Új privát üzeneted érkezett!

de lara! neked más ok is volt, asszem akkor azt írtad.
igazából mindegy, hogy van tej vagy nincsen, ha egészséges a baba.
egyen eleget, aludjon eleget és mindig számíthassanak ránk.
persze nagyon fontos az anyatej, de ha nincsen, nem dőlhet össze a világ!
Vendég
 


Anyany:Igen tudom azért mégis bánt :cry: majd a másodiknál remélem jobb lesz.
Hugoddal mi újság?Ők mikor mehetnek haza?
Vendég
 


letekertem a második 40 percemet is.
próbálok leszokni a csokiról, de nehéz, még mindig túl sok van itthon, pedig már elajándékoztam egy kilót. meg próbálok többet aludni is, mert akkor nem eszem annyit. okoskodok még, hogy lenne a legjobb.

néztem más fórumokat, azt írják, 2-3 hónap alatt kezdett el meglátszani, hogy mozognak.
Vendég
 

 
 

lara!
ők sokági vannak bent, asszem hétfőn mehetnek haza.
a hugom gátsebe ödémás, kicsit begyulladt. szanaszét repedt, meg aranyér meg mindig finomság, ami ilyenkor van.
a terhessége jó volt, de a szülése felért egy kínzással.
meg makón és a környékén nincsen sok szülés, kevés a gyerek is, nem rúgják ki a kismamákat.
nincsen rooming-in, ami talán abból a szempontból jobb, hogy a kismama pihenhet, de abban nem jó, hogy nem is merheti meg már az első pillanattól jobban a babáját.

amúgy a fogyival hogy állsz? a psos-t írtad, hogy amiatt nehezen megy. az javul már?
Hannus hogy áll a sétával?
Vendég
 


Anyany:A fogyás sajnos lassan megy :( 1év alatt fogytam 14 kg-ot de még legalább ennyit kellene majd futni szeretnék esténként.
Hannus most már ügyesen sétál a küszöbnél kapaszkodik aztán megy tovább.Elég sokat megy már :D de azért még mászik is.

Jaj szegény hugod!Gyors felépülést kívánok neki!Mikor mentek látogatni?


Mancsa :?: :?: :?: :?: :?: Ha már lesz internet írj ám :!: Remélem jól vagytok.
Vendég
 


Lara: Sajnálom! Azért vígasztaljon, hogy attól még legközelebb nem biztos, hogy így lesz. Egy barátnőmnek sem volt elsőre semmi teje, végig tápis volt a kisfia, a második babáját meg 4-5 hónapig csak szoptatta, utána kellett csak kiegészítés, ami szerintem nagyon szép eredmény volt.
Ezek szerint rajtam kívül mindenkinek jó étvágya volt szülés után? :lol: Én még hetekig étvágytalan voltam, nem is tudom, mitől lett tejem. :lol:

Any: Nálunk is az van általában, hogy mi megyünk, pedig nem kicsi a lakás. :) Anyósom szinte el is várja, hogy akkor már aludjunk is ott, ha mentünk (megértem, egyedül lakik) ami mindig iszonyatos stressz. Valamiért P-nek nem tetszik az a környezet. Szinte mindig sír, mikor megérkezünk. Többször volt, hogy alig tudtuk megnyugtatni. Élete legdurvább sírása is ott történt. Visított, ahogy a torkán kifért, nem akarta abbahagyni, aztán még fél órán keresztül rázta a sírás, meg hüppögött, és még egész délután rá-rájött a zokogás. A fiam egyébként szerencsére szeret máshol, általában barátságos is, de estére Ő is szeret itthon lenni. Volt, hogy látogatóban voltunk anyumnál, élvezte is, de mikor mentünk ki, és szálltunk a kocsiba, nevetett örömében, hogy végre megyünk haza, mert este van, akkor neki otthon a helye.
Ezek szerint nem csak én utálom, a házamban rendezkednek, meg ha tanácsokat adnak! :lol: Szörnyű öregasszony leszek, az biztos. :lol:
Ha Ti mentek látogatóba, akkor ott is alszotok, vagy mindig hazajöttök estére? Hogy szoktátok csinálni?

Kép

Kép
nikuc
 
 


Lara: Szerintem nagyon jól csinálod! Nekem csak 8 kilót kellett volna leadnom szülés után, volt egy évem, és még azt se sikerült. :oops: 6 kg maradt... Most már előre igyekszem óvatosabban enni, hogy ne legyen még több, mire megszülök. :oops: Persze nem mindig sikerül.
Nekem szerencsére a csokik-sütik nem túl csábítóak, ellenben a péksütik... :oops:

Kép

Kép
nikuc
 
 


Nikuc:Sajna nekem van miböl leadni :cry: De te nagyon csini vékony vagy :wink: :D Remélem hogy a kistesónál megy majd a szopi.
Hannussal eddig csak pár napot aludtunk máshol,de azért elaludt igazából ő is a megszokott könyezetét szerei.

Most már van babakocsink úgyhogy ha szervezitek a talit akkor mi is tudunk menni :D
Vendég
 


Any: Szegény Húgodat annyira sajnálom! Szörnyű lehet az a seb, meg hogy nincs vele a babája. :( Remélem, hogy haza is engedik hétfőn, és nem találják ki, hogy a seb miatt maradjon még.

Lara: Engem igazából nem is a súly zavar, (pedig 10- el többel kezdtem várni Kistesót, mint a leánykori versenysúlyom volt) hanem a narancsbőr. Valami iszonyatosan néz ki a combom, meg a fenekem. :oops: Pedig itt az eliptikus trénerünk, meg van haspadom is, kicsit edzhettem volna. :oops:
Milyen babakocsit találtál? Nekünk egy viszonylag olcsó Touragoo sportkocsink van, nagyon szeretjük! 8) Annyira kényelmes vele közlekedni, fél kézzel csukható, nyitható, könnyű. Biztos Te is nagyon fogod szeretni a sportkocsitokat!

Úgy mennék aludni, de irtózatosan ég a gyomrom. Nem is tudom, hány Reniet vettem már be. :oops: Kiszúrtam magammal ma. A kedvenc pékségemnél jártam, és megettem egy sajtos-sonkás papucsot, egy sós perecet, meg egy nagy sajtos pogit. :oops: Szerencsére most jó egy hónapig nem fogunk arra járni. :oops:

Kép

Kép
nikuc
 
 


Sziasztok!
Hiányoztok nagyon, még mindig nincs netünk. Gyorsan átfutottam az utolsó 2 oldalt és nagy nagy gratula Bettinek és Any húgának is.
Le vagyok maradva vagy 10 oldallal, de remélem hamarosan lesz már net és akkor újra jövök.
Dorcsinak 11 foga van, sokmindent mond már, de a halandzsa még mindig nyerő. Kezdi rendesen kalapálni Levit, aztán visít és várja, hogy Levit szúrjam le. Nagyon csibész lett, de Levi is rafkós, ül és kiabál, hogy Dorka üti, de nem menne arrébb, élvezi, hogy Dorcsival pörölök.
Nagy puszi mindenkinek.
Tünci: megy a drukk, te vagy a következő.
Puszi mindenkinek.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, csendespihi van, anyósom van nálunk most a hosszú hétvégére. Ő szerencsére nagyon könnyű természetű asszony, jóban vagyunk, miatta hagytuk meg igazából a vendégszobát, oda el tud vonulni, így mindenkinek jó. Lili most is vele ment el aludni ebéd után.
Délután megyünk Dunaújvárosba a fürdőbe, anyukámék is jönnek, mi meg megpróbálunk elszökni egyet szaunázni, a három nagyszülő csak elbír a két lánnyal. :wink:

Betti, de jó, hogy jelentkeztél! Ügyesek voltatok a szülésnél is. :) És örülök, hogy megy a szopi, csak így tovább!!! :D :D :D

Mancsa, pont ma délelőtt gondoltam Rátok, puszi Nektek! Tesók nálunk is imádnak civódni. :P

Na, megyek is, további jó hétvégét!

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok Lányok!

Nikuc:Én is végig gyomorsavval küzdöttem,nekem a renie használt.
Kép

Ilyen babakocsit vettünk,olyan jó kis könnyű nagyon gyorsan össze lehet csukni és van talán 5 kg.Most akciós volt a brendonba.

Katinka:Milyen volt a fürdő?Mi siófokon voltunk!Nagyon jó volt Hannus is nagyon élvezte.Most meg már alszik úgy elfáradt.

Mancsa:Te is hiányzol nekünk úgyhogy remélem hamar bekötik a netet :wink:

Tünci :?: :?: :?: :?:

Betti:Remélem már otthon vagytok :D [/url]
Vendég
 


a hugom szegény küszködik. ma végülis hazaengedték.
az eleje mindig olyan nehéz.
Martibaba persze üvölt rendesen, a hugomék meg nem tudják hova kapjanak. szegény már vagy 10szer hívott, hogy mit csináljon. jó lenne most ott lenni egy kicsit. tudnék neki segíteni.

mostmár pozitív/negatív listát írhatnék, hogy miért jó és miéert nem jó a távolság...

lara!
jó ez a babakocsi. igazi utazós. és tényleg nem volt túl drága.

katinka!
jó pihenést! én meg irigyirigy...

mancsa!
ha még olvasod: az én hugom is rafinált volt. halkan piszkált, én hangosan visszaszóltam, persze anyu mindig engem szidott le érte. :)
Vendég
 


most aludt el Zsófi. nagoyn nehezen.
de szerencsére a ruha rajta maradt.
délután megint meztelen popsi meredezett felém, amikor megnéztem, alszik e. és már majdnem aludt...
Vendég
 


sziasztok!

Anyany, gratula a hugodnak :)

Picit írok, aztán visszaolvasok.

Most voltunk Sopronban; nagyon jó volt. Emma jó kislány volt; csak az elalvás ment nehezen.

Már kinnt van a hetedik foga, és a 8. is szerintem csak pár nap kérdése.

Emma egy dumagép :D non-stop nyomja a dumcsit :D most a már meglévő szókincsét bővíti...minden nap mond valami újat; és édes, mert probálja utánunk mondani a dolgokat, aztán ebből néha vicces szavak lesznek :D

pl, mielőtt sikerül neki kimondania azt, hogy katica; az első pár verzióban a kakacicától elkezdve a kapacicin át minden van :D

Kedden megyünk oltásra :( meg mérés, meg hasonlók.

Sajna beteg volt nemrég...eléggé szarul volt az első 2-3 napban, de aztán jobban lett; csak igazából 2 hétbe telt, míg teljesen meggyógyult. Utánna meg olyan szorulása volt szegénykémnek, hogy még :(

Én megvagyok, elvagyok, csak sosem érem utol magam...a lakás mindig szalad, én meg utánna...kicsit nehéz a kis segítőm mellett, mert én 3 ruhát beteszek a mosogépba, ő meg 2őt kivesz, és visszateszi a szennyesbe :D nagy pakolásban van folyamatosan...

a sláger játék most Naspiéktól kapott baba és babakocsi. a baba megy mindenhova...autózik, eteti, itatja, altatja...(mondja neki, hogy cscscsssssssss :) )
meg van egy ilyen megablockos házikója, figurákkal, azokat nyomatja egész nap :d ja meg az állathangok és az állatos könyvek...na azok is bejönnek neki :D

na, visszaolvasok, mert kivi vagyok, kivel mizu...sajna nem jövök mostanában túl gyakran...még mindig kissé antiszoc vagyok :S

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


BETIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Nagy gratu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D juhúúúúúúúú hurrrááááááááááá.

Elolvastam a szülést; nagyon ügyes voltál!

Szopi: majd belejötök.

Hát, hűű, nagyon jóóó :D jupíííííííííííííííííííííííííííí

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Katinka: Jó pihenést kívánok Nektek! Azt mesélték, hogy a fürdő nagyon jó, majd mesélj!

Lara: Ez a babakocsi nekem is nagyon tetszik! Én is ezt akartam venni, de aztán a férjem rábeszélt a mostanira. Annyia szép a formája oldalról, és tényleg nagyon könnyű. Alaposan kipróbáltam anno az üzletben. :lol: Biztos nagyon fogod szeretni! Nekünk már itt falun sajnos nem lenne jó ezeken a rossz utakon. :)
Én a gyomorsav ellen már mindent próbálgattam. Sajnos Petinél végig brutális volt. Az elején hánytam, meg émelyegtem, aztán olyan savam lett, hogy a 20. hétig amiatt hánytam. Utána meg azt kívántam sokszor, hogy bárcsak tudnék hányni... Azt mondta 4D-n a nődoki, hogy egy 20 Reniet nyugodtan bevehetek egy nap, sajnos mást nem tudnak ezzel kezdeni. Hát, volt, hogy majdnem kellett. Pedig egész nap rágóztam, félig ülve aludtam, előtte 4 Renie, éjszaka 2x ébredtem, akkor bevettem még 2-2 szemet. Remélem, most nem durvul el ennyire a helyzet. Szülés után mintha elvágták volna, már másnap kutya bajom sem volt.

Any: Örülök, hogy hazaengedték a Húgodat! Gyorsan belerázódnak majd, meglátod! Nem csoda, hogy szegény kicsit ügyetlen, ha a kórházban szinte a kezébe se adták Martit.

Mancsa: Nagyon édesek lehetnek a gyerekek, ahogy piszkálják egymást! :lol: :lol: Akkor kb. én is ilyenre készülhetek... :lol:

Gégéé: Nagyon ügyes a lányod! Az én fiam még semmit nem hajlandó mondani, csak mutogat!

Kép

Kép
nikuc
 
 


nikuc :) a fiúk gyűjtik az infókat, aztán majd akkor szólalnak meg, ha tudnak mindent :D szóval ő ha egyszer majd megszólal, utánna pár hét alatt szépen fog beszélni, majd csk figyeld meg.

Tüncivel mizu???

Látom a fogyás a téma...én már kevsebb vagyok, mint amikor teherbe estem, de még 4 kilót le szeretnék adni :P

majd ma megpróbálom lefotózni emmát...nem könnyű, mert elszalad :D aztán ha sikerül, akkor felteszek képet.

szép napot, pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok CSajszik!

Jaj, Gégéé és Mancsa, de jó ,h írtatok!
Mancsa remélem lesz hamar netetek!!Gégéé, de meg fenékbe leszel billentve Te antiszoc csajszi!!!A tavasz közeledtével minden rossz hangulat monnnnyon le!:)
emma csudapofa lehet, tessék tényleg képet rakni, emrt meg se fogjuk ismerni.Meg qaz új Gégééről is.

Ú, azért nem jöttem, mert két napja alig bírok felkelni..előjött a menetrendszerinti lumbágóm és most minden hiányzott csak ez nem.Ma már óvatosan tudok ülni,de nagyon fáj.Az egyik éjjeli kijárkálásnál felültem az ágy szélén, éreztem, h nagyon fáj, de azt hittem, csak a szokásos csípő és derék, ami ezzel jár, de aztán végül nem tudtam felálllni, csendesen sírdogáltam, mire megébrdt a párom,azt hitte jön Kismuci..szegénykém majdnem a plafonig ugrott.Tudom, h javul majd, csak most azért is jött rosszkor, mert úgy be van állva minden izom, h ha most kellene, akkor ugrana a gerincközeli érzéstelenítés.De mosnom, ma már jobb, csak a masszírozás segít, mert a krémeim szteroidosak, nem merem használni.
Amúgy mindenünk kész van, minden megvan, még egy adag ágyruhát és pelust kell vasalni(majd, ha bírok).Férjem teljesen kikészíti magát ,mert valahányszor hívom a melóban, kinyom, visszahív és ha addigra elmegyek a telefon mellől, akkor már pánikol..Sokszor gondolok rátok, h annak idején már ilyenkor volt, aki hozzám hasonlóan türelmetlen volt.

Voltak itt rokonok hétvégén, csakhát nemigen bírtam talpon lenni, de a sógornőmmel jót beszélgettem ágyban fekve is, ez nagyon jó volt, igen ritkán tudunk találkozni, pedig minden rokon közül Ő lenne az egyetlen ,askire mindenben számíthatnék.Csodaszép ágyneműket varrt.

Eszembe jutott egy kérdés, párom végülis vett játszócumikat, pedig én nem akartam, szerintetek, ami még be van csomagolva és esetleg csak a kórházban bontom ki, azt hogyan tisztítsam?Vagy már itthon sterilizáljam?És lehet csak simán forralva?egyáltalán fontos ez?az a NUK fajtájú.

Ne hari, most nem olvasok vissza, egyszerre ennyit bírtam ülni.

Remélem Betti is jól van, tegnap hazamentek, de gondolom még nem volt érkezése bejelentkezni.

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


szia Tünciiiiiiiiiiiiiiii

cumi: otthon sterilizáld...aztán ott megmosod forró vízben...

a NUK cumit emma nem csípte annyira, de a kórházban ő is azt szítta...a kis drága...olyan szép volt...kis cumis...

Türelmetlen vagy? akkor ne hozzám fordulj :P én is az vagyok! kismuci jöjjön ki :D :D mi a neve a kismucinak? le vagyok maradva... :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Mancsa Gégéé de jó hogy jöttetek! Tessék jönni gyakrabban, különben Mancsáékhoz én megyek netet beszerelni Gégéét meg fenékbe billentem ha már Tünci beigérte :lol:

Ez a gyomorsavas dolog sajna nálam nem javul. Terhesség előtt is néha gyanús volt hogy mintha több lenne mint kéne, aztán ugye az elején nagyon csúnyákat produkáltam és ha olyat eszek még most is kínoz. Tudom dokihoz kéne mennem csak fo*ok egy gyomortükrözéstől...

Tünci remélem jobb lesz a derekad! Szegény párod, emlékszem az enyém is ugrott ha a melóban hívtam, hogy na menni kell??? :wink:
A cumit szerintem forrald ki a vízbe tegyél egy kis ecetet akkor nem lesz foltos és az is fertőtlenít.
Én így vittem be egy kis cumitartó dobozban.

Matyi is dumál csak pl a kakas kukorékol az kaka kuku :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok Lányok!

Nikuc:Férjemnek képen nem tetszett ez a babakocsi aztán élőbe már tetszett neki, én meg nem tágítottam mellőle :lol:
Hú szegény akkor neked tényleg durva ez a gyomorsav nekem a legtöbb 5 db volt amit bevettem.
Én is úgy tudom hogy a fiúk késöbb beszélnek :wink:

Winchi:szerintem ezért még nem lenne tükrözés.Próbáltad a reniet?

Gégéé:Múlt héten átsuhantunk nálatok gondoltam rád :wink:
Jó hogy jöttél :D

Hannus is sokat beszél és már mondja a mondókákat pl:süti süti anyája apája...Háp háp háp jönnek a kacsák hú de éhes-ezt szépen mondja már.Hinta palinta hintázik a manócska Nyuszi hopp nyuszi hopp máris egyet elkapott.Gyí gyí paripa nem messze van kanizsa
Nagyon aranyos ha megyünk kocsival akkor elkezdi magától mondogatni őket :D

Tünci:szerintem is jobb ha itthon sterilizálod az a biztos én vittem bimbóvédőt is.Jaj szegényem remélem holnapra már semmi fájdalom nem lesz.

Anyany:De jó hogy hazamehettek hugodék!Majd belejönnek meglátod :wink:
Vendég
 


Lara, tényleg jó kis kocsi az, biztos könnyű.
Nekem is kell majd vmi egyszerűbb dolog, mert ezzel a kocsival be leszek zárva a faluba.Tök esetleges lenne az is, h melyik buszra tudom felvinni, melyikre nem.Vagy éppen, h segít-e vki.

Winchi, meg is akartam kérdezni, h akármilyen hordozó eszközben meddig érzi jól magát a baba?És az anyának meddig kényelmes?gondolok itt arra, h pl egy fehérvári pár órás út szóba jöhet?Egyéb esetben fogalmam sincs mit csinálok majd.

Gyomorégés.én képtelen vagyok kitapasztalni.van amikor mindentől, van amikor akármit ehetek. :?

Gégéé:Bátor lesz Kismuci. :lol: Na, azért most még nem jöhet ki, de kb mondjuk a jövő hét közepétől üsse kő, jöhet.Minden nap azt nézem,(ne röhögjetek), vettünk egy csomó tejet és a lejárata márc 26.és megállapítom ahányszor előveszem, h addigra meglesz. :)

Any, a lényeg, h már otthon vannak, biztos kell egy-két hét mire mindent kitapasztalnak, mindenbe belejönnek.
Én pl ma gondoltam olvasok a szoptatásról.Aztán egy oldal után hagytam a fenébe.Úgyse értek belőle semmit, majd megtanulom, ha eljön az ideje.Most hogy lehetne már a tratást megtanulni írott szövegből nem,meg, h így mellbimbó, úgy mellbimbó,meg h fogjuk fürdetéskor.Majd lesz vhogy, másnak is volt.

Megnéztem az nst-s lapot, tiszta ideg vagyok, mert az asszisztens nem tudom mire figyelt, de össze-visszaírta meg.a dokim csütörtökre hívott, erre pénteki dátum van rajta, majd remélem jól kötekednek.Méhszájra beírja, h 1000, mikor már 4 hete is 2110 volt, az uccsó, meg 1110,most akkor gondolom szerinte bezáródott...na meg nem tudom kitől kérdezte meg a heg érzékenységét, v látatlanba eldöntötte, h nem érzékeny???Ááá, borzasztóak, én nem tudom ,h lehet így dolgozni, érdekes, h a versenyszférában ennyiért akár simán fegyelmit kaphatnék.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


FEkszek az ágyon, alig bírok mozogni ,de természetesen a tévéadás .... :twisted: komolyan most ilyenkor is a csillagkapu kell, meg a televiziós vásárlás??,Bumm a fejbe... :twisted:
tünci28
 
 
 


Tünci tűzzél kokárdát a pocidra és nézd az ünnepi műsorokat :lol: Olyan szintű biztos lesz mint a csillagkapu :twisted:
Én szoptatásról csak az lll.hu-t néztem sok jó dolog van rajta.
A kendőben elvan a bébi több órát is, kicsit tréningeztek otthon és akkor te is bírod, én is úgy csináltam hogy először csak itthon, aztán kicsit utcán és fokozatosan boltba is jártam vele :wink:
És pl a szoptatás is megoldható kendőben és a kutya sem látja :wink: Szóval csak egy kis vagányság kell hozzá és világgá is mehetsz majd Mucival, ő Bátor lesz hozzá :lol:

Lara jó a babakocsi :wink:

Any kitartást húgodnak belejön majd, elhiszem hogy mennél segíteni ismerős az érzés...

KépKép
winchi
 
 


újabb kérdés:kaptam kölcsön egy balanceelektromos sterilizálót, haszn. ut nélkül,nem is találok a neten, csak vaterás, meg teszveszes linket.ezt vajh hogy kell használni?Szárazon, vízzel?Meddig kell tölteni?Bele tegyem a vízbe a cuccot, vagy föléé???Na ,meg a másik.ha vmit fertőtlenítek, akkor fertőtlenítsek hozzá egy dobozt is?Most én vagyok szörnyű ha ezt az egészet marhaságnak tartom?Nem elég, ha jó forró vízzel lemosom???hiszen, ha előveszem a kórházban, akkor nyílván csak elöblíteni tudom az összes cuccot..áá, ezt nem értem. :?
tünci28
 
 
 


ja és természetesen nem tudom összerakni a mellszívót. :) illetve összeraktam és valami vákum van is, de hogy az nem szív ki semennyi tejet az tutti. :roll:

HELP ME CSAJOK!
tünci28
 
 
 


Tünci tudod van egy mondás, hogy az első gyereknél mindent sterilizálsz a másodiknál forró vízzel lemosod a harmadiknál meg lenyalod a cumit :lol:
Szerintem válaszd a középutat :lol:

Nekem nem volt se sterilizálóm se mellszívóm ebben passzolok de majd biztos valaki tud okosat mondani. :wink:

Kitakarítottam, marhapörit megfőztem a gyereket meg lepasszoltam az aptyának :lol:

Egy Rennie kúrát csinálok majd csak amíg ilyen betegségdömping van nem megyek gyógyszertárba ha nem muszáj

KépKép
winchi
 
 


Tünci én itthon kifőztem a cumkót,majd
egy műanyag dobozkát és abba tettem bele.Mindkétszer.
De nem is vettem elő egyszer sem.Mivel csaszisként nem
voltak velem a babókák.Csak szopizni hozták őket!

Nekem direkt furcsa h Betti sima szüléssel 4 napot korházban töltött.
Nálunk itt Újvidéken 1 max.2 nap után mennek haza.Ha valami nem okés,akkor több napot töltenek bent.

Tünci milyen a mellszívód?(fajtája)
36+2!!!
:D :D :D Ja és kereskedőként én is mindég néztem a tejek,tejfölök dátumát és gondolkodtam h addigra már mi fog történni mire eljön az a nap :D :D :D :lol: :lol: :lol: belénk van kódolva vagy mi?

Lara Hannus ügyi kiscsaj,ha ennyit versel!
Fruzsi is nagy dumagép!Már mindent megmond,hogy mit akar!

Gégé Emma is ügyes! :D

Any majd belejön a tesód mindenbe meglásd! :wink:
Nekem mindenki aki fontos a közelünkbe lakik.De bizti meglehet szokni azt is,ha távolság van közöttünk...vagy mégsem? :?:

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Elköszönni jöttem, holnap utazunk. Vigyázzatok magatokra, és a bébikre, puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze jó utat és érezzétek jól magatokat! :wink:

Csajok ezt mailon kaptam nekem tetszett nagyon: :lol:
Kép
Ha valakire haragszol, sokat segít, ha nyugodtan leülsz és elgondolkozol rajta........ :lol:

KépKép
winchi
 
 


http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/11215

Gondoltatok már rá, hogy vegyetek egy csúszdát? :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!


olvastalak Benneteket, ha nem gond csatlakoznék. :)
fehérvári vagyok, csak kicsit nagyobb gyerkőccel, Kölyök 2,5 éves. :)
faramuczi
 
 


winchi nagyon jó a kép habár én leragadtam a kutyus pofijánál azt... :shock:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Tünci nekem mikrós avent sterilizálóm van. Az első köcnél mindig minden egyfolytában... Zsófinál az elején sűrűben most csak lemosom ill most,hogy beteg volt megint gyakrabban.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


A nagylányom az irigy, nemszívesen adja oda a játékot és nyafka lett :? amit a kicsi hajtépéssel reagál amit ma továbbfokozott, egyik kézzel tép másikkal üt :shock:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


A játékodaadáson azt értem,hogy mát kb 15 perce nem is játszik vele.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Beze:Nagyon-nagyon jó pihenést kívánunk nektek :D :D :D :D
Vigyázzatok magatokra nagyon!Puszi nektek!!!

Tünci:Milyen mellszivód van?
Én az elején sterilizáltam neki aztán szájpenészünk lett és akkor azt mondta a védö néni hogy ne sterilizáljak neki.Így akkor abbahagytuk.Nekünk is abusz miatt lett ez a babakocsi mert a másikkal csak akkor fértünk fel ha új busz volt az meg elég ritkán van.

Faramuczi:Üdv köztünk :D :D :D :D Csatlakozz nyugodtan :wink:
Mesélj kicsit magatokról.

Winchi:Kész vagyok ettöl a képtöl :lol: Vegyük meg közösen a csúszdát és akkor lesz egy tpoik csúszdánk :wink:

Szinti:Fruzsi is nagyon kis ügyes úgy imádom ahogy beszélnek :D Hogy vagytok?
Vendég
 


Sziasztok, gyors bejelentkezés.

Tegnap haza jöttünk, hát az őskáosz az nem fejezi ki jól a tegnap délutánt..... :D , hol van, hogy működik, hogy kell, hova tettem, most akkor ezt oda kell tenni stb.
Az éjjel jó volt, 3 óránként kel, szopizik, addig férjem melegíti a tápszert, utána alvás, én meg irány a konyha, fejés, sterilizálás...végül is két-két és fél órákat tudtam aludni én is.

Tápszer kell kiegészítésnek, tejem még nincs annyi, a lefejtet visszaadom neki, de még így is keves, védőnőt felhívtam ma, hogy jól csinálom -e, mert holnap jön csak, azt mondta jól, úgyhogy kicsit megnyugodtam.
Infacolt is elkezdtem ma adni neki, délután nagyon feszül a hasa, ma simiztem, masszirozgattam neki, az tetszett, de azért görcsölgetett.
Eddig jól vagyunk, igyekszem tanulni az anyai szerepet. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


nekem is avent mikrós sterilizálóm van, meg minden cuccom aventes.
a mellszívó is, meg volt medela is a motoros fejőgép miatt.

sterilizálás: kb 1éves koráig minden nap. nem minden használat után, de minden nap, esti program volt. de nem 6 percig, mert csak 700wattos a mikrónk, hanem 15ig.
plusz, ha nem tetszett, általában 2 hetente ki is főztem a cuccokat, 15percig, citromsavas vízben.

tünci!
én a cumisüveg melegítőt nem tudtam működtetni.
a kórházban, meg anyuméknál, ahol kicsi a mikró, ott 20percre mikróztam a cuccokat esténként egy edényben, forró vízben.
amúgy milyen mellszívód van?


betti!
biztosan nagyon ügyes vagy.

a hugom rengetegszer telefonált, de én is hívtam. tegnap este telefonügyeletben voltam, trénereztem, de közben a headset ott volt a fülemben. :)

szia faramuczzi!
kérünk képet! 2, 5 évesről. fiú vagy lány?
Vendég
 


Sterilizálás: Én még most is be szoktam vágni a mikróba. Nekem is mikrós sterilizálóm van. Egész nap használjuk a cumisüveget (csak víz van benne), dobálja össze-vissza, a cumit szintén. Nyugodtabb vagyok.

Betti: Nagyon ügyes vagy! Bele fogsz majd jönni, és lesz tejci is bőven. Ha meg kell egy kis kiegészítés, az sem tragédia. Majd lassan beáll a napok ritmusa. :) Azért ne akard, hogy csillogjon-villogjon a lakás, és ne most akarj 3 fogásos ebédet adni a látogatóknak. Ráérnek majd 6 hét után jönni, és akkor se kell nagyon strapálnod magad. Addig meg próbálj pihenni minél többet.

Zsófi: Nem lehet könnyű két ilyen eleven lánnyal! :) De biztos nagyon aranyosak. :D

Tünci: Milyen márkájú a mellszívód? Én Mamban és Chiccoban tudok segíteni.

Winchi: Peti még semmit sem dumál. Annyit mond, hogy mamama, bam bam, ba, sikít, stb.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Szia Betti!
Most szeretnék gratulálni a kisfiadhoz. Nagyon bátor vagy, hogy természetes szüléssel szültél. Én nem mertem, pedig lehetett volna.
Végigkövettem a szülésed előtti időket, már csak kíváncsiságból is. Kíváncsi voltam, hogy hogyan éled át azt a csodát, amelyet én is átéltem a szülés előtt és után. Kicsit megkönnyeztem én is a szülésed, pedig nekem aj de régen volt már. 8 éves lesz a nagyfiam májusban.
Sok szép pillanatot kívánok nektek együtt.
Mirci

mirci001
 
 


nikuc!
Zsófi kicsit idősebb, mint Peti, de ő sem kezdte hamar.
szavakkal kifejezi magát, egész nap szótárazunk, meg énekelek neki, meg mondókázunk is. ha mesét kér, vagy mesét nézne olyat nézünk, ami zenés vagy mondókás. a fejét rázza, vag ynéha mondja, hogy igen. a hangképzése is hiányos. a foghangok, v, f, a nehezek l, r ö ü nem mennek.

megkérdeztem pár napja hogy hívják. a válasz: óóóócsiii.
Vendég
 


Hoztam pár képet a kis tündéremről :D Kép Kép Tüncinek sétálós :D



Kép Elmot néz Kép Kép gyorsan kipróbálta az új ágyat :D Kép Hanna a fiókba :D Kép Édes kis köntösbe Kép Siófoki fürdőzés
Vendég
 


jajj csajok!
délután rosszat álmodott Zsófi. azt mondta, hogy buta bácsi bántotta. hát nem így egyben, de amikor kérdeztem volt hogy a fejét rázta, volt hogy bólogatott, volt hogy mondta is.
nem nézünk krimiket, amikor ő ébren van. igyekszünk semmi olyat nem nézni, ami bánthatná a kis lelkét.
aranyos, mostmár dacos és akaratos is, de nem bántom. apja sem. ha a kezére üt, mert már megint olyan helyre nyúlkál, ahova nem szabad, azért is jól leszúrom mindig.
ebből a szempontból majom-anya vagyok.

apja hajlamos rémálmokra. gondolom Zsófi is hasonlóan.
de olyan szörnyű amikor a gyerekem zokogva ébred és másfél órán át kapaszkodik belém, mire megnyugszik.
Vendég
 


lara!

JAJJ DE SZÉP!!!!!
Vendég
 


BETTI!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK, SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK KISATINAK, NEKED ÉS AZ APUKÁNAK!!!
hsilvia
 
 


Anyany:Jaj szegény :( ilyen kis picur és rémálmok :( Tegnap Hannus siófokon ijedt meg valamitöl annyira kapaszkodott meg látszott rajt hogy fél úgy sajnáltam szegényt.

Szösz :?: :?: :?: írtam neked iwiwen :wink:

Betti:Nagyon ügyesek vagytok :wink: Majd ha lesz időd mutatsz nekünk képet?

Még azt akartam írni a sterilizáláshoz van az a chicco folyadék én azzal szoktam még most is kb hetente.
De most már napközbe avent kulacsból iszik csak a tápszert issza cumis üvegből.
Vendég
 


Lara az a lófarok :lol: Még mindig ledöbbenek mennyi haja van Hannusnak :lol:
A chicco folyadék nekem is bevált!

Szegény Zsófi már most rosszat álmodik? Puszi neki!

Csajok Matyi tegnap este produkált: Készültünk fürdeni és esett egy hatalmasat, megfejelte az ajtófélfát. Egy nagy szilványi dudor lett a homlokán egy pillanat alatt pedig rögtön nyomtam rá a hideget is. Tisztára rosszul voltunk megijedtünk hogy nem e lesz baja de ő már 5 perc után vigyorgott, játszott össze vissza, mi meg még órákig stresszeltünk és nála is aludtam nehogy éjszaka legyen valami baja.
Képet inkább nem rakok mert a kismamik megijednek...

KépKép
winchi
 
 


jó reggelt csajok!

ma végre bennt bírtam maradni az ágyban 8 -ig, igaz éjfélkor még róttam a köröket.javul a derekam, de nagyon fáj a mozgás, viszont most meg a fekvés még jobban, sehogyse tudom tehermentesíteni a hátam.
Pontosítok:Kézi avent mellszívóm van, azt hiszem arra rájöttem, csak tényleg ez olyan kis gyengusznak tűnik, bár most már pár napja, kézzel is simán tudnék fejni, elég egy egész kis inger és jön az előtej, egyre erősebben.
A sterilizáló BALANCE márkájú, közben a többivel kapcs. kikövetkeztettem, h valószínű a felső korásig kell bele víz és a tejejébe rakni a cuccot és ott sterilizál a gőz.V vmi ilyesmi.

Végigolvastam mindenki hsz-ét ezzel kapcsolatban és kérdeznék vmit..nagyon szörnyű vagyok, ha én ezt nem igazán szeretném csinálni?Oké, a cumisüveget, meg a cumit kifőzöm, vagy vmi,de őszintén nem szeretném az egész napomat majd ezzel tölteni és Kismucival akarok foglalkozni, nem a fertőtlenítéssel..nem is értem, mert ott lesz pl a rágórongyija később..na, azt naponta hányszor fertőtleníti az ember, pedig azt is a szájába veszi..áá, nem tudom.PÁromat kérdeztem, mert tesójánál ő jelen volt a kicsi gyerekeknél, de nem emlékszik.Csak annyit mondott, h vajon az ő anyja mennyit csinálhatta, amikor ott voltak a gyerekek:4,2,1 éves, meg egy a pocakban..
Hát nem tudom.
Arra gondoltam talán leszek olyan szerencsés, h nem kell fejni, akkor ezen sem kell izgulni és nem fogadja el a cumit és akkor azon sem. :) Szóval sok szerencsét magamnak!!!! 8)

Betti, nem jött át mms,kivárom törelemmel ,amíg küldesz levélben! :wink:

Beze, jó utat, jó pihenést!
(vissza már két gyerekkel gyere!!!!! :wink:

Lara, jaj, de cuki, olyan szép a haja is, jaj, de irigy vagyok!

Winchi, a hordozókendő, v erszény kötős legyen, vagy csattos???

Faramuci, helló, nahát látom már több,mint két éves aregid, hol jártál eddig?Mesélj magatokról?

Kriszta hogy vagytok?

Any, jaj, együttérzek Zsófival,nem is valószínű h elnövi.. én mai napig rémálmodós vagyok, sokszor ébreszt párom.az első emlékem még 3-4 éves koromból való, vki le akarta rombolni a házunk és anyuék aztm ondták, h kiabáltam, h :Ne toljátok el a házat!!!!Sajnos rám nagyon kihatott a szüleim közötti feszültség és vhogy álmomban jött ki mindig is, aztán megmaradt..

Mirci, még vmikor januárban írtam egy válaszüzenetet, de nem nézted meg, lehet h már törölte is a rendszer.

Fáj a fejem ,remélem csak a csudaszép idő miatt, holnap még ellépek a védőnőhöz méretni vérnyomit, aztán meglátjuk mit mond.De aszt hiszem többet nem is megyek hozzá, mert már minek, nem?Az nst-nél mérnek nyomit, meg néznek vizeletet..mást meg nem csinál a banyek se.

KépKépKép
tünci28
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?