Ha már névcsere: Szami, ki az Erika?
Vagy az még Jaimeenek szólt?
Nekem közel sincs ennyi programom, mint neked Szami, de így sem érem utol magam...
Jázmin szülinapján fotózzatok ezerrel!
Köszi Balázs foga még ugyanúgy. Remélem nem fog elhalni. Harap, rág, de nem fájlalja.
Rita! Szép lett a lakás! Majd várjuk a bútorokkal berendezett lakásképeket is! Ebédet hordjátok? Már bocsi, csak láttam az egyik kilincsre felakasztva a füleket.
Bocsi, de barátnődéknek a Dante név honnan jött?
Találkoztunk ma Dorkáékkal... megnyugodtam, tényleg barna az a a kék szem Bálintnál!
Apja és Szabi meglettek végül?
Kati! Szállás apartman, mindjárt teszem a linket... bár ha jól emlékszem itt mindenki hotel párti. Az oldal, amit levay Judit ajánlgat, ott nagyon jó áron mennek hotel szobás ajánlatok (pl: Gyopároson 2 éjszaka, 2 fő 12 ezer körül).
http://www.orosvendeg.hu/
Miénk a nagyobbik apartman, ha alaposan megnézed a képeket, akkor a konyhából kiindulva szét lehet válogatni a képeket, hogy melyik kép melyik apartmanhoz tartozik.
levay Judit!
tészta... Azért piruettet vettetek?
bbj Judit! Randi, mozi, frei valamikor? Vagy angol? Nagyon mézhiányban szenvedünk, az utolsó kilót most vettük elő.
Embered túl van már a legrosszabbon?
Márti! Tényleg nyugodt vagyok, hogy a nyaralás szállás része és az időpont megvan. Szerintem kár volt kihagyni a Kehidás nyaralást. Mármint én még nem voltam ott, de szerintem jún. vége már nem rossz. Sőt, június lehet még melegebb is, mint a július, a július elég esős szokott lenni. Vagy nem.
Apasági nyilatkozat: megvilágosodtam! Nem kell járkálni hivatalról, hivatalra, kapja az anyuka nevét, aztán egy egylapos névváltoztatási kérelemmel meg kell változtatni a picur vezetéknevét az apukájéra. Vagy valami.