Hú,csak nagyon kutyafuttában,lehet be sem tudom fejezni...
Timi,enyémek is szeretik a nyüzsgést,van mit nézni
T-pk,köszönöm,már ma elhozta apa,de nekem az amit te vettél,nem fért volna el,ott ahova rakjuk.Mienk 90-es egy elem,így pont jó.Még nem raktuk össze,gyorsan elszaladtam habtapiért,aztán este talán meglesz.Ja,és tök jó habtapi,60x60-es kb,és nincs benne semmi,amit kiszedhetnének.
Sajnálom a rosz evést.Mennyi a súlyuk?Van külömbség?Bár gondolom.
Alvás nálunk is sokáig káosz volt,most figyelek arra,hogy kb 2.5 max 3 órát legyenek ébren,és így jó hosszút alszanak.Délelött kb 1.5 órát,délután szintén,és fürdés elött még egy félórát.Persze ezek változók,van hogy csak 1 óra,de van,hogy több mint kettő.
Lpemóni,hát szerintem itt köztünk keveseknek adatott meg,hogy úgy szüljön,ahogy azt megálmodta.Nekem is toxémia miatt lett csaszi,mondjuk 37+1 voltam akkor,5 nap múlva tervezett csaszi lett volna.De ez az intenzív nem hangzik jól
Tényleg,milyen ülést vettél a "nagy" gyerekeidnek?
Törpi,köszönöm a segítséged mégegyszer,már alig várom,hogy a karám álljon.
Rana,verdát megvettétek?
Voltunk gastrón tegnap,vizsgálat nem volt
,hanem beszámolót tartottam az eddigi 7 hónap evészetéről.A nő arra jutott,hogy talán tejallergia
szerinte próbáljuk meg gyógytápszerrel,és 26-án menjünk vissza.Nekem nem volt túl meggyőző,dokink jön ki valamikor,vele is átbeszélem még ezt.Ja,meg vasat ne adjunk,mert jó a vasa,12 körüli,és ha adom neki,akkor nem kapunk valós képet a vasról
Dehát november óta kapják,ha így alsó határon van,akkor ha abbahagyom?És immunológiára kell majd mennünk,mert a vv szerint nem túl fényes az immun mittomén micsodájuk.Bár szerinte lehet,hogy a kezdődő vírusfertőzés miatt ilyen,mert a vv-kor már köhögtek,és folyt az orruk.
Lányok,ha főztem nekik répát,nincs benne más,hűtőben meddig tartható el?1-2 nap?Vagy akár 3?
Ma nem kapnak főzeléket,és gondoltam ha még jó,akkor elrakom holnapra.Bár lehet inkább csinálok frisset.
Noémi reggel megevett 110 tápot.Hurrá.Aztán beleimádkoztam kb 70-80 gramm gyümit,reszeltem almát,és beleturmixoltam egy banánt.Majd ebédkor elkezd enni,de csak szenved,mert nem kap az orrán levegőt,így 3 kortyonként abbahagyja a tápot,és a száján vesz levegőt.Na,gondoltam inkább elöbb orrszívás.Utána nem tudtuk megnyugtatni,egy órán keresztül sírt.Enni sem volt hajlandó,csináltam sinlacot,azt se,friss tápot,azt se.Csak sírt.A sírástól mindig ömlött a takony,így orrszívás,amitől még jobban sírt.Ez egy ördögi kör.Közben szerintem éhes is lehetett,de nem bírt megnyugodni.Felöltöztettem,még a kertbe is kimentem vele,a kutyának dumált,de újból sírni kezdett amikor bejöttünk.Most alszik,ja,kapott egy germicid kúpot,mert szerintem valami fájhat neki,gondolom attól megnyugodott kicsit.Kiváncsi vagyok meddig húzza.
bocsi,mennem kell...