jó reggelt csajok!
ma végre bennt bírtam maradni az ágyban 8 -ig, igaz éjfélkor még róttam a köröket.javul a derekam, de nagyon fáj a mozgás, viszont most meg a fekvés még jobban, sehogyse tudom tehermentesíteni a hátam.
Pontosítok:Kézi avent mellszívóm van, azt hiszem arra rájöttem, csak tényleg ez olyan kis gyengusznak tűnik, bár most már pár napja, kézzel is simán tudnék fejni, elég egy egész kis inger és jön az előtej, egyre erősebben.
A sterilizáló BALANCE márkájú, közben a többivel kapcs. kikövetkeztettem, h valószínű a felső korásig kell bele víz és a tejejébe rakni a cuccot és ott sterilizál a gőz.V vmi ilyesmi.
Végigolvastam mindenki hsz-ét ezzel kapcsolatban és kérdeznék vmit..nagyon szörnyű vagyok, ha én ezt nem igazán szeretném csinálni?Oké, a cumisüveget, meg a cumit kifőzöm, vagy vmi,de őszintén nem szeretném az egész napomat majd ezzel tölteni és Kismucival akarok foglalkozni, nem a fertőtlenítéssel..nem is értem, mert ott lesz pl a rágórongyija később..na, azt naponta hányszor fertőtleníti az ember, pedig azt is a szájába veszi..áá, nem tudom.PÁromat kérdeztem, mert tesójánál ő jelen volt a kicsi gyerekeknél, de nem emlékszik.Csak annyit mondott, h vajon az ő anyja mennyit csinálhatta, amikor ott voltak a gyerekek:4,2,1 éves, meg egy a pocakban..
Hát nem tudom.
Arra gondoltam talán leszek olyan szerencsés, h nem kell fejni, akkor ezen sem kell izgulni és nem fogadja el a cumit és akkor azon sem.
Szóval sok szerencsét magamnak!!!!
Betti, nem jött át mms,kivárom törelemmel ,amíg küldesz levélben!
Beze, jó utat, jó pihenést!
(vissza már két gyerekkel gyere!!!!!
Lara, jaj, de cuki, olyan szép a haja is, jaj, de irigy vagyok!
Winchi, a hordozókendő, v erszény kötős legyen, vagy csattos???
Faramuci, helló, nahát látom már több,mint két éves aregid, hol jártál eddig?Mesélj magatokról?
Kriszta hogy vagytok?
Any, jaj, együttérzek Zsófival,nem is valószínű h elnövi.. én mai napig rémálmodós vagyok, sokszor ébreszt párom.az első emlékem még 3-4 éves koromból való, vki le akarta rombolni a házunk és anyuék aztm ondták, h kiabáltam, h :Ne toljátok el a házat!!!!Sajnos rám nagyon kihatott a szüleim közötti feszültség és vhogy álmomban jött ki mindig is, aztán megmaradt..
Mirci, még vmikor januárban írtam egy válaszüzenetet, de nem nézted meg, lehet h már törölte is a rendszer.
Fáj a fejem ,remélem csak a csudaszép idő miatt, holnap még ellépek a védőnőhöz méretni vérnyomit, aztán meglátjuk mit mond.De aszt hiszem többet nem is megyek hozzá, mert már minek, nem?Az nst-nél mérnek nyomit, meg néznek vizeletet..mást meg nem csinál a banyek se.