Új privát üzeneted érkezett!

Kati! Nekem egy ismim mondta a 18. hetet, de majd megkérdezem, hogy mikor érdemes menni. :) Csak már olyan kíváncsi vagyok a nemére....

Rita

Kép
nyuszmusz79

Sziasztok!

pénteken elkezdődött egy hányós vírus az oviban, ma éjszakáig tartottunk ki. Leti kapta el, de hajnal 4-re vége is lett. 9 x biztos hányt, ha nem többször, és reggel úgy ébredt:
hozd a ruhámat, magam öltözök, ne segíts, megyek oviban, meggyógyultam, és mennyit kell aludni ahhoz hogy menjünk nyaralni? Majd benyomott vagy fél liter teát a pótló sókkal, szóval ennyi volt, hála az égnek, a dokinéni is megnyugtatott vége, holnap már megy is oviba. még 3-4 gyerek van aki nem esett át a csopból, hátha Gréti nem folytatja...

A hideget már én is unom, jöhetne most már a jobb idő. Pogik hétfőre? és ki hova megy húsvétkor?

Kata!
nem, még csak -5 kilónál tartok, az egy diétatipp volt két hetes, és 8 kilót ígér mindmegettén, valami szénhidrátszegény diéta néven fut.

Éppen A zodiákust töltöm, látta már valaki? ment a film+-on valamelyik éjjel, persze nem bírtam végignézni 158 perc! és annyira érdekes!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
igen, mi olvastuk az akciót, de ami szállodát kinéztünk az nincs benne, de lehet azt máshova is felhasználni, és ja, tankolni meg úgyis kell...kár hogy az avanti nincs benne az akcióba, én ott szoktam 99%-ban hisz az is az omv konzorciumhoz tartozik, és 6 Ft különbség van az avanti javára. vagy volán tank, de az általában uannyi, mint az avanti. Itthon be sem állok, csak ha annyi sincs, hogy beérjek szolnokra mert igencsak ráfaragnék!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
oké, akkor viszem a pénzt, el ne felejts küldeni szórólapot!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

gratula kis -lefotózott - porontyokhoz:) No és méreteikhez is :)

Judit, Gréti még nem esett bele?
Te jó ég, 9 hányás! Közel voltatok ahhoz, hogy bevigyétek az ügyeletre?
Ruhabörze: mivel épp akkor leledzem valszeg Pesten szemműtét után, így nem testáljuk rád a babakocsit, hogy áruld. DE még egyszer köszi a felajánlást!

Kata, hideggel egyetértek, kivagyok tőle, gyík már nagyon!

Olga, jobbulást Petinek! Ti megúsztátok?

Frei megint nyitva, akit érdekel :)

Bálinttal kedden dokinál voltunk, orrváladékot vettek tőle, 1 hét múlva lesz eredmény. "Természetesen" 2 nap szünet után újra köhög.... :( De legalább a tüdeje tiszta, kedve-étvágya jó, láz nincs. Csak az ideg, az van, nekem.......

Rita, sztem is inkább 25-32. hét közt az igazi a 4D, mi 2x is a 27. héten voltunk, nem bántuk meg.

Csajok, olyan ólmos fáradtságot, kimerültséget érzek, borzalmas.... És még minidg hideg lesz!! :twisted: :twisted:

Hozok már pár képet, teljen az óddal:

Kép almamánia :) Kép örömködés közben

Ja, és még egy: jó állapotú, női vázas - leginkább city- kerékpárt vennék, nincs valakinek felesleges eladó? Újat azért nem akarok, mert gáton, városban kiveszem a gyereket, bicajt otthagyom, aztán könnyen szemet szúr egy csilli-villi vadiúj bicaj.

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
én ilyenkor mindig Misitől várom a megoldást, ő azt mondta, megvárjuk a reggelt, elviszi a doktornőhöz, aztán majd kap legfeljebb egy szurit, vagy mondanak valamit egyébként meg látja, (érzi a leheletén)ha vinni kellene.

Gréti még nincs benne, mi sem érezzük, sok családban végigment anyukán, apukán is. :?

Bálint is már sokat vállal a "jóból" de hátha a tenyésztés mutat valamit végre! de a vitaminnal nincs baj, látom! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Húh, mennyi minden!

Kriszta! Ja, ja Z. doki vhs kazetta... Bocsi, elfelejtettem... rég volt... :oops:
Viszont a képen szépen kivehető babóca! Ha nem vagyok teljesen vaksi, akkor jobb oldalt van a fejecskéje és a karjai.

Öhm...öhm... nekem kórházban adtak UH-s fényképet... igaz, akkor még nem volt választott orvosom, és lehet doki bácsi azt gondolta, hogy a gesztus után talán ő lesz az. :D

Rita! Nem beleszóláskép, de szerintem is várjatok még a 3-4 D-vel.

Dorka! Bocsi, de Bálint szeme kék lenne? :shock: A tesók kiköpött egyformák! Azta!

Hidegből nekem is elegem van! Meg a beígért hóból is! Ráadásul pénteken Damjanich-szobor látogatás! Remélem valami normális időjárás lesz éppen akkor!

bbj Judit! Ma a váltótársam sem jött, neki is a kislánya kapta el ezt a hányós vírust. :? De jó, hogy Leti viszonylag könnyen túl lett rajta! Remélem én sem ebbe a vírusba viszem be holnap a gyereket.
Húsvét otthon Debrecenben lesz eltöltve, hétfőt még nem tudjuk. Ma szembesítettem Petit vele, hogy 15-e hétfőre esik.

Képzeljétek ébredés után még nagyon csúnyán köhög Balázs, napközben szinte semmi. Orra nem folyik. Peti - ahogy sejtettem - influenzás. Éjszaka felkelt fastum géllel bekenni a kezét, annyira fájtak az ízületei. hagy ne mondjam, hogy az elmúlt hétben még 2 órát nem aludtam egyfolytában éjszaka... :?

Olga

Kép
juhaszolga

Váratlan gyermekáldást elolvastam. Egy szót sem hiszek el belőle. Egy négykilós gyerek azért rendesen rugdoshatta anyát 20 héten keresztül ésatöbbi, ésatöbbi... Aki már hordott ki terhességet, vagy látott terhes nőt, az szerintem egy szót sem hisz el a cikkből.

Más téma: szerintem nem is írtam, hogy 2 hete újra nagynéni lettem? :oops: Legidősebb bátyám általam sohasem látott barátnőjével közösen megszületett az első közös gyermekük Londonban. Kevin keresztnevet kapta (Kevin Shepherd). 8)
Nagyon pici babó, sajna 36 hétre meg kellett császározni anyukát, magas vérnyomás miatt. De jól vannak, csütörtökön született vasárnap ki is engedték őket.

Olga

Kép
juhaszolga

Vona Ildikó! Ha olvasnál minket: Boldog névnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Bejelentkezem már én is... Semmi extra nincs, csak fáradt vagyok, fáradt a szemem is, néha tök homályosan látok és megijedtem kicsit. Így igyekszem leredukálni a szám.gépnél töltött időt :?

Tegnap voltam kollagénes masszázson, amit a Szuperinfóban lehet látni hirdetést... 2teljes órán át feküdtem, annnnyira jó volt, tisztára feltöltődtem :)
Viszont a masszőrhölgy azt mondta, könnyen lehet hogy császár utáni összenövés van a hasamban, azért az a pukli :roll: Van rajta háj is azért :lol: De májusra eltünteti állítólag :shock:

Bencének fáj a füle frankón, ma többször mondta, melegítettük, szívom az orrát, ha holnap reggel is fáj, irány az orvos. Még sosem fájt a füle...

És az utolsó amit gondoltam leírok: tegnap megrázta az áram a kutyánkat :cry: Szerencsére a sokkon kívül nem lett baja, remélem már nem is lesz... :?
Elrágta a vonalas telefon kábelét, és szerencse hogy "csak" azt mert abban pár Volt áram megy csak, nem 220V. Azt olvastam a neten hogy állítólag ki tudják szagolni melyik vezetékben mennyi áram van és nem véletlenül nem a 220at rágta :roll:
Én nem láttam csak hallottam, Ákos próbált neki segíteni, utána fél éjszaka pakoltuk a vezetékeket minél magasabbra meg őrködtünk a kutya felett. Utána semmi baja nem volt már, szegény ma kapta az újabb "sokkot": kutyakozmetikában jártunk :) De ez a kellemesebb élmény volt számára is ;)
Olyan kis pihe-puha lett és gyönyörű, illatos, pedig azt hittem eddig is az volt :D
Ezt a képet Bence fotózta rólunk :)
Kép

Bocsánat hogy nem reagálok, de agyilag is kivagyok :oops: :? Majd jövök :)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera:de jó kép rólatok még ha a fejed félig le is matadt róla :D !Cukker a kutyus és tényleg ezen a képen is látszik hogy tök nagy a hasad :wink: ,bocs de nem bírtam kihagyni!!!Hol van az a masszázs helyileg???

Dorka:de édesek a fiúk,tényleg nagyon hasonlítanak csak a szemük szine nem de Bálintnak még változhat nem???

Judit:Leti hogy van és Gréti?A mi ovinkban még nincs vírus,remélem nem is lesz!!!

Holnap 11kor gondoljatok rám,akasztják a hohért megyek szemöldök tetoválásra kicsit izgulok :oops: csinálni jobb mint csináltatni :lol: :lol: :lol: pedig vagy 3xvolt már de akkor is!!!

Kati Kép
virag9

Vera, de édes a kutty, így sokkos állpaotban is :) Na jó, akkor eléggé megijedhettetek!
Bence meg reméljük megússza....

Kati, miért, az nagyon fáj? :)

Ja, Bálint szeme ugyanolyan sötét, csak nála minidg piros szemet csinál a gép. A program meg elég car, amivel elvileg helyre lehet állítani a szem színét, és ilyen kékesre változtatja... :? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dorkáék 2010.03.10 22:10-kor.

Kép
Kép
dorkáék

Ja, lassan ovis nyílt napok... NAgyon "kirakat" nap az ilyen? Van lehetőség beszélgetni az óvó nénikkel?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Elveszett beagle kutyusunk kedden délután, ha látnátok szóljatok.

Kép

Topi kutyus élete első évében kísérleti kutya volt, az intézetből mint mentett kutya került ki egy állatvédő szervezeten keresztül, másfél évvel ezelőtt. Egyébként elaltatták volna, mert azt az egy kísérletet elvégezték rajta amit akartak. Az emberek iránti bizalma azóta sokat javult, de messzi nem olyan mint egy átlagos kutyáé. Minket már elfogad, de idegenekkel, idegen környezettel szemben teljesen bizalmatlan, félénk.
Muszáj megtalálni, mert ő a "kinti világban" nem életképes. Nem tud élelmet szerezni, nem tudja megvédeni magát...

Három kiscsaj aggódik érte.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó reggelt!

Dorkaék: Nálunk is szokott nyílt nap lenni, hát mit ne mondjak, a pedagógusok többsége (tisztelet a kivételnek) nagyon kirakat órát tart, eszméletlen, hogy begyakoroltatják előre a gyerekekkel a dolgokat. Mi szoktunk időt hagyni, hogy kérdezzenek a szülők, csak vannak a rámenősebb fajták, akik miatt nehéz megszólalni.

Olga: Ha én is jól látom, akkor tényleg ott a feje, meg a keze is :)

Nem is mondtam a nagy hírt: tegnap voltunk a kombi teszten, és mivel nagyon hamar végeztünk, elmentünk a hivatalba időpontot kérni, június 19-én FÉRJHEZ MEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!! El sem hiszem!!!!

Kép
buthu

Sziasztok!

Buthu, nagy gratula ! de azért jól gondold meg (ezt viccnek szántam :oops: ) A miénk anno 1000 éve jún.22 volt (na jó, csak 19 éve, nem 1000 )

Bbj Judit, Edinával menek ma az asztaljegyek.

Bmárti, Biczó Katinak ma odaadom az asztaljegyedet, majd menj el érte légyszi. Sztem még mindig nem jó a csengőjük... :oops:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Buthu: gratulálok!!!

Jlevay: sajnálom a kutyit, de hátha előkerül. Érdeklődjetek a menhelyen is van, hogy oda viszik be a talált kutyát.

Dorka: nagyon aranyosak a fiúk!

Ultrahang képek jöhetnek!

Judit: hátha nem kapjátok el. (én még soha nem hagytam ki ezt....)

Szami: jobbulást a derekadnak!

Olga: jobbulást a fiúknak is!

Andi

Kép
Kép
andii

Megvagyunk mi is,bocsi nem reagálok senkinek,de egyre jobban fogy az energiám

Hétvégén tapétázunk,semmi erőm nincs hozzá

Robika már "csak"köhög,viszont begyulladt a kukaca!!!Ezt nem értem mitől mert minden este felhzzuk neki és ennek ellenére-most tetránozunk-na ez két emberes munka.
Engem meg az ídő kicsinál tegnap hó előtt annyira rosszul voltam hogy azt hittem megyek szülni,amit most még nagyon nem kéne

Holnap úgy néz ki doki-és nst-itt a vég amit már nem is nagyon bánok

Na kipanaszkodtam magam-majd jövök reagálni is-össze szedem magam

Ja kellene nekem válóperes ügyvéd-mármint nővéremnek,

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Buthu! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :)

Beszéltem Dinya feleségével, elmondtam neki, hogy miért szeretnék menni, semmi akadálya, úgyhogy 23-án végre képet is kapunk a pocaklakómról!!!!!! :)

A lakás kész, egész nap pakolásztam, takarítottam, majd hozok képeket is!

Szép napot mindenkinek! (Már ha ebben a márciusi havazásban lehet szép.... :roll: )

Rita

Kép
nyuszmusz79

Sziasztok!

Lányok rendben, köszönjük, Grétin eddig nincs nyoma, hoyg beteg akarna lenni, talán még holnapig kijöhet, ha a két napot kiszámolom, de a hétvégén már nem hiszem.

Olga!
grat a nagynéniséghez! hányadik? erről jut eszembe a barátosnénk meg kétszeres nagymama (a párja révén,) és most várja első gyereküket... egy kicsit faramuci a helyzet :roll:

Peti? és Ti?

Vera!
én sem látom azt a puklit!!!!!! a kutymorgó meg úgy néz ki, mint egy plüssállat! nagyon szép lett!

Kati!
na ugye, hogy nem is fájt? :lol: :wink:

Dorka!
bár nem Szolnok, de nálunk van rá lehetőség, hogy akkor menj, amikor Te szeretnél egy délelőtt fél/egy órára.

Judit!
Drukkolok, hogy megkerüljön! hogyan veszett el? 19 éve vagytok házasok???? ez igen! gombócból is sok, mondaná az uram! nem kapkodtátok el a gyerekáldást! bár jó munkához idő kell! :lol: :wink:

Szilvi!
gratulálunk! mekkora esküvőt terveztek? lakodalom is lesz?

Katlina!
++++++++++++++++++++ küldöm az energiákat! össze pakolásztál már? vagy majd tapétázás után?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat, és a jó kívánságokat, még a jól meggondoltadat is :)))))

bbj: Huha, a Szilvi én lennék? :) Vagy más is férjhez megy? CSak kicsi esküvő lesz, olyan max 50 fő, aztán egy kis kerti parti, ha mindent sikerül összehozni. Sosem voltam, olyan csilivillis (ezzel nem akarok megsérteni senkit, csak jobb szót nem találok), kis egyszerűke vagyok, és már kislány koromban is erről álmodoztam. Meg hát, hogy őszinte legyek, anyagilag sem mindegy, mekkora esküvőt tervez az ember. Olyan árak vannak....

Rita: csak óvatosan a takarítással, meg a pakolással. És amikor lesz képed, minket se felejts ám el :)

Kép
buthu

bocsi Kriszti, Te lettél volna Szilvi! :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Semmi baj :)), jót nevettem rajta, mindenkinek ez jut eszébe, vagy a Mónika :)

Kép
buthu

Helló csajok, és néhány olvasgató apuka !

Jó hír, kutyi ma délelőtt megérkezett kis rásegítéssel.
Viszont ahonnan ő elveszett (Rákóczi úti udvar), elloptak azóta egy másik beagle kutyust (is). Tehát lehet, hogy nem volt véletlen. Annyira megörült, hogy itthon van, hogy még megsimogatni is engedte magát. Ez nála nagy szó, mert a mefelelő távolságot azért tarja.

Bbj Judit, megkaptad? Alma ha összegyűlt majd szólj, küldöm azt is.
jaja, túl sok gombóc :lol:

Bmárti, hozzád is megérkezett? Vagyis jó már a Katiék csengője, megkérdeztem.

Betegeknek jobbulást!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

börze

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

jlevay:de jó hogy meglett a kutyus :D ,régen minden talált állatot hazahordtam anyumékhoz hát nem mindig örültek neki,de még egy csigát is megmentek ha az útesten van :lol: .

Judit:de igenis NAGYON FÁJT!!!!Vagy csak alacsony volt a fájdalomtűrő képességem :oops: :oops: :oops: !Szép lett úgy hogy megérte.Majd ha meggyógyul lefotozom,addig is "nyalogatom a sebeimet" :wink:

Katlina:jössz még felém szülés előtt,látlak még egyben???

Kriszti:gratula az esküvőhöz!!!Csak halkan jegyzem meg én már a második férjet fogyasztom :lol: :shock: !!!

Kati Kép
virag9

Judit!
Minden oksa, gyűjtöm az almára a megrendeléseket!

de jó, hogy meg lett a kutymuty!

Kata!
nem mondod! mindkettőre :wink:

Apánk nem olvas, epézik...vajon elkapta Letitől? :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jlevay!
Tegnap este olvastam csak babanetet, ezért majd csak ma délután fogok elmenni az asztaljegyért.De előre máris nagyon köszönöm.
Bbj!Köszi az üzit, rengeteget segítettél,majd lesz még kérésem addig.
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bmárti75

most csak ennyi:

vonat makett kiállításon:

Kép

Kép

hangyázunk, legjobb játék:

Kép

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Kata! Hehe! Hagyászás! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez melyik makett kiállítás volt? Úgy értem - értem, hogy vonat, ne de Thomasokkal? :?:

Vera! Szépek vagytok! Kutyus is! De jó, hogy semmi baja nem lett!
Izé... lassan visszavinnénk a félelmetes kalóztestvér jelmezeteket... :oops: :oops: :oops: Vasárnap bedobhatjuk?

levay Judit! 19 gombóc? Azta! :mrgreen: Én még a mi hatunkat sem hiszem el! Sok(k)! 8) Nagyon örülök, hogy a kutyus meglett! De elég magas a kerítésetek, hogy tudták eltulajdonítani? (Milyen szépen fejeztem ki magam!) :lol:
A börze link nem jön át!!!

Kriszta! Gratulálok a nagy naphoz! Ez nem ér! Rita, te férjnél vagy? Ha minden igaz, akkor már csak balwin Judit és én élek vadházasságban. :shock: Méghogy a házasság idejemúlt intézmény!

Rita! Nagytakarítás után nem énekelted el, hogy Vége, vége, vége mindennek, vége a jó kedvemnek? :wink:

bbj Judit! Misinek jobbulást! :(
Mérleg:

4 unokaöcs és 2 unokahúg

Ugye a legidősebb bátyámnak született most meg a második kisfia Kevin, a nagylánya pedig már 17 éves!

Kati! Második férj? :shock:

Katlina! Ti is tapétáztok? Na majd képet rakj! És vigyázz magatokra! Robikának pedig mielőbbi jobbulást! :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Jó estét!

Olga: sok embert ismerek aki vadházasságban él, de most már állítólag nem elég az apasági nyilatkozat a kicsihez, vagy élettartási szerződés vagy esküvő. Az elsőtől meg kiráz a hideg, mármint ettől a szótól, annyira csúnya ez az élettárs szó. Persze nem ez a fő indok, hogy kimondjuk az igent, hanem az hogy kapunk vissza kicsi pénzt az adóból :D :oops:
De szerintem nem is kell magyarázkodni, hogy miért kell ez vagy miért nem, egy papíron nem sok múlik. Attól ugyanúgy szeretheted a másikat, és házasságban is lehet rossz a kapcsolatotok.

Kép
buthu

Sziasztok!

Olga:igaz nem tőlem kérdezted,ez a vasút kiállítás két hete volt a Hild téren a művházban :D mi is voltunk,pontoasabban tesóm vitte el a lányt!

Hétvégi progik???Ki mit csinál???

Én holnap szinházba megyek este,aztán még lesz egy kis névnapozás(Tamás,Zoltán,Nelly) :lol: ,hétfőre meg valami családi progi kéne de olyan hideg van még pedig már úgy mennénk valamelyik állatkertbe pl.vagy valahova ki a szabadba.

Kati Kép
virag9

Sziasztok!

Micsoda pangás! :lol:

Kriszta! Infók honnan vannak? Én mindkettőn kamillázok: 1. apasági nem elég? 2. házasság után adóvisszafizetés?

Kati! Én is arra gondoltam... de a thomas mozdonyokat nem értem... nem makett-kiállítás volt? Én korhű mozdonyokat vártam... majdnem el is mentünk, de még jó, hogy nem.

Vera! Akkor vasárnap otthon vagytok, bedobhatjuk a kapun keresztül a kalózjelmezt?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Kriszti!
ezt az adó visszatérítést én sem értem! lakáshitel megosztás, vagy mi?

Olga!
végül mit vettetek?

Kata!
és meg si ette a hangyát? nagyon rá van gyógyulva! :lol:

Vera!
Hallom beteg vagy, jobbulást!

Kati!
semmi különös, ma is, holnap is babazsúrba mennek a csajok. én filmletöltős korszakomat élem, avatar, felejtés, a zódiákus megvan.
a bombák földjét is akarom.
Judit, jöhetnek ötletek, inkább thriller! :wink: vagy bárkitől!

mást nem tervezünk. főzök, bár ma berágtam alig ettek, mondhatom semmit. gulyásleves volt, és vadas. imádom, és olyan finom lett mindkettő. akartam még borzaskatát, de az élettől is elment a kedvem, hogy megint a mosatlan hegyek, és egy falat, meg egy se. meg is mondtam, nem főzök! persze Misi berzenkedett, hogy miért nem?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit
, köszi ;) Már jobban vagyok, de 2napig mozdulni is alig bírtam. Valami vírus volt, jól legyengített. De tegnap itt volt anyósom, így feküdtem és nagyjából helyre is jöttem.
Muszáj volt összekapni magam, mert ma hozták Bence bútorát.

Nálatok meggyógyult mindenki? Vagy Misi nem a hányóst kapta el?

Olga, ha még olvasod holnapig: valószínűleg itthon leszünk, bár egy délelőtti körút be van tervezve, de lehet csak Á. megy. Csengessetek, ha nem vagyunk itthon, akaszd be nyugodtan a zacsit a kapun belülre! :)

Kriszta, én is gratulálok!!! :):)
Ezt már mástól is hallottam hogy már nem elég az apasági nyilatkozat!

Katlina
, kitartás, már nincs sok hátra!! :) Nemsokára a kezetekben lesz Vencel baba :)

Kata
, de édes Marci :) A hangya vadászat nálunk is menő volt. Még meg is ették ha nem voltam elég gyors :roll:

Dorka
, szerintem mindenképp érdemes elmenni a nyílt napokra, legalább látod belülről a csoportokat is, óvónőket is. És utána konkrét nevek alapján érdeklődni mindenhol!!! Akár az óvónő aktuális csoportjába járóknál is, kinek mi a véleménye róla ;)
Melyik oviba szeretnéd Szabit íratni?

Kati, mit néztél a színházban? Akkor ti már megint buliztok? ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Állítólag január 1-től nem elég az apasági nyilatkozat, a Meglepetésben olvastam, vagy valami hasonló női lapban.
Adóvisszatérítés: ettől tettük függővé, hogy lesz-e lagzi vagy csak bemegyünk. De kicsit kapunk vissza mindketten így lehet keti mulatság :)
Mi ez a bababörze? akkor is be lehet menni, ha nincs asztaljegyed, vagy mid? Meg hol van ilyen meg mikor?

Kép
buthu

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Én azért voltam most eltűnve, mert Érden voltam pár napot a legjobb barátnőmnél (igen Kati, Nellinél ;) )egy gyönyörű 9 hónapos kisfia van, úgyhogy babázhattam egyet.

Tudom még képekkel tartozom (lakás), legközelebb az is lesz, egyébként jól érzem magam, és már van egy kis hasam is, úgyhogy a szemfülesebbek már simán észreveszik, hogy kismama vagyok.

További szép napot nektek!

Rita

Kép
nyuszmusz79

Sziasztok!

Vera! Nem olvastam a tegnap esti leveled, de szerencsénkre Ákos épp az udvaron volt, így megleptük őt. Nagyon szépen köszönjük a jelmezt!

bbj Judit! Semmi extra: 2 könyv, plusz egy WITCH parfüm. De még jó, hogy nem valami társast vettünk, mert az anyuka 3-at vett, mamától is azt kapott, plusz a másik mamival és nagynéniékkel holnap lesz a szülinapozás folytatása. Kreatív cuccos jó lett volna, de semmi nem volt a Corában. Persze Balázs meg ordított. hogy neki ez kell, az kell, így a Müllerbe már nem mentünk át. Mindegy, így esett a nagy eset.

Júl.19-től a mi szállásunk is lefoglalva Gyopároson. Niki jöhetnek infók!

Nóri! Megnéztem a videjót... Csak az a baj a riporttal, hogy regisztrált élettársi kapcsolatot csak azonos neműeknek regisztrálnak. Nem tiszta: ha idáig jó volt, hogy ketten bementek és apuka aláírta az apasági nyilatkozatot, most miért nem elég? Miért kell még külön valahol máshol nyilatkozatot tenni, hogy nem, más férfival nem éltem együtt a terhességem ideje alatt?
:shock: Dorka! Peti nem homályosítana fel minket, hogy akkor mi is van pontosan?

Kriszta! Okés, kezdem kapizsgálni: lesz lagzi, mert adóvisszatérítést kaptok vissza 2009-ből, ugyi?
Börze: Április közepe felé lesz (18 vasárnap?) 8-12 óráig, a Széchenyi gimi sportcsarnokában. Belépő: 200 ft. Többségében anyukák árulják a kinőtt, megunt holmikat (ruha, babakocsi, etetőszék, játékok, stb) dolgaikat. Nagyon jó dolgokat lehet kifogni pár száz forintokért. Többet majd levay Judit tud mondani, ő az egyik (vagy egyetlen?) főszervező.

Olga

Kép
juhaszolga

Szép estét Mindenkinek!
Jlevay! Köszi az asztaljegyet, pénteken délután megkaptam.Tegnap délutántól tisztára kivoltam, mert nem voltak a gyerekek itthon, ráadásul reggel apa is elment szolgálatba.Nem bírom én a csendet.De mostmár itthon vannak, minden a régi.
Olga! De jó hogy már nektek is megvan a nyaralás időpontja, de még a szállás is.
Mi talán majd augusztus első hetében vagy július legvégén megyünk, attól függ hogy mikor tartjuk az ideji Anna-bálat.Remélem egy-két héten belül kiderül.Angéla szokta mondani, hogy majd most nyáron másik Balatonra menjünk.
Június végén mehettünk volna a Tűzoltóság szakszervezeti üdülőjébe-Kehidakustyánba 1 hétre apartmanba, de a férjem szerint még akkor hideg van.Úgy hogy még keresgélek.

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Olga:gyopároson hol foglaltatok szállást ha publikus???Én is már annyira szeretnék eljutni oda :D remélem egyszer össze is jön!

Vera:igen,meg volt a havi egy tánci jól éreztük magunkat,kicsit furira sikerült mert külön voltak a párok(fiúk egy lakásban pókereztek számitón,mi meg egy másik lakásban utána meg szórakozóhely).Ja és együtt is aludtunk utána csajok(meg a fiúk is),úgy éreztem magam mint annó a táborban :lol: !

Rita:és jól vannak Nelliék???

Kis és nagybetegeknek jobbulást!!!Megyek mert hulla vagyok kb.3és félórát aludtam :? !

Kati Kép
virag9

Sziasztok!

Bmárti, rendi, ha kell némi infó szólj. 7-től lehet bemenni, 1 asztaljegyellel 2 fő, jó lenne ha a földre kevés dolog kerülne a biztonság miatt (balese, tűz). A börze 8-12-ig lesz nyitva a vásárlók részére. Célszerű reggel is időben érkezni, mert a közeli parkolóhelyek gyorsan elfogynak. A zöld területen való megállást pedig igen komolyan veszik a közterület felügyelők vasárnap hajnalban is.

Kehidán szerintem nincs rossz idő. A fürdő télen-nyáron tuti jó. Június vége egyébként is mindig kánikula. Na jó, én Kehidával egyébként is elfogult vagyok :)

Buthu, (csak az egyik, hármas projeket a börze) bárki bejöhet, a börzére aki nézelődni, vásárolni szeretne. Jelképes 200 Ft a belépő felnőtteknek, a nemkívánt réteg megszűrése miatt.
Annyira tuti volt, egy éve a tavaszi börzén jött fiatal nagyi, és dédi vásárolni (szintén fiatal). Nézelődtek, vásárolgattak, de a nagyi rosszul látott és a szemüvegét othon felejtette, a dédinek meg kicsit rest volt a füle. Na akkor jöt az én fuldokló vihogásom, amikor fel kellett hívni unoka anyukáját telefonon valami fontos információért. Nagyi nem látta a telcsiben a számokat, dédi meg nem értette mit is akar, meg mit kell neki néznie... :lol: Fontos kérdés az volt, hogy piros, vagy a rózsaszín fürdőbugyit vegyék-e meg.

Olga, tudod mit nem vettünk a Corában? Amiért mentünk, tésztát....
19 gombóchoz még jön +3, az a bizonyos vadházasság....

Kutyi nagyon boldog volt, hát még a lányok. Apa úgy ment értük délután, hogy betette az autóba, és amikor beültek vették csak észre. Nagy volt a boldogság mindenki részéről.

Péteken Kingával megnéztük a Tutanhamon kiállítást. Nagyon lenyűgöző volt. A tárlatvezetés audio guide-ot (elektronikus tárlatvezető) volt. Na ilyet még soha nem haszáltam, nem volt rossz.

A börzéhez a szórólapot akartam beszúrni, de nem elég kicsi a mérete...
Almára jegyeket már a Corában is lehet kapni :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Buthu, gratulálok az esküvőhöz!

Judit, túl vagy már a randin? :wink: Jól sikerült? Végül hol volt? Tutanhamon kiálltás tényleg nagyon jó, nálunk még Annát is érdekelte, csak a végére fáradt el kicsit.

Márti, június végén már jóóó meleg szokott lenni. Kocsi vásárlással most hogy álltok?

Vera, jobbulást Neked! Milyen lett Bence bútora? Hozol képet?

Katlina, mielőbbi gyógyulást Robikának! Milyen kevés idő van már hátra, s jön a kis Vencel :shock: :lol:

Erika, gratulálok a kisfiatokhoz! Nagyon klasszak a képek! Örülök, hogy a rossz időt egy nappal megelőztétek, s ilyen jól sikerült a budapesti kiruccanás! :lol: Azért kíváncsi vagyok, milyen név lesz végül a befutó...

Kata? Mikor lesz a te vizsgálatod és a műtéted?

Dorka, Neked már van pontos időpontod? Helyesek a fiúk a fényképen! :lol:

BBJudit, megértelek.. :roll: Ma vacsorára kacsát sütöttünk, isteni lett, erre Anna pirítóst akart vacsorázni... Nem kicsit voltam mérges... :roll: Lányok amúgy jól vannak?

Virág, hozhatnál képet is magadról, meg az új "szerzeményedről", ha már így megszenvedtél érte... Hát, érdekes dolog, amikor a hóhért akasztják... :wink: :lol:

Nyuszmusz, jó volt Neked! Képek jöhetnek! :lol:

Olga, Balázs foga hogy van azóta?

Nálunk nagyon sűrű a program mostanában... Máté 56. lett a megyében a matek versenyen, az osztályukban két ponttal lemaradva második. Annáéknál már volt előbeíratkozás az iskolában, de majd a "hivatalos" beíratkozás csak 22-23-án lesz. Azt mondták, 8 órától, de a sorszámot (!) 7-től osztják, de szóltak előre, hogy nem baj, ha az apuka már korábban (talán 6-kor? vagy aludjon is ott?) odamegy... :roll: :? :shock:

Jövő héten csütörtökön Alma koncert, pénteken és szombaton este bál, de szombaton ebédre jön a naaagy család hozzánk, a húgom is érkezik szerda késő este, mi hozzuk haza. Megyünk majd a védőnőhöz 3 éves státuszvizsgálatra Jázminnal, iskolaelőkészítő foglalkozásra Annával, s lesz a szokásos gitár-szolfézs - tenisz a héten kétszer Máténak, Gekkó kétszer a lányoknak, megyek hajat vágatni-melíroztatni, tortákat rendelni, tavaszi díszbe öltöztetem a lakást a lányokkal, elkészítem a szalvétagyűrűket, bevásárolok a bulira, megírom a húsvéti képeslapokat és jó lenne valamikor eljutni a pedikűröshöz :roll: :oops: Érdekes hét lesz... :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Kati! Nelliék jól vannak, Dante gyönyörű kisfiú, nagyon erős, boldog kiegyensúlyozott baba. Abszolút nem hisztizik, már nagyon beszélget (annnnnya, ajdajdajdaj, babababa, brrrrrrrrmmmmm és hasonloók :) ) négykézláb eszeveszett tempóban közlekedik, ha van hol kapaszkodnia simán feláll. Lassan szerintem totyogni fog. Többieknek mondom, hogy Nelli Szolnokról költözött Érdre, 8 éve vagyunk barátnők, csak sajnos ritkán tudunk találkozni, de naponta beszélünk.

Na, akkor a képek, bár a színeket nem adja így vissza teljesen:
Étkező:
Kép
Kép
Kép
Konyha:
Kép
Előszoba:
Kép

Az ajtók nincsenek még lefestve, azt még megcsináljuk.

Ő pedig a kutyusunk Jenny, nyáron lesz 7 éves:
Kép

Hát hirtelen ennyi. Jó pihenést még mindenkinek mára!

Rita

Kép
nyuszmusz79

Sziasztok!

Szamóca Márti, mostanhoz képest jövőhéten lesz az Alma nem :oops: (bocsi)? Vagy nem 25-én lesz?
Titkos randi még nem volt, egyre közelebb az időpont, nagyon izgulok miatta :lol: :roll:

Nyuszmusz, szépek lettetek.

Betegeknek jobbulást!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit, igen, akkor lesz. :lol: :oops: De nem vagyok Márti :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

bakker, én meg folyton Mártizlak... :oops: bocsi már megint

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Ha már névcsere: Szami, ki az Erika? :lol: Vagy az még Jaimeenek szólt?
Nekem közel sincs ennyi programom, mint neked Szami, de így sem érem utol magam...
Jázmin szülinapján fotózzatok ezerrel!
Köszi Balázs foga még ugyanúgy. Remélem nem fog elhalni. Harap, rág, de nem fájlalja.

Rita! Szép lett a lakás! Majd várjuk a bútorokkal berendezett lakásképeket is! Ebédet hordjátok? Már bocsi, csak láttam az egyik kilincsre felakasztva a füleket. 8)
Bocsi, de barátnődéknek a Dante név honnan jött?

Találkoztunk ma Dorkáékkal... megnyugodtam, tényleg barna az a a kék szem Bálintnál! :lol: Apja és Szabi meglettek végül?

Kati! Szállás apartman, mindjárt teszem a linket... bár ha jól emlékszem itt mindenki hotel párti. Az oldal, amit levay Judit ajánlgat, ott nagyon jó áron mennek hotel szobás ajánlatok (pl: Gyopároson 2 éjszaka, 2 fő 12 ezer körül).

http://www.orosvendeg.hu/

Miénk a nagyobbik apartman, ha alaposan megnézed a képeket, akkor a konyhából kiindulva szét lehet válogatni a képeket, hogy melyik kép melyik apartmanhoz tartozik.

levay Judit! :mrgreen: tészta... Azért piruettet vettetek? :lol:

bbj Judit! Randi, mozi, frei valamikor? Vagy angol? Nagyon mézhiányban szenvedünk, az utolsó kilót most vettük elő.
Embered túl van már a legrosszabbon?

Márti! Tényleg nyugodt vagyok, hogy a nyaralás szállás része és az időpont megvan. Szerintem kár volt kihagyni a Kehidás nyaralást. Mármint én még nem voltam ott, de szerintem jún. vége már nem rossz. Sőt, június lehet még melegebb is, mint a július, a július elég esős szokott lenni. Vagy nem.

Apasági nyilatkozat: megvilágosodtam! Nem kell járkálni hivatalról, hivatalra, kapja az anyuka nevét, aztán egy egylapos névváltoztatási kérelemmel meg kell változtatni a picur vezetéknevét az apukájéra. Vagy valami. :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Olga, ja anya nevét kapja a gyerek, aztán járhatsz körbe-körbe mikorra kicserélteted lakcím kártyát, taj kártyát, adókártyát, születési anyakönyvi kivonatot, névcsere egyébként sem kerül kevésbe, habár ha apa nincs meg, akkor ha jól emlékszem 3 év után kitalált nevet jegyeznek be apának, de ebben Bbj Juditnak kell megerősítenie, nem emlékszem pontosan. Szoc. kultúrális igazgatásból az anyakönyvi részen tanultunk valamit ezzel kapcsolatosan, sőt még vizsgáztam is belőle...

Tészta helyett lett piruett, meg mellény, meg öblítő, meg...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Öcsémék vannak ugyanebben a helyzetben: a párja még nem vált el, amikor a gyerkőc született, tesóm is és a férj is mindent bevállalt, ill. lemondott mindenről, Marci mégis a mai napig az édesanyja vezetéknevét viseli. Állítólag még több hónap, mire megkapja az öcsém nevét. :roll: És utána újabb hosszú hercehurca, mire minden iratát kicserélik...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?