Sziasztok,
„fantasztikus” hogy heti 1x vagyok képes írni, ne hari érte.
Mulan,
Örülök hogy jól vagytok már. Szegények nehéz lehetett ez az időszak.
Hisztihez kitartást, egyszer vége lesz
Köszönöm kérdésed jól vagyok, vannak jobb és rosszabb napok, hányás talán 2 napja nincs, migrén azért eléggé megkínoz de remélem hogy megérkezett a jó idő, a fejemben is lesz változás.
Két napja nálunk is van valami nyonyó 6.40-kor kel brrrr és tegnap pl 45 percet aludt csak du 4-től hát majdnem agybajt kaptam.
Olyan jó hogy raktál fel képeket, Lili nagyon édes.
Millye,
Köszönöm aranyos vagy hogy hiányoltál. Úristen szegényke, de sajnálom a balesetedet. Megcsúsztál vagy mi történt ? Ajaj olvasom az agyrázkódást is, na szép.
Zizi,
Köszönöm Neked is, aranyos vagy. Lassan úgy érzem hogy nem elég a 24 óra, valahogy át kellene szerveznem a szervezőkémet.
Hogy haladsz a masszírozással, Fló szereti amikor csinálod ?
Kriszta,
Ígérem ma teszek fel képeket
Sajnálom hogy oltás nem volt zökkenőmentes.
Kölesgolyó: jaj szegény Bogi, jó hogy nem lett baj.
Hajrá május.
Hurrá étkezés, Bogi ügyes vagy, így tovább !
Annyira huncut a közös képetek.
Szilvi,
Családi project ? hmmm izgalommal olvasok tovább.
Aham és ezt csak így ????? ikrek ??? úristen potyognak a könnyeim, ez fantasztikus. Hatalmas gratula Nektek. Hogy bírod ? Gondolom Boti is áktív, nem lehet könnyű Neked.
Jaspis,
Örülök hogy jól sikerült az utatok. Sze-para
hááááát nálunk már tart egy ideje, vannak napok amikor minden oké, de van hogy wc-re is együtt megyünk.
Járás dettó, úgy megy mint aki tojásokon lépked, bezzeg ha nem figyeljük ezerrel lépked mindenhova, de ahogy észreveszi hogy nézzük négykézláb teper tovább.
Ja még annyit, ha én lépek le otthonról minden oké, de ha a párom akár csak a szobából megy ki akkora zokogás, dráma van hogy a fejem majd szétszakad.
Képek ?
Réka,
Gratula a bébihez. Fürdőkád, én egy valakiről tudok aki azért szült a kádban mert már nem tudták kiimádkozni onnan
haha olvasom Millye is ezt írja.
Ronmay, Kinga,
Üdv itt, sorry de nem tudok segíteni. De biztos lesz a lányok között valaki aki igen.