sziasztok csak gyorsba beköszönök
tegnap tök jó napunk volt, a délutáni etetéstől kezdve aludtak a babák este 10-ig (5 -től) úgyhogy volt időm mindenre, mondjuk az este nem aludtak vissza 2-ig dorbézoltak, aztán jön az újabb etetés, habár már nem ettek túl sokat elaludni mégsem volt kedvük, cicire raktam őket (felváltva)akkor megnyugodtak és elaludtak újra reggel 6-ig, úgyhogy nyugi volt.
Most próbálom újra elsúsztatni kicsit az két baba etetése közötti időt, reggel már sikerült is, sokkal nyugisabb igy, ha külön ébrednek. Nem tudom valahogy nem birom, ha sirnak, a szivem szakad meg, hogy valamelyik éhes, sirdogál, én meg nem tudok kaját adni neki mert a másik a kezemben van.
Ja meg a csuklástól is ki tudok akadni, tudom, hogy ez természetes dolog, de engem valahogy idegesit, ha csuklanak, minnél előbb el akarom mulasztani.
láttam a fotókat, mindenki nagyon csini.
Julcsika olyan jó hangulat árad nálatok, olyan nyugodt letisztult minden.
De amit tudok megcsinálok a babák mellett is. Például mosok, elmosogatok, ma kiporszivóztam, ha úgy jön ki a lépés, akkor összetakaritok a kutyáknál, megetetem őket, stb.csak a főzésre nem nagyon van időm, meg bevásárolni abszolút nem tudok ugye, még a lakásból is csak 2x voltam kinnt amióta szültem, de nem is hiányzik.
Nézem a két gyönyörű gyermekem és semmi sem fontosabb a világon náluk.
Mosásba besegit(ene) anyu is, csak az a rossz, hogy nem tudja minek hol a helye és azt a rengeteg bevasalt ruhát, összehajtogatva beteszi a mosókonyhába, én meg nem győzőm elpakolni. Én úgy szoktam mosni, hogy közben leszedem a száritót és el is teszem a cuccokat, az anyuci meg ha összehajtogatja akkor tornyosulnak a ruhák, alig érem útól magam.
A nagylány a babákba besegit suli után, csak ugye ő is mire hazaér a suliból eszik, stb már este lesz, akkor tud segiteni utánna áll neki leckét irni, bepakolni, tussolni, stb.
A férjem besegit amiben tud, csak igy nagyon sok minden hárul most rá, mindent egyedül kell megoldania, elég nehéz.
Ő mindent megcsinál egyébként csak nem mindent úgy ahogy én jónak látom
, tegnap is sirt mindkét gyerek, az egyik még csuklott is , szólok neki hogy jöhetne segiteni, de ő nem veszi ilyen "komolyan", hogy azonnal jön, hanem még elszöszmötölt kb fél órát és utánna jött, biztos egy kis magányra vágyott
, viszont nekem meg rosszul esik, mert olyan, mintha nem lenne neki olyan fontos, hogy azonnal jöjjön. Persze fontos neki, csak tényleg ő sokkal lazábban kezeli a helyzetet, mit én, néha nekem túl lazának is tűnik(ebből voltak a vitáink az elején).
De mondom, ha külön kelnek a babák és két etetés között tudok aludni akkor nincs gáz, birom a strapát.