Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

hanyatka:nem lehet,hogy front van? Én is olyan álomkóros vagyok 2-3 napja meg nincs energiám.De ez szupi,hogy így átaludta Patrika az éjszakát!!! Ennek csak örülj szerintem!!! :lol:

bodzim:hogy van a kicsi lány? Köszönöm az emaileket!!! Te mindig gondolsz rám!!! :lol: cupp.

Rencsim:Domi fiú olyan szép legényke már!!! :lol: Hogy vagytok?

kislibus:miújság? Vásárlással hogy állsz??? Van valami új dolog már?

moncsim:örülök,hogy jó már a kedved!!! Olvastam az előzményeket.Minden rendbe jön csak össze kell szoknotok!!! puszi és csodás a legényke!! :lol:

Julcsikám:Szonjus nagyon kitartó!!! Bevallom nem tudom követni ezt az indiai dolgot.Ez most egy étterem??? Várunk a hírekkel!!!

Kép
Kép
melánia
 
 


Kata:merre vagy te is elveszve????
miciona:hogy vagy? Meggyógyultál már? Mikor várható a kezdés apánknál?

Akit kihagytam bocsánat érte és ezer puszi.

Kép
Kép
melánia
 
 


És amit megígértem: Kép
Milán baba hű de álmosan: Kép
Egy bizonyíték a kukira: Kép

Kép
Kép
melánia
 
 

 
 

És az úrfi rezidenciája :lol: : Kép Kép
És amiket én csináltam+az ágynemű,baldehin is: Kép Kép

Kép
Kép
melánia
 
 


Melánia! Így teljesüljenek a dolgaim. :lol:
Ma többször gondoltam Rád és akartam is írni este, hogy mi van mááááár.
Erre tessék. De jó!! :D
Nézem is, amiket írtál, küldtél!!!

Kép
bodza2005
 
 


Aaaaaaaaaaazta de szép ez a Gyerek! Te, nem lány véletlenül? ;-)
Annyira szép kis pofija van. Szemétség, mi, ha egy kisfiú szép, lánynak nézik... :D
Nagyon kis aranyos a Béjjjbi-szoba. Ügyikék vagytok!!!
Tényleg gondoltam Rád. ;-)
Ez annyira jó, hogy virág is van az autósülésen. Attól, mert fiú, még lehet szép lelke. A Keresztfiam szegénykém nálunk rástartol Eszti babáira, tologatja stb., otthon nincs Neki. Pedig Bélák kellenek!!!! :lol:
Jövök még!!! Pussssssz!

Loreena! SZIA!!!!! :D

Kép
bodza2005
 
 


bodzikám:bocsi azt nem írtam,hogy az autósülést tesóméknak csináltam.Szomszédja kiakarta dobni a szemétbe tesóm meg elhozta.Én csináltam rá új huzatot így lett egy új.De úgy is megörököljük. :lol:

Kép
Kép
melánia
 
 


Sziasztok!

Voltunk Dévisznél, minden rendben volt, semmi változás nincs, teljesen zárt a méhszáj. Egyébként is ahogy beléptünk,mondta, hogy látja az arcomon hogy én még nem akarok szülni (nincs felpuffadva, vagy vmi ilyesmi). Mondtam, hogy akarni akarnék, de Szonjus még nem akar jönni :)
Picit azért megpiszkált, csak jövő pénteken kell újra menni, ha addig sincs semmi, akkor jól megpiszkál hogy utána hétvégén bújjon ki.
Jó éjt!
vjulcsi
 
 


Hanyika! Kivancsi vagyok,ma hogy alukal a kis ugyes Patrika. Meselj majd!!
Julcsika! Szonjanak igaza van, miert sietne, amikor olyan jo Neki ott lenni a pocidban. Az mit jelent, h megpiszkalt?
Pihengess,olvassgass,filmezz es kozben keszulj lelekben a nagy talalkozasra! Puszka!

Kép
bodza2005
 
 


Meli! Nagyon ugyike vagy!!!! Puszik Milannak! /is/

Kép
bodza2005
 
 


Nagyon szépek a srácok!

Domofiú nagyon kis angyal nem is tudom elékpzelni ördögfiókának!
Rencsi! Ettől én is tartok egy kicsit, de ha apja szuszogása mellett tudok aludni, remélem a gyerek mellett is menni fog. Ha nem, akkor is meg kell tanulnom, mert itt nincs más megoldás, most még nincs külön szoba, ahova tudnánk költöztetni.

Nimród sem semmi ahogy mosolyog.
Elfogadnám mindkettejüket! :D
Moncsiga! Félreértettél (meg Hanyatka is), ponnt azt irtam, hogy attól, hogy valamivel nem értek egyet, valszeg ki fogom próbálni, ha nem lesz más megoldás.

Julcsi! Hát tegnap meglátogattuk a másik kislányt a kútvölgyiben, de amint látom Szonja még mindig nem akar kibújni. :D

Melania! Milán is nagyon helyes, láttszik is, hogy jó húsban van. Irtad, hogy kb. 1400 g-ra becsülték. Nagyon szép a szobátok is, a tietek sem kifejezetten fiús. A mi babasarkunk sem lesz kifejezetten lányos, de még a ruhácskák-egyéb dolgok sem. Már nagyon kevés dolog hiányzik-főleg ruhácskák, nekem a kórházi felszerelés, meg a pelenkázó. A pelenkázó majd csak májusban lesz megrendelve, mert megrendeltük az ablakokat, 3-4 hét múlva cserélik a férjemék.

Bodza! Tényleg ird meg, hogy mi van Emerenccel, ha megtudod. Engem is aggaszt, hogy nem jött! Esztinek minden pöttye elmúlt már?

Hanyatka! De jó, hogy igy átaludta az éjszakát! Legalább ti is pihentetek egy kicsit! :D

Ma teljesen megnyugodtam, hogy a babám növekszik szépen, még a diéta mellett is: Megvolt az első borda-találata. Eddig még nem érte el. :lol:
A sótlan koszt is megszokható, nem is olyan vészes. (Persze majdnem mindenbe teszek hagymát-fokhagymát-száritott gombát-petrezselymet izesitésnek).

Kép
kislibus
 
 


Végre jelentkezett a kis huncut, mert írtam Neki iwiw-wn, hogy hiányoljuk. :-))
Nagyn szépek, köszi az érdeklődést Libusom!
Egyébként mi is előnyben részesítjük a magyar termékeket.
Pusssssz

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Egy hős vagyok! Elmentem sétálni ebben a 'szép' időben. És szuper volt, tök jól esett, picit pocakom is megfájdult a végére, hátha hatással volt az én kicsilányomra. Na jó, azért nagyon nem reménykedek :) Mondtam reggel az apjának, ez a kiscsaj nem rám ütött, nem olyan pörgős, tök nyugis, csinálhatok én bármit, ő jól elvan és kész :) Mondjuk azért ennek örülök nagyon.
Remélem kint sem lesz egy ördögfióka :)
vjulcsi
 
 


csáóka

büfizés közben jöttem egy percre(persze nem én büfizek :lol: )

gyorsan reagálok amire tudook

miciona
nagyon vicces a cicic hozzászólásod, ezek a fiúk :lol: 8)

libus
én a corában vettem nagyon szép hálóingeket, kb 2ezerért darabját. 3 at vettem, de minden nap küldtem haza egyet mosni, vagy 2 naponta 2öt és másnap hozták vissuza anyuék.
amiből én sokat vettem a tenna bugyi, kb vettem 4-5 csomaggal, de nem kellett ennyi és a tenna betét is soknak bizonyult. igaz az első 2 nap nem árt a vastagabb betét, de én nem véreztem/vérzem annyira, egy sima normál betét is untig elég sztem.


julcsi
én szülés óta érzek folyamatos fáradságot :lol: :lol:
cickókra vigyázni kell amennyire lehet, én is néztem hogy az enyémek se lesznek már sose olyanok mint régen(hacsak nem megyek plasztikáztatni :wink: )


ja képzeljétek a babákat múlt héten mértem lilike 2800, mollyka 3640 :lol: :lol:
chilike1
 
 


moncsika

náunk most az a helyzet, hogyha külön ébrednek van idő mindenre, akkor van türelmem szoptatok aztán jöün a táp, ha egyszerre kelnek semmire nincs idő, adom a lefejt tejet meg a tápot vagy egyiket szoptatom másik szegénykém cumizik addig, de ma például lilike olyan kajás volt, hogy kikecmergett az ágy szélére és kerestztbve bekapta az ágyrácsot...ilyet még nem láttam :roll: :lol:
egyik nap tök jó minden, másik nap borul az egész. tegnmap plédául megetettem őket 1kor és reggel fél7kor keltek, már világos volt nem hittem a szememnek, és még nyűgősek se voltak.
ma éjszaka szörnyű volt. fürdetés után elaludtak, de a nagyobb felkelt mire letussoltam és 4-ig fennt volt,már mindent csináltam, de semmi nem volt jó neki , a legutolsó pont amikor elkezdett csuklani, akkor már felkeltettem a férjem, közben felkelt a másik is, orditbva, ő rágta az ágyat, ugye, szóval az egyiket büfiztettük a másikat megetettük és utánna tudtam lefeküdni amikor a nagylány ment a suliba.
most tudnék pihenni de mostmeg jön a védőnő.
ja és tegnap napközben em tudtam pihenni szóval reggelre teljesen kidöltem.
egyébként lehet hogy éjszaska lefejt tejet fogok nejkik adni, mert sokkal gyorsabb és náluink nagyon fő szempont a gyorsaság
chilike1
 
 


rencsike
most olvasom nálatok is mi van... :lol: bocsi drága de én még a magam dolgát se tudom hogy csináljam igy nem okoskodok.
kitartást! puszi neked...és persze az angyali domikának is :wink:
chilike1
 
 


sziasztok,

hogy vagytok?
Látom Julcsika ügyi voltál és sétiztél egy nagyot.Nagyon helyes,de most jöhet a pihenés,dvd-zés...használd ki ;-) :)

Rencsike,hogy vagytok,milyen volt az elmúlt 2 nap?
A tegnap nekünk is húzós volt.Napközben nem nagyon aludt semmit,5kor mentünk a nődokihoz kontrollra,akkor aludt a kocsiban oda-vissza,aztán estére olyan nyügös lett,hogy megetettem 2x,de csak nyöszörgött még ölben is sírdogált,sztem fáradt volt.Kb. 12kor siekrült elaltatni,fél 5kor kelt,tehát az éjszakai kaja ma is kimaradt:)legalább annyi,mert már olyan fáradt voltam.

Ja Julcsika,te is küldhetnél pocifotót így a finishben :)

Chilike is igért egy korházosat ;-)
Hogy vagytok Chilike,alakulnak a dolgok,szopiznak szépen a lányok?
Moncsika,jobb a hangulatod,Nimóci még mindig hamar bealszik a cicin?
úh kaja van,majd jövök még
puszi

Kép
hanyatka
 
 


na közben mégis alszik még egy kicsit :)látom írtál is Chilike...uh,nem semmi lehet ha egyszerre ébrednek és éhesek,le a kalappal,hogy bírod még.Lilike és az ágyrács-ezt megnéztem volna,kis éheske :)

Libuska,nem értettem félre,hogy sok mindennel nem értessz egyet,mint ahogy én sem,de sajnos ezek az elvek hamar megdőlnek :( mert annyira fárasztó tud lenni egy idő után,hogy olyankor kicsit önző az ember és csak 1 perc nyugit szeretne.

Melike,nagyon édes Milánka,tényleg olyan kis bájos pofikája van:)
A dolgai is szépek,nagyon ügyi vagy.Az ágynemű nagyon teccik.

Kép
hanyatka
 
 


hanyatka
este én is igy fekve szoptatok, nagyon sok idő, ami még nem is nagy baj, mert ha csak az egyik van fennt akkor nyugi van és élvezzük egymás társaságát, de az a baj, hogy akármennyi időt van a cicin(van hogy 1 órát is, mert közben elalszunk mindketten, persze én csak félálomba,mert nem tudok nyugodt lenni nehogy megnyomjam a kis kezét vagy valami) szóval ahogy felemelem és vissza akarom rani az ágyban, 2 perc múlva bömböl és lazán bevágja a tápszert még plusszba. de este mindenképp jó igy szoptatni.

a sogornőm kislányának is mindig be kellett kapcsolni a habverőt vagy a turmixgépet. le is éget mindkettő a sok üresjárattól :lol: , de legalább a gyerek aludt :wink:

ja én meg olyanokat csinálok, hogy éjszaka amikor végre mindenki nyugodt és én is aludhatnék, akkor jövök rá, hogy elfelejtettem bugyit felvenni meg persze betétet se raktam be, úgyhogy kelhetek fel... :D

nem a segitség elfogadásásról van szó nálunk, hanem hogy ez másképpműkődik. Például egyik nap kijöttek anyuék, két etetés között elmentem fodrászhoz(tök jó lett a hajam, végre kezdek hasonlitani régi önmagamra, meg "le is vagyok fogyva" legalábbis mindenki "ájuldozik" tőlem :lol: , de azért még messze vagyok a régi formámtól) meg a fodrászt se tudtam úgy élvezni, akartam csinálni peelinget, ez olyasmi mint az arcradir csak a fejbőrön, de mondtam , hogy én már rohanok, azt is alig győztem kivárni hogy a melirt felrakják, beültem inkább a gépbe, hogy gyorsabban hasson a festék, igy 20 perc elég volt, na mindegy, máskor úúúgy szeretem kényeztetni magam, de most más a helyzet. Szóval azt akartam mondani, hogy anuyék voltak itt a gyerekekekkel, és másnap teljesen más volt minden. Egyszerre keltek, pedig már rászoktattam őket hogy külön ébredjenek, meg csomó minden másképp volt szóval anyuék biztos nem úgy csinálják ahogy én .
chilike1
 
 


Hanyatka!
[quote]n írta:em értettem félre,hogy sok mindennel nem értessz egyet,mint ahogy én sem,de sajnos ezek az elvek hamar megdőlnek Sad mert annyira fárasztó tud lenni egy idő után,hogy olyankor kicsit önző az ember és csak 1 perc nyugit szeretne.

De még mindig azt mondom, hogy félre értetted! A lényeg nem az volt, hogy egyet értek-e azzl a dologgal, vagy sem, hanem azon volt a hangsúly, hogy ettől ki fogok próbálni valszinűleg olyan dolgokat is, amikkel nem értek egyet . A mondat utóbbi része a lényeg! :lol:
Csak valahogy az én mondandómnak sose a lényegnek szánt része esik le másoknak.

Chili! De jó, hogy irtál! Köszi, a cora jó hely, megnézem ott a hálóinget én is! Köszi az ötletet! Szépen hiznak a lányok, a havi adagot már meg is hizták! :D

Julcsi! De jó, hogy volt erőd sétálni menni! :)

Hangulat: Én ma nem voltam a toppon. Álmodtam valamit az este. Nem volt rossz álom, csak végig szomorú voltam alatta és ez a szomorúság megmaradt egész napra...
Okom nincs rá, hogy igy érezzek.

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Melánia,
nagyon szép Milánszoba, meg a textilek is amiket készítettél! Nagyon ügyes vagy.
majd én is próbálok még feltenni képeket Szonjus szobájáról most, hogy teljesen készen van.

Libuska,
Na, ez nem is igaz hogy általában a mondandódból nem a lényeget vesszük le :)
Sajnálom hogy rossz kedved volt, sokszor előfordul ilyen, hogy egy rossz álom, vagy akár film is rányomja az ember hangulatára a bélyegét egész napra :( Remélem holnapra kialszod!

Hanyika,
Kapunk új képet Patrikáról? Nálatok is havazás van újra? Tudtok menni sétálni?

Rencsikém,
MInden ok? Ugye nem volt nagyon beteg a mamikád?

Chilikém,
De jó hogy írtál... hát az biztos hogy anyukád nem pont úgy csinálja ahogy te, de hát ez szerintem természetes, pont úgy szerintem nehéz lenne... de szuper, hogy el tudtál menni fodrászhoz, pedig még tök picik a csajok! Én nem is számítok rá, hogy ilyen hamar eljutok...

Bodzusom,
Ugye most már teljesen elmúlt minden pötyike Esztiről?

Most megint hős leszek, vasalok egyet :) aztán fürdés-hajmosás, annnyira kifárasztom magam, hűűű :)
vjulcsi
 
 


na közben megjött a védőnő, belecsúszott az etetésbe is, de most alszanak a babák igy újra tudtam jönni. :wink:

most látom mennyire szarul irtam délután, bocsika, de bal kézzel irtam a másikba a gyerek volt...

julcsika
nagyon drukkolok ám neked. :wink:
nem is az a baj, hogy anyuék másképp csinálják, hanem hogyha megszokják a babák akkor nekem is úgy kell majd és én egyedül nem biztos, hogy birni fogom. Például amikor nyöszörög valamelyik akkor anyu rögtön kikapja az ágyból, ami természetes is, hogy amig itt van addig babusgatja, de gyakorlatilag egész nap ölben voltak, éjszaka meg is lett az eredménye. :lol:
na mindegy, igy is marha nagy segitség.
anyu mindig küld mindenhova, örül, ha nem vagyok itthon :lol: , persze én nagyon nehezen tudok elmenni.
Nálunk az van hogy nem minden nap jönnek anyuék segiteni, hanem mondjuk egy héten 2x, 3x és délután mennek is haza, szóval azért többnyire egyedül vagyok a babákkal ami baromi nehéz, főleg, ha két altatás között nem alszanak.
chilike1
 
 


na lépek hátha le tudok tussolni
csajok nagyon szépek a babák, kinnt is bennt is :lol:
pusz
chilike1
 
 


Sziasztok,

Csak éppen beköszönök, mert dolgozom és már készülök hazafelé, de otthon még nem hozták meg az új netet.
Most tudtam este megnézni a képeket is.
Chili lányok nagyon kis szépek :))
Bár én most fordítva gondoltam Őket. A rózsaszín rucisra hittem, hogy Lilike.
Julcsika meg mindig szépség:))

Meli nagyon ügyi vagy!! Látod a mennyasszonyi ruhákról át kell állnod a babakelengyére. Lenne itt is kereslet!!!
miciona
 
 


Sziasztok,

Csak éppen beköszönök, mert dolgozom és már készülök hazafelé, de otthon még nem hozták meg az új netet.
Most tudtam este megnézni a képeket is.
Chili lányok nagyon kis szépek :))
Bár én most fordítva gondoltam Őket. A rózsaszín rucisra hittem, hogy Lilike.
Julcsika meg mindig szépség:))

Meli nagyon ügyi vagy!! Látod a mennyasszonyi ruhákról át kell állnod a babakelengyére. Lenne itt is kereslet!!!
miciona
 
 


Sziasztok,
Hú jó későn van, de Apa későn jött meg, eddig dumáltunk, most lett időm.

Micikém,
Olvastam, hogy lehet, hogy 3 hónapot kell várnod? Jaj remélem azért nem! Én is azt pártolnám, mint a többiek is írták, hogy 3-4 hét után menj el egy vérvételre, hátha már annyi idő alatt is sokat javul, és akkor gyorsan mehetnél utána Apánkhoz! Nagyon drukkolok, hogy így legyen.
Köszi a dícséretet :)

Chilike,
Azért nagyon kemény lehet otthon lenni a 2 babával. Értem, amit anyukádról írsz, hát ez sajnos szerintem szinte mindenkinél így van...ez a segítség 'ára'. Azért remélem hamarosan beáll a helyzet, és ez sem fogja megzavarni a szokásos rendet.
A férjed mennyit tud otthon lenni? Miután hazament van még ereje segíteni neked? Ugye a lányokon kívül mással (házimunka, főzés) nem kell foglalkoznod? Az gondolom egyáltalán nem fér bele...
Ügyes vagy, hogy elmész néha, még ha nehezen is, ennyi kell szerintem. A lányoknak is jobb, ha anyukájuk minél elégedettebb, amikor a tükörbe néz.

Na jó éjt lányok, holnap délre megyek ctg-re, utána jövök!
Puszi
vjulcsi
 
 


sziasztok csak gyorsba beköszönök
tegnap tök jó napunk volt, a délutáni etetéstől kezdve aludtak a babák este 10-ig (5 -től) úgyhogy volt időm mindenre, mondjuk az este nem aludtak vissza 2-ig dorbézoltak, aztán jön az újabb etetés, habár már nem ettek túl sokat elaludni mégsem volt kedvük, cicire raktam őket (felváltva)akkor megnyugodtak és elaludtak újra reggel 6-ig, úgyhogy nyugi volt.

Most próbálom újra elsúsztatni kicsit az két baba etetése közötti időt, reggel már sikerült is, sokkal nyugisabb igy, ha külön ébrednek. Nem tudom valahogy nem birom, ha sirnak, a szivem szakad meg, hogy valamelyik éhes, sirdogál, én meg nem tudok kaját adni neki mert a másik a kezemben van.
Ja meg a csuklástól is ki tudok akadni, tudom, hogy ez természetes dolog, de engem valahogy idegesit, ha csuklanak, minnél előbb el akarom mulasztani.

láttam a fotókat, mindenki nagyon csini.

Julcsika olyan jó hangulat árad nálatok, olyan nyugodt letisztult minden. :wink:

De amit tudok megcsinálok a babák mellett is. Például mosok, elmosogatok, ma kiporszivóztam, ha úgy jön ki a lépés, akkor összetakaritok a kutyáknál, megetetem őket, stb.csak a főzésre nem nagyon van időm, meg bevásárolni abszolút nem tudok ugye, még a lakásból is csak 2x voltam kinnt amióta szültem, de nem is hiányzik.
Nézem a két gyönyörű gyermekem és semmi sem fontosabb a világon náluk. :wink: :lol:
Mosásba besegit(ene) anyu is, csak az a rossz, hogy nem tudja minek hol a helye és azt a rengeteg bevasalt ruhát, összehajtogatva beteszi a mosókonyhába, én meg nem győzőm elpakolni. Én úgy szoktam mosni, hogy közben leszedem a száritót és el is teszem a cuccokat, az anyuci meg ha összehajtogatja akkor tornyosulnak a ruhák, alig érem útól magam.

A nagylány a babákba besegit suli után, csak ugye ő is mire hazaér a suliból eszik, stb már este lesz, akkor tud segiteni utánna áll neki leckét irni, bepakolni, tussolni, stb.

A férjem besegit amiben tud, csak igy nagyon sok minden hárul most rá, mindent egyedül kell megoldania, elég nehéz.
Ő mindent megcsinál egyébként csak nem mindent úgy ahogy én jónak látom :lol: , tegnap is sirt mindkét gyerek, az egyik még csuklott is , szólok neki hogy jöhetne segiteni, de ő nem veszi ilyen "komolyan", hogy azonnal jön, hanem még elszöszmötölt kb fél órát és utánna jött, biztos egy kis magányra vágyott :lol: , viszont nekem meg rosszul esik, mert olyan, mintha nem lenne neki olyan fontos, hogy azonnal jöjjön. Persze fontos neki, csak tényleg ő sokkal lazábban kezeli a helyzetet, mit én, néha nekem túl lazának is tűnik(ebből voltak a vitáink az elején).
De mondom, ha külön kelnek a babák és két etetés között tudok aludni akkor nincs gáz, birom a strapát. :lol:
chilike1
 
 


Moncsikám! Nimóci ezen a képen valami iszonyatosan édességes!!!!!!!!!!!! Az a végtelenül elégedett, szép kis pofikája!!!!!!!!!! :D :D Hogy vagytok?

Hanyika! Igen, szépen elmúlt már a legtöbb helyen. Köszönöm, h kérdezted.

Jó ez az összmmmmmméééééles dolog is Csajok. :D

Rencsikém! Nagyi? Írj majd hosszút, ahogy tudsz. Cupppppppp

Julcsikám! Fúúú, annyira várom már, h lássuk Szonját!!!!

Mucim! Nem semmi... DE: ez ház!!! :wink: és jön a tavsz...

Libuska, Melike?

Micikém! Esztiről is csinálsz 1x olyat, mint Domikáról? Légyszilégyszilégyszi... :oops: :oops:

Loreena! Írok este! PUSZI!!!

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Végre sikerült mindent elolvasni. A képektől persze csöp-csöp-csöp.
Rencsi!
Az elalvással kapcsolatban Spocknak van igaza. Sára anyukája kezdettől fogva így csinálja (nem tudom, hogy Ő kitől tanulta) és nagyon bevált. Csak akkor vette föl a gyereket, ha fél- háromnegyed órán túl sírt, megnézte nem lázas-e, nem szomjas-e stb., aztán ha úgy találta, hogy csak hisztiről van szó, nyugodtan visszarakta. Sára a mai napig szófogadóan ágyba bújik, ha mondják Neki.

A 70-es években volt egy olyan teória, hogy a gyereket a saját sírása zavarja. Ki is találtak egy szerkezetet, ami különböző frekvenciákon tudott monoton hangot adni, be lehetett állítani, és a gyerekek valóban elcsendesedtek tőle. (porszívó, turmixgép, szagelszívó szindróma) Meg kéne próbálnotok a dúdolást a babyk fülijébe, halkan meghitten, vajon mit lépnek rá? Vagy esetleg egy ébresztős rádiót beállíani, hogy búgjon.

Bodzi!
Részben a "szakmámból" kifolyólag vagyok ennyire empatikus. Micike tudja milyen területen dolgozunk, mert Jucus elmondta Neki amikor találkoztak, én nem verném nagydobra. Szurikatának is igaza van, hogy egész életemben készültem a szülői szerepre, most meg itt állok gyerek nélkül. Végül, működik a hatodik ujj. Ez inkább egyfajta érzékenység, mint látnoki képesség, de van, hogy egészen konkrétan megálmodok történéseket, aztán mindent megteszek, hogy ne úgy legyenek, de mégis minden úgy lesz.

Chili!
Ne felejtsd el, hogy halak vagy és az nagyon lelkiismeretes jegy. Most nem baj, ha nem minden úgy történik, ahogyan Te szeretnéd, hagyd érvényesülni a családtagokat amíg a csajok nagyobbak nem lesznek. Fogadd el a segítséget és ne azzal háláld meg, hogy ledorongolod Őket.

Vjulcsi!
Te se sokáig alszol már ilyen nyugodtan!

Olyan büszke vagyok Rátok! Ügyesek és okosak Vagytok, még ha fáradtak is Vagytok!

Sajo
sajo
 
 


Sziasztok!

Voltunk ctg-n, nulla fájás volt, azt mondták nem lesz itt még szülés... :) Úgyhogy átprogramoztam magam agyilag, hogy csak a jövő héten találkozom a lánykámmal :)

Chilike,
Hú de ügyes vagy, hogy ennyi mindent tudsz csinálni még két baba mellett! Biztos nehéz lehet, hogy férjed-anyukád nem pont úgy csinálja, ahogy te... ez majd nekem is biztos problémát okoz, de hát ezzel is meg kell majd tanulni együtt élni. De ezek szerint most már nem szólsz rá annyira a férjedre, ugye, a soraidból úgy tűnik hogy a kezdeti nehézségek már megszüntek (mármint a konfliktusok).

Sajo,

Azért ezzel a Spock-nak van igaza mondattal erősen vitatkoznék. Igen, persze, biztos megtanulja a gyerek, hogy aludni kell és kész, mert senki le sem tojja, ha ő sír. De hogy ez a gyerekre milyen hatással van, az már más kérdés, és hogy hosszú távon a lelkének mennyire használ. Szépen megtanulja, hogy amikor neki baja van, és anyát-apát hívja, akkor nincs semmi reakció, és szépen abbahagyja, később pedig 'szófogadóan ágyba bújik'.
Azt mondod, hogy Sára anyukája kezdettől fogva így csinálja- komolyan gondolod hogy egy pár hetes baba hisztizik? Hát nem teljesen érthető, hogy hívja az anyukáját mert nem akar pl. egyedül lenni? Nem csak az lehet a baja, hogy lázas, vagy szomjas, hanem hogy a 9 hónap után kicsit pl. odabújna még anyához...
vjulcsi
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de itthon a lakás szétbombázása következtében internet sem volt, mert az is "átköltözött" egy másik helyre! Tegnap este készült el! Próbálok visszaolvasni majd, és reagálni egy-két dologra! Nálunk hétfőn kezdődik a gyerekszoba festése, és remélhetőleg a hét végén már be is fejezi apósom, ugyanis ő fest! :) Aztán elkezdjük a bútorokat összerakni, és remélem szép lassan azért mi is elkészülünk! Szerdán megyek a dokihoz! Már alig várom, hogy újra lássam Kendrát! Mostanában egész nap pörög! Nincs sok megállása! :) Holnap este megyek a Kútvölgyibe találkozom a szülésznővel, akit már ismerek, hiszen tesómnál is ő segédkezett! Kíváncsi vagyok milyen lett a kórház a nagy átalakítás után! :)

Melánia!
Nagyon szép lett Milán szobája! Ügyes vagy! A kissrác büszke lesz az anyukájára! :) A 4D-s képek! :):):) Szuperek! Milánnak olyan szép kis arcocskája van, hogy csak csuda! :) Nagyon szép! :)

Julcsi!
Szuper, hogy még nincsenek fájások! Vagy neked lehet nem is annyira szuper! Tudom már nagyon készültél rá, hogy hamarosan Szonjus a kezedben lesz, de hidd el, már hamarosan itt lesz az az idő is! Nagyon-nagyon drukkolok Neked! :)

Chilike!
Gratulálok, hogy a két lány mellett azért mindig jut időd egy-két dolgot megcsinálni! És azt hiszem én még a képet meg sem dícsértem amit feltettél! Nagyon-nagyon szép kislányok!

Rencsi!
Domi fiú képeit az iwiw-en folyamatosan nyomon követem. Folyton áradozok róla, hogy mennyire szép fiú! :) Ahogyan mosolyog! Hát tényleg meg kell zabálni! :)

Hanyi!
Patrika nagyon ügyes kislány! És nagyon szép! :)
Majd rakok fel pocakfotót ígérem, de azt nem, hogy mikor, mert nálunk még mindig minden a feje tetején áll! :( Egyenlőre semminek nincs még meg a végleges helye, de dolgozunk az ügyön! :)

Most egyenlőre ennyi! De ígérem, ahogyan tudok jövök, és írok Nektek! Szép napot Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Julcsika! Én is így gondolom a sírni hagyást, ahogy leírtad. Szívemből szóltál. Szuper hét lesz az a jövő hét!!!!!!!!! :D
Sziiiiiiijjjja Szonjus!!! Ugye majd lefotózod a kisrucikába nekem ŐT?
(A beleírt mérettel ne törődj, mert a Zara kisebb méretű, a H&M viszont nagyobb. Vigyázni kell, mert hamar kinövik ezek a kis Gombácskák. :D

Sajo! Értem, értem. :lol:
Miccctől meg szabad kérdezni (nem itt nyilvánosan ;-) )?
Mikor mentek Apánkhoz??? Még itt állsz, de már nem sokáig!!!!
Nem véletlenül jársz a babás topikra...(is) :wink: Freud-i... :wink:

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan:
Spock bekaphatja...(bocsi!) Biztos őt is így altatták annak idején, azért szorult ennyi empátia bele! Bocsi Sajó, én is annyiszor veszem ölbe a Babám, ahányszor hív. Nincs szívem sírni hagyni...Az ember egy idegent is vigasztal, ha szomorúnak látja, nem a saját csemetéjét!

Julcsi, te aztán jól húzod! Ügyesek vagytok!

Chilim, minden gratulációm a tiéd! Én bizony ma még a csipát se mosta ki a szememből...annyi időm sem volt. Mondjuk ma átlagon felül nyűgös a magzatom.
Én valamit nagyon elcseszek ezzel az igény szerinti szopival, mert másfél óra "szopi" után is farkaséhes a gyerek. Mondom én, hogy nincs elég tejem! Éjjel alig alszom, mert akkor meg belealszik a szopiba és megy a félóránként üvöltve cicit kérek műsor. Petim mától betiltotta a maratoni cicizést, mert fél, hogy kifekszem. 40-50 perc után (ha az első 10 után ugye be nem alszunk) pótlást kell adnom és slussz! Így rendelkezett. Ő a legújabb szopitanácsadóm. :)
Tök jó, hogy kétféleképpen tudunk rosszul szopizni. ..és ez annyira bonyolult, hogy se az Ibolynak se a védőnőnek nem bírtam még értelmesen felvázolni, hogy mi is a gondom.

Melike, Milánt megdicsértem már?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Ercsikati!
Ki lesz a szülésznőd? Ismerem a régebbi szülésznőket a Kútvölgyibe,ott dolgozott a hugom is majdnem 10 évig.

Chilike!
remélem lassan beáll a napotok és kerül némi rendszeresség az életetekben.Hátha tudsz pihenni többet.

Hanyika!
Patrika királylány?Jól viselkedik? :wink:

Bodza!
Puszikák!

Sajó!
Olyan kedves vagy :) :)

Melánia!
Milán Baba nagyon szépen mutatta magát.
Szépek a baba holmik,ügyes vagy.És szép a Milán szoba is!!!!

Julcsika!
Mostmár tényleg csak pár nap a nagy találkozásig. :) :)

Moncsika!
Védőnéni nem nézett végig esetleg egy szoptatást?
Hátha akkor jobban tudna segíteni. Talán kérd meg.

szurikáta
szurikáta56
 
 


Hanyatom!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!


Ui: Jövök majd, hozok képeket is.. Csúúúcs buli volt!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!

Spock téma utoljára:
Persze figyelembe kell venni, hogy herr Spockról van szó. A német lélek ridegebb. Megértem én a Ti anyai szíveteket, hiszen én sem csinálnám másként, mint ahogy Sára is az ujja köré teker. Nincs olyan dolog amit meg ne tennék Neki. Ha én mondom, hogy le kell feküdni, valahogy mindíg elodázza a dolgot. Nyáron kinn voltunk a kertben és fél hat felé már igen éhes voltam, ezért leültem ebédelni, amit igen zokon vett.
Mindezt csak azért írom, mert igenis az anyukának is szüksége van a pihenésre, nem lehet, hogy a gyerek irányítsa a felnőtteket, hanem bizony meg kell tanulnia alkalmazkodni. Ez az élet rendje!
Sajnos ezért van igaza herr Spocknak.
(Chili is igyekszik úgy irányítani a csajokat, hogy maradjon jártányi ereje.)

Bodzi!
Persze, hogy szabad kérdezősködni, azért írtam, mert tudom, hogy Ti jobban tartjátok a kapcsolatot.

Ma megérkeztek hozzánk a vörösök. ( a legjobbkor :roll: )
Hívtuk az intézetet, ahol nem vették fel a telefont. Hívtuk a Nyírőt, ahol a labor bezárt. Hívtuk a Bálint analitikát, de ott sem vették fel.
Tudtok-e esetleg olyan helyet, ahol nemzeti ünnepen is vesznek vért?
( Nem a Magyarok Nyilaira gondolok! :D )

Sajo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajo 2010.03.15 11:29-kor.
sajo
 
 


Egy József Attila vers jutott eszembe, a vers címe Világosítsd föl.

...Nézz a furfangos csecsemőre:
bömböl, hogy szánassa magát,
de míg mosolyog az emlőre,
növeszti körmét és fogát.
sajo
 
 


Moncsi!
Írtam privit!

szurikáta
szurikáta56
 
 


Sajo!
Nézd vissza Albi hozzászólásait, Ő már 2x is felsorolta ezen helyeket, de sajna, nem mentettem el. Drukk++++++++++++

ÉdesMoncsi!
Írtam mailt a tejciciről. Azért, Te csak ne add fel Anyus!!!!! :wink:

ÉDESCSILLAGLUKÁCSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT kisVEJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2010.03.15 19:06-kor.

Kép
bodza2005
 
 


Sajo!
Ezt kérdezzétek meg esetleg, ha gondolod:
http://www.labor24.hu/info.aspx?sp=2&gc ... 3wod2RYtTQ

Kép
bodza2005
 
 


A 485-ös "oldalon" szerepel pl. Albi és mail-címe is van ott, illetve a profilnál vissza tudod nézni a hsz.-ait. (A másik topikban.)

Kép
bodza2005
 
 


Csak ezt találtam meg Albitól az 5.oldalon a profilban, de volt egy másik, amiben a privát helyek voltak.

Nyírő Gyula Kórház 1135 Bp. Lehel utca 59. Tel: 451-2606
Kb. 2.5 óra alatt van kész az eredmény, megvárható. Ára kb: 2000 Ft.
http://www.nygyk.hu/index.php?link=oszt ... &sub=labor


János kórház 1125 Bp. Diós Árok 1-3. Tel: 4584568
Az eredményért délután lehet visszamenni. Ára kb: 2000 Ft
http://www.janoskorhaz.hu/content4.html


Bálint Analitika 1116 Bp. Fehérvári 144. Tel: 2053044
Az eredményt délután e-mailen elküldik. Ára kb.: 1800 Ft (Mellesleg AFP vizsgálatot is végeznek, aznap délutáni eredménnyel a szokásos 2 hét várakozás helyett)http://www.kszgysz.hu/banaliti.htm[/url]

Feldőlök, megyek aluszkálni. Jó éjt Topikocska!!!!!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Zel! Lukácsnak Nagyon Boldog Szülinapot kivánok! Remélem kapunk képet, ahogy eszi a tortát! :D

Gyerekek én nem akarok kötöszködni, de Spock amcsi....Legalábbis én úgy tudom, bár családfakutatást nem végeztem az ipséről... 8)

Hozzám megérkezett a gyomorégéssel kisért hányinger. Napra pontosan a 3. trimeszter kezdetén. Gondolom csak azért, nehogy mán fenékig tejfel legyen a terhesség. Rágtam petrust is, zellert is ezektől sajna nem lett jobb. Most próbáltam enni puffasztott gabonaszeletet-na fél órára jobb lett- de mán megint kezdi. Kezdem azt érezni, hogy jobb lenne kidobni a taccsot....
Dehát hősiesen viselem, elvégre én akartam. :twisted:

Julcsi! Hanyadikára is mondtad te Dévainak, meg a párodnak, hogy szülni fogsz? Emlékszem, még nevettek is rajta. Lehet a végén mégis nagyot néznek! :lol:

Kép
kislibus
 
 


Hello Topiklakók!

Azt hittem ma hajnalban szülni fogunk, mert a cicám tegnap este már tényleg olyan furán viselkedett (mondjuk már jónéhány napja iszonyat ragasztkodó). De tegnapfeljött értem az emeletre, szabályosan lehívott, hogy vele foglalkozzak, le kellett vele ülnöm a kanapára, és fél órán keresztül csak vele foglalkozni. Csak bújt és bújt, körbejárkált, mindenhol megnyammogott, nagyon édes volt. Gondoltam érzi, hogy akkor holnaptól 4 napig nem leszek itthon. Én is elég feszült voltam estére.
De nem, semmi nincsen, nulla fájással állok itt a 39+3 napon :D

Libuska,
Igen, most csütörtökökre mondtam a dátumot, lehet, hogy tényleg be fog jönni! Jó lenne, mert most már ez a legközelebbi nap, amikor Apánk is ráér, a hétvégét meg ha nem muszáj nem várnám meg. De őszintén szólva nem nagyon bízom most már benne, szerintem Szonjus a terminus után fog megszületni, csak abban az egyben reménykedem hogy ne kelljen a végén indítani.

Zel,
Lukácsnak boldog szülinapot, én is várom a képeket.

Spock meg tényleg bekaphatja, meg azért Józseg Attila sem az (minden tiszteletem ellenére) akitől gyereknevelési tanácsokat kénék, ugye...

Amúgy hogy telik a hétvégétek kismamik-mamik?
vjulcsi
 
 


Jaj Libuska, majd' elfelejtettem.
Nekem is így volt, hányinger az csak néha reggelente, de gyomorégés folyamatosan, még most is (nem akar 'leszállni' a hasam, vagy mi).
Nekem sajnos csak a Rennie segített. Nagyon óckodtam tőle, mert egyáltalán semmilyen gyógyszert nem szedtem, de 1-1 darabot, ha már nagyon nem tudtam aludni akkor bevettem....
Esetleg ha nagyon nem jön be semmi próbáld meg.
vjulcsi
 
 


Benjamin McLane Spock (May 2, 1903 – March 15, 1998) was an American pediatrician whose book Baby and Child Care, published in 1946, is one of the biggest best-sellers of all time. Its revolutionary message to mothers was that "you know more than you think you do."[citation needed]
Spock was the first pediatrician to study psychoanalysis to try to understand children's needs and family dynamics. His ideas about childcare influenced several generations of parents to be more flexible and affectionate with their children, and to treat them as individuals, whereas the previous conventional wisdom had been that child rearing should focus on building discipline, and that, e.g., babies should not be "spoiled" by picking them up when they cried.
In addition to his pediatric work, Spock also won an Olympic gold medal in rowing in 1924 while attending Yale University.

Kép
bodza2005
 
 


Libuskám! Jaj, ne égjen az gyomorka!!!!
Igen, amerikai és pasi. :lol:
Virágocskáid hogy vannak?

Julcsika! Bepisilek a dumádon! Édes Szonjus!!!

ZelM! Béla milyen baba? Lefotózod nekem? Képek SZÜLINAP!!!

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Julcsi! Mostmár nagyon dukkolok, hogy akkor csütörtök legyen a nagy nap!!! Édes a cica, attól még lehet, hogy érez valamit! :D

Gyomorégés megoldódott, ettem még egy puffasztott buzaszeletet, ittam tejet és igy elmúlt, még vissza is tudtam aludni 2 órát. :wink:
Rennie-t a legvégső esetekre tartogatom, szerenécsre még kb. 2x fordult elő eddig és a másik alkalommal hányinger nem társult mellé.

Kutyukánk sincsen jól, tegnap mire haza értünk már a tartása, meg a kedve sem volt a régi, de azért ivott-evett egy keveset. De most jobban van ahogy hallom, mert végre ugat. Eddig nem is ugatott (ez abszolút nem jellemző rá). Viszont ma meg nem eszik, inni sem ivott reggel. Mindig ez a dilemma, hogy most kell-e orvoshoz vinni, vagy csak a szokásos tavaszi böjtjét tartja... Reméljük csak utóbbi, majd még figyeljük napközben.

Virágok szépek, de csak a hóvirág nyilt még ki. Remélem ez a jó idő meghozza a krókuszok kedvét is.
Megyek is, mert sok a tenni való a lakásban, meg a kertben is.

Kép
kislibus
 
 


Bodzikám,
Na ez most tök érdekes, mert amit bemásoltál Spockról, ebben pont azt írja, hogy ő szakított a hagyományos nevelési elvekkel (elkényeztetjük a gyereket, ha pl. felvesszük amikor sír), és inkább a gyerek szükségeleteit nézte, meg mint önálló személyiséget kezelte. Most akkor nem tudom ez hogy van...

Na most néztük meg Apával, lehet hogy Szonjus nem a Halak jegyben akar születni, hanem Kosban. Vasárnaptól már Kos. Eddig teljesen Halak babára készültünk (na jó, emögöttt valójában nincs semmi, mert most mit készüljünk ugye rá), de valahogy most egyre valószínűbbnek látom, hogy Szonjus inkább kos mint halak.
Most már azon is elgondolkodtam, hogy ha pénteken megyek Apánkhoz, és ugye meg akar piszkálni, inkább szólok neki, hogy ne...Hadd jöjjön ez a gyerek akkor, amikor akar, pár nap már igazán nem számít. Persze jó lenne Dévainál szülni, de nem tudom, megéri-e ezért noszogatni. Mi pont ezért nem is alkalmazunk semmi természetese szülésmegindító módost (értiteeek), mert hogy most mit sürgessük?
na most így gondolom, másik pillanatban, meg hogy jöjjön már ki! :D Hülye vagyok teljesen :)

Libus,
Nekünk elég durván néz ki a kertünk sajnos... tegnap mi is kint voltunk, és hát ezt a telet eléggé megsinylették a növények, a fűről nem is beszélve (tavaly gyönyörű szépen füvesítettünk). Az egyik kecskerágó megadta magát, rododendron is határeset :( A kis sziklakert, amivel olyan sokat dolgoztunk... hát azt meg szétugrálták a majmok :(

Kutyud remélem jobban lesz! Nálunk akkor szokott ilyet csináni az egyik kutya (amelyiknek borzalmas nagy lelke van), amikor megszidjuk. Olyan lelki beteg lesz, hogy még az orra is kiszárad és meleg lesz, nem ugrál, csak ül és néz bánatosan. Ilyenkor jól betojunk, megsimogatjuk és csodék csodájára 5 perc alatt meggyógyul, hozza a játékát és indul a rosszalkodás újra :)

Hú de sok voltam, bocsi, már nagyon nem tudok magammal mit kezdeni :)
vjulcsi
 
 


Sziasztok,

Hát igen Julcsika az oroszlán mamihoz jobban passzol egy kos gyermek :))
Mondjuk én már nem nézem ,mert mindig azt hittem ez vagy az lesz aztán tuti olyan jegyű lesz amire nem is számítanék.
Sajna itt a benti gépen nincs meg a szül adatod ,úgyhogy nem tudlak megnézni, hogy melyik napra van inkább jelzés.

Tegnap az egyik vendég egy 5 hónapos kismama volt. Belga. Kérdeztem tőle, hogy meddig fog otthon maradni a bébivel. Azt mondta, hogy 18 hetet fizetnek és addig. Aztán egy bölcsi szerűbe lesz, de nem olyan , mint nálunk mert csak pár gyerek van egy felnőttre. Mondta is a férjem, hogy azért ilyen balgák a 'nagy' nyugatról jött emberek.
miciona
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?