Sziasztok!
Én is vagyo(gato)k, de írni nemigen marad idő. Kezdve azzal, hogy Liát a krumpli úgy megfogta, hogy azt hittük, hogy fullad. Így az ügyeletre is bementünk vele szombaton, ahol a doki gégegyulladást valószínűsített, amit amúgy "nagyon nehéz diagnosztizálni", kaptunk kúpot, ha megint jönne egy roham, aztán ennyi. Amikor hazajöttünk, akkor vettünk észre, hogy mindig akkor "fullad", amikor utána van a pelusban egy fél parafadugónyi iszonyatkemény kaki. Szóval most már biztos vagyok benne, hogy fulladásnak néztük az erőlködést (utána mindig keserves sírásra fakadt, de az egész lezajlott 1-2 perc alatt, de napjában többször).
Csak a krumpli lehet a ludas, de az a furcsa, hogy már 5. napja adtam a krumplit (1-2 kanállal per nap), amikor kezdődött. Most meg már szombat óta nem kap, csak körte-őszibarack-sütőtök kombót, csupa meghajtós kaját, és még mindig nagyon keményeket produkál. Hát remélem, lassan kiürül a cucc, mert már nagyon idegesít. Védőnő azt mondta, adjak neki picit cukros kamillateát, meg facsarjak egy kis narancslét - de ezekkel én még várnék egy picit... Azért vizet talán megpróbálok adni.
Angelita, köszi a hiányolást! Boldog hófordulót Nektek!
Irdab Adri, sajnálom a kórházat... Remélem, most már remekül van Zora!
Flake Adri, mit is mondtál, mikor mész vissza dolgozni? És várod már, vagy ez inkább költségvetési szükségszerűség nálatok? Nagggyon tuti ez a textil beülő!!!
Etetőszék: mi végül Chicco Happy Snacket vettünk, tud mindent, amit kell (biztonsági öv, hogy ne ugorjon ki; dönthető ülés, mert Lia még nem ül; állítható tálca, mert egyszer meg fog nőni
). Annyi, hogy nincs lepattintható felső része a tálcának, és a mienk nem gurulós, de nálunk erre nem is lenne hely.
Ilyen:
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... candy.html
Aki rájön, hogy mire jó az alulra szerelt tárolószütyő, az pirospontot kap. Nekem nem sikerült, így a tálcát teszem bele összecsukott állapotban.