Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tatyi, tényleg fura ez a késés dolog. Ha teszteltél, akkor ezek szerint van esély arra, hogy babát vársz? Szóval már dolgoztok a tesón? :-)
Szerintem, ha már meg kellett volna jönnie, akkor a teszt kimutatná, ha van baba. De persze ki tudja!
Remélem, a hányingerből nem lesz semmi komoly nyavalya! Nekem akkor is szokott néha lenni, ha nagyon fáradt vagy ideges vagyok.
Milán már így rajzolgat? De ügyes!

Kriszta, nekünk is egyszerű (nem dönthető, nem állítható) fa etetőszékünk van. Teljesen meg vagyok vele elégedve, pedig még tálcája sincs. Mondjuk mi direkt ilyet akartunk, mert így közel tolható az asztalhoz.

Jaspis, a zokni és harisnya lerángatás nálunk is megy. Ezért adok még mindig talpas nadrágot itthonra Flórának, azt nem tudja levenni. ;-)

Nálunk kezd beállni ez egy délutáni alvás (kop-kop) és azóta Fló éjjel is kevesebbet ébred és tök könnyen visszalaszik. Lehet, hogy az volt a sok éjjeli ébredés oka, hogy nappal túlaludta magát? De jó lenne!

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Lányok,
köszi az infókat! Valószínű az ikeás mellett döntünk.

Kubu,
Te írtad régebben, hogy lehet kapni az ikeában a járókára védőt, hogy azt rágja a baba a fa helyett? Hogy hívják? Nem találom az ikea oldalán. Köszönöm!

Tatyi,
nem lehet hogy az idegességtől nem jön meg? Nekem az esküvőm előtt volt ilyen, amikor összejött a vizsgaidőszak, a munka, az esküvő és kicsit idegesebb voltam az átlagnál...
Olyan édes kisfiú Milán!!!
krisztacsillag
 
 


Sziasztok!
Hát megmondom nektek őszintén, idegesnek épp elég ideges vagyok mostanság, és ez nem is fog változni addig, míg el nem költözünk innen. És ez áprilisig, május elejéig nem fog bekövetkezni.
Tesón még nem szerettünk volna dolgozni, hiszen a lakás kérdés még nem oldódott meg nálunk, én pedig nem szeretem a bizonytalanságot!
Valójában védekeztünk, és jövőhéten újra szerettem volna visszaállni a gyógyszerre, de majd meglátjuk, mi is van. Vettem még egy tesztet ma...
(azért nagyon örülnék, ha gyarapodnánk... :-) )

Milánról:
Már csak nappal, csak egyszer alszik, déltől van hogy 3ig is, már ad cuppanós puszit, felveszi a felnőttek cipőjét, megsimogat, de tud ám ütni is határozottan, és utána kukucskál a hátad mögül, hogy sírsz-e :-) (persze az ütögetést nem hagyom neki! ) Elővettük a kisbiciklit, nagyon tetszik neki, és kapott egy bébitaxit. Le sem lehet szedni róla :-)
A hétvégén férjemmel, és Milán keresztszüleivel kimegyünk a Fertő-tóhoz! Mióta itt lakunk, sajnos nem sűrűn volt a férjemnek ideje velünk lenni :-( Na majd most!! :-) Csak lenne már jó idő! Nekem ez a tél már annyira nem jön be.

Na megyek pihizek egy kicsit, míg Őfelsége alszik ;-)

Kép
tatyi1983
 
 

 
 

Kati, hú, micsoda izgalmak. Remélem idegeskedésen túl leszel hamar! Jó kirándulást a hétvégére!

Jaspis, Marci szereti ezt az utazós etetőt? Én úgy gondolom, Julcsi nem viselné el magán ezt a cuccot, de lehet tévedek :)

Kriszta, tegnap nem írtam, hogy milyen ügyes Bogi, hogy ennyi mindent tud már! És nagyon jók a fotók!

Zizi, nagyon jók voltak a síelés fotók, irigykedem ezerrel. Flóra jó hamar átállt a napi 1 alvásra. Nálunk még nem állt be, néha már sikerül, de pl ma már másodjára alszik most Julcsi. Az kéne, hogy éjjel picit többet aludjon, akkor simán elég lenne a napi egy.

Nálunk ez hét őrültek háza volt, csempe után rohangáltunk, mert a konyhában a falat újraburkoljuk. Kiderült, hogy amit megrendeltünk, nem lesz meg időre, így kereshettünk másikat, Julcsival mászkáltunk két napig ebben a szutyok időben, mire találtunk valamit, jól elfáradtunk benne. Közben a dobozolást is elkezdtem. Jövő héten már jönnek a festők is. Szóval most nagy a pörgés nálunk...

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Zita

Hogy szereti-e, azt nem mondta :), de szépen megül benne, amíg tart az evés. Sőt, a múltkor egy fél kiflin is ebben nyammogott vagy negyed óráig.

Simán csak a székre nem merném ráültetni, mert ha gondol egyet, megindul, ez pont arra jó, hogy ilyen esetben megtartsa.

Kitartás a felújításhoz, meg a költözéshez! :) Emlékszem, mennyire vártam tavaly, hogy végre vége legyen.

Jé, tényleg, hónap végén lesz egy éve hogy itt lakunk.
jaspis
 
 


Jaspis, nagyon nyugodt fiad van :D Tényleg, nem indult még el? Ő már olyan régen álldogál, biztos még szülinap előtt menni fog :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Kézen fogva már egész hosszú távokat megtesz, sőt néhány napja a járássegítő vízilovával is rendeltetésszerűen rodeózik (eddig inkább felborította, és a kerekét szerelte). Néha megy egy-két lépést egyedül, de még nem hiszi el, hogy képes lenne egyedül is járni.

Múlt héten próbálkoztunk az utcán sétálással, nagyon élvezte, sikongatott közben. Sajnos 10 lépés után mászni akart, így elég hamar berekesztettük a kísérletet.

Érdekes ez a nyugodtság. Alapvetően valóban nyugodt természetű, kiegyensúlyozott és mosolygós, viszont ezzel együtt iszonyúan tud pörögni is. A párom mindig azt mondja, hogy "kiegyensúlyozottan izgága". :)

Holnap reggel indulunk Olaszországba. Ahhoz képest, hogy eredetileg tavaszolni készültünk, tegnap éjjel Párma környékén, ahova megyünk, 70 cm hó esett. :S

Félúton megalszunk Szlovéniában, így csak napi 400 km-et autózunk, reméljük, ezt bírni fogja Marci. A felét szoktuk teljesíteni a nagyszülőkig, remélem egy megállással ez is menni fog.

Mindenki vigyázzon a törpéjére és magára is, amíg oda vagyunk! :) És mire visszajövünk, legyen tavasz!!!
jaspis
 
 


Krisztacsillag amint olvasom ti is azért jöttök ritkábban mert Bogi kitölti a napodat :D Sajnos a fam nem eszi már meg a banánt... meg a gyümölcsökért már nem rajong... remélem ez megváltozik :roll: NAgyon klassz képeket tettél fel Bogiról! Gyönyörű szemei vannak! Látom ő is szeret a konyhaszekrényből kipakolni :lol: Nekünk Top rider etetőszékünk van a magassága 5 pozícióban állítható, Háttámlája 3 pozícióban dönthető 5 pontos öv A görgők segítségével könnyen mozgatható, két görgője fékezhető Egy mozdulattal, kicsire összecsukható. Nekem nagyon bevált. http://elefani.eu/shop_artdet.php?shop_ ... mek_249292

Tatyi1983 kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a "gond" nálad. Végülis pár napot késhet is... Lehet jön egy kishugi?

Zizi27 örülök, hogy kezd beállni az alvásotok! Ez nagyon jó hír! :D

Jaspis jó utat nektek és érezzétek jól magatokat! :D Csináljatok sok fotót :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hello Csajok,
édesek a babafotók :)
Azért már várom, hogy kint legyen a kislányom és én is együtt vigyoroghassak vele ... már amikor látom a pofiját és nem puszilgatom egyfolytában :)

Millye,
igen, eslő baba, a környezetemben pedig mindenkinek minden simán ment, senki nem ad "használható" tanácsot, csak azt, hogy "ezt át kell élni" :) Ez szép, de azért ennél jobban szeretnék felkészülni ... tűnődtem, talán riogati nem akarnak :)

Katjja,
köszönöm, már fel is írtam a felkészítő tanfolyamtot - mikortól ajánlod, hány hetes kortól?
EDA szett, azt mondta a dokim, hogy ő EDA párti, ő külön szettel rendelkezik, ne aggódjak, hogy nem jut ...
Nem aggódtam, az EDA-ról sem tudok semmit, csak azt, hogy a sógornőm szerint feltétlenül kérjek, a barátnőm szerint semmi esetre se! Azért ez a gerincbe szúrás nem valami szimpi ... de az eszement fájdalmat sem vágyom ...
Nem tudom mi legyen ...

Kakti,
most írok az ismerősödnek privit, köszönöm!
Vendég
 


Anya maci ez igaz... át kell élni :D viszont egy életre szóló szép emlék lesz a szülés majd meglátod és a fájdalmadat feledteti a kislányod! :wink: Én egyik szülésemnél sem kértem EDA-t, de mindenkinek más és más a fájdalomküszöbe és a szülése... majd meglátod mennyire fáj és akkor eldöntöd, hogy kérsz vagy sem.

Rólunk: Nem akarom elkiabálni, de a fiam napok óta nagyon jól viselkedik. Szépen játszik. Egyszóval panaszom sem lehet rá. Mai pancsolásunk:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!


Rég jártam itt mert megszületett 2010.03.10-én 3450 grammal és 54 cm-vel Balázs kisfiam, a Jánosban a császár csodaszép élmény volt, még mindig röpködök az élmény hatása alatt!!!! Köszönet Szuromi doktornak és az egész team-nek, fantasztikus csapat volt és nagyon kedves mindenki a műtét és a lábadozási idő alatt!!!! Csak jókat tudok mondani az ott töltött napokról!!!!
:)
csézjang
 
 


csézjang nagy nagy gratula neked és örülök, hogy pozitív élmény volt a szülésed!! :D Fotót is kérünk a kis trónörökösről! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


csézjang,
gratula nagyon, és boldog új életet :) :) :)
Vendég
 


Csézjang, Gratulálok a kisfiadhoz!
szonce82
 
 


Sziasztok, új vagyok itt, orvost keresek, egyenlőre nőgyógyászt, akinél majd idővel lehet szülni is, tudnátok infót adni?
Jó lenne, ha császár után nem utasítaná el alapból a természetes szülést, ha amúgy minden rendben.
köszi
Anna

banana
 
 


Sziasztok!

Csézjang!

Gratulálok a kis jövövényhez, boldog életet kívánunk nektek! :-)

Kati

Kép
tatyi1983
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 13:22-kor.
szonce82
 
 


-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 13:22-kor.
szonce82
 
 


Sziasztok!

Csézjang, szeretettel gratulálok! Olyan jó azt olvasni, hogy a császár is lehet szép élmény. Remélem, ha nekem a következő is császár lesz, hasonló élményekben lesz részem.
Tegyél fel majd képeket is a kis Balázsról! :)

Szonce, jól tud időzíteni Ádám! Gondolom, Apának ez volt a legszebb ajándék.

Kriszta, írtam neked.

Banana, az én orvosom Dr. Lintner Ferenc, tudom ajánlani. Ő nem utasítja el természetes szülést a császár után. Nekem azt mondta, hogy 50% esélyem van a rendes szülésre a császárom után. Szívesen válaszolok, ha esetleg van még kérdésed.

Kicsit asszem elkiabáltam, hogy Fló átállt az egy napközbeni alvásra. Ma pl. csak egyet aludt, de az elmúlt napokban tök össze-vissza. Az éjszaka meg egy rémálom lett, ilyen sokszor még sosem kelt.
Van viszont jó hír is, pár napja már fel tud emelkedni négykézlábra és úgy hintáztatja magát. Olyan édes! De azért szerdán elmegyünk a gyógytornászhoz, biztos, ami biztos.
Ma délelőtt az Eleven Parkban voltunk, ami hihetetlenül jó hely! Hatalmas beltéri kalandpark és az ilyen piciknek van egy külön leválasztott rész. Tényleg nagyon szuper, Flóra annyira élvezte!

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Cséz:
gratulálok én is Ádámhoz! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Sziasztok,

Ezer éve nem jelentkeztem.

anya maci,
üdv közöttünk.
A szülészet és a kórház is szerintem nagyon jó.
A dokinődet a BMC-s fórumról ismerem, nem is tudtam hogy nála is lehet szülni.
Ha van időd és energiád menj el a szülésfelkészítőre ami ha jól tudom keddenként van.
Szülésznőt nem választottam, abból kiindulva, hogy mindenki nagyon kedves és aranyos.
Kórterem, a kisfiam születésekor egyágyasban voltam, sőt mindez Karácsonykor, úgyhogy azonkívül hogy rengeteget tudtam pihenni, nagyon nagyon egyedül voltam, egyébként is hatalmas volt a csend a kórházban.
Idén készülök arra hogy többágyasba megyek, aztán majd meglátjuk.
Csecsemősöket pedig nyaggatni kell, akkor segítenek.
EDA nélkül meghaltam volna, áááá csak viccelek, de mivel nekem beindított szülésem volt… szóval nekem nagyon kellett.

Minel,
Üdv itt.
Passz, remélem lesz aki tud Neked segíteni.
Én magánba járok, fél óra/alkalom, nagyon alapos, és soha nem várok.

Tatyi,
Előjött a tavaszi fáradtság ? 8)
Milán evési szokása változott valamit ? vagy még mindig csipegetés van.
Dackorszak, hát vannak drámai földreborulások negyed másodpercig, na ezek azok a pillanatok amikor megzabálom, de nem szabad mosolyognom, keménynek kell lennem.
Örülök hogy voltatok otthon is.
Sajnálom anyós sztorit, kitartás és próbálj meg erősnek lenni.
Drukkolok hogy minél előbb tudjatok költözni.
Kiváncsi vagyok mi lesz pénteken a dokinál.
Próbálj meg ne idegeskedni, saját magadat teszed tönkre.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Kattja,
Örülök hogy a vizsgálatok rendben voltak.
Liza névnap július 8-án és novemberben van. Lassan haladunk a névkönyvvel, de van pár betű amiben egy értelmes nevet nem találtunk. Hát kiváncsi leszek.
Örülök hogy mozgolódtok, hideg ? és ? volt ruha Bogin ha jól sejtem :lol: nem mondod hogy egy idegen nő nekiállt kritizálni ? úristen.
Egyébként mi anyósékkal harcoltunk a bébihordozóval pl, hogy abban nem lehet Marcit szállítani és helyette vegyünk mózest a kocsiba stb. stb. de utólag tudjuk hogy annyira büszkék voltak csodaMarcira :lol: hogy túlféltették.
Igaza van Millyének, jön majd a sze-para is. Amikor kb. anya fenekében a legjobb, és sehova sem mozdulok csak anya árnyékaként.

Zizi,
Végre képek. Tyű micsoda fűnyírótok van.
Képek isteniek, kedvenc a legutolsó, valaki ölében kép.
Hurrá alvás, óóóó alvasom hogy megint felborult, akkor drukkolok hogy minél előbb rendeződjön.
Liza, Polli, ezek most a kiválasztottak, és már alig van betű, brühühü.
Kiváncsi vagyok mit mond a gyógytornász.
Nagyon jó hely lehet ez az Eleven Park. Sokan voltak ?

Krisztacsillag,
Bogi de ügyi már.
Hát igen, ahogy napról napra egyre többet tud és mutat is meg a csöppségünk, csuda egy érzés. Habár Marci pl most visszafejlődik, de remélem a rengeteg infó amit tőlem kap egyszer majdcsak kikívánkozik belőle és elkápráztat majd mindenkit 8)
Köszönöm kérdésed, picit rosszul voltam az elmúlt napokban, hihetetlenül fájt a szeméremcsontom, gondolom a medence alakulása miatt, nem gondoltam hogy ezt most ilyen korán fogom érezni, Marcinál szerintem 35-36 hét után jött csak elő ez a fájdalom.
Gyönyörűek a képek, kedvenc a pakolós, és a várom apát haza.
Etetőszék: Ikeás, antilop, kezdetektől, olcsó, jó, szeretjük.
Próbáltam megkeresni a járókavédő műanyag sínt, soha nem sikerült, pedig már többen is kérdezték tőlem, aztán egyszer véletlenül rátaláltam, persze akkor nem kellett. Olyan bosszantó, de nem találom. Az ikea honlapon a gyerekszobáknál a 7-nél van kép róla, na tessék erre ráklikkelek és itt a neve is :lol: http://www.ikea.com/hu/hu/search/?query ... 1g%C3%B3ka

Zita,
Húúúú nem irigyellek most, na de majd amikor a szép új házban lesztek, ami napok kérdése és bekövetkezik. Kitartás !

Jaspis,
Nagyon jó pihit és utazást Nektek. Aztán hozzátok meg a tavaszt nekünk !

Millye,
Gyönyörűek a képek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Csézjang,
Na végre hogy jelentkeztél, hatalmas gratula Nektek. Örülök hogy minden rendben volt, és ugye raksz majd fel képeket Balázsról ?

Szonce,
Ádi nagyon üdi, tüneményes a videón. Hát Marci is úgy jár mint aki tojásokon megy, inkább választja a földszintes menetet.

Banana,
Üdv közöttünk.
Molnár doki az orvosom, nagyon aranyos csak ajánlani tudom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Rólunk:
Nagyban rendezem a gyerekszobát, nem eccerű feladat, tekintettel arra hogy Marci és kistesó közös szobában lesznek, de látom már a fényt az alagút végén.
Marcinak éppen 4 foga jön a 9-12 számúak :lol: Napközben egyszer alszik, általában 3,5-4 órát :lol: :lol: :lol: és simogat, annyira édesen csinálja.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


sziasztok,

végre újra itt!! :)
eléggé eltüntünk sajnos..sokáig elhúzodott a betegeskedés nálunk,de már úgytünik végre vége a folytonos visszaesésnek! és végre talán jobb idő is lesz :)

zizi:nagyon jók a képek :)

kriszta: milyen ügyes már Bogi!
nálunk is megy már a hiszti néha ezerrel..hát nem könnyű,de remélem nem tart sokáig..

tatyi:hogy vagy?van változás mensi ügyben?
mondjuk az idegeskedéstől nálam is mindenféle csúszások szotkak lenni.. remélem minden rendbenlesz hamarosan és tudtok költözni is,mert a a folyamatos idegeskedés nagyon rossz...mi is laktunk anyóséknál 1évig..olyan idegbeteg voltam abban az évben..nagyon együttérzek veled és ezzerrel drukkolok hogy hamar rendeződjenek a dolgok!!!!

kubu: de izgi lehet ez a gyerekszoba rendezgetés :) a Liza nagyon szép név :) Hogy vagy?
azért ezért a 3,5-4órás napközbeni alvásért irigykedek kicsit :)
Lili mostanában 5! percet alszik napközben egyszerre,aztán meg tovább pakolni,rámolni,lépkedni..még álmában is csukott szemmel szoktam látni mikor köztünk alszik hogy felül,feláll,újra leül,újra lefekszik,alszik és ezt ismételi .. :) amikor nagyon kifárad azért van olyan mikor alszik1-2órát is de ez ritka :) átlagban fél óra..

csézjang:GRATULÁLOK!!! :)

millye:Caudaszép ez a nagyfiú!!! :)
Nagyon szépek a képek !!

mi:



Kép pelenkázón Kép nagyapa súlyzóival Kép súlyzókkal 2. :) Kép

Kép

Kép
mulan
 
 


Kubuspace épp mára terveztem, hogy írok neked mert nagyon eltűntél :lol: örülök, hogy minden rendben van veled/veletek :D sajnálom a szeméremcsont fájdalmadat (most együtt érzek veled mert bő 1 hete leestem a lépcsőről és nagyon összezúztam magam, még most is kék lila vagyok és nagyon fáj a medence csontom meg a szemérem csontom mert arra estem)! Jó gyerekszoba pakolást. :wink: nem semmi alvókája van Marcinak :wink:

Mulan micsoda szépséges képeket tettél fel Liliről! :D NAgyon helyes kiscsaj! és ez a mosoly kis huncut :D Örülök, hogy már nem vagytok betegek! Remélem én is hogy jön már a tavasz mert a télből és a hidegből na meg a szélből már elegem van.... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Kubu, jó újra hallani felőletek! :)
Az nagyon nem semmi amennyit Marci alszik délután.

Mulan, édes Lili a képeken.
Nálunk is volt, hogy csak nagyon keveset aludt napközben egyben Flóra. Én azt csináltam, hogy alvásidőben mentünk sétálni. Ez nagyon bevált, a babakocsiban a jó levegőn, akár 2 órát is alszik egyhuzamban és utána már jól bírja a nap hátralevő részét.
Még tök régen írtam neked privit. Nem tudom, hogy megkaptad-e, mert nekem nincs a kimenő üzenetek között.

Millye, nagyon sajnálom az esést! Legyél mielőbb jobban!

Mi tegnap voltunk a Dévényes gyógytornásznál. Azt mondta, hogy Fló kb. 2 hónappal van lemaradva a mozgásával az átlaghoz képest. Ez még nem baj, de arra kell figyelni, hogy ne nőljön ez a lemaradás. A háta és a csípője kicsit kötöttebb.
Mutatott pár gyakorlatot és azt monda, hogy masszírozzam a kis hátát. Ha egy hónapon belül nem kezd el kúszni vagy mászni, akkor vissza kell mennünk.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Zizi27 még mindig gááz az éjszaka? Nappali alvással hogy áll? Olvastam, hogy egyszer alszik. Ilyenkor mennyit? MIlyen gyakorlatokat kell csinálnod Flórával? Biztos hamar behozza a lemaradást!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zizi: nem látok új üzit..de én is írtam neked..ezek szerint Te sem kaptad meg?... :s küldesz egy email cimet?hátha az átjön..
lemaradás ügyben meg tényleg nem vészes a 2 hónap! tuti egy -kettőre behozza :)

millye:sajnálom az esést,remélem már jobban vagy!

Kép

Kép
mulan
 
 


Mulan köszi jobban vagyok de még azért sajognak a csontjaim. :roll: Volt egy enyhe agyrázkódásom is. :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: agyrázkódás?? jajj Te szegény!!! Remélem hogy hamar jobban leszel.. tudsz pihenni?

Kép

Kép
mulan
 
 


Mulan pihenni? Próbálok amikor alszik a fiam :D Megyek is lassan felkeltem mert mindjárt fél tíz és a hasára süt a nap 8)

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye,
oh, én is sajnálom az esést... remélem már jobban vagy!!!
Fél 10ig alszik a fiad... oh, irigy-irigy- mi 6kor kelünk.

Mulan,
tündériek a fotók, annyira édes, huncut, mosolygós szemei vannak Lilinek.:)

Zizi,
most olvasom a tornás dolgokat... nálunk nagyon bejött a Dévényes torna, de Fló biztosan behozza a lemaradást. Egyik pillanatról a másikra olyan hirtelen tudnak nagyot fejlődni.

Kubu,
sajnálom a fájdalmakat, remélem már múlóban. Ha lesz időd, tegyél fel fotókat a fiacskádról, olyan rég láttuk.

Nálunk minden ok. Bogival kedden voltunk tanácsadáson, 77,5 centi és 10,68 grammot mértek... a doktornő nem volt formában, szerintem nem biztos, hogy jól mérte, de sebaj. Az oltás sem sikerült, még mindig kemény a helye...

Az ikeás etetőszék nagyon bejött, Bogi szeret benne üldögélni... sőt, már az evés is javul!!! Viszont a kölesgolyóevés veszélyes üzem nálunk, a kisasszony elfelejtette megrágni nyelés előtt.

Megvan az államvizsga időpontja, május közepe... szeretnék már túllenni rajta...

Jó hétvégét mindenkinek!!!
krisztacsillag
 
 


Sziasztok.

Fú régen voltam már itt, mindenkitől bocsi, de családi project van...:-)

Azt sem tudom, honnan és mit kommentáljak.
Olvastalak titeket folyamatosan, de úgy döntöttem, hogy innen kapcsolódok vissza az írásba.

Ami biztos és mindenkinek szól, hogy a babaképek isteniek, cuki minden baba. Egy baba nem is tud nem cuki lenni. :-)

Olyan szép idő van élvezzük, mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Krisztacsillag jóóóó de Bogi gondolom már este 8 órakor alszik :D Junior nem... Államvizsgához szorítok, hogy minden rendben legyen! :D NAgyon jó súlyban vagytok! :shock: Ha így halad Bogi akkor beelőz minket 8) Oltás helye Apis 15CH-t adj neki és hamarabb eltűnik a csomó :wink:

Silverlion családi projekt??? :D csak nem??? Húúú remek az idő az biztos.. megyünk is pacigolni :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:
De igen, 8. hétben járok...csak mindenről le vagyok tiltva, mert egyelőre ketten vannak odabent és jó lenne, ha ez így is maradna. :-)
Egyelőre ennyit tudunk és még én is sokkban vagyok a hírtől!
Azt sem tudom mit csináljak, örüljek, féljek....

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


silverion: nagyon suttogva csak De Nagyon Nagyon Gratulálok :D

Kép

Kép
mulan
 
 


csézjang Gratulálok mindkettőtöknek! Isten hozta Balázst a Föld nevű bolygón. :)

Silverlion Húúúúúúúúúú, micsoda fejlemények! :) Szurk-szurk.

Megjártuk Olaszországot, Marci nagyon jól viselkedett végig. Néha volt csak egy kis nyavajgás az autóban, amikor már hosszabb ideje ébren volt, és még a gyerekülésben kellett ülni, de az sem volt komoly.

Elég furcsa idő volt, 13-18 fok, és közben sok helyen még 30 cm hó. :) Jól éreztük magunkat, igazi "nagy család" fíling volt. A vendéglátóinknak van egy 8 és egy 10 éves gyereke, akik nagyon oda voltak Marciért, és esténként a három gyerek együtt játszott. :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy gyerekek még szóbaállnak egy ilyen kis tökmaggal. A legjobbak a közös vacsorák voltak, Marci is ott ült az asztalnál, és ette amit mi.

Említettétek a szeparációs szorongást, nálunk lassan egy hónapja tart. :( Ha eltűnök a szeme elől, egyből kiabálni kezd, állandóan a nadrágomba kapaszkodik, lépni se nagyon lehet tőle. Meddig tart ez az időszak? Most biztosan lesz egy-két kemény napunk, nem lesz annyi ember körülöttünk és annyi program sem, de majd csak visszarázódunk valahogy.

Sajnos hiszti is van, remekül tud toporzékolni, főleg akkor, ha nem veszem fel, amikor éppen azt szeretné. :(

A sétálást valószínűleg elrontottuk, ha fogja az ujjunkat, sokat és gyakran szinte futva megy, de ha nincs ujj, nem megy egy lépést sem, rögtön seggre ül és mászik. Símán tudna már egyedül is járni, de nem hajlandó.
jaspis
 
 


Sziasztok!
Most először járok itt.
Elvileg kb 2-3 hét múlva fogok szülni a Jánosban. Első gyermekemet is ott szültem 3 éve, még a szülőszoba felújítása előtt.
Az egyik ismerősöm abban a szülőszobában szült 1 hónapja, ahol van egy kád, ő azonban hagyományos módon, szülőágyon szült. Az érdekelne, hogy van-e közületek, aki a kádban szült. Én elgondolkodtam rajta, hogy ott szeretnék. Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
Üdv mindenkinek.
Köszi, Réka.
Kép
Kép
sargarepa
 
 


silverlion ennek szívből örülök!!! :D drukk, hogy minden rendben legyen! :D

jaspis örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódásotok!!! :D A szeparációs szorongás változó meddig tart. VAn olyan baba akinél csak 1 hónapig tart de van olyan is akinél sokkal tovább... :roll:

sargarepa én úgy tudom, hogy eddig egyvalaki szült így és ő is azért mert nem tudták rávenni, hogy kijöjjön a kádból :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Szilvi,
micsoda öröm! Gratulálok!!!!

Jaspis,
nálunk is ez van, a szobából sem tehetem ki a lábam, mert azonnal sírás van. Én is kíváncsi vagyok meddig tart...

Sargarepa,
a szülésznőm azt mondta, hogy nem szokták engedni a kádban szülés, csak a vajúdást.

Zita,
sikerült mindent bepakolni? Szurkolok, hogy minden ok legyen a költözésnél! Kitartás!

Nem akarom elkiabálni, de Bogi elkezdett enni... már nemcsak a tápszer létezik. Igaz még étkezést nem váltunk ki, de nekem már ez is boldogság! Lehet, hogy az etetőszék varázsa!
A kölesgolyó viszont egyelőre veszélyes, mert kettéharapja és rágács nélkül le akarja nyelni...

Kép
krisztacsillag
 
 


Sziasztok.

Köszi mindenkinek, reménykedünk, hogy minden rendben lesz. Figyelnek rendesen, mert két hetente kell menni, veszélyeztetettnek számítok...:-)

Kriszta:
Bogi nagyon aranyos és örülök, hogy már próbálja az evést, mert neki már kell is a rendes táplálék. Ezt én nem ismerem, mert Boti falt mindent, de ez rendkívül rossz lehet, hogy hiába minden nem eszik egy gyerek...dehát látod megéheznek :-)
Szerintem a kölesgolyót ne próbáld még neki, mert durva hogy lenyeli egyben. Inkább szétmállóbb szilárd cuccokal próbálkozz szerintem.

Jáspis:
Majd dobj egy-két képet a nyaralós telelésről :-)!

sargarepa:
Én is úgy tudom, hogy nem engedik a kádban szülést, de egyébként nem csak egy szobában van kád...a vízben szülés több nehézséget is rejt magában sajnos. A doki nem fér hozzád, ha bármi gond van nem tudnak azonnal lépni, ezenkívül a fertőzésveszély miatt sem szabad elvileg.
Nem is tudom, hogy lehet kivitelezni, mert akkor a ctg sincs rajtad, meg eda-t sem kaphatsz...azért jó ha figyelik a baba szívhangját folyamatosan, mondjuk én ilyen parás vagyok :-)!!!
Sok sikert neked!


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!

Új vagyok ebbe a topikba, de kérdésem lenne és talán tudtok segíteni vagy válaszolni. :roll:

Kisfiamat a kútvölgyi kórházban szültem júliusban, normál úton.
Szeretnénk kistesót, de sajna a kútvölgyit privatizálták és úgy hallottam 400ezer ott egy szülés. Sajnos ennyi pénzünk nincs szülésre és az orvosom ott marad. Ezért váltanom kell.
Szeretnék még mielőtt újra várandós leszek megismerkedni a leendő szülészemmel, akit a János kórházban keresek.
Tud vki ajánlani vkit? Aki mondjuk nem magán(tehát a visitért nem kell fizetnem), és viszonylag elérhető áron segít szülni? Gátvédelmest keresek elsősorban....ami tudom, hogy ritka... :roll:
Nem messze lakom a kórháztól ezért választottam ezt...

Előre is köszi ha vki tud vmit!

KépKép

KépKép
ronmay
 
 


Sziasztok!


Elnézést a bepofátlankodásért,segítséget szeretnék kérni Tőletek.

Első gyerkőcömet én is a János kórházban szültem,most ismét várandós vagyok,másodikat is szeretném ott szülni.Felkerestem a régi dokimat,de sajnos extra brutális árat kér a terhesgondozásért,így váltanom kell.Arra gondoltam,hogy nem lesz fogadott orvosom és ügyeletes dokinál szülök majd.Érdeklődnék,hogy van e olyan anyuka aki így tett?Plusz azt sem tudom,hogy ilyenkor hova kell járni terhesgondozásra?
Megköszönöm ha válaszoltok rá!

Sziasztok

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Sziasztok,
„fantasztikus” hogy heti 1x vagyok képes írni, ne hari érte.

Mulan,
Örülök hogy jól vagytok már. Szegények nehéz lehetett ez az időszak.
Hisztihez kitartást, egyszer vége lesz :lol:
Köszönöm kérdésed jól vagyok, vannak jobb és rosszabb napok, hányás talán 2 napja nincs, migrén azért eléggé megkínoz de remélem hogy megérkezett a jó idő, a fejemben is lesz változás.
Két napja nálunk is van valami nyonyó 6.40-kor kel brrrr és tegnap pl 45 percet aludt csak du 4-től hát majdnem agybajt kaptam.
Olyan jó hogy raktál fel képeket, Lili nagyon édes.

Millye,
Köszönöm aranyos vagy hogy hiányoltál. Úristen szegényke, de sajnálom a balesetedet. Megcsúsztál vagy mi történt ? Ajaj olvasom az agyrázkódást is, na szép.

Zizi,
Köszönöm Neked is, aranyos vagy. Lassan úgy érzem hogy nem elég a 24 óra, valahogy át kellene szerveznem a szervezőkémet.
Hogy haladsz a masszírozással, Fló szereti amikor csinálod ?

Kriszta,
Ígérem ma teszek fel képeket :lol:
Sajnálom hogy oltás nem volt zökkenőmentes.
Kölesgolyó: jaj szegény Bogi, jó hogy nem lett baj.
Hajrá május.
Hurrá étkezés, Bogi ügyes vagy, így tovább !
Annyira huncut a közös képetek.

Szilvi,
Családi project ? hmmm izgalommal olvasok tovább.
Aham és ezt csak így ????? ikrek ??? úristen potyognak a könnyeim, ez fantasztikus. Hatalmas gratula Nektek. Hogy bírod ? Gondolom Boti is áktív, nem lehet könnyű Neked.

Jaspis,
Örülök hogy jól sikerült az utatok. Sze-para 8) hááááát nálunk már tart egy ideje, vannak napok amikor minden oké, de van hogy wc-re is együtt megyünk.
Járás dettó, úgy megy mint aki tojásokon lépked, bezzeg ha nem figyeljük ezerrel lépked mindenhova, de ahogy észreveszi hogy nézzük négykézláb teper tovább.
Ja még annyit, ha én lépek le otthonról minden oké, de ha a párom akár csak a szobából megy ki akkora zokogás, dráma van hogy a fejem majd szétszakad.
Képek ? :lol:

Réka,
Gratula a bébihez. Fürdőkád, én egy valakiről tudok aki azért szült a kádban mert már nem tudták kiimádkozni onnan :lol: haha olvasom Millye is ezt írja.

Ronmay, Kinga,
Üdv itt, sorry de nem tudok segíteni. De biztos lesz a lányok között valaki aki igen.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


utálni fogtok, de legalább 15 képet teszek fel :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


krisztacsillag nagyon helyes ez a közös kép rólatok! :D

silverlion vigyázz nagyon magatokra!!! Hülye kérdés, de hol fogsz szülni? :roll:

ronmay üdv köztünk! Sajnálom, de én ebben nem tudok segíteni... akiket én ismerek azok mind magánba hívnak.

@kinga@ én mindkét gyermekemet ügyeletes dokinál szültem. Nagyon meg voltam elégedve velük. Terhesgondozásra én a védőnőhöz jártam meg a körzeti dokimhoz és ők minden vizsgálatot megcsináltak a vérvételtől kezdve az EKG-ig. Egyedül a méhszáj vizsgálatot nem. Azt a Telki kórházban csinálták nekem.

kubuspace na végre, hogy jelentkeztél :lol: mnden rendben van veletek? Marcis képek nagyon édesek. Látom ő is tud kupit csinálni :lol: na meg szekrényre mászni is :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kubu:
...hááááát igen, úgy néz ki, de tudod nem merek még neki nagyon örülni, mert bármi lehet, lehet, hogy csak egy baba marad...ezért tűnhetett csak olyan sablonosnak a közlés.
Természetesen nagyon boldogok vagyunk apával együtt, biztos Boti is boldog lenne, ha bármit is felfogna még ebből.
Valóban nem könnyíti meg az életemet.
Rajtam van az atom kemény álomkór és néha ülni is nehezemre esik, nemhogy a gyerekre koncentrálni, éppen hol van. Szóval nagyon nehéz, a tünetek fokozottabbak nálam. Émelygés szokott lenni, hányás nem, szerencsére...kopp-kopp-kopp :-) csak az álmosság de ennek ellenére a hajnalban ébredés.
Ma voltam vérvételen, az elsőn, írtózom tőle, meg is viselt rendesen, már hajnalban paráztam...nekem ez a legrosszabb a terhességben :-).

millye:
Vigyázok magunkra ahogy csak tudok. Leginkább Boti a veszélyforrás, mert csapkod, ugrál, rúgkapál, nagyon veszélyes és résen kell lenni.
Emelni nem emelhetem egyáltalán, na jó ezt néha egyszerűen nem lehet megtenni. Van egy-két helyzet elvétve, mikor muszáj, de szívósak a kölkök :-)
A dokinőm, akihez jártam már az utóbbi időben, sajnos vagyis nem sajnos, de terhes...:-( így sajnos nem vele szülök, de beajánlott egy adjunktusnak, aki a kollégája és azt mondta, hogy a legjobb kezekben leszek.
Jövő pénteken még a dokinőmhöz megyek, aztán beajánl a másik dokihoz és utána már oda. Jobb ha akkor ő csinálja végig az egészet. Szülni mindenképpen a kistarcsai Flór Ferencbe fogok. Jó mert van ott koraszülött osztály is....ez fontos ikreknél, mert nem igazán maradnak bent a végéig, mindenki azt mondja, hogy a 32. hétig tartsam bent őket...:-)


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!

Szilvi, én is nagy szeretettel gratulálok! Ezekszerint már akkor is bent voltak a babák a pocakodban, mikor Reniéknél taliztunk? :)
Megértem, hogy az örömötökbe kis félelem is vegyül, nehéz lehet úgy babát várni, hogy van már egy örökmozgó nagytesó (pláne kettőt). Drukkolok nagyon!

Millye, hogy vagy? Fájnak még a tagjaid?

Kubu, annyira nagyon édes Marci! Hol vettétek azt a zöld gumi-pacit? Ilyet vadászunk, mióta Ausztriában Flóra beleszeretett és sehol nem találtunk.

Kinga, Ronmay, sajnos én sem tudok segíteni.


Flóra új kunsztokat csinált ma és többször is megismételte, hasonfekvésből felül, úgy hogy a lábait szétteszi szinte spárgába és a kezével felnyomja magát. Fura, de hatékony. :)
A járókába kapaszkodva meg fel tudja magát húzni térdelésbe. Hát egyik sem egy kúszás vagy mászás, de lagalább valami.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?