok, egész ehető sótlan kajákat tudok csinálni. Mondjuk most van egy kis bűnözés, mert ugye nekem is szülinapom volt, igy azért lecsúszik egy-egy szelet süti is. Mondjuk igy is hiztam egy kicsit. 52 voltam Dévainál, most 52, 3 kg vagyok.

Csomee! Örülök, hogy irtál, annak még jobban, hogy pocilakóval minden rendben! Réka nagyon szép név, nekem teccik! :wink:
Gondolom, hogy fáradt vagy, Kittit is el kell látni! de olyan hihetetlen, hogy túl vagy az első felén a terhességnek! Én is kiváncsi lennék, Kitti mit szól a gömbölyödő pocakhoz! Beszéde hogy áll már?

Moncsiga! Jó amit bemásoltál! Köszi a visszajelzést! A 15 kilón miért csodálkozott Sz.? Mért tudta, hogy a Dévaihoz jársz és sokallta, vagy épphogy kevésnek tartotta?

Julcsi! Nem jelentkeztél...Csak neeem :?: :?: :?:

Kép
kislibus
 
 


sziasztok
csak az előző oldalt sikerült még visszaolvasnom, addig irok amig kaja után el nem alszik a picur...

Nálunk is ma volt az egy hós védőnői "vizsgálat" nagyon szépen fejlődik mindkét baba.
Mollyka 53 cm és 3860g
Lilike 50 cm és 3120g
szóval Lilikém többet nőtt, de mondták, hogy ez a természetes. Egyébként olyan fura mert igy is kisebbnek néz ki a másiknál, de mondták már többen hogy ez mindig igy lesz mert vékonyabb a csontozata.

Egy két dologhoz hozzászólnék gyorsba. :wink:

Julcsika
Én pont úgy gondolom, hogy a halak jobban illik az oroszlánhoz(tudom hogy miciona szerint pnt nem :lol: ), de a kos is nagyon határozott mindkettő űz jegyű, szóval lehet a halakkal harmonikusabb lenne a viszony, persze én ebben csak részben hiszek, baromi sok múllik a neveltetésen is. :wink:

moncsika
Neeem, semmit nem változott Nimóci(ne is álmodozz :lol: ) még mindig tiszta apja fia(vagy inkább a klónja :lol: )
A vizőntőkkel én is igy vagyok(nekem anyum az), már előre "félek" mert ő sose szerette az odabújást, szeretgetést, én tuti arra próbálom nevelni a csajokat hogy legalább elviseljék tőlem a túláradó imádatomat. :lol: :lol:
Te, én nem értem mit aggonizálsz ennyit ezen a szopi témán. Miért nem adsz pótlást a babának?
Én ma is átbeszéltem a védőnővel az "elég e a tejem" témát és határozottan mondta hogy kell a pótlás.
Tudom hogy bodzi azt irta h elég az 50 tej, de ma a védőnő azt mondta h nem elég (bocsi bodzikám) és én is azt látom h nem elég az enyémek lazán esznek a tej mellé még 50-70-90 -et, attól függ mennyit szoptak, van h 50 et szopnak de ma a másodikként szoptatott baba csak kb 20-30 at szopizott, hááát ttól tuti nem fejlődne rendesen.
mennyit eszik Nimóci?
sztem ne stresszeld magad ezen a szoptatáson inkább élvezd amig tudsz szoptatni,ha meg kell a táp akkor kell és kész :wink:

sajókám
én oroszlán vagyok nem halak :wink: :lol:
chilike1
 
 


még gyorsaba hozzászólnék éhhez a hagyjuk sirni a gyereket témához.

saját tapasztalatom van, friss is az élmény tegnap erlőtt történt...

a picur egész nap nyüglődött a kezembe volt fájt a pocija, aztán megnyugodott de ahogy letettem felébredt és sirt újra, ez igy ment a fürdetésig.
aztán evett, elaludt és kb 1 óra múlva felkelt és újra sirt, mit sirt orditott szegénykém.
férjem szerint hisztizett, mivel előző nap itt voltak anyumék és egész nap ringatták a karjukba és "hozzászokott" a gyerek, a végén már nem birtam hallgatni én is sirtam, de nem vettem ki letussoltam, gondoltam, mire visszaérek és még mindig sir akkor kiveszem. mire visszamentem elhallgatott de akármennyire csendben lópoztam be meghallotta és újra sirt. akkor felvettem és elaludt.persze a férjem szerint elkényeztetem a gyereket és magammal szúrok ki ha mindkettő ezt fogja csinálni velem egyszerre. azóta is a szemem előtt van a kis arca mennyire sirt(na jó lehet csak én vagyok ilyen lelkis)
Ma átbeszéltem a védőnővel a témát mert nem hagyott nyugodni, egyrészről tényleg egyszerre a két babával nem fogom tudni ezt csinálni másrészről viszont ha csak az egyiket babusgatom egy adott pillanatban a másikért megszakad a szivem hogy az addig valami valós dolog miatt sir(pl éhes vagy valami).
A védőnő azt mondta, hogy nem szabad hagyni sirni a gyereket (max 20 percig de csak akkor ha nem olyan ordibálósan sir hanem úgy nyöszörög, háát az enyém orditott, mint a sakál :lol: ), és nem is lehet 3-4 hónapos koréáig hozzászoktatni semmihez, mert még nem tudatosan cselekszik, szóval nem olyan rafinált, hogy tudja hogyha elkezd sirni akkor jön anya, stb, hanem tényleg úgy van ahogy julcsi irta hogy hiányzik neki az anya közelsége vagy ilyesmi.
Én mindig elmondom a férjemnek is hogy nem azért szültem a gyerekeket hogy a kiságy nevelje fel őket, de vele se akartam összeveszni elvégre ketten "neveljük" fel a babáinkat, az egy más kérdés hogy nem volt igaza, és többet biztos hogy nem hagyom sirni a gyereket.
Abban sajónak is igaza van hogy az ember próbál valami rendszert kialakitani hogy legyen egy perc ideje, de ez nem pont a sirásnál nyerhető idő.
chilike1
 
 


Chili! Látom azért remekül mennek a dolgok! Szépen nőnek a lányok! Sétálni voltatok már? Jön hétvégén a jóidő, akkor mindenki mehet ki a szabadba végre. Friss képet kaphatunk? Én nagyon szeretnék.

Kérdeznék egyet: Az anyasági támogatás igényléséhez kell egy igazolás a terhesgondozáson való 4x-i megjelenésről. Ezt Dévai adta ki nektek a vége fele, vagy a kórházban irták meg? (Itt mindkét verzió előfordul, azért kérdem.)

Kép
kislibus
 
 


Bocsánat hogy eltüntem, sziasztok!

Jaj neeem, dehogy szülünk :) Szerintem Szonjus bent akar maradni :)
Ma voltam ctg-n, semmi nincs, meg amúgy sincs semmi, nem érzek semmit, a tegnapi fájdalom is jobb mára egy picit. Már nyűgös vagyok (nagyon) de hát nem tudok mit csinálni.
most két nap pihi, aztán pénteken ctg és Apánk, legkésőbb hétvégén már tényleg szülni szeretnék! :)

Póci,
Édes lehet Robcsi ahogy olvasgat :) Nagyon aranyos, értelmes, kedves kisfiú lehet, remélem egyszer majd személyesen is megismerjük (ugye lesz nyáron margitszigeti tali? :))

Moncsikám,
Nagyon szép amit bevágtál szöveg, teljesen egyetértek vele.

Chilikém,
De jó hallani ilyen friss tapasztalatokat! Jófej a védőnőd, van olyan védőnő aki sajnos nem így gondolja.
És hogy vagytok? Nem nagyon írtál magatokról, hogy most hogy néz ki egy napotok, mennyit tudsz pihenni, hányszor etetsz,stb.
Örülök hogy szépen nőnek a csajok! :)
Na kíváncsi leszek erre a Szonja-horoszkóp dologra, úgyis ő dönti el végül :)

Libus,
Gratula a 28. héthez, ügyiik vagytok! Nem lesz itt semmi baj, látod a végén még a 41. héten is ott fog csücsülni Anna :)

Micike,
Köszi hogy megnézted! Ezek szerint pont szombaton lesz a forduló... de izgi, bármi lehet, most már tényleg Szonjus dönti el, hogy ő melyik jegybe szeretne tartozni.

Bodzikám,
Jól vagytok?

Rencsikém,
Ugyan beszéltünk, de gyere ide is!

Puszi mindenkinek, ha van egy kis energiátok, drukkoljatok nekünk hogy Szonjus péntekig bújjon ki, ne kelljen a nyúkapiszka...
vjulcsi
 
 


Kislibuska! Elküldöm Neked, amit én megírtam és aláírattam Apánkkal.
Még nem tudtam semmit visszaolvasni, csak az utsó hsz.-t, de igyekszem este.
Cupppppp

Kép
bodza2005
 
 


Libus nagyon szivesen dobog neked :D.
Bocsánat mikor elkültem akkor villant be hogy ezt a kaja dolgot lehet hogy nem kellett volna a kismamik miatt :oops:.
Amiket olvasunk meg mesélünk neki azokat kombinálja össze :D.
Nekem a Dévai adta a pappirt.

Chilike nagyon szépen nönek a lányok,és nagyon ügyike vagy.
És a siráshoz annyit hogy szerintem se jó sirni hagyni egy kisbabát.
Nagyon jó hogy ilyen jó védőnénid van,és megtudsz vele beszélni dolgokat.Tudsz pihengetni kicsit?

Julcsika már azt hittem én is hogy Szonjus ki kivánkozik azért tüntél el :D.Remélem lesz tali,ugye lányok?

Kép
póci
 
 


halihó,

hát nagyon lemaradtam az olvasással az írásról nem is beszélve....

SAjó,
drukk a kezdéshez! gyertek beszámolni hogy mit mondott Apánk!

Libuska,
én is úgy imádom a kertet, nálunk mindig gyönyörűséges volt egészen tavalyig, amikor megszálltak minket a kártevők, 2 hetente újabb tűnt fel és mindent felzabáltak. Domiapu nem győzött permetezni, akkor azt mondtam elegem van idén nem lesz virág, mert domi mellett nem tuunk permetezni és még egyszer nem nézem végig a gyönyörűséges kert pusztulását, így van néhány tuja, lesz a kerítésen végig futó petúnia+muskátlik aztán slussz....

Kép
rencsi79
 
 


Moncsikám,
milyen szép vagy a közös képeteken, minden szopi nehézség ellenére sugárzol!!! Drukk a házvásárláshoz! mikor derül ki tuti-e a vevő anyós házára?

Kép
rencsi79
 
 


Chilikém, még mindig várjuk a képeket a csajokról!
én már látom amikor domi hisztiből sír, tegnap én is elkezdtem sírni amikor bömbölt, (nagyon fáradt volt és előtte hányt ki mindent, ezért nagyon hisztis volt) és el kezdett nevetgélni nagyon tetszett neki, hogy utánozom, el is felejtette hogy hisztizett előtte....

Kép
rencsi79
 
 


Hanyikám,
gyönyörűséges királylyány:))) ne izgulj, mi is megkopaszodtunk, de már elkezdett visszanőni a séró....


mennem kell......pedig még most kezdtem el, ja és szurikám, sajnos egyre rosszabb a bukás, meg voltunk uhon, refluxa van domcsinak:((( most rohanok

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen későn, de most értem haza.
Ciszta elmúlt, de csak egy induló tüszőnk van. Kérdeztük Déviszt, mit tenne? Azt mondta, Ő elindulna, de nulla százalékot ad a sikerre. Ugyanakkor volt olyan paciense, akinek kétszer is egy petéből lett babája.
Én azt mondtam Jucusnak, hagyjuk ki ezt a ciklust. Most csak egy hónapot kell várni, ha a következőben is csak egy induló tüszőnk lesz, nem várunk tovább.
Ha elindulnánk és (mondjuk) visszakapnánk egy megtermékenyített petesejtet, ami nem maradna meg, akkor három hónapot kéne várni. Ha nem indulunk, akkor két hónapot nyerünk.
Még nem döntöttünk. Nyitva van az aranykapu holnap reggelig. Éccaka megámodjuk!

Szuri!
Eltüntette Babafalva a vonalzónkat már régen. :( Csak csináltatni lehet.

Chili!
Te csak Halak lehetsz, ha mást nem valami aszcendens beütéssel! :D

Szép álmokat!

Sajo
sajo
 
 


Chili!Ez tejtol is fugg. Ha nagyon taplalo,nyilvan kevesebb is eleg. Attol is,igeny szerint szoptatsz-e. Ha nem,hanem 3-4orankent,akkor nem eleg. Viszont,ha Babcinak keves lett volna,nem igy gyarapodott + fejlodott volna. Szoval,ez sem fekete-feher.
Moncsika! Gyonyoruek vagytok a foton Nimroddal. Amugy tiszta Petid,szerintem is. :D
Julcsika! Draga vagy!!! Itt vagyok,csak Esztili mellett nem szeretnek/tudok olvasni/irni. Azert tovabbra is igyekszem. ;-)
Patrika tunderi! Nekunk is volt ilyen merlegen elalvos kepunk. :D
Rencsike! Tegnap lattunk Esztivel birkakat, attol kezdve, minden hasonlo tajon oket kereste,ahogy autoztunk hazafele. Kuldok a kozos kormailesre fotokat,jo?
Ma Eszti fogta es elpakolta a cuccait a kul.dobozokba,ahova a nap vegen mi szoktuk. Cuki,ugye? Furdi utan pedig kremezte a kis karjait,mellkasat. Meg kell zabalni!!!
Libuska! Tenyleg nem 1eves ez a Gyrrmek. ;-)
Nagyon magyar! A leginkabb a magyaros hazi kosztot imadja. /Egyedul eszik/iszik. :D ,sokkal tobbet,mint amikor mi etettuk. Azert a cici meg mindig a legelokelobb helyezett Nala. :lol: /
Pocika! Igazad lett,be nem all a szaja. :lol: Annyira el tudom kepzelni,Robcsi milyen kis edes lehet. Ugye eljottok a nyari kozos talira?
Libuska! Levendulat magrol? es kikel? es lesz belole nagy? Imadom!!!
Moncsikam! A tejcit ha fejed, uvegbol megissza Nimoka,ugye? Akkor fejessel lehetne szaporitani,csak tenyleg ne felejtsen el szopizni a lelkem. Az irasok nagyon tetszenek!!! Honnan valok?
Melikem! Te is mar hogy haladsz elore a varandossaggal... Csomee is. Repul az ido!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2010.03.17 01:52-kor.

Kép
bodza2005
 
 


MicccM! Nalunk Eszti es Apa is vizonto. Szabadsagot szeretok ugyan, de bujosak. En nyilaskent detto. Az aszcendens miatt ennyire mas Chili es Moncsi tapasztalata?
Sajofamily????????

Kép
bodza2005
 
 


Sajo! Na, vegremar! Hat, ez esetben az apriira szavaznek elvileg, de akkor meg mas is tortenhet,nem pl.ciszta vagy fergozes vagy ki tudja. Annyi lanynak lett itt 1bol 1Gyermeke... Ha nagyon ugy erzitek,igenis sikerul,vagjatok bele szerintem. Ha bizonytalanok vagytok,akkor az aprilis is csodas honap a Babasodasra! Eljen a tavasz!!!!
Micikem! Az aprilis Nalad is szuper lenne/lesz!!!!!

Kép
bodza2005
 
 


A másikba írtam a pajzsmirigyről, ami kismamiknak fontos, ha gondoljátok, nézzétek meg.
PUSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szonjus? :roll: :D

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Na, akkor letámadom majd Dévait igazolás ügyben.

Bodza! Hát, csak azt nem tudom hova siet ennyire ez a leány? Csak nem randija van? :lol: Levendulát lehet magról is, tavaj nem jött ki, idén olvastam, hogy fagyasztóba kell tenni a magokat 4 hétre. Most elvetettem simán is, meg fagyasztom is és azt csak utána. Meglátjuk...

Rencsi! Hát a kártevők nálunk is itt voltak tavaj. Valahol nem is baj, ha egyszerű a kert, mert a baba mellett úgyse nagyon van ideje-energiája az embernek. Én se tudom mi lesz majd, de legfeljebb majd sokat fogunk levegőzni... :D Az új haja is sötét Dominak?

Julcsi! Nincs kizárva, hogy igy lesz, de nem hiszem. Valamiért úgy érzem, hogy májusban fogok szüli... :)
Használd ki még ezt a pár napot pihenésre! Férjeddel kettesben-levésre, utána ez ugysem lesz jellemző. :wink:

Sajo! Bodzával értek egyet! Ha indultok, akkor hatalmas drukkok!

Kép
kislibus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?